62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 4629x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Femboy Sisters - 2
Gay pride was aangebroken. Ik Bas en Ferd gingen gezamenlijk er naartoe. Beide ik en Bas waren gekleed als echte meisjes. Onderweg zat ik voor in. Tijdens het rijden wreef ik meerdere keren over Freds harde bobbel in zijn broek. Ik vroeg of ik hem mocht pijpen. Maar tijdens het rijden was dat niet zo slim. In de parkeer garage gingen ik en Bas snel op onze knieën en deden gehaast Ferds broek omlaag. Terwijl we zijn lul aan het aflebberen waren, werden we bekeken door andere homo's. Meeste die juichte en een zei tegen Ferd dat hij geluk met ons had. Nadat we onze vitamine zaad hadden, deed Ferd een halsband om met de tekst, daddys girl. Het was super gezellig in de stad. Veel muziek veel gedans en veel eten en drinken. Ik en Bas werden best wel vaak betast. Voor ons maakte dat niet uit en voor Ferd ook niet. Hij was flink met ons aan het pronken. Toen we een andere stelletje tegen kwamen, vroegen ze of ik en Bas te leen waren. Maar Bas zei al snel dat Ferd onze daddy was, en dat zijn wil onze bevel was. Ferd zei al snel enige die ons zal neuken hier is hij. We zagen veel leuke mannen op de boot. Je had van alles. Homo's lesbisch Sissy's femboys en transgenders. Ik voelde me net een kind in een speelgoed magazijn. Alle 3 werden we zo geil dat we moeite hadden om van elkaar af te blijven. Snel gingen we naar een steegje toe. Ik ging tegen de muurtje aanstaan. Bas ging voor me op haar knieën. Nadat Ferd mijn rokje omhoog tilde en slipje omlaag deed. Nam Bas mijn piemeltje in haar mond, en gleed Ferd naar binnen. Een paar mannen keken toe hoe ik als een slet door Ferd werd gebruikt. Nadat ik begon te spuiten en Bas alles probeerde door te slikken, ramde Ferd met elke straal zijn lul in een keer naar binnen. Nadat Ferd zijn lul er uit haalde, zei hij, niet bewegen. Als een meisje volgde ik braaf zijn bevel. Ferd tilde Bas op en bevoelde haar om mij te vingeren.

Terwijl ik met armen en gezicht nog steeds tegen de muur was aangedrukt voelde ik Bas haar vinger in me bewegen. Op hetzelfde moment werd hij ruig gevingerd tot Ferd weer hard was. Ik kreeg toen het bevel om me om te draaien. Bas werd toen tegen me aangedrukt. Ferd tilde toen haar been omhoog en ramde in een keer zijn lul bij haar naar binnen. Nog steeds zaten er mensen toe te kijken. Een paar seconden nadat Ferd zijn lul bij Bas naar binnen schoof, werd ik weer hard. Maar doordat Bas haar lul tegen mij was gedrukt, werd er bij elke entree onze piemeltjes geschuurd. Na een tijdje spoten we alle 3 in harmonie. Toen we alle 3 hadden gespoten, kregen we een applaus. Maar toen hoorde we dat de politie onze kant op kwam dus moesten we snel weg. Tijdens het rond lopen vroeg Ferd we of we ooit aan dachten om te neuken met een meisje. Maar ik en Bas waren puur geïnteresseerd in piemels. Het liefst pijpen of geneukt worden. Bas zei toen, maar als daddy het beveelt moeten we het opvolgen. Gelukkig zei Ferd dat, het niet nodig was. Ik werd nooit echt geil van vrouwen. Tenzij ze een lul hadden natuurlijk. Toen we kwamen bij een seks shop kreeg Ferd een idee. Hij kocht 2 vibrators en ik wist volgens mij al waar het naartoe ging. Nadat we de winkel verlieten, liepen we weer naar een steegje toe. Beide kregen we het bevel om tegen de muur aan te staan. Dus beide ik en Bas stonden weer met hand en gezicht tegen de muur. Eerst was Bas aan de beurt. Ferd deed haar rokje omhoog en slipje naar beneden. Na haar gaatje lekker nat te likken stopte hij het vibratortje bij haar naar binnen. Eenmaal binnen meteen slipje omhoog en rokje normaal. Toen was het mij beurt. Nadat mijn vibratortje was geplaatst, wilde Ferd weg lopen. Maar ik en Bas trok hem terug. Dit keer liepen we een verder het steegje in. Meteen deden we zijn broek open en was het pijpen begonnen.

Het was duidelijk te horen dat Ferd zijn gekreun probeerde in te houden. Nadat hij zonder waarschuwing onze gezicht onder spoot, besloten ik en Bas het niet van elkaars gezicht af te likken. We wilde zo door de stad lopen. Ik en Bas wilde dat andere mensen weten dat Ferd ons tot echte sletten had gemaakt. Terwijl we door de stad liepen keken meerdere mensen ons aan en gaven mij en Bas een duim omhoog. Ze vonden het gelukkig dus niet een probleem. 2 sissy femboys met een gezicht onder het zaad was wel een risico. Maar gelukkig was het de gay pride dus waren er meer mensen die net zo sletterig was als ons. Terwijl we weer aan het kijken waren naar de geile mannen op de boot drukte Ferd meerdere keren op de vibrator knoppen. Beide ik en Bas probeerde niet te kreunen. Maar Ferd maakte het super moeilijk. Toen hij het hoger zetten en we zachtjes begonnen te kreunen, verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Geniet er maar van meiden, het is jullie dag. Elke dag dat we zijn lul in ons voelen was onze dag. Maar vandaag een stad vol met homo's was heerlijk. Aan het einde van de heerlijke dag, drukte Ferd weer op de knop. Dit keer zou hij hem pas uitzetten als we bij de auto waren. Maar onderweg naar de garage waren ik en Bas al klaar gekomen. Het werd steeds moeilijk om te lopen met een trillende vibrator in ons. Alsjeblieft daddy genade, zei Bas. Maar pas bij de garage zette Ferd de vibrator uit. Onderweg naar huis hadden we het over hoeveel leuke mensen we zagen. Ik zag er een heleboel. Maar Ferd was de enige aan wie ik en Bas onszelf zouden geven. Toen we thuis aankwamen gingen we met Ferd mee naar huis om de vibrators er uit te halen. Ik en Bas moeste wachten in de woonkamer. Dus terwijl we aan het zoenen waren, waren we op Ferd aan het wachten. Na een paar minuten liep Ferd de woonkamer naakt binnen. Ik hoop dat jullie meiden hebben genoten nu is het tijd om te betalen, zei hij trekken. Met een glimlach zei hij, uitkleden nu. Binnen no time waren ik en Bas naakt. Wachtend op onze daddy.
Lees verder in: Femboy Sisters - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Vibrator, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4