Opwindend.Net
.STARTPAGINA .VEEL GESTELDE VRAGEN
 • "Ik heb een verhaal ingezonden, hoe lang duurt het voordat dit online staat?"

  Wij streven er naar om een ingezonden verhaal binnen 48-uur te plaatsen.

 • "Mijn verhaal is geplaatst, maar de opmaak is helemaal gewijzigd, hoe kan dat?"

  We hebben een systeem dat de ingezonden verhalen automatisch opmaakt, dit is nodig omdat in veel gevallen de verhalen niet goed uitgelijnd zijn, teveel spaties of wit regels bevatten, e.d.

  Het komt echter wel eens voor dat dit in sommige gevallen niet goed uitpakt. Mocht dit het geval zijn bij jouw verhaal, mail ons dan even je verhaal door dan plaatsen we het -ongewijzigd- in plaats van de gewijzigde versie.

 • "Ik wil samen met iemand een verhaal schrijven, mag dat?"

  Je bent uiteraard helemaal vrij in hoe en met wie je het verhaal schrijft. Let er wel op dat bij inzending het IP-Adres van de inzender wordt gezien als de eigenaar van het verhaal.

 • "In sommige verhalen wordt gesproken over seks met minderjarigen, dat mag toch niet?"

  Lees voor het antwoord op deze vraag Punt 8 uit de Algemene Voorwaarden.

 • "Ik heb een probleem met een schrijver/schrijfster van een verhaal/reactie/verzoekje/schakel, kunnen jullie me helpen?"

  Nee, de redactie bemiddelt niet in conflicten. Problemen met individuŽn dienen buiten de site om uitgesproken te worden.

 • "Ik heb een probleem met de inhoud van een verhaal of reactie, kunnen jullie me helpen?"

  Je kunt een melding maken via de rode knop onder het verhaal. De redactie zal deze melding in behandeling nemen en beoordelen.

 • "Wat zijn de definities voor de lengte van een verhaal?"

  Een verhaal korter dan 750 woorden: "Kort", een verhaal tussen de 750 en de 2000 woorden: "Gemiddeld", een verhaal tussen de 2000 en de 5000 woorden: "Lang", en een verhaal met meer dan 5000 woorden: "Zeer Lang".

 • "Het lijkt me leuk om ook mee te helpen op de Schrijf Service, kan dat?"

  Hoewel we je aanbod zeer waarderen moet gezegd worden dat er per week gemiddeld 10 verhalen ingezonden worden via de Schrijfservice en dus is het werk dat hieraan verbonden met de huidige bezetting goed te overzien. Uitbreiding met een extra redacteur is op dit moment dan ook niet aan de orde.

 • "Mijn verhaal was geplaatst, maar het is nu verwijderd, hoe kan dat?"

  Hoewel de Algemene Voorwaarden de richtlijnen aangeven omtrent de regels die gelden voor het plaatsen van een verhaal kan het voorkomen dat een verhaal zich in een "grijs gebied" bevindt of dat wij als redactie iets over het hoofd hebben gezien. In de Algemene Voorwaarden spreken we bijvoorbeeld over het gegeven dat "Drugs" geen rol mogen spelen in een verhaal, maar dit is een natuurlijk een vrij rekbaar begrip en afhankelijk van de context. Als na plaatsing van een verhaal uit reacties blijkt dat lezers het toch ongeschikt vinden of door ons gemiste zaken opvallen die in strijd zijn met de Algemene Voorwaarden dan zal de redactie het opnieuw beoordelen en eventueel alsnog verwijderen.

 • "Ik wil niet dat mensen kunnen reageren op mijn verhaal, kan dat uitgezet worden?"

  Ja, dat kan. Neem even contact met ons op via ons reactie formulier om dit door te geven.

 • "Ik heb een verhaal gelezen wat ik ook op een andere site heb gevonden, is dit plagiaat?"

  In de meeste gevallen sturen schrijvers hun verhalen in op verschillende sites om zo een zo groot mogelijk publiek te bereiken, van kwade opzet hoeft dus niet meteen sprake te zijn. Je kan echter altijd via het verhaal zelf -door onder het verhaal op de rode knop te drukken- dit aan ons melden en wij zoeken het verder uit.

 • "Waarom kan ik op sommige verhalen niet reageren of geen reacties lezen?"

  Het is alleen mogelijk om te reageren of om reacties te lezen op een verhaal binnen een periode van 5 jaar nadat het verhaal is geplaatst.

.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!