Klik hier voor meer...
Startpagina > Veel Gestelde Vragen
 • "Ik heb een verhaal ingezonden, hoe lang duurt het voordat dit online staat?"

  Wij streven er naar om een ingezonden verhaal binnen 48-uur te plaatsen.

 • "Hoe kan ik een profiel pagina aanmaken?"

  Indien je bij het insturen van je verhalen en/of reacties een e-mail adres hebt opgegeven krijg je van ons -op dit e-mail adres- automatisch de mogelijkheid een persoonlijke profiel pagina aan te maken.

 • "Mijn verhaal is geplaatst, maar de opmaak is helemaal gewijzigd, hoe kan dat?"

  We hebben een systeem dat de ingezonden verhalen automatisch opmaakt, dit is nodig omdat in veel gevallen de verhalen niet goed uitgelijnd zijn, teveel spaties of wit regels bevatten, e.d.

  Het komt echter wel eens voor dat dit in sommige gevallen niet goed uitpakt. Mocht dit het geval zijn bij jouw verhaal, e-mail ons dan even je verhaal door dan plaatsen we het -ongewijzigd- in plaats van de gewijzigde versie.

 • "Ik wil samen met iemand een verhaal schrijven, mag dat?"

  Je bent uiteraard helemaal vrij in hoe en met wie je het verhaal schrijft. Let er wel op dat bij inzending het IP-Adres van de inzender wordt gezien als de eigenaar van het verhaal.

 • "Wat zijn de definities voor de lengte van een verhaal?"

  Een verhaal korter dan 750 woorden: "Kort", een verhaal tussen de 750 en de 2000 woorden: "Gemiddeld", een verhaal tussen de 2000 en de 5000 woorden: "Lang", en een verhaal met meer dan 5000 woorden: "Zeer Lang".

 • "Het lijkt me leuk om ook mee te helpen op de Schrijf Service, kan dat?"

  Hoewel we je aanbod zeer waarderen moet gezegd worden dat er per week gemiddeld 10 verhalen ingezonden worden via de Schrijfservice en dus is het werk dat hieraan verbonden met de huidige bezetting goed te overzien. Uitbreiding met een extra redacteur is op dit moment dan ook niet aan de orde.

 • "Mijn verhaal was geplaatst, maar het is nu verwijderd, hoe kan dat?"

  Als na plaatsing van een verhaal uit reacties blijkt dat lezers het toch ongeschikt vinden of dat wij iets hebben gemist bij de controle wat niet voldoet aan de Algemene Voorwaarden dan zal de redactie het opnieuw beoordelen en eventueel alsnog verwijderen.

 • "Ik heb een verhaal gelezen wat ik ook op een andere site heb gevonden, is dit plagiaat?"

  In de meeste gevallen sturen schrijvers hun verhalen in op verschillende sites om zo een zo groot mogelijk publiek te bereiken, van kwade opzet hoeft dus niet meteen sprake te zijn.

 • "Mijn verhaal is niet geplaatst, waarom?"

  We krijgen dagelijk tientallen verhalen binnen, helaas halen ze niet allemaal de selectie. Je krijgt van ons geen bericht als je verhaal niet is geplaatst.

 • "Ik kan een bepaald verhaal helemaal niet meer vinden, hoe kan dat?"

  Een schrijver kan -om wat voor reden dan ook- achteraf besluiten om zijn of haar verhaal te laten verwijderen, dit betekend dat wij het dan ook definitief verwijderen en er geen kopie meer van hebben.

 • "Ik heb een cijfer gegeven maar er gebeurt helemaal niets"

  De stemmen en het cijfer worden 4x per uur bijgewerkt, dit gebeurt niet real-time.

 • "Waarom blijft het "Aantal keren gelezen" gelijk, zelfs nadat ik het heb gelezen?"

  De lees statistieken worden 1x per minuut bijgewerkt, dit gebeurt niet real-time.