63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-04-2024 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 1884x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Femboy Sisters - 5
De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzelf al uitgekleed. Een regel van Ferd. Geen kleding in huis. Nadat ze naakt op me kwam liggen begonnen we te zoenen. Onze speeksel mixte met het zaad dat Mirjam in mijn mond had gespoten. Omdat Bas lang geen seks had, besloot Ferd om Bas nog even snel door te pallen. Terwijl Bas lekker werd geneukt en we zaten te zoenen, kon ik haar duidelijk horen kreunen van plezier. Onze piemeltjes die tegen elkaar aan schuurde, heerlijk. Nadat Bas was gevuld moesten we ons aankleden. Tijd voor wat pret. Met normale kleren aan gingen waar de film. Daarna even genieten van het lekker weertje op het strand, met afsluiter een leuke restaurant. In het restaurant hadden we over wat we allemaal deden toen Bas in het ziekenhuis was. We vertelde dat Ferd en Mirjam mij meerdere keren kapot hadden geneukt, en dat het live was. Vele mensen konden mijn innerlijke hoer online zien. Sommige zei zelfs dat ze mij ook wilde neuken. Maar Ferd is uiteindelijk degene die bepaald wie mij neukt, of wie ik mag pijpen. Bas vertelde dat ze niet kon wachten tot ze ook live geneukt kan worden. Ferd zei dat hij en Mirjam mij en Bas binnenkort in slaap zullen neuken. Ik ben meerdere keren door hun beide in slaap geneukt. Na het restaurant gingen we snel naar de apotheek. Bas moest nog medicatie ophalen wat ze totaal was vergeten. Toen we thuis waren kregen we een facetime verzoek van Mirjam. Hoe gaat het met mijn andere seks sletje, vroeg ze meteen. Bas antwoordde met ik heb de lul gemist van mijn andere baas. Met een lach haalde Mirjam haar lul tevoorschijn. Ferd neukt Daan wel en ik met jou schatje, zei ze erbij. Mijn kutje wacht je op domina, gaf Bas als antwoord. De volgende dag kwam Mirjam eindelijk aan. Ferd had de camera en laptop al klaar staan en was al live. Toen Bas de deur open deed, begon Mirjam haar meteen te zoenen. Bas wreef nog over Mirjams bobbel met een kreun.

Onderweg naar de slaapkamer was Mirjam Bas lekker aan het vingeren. In de slaapkamer zat ik op mijn knieën. Ferd met een uitgestoken harde naast me. Op de stream was '"Make them scream" te lezen. Ferd tilde me op. Naakt tegen elkaar aangedrukt, moeste ik en Bas gaan zoenen. Terwijl ik en Bas aan het zoenen waren, werden onze gaatje flink door gelikt. Het gekreun was duidelijk te horen van alle kanten. Uiteindelijk werden we opgedraaid en op onze knieën gedrukt. Terwijl ze onze armen omhoog hielden, werden de piemels in onze gezicht geduwd. We wisten meteen wat onze taak was. Gulzig gleden de piemels op onze tongen naar binnen. Onze keel was vol met een harde lul. Ik kan niet wachten om je kutje uit te wonen geile slet, zei Mirjam tegen Bas. Bas kon met een gevulde keel natuurlijk niks terug zeggen. Maar onze kelen was niet wat de neukers wilde neuken. Toen de piemels uit onze mond kwamen bleven ik en Bas, Ferd en Mirjam aankijken. Beide werden we op z'n hondjes op het bed geplaatst. De piemels waren doorweekt met speeksel net als onze gaatjes. Eerst voelde ik een knots tegen mijn gaatje aan. Hetzelfde ging met Bas. Zijn jullie meiden er klaar voor, vroeg Ferd. Maar of we nou klaar waren of niet, ik en Bas als hoeren hadden niks te willen. Terwijl we beiden handen vasthielden, werden de piemels er in geramd. Ik en Bas kreunde het uit. Toen ik Ferds handen op mijn heupen voelde, voelde ik hem zijn lul er in rammen. Tot aan zijn ballen was het in mijn lijf. Nu ga je het krijgen stoute sletje, zei Mirjam tegen Bas. Beide mijn hoofd en die van Bas werden toen op het kussen gedrukt. Toen onze hoofden omlaag was en gevulde kontje omhoog, voelde we weer 2 handen op onze heupen. Na het aftellen begonnen Ferd en Mirjam mij en Bas weer hard te neuken. De buren zullen vast en zeker gaan klagen. Want Ferd en Mirjam neukte ons zo hard mogelijk. Nog niet eerder waren ik en Bas geneukt.

Dus natuurlijk schreeuwde en kreunde we het uit. Om het geschreeuw te verminderen, bevoelde Mirjam dat ik en Bas gingen zoenen. Met moeite begonnen we te zoenen. De kijkers genieten enorm van jullie meiden, zei Ferd. Ik hoop dat onze oude begeleiders niet aan het kijken waren. Want ik en Bas werd geneukt als wide beesten. Het duurde daarom ook niet lang voordat ik en Bas begonnen met spuiten. Jullie kunnen zo veel spuiten als jullie willen maar wij maken het af sletjes, schreeuwde Mirjam. En inderdaad, onze orgasme deed niks aan het geneuk. Ze bleven ons doorneuken. Ik en Bas probeerde op een gegeven moment de neukers een beetje weg te duwen. Want we kregen het gevoel dat we weer zouden spuiten. Een grote fout. Want nu pakte Mirjam en Ferd onze armen vast. Meerdere keren kregen we billenkoek. Maar net voor we begonnen met spuiten voor de 2de keer, hoorde we beide neukers harder kreunen. Voor ik het wisten zaten ze mij en Bas vol te spuiten. Met luide kreunen schoten ze hun hele inhoud in ons. Nadat ze alles in ons hadden gedumpt bleven ze even stil met lul nog in ons. Vonden jullie meiden het lekker, vroeg Mirjam. Met moeite antwoordde ik en Bas uitgeput, umhum. Zoals beloofd vielen ik en Bas nadat ze uit ons kwamen in slaap. Gelukkig was het avond. Want we werden pas de volgende ochtend wakker. In de ochtend was het lopen wat moeilijk. Ferd en Mirjam waren nog aan het slapen. Beste om slapende leeuwen niet wakker te maken. Dus ik en Bas gingen alvast douchen. In de douch zaten we lekker te zoenen. Met een vinger in mijn gaatje had ik mijn vinger in Bas. Doordat onze piemeltjes tegen elkaar aan schuurde werden we langzaam weer geil. Plots voelde ik een lul op mijn bil en een gezicht gedrukt naast die van mij. Bij Bas was het hetzelfde. Terwijl ik Mirjams gehijg kon horen, duwde ik mijn kontje naar achteren. Jullie meiden weet wat er nu gaat komen hoop ik. Ik antwoordde met, ja Mirjam.

Word Vervolgd.
Lees verder in: Femboy Sisters - 7
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.0
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
9.0
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.1
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0