Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bottom sexverhalen. In deze categorie staan 83 erotische verhalen.
De Oom - 2Door: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Oom,
"Weer had ik er een gespot, en nee, zijn type was ik zeker niet nog. Voetballend met twee neefjes, en natuurlijk stoer in de bosjes plassend, want dat was stoer. Amuseerden ze zich wel. Ik ook, maar anders. Tieners waren het, en al erg leuke Maar ik..."
05-04-24
8.5
GeverfdDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Roodharig,
"Het kon geen blonde jongen zijn, dacht ik telkens, hij moest ets roods hebben. Zijn eikel, bedacht ik geil De eerste hint dat ik gelijk had, vond ik in zijn kledingkast. Groen ondergoed, leuk ook nog, zuchtte ik kijkend. Onder een stel slo..."
04-04-24
8.2
Twee Bottom Boy’sDoor: Budilio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Buurjongen, Trio,
"Jesper heeft zijn vader nooit gekend. En alles wat zijn moeder nog van hem weet is dat het een heel knappe Spaanse jongen was met voornaam Javi. Daarmee had ze na een avondje stappen, in een dronken bui, n keer veilig gevree n in een park in Barcel..."
28-03-24
9.5
Bottom Of TopDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bottom, Spuiten, Top,
"Teruggekomen in Nederland, ruimde ik eerst alle kleren weer op. Ondertussen via de WhatsApp heb ik Dave laten weten wat er was gebeurd. Ik kreeg een paar smileys van hem terug en dat hij van de verhalen genoot. Met de afsluiting Ik zie je weer in d..."
24-12-23
9.5
Lars Wordt Volwassen - 7: SlotDoor: Pieter024
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bottom, Douche, Neuken, Pijpen, Tiener, Top,
" i Dit heeft veel te lang geduurd, maar hier is alsnog het laatste deel van het verhaal. Reacties welkom, natuurlijk i i Noah vertelt i Hartstikke leuk vier dagen met het gezin naar Ameland. Oprecht hartstikke leuk. Ik heb e..."
22-09-23
9.6
Black Jack - 2Door: Barry
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Bottom, Bull, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Pijpen, Sub,
"Het was al aardig donker geworden. Er liepen nog wat late wandelaars voorbij op het pad die langs het water liep. Pakte mijn handdoek en spullen bij mekaar en liep naakt van het veld naar de parkeerplaats waar meerdere auto s geparkeerd stonden. Hoog..."
10-09-23
9.3
De Jongens Van De Brug - 4: Een Nachtje Bij ...Door: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Met een plof landde mijn weekendtas alvast onderaan de trap. Ik keek nog een laatste keer rond of ik netjes al mijn rommel had opgeruimd en geen lichten had laten branden, en trok de deur van Hans appartement achter mij dicht. Ik zou die dag weer na..."
04-07-23
9.1
De Jongens Van De Brug - 3: De AdvocaatDoor: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Advocaat, Bottom, Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Bij de Nike Store had ik inderdaad de Nikes gevonden die ik zocht. Een remake van schoenen die ik als middelbare scholier al heel geil had gevonden, maar toen niet had kunnen betalen. Ik liep al een tijdje rond met het idee om dit nieuwe model te kop..."
22-06-23
9.1
Black Jack - 1Door: Barry
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Bottom, Bull, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Pijpen, Sub,
"Het was weer is heerlijk warm zomers weer en wilde er van genieten. Ik besloot om naar het naaktstrandje aan de Delftse plas te gaan. Daar aangekomen parkeerde Ik mijn auto en liep het veldje op en kwa drukte viel het wel mee en er was ruimte zat voo..."
21-06-23
8.8
De Jongens Van De Brug - 2: De Business Rela...Door: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
"De volgende ochtend werd ik met een wat onbestemd en ongemakkelijk gevoel wakker en met een flinke koppijn en een enorme kater. Ik kon me van de vorige avond niet veel meer herinneren, behalve dat ik m goed had geraakt en dat Hans me naar huis had..."
12-06-23
9.1
Even Snel Naar De KapperDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bare, Bottom, Kapper, Slet, Sletje,
"Langzaam liet hij zijn vingers door mijn nek en door mijn haren omhoog gaan, zogenaamd om te kijken of hij mijn haar overal op dezelfde lengte had geknipt. Hij was sowieso wel heel lang bezig geweest om met een schaar mijn achterkant millimeter voor ..."
12-06-23
9.2
De Jongens Van De Brug - 1: Een Nieuw Gezich...Door: Maik 070
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
" Hoeveel Ik keek de man een beetje glazig aan. Wat bedoelde hij Hoeveel vraag je voor een uurtje Je lijkt me wel een lieve jongen. En nieuw hier, ik heb je nog niet eerder gezien. Ok . Zelfs voor een toen, op mijn 23e, misschien nog wat bleu pr..."
07-06-23
9.4
Een Echte Delftse Staander - 3: Een Nachtje ...Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Slet, Sletje,
" i Een niet nader te noemen puppy wilde graag weten hoe het verhaal afliep. En wiens ketting langer zou zijn die van hem of van mij... i Welnu, over de kettingen kunnen we kort zijn die van Bello bleek langer. Nadat ik aan mijn ketting n..."
02-06-23
8.4
Een Echte Delftse Staander - 2: Top DogDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Slet, Sletje,
"Nadat we weer bij mij thuis waren aangekomen, had Bello gevraagd om wat Sjoerd time. Vooral de doggy tail in zijn puppykontje begon hem parten te spelen. Ik bevrijdde hem van zijn tail, die er maar met moeite uitkwam zo groot was de plug in zijn aa..."
31-05-23
8.0
Een Echte Delftse Staander - 1: BelloDoor: Maik 070
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Slet, Sletje,
" i Dit verhaal is een vervolg op De grootste slet van Delft e.o. , dat ook ging over Sjoerd, op deze site beter bekend als Sjoerd Geil , en zijn huis en bedgenoten Paul, Tim en Niels. i Paul keek even om zich heen of er geen voetgange..."
29-05-23
8.8
De Grootste Slet Van Delft E.o.Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Bottom, Delft, Logeren, Slet, Sletje,
"Mijn mobiel kondigde met een pingeltje aan dat er een sms je was binnengekomen. Het nummer zei me niets, maar toen ik het bericht opende zag ik dat het van Sjoerd was, een jongen van 23 uit Delft, met wie ik regelmatig chat. Het sletje van Delft e.o...."
28-05-23
8.8
Uitgeleend - 2Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Hoer, Plas, Plassen, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Het zat erop, mijn eerste avondje werken als kelderboxteef, zoals Rajiv en Erik mij die dag en de dag ervoor op een aantal homosites hadden aangeprezen. Ze hadden mij niet laten lezen welke wervende teksten ze precies hadden gebruikt, alleen gezegd d..."
24-05-23
8.6
Uitgeleend - 1Door: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
" i Dit verhaal is een vervolg op Een bijzonder verjaardagscadeau 4 , uit de serie Van fuckbuddy tot kelderboxslet . i In een eerder verhaal Een bijzonder verjaardagscadeau hebben jullie al kennis kunnen maken met Rajiv, mijn vaste ..."
23-05-23
8.8
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 4Door: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Nog geen kwartier later stond Rohan s vriend voor de deur. Hij was duidelijk jonger dan Rajiv, maar totaal niet verlegen. Waar is de pisbak die ik moet testen en certificeren De overige aanwezigen wezen naar mij. Niet dat dat nodig was, want het w..."
22-05-23
8.8
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 3Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Daar zat ik dan, op mijn knie n voor een jongen in hoge laklaarzen met naaldhakken, die in mijn bek stond te zeiken alsof hij gewoon ergens een openbare pisbak gebruikte. Nadat hij zijn blaas had geleegd, zat ik er wat verdoofd bij. De smaak was mij ..."
21-05-23
8.5
Boy Blue - 3: Dubbel OntmaagdDoor: Boy Blue
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Bottom, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Top,
" 16 juli i Lieve Joshua, Het is zaterdagmorgen vroeg, het wordt weer een warme dag, ik kon niet meer slapen, lekker rustig nog en alle tijd om jou te schrijven. Gisteren ben ik dubbel ontmaagd door mijn beste vriend Antoin..."
21-05-23
9.3
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 2Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Anyway, terug naar de avond dat ik bij Rajiv zou langsgaan. Ik meldde mij rond de afgesproken tijd bij zijn huis en hij liet mij binnen. Zijn neef was een paar dagen weg, dus we hadden het hele appartement voor onszelf. Hij gaf mij een korte rondleid..."
20-05-23
8.9
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 1Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Kuisheidskooi, Slet, Sletje, Verjaardag,
" i Dit verhaal is het eerste deel uit de serie Van fuckbuddy tot kelderboxslet . i Het was een paar dagen na mijn verjaardag en Rajiv, een jongen met wie ik af en toe seks had, had me bij hem thuis uitgenodigd. Een cadeautje voor je verj..."
20-05-23
8.7
De Oude Dame - 3: Op Pad Met De NeefjesDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Neefjes, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Mijn mentor had Casimir het adres gevraagd van de nieuwe club waar de neefjes mij mee naartoe zouden nemen. Hij zou iets later zelf ook nog komen, maar eerst op zijn gemak natafelen met de oude dame. Zij had de suggestie van de jongens dat zij ook me..."
15-05-23
9.0
De Oude Dame - 2: Diner Met De NeefjesDoor: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Neefjes, Slet, Sletje,
"Vandaag was het dan eindelijk zover. Het was een paar keer uitgesteld, maar vanavond zouden de neefjes van de oude dame komen dineren. Het waren eigenlijk de kleinkinderen van haar zus en broer, maar ze had het altijd over mijn neefjes . Ik begreep ..."
15-05-23
8.8
De Oude Dame - 1Door: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Transgender,
" i Dit verhaal is een vervolg op De Piss Drinks boy , uit de serie De Mentor Een opleiding tot pis en zaadteef . i Na het verjaardagsfeestje van mijn mentor was ik geleidelijk ook meer van zijn bejaarde overbuurvrouw gaan zien. He..."
14-05-23
8.3
De 'Piss & Drinks'-boyDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Transgender,
" i Dit verhaal is een vervolg op In string en jarretels , uit de serie De Mentor Een opleiding tot pis en zaadteef . i Na mijn eerste kennismaking met de pis van mijn mentor en zijn vriendenclubje was ik nog een paar keer langs gewees..."
12-05-23
8.9
Maik En Lex - 3: Bottoms En SubsDoor: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Dominantie, Meester, Onderdanig, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Sub,
"De man die aan ons tafeltje aanschoof op het terras van het homocafe veranderde de dynamiek van ons gesprek. Hadden wij het net nog over zogenaamde zelfverklaarde Meesters die online op onze verhalen reageerden. De instant Meesters die menen dat te..."
12-05-23
8.4
In String En Jarretels - 2: Nog Een Slokje?Door: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Jarretels, Kuisheidskooi, Lingerie, Plas, Plassen, Slet, Sletje, String,
"Mijn mentor bleef met verrassingen komen. Ook vandaag wist hij mij weer een paar keer flink op het verkeerde been te zetten. Het was eigenlijk al meteen raak. Ik mocht weer langskomen voor een les als herintreder . Ik had de zwarte jarretels en ko..."
11-05-23
8.5
Maik En Lex - 2Door: Lex4seks
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Sub,
"Maik en ik trokken onze kleren weer aan, geen ondergoed leek de afspraak en terwijl ik de riem aantrok hoorde ik Maik mopperen omdat zijn kooitje even de verkeerde kant op schoot. Voor mensen die nog nooit zo n ding hebben gedragen Je voelt elke bew..."
11-05-23
8.5
In String En Jarretels - 1: What Happens In ...Door: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Jarretels, Lingerie, Slet, Sletje, String,
" i Dit verhaal is het derde deel uit de serie De Mentor Een opleiding tot pis en zaadteef die ik eerder dit jaar schreef. De eerste twee delen De herintroductie 1 en 2 zijn niet opgenomen, omdat ze meer een verkenning zijn van de onderdanige..."
10-05-23
8.9
Huisvriend Van Een Gay Stel - 11: MatteoDoor: Maik 070
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bottom, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Er was nog iemand die had genoten van de puppyshow, en van nog veel meer wat hij die avond allemaal had gezien Matteo. Stefan had hem ook even een kijkje laten nemen in de kamer waar de vier bottoms in schavotten werden geneukt en Matteo was bijna o..."
10-05-23
9.1
Maik En Lex - 1: De OntmoetingDoor: Lex4seks
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Bottom, Kort, Kuisheidsgordel, Onderdanig, Pijpen, Vrienden,
"Naakt stonden we tegenover elkaar, de geluiden van porno op tv onderstreepte de seksuele spanning in de kamer terwijl ik aarzelend mijn hand uitstak om de ballen van Maik aan te raken. Twee 100 bottoms, onderdanige bottoms zelfs, die geen van beiden..."
09-05-23
7.4
Huisvriend Van Een Gay Stel - 10: De ReünieDoor: Maik 070
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Reunie, Slet, Sletje,
"Het weekendje Amsterdam met de andere weekendbottoms en hun stellen lag inmiddels al weer een aantal maanden achter ons. Het was iedereen goed bevallen en zo ontstond het idee om een kleine re nie te houden. Om elkaar allemaal weer eens te zien en oo..."
09-05-23
9.2
Huisvriend Van Een Gay Stel - 9: Op ExcursieDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Voor die zondag stond er s middags een excursie op het programma. Na de workshops en master classes van de vorige dag, zouden de weekendbottoms er nu in groepjes van twee op uit worden gestuurd om, laten we zeggen, hun horizon te verbreden . Door..."
08-05-23
9.0
Huisvriend Van Een Gay Stel - 8: De Mastercl...Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bottom, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"De workshops oraal en anaal waren best geil geweest, maar verder niet heel bijzonder. Ze waren waarschijnlijk vooral bedoeld om alle weekendbottoms een beetje aan elkaar en aan elkaars naakt heid te laten wennen. Bij anaal had ik geleerd wat ..."
07-05-23
9.0
Huisvriend Van Een Gay Stel - 7: Kleine TeefDoor: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bottom, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
" Zeg dames, komt er nog wat van Stefan vond duidelijk dat Cas en ik nu wel lang genoeg plezier hadden staan maken onder de douche. Vooral Cas, vermoedelijk nog high van de 26 cm van Yannick waarop hij kort daarvoor zo prinsheerlijk gespietst was ..."
06-05-23
8.6
Huisvriend Van Een Gay Stel - 6: 26 Centimet...Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"De volgende ochtend ging al vroeg de telefoon. Lucien nam half slapend op. Ja hoor , hoorde ik hem zeggen, stuur maar hierheen. De deur is niet op slot. Daarna had hij zich weer omgedraaid en het laken nog wat verder over zich heen getrokken. Het ..."
05-05-23
9.0
Huisvriend Van Een Gay Stel - 5: Het Stel Ui...Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Delft, Golden Shower, Huisgenoot, Kuisheidskooi, Plas, Plassen, Slet, Sletje,
"Ik had er reikhalzend naar uitgezien het weekendje weg met Lucien en Yannick waarbij ik ook andere stellen en hun weekendbottoms zou ontmoeten. We waren al een dag eerder naar Amster dam gegaan, waar Lucien en Yannick hadden afgesproken met een bevr..."
04-05-23
8.9
Huisvriend Van Een Gay Stel - 4: Een Nat Kru...Door: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Huisgenoot, Slet, Sletje,
"Ik kwam nu al een jaar lang bijna wekelijks bij Lucien en Yannick over de vloer. Een speciale huisvriend of, zoals ze tegen goede vrienden zeiden, hun weekendbottom . Afhankelijk van hun en mijn werk ging ik soms al op vrijdagavond en anders in de..."
03-05-23
9.1
Huisvriend Van Een Gay Stel - 3: De Weekendb...Door: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Huisgenoot, Slet, Sletje,
"Ik weet niet of ik nu wakker werd doordat Yannick met de grote schakels van de ketting om mijn nek lag te spelen, die hij zachtjes een voor een door vingers liet gaan, of door zijn ochtenderectie die zich bij mijn achteringang had gemeld en zich daar..."
02-05-23
8.9
Huisvriend Van Een Gay Stel - 2: In De SlingDoor: Maik 070
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Huisgenoot, Slet, Sletje,
"Het leek wel of de dagen voorbij gekropen waren. Ik had na de eerste kennismaking niet kunnen wachten om opnieuw met Lucien en Yannick af te spreken. In de tien dagen die sindsdien waren verstreken had ik vrijwel continu aan hen gedacht. In mijn fant..."
01-05-23
9.0
Huisvriend Van Een Gay Stel - 1: Het ZaadjeDoor: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Huisgenoot, Slet, Sletje,
"Ik was de heren in de Albert Heijn tegen het lijf gelopen, vrij letterlijk zelfs. Ik was er zelf met mijn gedachten niet helemaal bij geweest, en zij waren samen zo druk in gesprek dat ze ook niet keken waar ze liepen. Ik botste tegen de jongste en l..."
30-04-23
8.4
Bi Date AvontuurDoor: Steef
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Date, Dating, Onderdanig, Trio,
"Al een tijdje was ik op dating sites aan het kijken naar oproepen van stellen die voor een trio een extra man zochten. Ik voelde mij vooral aangetrokken tot de oproepen voor een bi man. Ik heb hier geen ervaring mee, ik heb zelfs nog nooit een andere..."
15-03-23
8.9
Lars Wordt Volwassen - 6: ExclusiefDoor: Pieter024
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Bottom, Gespierd, Neuken, Pijpen, Tiener, Top, Vreemdgaan,
" b Exclusief b i Dus ik was me aan het afvragen of dit een relatie was, en intussen deed hij het gewoon nog steeds met hem, ook. Er knapte iets in mijn hoofd. Zo wilde ik het niet. We hadden geen offici le exclusiviteits afspraak , maar ..."
06-08-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 9Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Camera, Dieren, Honden, Kaarsen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pastoor, Pijpen, Sperma, Top, Vingeren,
"Jeannette zag opeens een miezerig, verschrompeld slurfje door de houten tralies heenkomen. Ze moest bijna lachen om het formaat, maar durfde dat niet. Wel keek ze Lindsey aan met een blik van wat moet ik daar nou mee . Lindsey was nog niet in het v..."
14-07-22
9.0
Pijpgrage BottomDoor: Peter1978
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom,
"Hallo gasten ik ben Pepijn en 18 jaar. Al een tijdje heb ik seks met andere jongens. Tijdens het seksen heb ik ontdekt, dat ik het liefste pijp of geneukt wordt. Als ik lekker geneukt wordt trek ik mezelf lekker af. Na diverse sekspartijtjes..."
16-04-22
8.3
Zaadsletje Voor Een Heleboel Pikken - 1Door: Mister J.
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bottom, Pijpen, Pik, Slet, Sletje,
" Shit. Dat was niet de afspraak. schiet er door me heen als ik de kamer in kijk. In de kamer zitten zeven mannen. Allemaal met een lijf dat laat zien dat ze veel sporten, allemaal naakt en allemaal met een dikke stijve pik. Even raak ik in paniek, w..."
26-07-21
8.5
Neefje XanderDoor: Hwdick
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Dominantie, Jong En Oud, Top,
" i Dit verhaal is volledig verzonnen. Het is een geile fantasie van mij. i Ik kijk in de spiegel, het lingerie slipje zit goed. Ik mag nu alleen nog een lang shirt aan. Dat shirt dat zo lang is dat het net is of dat je een jurkje aan hebt,..."
28-12-20
8.3
De Eerste Keer - 2Door: Svenmei
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Eerste Keer, Orgie,
"Na mijn eerste date met Tim volgden er nog een paar en die waren stuk voor stuk nog lekkerder dan de eerste. Op een avond steld Tim voor om eens met meerdere af te spreken. Ik vond dat wel een ding, maar stemde er mee in en Tim ging dat regelen voor ..."
05-09-20
8.8
Gebruikt Als HoerDoor: Klaas
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Gebruikt, Hoer, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Dit verhaal is een direct vervolg op mijn vorige verhaal meester Frank is mijn alles . Ik had mij inmiddels helemaal overgegeven aan meester Frank. Een grote gespierde behaarde man van middelbare leeftijd. Ik was 18 en ging nog naar de middelbare sc..."
17-07-20
7.8
Meester Frank Is Mijn AllesDoor: Klaas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Gangbang, Golden Shower, Meester, Plas, Plassen,
"Dit verhaal is een direct vervolg op mijn vorige verhaal het slavencontract . Na mijn eerste ontmoeting met meester Frank en na het tekenen van het slavencontract, was het voor mij duidelijk. Ik ben homo Ik had zelf geen probleem met die conclusie...."
11-07-20
8.7
Grindr Date - 2Door: Jonas
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Bottom, Date, Dating, Dildo, Dom, Grindr, Meester, Sub, Vastgebonden,
"De dag erna stuurde mijn Meester een berichtje om te vragen hoe ik me voelde. Hij gaf toe dat hij me extra hard had aangepakt, om te testen waartoe ik in staat ben. Ik vertelde hem dat ik niet kon stoppen met denken aan hoe hij m n kontje had misbrui..."
03-07-20
8.7
Het SlavencontractDoor: Klaas
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Biseksueel, Bottom, Meester, Slet, Sletje, Top,
"Het was enige dagen na mijn geile bios avontuur en ik was al die tijd vol smart aan het wachten op mijn volgende opdracht. Dat ik niet wist wat zou komen, maakte mij zeer geil. Toen trilde eindelijk mijn telefoon, toen ik zag dat het een be..."
02-07-20
8.6
Anonieme MeesterDoor: Klaas
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Bdsm, Bottom, Meester, Top,
"Na mijn ontmaagding door Gino en Arjan was ik helemaal los gekomen. Hoewel ik helemaal geil was van Gino, kreeg hij een paar dagen een vaste vriend. Dat was balen. Ik was dagelijks geil en er waren super veel dingen die ik wou uitproberen. M..."
30-06-20
8.7
Mijn Dubbele OntmaagdingDoor: Klaas
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Dp, Dubbele Penetratie, Ontmaagd, Ontmaagding, Top, Trio,
"Toen ik net 18 was, was een van mijn hobbies fitness. Ik ben altijd wel veel met mijn lichaam bezig geweest. Er was nooit een haartje op mijn lichaam te zien. Dankzij mijn hobby zag mijn lichaam er ook zeer goed uit. Ik was toen 1.75 en lichtgespierd..."
24-06-20
8.5
Mijn Eerste KeerDoor: Klaas
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Bottom, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Top,
"Ik ben 24, blond haar, 1,70 meter, 68 kilo met een piemel van 17cm. Hoewel ik het altijd goed met meiden kan vinden, kan ik een mooie piemel goed waarderen. Als ik naar porno kijk, merk ik dat ik steeds meer naar de mooie piemels kijken in plaats van..."
08-04-20
8.2
Ontmaagd...?Door: Jonas19
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Oudere Mannen, Top,
"Onderstaande is de mail die ik kreeg van een date, een dag na onze afspraak... met permissie kan ik die hier delen Lieve, lekkere jongen, Het is nu de dag nadat je hier bij me was en ik kan nu pas goed verwerken wat er allemaal i..."
16-03-20
8.7
Twink Geneukt Door Ouder - 1Door: Geil TwinkSletje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Bottom, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Neuken, Top, Twink,
"Hallo , ik ben een onderdanige bi jongen van 25 jaar en hier mijn verhaal over sex met een oudere top. Van toen ik eerst nog maagd was tot aan dat ik een geil neuksletje ben geworden. Mezelf neuken, dat had ik al gedaan met een aantal dildo..."
25-02-20
8.4
Ik Voelde Zijn Zaad In Me SpuitenDoor: Bibottom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Bottom, Breeding, Spuiten, Top,
"Het is cht al lang geleden dat ik het nog eens aandurfde me laten neuken zonder condoom... Je begrijpt vast wel waarom. Toch kriebelt het al enorm lang. Omdat ikzelf al vaak heb gezocht naar spannende verhalen over het gevoel van een paal die zich ..."
08-12-19
8.8
Call Of Duty - 3Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Onderdanig, Sissy,
"Na het afdrogen loop ik snel naar de kamer en kniel ik voor de bank waar Meester Jelmer heeft plaatsgenomen. Meester wilt u mij straffen voor de fout om teveel bier te drinken, een natte luier te hebben en omdat ik niet naar u geluisterd heb en de v..."
29-11-19
8.4
Call Of Duty - 2Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Meester, Onderdanig,
"Na tot mezelf te zijn gekomen sta ik op en ga mezelf snel verschonen. Ik doe de inmiddels natte Fabine luier uit en maak mezelf schoon met een washandje met sop. Ook mijn achterkant en mijn oksels was ik goed. Ik spuit nog een luchtje op en ga de deu..."
15-11-19
7.8
Geile Oudere Man En Jongere BottomDoor: Jonas19
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bottom, Creampie, Gangbang, Oudere Mannen,
"Ik word wakker en ben me direct bewust van waar ik ben, doordat het nog nat voelt tussen mijn billen. Dat is altijd het teken van een geslaagde avond, maar in de ochtend toch niet zo lekker meer als de nacht ervoor, dus ik ga snel even douchen en opf..."
28-10-19
8.8
Sportdag Met Vwo 6 - 1Door: Rob027
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Pijpen, Tiener, Top,
"Het was weer die tijd van het jaar. Het schooljaar was een groot deel voorbij, de lente was in vole bloei en nu kwam een week met alleen nog maar leuke activiteiten, op onze school de snipperwerk genoemd. Althans, de meeste activiteiten zijn leuk. Ik..."
17-08-19
8.3
Oudere Man En Geile Jonge BottomDoor: Jonas19
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bare, Bottom, Dominantie, Oudere Mannen, Parkeerplaats, Parking,
"In de afgelopen warme zomer was ik weer aardig actief aan het daten. Met mannen die ik al kende, maar regelmatig ook met nieuwe dates die ik vooral opdeed via Grindr of BullChat. Een man in het bijzonder is de moeite waard om te delen. Ik h..."
01-11-18
8.3
Bottom Sletje, Eenentwintig Jaar - 1Door: Enkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Onderdanig, Slet, Sletje, Sub, Top,
"Ik ben een jongen van 21 jaar die al een tijdje speelt met de gedachte om een of meer geile tops te vinden voor een sexdate. Vaak komt het niet verder als een geile chat via internet. Het is een warme dag ergens in Augustus, ik ben sinds ee..."
28-08-18
8.6
Een BokDoor: Rob Van De Roy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Bottom, Dildo, Likken, Onderdanig, Plas, Plassen,
" Jani, kom je nog , Roept mijn moeder van beneden aan de trap. Ja Maaa , Ik kom , antwoord ik ge rgerd. Terwijl ik nog de dildo uit haar nachttafeltje neem en verstopt in mijn reiskoffer. Want we staan op het punt om op reis te gaan naar ..."
28-04-18
8.0
Mijn Eerste Keer Als Bottom GeneuktDoor: Freek0299
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Billen, Bottom, Condoom, Doggystyle, Eerste Keer, Gay, Glijmiddel, Kontje, Neuken,
"Dit verhaal is echt gebeurt en alweer 25 a 30 jaar geleden. Ik had via een chatbox bestaat nu niet meer regelmatig contact met een man. Tot dan toe had ik alleen wat ervaring met gepijpt worden. Vertel ik misschien later nog eens. Maar g..."
20-01-18
7.5
Bi Nieuwsgierig AvontuurDoor: Steef
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom,
"Al een tijdje was ik op dating sites aan het kijken naar oproepen van stellen die voor een trio een extra man zochten. Ik voelde mij vooral aangetrokken tot de oproepen voor een bi man. Ik heb hier geen ervaring mee, ik heb zelfs nog nooit een andere..."
05-11-13
7.6
Bottom Orchid - 14: De StrubbenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom,
"Aangekomen op Strubben ontdekte ik weinig activiteit. Er stonden niet veel auto s en wat er stond vertrok ook weer snel. E n vrachtwagen op de personenauto kant van de parking maar die sliep waarschijnlijk echt want daar kwam geen teken van activitei..."
25-10-05
6.6
Bottom Orchid - 13: Groningen / StadsparkDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bottom, Groningen,
"Was s avonds aan het chatten en mijn verhalen te verzenden toen ik vreselijk de behoefte kreeg aan een geile neuksessie. Ik had de stille hoop dat mijn vaste topper er ook zou zijn maar dat is altijd afwachten wat voor onregelmatige dienst hij had. ..."
15-10-05
7.0
Bottom Orchid - 12: De StrubbenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom,
"Aangekomen op de Strubben constateerde ik dat er slechts twee auto s stonden. Niet veel actie dus. Ik besloot rustig af te wachten wat er nog stond te gebeuren. Mijn ervaring leert dat Engelengeduld vaak wordt beloond. Op een gegeven moment kwam er i..."
10-10-05
5.0
Bottom Orchid - 11: GroningenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Groningen,
"Zat op achter mijn Pc wat te chatten en kreeg op een gegeven moment sterk de behoefte aan een stevige neukpartij. Ik was in the mood om stevig doorgepaald te worden. Ik had geen neukdate gemaakt via de chatboxen maar besloot spontaan naar Groningen..."
21-09-05
7.0
Bottom Orchid - 10: KraaienbergDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom,
"Aangezien de donderdagavond nacht in de regel mijn Strubbennacht is besloot ik deze avond hiervan af te wijken en dit n.a.v. een date via de welbekende chatboxen. Iemand wilde mij graag doorpalen maar niet op een zo laat tijdstip. Tegen 23 00 uur op ..."
10-09-05
6.8
Bottom Orchid - 9: GroningenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Groningen,
"Ik was s avonds op Internet mijn verhalen aan het verzenden toen ik op n van de chatboxen een bericht kreeg van n van mijn vaste XXL Toppers. Hij wilde mij wel palen. Nu kon ik hem al een tijdje en het is n van mijn favoriete XXL Toppers in Gr..."
05-09-05
5.0
Bottom Orchid - 8: StrubbenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom,
"Donderdagnacht j.l. daar aangekomen zag ik maar een paar auto s staan.Voor het tijdstip plm. 00 00 uur was het dus heel rustig. Ik besloot uit de auto te stappen en voor mijn auto te gaan staan en af te wachten wat er zich zoal aandiende. Er liepen e..."
26-08-05
6.8
Bottom Orchid - 7: GroningenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Groningen,
"Woensdagnacht ging ik naar het Stadspark om te kijken of een van mijn vaste Toppers ook aanwezig was. Aangekomen ging ik onder de boom staan met de auto en keek hoe enkele gays heen en weer reden. Het was al behoorlijk laat aan het worden en ik was v..."
24-08-05
7.2
Bottom Orchid - 6: GroningenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Groningen,
"Ben vrij laat naar het Stadspark gegaan en daar aangekomen was het niet erg druk. Een paar gays reden wat rond om te kijken of er iets van hun gading aanwezig was. Vanuit mijn plekje onder de grote boom keek ik wat er zoal rondreed. Pas tegen 4 00 uu..."
22-08-05
5.8
Bottom Orchid - 5: Nieuwe MerenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bottom,
"Ik kreeg van een chatter door dat Nw.Meren weer parkeergelegenheid heeft en ik dus ook weer bij mijn bankje aan het meer kan komen. Ik besloot deze nacht naar Nw.Meren te gaan en te kijken hoe e.e.a. is geworden. Inderdaad daar aangekomen stonden er ..."
18-08-05
6.8
Bottom Orchid - 4: GroningenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Groningen,
"Het was niet zo druk in het Stadspark op de kleine parkeerplaats. Inmiddels was het wel heel erg laat geworden. Tegen 2 00 uur kwam dan eindelijk mijn vaste Topper opdagen. Hij bleef eerst wat staan wachten. Ik werd een beetje ongeduldig en reed a..."
13-08-05
6.8
Bottom Orchid - 3: De StrubbenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bottom,
"Ik had gepland om 00 00 uur op De Strubben te zijn en gelukkig is dat ook redelijk gelukt wil het niet dat toen ik Groningen net verliet ik een SMS berichtje van mijn vaste Topper kreeg om even op mijn knie n te gaan. Ik was al in de buurt van Ass..."
08-08-05
7.9
Bottom Orchid - 2: De StrubbenDoor: BottomOrchid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom,
"Heerlijk 2 x doorgepaald door 2 verschillende Toppers. Waarvan n bekende Topper. Daarna heb ik iemand heerlijk lang , en vooral diep gepijpt, ik voelde zijn eikel tegen of liever in mijn strot...hij heeft mij al eerder eens gepaald maar nu..."
08-08-05
6.8
Bottom Orchid - 1: Nieuwe MeerDoor: BottomOrchid
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom,
"Ik kwam gisternacht aan en tot mijn grote verbazing was de parkeerplaats en dus ook ingang compleet opengebroken. Shit daar gaat mijn bankje bij het meer. Een tikkeltje teleurgesteld ging teneinde maar onder de viaducten staan. Een reisje Groningen A..."
08-08-05
6.6