Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Al die stoere jongens van de voetbal club, heerlijk toch! Of ben jij een stiekeme meid en duik jij met deze voetbal gasten onder de douche? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Voetbal sexverhalen. In deze categorie staan 195 erotische verhalen.
Vak S - 2Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Sport, Voetbal, Zwanger,
"Vorige keer heb je kunnen lezen hoe ik Sjors, 19 jaar. De drie 18 jarige meiden Veronique, Adriana en Kirsten, tijdens het voetbalkamp heb mogen ontmaagden. Het is daar zeker niet bij gebleven. Twee weken gebeurt er niets. We appen wel met ..."
17-07-24
9.4
Vak S - 1Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Sport, Voetbal,
"Als klein jongetje was ik al geobsedeerd door voetbal. Niet alleen kijken. Maar ook zelf tegen een bal schoppen. Dus toen bij de lokale club op voetbal mocht. Was ik zeker als een kind zo blij. Niet dat ik super goed ben. Ik kan best een balletje tra..."
11-07-24
9.2
Nederland - RoemenieDoor: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap,
"We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact wa..."
10-07-24
9.2
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge Jongens - 2: M...Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Brunette, Hotel, Ruig, Serveerster, Toyboy, Voetbal,
"Coby was een stevig gebouwde brunette van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze had een streng en verbeten gezicht en trad kordaat op als een van haar klanten stampij maakte. Dan zwaaide ze met een woeste be..."
09-07-24
8.6
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05-24
9.1
Cor En Don(na)Door: Frans1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Voetbal,
"Mijn naam is Cor, ik ben een geboren Rotterdammert van 62 jaar en al jaren gelukkig getrouwd met Joke. Samen hebben we een zoon en een dochter en we hebben een kleinkind onderweg. De passie uit onze relatie is een beetje verdwenen, we zijn a..."
19-04-24
9.2
De Voetbal MoederDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Gescheiden en af en toe de kinderen, jongens, en die moesten naar voetbal. Maar de auto was stuk, dus bood ik aan haar te brengen, met die twee apen. Lachend had ze gezegd het op prijs te stellen. En zo gingen we Ik bemoeide mij niet met de..."
17-04-24
7.8
Vladimir BestraftDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal, Zweep,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
15-04-24
9.1
VoetballerDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Voetbal,
"Ik ben niet dol op voetbal, wel op spelers maar dat hebben meer mannen, toch Na de voetbaltraining keek ik eens rond, leuke modellen allemaal wel. Maar een sprong ertussen uit. Hij keek bovendien ook stout naar mij Met een buurman mee, dus niet ec..."
13-04-24
7.5
Vladimir Op VoetbalDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik noo..."
08-04-24
9.0
De Ontdekking Van De Hemel - 8Door: Floris20621
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Eerste Keer, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Tweeling, Voetbal, Zus,
"Zaterdagmorgen. De voetbalclub van Broertje en Zusje. De wedstrijd is afgelopen. Ze hebben verloren en dat vonden ze eerst best wel sneu maar nu zijn ze eroverheen. Ze hebben gedoucht en zitten op de banken tegen de muur in de kleedkamer appels e..."
26-03-24
9.5
VoetbalvaderDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ontdekken, Pijpen, Rimmen, Vader, Voetbal, Zoon,
"Mijn vriendje Hugo en zijn vader zijn helemaal voetbalgek. Ik ook overigens, maar bij mij thuis is er echter nauwelijks interesse voor. Ik ben dan ook erg happy met mijn voetbalmaatje Hugo. Ik kijk vaak belangrijke wedstrijden op T.V. bij hem, en zi..."
23-01-24
9.3
De Broertjes DickDoor: Gerard Ysbarndt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Broertjes, Douche, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Spuiten, Voetbal, Zuigen,
"Zoals je vast wel weet is Dick het Engelse equivalent voor lul. Dit verhaal gaat over twee broertjes met elk een aanzienlijke lul, vandaar dat ik ze beiden de roepnaam Dick heb gegeven. Richard, de oudste, is ruim17, net als ik, en zijn broertje R..."
05-01-24
9.3
Dorien - 4Door: RPXP
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Milf, Moeder, Voetbal,
"Thuis aangekomen parkeer ik de auto voor de deur, ik stap uit en lopend naar de voordeur voel ik nattigheid, letterlijk. Het loopt langzaam langs mijn benen naar beneden. Snel ga ik naar binnen en ga naar boven, naar de badkamer. Da..."
02-11-23
9.4
Dorien - 3Door: RPXP
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Puber, Verzoek, Voetbal,
" i Na ruim 3 jaar is hier deel 3 van Dorien. Speciaal op verzoek geschreven. En er komt nog meer. i Vanuit de keuken hoor ik de GSM van Dennis en ik loop met mijn koffie naar de kamer. Mam zegt Dennis, Ik krijg net een..."
30-10-23
9.2
Voetbal Kijken Bij Mijn SchoonfamilieDoor: JJ
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonfamilie, Voetbal,
"Hallo ik ben JJ een afkorting van Jan Joris en ben 26 jaar. Ik kom uit een streng gereformeerd gezin vader, moeder een jongere en oudere zus Sandra 24 jaar en Jolien 28 jaar en wonen allemaal nog thuis. Op het werk vroeg een collega..."
29-08-23
8.6
De Harde KernDoor: Daangaybanaan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Tiener, Voetbal,
"Ik ben Daan, 19 jaar en al sinds ik mij kan heugen fan van mijn cluppie . Om welke club het gaat vertel ik maar even niet, want dan zou ik nog wel eens in de problemen kunnen komen. Nu vraag je jezelf misschien af waarom, maar na het lezen ..."
02-05-23
8.8
VoetbalmeisjeDoor: Lynn
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Rape, Verkracht, Voetbal,
"Van jongs af aan ben ik al een voetbalmeisje. In meerdere opzichten. Allereerst ben ik een redelijk fanatieke Ajax Supporter. Woon net iets te ver weg voor een seizoenskaart. Maar ga een paar keer per jaar naar wedstrijden. Eerst vooral met mijn pa. ..."
11-04-23
8.7
Het Sletje Van Het TeamDoor: Big S
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Blond, Doggystyle, Pijpen, Slet, Sletje, Voetbal,
" i Hallo allemaal dit is m n eerste verhaal. Ik hoop dat jullie ervan genieten. En dat jullie me wat tips geven om mijn verhalen in de toekomst beter te maken. Geniet ervan De namen zijn niet de echte namen ivm privacy. i Zo n 3 ..."
09-03-23
8.7
Lucas Gehoorzaamt Gewoon Zijn Vader - 4Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Studenten, Trio, Vader, Voetbal,
"Draai je eens om Luc zodat ik je eens goed kan bekijken want je ziet er wel sexy uit in die satijnen boxer. En volgens je baas zal jij nooit mijn naam lekken naar de media, want jij zit ook niet te wachten dat je ouders weten wat voor bijbaantje jij ..."
16-02-23
9.0
Voetbal(groot)moeder - 1Door: Henk Ardon
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Milf, Oma, Pijpen, Spuiten, Tieten, Voetbal,
" H Reageerde Yvonne verbaasd op de mededeling van haar dochter Bianca. Julian van voetbal halen Waarom, het is zijn lust en zijn leven. Ja, ik weet het, zei Bianca, maar hij komt nooit in het eerste team van zijn leeftijdsgenoten en i..."
07-02-23
8.9
Op Weekend Met De VoetbalDoor: Vwvt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Voetbal,
" i Ik ben niet zo goed in het schrijven van verhalen, maar wil dit toch met jullie delen. Het was gewoon te goed om voor mezelf te houden. i Ik ben Steven 33 jaar normaal gebouwd en reeds 7 jaar getrouwd met Tanja. Zij is 31 jaar, lang blo..."
28-12-22
7.9
Helpende HandDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Voetbal,
"Ik had dit verhaal al voor de helft af, toen Kevin mij verzocht om een vervolg op Door Stiefvader betrapt, te schrijven. Hij zond mij nog wat opwindende foto s ter inspiratie Nu ben ik altijd wat huiverig voor vervolgen. Maar om die lekkere behul..."
09-12-22
9.0
Het VoetbalteamDoor: Kip
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gangbang, Voetbal,
"Het was een rustige zaterdag geweest, ik was thuis aan de hobby aan mijn oldtimer en mijn vriendin was op pad met een vriendin van haar. Toen ze thuis kwam zei ze dat ik mee moest komen naar de slaapkamer, gezien ze paar tassen bij zich had ..."
05-12-22
7.8
Mijn Zus Emma - 2Door: Zorro
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Trio, Voetbal, Zus,
"Toen ik wakker werd keek ik heel even verrast om me heen. Toen herinnerde ik het me weer. Ik lag met Emma in het bed van mijn ouders. Zij lag met haar blote billen tegen me aan. Ik voelde gelijk dat ik zoals gewoonlijk een stijve had, het en..."
02-10-22
9.1
Sven De Hulpscout - 2Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Glijmiddel, Pijpen, Poppers, Voetbal,
"Casper wil graag meer foto s van Edward zien en ik stel een soort diavoorstelling samen. Elke foto vijf seconden in beeld en ik bouw op van aangekleed, naar naakt, naar gelukte foto s van eerste stralen bij het klaarkomen uit de lans van Edward. Ik d..."
22-07-22
8.8
Sven De Hulpscout - 1Door: StevenX
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fotograaf, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Voetbal,
"Iets meer dan een jaar geleden stond ik voor het eerst langs een voetbalveld met mijn camera en gloednieuwe 400mm lens. Ik vond voetbal al sinds jonge leeftijd een mooie sport om te zien en te doen, maar bleek er zelf niet geschikt voor. Lichaamsbehe..."
22-07-22
8.9
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 5Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Billen, Blinddoek, Kleedkamer, Kontje, Voetbal,
" b Hee ik ben blij dat de verhalen zo goed in de smaak vallen. Hier is dan uiteindelijk het ontgroeningsgebeuren. Ik hoop dat jullie het lekker geil vinden b Jordy, Tarik en Tim liggen uitgeput op de houten bank. Alle drie hebben ze een..."
18-05-22
8.8
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 4Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Cockring, Kleedkamer, Spanking, Voetbal,
" b Hallo, hier is weer een update. Ik hoop dat iedereen geniet van de grote hoeveelheid van harige kontjes, ik geniet zeker. Ik denk dat ik wat meer fetisjen ga toevoegen in het verhaal. b Jordy, Tarik, Tim en Pieter zitten in de kleedk..."
16-05-22
8.8
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 3Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Voetbal,
" b Hee iedereen, ik ben blij dat jullie het verhaal zo geil vinden. Hier is nog een gedeelte. Ik ben een enorme viezerik die gewoon gek wordt van harige mannenkontjes dus ik hoop dat jullie er ook van houden b Pieter kon nog steeds niet..."
16-05-22
8.8
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 2Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Donkere Mannen, Kleedkamer, Marokkaans, Sport, Voetbal,
" b Hee iedereen, bedankt voor de reacties op mijn eerste verhaal. Ik weet dat het aan de korte kant was, maar ik wilde even kijken of er animo voor was blijkbaar wel . Als een man met een harige reet ben ik blij dat zoveel mensen het geil vinden. H..."
14-05-22
8.9
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 1Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 12
Lengte: Kort
Tags: Behaard, Kleedkamer, Kort, Marokkaans, Sport, Voetbal,
"Pieter is nerveus. Het is de eerste dag dat hij gaat trainen bij zijn nieuwe voetbalteam. Het is een seniore team dus met 18 jaar is Pieter wel de jongste. Pieter hoopt dat dit team hem namelijk wel gaat accepteren. Pieter heeft namelijk iets wat de ..."
12-05-22
7.9
Bob En Tim Langs De LijnDoor: Axel69
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Voetbal, Vrienden,
" i een kort en krachtig verhaal i Hallo Bob O, hee hallo Tim, wat doe jij hier Bob wijst naar het veld waar twee meidenteams voetballen. We spelen hier uit. Mijn dochter zie je daar aan de overkant, staat in de goal. ..."
29-03-22
8.1
Tobias' Ervaringen - 6Door: Verhalenjoost
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Klasgenoot, School, Voetbal, Zwembad,
"Ik voel mijn hartslag omhoog schieten als Diederik mij krachtig omhelst. Met zijn hard geworden penis prikkend in mijn ass, fluisterde hij me toe dat hij mij wilde. Ik wilde mij losmaken om mij om te draaien, maar zijn krachtige armen hielden mij teg..."
05-03-22
9.1
Een Fijne Voetbal Avond...Door: Nathalie14742
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal,
"Gisteravond moest Feyenoord tegen Heerenveen spelen en twee voetbal liefhebbers kwamen kijken bij mij. Nu kwamen ze natuurlijk niet alleen voor het voetbal, maar ook voor mij en dus maakten wij er een gezellige avond van. Ik ontving de heren in mijn ..."
24-12-21
7.8
Voetbal Kijken Bij StijnDoor: SamNeel
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Pijpen, Voetbal,
"Het was alweer even geleden dat het was uitgegaan met mijn vriendin. Het had even geduurd, maar had er inmiddels vrede mee. Sindsdien woonde ik alleen en dat beviel soms ook wel weer. Lekker je eigen ding kunnen doen en geen rekening hoeven te houden..."
19-12-21
8.6
Dagboek Van Joey - 34: VerkeringDoor: Joey
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Eerste Keer, Jong En Oud, Stagiair, Tiener, Trio, Vader, Voetbal,
"Halverwege de stagedag krijg ik een appje van een onbekend nummer, Hoi, moet jij vandaag werken . Ik moet even nadenken maar dan komt afgelopen dinsdag weer boven, de jongen van de sauna. Ja ik ben aan het werk app ik terug. Ik zie dat hi..."
11-12-21
8.9
Dagboek Van Joey - 33: Bedankt Voor AllesDoor: Joey
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Baas, Biseksueel, Buitensex, Dagboek, Hardlopen, Jong En Oud, Sauna, Tiener, Voetbal,
"Ik wordt wakker uit een droom als ik beweging aan mijn lichaam voel. Terwijl ik ontwaak voel ik een natte harde pik tussen mijn billen drukken en een zachte shhh gefluisterd in mijn oor. Ik ontspan zoveel mogelijk als ik de harde pik van de voe..."
28-11-21
9.1
Douchen Met Het VoetbalteamDoor: Meester Alex
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blond, Douche, Groepsex, Meester, Pijpen, Slet, Sletje, Snapchat, Tiener, Voetbal,
"Ik ben Meester Alex en ik ben geruime tijd actief als Meester Alex via i Snapchat i . Via deze app heb ik contact met verschillende mensen die mij via mijn verhalen toevoegen. Veel voegen mij toe omdat ze nieuwsgierig zijn en de wondere wereld van ..."
20-11-21
8.6
Dagboek Van Joey - 32: Mee Naar HuisDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Broers, Dagboek, Jacuzzi, Plas, Plassen, Tiener, Voetbal,
"Ik wordt wakker met een stevige arm om mij heen, ik voel overal zaadresten op mijn lichaam plakken en ik heb het gevoel dat ik nodig moet poepen. Maar als ik iets beweeg merk ik dat er wat anders aan de hand is. Er zit een stijve pik in mijn kontje, ..."
20-11-21
9.1
Dagboek Van Joey - 31: Geen GenadeDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Dp, Dubbele Penetratie, Ibiza, Intiem, Strand, Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik wordt wakker en kijk met nog half dichtgeknepen ogen naar de wekker op het nachtkastje, het is al 12 uur. Mijn hoofd bonkt en ik denk direct aan de super vette avond die wij gisteravond hadden, het optreden van de dj, de vele cocktails. V..."
14-11-21
9.2
Dagboek Van Joey - 30: Op IbizaDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Dagboek, Douche, Ibiza, Tiener, Voetbal, Zwemmen,
" i Lieve lezers, we zijn inmiddels samen aangekomen bij het dertigste deel van het dagboek van Joey. Ik vind het best een mijlpaal en wil jullie bij deze bedanken voor het lezen en alle leuke reacties. Het plan is om zeker nog tot deel veertig of mis..."
30-10-21
8.9
VoetbalmoederDoor: Eric En Eva
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Massage, Moeder, Neuken, Voetbal,
"Eva is mijn naam en ben vijfentwintig jaar oud, heb een zoontje van zes jaar waarvan ik zeven jaar geleden na een verschrikkelijk teleurstellende nacht zwanger van ben geraakt. Ons gezin, vader moeder en ik waren zeer gelovig dus werd het kind gebore..."
21-09-21
9.3
De VerzorgsterDoor: Henkjan578
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Voetbal,
"Mijn verzorgster Eline is een 26 jarige aantrekkelijke dame, zelf ben ik 23. Bij de voetbal helpt zij bij blessures. Nu heb ik een blessure waar ze mijn bovenbenen moest masseren voor de wedstrijd. Ik hield eerst mijn korte broek aan, maar d..."
09-09-21
8.3
Ons Bordeel - 10Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Voetbal, Zweep,
"Op de avond van de wedstrijd was het overal feest in de stad. De staten waren vol met juichende fans en de terrassen zaten helemaal vol. Bij 1 van de kroegen had Stella een nieuwe baan gevonden als serveerster. Dat viel nog niet mee. Voor het salaris..."
29-08-21
9.1
Ons Bordeel - 9Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Gangbang, Hoer, Prostitutie, Veiling, Voetbal,
"In het stadion zat blonde Esmee te wachten. Ze was zo trots op haar vriendje. Hij was nu nog in de kleedkamers, maar daarna zou hij het toch met haar vieren Het was druk om haar heen. Overal sprongen, zongen en juichten mensen. Esmee hield ..."
22-08-21
8.8
Kai - 1Door: Daniel124
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Voetbal,
"Lang getwijfeld aan mezelf had ik niet. Ik wist namelijk al een tijdje dat ik op jongens viel, meiden deden me niet zo veel. Nooit gedaan ook. Ontkennen deed ik stelling. Voor de buiten wereld was ik geen homo, no way Lang hield ik dit..."
08-07-21
9.1
Spanje — ZwedenDoor: Porteau
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Spanje, Voetbal, Zweden,
"Na een jaartje uitstel is het eindelijk zover, het EK voetbal. Niet dat ik zo n sportfanaat ben of zelfs voetbalkenner, maar om een of andere reden is een EK of WK toch telkens een belevenis. Mijn vrouw doet deels mee met de gekte als de Rode Duivels..."
15-06-21
8.3
Dagboek Van Joey - 27: VreemdgaanDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, School, Tiener, Toilet, Vader, Voetbal, Vreemdgaan, Zoon,
"Zondagochtend gaat de wekker alweer vroeg, Jordy en ik staan snel op om ons klaar te maken voor de wedstrijd vandaag. Na een snel ontbijt komt de coach ons oppikken omdat we een uitwedstrijd hebben. Ik stap voorin bij de coach, die overdrev..."
27-05-21
9.0
TeamspiritDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Voetbal,
"Hugo die lieveling, heeft de smaak te pakken, en stuurde weer een suggestie in voor een verhaal. Ditmaal gaat het om een voetbalelftal, met reserves, die een homojongen uit hun midden, strak te grazen nemen Het was even puzzelen om het in de juiste ..."
19-04-21
8.5
Geile Yolanda, Gek Op Voetbal - 6: SlotDoor: Angela
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa, Voetbal,
"Yolanda had net een geil gesprek met opa gehad. Opa had sinds tien jaar al geen erectie meer gehad en nu hij via Skype, haar flinke tieten kon zien, kreeg hij een enorme zeg maar verharding. Aaaghh Yolanda,ben ik ff blij dat ik jou zie zeg ..."
16-04-21
6.9
Dagboek Van Joey - 26: Grote PiemelsDoor: Joey
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Logeren, Telefoonseks, Tiener, Uit De Kast, Voetbal,
"De wekker gaat, ik druk hem uit, wrijf mijn ogen uit en rek me uit. Ik kijk naar mijn wekker, zeven uur, ik voel mij letterlijk en figuurlijk verneukt. Het liefst was ik in bed blijven liggen, maar ik sta toch maar op. Mijn spieren doen pijn..."
05-04-21
8.8
Voetbalmoeder - 1Door: DirtyMind21
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Dochter, Moeder, Slet, Sletje, Verzoek, Voetbal,
"Ik ben Anouk, een 41 jarige, slanke, donkerblonde getrouwde vrouw. Ik heb blauwe ogen, 177 lang, 69 kg. en mooie 75C borsten, kortom, ik mag best zeggen, ik ben een knappe vrouw . Ik ben 17 jaar getrouwd met Albert en hebben een zoontje 1..."
25-02-21
9.0
Dagboek Van Joey - 23: Coming Out DayDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Logeren, Tiener, Uit De Kast, Vader, Voetbal, Zoon,
"Ik wordt heel vroeg wakker en moet me even bedenken waar ik ben. Als ik de stevige armen van Jasper om mij heen voel en zijn lichaam dat tegen mij aangedrukt ligt weet ik het weer. Ik probeer uit Jasper zijn armen te komen maar hij wordt wakker. ..."
13-02-21
9.0
Dagboek Van Joey - 18: DagboekDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bezorger, Dagboek, Kleedkamer, Pijpen, Tiener, Voetbal, Voeten,
"Als ik zaterdag na de training omgekleed ben roept de coach mij bij zich, of ik even mee wil lopen. We lopen door naar het kantoortje waar tot mijn verbazing mijn ouders ook zitten en een voor mij onbekende man, die ik vandaag al wel langs het veld g..."
19-10-20
9.2
Dagboek Van Joey - 17: Jordy Is VerliefdDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, Logeren, Massage, School, Stagiair, Tiener, Trio, Voetbal,
"Na een leerzame schooldag, die sneller dan de meeste voorbij gegaan lijkt te zijn, fiets ik samen met Lisa naar het huis van mijn opa en oma. Na wat simpele klusjes ga ik met Lisa naar boven en al snel ploffen we tongend op het bed neer. Lis..."
15-10-20
9.2
Dagboek Van Joey - 16: Trio?Door: Joey
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bos, Dagboek, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Parkeerplaats, Parking, Tiener, Voetbal,
"Nadat wij alledrie een groot Big Tasty menu op hebben rijden we door naar het huis van Jordy en de Coach. Onderweg krijg ik een appje van Lisa, die duidelijk weer teleurgesteld is als ik zeg dat ik het hele weekend bij Jordy logeer. Ik trek me er nie..."
11-10-20
9.2
Dagboek Van Joey - 15: SaunaDoor: Joey
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dagboek, Jong En Oud, Massage, Sauna, Stagiair, Tiener, Toilet, Voetbal,
"Als ik zondagochtend mijn ogen weer open zie ik op de wekker dat het al half twaalf is. Als ik opsta voelt mijn lichaam nog wat slap en mijn hoofd bonkt. Half slaperig loop ik de gezamelijke kamer in, totaal vergeten dat ik het cadeautje va..."
09-10-20
9.1
Dagboek Van Joey - 14: MünchenDoor: Joey
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Darkroom, Hotel, Jong En Oud, Munchen, Tiener, Voetbal,
"Deze ochtend word ik heerlijk wakker in het grote bed in mijn hotelkamer, ik loop naakt de badkamer in en doe in de spiegel een beetje mijn warrige haar in model. Er hangt en witte lange badjas die ik aantrek, hij voelt heerlijk zacht. Als ..."
08-10-20
9.0
Dagboek Van Joey - 9: LogerenDoor: Joey
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, Logeren, Pijpen, Tiener, Voetbal,
"Vrijdag vertrek ik met een grote sporttas richting school, ik heb al mijn spullen voor het weekend bij. Na de laatste bel loop ik samen met Jordy naar onze fietsen. Onderweg hebben we het over voetbal, en eenmaal bij Jordy thuis gaan we direct naar z..."
28-09-20
9.2
Dagboek Van Joey - 7: BetraptDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dagboek, Jong En Oud, Tent, Tiener, Trio, Voetbal,
"De volgende ochtend zitten we met zijn alleen in de kantine klaar voor het ontbijt. Ik moet nog plassen en loop snel de gang op. Coach Roy staat bij de deur en loopt achter mij aan. Net voor de wc houd hij mij tegen. Gister was een vergissi..."
21-09-20
9.1
Dagboek Van Joey - 6: TrainingskampDoor: Joey
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Besneden, Dagboek, Douche, Hardlopen, Jong En Oud, Kamp, Tiener, Voetbal,
"De schooldag gaat woensdag voorbij als elke andere, in de pauze zit ik met Lisa en Amy en na school ga ik naar de training. Ik fiets samen met Jordy, de zoon van coach Roy, naar de club. Jordy en ik zitten na een paar jaar weer in dezelfde klas dit j..."
15-09-20
9.1
VoetballiefdeDoor: Voetbal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Voetbal,
"Rammy hoort de wekker gaan. Het is half zeven ziet ze op het display. Vandaag is de dag, de dag waar ze al jaren van droomt. Zij en haar land kunnen zich kwalificeren voor het EK voetbal in Nederland. De zenuwen gieren door haar lijf. Langzaam trekt ..."
15-09-20
8.0
Dagboek Van Joey - 3: LisaDoor: Joey
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dagboek, Eerste Keer, Hardlopen, Jong En Oud, Pijpen, Voetbal,
" i Kleine noot vooraf Vanaf dit deel van Joey s dagboek zullen er ook hetero passages voorkomen in het verhaal. Ik vind zelf het verhaal in grote lijnen in de Homo catogorie vallen en hoop dat jullie als lezer ook deze passage s van de ontdekende..."
04-09-20
9.0
Dagboek Van Joey - 1: VerdwaaldDoor: Joey
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bos, Dagboek, Eerste Keer, Hardlopen, Jong En Oud, Ontdekken, Parkeerplaats, Parking, Tiener, Voetbal,
"Het is dinsdagmiddag, rond vier uur, ik ben weer aan het hardlopen. Direct uit school heb ik mij omgekleed. Hardloopschoenen aan, mijn witte Nike voetbalbroekje en een lichtblauw trainingsshirt. Het is eind augustus, de zomervakantie zit er net op en..."
26-08-20
9.3
Mijn Verhuizing - 2Door: Itsjeboy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Kleedkamer, Voetbal,
"Thijs liep voor me de trap af en ik zag zijn lekkere strakke kontje in zijn blauwe sportbroekje. Zojuist had ik al kunnen zien dat hij een behoorlijke leuter in zijn broekje had zitten. Ik had hem de afgelopen weken wel vaker in een voetbalbroekje ge..."
21-08-20
8.9
Van Voetbalcoach Tot TeamsletDoor: NoMercy001
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Coach, Voetbal,
"Het nieuwe voetbalseizoen bij NRVV is aangebroken en de selectievoetballers zijn bekend. Helaas net als voorgaande jaren zijn degene die overblijven aangewezen op lagere elftallen en vaak ook tot gevolg dat deze net niet talenten naar andere clubs ga..."
20-08-20
9.2
Mijn Verhuizing - 1Door: Itsjeboy
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Biseksueel, Kleedkamer, School, Voetbal,
" b Voorwoord b Veel plezier bij het eerste deel uit de serie Mijn verhuizing . De delen zullen elkaar redelijk snel opvolgen. Ik kies bewust voor niet al te grote delen per keer, om de overzichtelijkheid te behouden en de spanning erin ..."
18-08-20
8.5
Voetbalmoeder Miriam - 9Door: MasterJohnDo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In de eerste acht delen van deze reeks heb ik jullie meegenomen in de geile avonturen die ik beleefde met Miriam en vele anderen bij de voetbalclub waar ik voorzitter van was. Na een n tweetje met de lokale wethouder en ambtenaren kon na ons kampio..."
15-07-20
9.5
Voetbalmoeder Miriam - 8Door: MasterJohnDo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In eerdere afleveringen heb ik jullie verteld hoe ik als voorzitter van een voetbalclub Miriam leerde kennen. Een geile alleenstaande moeder die me mee kreeg in erotische avonturen met onder andere Trudy en haar man Henk en Sylvia en onze penningmees..."
04-07-20
9.3
Voetbalmoeder Miriam - 7Door: MasterJohnDo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In de eerste zes delen van dit verhaal vertelde ik hoe ik Miriam ontmoette en hoe zij betrokken was bij de voetbalclub waar ik inmiddels voorzitter van was. Daarnaast waren er nog een aantal mensen actief bij de club en kwam het tot heerlijke seks. I..."
29-06-20
9.3
Voetbalmoeder Miriam - 6Door: MasterJohnDo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In de eerste delen van deze reeks vertelde ik over Miriam, Trudy en Trudy die allen betrokken waren bij de voetbalclub waar ik voorzitter van was. Het was een geile toestand inmiddels met deze dames in mijn leven. Maar de club promoveerde nu naar de ..."
25-06-20
9.4
Voetbalmoeder Miriam - 5Door: MasterJohnDo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In de delen 1 t m 4 konden jullie kennis maken met Miriam een vrijgezelle dame wiens zoon op de voetbalclub zit waar ik inmiddels voorzitter ben. Daarnaast waren er Trudy en Henk, die beide de keuken op de club bestierden, maar Trudy was ook secretar..."
23-06-20
9.0
Voetbalmoeder Miriam - 4Door: MasterJohnDo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In de eerste delen van deze serie heb ik verteld hoe ik Miriam leerde kennen en onverwacht heerlijke seks met haar had. Ik was bestuurslid van de voetbalclub waar ook Miriam s zoon Jim op zat. Miriam ging mij uiteindelijk helpen bij de club achter de..."
21-06-20
9.1
Voetbalmoeder Miriam - 3Door: MasterJohnDo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In delen 1 en 2 van dit verhaal vertelde ik hoe ik in contact kwam met Miriam. Eerst had ik heerlijke seks bij haar thuis, waarna we met Henk en Trudy, beide vrijwilligers bij onze voetbalclub, seks hadden. Henk bleek problemen te hebben om vaak en l..."
19-06-20
9.0
Voetbalmoeder Miriam - 2Door: MasterJohnDo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Voetbal,
"In deel 1 van deze reeks vertelde ik over Miriam en haar zoon Jim. Jim is een beetje moeilijk lerende jongen die op speciaal onderwijs zit maar goed kan voetballen. Zelf ben ik bestuurslid bij de club en vrijgezel. Miriam is dat ook. Ze had wat probl..."
18-06-20
9.1
Hoerenjongen, Vervolg - 5Door: Mishalenskij
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Vakantie, Voetbal,
"Ik kroop die avond nog even bij Boris in bed. We stuurden een par appjes. E n naar Jayden en Sven, waarin we vertelden dat we onverwacht nog met een paar jongens een paar dagen gingen varen op hun boot en of ze onze scooter even wilden ophalen die no..."
19-06-20
8.8
Voetbalmoeder Miriam - 1Door: MasterJohnDo
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Voetbal,
"Ik kende Miriam van mijn werk binnen het bestuur van de voetbalclub. Het was een van die moeders die op jonge leeftijd de keuze moest maken tussen het opvoeden van haar kind of een carri re. Haat toenmalige vriend had haar laten zitten en was complee..."
16-06-20
8.7
Koningin VoetbalDoor: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Koningin, Milf, Pijpen, Voetbal,
"Mijn band met het voetbal was niet groot. Soms keek ik wel eens met mijn zoon mee naar een wedstrijd of wierp ik een blik op Studio Sport. Niet zo zeer vanwege het voetbal, maar meer om de voetballers. God, wat hebben die knullen lekkere benen en dan..."
21-05-20
8.2
Gewillig Verkracht Door Mijn TrainerDoor: Cumlover
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht, Voetbal,
"Het was niet makkelijk om als meisje geaccepteerd te worden in een jongens voetbalteam. Ik voetbalde al toen ik 7 was en pas op mijn zestiende kregen we een vrouwenteam. Gek genoeg als 16 jarige had ik de meeste ervaring in een vrouwenteam ..."
26-10-19
8.0
Mijn Beste Vriend ThomasDoor: Thijsvdv
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriend, Pijpen, School, Tiener, Voetbal,
"Snel pomp ik mijn lul in en uit het kutje van Sara, ik pak haar vast bij haar lekkere strakke buik terwijl ik haar nog harder ga neuken. Aaaah Thijs ik kom Ik voelde haar kutje samentrekken om mijn lul heen, voor mij was dit oo..."
21-09-19
9.0
Goeie Voetbal Vriend - 4: SlotDoor: User102002
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal,
"Nu het zomervakantie was geweest, hebben Thierry en ik elkaar een tijdje niet kunnen zien. Hij ging naar Turkije en ik naar Itali , dus contact ging voor een paar weken alleen via WhatsApp of Skype. Daar hebben we het dan ook flink van genomen, geile..."
28-08-19
8.5
Het Plezier Is De ClueDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kleedkamer, Milf, Moeder, Voetbal,
" Staat Dylan nu weer niet in de basis Nee, zei de trainer kortaf. Waarom niet Dylan staat er altijd naast en doet gewoon zijn best. Waarom is net besproken. Ik wil me graag focussen op de wedstrijd. Rachel liep zuchtend weg ..."
25-07-19
9.0
Bonusje Bij ZaalvoetbalDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Pijpen, Voetbal, Voyeurisme,
"In de nadagen van mijn voetballoopbaan werd ik gevraagd om in een zaalvoetbalteam een seizoen met mijn mooie passjes te gaan strooien. Het gelegenheidsteam bestond uit een stevige kroegbaas op doel, mijzelf als spelverdeler, wat snelle jonge gasten d..."
13-07-19
8.0
Goeie Voetbal Vriend - 3: WedstrijdstrioDoor: User102002
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Trio, Voetbal, Wedstrijd,
"Een week na de geile dag in Walibi met Thierry kregen we onverwacht een mail van de coach van ons voetbalteam. De wedstrijd tegen team J17 2 VV Staphorst was wegens een griepepidemie onverwachts afgelast. Dat was erg jammer, we hadden al eerder dit j..."
03-07-19
8.6
Goeie Voetbal Vriend - 2: WalibiDoor: User102002
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal,
"In deel 1 konden jullie lezen hoe ik een spannende geile avond beleefde met mijn goeie vriend Thierry. Ik ben die nacht bij hem blijven slapen, aangezien we de volgende dag naar Walibi Holland zouden gaan. Lees hieronder hoe dat verder gaat... ..."
19-06-19
8.4
Goeie Voetbal Vriend - 1Door: User102002
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Voetbal,
"Sinds een paar jaar zit ik op de plaatselijke voetbalclub in het dorp waar ik woon. Ik ben geen sterspeler, maar ook zeker niet de slechtste. Ik ben 17 jaar en bi curious. Ik heb al meerdere vriendinnen gehad, maar op het moment van schrijven ben ik ..."
17-06-19
8.3
Een Verrassende Voetbalavond - 2: SlotDoor: G.B.
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Voetbal,
" b i u In het eerste deel van dit verhaal, wat speelt op de avond Real Madrid Ajax kijken drie vrienden Ruud, Roy en Danny voetbal bij Patrick. In een overmoedige bui heeft Patrick gezegd dat ze Isabella in al haar gaatjes mogen neuken wanneer Aj..."
24-05-19
8.9
De BotsingDoor: SchrijverLars
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Massage, School, Voetbal,
" i Dit verhaal gaat over Jelle, Jelle is 16 jaar oud en zit op voetbal. Hij is keeper bij zijn plaatselijke voetbalclub. i i Nu organiseerd de school van Jelle een sportdag. Hier zijn 2 toernooien, voetbal en korfbal. De leerlingen mogen ..."
09-05-19
8.5
Een Verrassende Voetbalavond - 1Door: G.B.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voetbal,
" b i u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Queen Bee geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Isabella, ik vanuit de rol van Ruud b i u b Isabella b Mijn naam is Isabella. Ik ben 29 jaar oud en geboren i..."
18-04-19
8.6
Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal,
"Ik zet mijn fiets in de rekken en wandel richting de kantine waar een deel van mijn voetbalteam al in het zonnetje met elkaar zit te kletsen. Ik gooi mijn tas voor 1 van de bankjes en klim op de tafel om er op te gaan zitten, het is de eerste trainin..."
04-04-19
8.6
De VoetbalvrouwDoor: Marissa
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voetbal,
"Ik was zijn eerste liefde en hij de mijne. We waren jong toen we trouwden, kort voor zijn grote doorbraak als topvoetballer en mijn doorbraak als model kon ook niet lang meer op zich laten wachten. Zeker niet nu we waren getrouwd en hij net een grote..."
29-03-19
8.1
Ons Eerste Half Jaar Samen - 2Door: Soccerguy1996
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Twink, Voetbal,
" i Niet zo lang als het eerste deel, maar toch maar weer een tweede deel geschreven. Veel leesplezier i De volgende ochtend word ik wakker met m n gezicht naar die van Lucas toe. Wauw, wat is hij toch cute als hij slaapt. , denk ik terwi..."
02-02-19
8.4
Voetbal Is Voor Echte MannenDoor: Geilebok
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voetbal,
"Dit verhaal is gedeeltelijk gebaseerd op fictie Toen ik mo een jaar of zestien was speelde dit verhaal zich af. Dat was het jaar dat ik plotseling in aanraking kwam met sex. Wij woonden in die tijd in een achterwijk van een grot..."
26-01-19
7.5
Voetbal Is Voor MannenDoor: Geilebok
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Voetbal,
"In mijn jeugd , zat ik john op voetbal. In de c selectie. Het was mijn tweede jaar. Alles draaide om voetbal en school, volgens mij zat ik toen in atheneum 3. In die periode begon bij mij ook de sexuele ontdekkingen. Ik ben van niet westerse afkoms..."
24-01-19
7.5
De Wastas - 3Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Cougar, Milf, Pijpen, Telefoonseks, Trio, Voetbal,
"Het was de volgende zaterdag en we mochten weer een wedstrijd voetballen. Deze keer heerlijk thuis dus op de fiets naar de club toe om 12.00. Mijn vader en moeder brachten de wastas met de auto want ze gingen daarna gelijk door naar Limburg voor een ..."
11-01-19
8.9
De Wastas - 2Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Cougar, Milf, Pijpen, Telefoonseks, Trio, Voetbal,
"Toen Elly haar gezicht had afgeveegd aan haar zoons voetbalshirt. Toonde ze haar openstaande mond en zag ik me sperma ze speelde er met haar tong mee en slikte het door. Dat was weer een flinke lading lekkers Eddy. Ze viel achterover op het bed van h..."
10-01-19
8.5
Onverwacht IntensDoor: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gaysauna, Pijpen, Sauna, Voetbal,
"Het is 16 juni 2018. Na de adembenemende WK wedstrijd van Argentini tegen IJsland adembenemend door de stand, Messi s falen en Finnbogasons succes ga ik de krochten van onze hoofdstad in. Het valt mij op dat ik veel word nagekeken. Wellicht komt d..."
03-01-19
8.5
Zijn VoetbalkameradenDoor: Saartje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal,
"Hoi, ik ben dus Saartje. Ik ben intussen 29jaar en m n verhaal gaat over een gebeurtenis van 5jaar geleden. Ik had op zondagnamiddag gaan kijken naar het voetbal van m n toenmalige vriend en doordat ze gewonnen hadden hadden ze nog met en..."
29-11-18
7.4
Quint's Liefde - 8: De VoetbaltrainingDoor: Quint97
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Voetbal,
" i Bedankt allemaal voor de reacties Ik ben blij dat ook de persoonlijke delen van Quint s Liefde bevallen En ik zal dit ook zeker vaker doen in deze verhalenreeks. Evenals de emotie in de verhalen. i Mijn wekker ging, maandagmorgen, v..."
21-08-18
8.8