Klik hier voor meer...
Donkere Modus
GTES
GTES
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Studentbaan - 3
Meest Gelezen: Ontmaagd Op Familievakantie - 1
Aantal Verhalen: 25
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 71
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 6
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Studentbaan - 4Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Hotel,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker van de wekker. Het was 6 uur, oeff. Het begon buiten al licht te worden. Het duurde even voor ik door had waar ik ook al weer was. Toen ik naast me keek zag ik Jayden heerlijk liggen slapen, naakt, met het dek..."
12-07-24
9.6
Studentbaan - 3Door: GTES
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Collega, Hotel, Publiek, Trio,
"De zomer kwam dichter bij. Het vrijgezellenfeest van Pieter was al weer een paar weken geleden. Maar er werd blijkbaar veel over gepraat. Op een middag werd ik gebeld door een Spaans telefoonnummer. Het bleek de eigenaar van een gay hotel in Spanje t..."
09-07-24
9.6
De Vriend Van Mijn ZusDoor: GTES
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiekem,
"Hoi, ik ben Jim en toen dit gebeurde was ik 16 jaar oud. We waren met de hele familie bij elkaar om kerst te vieren. Mijn oom en tante hadden een behoorlijk groot huis waar met prima met z n allen konden blijven. Ooms, tantes, neven en nichten met aa..."
29-06-24
9.4
Studentbaan - 2Door: GTES
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Cafe, Groepsex, Studenten, Vrienden, Vrijgezellenfeest,
"Na het vertrek van de eerste jongen was er een tijdje niets. Wat later volgde een wat oudere man van een jaar of zestig die graag gepijpt wilde worden. Binnen vijf minuten spoot hij zijn zaad in mijn mond, rekende af en ging er vandoor. Dat was snel ..."
14-06-24
9.5
Studentbaan - 1Door: GTES
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Eerste Keer, Pijpen, Publiek, Slet, Sletje, Studenten,
"Hoi, ik ben Jasper. Dit verhaal gebeurde een paar geleden. Ik studeerde in Groningen, was 21 jaar en ik kan wel zeggen dat ik best wel een slet was. Minstens enkele keren per week liet ik me door iemand neuken. Mijn huisgenoten waren er inmiddels aan..."
06-06-24
9.1
Ontmaagd Op Familievakantie - 6Door: GTES
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vakantie,
"Na mijn grote avontuur van deze middag kwam ik afgepeigerd en moe thuis. Ik plofte neer op de bank. Terugdenkend aan al die mannen die me hadden vol en ondergespoten kwam mijn geilheid weer terug. Ik besefte me dat ik nog steeds zaad in mijn kont ha..."
02-05-24
9.2
Ontmaagd Op Familievakantie - 5Door: GTES
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Gangbang, Groepsex, Neef, Ontmaagd, Ontmaagding, Vakantie,
"De volgende ochtend werd ik wakker en merkte dat ik alleen in bed lag. Carlo was blijkbaar al uit bed. Terugdenkend aan de vorige avond verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht. Wat was het een heerlijke nacht geweest. Hopelijk zou het hier ni..."
13-04-24
9.2
Ontmaagd Op Familievakantie - 4Door: GTES
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Gangbang, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Die avond had ik rond elf uur afgesproken met Kai bij ons huisje. Ik had in vertrouwen aan mijn neven verteld wat er was gebeurd en gevraagd of het huisje vanavond van mij kon zijn. Zij zouden naar de bar gaan vanavond zodat Kai en ik samen konden zi..."
21-01-24
9.4
Ontmaagd Op Familievakantie - 3Door: GTES
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Publiek, Vakantie,
"Na het ontbijt gingen we, mijn neven en ik, naar het zwembad. Mijn zussen zouden later ook komen. Die wilden eerst nog even chillen. Het zwembad was groot. Een deel binnen en via een tunnel kon je naar het buitengedeelte. Er was een golfslagbad, een ..."
04-11-23
9.4
Ontmaagd Op Familievakantie - 2Door: GTES
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Broer, Met Familie, Neef, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vakantie,
"Ik lag die nacht heerlijk te slapen. Ik had allerlei geile dromen. Ik droomde van iemand, ik wist niet wie. Maar hij maakte me heel geil. Ik droomde hoe hij met zijn vinger mijn ster nat maakte en die heerlijk masseerde. Toen met twee vingers en voor..."
03-10-23
9.2
Ontmaagd Op Familievakantie - 1Door: GTES
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Broers, Eerste Keer, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vakantie,
"Ik ben Tygo, 16 jaar oud, homo, maar nog niet uit de kast. Ik denk wel dat mensen vermoeden dat ik gay ben, maar ik heb het nog niemand vertelt en niemand heeft het me ooit gevraagd. Nog een paar weken naar school en dan zou de zomervakantie beginnen..."
20-09-23
9.4
Backpacken In Australië - 5: SlotDoor: GTES
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"Backpacken in Australi slot Naakt en vies liep ik naar huis. Ik hoopte maar dat ik niemand tegen zou komen. Wat zou ik moeten zeggen als iemand me zo zag en vroeg wat er was gebeurd. Gelukkig kwam ik niemand tegen. Bij het huis aangekomen..."
19-07-23
9.2
Backpacken In Australië - 4Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Groepsex,
"Backpacken in Australi 4 De dag na de door Nick georganiseerde sex in de schuur gebeurde er niets. Hij had blijkbaar geen andere klanten voor me, hij zei niet veel tegen me, alleen wat er nodig was voor het werk op het land. Tot de dag da..."
19-07-23
8.5
Backpacken In Australië - 3Door: GTES
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Australie, Bare, Pijpen,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker. Mijn wekker had om 5.30u gezet, maar voordien was teamleider Nick al wakker en begon ons ook wakker te maken. Wakker worden luie donders , hoorde ik hem roepen, Er is werk aan de winkel. Opstaan en aankled..."
10-07-23
9.3
Backpacken In Australië - 2Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Australie, Bare, Groepsex, Pijpen,
"Na de geile ontvangst van Oliver en Tommy bracht Tommy me via een zandpad naar een ander gebouw dat een stukje verderop stond. Dat was het gebouw waar de vakantiekrachten van de farm verbleven. Dit stuk van de farm was dicht begroeid. Vanuit hier kon..."
09-07-23
9.3
Backpacken In Australië - 1Door: GTES
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Australie, Bare, Broers, Pijpen, Trio,
"Even voorstellen, ik ben Maurice, net 17 jaar geworden. Ik weet al een tijd van mezelf dat ik op jongens val. Ik had tot aan deze zomer vrijwel geen ervaring met sex, maar daar kwam verandering in doordat ik bij een bijbaantje deze zomer Rachid heb l..."
04-07-23
8.9
Animatieteam - 4Door: GTES
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Publiek,
"Nadat ik door Sergio, Sami en Amir zo heerlijk was uitgewoond was het tijd om terug te gaan naar beneden, naar het feest. Ik voelde mijn kont vol zitten met zaad en probeerde het erin te houden. Ik was verbaasd van mezelf om te zien hoe ik in slechts..."
18-05-23
9.2
Animatieteam - 3Door: GTES
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Publiek, Trio,
"De volgende ochtend werd ik met een grote glimlach wakker, terugdenkend aan de momenten gisteren bij het kampvuur en daarna. Die avond zou er een feestje zijn bij Rachid thuis. Ik wist nog steeds niet wat te denken van dat feestje, maar na het werk z..."
15-05-23
9.2
Animatieteam - 2Door: GTES
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Trio,
"Na wat me overkomen was, was ik de rest van de dag totaal van de kaart. Enerzijds was ik op mijn eerste werkdag bruut verkracht door twee gasten. Anderzijds was het het lekkerste en geilste dat me ooit was overkomen. Ik wist niet of ik boos moest zij..."
08-05-23
9.2
Animatieteam - 1Door: GTES
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Trio,
"Even voorstellen, ik ben Maurice, nu 17 jaar oud. Ik weet al een tijd van mezelf dat ik op jongens val, maar tot nu toe heb ik maar 1 sexuele ervaring. Dat was met een jongen uit mijn klas toen we allebei nog niet uit de kast waren en dat was meer be..."
05-05-23
9.0
Studentenfeestje - 5Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Studenten,
"Een paar weken later gingen we op vakantie naar Zuid Spanje. Javier was altijd in Nederland opgegroeid, maar de familie van z n Spaanse vader had hij vroeger vaak bezocht. Nu was het al weer 4 jaar geleden dat hij iedereen voor het laatst had gezien...."
21-12-16
8.9
Studentenfeestje - 4Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Studenten,
"De volgende ochtend werd ik wakker. Ik lag alleen in bed. Ik keek om me heen en zag Alvaro ook alleen in bed liggen. Daan en Javier waren blijkbaar al opgestaan. Het was al bijna 11 uur zag ik. Eigenlijk hadden we allemaal al op de universiteit moete..."
25-11-16
8.7
Studentenfeestje - 3Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Studenten,
"Het was een paar dagen na die leuke avond met Javier en Daan. Ik was op de universiteit aan het lunchen met een paar medestudenten toen Daan ineens verscheen. Hij kwam bij me zitten en keek me aan op een manier die ik niet goed kon thuisbrengen. Hij ..."
18-11-16
8.8
Studentenfeestje - 2Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Studenten,
" i Uit deel 1 ...We stonden op om onze kleren bij elkaar te rapen en toen zag ik dat het bed van Daan vol zat met ons zaad. Blijkbaar was het mijn kont al behoorlijk uitgelopen. We konden er op dat moment toch niets aan doen, dus besloten ..."
15-11-16
8.8
Studentenfeestje - 1Door: GTES
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Studenten,
"Even voorstellen, ik ben Tim, 20 jaar oud en studeer in Utrecht. Ik weet al een tijd van mezelf dat ik op jongens val, maar los van een beetje gerommel in gaybars heb ik nog geen ervaring. Ik ben best knap al zeg ik het zelf, heb een goed, slank en r..."
14-11-16
8.4