63.289 Gratis Sexverhalen
Is het de leraar die zich te buiten gaat aan dat jonge lekkers...of zijn het de studenten die zich niet meer in kunnen houden? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Leraar sexverhalen. In deze categorie staan 416 erotische verhalen.
De Nieuwe Leraar - 16: Ieneke Bekent Haar LiefdeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Eerste Keer, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Leraar, Lesbienne, Sperma, Studenten, Tepel, Tepels, Tiener,
"Maandagochtend. De koude regen stroomt met bakken uit een grauwe hemel. Een dunne wind jaagt de leerlingen bij elkaar onder het afdak dat veel te klein is voor een paar honderd jongens en meisjes. In de klas ruikt het naar natte kleren en natte haren..."
26-05-24
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar - 3: ...Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05-24
8.1
De Nieuwe Leraar - 15 - Nog Intiemer Is Onmogelij...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Borsten, Droom, Kut, Kutje, Leraar, Milf, Spuiten, Tepel, Tepels, Tiener,
" Mijn gevoelige eikel tast de vochtige wanden af, zacht als zijde. Mijn schacht wordt stevig omkneld in een nauw passend omhulsel dat warmte uitstraalt. Het is alsof een sterke handpalm zich er omheen heeft gebogen en niet van plan is los te laten...."
25-05-24
9.5
Buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar - 2: ...Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05-24
8.8
De Nieuwe Leraar - 14: Aan De Borst Bij MoniqueDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05-24
9.5
Invaldocent Op De UniDoor: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Een korter verhaal dan anders, maar soms is een short story ook wel leuk om te schrijven. Deze heb ik op verzoek van Myrthe geschreven, ik hoop dat ze ervan geniet. Heb je leuke idee n voor een verhaal, schroom dan niet mij een mailtje te sturen. Hop..."
22-05-24
8.9
Buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05-24
8.1
De Nieuwe Leraar - 13: Bij Silke ThuisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Milf, Moeder, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener, Zuigen,
"Ik had onmiddellijk de indruk dat Lydia Heylighers meer ge nteresseerd was in mijn persoon dan in het bijwerken van haar dochter. Het duurde in ieder geval een kwartier vooraleer ik Silke te zien kreeg. In de ruime vestibule, volledig bekleed met gla..."
20-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 12: En Daar Is Monique!Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Date, Dating, Leraar, School, Secretaresse,
"Wanneer ik op dinsdag het tweede lesuur 3b binnenstap, zie ik onmiddellijk dat Silke er niet is. Ik besluit er niets over te zeggen of te vragen. Het zou waarschijnlijk weer leiden tot onrust. Ik merk wel dat Cynthia hooghartig op haar stoel troont, ..."
19-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 11: Onrust In De KlasDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener,
"Maandag 11 november 2012. Vandaag zijn er twee dingen gebeurd. Voor de eerste keer kreeg ik een klas niet stil. Het was ontgoochelend dat ik de controle over 3b verloor en niet kon herstellen. Dat gebeurde in de voormiddag. s Namiddags had ik een sp..."
17-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 10 - Smaken En Geuren Uit Indi...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Leraar, One Night Stand, Tepel, Tepels, Vreemdgaan,
"Om 4 uur kleedde Lieve zich weer om tot Zuster Aldegonde. Haar vrolijke jurkje en haar doorzichtige grijze setje liet ze op het bed liggen. Zou ze zich kunnen voorstellen dat ik s avonds met haar slipje tegen mijn neus gedrukt in slaap zou vallen ..."
15-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 8: Een Tweede Keer OntmaagdDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Vader, Verkracht,
" En nu over je vierde liefje vertellen, Steven. Die zal toch ook niet toevallig in je leven gekomen zijn, zoals die anderen Zuster Aldgegonde die ik eerst Lieve moest noemen, heeft nu liever dat ik haar schat of schattebout noem..."
08-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 7 - Ontmoeting In Het ZwembadDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Collega, Leraar, Likken, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Neuken, One Night Stand, Tiener, Zuigen, Zwembad,
"Wanneer ik uit het kleedhokje naar het zwembad stap, kijk ik direct uit of ik haar zie. Ik schat dat er een tiental meisjes aan het zwemmen zijn en verder zie ik drie volwassen vrouwen en vier of vijf jongens en een man van een jaar of zestig. Van op..."
05-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 6: Een Natte DroomDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Droom, Eerste Keer, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Slipje,
" Ik sta achter mijn lessenaar in de klas. Vlak voor mij, aan haar tafeltje, zit Silke. Verder is er niemand. Maar hoe vreemd is dat Silke is gekleed in het habijt dat Lieve gisteren droeg Ze pakt haar tas en haalt de zwarte nonnenkap met de witte..."
04-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 5: Steven Begint Een DagboekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Dagboek, Kut, Kutje, Leraar, Likken, Orgasme,
"Nacht van zaterdag 20 op zondag 21 oktober 2012. Lieve is zopas vertrokken na onze tweede neukpartij. Ik ben nog lang niet moe. Het is alsof ik in een roes verkeer. Het kan aan de kop sterke koffie liggen die ik nog heb gedronken voor Lieve naar me t..."
03-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 4: Lieve Verleidt StevenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Borsten, Eerste Keer, Kaal, Kut, Kutje, Leraar, Sperma,
"Als kersverse, jonge en onervaren leerkracht van 24 voor een klas met twintig puberende meisjes en jongens staan als klastitularis en als leraar Latijn en Grieks aan de ene kant viel het geweldig mee omdat het bijna allemaal zeer intelligente leerli..."
30-04-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 3: Zuster AldegondeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dagboek, Directrice, Eerste Keer, Leraar, Slipje, Tepel, Tepels, Tiener, Vader, Vingeren,
" Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. br..."
30-04-24
9.3
Wij En LeraarDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Trio,
"Wij en Wijnand Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... Wouter moest de volgende maandag weer naar sch..."
28-04-24
8.7
De Nieuwe Leraar - 2: Het Verhaal Van SilkeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04-24
9.3
De Nieuwe Leraar - 1 - De Eerste SchooldagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Directrice, Leraar, School, Slipje, Tiener,
" Meisjes en jongens, welkom terug in onze school, begon de directrice die de leerlingen van 3b Latijn Grieks tot aan het klaslokaal begeleid had. Ik stond de leerlingen op te wachten in de deur terwijl het groepje van acht jongens en twaalf meisjes ..."
25-04-24
9.3
Lente Op Het BoszichtcollegeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Leerling, Lente, Leraar, Neuken, Pijpen, School,
"Hallo allemaal. Mijn naam is Hein Peters, 32 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee prachtige jongens. Sinds januari ben ik als leraar Nederlands verbonden aan Het Boszichtcollege. Voorheen gaf ik alleen les op t Erasmus, allemaal keurige..."
15-03-24
9.0
De Gym Stagiair - 2Door: RubenDeWolf
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leraar, School, Stagiair, Tiener,
"De volgende schooldag vloog voorbij. Ik had amper meer aan Milan gedacht, tot ik hem ineens tegenkwam in de gang terwijl ik naar de laatste les liep. Ik wist niet zo goed hoe ik me moest gedragen. Yo, fijn weekend alvast man Zei hij met een glimlach..."
07-03-24
9.6
De Gym Stagiair - 1Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School, Stagiair, Tiener,
"Het was donderdagmiddag. We hadden pauze en zaten als klas verspreid door de kantine en het plein. Zoals elke pauze zat eigenlijk iedereen op z n telefoon te kijken. Scrollen op instagram, TikToks kijken, Snaps versturen en als er onder schooltijd ee..."
06-03-24
9.5
Kristel Gestraft - 1: IntroDoor: Grote Man
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Slet, Sletje, Tiener,
"Vrijdagmiddag 15.00. Het was altijd weer een drukte en geschreeuw van jewelste als de bel van de laatste les ging en het sein werd gegeven dat het weer weekend was. Veel vrolijke blije gezichten van tieners die uitkeken naar een leuk weeken..."
29-02-24
8.6
Sterre En Evi Geilen Op Hun LeraarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Neuken, Pijpen, Satisfyer, School, Trio,
"Hallo allemaal. Laat ik mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Peter Hermans, 42 jaar en sinds 20 jaar alweer met heel veel plezier leraar wiskunde aan t Boszicht. De vaste lezers weten natuurlijk waarom, ik denk dat er geen school is waar er zovee..."
16-01-24
9.1
Data - 3: HansDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Leraar, School,
"Ik draaide de sleutel om en deed de deur een stukje open. Een walm kwam me tegemoet. Een walm van zweet, warmte, maar meer nog sperma en kutsappen. Wat is hier in vredesnaam aan de hand , zei ik tegen mezelf. En ik opende de deur verder en stapte de..."
16-01-24
9.1
Marokkaanse Scooter Boy - 3Door: Dennis-Nike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Arabisch, Besneden, Dom, Leraar, Marokkaans, Puber, School, Slaaf, Sub, Tiener, Voeten,
"Na de verassende date met Youssef heb ik nog vaak aan hem gedacht. Ik had in tijden niet zoveel genoten van een date maar het stemde me ook verward. Voorheen ben ik wel eens onderdanig en Bottom geweest, Maar dit was enkel bij een gast die ik al lang..."
15-12-23
9.2
Nog Een Les Van Mijn LeraarDoor: Janne
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Leraar,
"Nog nooit heb ik mezelf gemasturbeerd terwijl er iemand toekeek. Vorige week gebeurde dit zomaar. Ik had dit niet geanticipeerd, het gebeurde gewoon. Ik zat op een tafel in het opberghok van het lokaal, hij zat op een stoel voor me. Ook hij masturbee..."
11-12-23
9.3
Mijn LeraarDoor: Janne
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel n avond per week een cursus volgen voor een aantal weken. Op die dag in de week kan ik iets eerder naar huis, snel eten, ik kus mijn vriend gedag en ga naar school. Ik loop h..."
09-12-23
9.1
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12-23
9.0
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Maagd, Neuken, Pijpen, School, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12-23
8.9
De Geile Moeder Van Mijn Leerlingen - 2Door: Dennis
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Leraar, Milf, Moeder, Neuken, Sportschool, Vingeren, Vreemdgaan,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12-23
9.4
Het Begon Achter De Sporthal - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Leraar, School,
"Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ineens Julia, Emma, Ellen en Fleur voor me stonden. Zo zo was je aan het gluren Daan Vroeg Julia me met fonkelende ogen en gelijk besefte ik dat ontkennen geen zin had. Kom maar mee. Zei Ellen die ..."
03-12-23
9.0
Ferdy Franse LeraarDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
02-12-23
9.1
De Geile Moeder Van Mijn Leerlingen - 1Door: Dennis
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Douche, Klaarkomen, Leraar, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Turnen,
"Hallo mijn naam is Dennis, een sportieve en actieve single man van 32 jaar. In het dagelijkse leven ben ik leraar geschiedenis op een VMBO in Friesland en ik geef daarnaast een aantal avonden per week zelfverdediging en bokszaklessen. Les en instruct..."
01-12-23
9.3
Medisch SchoolonderzoekDoor: Louise
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Chantage, Dokter, Dwang, Eerste Keer, Glijmiddel, Jong En Oud, Leraar, Lesbienne, Oraal, School, Stiekem, Trio, Verlegen, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Janne, 16 jaar en ga dus nog naar school. Ik zou later graag een eigen klerenwinkel hebben of klerendesigner worden. Soms twijfel ik nog. Al van toen ik klein was, tekende ik altijd mijn eigen modeontwerpen. Echter ben ik ook vaak verlegen en ..."
19-11-23
9.1
De Zusjes OnschuldDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Collega, Groepsex, Leraar, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes,
"Dertiger Michel Adriaans had het kunnen weten, de zusje Emma en Bea Wortel hebben een vreselijke reputatie. Of een geweldige het is maar hoe je er naar kijkt. Geen man is veilig voor de verleidelijke tieners. Van conrector Verweij weet Michel het ui..."
17-11-23
9.0
Misbruikt Door De GymleraarDoor: Spyrell
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dik, Douche, Gymleraar, Leraar, School,
"Wanneer ik wakker word voel ik meteen dat mijn lichaam een stuk meer opgewonden is dan mijn hoofd doorheeft. Als ik mij omdraai in bed en mijn kleine, staalharde piemeltje langs het matras voel schuren, kan ik het niet laten even te kreunen. Deze opw..."
01-11-23
8.8
Achterin Het KlaslokaalDoor: Amy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
" Hee, hoe ist De ogen van mijn collega schitteren even als ik in de deurpost van zijn lokaal sta. Ja, prima. Druk dagje. Ben je al klaar voor ons overleg Berend is docent wiskunde en heeft een drukke dag achter de rug met vervelende pu..."
26-10-23
8.9
De Beste MentorDoor: Hornydude1812
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar,
"Ik ben Tom, nu 21 jaar en dit verhaal gaat over mijn middelbare school tijd vanaf 16 jaar. Ik heb het lang voor mezelf gehouden maar wil er graag over spreken. Middelbare school was geen pretje voor mij. Ik had geen echte vrienden en ik wis..."
19-10-23
9.0
Dominante Tennisleraar - 3Door: Domix
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Dominantie, Leraar, Pijpen, Sub, Tennis, Vingeren,
"In de dagen na mijn tennisles zoek ik op internet uitgebreid over dominantie en BDSM. Ik leer wat een Dom is, en dat ik zelf een Sub ben, wat staat voor submissive oftewel onderdanig in het Nederlands. Jeroen heeft me laten inzien dat ik opgewond..."
17-09-23
8.6
Lisa's Avonturen - 3Door: ChrisTheWriter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Leraar, School, Tiener,
" Bedankt voor het lezen van Lisa s Avonturen 2. Hierbij korte samenvatting. Ik ben Lisa en ben 16 jaar en heb c cup borsten, ben in het vorige verhaal genomen door een invaller gymleraar, John genaamd. En toen zijn mijn darmen volgespoten...."
11-09-23
8.9
Dominante Tennisleraar - 2Door: Domix
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Leraar, Onderdanig, Spanking, Sub,
"Met lichte tegenzin pak ik mijn tennistas in. Ik merk al de hele dag dat ik iets minder uitgelaten ben dan normaal. Omdat ik nog steeds niet op niveau tennis, zoals mijn vader voortdurend inwrijft krijg ik priv les. En je raad het al van Jeroen du..."
08-09-23
8.7
Dominante Tennisleraar - 1Door: Domix
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Sexting, Tennis, Vingeren, Whatsapp,
"Mijn ouders hadden er al op jonge leeftijd op gestaan dat ik een sport moest beoefenen. Ik mocht zelf kiezen, zo lang het maar tennis of hockey was. Uiteindelijk had ik voor tennis gekozen. Tot grote frustratie van de vele tennisleraren die ik vers..."
01-09-23
9.1
Fien En De Turnles - 2Door: Fien
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Orgasme,
"Hij keek even verbaasd naar ons maar mijn witte hakjes verraade eigenlijk meteen dat ik de aanzet had gegeven. Meneer Maes keek wat angstig voor zich uit. Dit kon hem wel eens zijn job kosten. Dat is hier wel een heel speciale turnles h , lachte m..."
15-08-23
8.8
GeslaagdDoor: LIza
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Terwijl ik de slaapkamer van hem inloop bedenk ik me hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ben ik dan echt zo na ef Hij is drie keer zo oud als dat ik ben. Drie weken geleden begon het, toen ik net geslaagd was voor mijn eindexamen. Nog dezelfde ..."
11-08-23
8.3
StrandverhaaltjeDoor: Budilio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Leraar, Strand,
" Hoe heeft het ooit zover kunnen komen Dat vraagt iedereen zich nu af. Om die vraag te beantwoorden moeten we een jaar terug in de tijd. Van wat ik heb kunnen achterhalen moet het ongeveer als volgt zijn gegaan Floris had net zijn eerste ..."
23-07-23
9.3
Leraar AlwinDoor: Maurice
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
" Dit is het eerste verhaal dat ik heb geschreven, eerlijk commentaar wordt gewaardeerd. Ik ben Maurice en ik ben 19 jaar oud, ik ben rond de 183 lang en ik heb kort bruin krullend haar en felblauwe ogen. Mijn lichaam is licht gespierd. BR..."
24-03-23
8.5
Het EssayDoor: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Leerling, Leraar,
"Ik herlas het essay voor wat voelde als de duizendste keer en kon nog steeds mijn ogen niet geloven. Het was ingeleverd bij de tussen de anderen essays uit 6VWO, maar zonder naam. De titel, Deepthroat Leren , had me doen geloven, althans aanvankeli..."
16-03-23
8.9
Macho TennisleraarDoor: Narcis
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Dronken, Gespierd, Leraar, Lul, Neuken, Sport, Spuiten, Tennis, Travestie, Uitdagen, Vreemdgaan, Wedstrijd,
" 1. Uitdaging De tennisleraar van m n dochter is oogverblindend knap en erg stoer en sexy. Gespierde vent met beeldschone gelaatstrekken en een zelfbewust airtje. Z n wellustige ogen verraden dat ie aan niks anders denkt dan seks.Hij..."
10-02-23
8.8
Met Van Stuit Op De HogeschoolDoor: IkBenNietElla
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Slet, Sletje, Studenten,
"Noa was zo n typisch verwend meisje. Mammie en pappie kochten alles voor haar, van de allerduurste schoenen tot een gloednieuwe scooter. Echter was er n ding dat mammie en pappie niet voor haar konden kopen een hbo diploma. Voor studeren voelde No..."
06-02-23
9.0
Vol Twisten - 32: Deal!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 60 Plus, Beffen, Hoer, Leraar, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze regelmatig in een paardenstaart of vlecht draagt. Ze is n meter achtenzestig groot, heeft groene ogen, een mooi figuur en als buste een C cu..."
05-01-23
8.9
Een Crush Op Een Docent - 16Door: Petit Tigre
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crush, Leraar,
"Dee en ik gaan nu al tijd samen als echt stel. Het is onbeschrijfelijk hoe gek ik op die vrouw ben. Ondertussen zijn we gaan samen wonen, nouja ik ben bij Dee ingetrokken. We wonen in een mooi appartement met dakterras aan de rand van de binnenstad. ..."
03-01-23
9.2
Een Crush Op Een Docent - 15Door: Petit Tigre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Crush, Leraar, Milf,
"We zijn een week verder en Dieuwerke heeft een paar keer contact met me opgezocht maar ik nam niet op en beantwoorde haar berichtjes niet. Niet omdat ik het niet wilde maar omdat ik het niet kon. Ik was bang voor het antwoord, diep van binnen ging ik..."
31-12-22
9.3
Hervin Onganda - 4: Dat Meen Je Niet!Door: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School,
"School zou over twee weken alweer gaan beginnen. Het was m n examenjaar. Alweer... Nadat ik al een keer op de basisschool was blijven zitten, had ik vorig jaar m n laatste jaar van vmbo ook niet gehaald. Dat was best zonde. Ik werd dit jaar nog achtt..."
05-12-22
8.8
Hanna Wil Privé LesDoor: Samsara
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Leraar, Plas, Plassen,
"Ze was al tijden mijn leerling. Hanna wou koste wat koste me gaan doen aan de regionale schoonsspring wedstrijden. Ze was dan ook een tijdje geleden samen met haar ouders bij mij gekomen of ik haar extra priv lessen mijn en wou geven. Hanna ..."
17-11-22
9.0
De WiskundeleraarDoor: Nickey
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar,
"Bert Kneep was wiskundeleraar op een MBO school. Het was het begin van het schooljaar. Het was nog warm weer, dus de meeste leerlingen waren dun gekleed. Op maandag gaf Bert les aan eersteklassers, leerlingen van 16 en 17 jaar. Bert keek met..."
30-10-22
8.5
Geilheid Op TermijnDoor: Anthony64
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Trio,
"Als docent op de afdeling motorvoertuigen en elektro had ik voornamelijk te maken met jongens. Alleen bij de afdeling elektro zaten twee meisjes. Gezien mijn geaardheid was ik gekker op de jongens dan op beide dames. Maar er was voo..."
20-10-22
8.9
NablijvenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Nablijven, School,
" Eefje blijf jij na de les even zitten klonk het streng door het talenpracticum. Wat nu weer dacht Eefje een goed gevulde doorgaans bloedgeile zeventienjarige meid van 5 vwo. Nou ze zou wel zien. Luister Eefje zei le Blanc van Frans. . ..."
11-10-22
8.7
De Juf Wil OokDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf, Leraar, Neuken, School,
"Hallo laat ik mijzelf eerst even voorstellen mijn naam is Britt de Haas 24 jaar jong, oud leerlinge van t Boszicht. Net klaar met mijn lerarenopleiding, ben nu eerste graad bevoegd voor Engels en Biologie. Toen een vacature bij t boszicht vrij kwam..."
04-10-22
8.1
Sex In De KlasDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Experiment, Leraar,
"Mark, mijn ALL Time Favourite, vroeg of ik een verhaal wilde schrijven waarin de ik persoon in het verhaal, pontificaal lekker anaal, voor de klas, genomen wordt. Je ziet zoiets wel eens in een pornofilm, maar de realiteit, hoe innig gewenst ook, is ..."
22-09-22
8.3
Gymleraar DickDoor: Raket
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Gymleraar, Leraar, School, Schoolmeisje, Vingeren,
"Ik zal me even voorstellen ik ben Dick Wanders, 45 jaar en gymleraar van beroep. Als gymleraar van de plaatselijke VWO opleiding heb ik het genoegen om dagelijks te genieten van het uitzicht op prachtige tienermeiden die lichamelijk volop i..."
18-09-22
8.6
De Eerste Straf Van Mijn DocentDoor: Daantje:$
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar,
"Dit gaat over mij en mijn LO docent, dit was vorig schooljaar en er is zeker meer gebeurt maar daar kunnen nog meer verhalen overkomen. Ik lag in mijn bed en ik kreeg een melding dat mijn natuurkunde docent mij wilde volgen op insta. Ik ..."
16-08-22
7.8
Altijd Geil - 1Door: Loesje
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Douchekop, Eerste Keer, Glazenwasser, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Mijn naam is Lotte. Ik ben een 19 jarige slanke brunette met stevige volle borsten, lange benen en een goed paar billen. Ik heb het lichaam waarvan het bloed van potente mannen harder gaat stromen. Dat heb ik de afgelopen jaren aan den lijve ondervon..."
25-07-22
9.0
Meneer Hermsen Geeft Bijles DuitsDoor: Saturn
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leerling, Leraar, Neuken, School, Schoolmeisje,
"Dan gaat de bel. Bis n chste Woche Over twee weken een proefwerk Ik meld het maar, dus straks geen smoesjes dat jullie geen tijd hadden om te leren besluit meneer Hermsen de les. Als de leerlingen met veel geroezemoes hun spullen inpakken..."
21-07-22
8.5
Nederlandse LesDoor: Tessaaaa
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Leerling, Leraar, Vreemdgaan,
" Mmm, ja daar... Ze kreunde in het donker. Oh, Meneer Mulder... de reeks beelden die door haar hoofd flitsten waren vulgair. Haar fantasie was elke avond hetzelfde, terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt wreef. Haar leraar Nederlands Erik Mulder w..."
20-07-22
9.1
Edging Oscar - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar, Lockdown, Puber, Quarantaine,
"Het lijkt zo kort geleden, maar ik word inmiddels al zo n twee maanden Doctor Cumcontrol genoemd. Gelukkig slechts in kleine kring door een paar gozers uit mijn vriendenclub die zelf ook niet vies zijn van mannenvlees. Nou ja, adolescentenvlees. He..."
08-07-22
8.1
De RectorDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Neuken, Pijpen, School,
"Voor diegene die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Sluismans, rector van het t Boszichtcollege te Gravendeel. Onze mooie scholengemeenschap heeft helaas steeds meer een bedenkelijke reputatie. Wat wij ook prober..."
30-06-22
8.2
Floortje En Haar LeraarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Leraar, School, Tieten,
"Hallo liefhebbers. Ik ben Floortje, 16 jaar oud en zit op vier MAVO van t Boszicht. Ik heb een normaal postuur, mijn tieten zijn iets aan de grote kant, ruime cup C. Lange donkerblonde haren en grijsgroene ogen. Natuurlijk is mijn kutje altijd mooi ..."
28-06-22
8.8
Lotte Moet Nablijven...Door: Raket
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Nablijven, School, Schoolmeisje, Slikken,
"Het was vrijdagmiddag en Lotte zat te wachten tot de bel ging. De zestienjarige Lotte zat in de vierde klas van de Havo in het Drentse Hoogeveen. Lotte is een leuke sportieve meid. Ze is met haar 1.55m lengte niet groot en heeft een supe..."
07-06-22
8.9
TaboeDoor: Budilio
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Pijpen, Rimmen, Taboe,
"De meesten mensen die er indirect bij betrokken waren denken dat het onderstaande zich afspeelde in een kort tijdsbestek van slechts enkele weken. Maar dat is niet juist. Er gingen in werkelijkheid maanden aan vooraf. En dat maakt het wat lastig om d..."
27-05-22
8.7
Papa Toch - 21: Kaatje Verleidt CharlyDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Moeder, Vader,
"Het werd een in treurige zaterdag. Ik kwam rond elf uur beneden voor het ontbijt. Evert en Erika ik kon ze onmogelijk nog papa en mama noemen nu keerden ostentatief hun rug naar me toe, spraken geen woord. Ik wou naar buiten, maar de deuren waren..."
25-05-22
8.5
Papa Toch! - 20: Geen Vakantie En Geen Seks Meer ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Moeder, School, Vader, Vakantie,
"IN de volgende weken voor de paasvakantie en de proefwerken viel het me alsmaar zwaarder om me te concentreren op mijn schoolwerk en op studeren. Op de dagen dat ik niet met papa sekste, lag ik me tot diep in de nacht te vingeren of zat ik nog ure..."
24-05-22
8.3
Meneer Hanssen - 8Door: Krieger
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cruisen, Dominantie, Douche, Leraar,
"Conrad bleef zitten met zijn rug tegen het busje na zijn uitgebreide cruise avontuur. Hij probeerde er relaxed uit te zien, zoals iemand die net zwaar gesport had, maar hij snakte nu wel naar een douche. Hij keek even om zich heen maar in het donker ..."
24-05-22
9.1
Een Week Met Kelly - 1Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fitness, Leerling, Leraar, Pijpen, School, Sport,
"Degenen die Kelly goed kennen zullen niet geloven dat ze nog niet zo lang een beetje een onzeker meisje was. Net iets te stevig en een beetje beschaamd over haar te grote borsten die dat extra benadrukten. Toen kwamen er ook nog grote verand..."
23-05-22
8.4
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 11Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Macht, Pijpen, Prostaat,
"Dat Lindsey meneer Verdonk hier op straat pijpte, met Toes als waarnemer, gaf haar wel eindelijk op een rare manier een gevoel van eigenwaarde. Urenlang had ze vrij extreme vernederingen moeten ondergaan omdat Jeannette dat zo graag wilde en Lindsey ..."
05-05-22
8.9
Een Crush Op Een Docent - 14Door: Petit Tigre
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crush, leraar,
"Eenmaal thuis gekomen spring ik onder de douche. Beelden van gister en vannacht vormen een film in mijn hoofd. Wat was het weer fijn om met Dieuwerke te zijn maar is dit wat ik wil Een geheime liefdes affaire ping klinkt het vanuit mijn slaapkame..."
21-04-22
9.1
De Nieuwe LeraarDoor: De Seks Leraar
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, School,
"Hallo Mannen. Hallo Laura hier, jullie kennen mij vast nog wel van mijn eerdere avontuurtjes. Voor de nieuwelingen 17 jaartjes jong, lang , bruine haren en als echt Boszichtmeisje natuurlijk altijd in voor een lekke potje seks. Over onze l..."
18-04-22
8.1
Zestien Jaar En HoerDoor: De Seks Leraar
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Hoer, Leraar, Prostitutie,
"Hallo wij zijn Amber en Lieke. Hartsvriendinnen sinds de basisschool. We zijn nu zestien en zitten, gelukkig in dezelfde klas, op 4 Mavo van t Boszicht. Zo lang wij ons kunnen herinneren wonen wij in de galerijflat in Noord. Lieke op de zes..."
01-04-22
8.1
Sammy En Krista, Dat Zal Ze Leren - 3Door: Pardoes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Onderdanig, School, Straf,
" Klik klik en nog eens klik klik . Krista en Sammy voelden dat er iets om hun polsen werd gedaan. Het waren handboeien. Ze hadden nu een paar minuten met hun blote kont en kutje op die koude stoelen gezeten, in dat verdere lege klaslokaal..."
30-03-22
8.5
Nikki - 11Door: Nikki
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Klaarkomen, Leraar, Nicht, Pijpen, Spuiten, Vader, Vingeren,
"Hallo lieve lezers, Vanaf vandaag ga ik weer door met het schrijven van mijn verhaal . Zoals jullie konden lezen hebben we, ikzelf , mijn nichtje Jenny en tante Jolanda een piercing laten zetten in onze schaamlipjes. De volgende..."
22-03-22
9.0
Sammy En Krista, Dat Zal Ze Leren - 2Door: Pardoes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Naaktstrand, School, Straf,
"Verbaasd, beschaamd en toch ook licht opgewonden verlieten de dames het klaslokaal. Zo waren ze nog nooit toegesproken door een leraar en ze schaamden zich eigenlijk voor hun gedrag, dat ze zonder slip door de school liepen. Uiteraard had Sammy niet ..."
20-03-22
8.9
Sammy En Krista, Dat Zal Ze Leren - 1Door: Pardoes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, School,
" Deze verhalenreeks is een vervolg op de serie Nieuwe Papa Sammy . Ik heb deze verhalen zo geschreven dat je ze ook los kunt lezen. Natuurlijk nodig ik je van harte uit om ook die serie te lezen. De serie is pure fantasie en ik sta er zeker open..."
15-03-22
8.8
Fuck SchoolDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Leraar, School, Toilet,
"Misschien had ik de titel aan elkaar moeten schrijven. Want alhoewel school voor de meesten van ons niet de prettigste tijd van je leven was, al verteld menig oudere dat het juist wel de mooiste tijd van zijn leven was Hier lopen duidelijk sentiment..."
03-03-22
8.8
Rosalie Krijgt Een Beurt - 5: Vertrouw MeDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Leerling, Leraar, School, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Julia Vrijdagochtend kwam ik het schoolplein op rijden op m n skates. Mevrouw Montou en meneer Boonstra, die geschiedenis gaf, stonden samen bij de deur te kletsen. Ik ging op het bankje zitten aan de picknicktafel die li..."
27-02-22
9.3
Iris - 3: Hete DoucheDoor: Iris20
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Douche, Droom, Leerling, Leraar,
"Op verzoek van veel fans ben ik verder gegaan met mijn verhaal over de chantage van meneer de Vries. Dit is dus deel drie in de serie. Ik hoop dat je plezier beleeft aan het lezen er van, en zoals altijd laat me via een berichtje weten wat je er van ..."
15-02-22
8.7
Mijn Lessen - 1Door: Gitaarleraar
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Leerling, Leraar, Sperma,
"Het verhaal hieronder is pure fictie en een korte fantasie van mij, waarvan ik even wilde proeven van het schrijven van een sexverhaal. Ik hoop dat het erg in de smak valt en hoor graag tips over hoe ik mezelf kan verbeteren. Onder mij kraak..."
14-11-21
8.0
De Bikerclub - 34: RevelatiesDoor: Muis
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Hoer, Leraar, Prostitutie, School,
" Yara Vrijdag Het was vrijdag, nog n dagje en dan moest ik deelnemen aan de tweede ronde van de wedstrijd die Tim en kompanen aan het organiseren waren. De wedstrijd die uiteindelijk moest bepalen wie van ons het beste hoert..."
11-11-21
9.2
BarryDoor: Budilio
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Leerling, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Achteraf gezien wist Barry al op zijn veertiende dat hij op jongens viel. En niet veel later werd hij hopeloos verliefd op zijn beste vriend Jesse. Er was echter n probleem de gevoelens waren niet wederzijds. Toch deed Jesse er niet moeilijk over ..."
30-10-21
9.1
Mijn Beroep - 1Door: Anneke
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Kleindochter, Leraar, Pijpen, Prostitutie,
"Kort geleden vertelde oma dat ze verhalen op Opwindend.Net had staan. Nou, die heb ik allemaal gelezen. Eerlijk gezegd dat had ik niet achter haar gezocht. Ik vind het fijn om met haar te praten. Thuis gaat dat niet. Mijn ouders ..."
13-10-21
9.0
Geneukt Op SchoolkampDoor: Wilma
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Kamp, Kut, Kutje, Leraar, Lerares, School, Vader, Werk,
"Dit verhaal gebeurde mij enkele dagen geleden toen ik van de kamplocatie terug liep naar mijn auto. Ik zal bij het begin beginnen. De school waar ik les geef ging afgelopen week op Kamp met groep 8. s woensdags gaat het hele team er na toe ..."
24-09-21
8.5
Iris - 2: De ChantageDoor: Iris20
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oom, Vingeren,
" Lieve lezer. Dit verhaal is een vervolg op mijn allereerste verhaal Online Les . Ik was niet van plan om een vervolg te schrijven, maar na vele positieve reacties en verzoeken om een vervolg, dus toch maar gedaan. Ik ben benieuwd wat je ervan vin..."
21-08-21
8.1
Iris - 1: Online LesDoor: Iris20
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Leraar, School, Webcam,
"Hoi. Ik ben Iris 20 jaar. Dit is de eerste keer dat ik een spannend verhaal heb geschreven. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat gerust een berichtje achter. het is een waargebeurd verhaal . Binnenkomende oproep van Meneer de..."
14-08-21
8.2
Turnleraarkoppel - 2: De GymlesDoor: FrankBart369
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Douche, Geschoren, Gymles, Kaal, Klaarkomen, Leraar, Piercing, Schaamhaar, Turnen,
" Dit is het vervolg van mijn vorige verhaal, een idee van mijn vrouw om extra spanning in onze relatie te gooien. Tijdens mijn werk vandaag kon ik maar moeilijk van het idee afblijven. Ik zat te denken over een goed idee hoe we dit zou..."
12-08-21
8.5
Turnleraarkoppel - 1Door: FrankBart369
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Douche, Leraar, Pijpen, Squirten, Turnen, Vingeren,
"Mijn naam is Bart, ik ben 32 jaar oud en getrouwd met Lisa, Lisa is net zo oud als ik ben. Sinds ons twintigste kennen wij elkaar. We begonnen tegelijk training te geven op het plaatselijke turncentrum. We begonnen onderaan en in ons eerste jaar vond..."
12-08-21
8.4
Ons Bordeel - 5Door: Lady Von G
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bordeel, Feest, Gangbang, Leraar, Plas, Plassen, Spanking,
"Uiteindelijk was daar de dag van de grote opening. Alles stond klaar drank, eten en natuurlijk de meiden. Veerle en Noa konden het goed met elkaar vinden en zij stonden dan ook beiden te popelen om mannen te verleiden. Stella en Melanie hadden er mi..."
24-07-21
9.1
Zakia - 3Door: Mister_docent
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Leraar, Marokkaans, School,
" Dit verhaal gaat over de Marokkaanse Zakia. Het is iets wat zich nu afspeelt, zelfs nu we elkaar minder zien door de coronacrisis. Vervolg delen kunnen dus minder snel online zijn. Wil je iets aan me vragen, over mij te weten komen of iets met me ..."
29-05-21
8.9
Vader JakobDoor: H. Ursela
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leraar, Priester,
"De priesterb zuchtte en sloeg een bladzijde om van zijn tijdschrift Het Katholieke Meisjesnderwijs . Een beweging buiten het raam trok zijn aandacht. Hij zag dat een meisje het tuinhek naar zijn huis openduwde en zijn voordeur naderde. Hij herinnerd..."
23-05-21
9.0
De Eerste DagDoor: Wipperd44
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Klasgenoot, Leraar, School,
" Deze geheel fictieve serie gaat over de 18 jarige Evi en hoe ze na haar middelbare school op een wel erg bijzondere school terecht komt. Lees hoe ze, op vrij unieke wijze, haar eerste chte stapjes zet op de seksueel gebied. Je leert meer over Evi..."
30-04-21
8.3
8 Voor Een NachtDoor: Kareltje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Leraar, Neuken, Pijpen, Studenten,
"Wil je een acht Deel dan met mij een nacht. Dat is wat ik hoorde in de aula van een paar meiden. We hebben het hier gewoon over ordinair je lichaam verkopen voor een goed cijfer 8 en je wil niet weten hoe vaak dit nog gebeurd. Een tijdje ..."
28-04-21
8.9