62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Pastoor sexverhalen. In deze categorie staan 40 erotische verhalen.
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04-24
9.0
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02-24
9.3
Coob - 3: Meneer PastoorDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Dit verhaal is ontsproten aan mijn fantasie. Al zou het zomaar kunnen dat mannen zich deels herkennen in wat ik schrijf. Mocht dat zo zijn en wil je erover praten schrijf me gerust een e mail. Coob, zo werd ik genoemd al meteen na mijn ge..."
04-11-23
9.4
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Clitje, Dochter, Klitje, Kut, Kutje, Likken, Moeder, Pastoor, Schaamlippen, Tepel, Tepels, Tieten, Vuistneuken,
"Die vraag bleef niet lang onbeantwoord, want terwijl ze haar moeder s prolapse nog aan het leeglikken was, voelde ze een hand die haar short behendig omlaag trok, haar teenslippers uitdeed en haar short over haar blote voeten trok. Er volgde een ving..."
07-12-22
8.2
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Kut, Kutje, Misdienaar, Moeder, Orgasme, Pastoor, Plas, Plassen, Tieten, Uitgewoond, Vibrator,
"Vlak na de verkrachting ging Lindsey, toen ze werd opgeroepen, toch weer aan het werk, want er was een hoog ziekteverzuim op het kinderdagverblijf en ze konden haar maar wat goed gebruiken daar. Met of zonder trauma, handjes hadden ze nodig. Ze kwam ..."
05-12-22
8.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 35Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Kut, Kutje, Pastoor, Pijpen, Uitgewoond, Vingeren,
"Lindsey leek na jaren van financi le ellende en seksuele vernederingen eindelijk betere tijden tegemoet te gaan. Geen voedselpakketten meer van de Spar, geen afdankertjes meer van klasgenootjes van de kids, geen brood meer dat over de datum was en ..."
01-12-22
8.2
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 33Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dp, Dubbele Penetratie, Misdienaar, Parenclub, Pastoor, Piercing, Pijpen, Prostaat, Schaamlippen, Sm, Sperma,
"Terwijl de misdienaar met schorre stem Lindsey aanmoedigde om door te gaan, boog die voorover en nam de bolle eikel die op het relatief kleine pikkie zat in haar mond. Ze raakte bij het vooroverbuigen met haar grote tieten de slanke bovenbenen van de..."
28-08-22
9.3
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 29Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Gay, Likken, Misdienaar, Neuken, Pastoor, Pijpen, Pik, Porno, Schaamlippen, Straf, Tepel, Tepels, Tieten, Vingeren,
"Opeens hoorde Lindsey boven op de begane grond een bel gaan en op hetzelfde moment trilde er een telefoon in de broekzak van Victor. O, Eerwaarde, daar zul je Astrid hebben , reageerde Victor verheugd. Astrid was de pas 16 jarige roodharige kassajuf..."
20-08-22
9.2
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 28Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Dieren, Kut, Kutje, Likken, Misdienaar, Paarden, Pastoor, Slipje, Tieten,
"Lindsey hoorde wat geroezemoes en de nodige stappen die langzaam de trap afgingen naar de grote speelkamer, en ze merkte dat haar hart sneller begon te kloppen. Milla zag dat aan haar en probeerde haar wat gerust te stellen. Je moet je van tevoren n..."
19-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 27Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Misdienaar, Pastoor, Schaamlippen, Slipje,
"En het leek wel of Victor haar gedachten kon lezen, want hij trok de keu met gemak weer tussen Kate s schaamlippen vandaan, deed er niet eens extra glijmiddel op en duwde de keu in Kates lichtbruine poepgaatje, dat enigszins naar buiten uitpuilde, te..."
18-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 25Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Paarden, Pastoor, Piercing, Pijpen, Slaapkamer, Slipje, Sperma, Tieten, Trio,
"Irene deed zich te goed aan Robs sperma, zij het dat ze aan haar haren werd vastgehouden door Jeannette en zo naar de juiste plek werd geduwd. Jeannette trok Irenes hoofd na een tijdje ruw weg om het sperma al tongend te delen. Rob wist van geilighei..."
15-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 22Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dronken, Kut, Kutje, Neuken, Oma, Oprekken, Paarden, Pastoor, Slipje, Sterretje, Tieten,
"Dus belde Lindsey eerst haar moeder. Die was heel blij dat ze een tijdje op haar kleinkinderen mocht passen, ook al kwam het dit keer wel erg koud op haar dak vallen. Maar met haar dochter stond ze wel vaker voor dit soort verrassingen en voldongen f..."
01-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 19Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Klysma, Laarzen, Pastoor, Pik, Tieten,
"Maar nu moest Irene eerst even opletten dat er geen ongelukken gebeurden met die tuinslang. Ze had nog nooit een darmspoeling meegemaakt bij een mens, wel bij een paard dat iets mankeerde en waar de dierenarts van had gezegd dat een van de opties die..."
29-07-22
8.7
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 12Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Fetisj, Honden, Misdienaar, Pastoor, Pijpen, Zwanger,
"Terwijl de frikadel op het tafeltje lag te stinken in de zon, stond Lindsey op, groette de snackkoning en liep met haar tweeling huiswaarts. Haar poepertje gloeide nog een beetje na, maar die XL was zeker niet het dikste object dat erin had gezeten i..."
19-07-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 10Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Pastoor, Piercing, Schaamlippen, Slavin, Slipje, Tattoo, Vingeren,
"De koster schrok zich een ongeluk door de voorbijrazende dames met hun hond en kon nog maar nog voorkomen dat alle kaarsen uit zijn armen over de grond rolden en misschien wel braken. Dan waren ze op slag niks meer waard, want wie wilde er nu een kap..."
16-07-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 9Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Camera, Dieren, Honden, Kaarsen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pastoor, Pijpen, Sperma, Top, Vingeren,
"Jeannette zag opeens een miezerig, verschrompeld slurfje door de houten tralies heenkomen. Ze moest bijna lachen om het formaat, maar durfde dat niet. Wel keek ze Lindsey aan met een blik van wat moet ik daar nou mee . Lindsey was nog niet in het v..."
14-07-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 8Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Pastoor, Pijpen, Pik, Schaamlippen, Tieten, Zwanger,
"Opeens zag Henk de in het zwart gehulde pastoor langzaam de hoek van het plein omkomen. Hij trok nog net op tijd zijn pik uit Lindseys mond, dacht hij ten minste, en wees in de richting van de pastoor, in de hoop dat de dames met hun frikandellen sne..."
13-07-22
8.7
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 6Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Fetisj, Hoer, Honden, Kut, Kutje, Neuken, Pastoor, Prostitutie, Slipje, Strapon, Tieten,
"Zo wilde deze ietwat slimmere pastoor niet eindigen, met een groot potlood in zijn pik of met een grote voorbinddildo in zijn reet, dus keek hij noodgedwongen naar het blote kutje op de voorste rij en de uit het bloesje puilende tieten van Lindsey, e..."
10-07-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Dieren, Honden, Klitje, Kut, Kutje, Naaldhakken, Neuken, Pastoor, Pijpen, Rimmen, Slaaf, Slipje, Tieten,
"Ze liep snel verder naar het hondenuitlaatveldje, waar ze normaal niet kwam overdag, maar waar ze nu Rob hoopte te treffen. Om haar eerste hoerige outfit te showen. En verdomd, in de verte zag ze hem al en hij liep haar tegemoet met zijn hond. Beide ..."
08-07-22
8.6
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 4Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Naaldhakken, Pastoor, Pik, Rokje, Slipje, Strapon,
"Maar eerst even neukpartij door die pitbull zien te overleven. Henkie Hanky bleek minder agressief dan hij eruit zag en liet zich goed door zijn baas coachen, tot het op het penetreren aankwam. Dan werd hij toch een ongeleid projectiel en was Lindsey..."
07-07-22
8.6
Ik En Mijn PastoorDoor: Sasja666
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pastoor,
"Mijn naam is Kelly, en om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben smoorverliefd op de pastoor. Het is nog een jonge man, en vreselijk knap en hij heeft hele mooie ogen en een zachte stem. Ook al was ik niet gelovig, ik zit nu iedere zondag ..."
29-03-22
8.8
De Pastoor In Ons LevenDoor: Sasja666
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"We zaten met ons vieren in de kamer. Pappa, mamma, Mia mijn zus en Fred, dat ben ik. De stemming was erg grimmig want Mia en ik hadden de boel weer eens op stelten gezet. We waren schreeuwend de trap af gerend en de kamer ingestormd en daarbij hadden..."
08-03-22
8.2
Mijnheer PastoorDoor: Marmadoek
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Pastoor,
"Op mijn knie n moet ik voor hem. Hij komt voor me staan en slaat zijn priesterkleed open. Een enorme halfslappe lul hangt voor zijn zaadzak waarin twee gigantische ballen laag en dreigend heen en weer zwaaien terwijl de natte blauwe kop nauwelijks no..."
16-03-20
8.0
De Goede Pastoor - 3Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"Nadat pastoor Nicolaas toe had gekeken hoe monnik Augustinus de oude non Rosalien ontmaagde, kreeg de pastoor ook weer zin in seks. Hij was die dag geneukt, maak nog niet klaargekomen. En dit voelde hij goed Dus tijdens het avondeten dacht hij na ov..."
05-01-17
8.5
De Goede Pastoor - 2Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"De volgende ochtend stond pastoor Nicolaas zoals gebruikelijk vroeg op. Om 06.45 uur stond de gebruikelijke vroege viering in de kapel op het programma. Maar pastoor Nico was verward... De avond ervoor had hij de 44 jarige non Agnes zo ontzettend lek..."
02-01-17
8.0
De Goede Pastoor - 1Door: Nina7
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"De 21 jarige Nicolaas Nico was sinds 6 maanden pastoor in een klein Limburgs dorpje in de jaren dertig. De leefomstandigheden waren matig, de crisis kwam en men leefde van de mijnbouw. Nico was een goede pastoor behulpzaam, invoelend, begripvol en..."
30-12-16
8.4
De Biechtstoel - 10Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"In een flits, herinnert Eline zich hoe ze, een tweetal jaar geleden, als jonge puber onvoorbereid aan het viertal geilaards werd overgeleverd tijdens hun kaartavond. Uitverkoren omwille van haar sterke libido, hadden Julia en Paul haar een onvergetel..."
26-08-16
8.0
De Biechtstoel - 9Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Eline is n en al vuur, wanneer ze Anna zoent. Van het eerste moment dat ze Anna kende had ze gevoelens voor haar, die ze echter angstvallig had ingehouden. Aan zulke onverwachte hartstocht kan Anna niet weerstaan en laat zich er moeiteloos door mee..."
25-08-16
7.2
De Biechtstoel - 8Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Net bekomen van haar verrassing, de plotse ommekeer waarbij Anna haar ondergoed letterlijk van haar lijf werd gerukt, staat ze wat perplex het vervolg af te wachten. Bis staat nog achter haar en fluistert in haar oor We vernamen van Julia dat we jo..."
22-08-16
7.7
De Biechtstoel - 7Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Geblinddoekt volgt Anna Julia en spitst de oren. Ze voelt warmtestralen op haar huid en vermoed dat ze onder spotlampen staat. Julia heeft de kamer verlaten. Het is muisstil wanneer iemand plots het woord neemt. Zo Anna, jij bent onze gast..."
20-08-16
7.9
De Biechtstoel - 6Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Als uit een roes, ontwaakt Anna versuft in het grote baldakijnbed. Julia en Paul zijn blijkbaar al opgestaan. Ze blijft even liggen om alles terug tot haar te laten doordringen. Het lijkt allemaal zo onwerkelijk. Anne herinnert zich hoe ze gisterenav..."
09-08-16
8.4
De Biechtstoel - 5Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"Terwijl Paul, Julia en Anna genieten van het nieuwe verbond dat ze net aangingen, wordt de stilte in de kamer enkel verbroken door het geblaf van een hond in de tuin. Paul is de eerste die de stilte doorbreekt. Julia, ik was daarnet bened..."
03-08-16
8.1
De Biechtstoel - 4Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"Meneer pastoor neemt Anna mee naar de woonvertrekken van het oude klooster. Na een verkwikkende douche en een stevige maaltijd blijft Anna alleen achter in de grote slaapkamer. Meneer pastoor moet nog even een controleronde doen in het internaat. BR..."
01-02-16
7.6
De Biechtstoel - 3Door: Marion
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"De volgende dag, na het avondmaal, begeeft Anna zich een beetje zenuwachtig naar het oude kloostergebouw. Dit is achter het internaat gelegen. Mevrouw Van Dingene heeft voor haar een afspraak geregeld met meneer pastoor. Wanneer ze aanbelt,..."
30-01-16
7.9
De Biechtstoel - 2Door: Marion
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pastoor,
"De volgende ochtend, roept mevrouw directeur Anna op haar kantoor. Anna klopt aan. Kom binnen Dag Anna, zet je even. Ik heb wat met jou te bespreken. Dag mevrouw directeur zegt Anna een beetje verlegen. An..."
23-01-16
7.9
De Biechtstoel - 1Door: Marion
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Enkele weken verbleef Anna inmiddels in dit strenge internaat. Ze begon zich eindelijk wat op haar gemak te voelen. Haar ouders hadden het enorm druk met het runnen van hun zaak. Omdat Anna s schoolresultaten vorig schooljaar onverklaarbaar sterk ach..."
23-01-16
7.3
Pastoraal GesprekDoor: Paul
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pastoor,
"Mijn huwelijk was helaas op de klippen gelopen en ik had er erg veel verdriet van en wilde weer eens naar de kerk gaan. Opgegroeid in de pinkstergemeente, zocht ik een kleine gemeente bij mij in de buurt. De sfeer was er amicaal en internationaal. De..."
20-05-15
8.5
Dagboek Van Anna - 16 & 17: Hector En De PastoorDoor: Alfred
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Pastoor,
"Woensdagochtend loopt Anna zoals gewoonlijk naar de pastorie toe. Als ze er bijna is hoort ze iemand haar naam roepen. Ze kijkt om en ziet dat het Arnold is met zijn hond Hector. Ze praten wat als de deur van de pastorie opengaat. De pastoor ontdekt ..."
14-03-13
7.6
Dagboek Van Anna - 4: Groepsseks Met De PastoorDoor: Alfred
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Groepsex, Pastoor,
"Vrijdagochtend gaat de telefoon bij Anna over. Het is de pastoor. Ik heb het er met de jongens over gehad. Ze zijn dol enthousiast en willen graag met je kennismaken. Doe je het lieveling Tot haar grote verbazing hoort Anna zichzelf door de telefo..."
24-01-12
8.2
Dagboek Van Anna - 3: De PastoorDoor: Alfred
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dagboek, Pastoor,
"Anna is ook nog vrijwilliger in haar kerkparochie. Elke woensdagavond komt ze bij de pastoor langs. Hij is een echte vrouwenliefhebber en heeft al meerdere geprobeerd Anna te versieren. Ze heeft het steeds afgehouden en gedacht dat het een spelletje ..."
24-01-12
8.2