63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Dominee sexverhalen. In deze categorie staan 33 erotische verhalen.
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04-24
9.0
Kerkgangster Word Hoer - 3: SlotDoor: Geniet
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Dominee, Groepsex, Hoer, Prostitutie, Sperma,
"Eva was bijgekomen van de ruwe seks handelingen van John dit had ze niet verwacht maar ze vond de pijn en het genot heerlijk om te ervaren. Nu ging ze eerst de Dominee bellen . hoi met Eva van Dongen . Hoi Eva fijn dat je belt..."
26-01-24
9.0
Losbandigheid Op Het Platteland - 3Door: Aadje
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dominee, Exhibitionisme, Groot Geschapen, Grote Lul, Interraciaal, Vreemdgaan, Vrienden,
"De rest van het weekend verliep rustig en we gingen pas voor Kerstmis weer een keer naar het landhuis, maar bleven op onszelf. Gedurende deze tijd had ik de gelegenheid na te denken over alles wat er was gebeurd. Van het vinden van de boxen tot mijn ..."
23-11-23
9.3
Losbandigheid Op Het Platteland - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominee, Exhibitionisme, Fantaseren,
"Voor de Thanksgiving vakantie waren we van plan de ongeveer twee uur durende rit naar het huis van mijn ouders te maken en daar de woensdag en donderdag door te brengen, om dan voor de rest van het weekend naar het weekendhuis te rijden. Het..."
21-11-23
9.1
Losbandigheid Op Het Platteland - 1Door: Aadje
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dominee, Exhibitionisme, Fantaseren,
"Mijn vrouw, Carly, heeft onlangs een erfenis gekregen van een oom die haar, als enige nabestaande, zijn hele landgoed heeft achtergelaten. Het landgoed van honderdtwintig hectare ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van ons huis in Houston. BR..."
18-11-23
8.9
De DomineesDoor: Zeeuw
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dominee,
"Jan en Ingrid wonen in een klein dorpje op Tholen. Z n dorpje waar ons kent ons mentaliteit heerst. De bindende factor van de dorpelingen was de zeer christelijke kerkgemeenschap. De dorpelingen hadden dan ook geen tv en op zondag gingen ze 2x naar d..."
09-08-23
8.6
Mijn Vrouw Geneukt Door Afrikaanse Kerkleider - 4Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Dominee, Grote Borsten, Pijpen, Preuts, Sperma, Trio,
"De Afrikaanse kerkleider John is terug naar huis. Hij heeft ons heilige, brave huwelijk seksueel doen exploderen. Na John s vertrek hebben we nog een korte tijd veel seks gehad. Een dag na zijn vertrek kwam ik thuis van een vergadering en za..."
08-08-23
9.1
Mijn Vrouw Genuekt Door Afrikaanse Kerkleider - 3Door: Nina7
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Dikke Tieten, Dildo, Doggystyle, Dominee, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Preuts, Sperma,
"We hebben een kerkleider uit Afrika als log en al snel komt er een geile atmosfeer in huis, die mijn preutse, brave echtgenote diep lijkt te raken De Afrikaanse kerkleider John heeft gevraagd of mijn preutse vrouw bereid is om elke keer als..."
07-08-23
9.2
Mijn Vrouw Geneukt Door Afrikaanse Kerkleider - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Dominee, Pijpen, Preuts, Sperma,
"We hebben een kerkleider uit Afrika als log en al snel komt er een geile atmosfeer in huis, die mijn preutse, brave echtgenote diep lijkt te raken Ik was half wakker toen ik John om 07.00 uur naar de badkamer hoorde gaan. Tegelijkertijd hoo..."
06-08-23
9.1
Mijn Vrouw Geneukt Door Afrikaanse Kerkleider - 1Door: Nina7
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Dominee, Preuts,
"De gesprekken in dit grotendeels waargebeurde verhaal zijn veelal Engelstalig, maar voor het gemak is alles in het Nederlands opgeschreven. We vonden het behoorlijk spannend. Niet eerder zouden we een volledig onbekende man in huis te logere..."
06-08-23
8.7
Greet - 1: Zondagavond Op De VeluweDoor: MasterJohnDo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominee, Onderdanig,
"Voor mijn werk was ik enkele weken gedetacheerd bij een bedrijf op de Veluwe. Het bedrijf zat in de voedingsmiddelenindustrie zoals dat heet en hun IT systemen moesten nodig ge pdate worden om met de moderne wereld mee te kunnen. Mijn baas had via he..."
25-05-23
8.7
De ZondagsschoolDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominee,
"Ik was op weg naar de kerk en had er niet echt veel zin in. De laatste weken had ik behoorlijk slecht gepresteerd op de bijbellessen en ik had ook al 2 keer gespijbeld. De dominee had er melding van gemaakt bij mijn ouders, en die waren ten einde raa..."
14-07-22
8.0
In Jurk Betrapt Door Schoonmoeder - 3Door: Nanko
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Borsten, Buitensex, Dominee, Groepsex, Hotel, Jurk, Milf, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Travestie,
"Na wat proberen koos Bea er toch maar voor om er twee dicht te doen ter hoogte van haar borsten en wel zo dat de tepels bedekt bleven. Alleen kon ze niet voor komen dat bovenkant van haar borsten goed zichtbaar waren en waarschijnlijk met lopen als b..."
24-06-22
8.8
Els Geheime VerlangenDoor: Broro
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Droom, Huisvrouw, Pijpen, Sperma, Verlangen,
" Het heeft even geduurd, maar dit verhaal is een vervolg op De droom van Els uit de mevrouw van de Kooij reeks... Veel plezier met Els Het weekend kroop voorbij, met name de zondag, de kerkdienst leek eeuwig te duren. Haar man Wim..."
04-03-21
9.1
Twee BuurvrouwenDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Delft, Dochter, Dominee, Moeder, Neuken, Trio,
"Richard Stijve, 18 jaar, studeert in Delft. Iets technisch. Hij woont n hoog, boven een winkel in een oud huis aan het Oosteinde. De winkel is al een tijdje dicht. De fietsen van de bewoners staan achter de lege etalage. De verdieping boven Richard..."
12-02-21
8.7
Domineesvrouw Ontdekt Lust - 2Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Dominee, Lust, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Tirza en ik konden steeds beter onze remmingen overwinnen. Overdag had Tirza zich aan Mike, de resortmedewerker, naakt getoond, ze had hem gepijpt, ze was door hem gebeft en ze hadden geneukt. Dit had ze nog nooit met een andere man gedaan dan met en..."
20-08-20
8.8
Domineesvrouw Ontdekt Lust - 1Door: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Dominee, Lust, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Achteraf heb ik niet kunnen beseffen hoe zwaar het juk van de strenge regels in ons leven waren en hoe heftig daar onze reactie op was, toen we voor het eerst de vrijheid ervoeren. Tirza 46 jr. en ik, Tom 50 jr. zijn opgegroeid in de Gereformeerd..."
19-08-20
9.0
Maria Een Christelijk Meisje En Ik - 4Door: Stranger
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Dikke Tieten, Dochter, Dominee, Grote Borsten, Milf, Pijpen, Zus,
"Na mijn hitsige en inspannende vrijpartij zaten we gevieren aan een drankje. We wachtte op de komst van de vader van de meiden, de man van de vrouw die vandaag meer meegemaakt had op seks gebied dan de 40 jaren van te voren. Ook de drie broers van de..."
19-02-19
8.9
Maria Een Christelijk Meisje En Ik - 3Door: Stranger
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Behaard, Dikke Tieten, Dochter, Dominee, Grote Borsten, Milf, Pijpen, Zus,
"Na me gewassen aangekleed te hebben ging ik naar beneden. Op de moeder van Maria na was er echter nog niemand beneden. Op mijn vraag of ik misschien iets kon doen keek ze me aan en schudde toen haar hoofd. Na enkele minuten stilte zei ze Je kunt we..."
30-01-19
9.1
Maria Een Christelijk Meisje En Ik - 2Door: Stranger
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Dikke Tieten, Dochter, Dominee, Grote Borsten, Milf, Pijpen, Zus,
"Enkele minuten nadat we mijn buren in opperste verwarring achter hadden gelaten. Draaide ik de snelweg op. Op mijn vraag of ik de navigatie aan moest zetten antwoordde ze bevestigend. Dan kunnen we ook rustig kletsen was haar antwoord. Alleen had z..."
13-01-19
9.1
Maria Een Christelijk Meisje En Ik - 1Door: Stranger
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Dikke Tieten, Dochter, Dominee, Grote Borsten, Milf, Pijpen, Zus,
"Zoals jullie wel weten heb ik in de verhalenlijn van mijn vrouw heeft de seks ontdekt de contacten met David en Maria beschreven. Ik maak nu een zijsprong in vervolg op die ontmoeting. Ik en Maria De zaterdagochtend nadat mijn vro..."
09-01-19
8.8
De Avonturen Van Rob En Anja, Geil Zussen Trio - ...Door: Rob
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominee, Pijpen, Trio, Zussen,
"Dit verhaal is het vervolg van Biecht . Zoals ik al eerder geschreven heb ben ik, Rob, getrouwd met Anja. Anja heeft een zus, Katja. Katja en ik hebben toen zij zwanger was een geile nacht beleefd op onze logeerkamer terwijl mijn vrouw lag te slapen..."
13-08-18
9.1
Leerschool - 10Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, School,
"Werd wakker van Bea ze droomde hardop, ja toe sla mij wat harder op mijn kont en knijp in mijn tieten, toe toch. Ik drukte haar even aan, en toen sliep ze verder tot 6 uur. Mijn waterpik was goed stijf toen Bea hem in haar mond nam ..."
23-01-18
8.2
Leerschool - 8Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, School,
"Wat vond ik het jammer dat ik de volgende dag weer naar school moest, was wel benieuwd naar de invalster lerares meetkunde. Buiten hadden wij klasgenoten daar al geintjes over, en toen we het lokaal kwamen stond er een vrouw in de 30 bij de ..."
19-01-18
8.0
Iris Krijgt Sexles - 3: De DomineeDoor: Peter1948
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominee,
"Ik heet Iris, ben 16 jaar, een kleintje van 1 m 54 en mijn ouders hebben een exclusief hotel. Het hotel ligt in de hoger prijsklasse en wort dus uitsluitend bezocht door de riche . Er zijn 12 appartementen suites en worden meestal voor lange tijd ge..."
02-11-16
8.1
De DomineeDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominee,
"Na lange tijd, zeker 8 jaar, heb ik mijn tweelingbroer opgezocht. Hij is dominee in een klein dorpje waar bijna iedereen naar de kerk gaat. Daarnaast is hij ook door zijn functie een soort sociaal werker en alles wat daar bij komt kijken. He..."
28-12-15
7.8
Dagboek Van Anna - 58: Feest Met De Dominee In He...Door: Alfred
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dagboek, Dominee, Feest, Klooster,
"De refter is door de abt en zijn paters omgetoverd in een soort van feestzaal. In een hoek staat een heuse bar met zelfs een tap. Aan de andere kant liggen een aantal matrassen te wachten op het neukfeestje. De pastoor en Hein zijn er rond half acht ..."
02-02-15
6.3
Zucht... - 2Door: Daan Mon
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dominee, Grote Borsten, Milf,
"Flahback deel 1 Neuk me Daan... neuk je moeder... neuk me nu kwijlt ze Ik stuw naar binnen Haar hemelse natte kutvlees omsluit mijn pik met warme liefde Haar schaamlippen strekken zich als ik terughaal en voel haar nagels klauwen in mi..."
07-11-12
7.5
De DomineeDoor: Strangeness
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee,
"Dominee Verweij is een wat magere man met een grote neus en dikke wenkbrauwen. Het type dat je ogenblikkelijk op straat als dominee herkent. Al helpt zijn zwarte flanellen pak en hooghartige blik daar ook erg bij. Hij doet de kathegesatie op woen..."
02-09-12
7.3
De Dominee En IkDoor: Margie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee,
"Dit verhaal speelt een aantal jaren geleden,toen ik nog aan de kerk was. D.w.z, een hele godvrezende zware kerk. Ik,destijds 17 jaren,mollig,flinke voorgevel,lang haar,tot op m n achterste,dat ik verplicht moest opsteken. Zeker verplicht,want met..."
18-04-12
6.0
DomineesvrouwDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominee, Eerste Keer, Milf, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het dorp waar ik woonde stelde weinig voor. Ik was dan ook blij toen ik naar de middelbare school in de stad ging. Iedere dag met de bus op en neer en als ik een keer een iets vroeger vrij was, lekker genieten van de drukte van de grote stad. Het was..."
27-09-09
7.2
Vrouwelijke DomineeDoor: Loeki De Klusser
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee,
"ik loop al een jaar in de ziekte wet als je vijftig bent kom je niet zo makkelijk meer aan ander werk een ik mag mijn eigen werk niet meer doen daarom heb ik mij maar aan gemeld als vrijwilliger om klusjes te doen. ik zat in beginal gelijk met een vr..."
11-03-09
7.3
SeksverslaafdDoor: Melissa45
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominee, Slaaf,
"Toen Esther zachtjes naar boven liep om zich aan de kleden voor de wekelijkse kerkgang hoorde ze het geluid weer. Het kwam van de slaapkamer van Johan, haar zoon en ze wist precies wat daar gaande was. Het was een licht ritmisch geluid van een arm en..."
25-06-08
8.2