Klik hier voor meer...
Drenthe0528
Drenthe0528
Ik ben een man van 65, ik lijk 55 en voel me 45. Behalve op seksueel gebied, want op dat gebied voel en gedraag ik mij als iemand van 25. Ik woon midden in de Drenthse bossen waar ik, samen met mijn vrouw geniet van mijn pensioen (ook wel Drenthenieren genoemd). Ik heb het geluk gehad om al vroeg, op de juiste manier met seks in contact te komen (zie mijn verhaal Anna) en vervolgens de juiste vrouw te ontmoeten. Kortom: ik heb alle mogelijkheden maar ook de vrijheid gehad om te experimenteren, te leren en te ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat het feit dat ik zo'n uitgebreid en intensief seksleven heb/had, er ook voor zorgt dat ik heel goed in staat ben om er vanaf te zien als ik het gevoel heb dat dit beter voor mijzelf en/of iemand anders is.

Ik weet dat sommige mensen zich het niet voor kunnen stellen (helaas voor hen) maar het is echt zo dat ik alleen echt plezier aan seks beleef als ik denk of weet dat dit ook voor alle andere betrokken geldt. Afgezien van een klein aantal 100% persoonlijke ervaringen zoals bv “Anna” en “Ellen” berusten mijn andere verhalen op fantasie of zijn het een combinatie van persoonlijke ervaringen en fantasie. Verhalen van mij waarin seks met minderjarigen of tussen familieleden plaatsvind, berusten altijd op fantasie want in mijn persoonlijke leven, ligt daar echt de grens. Partnerruil, parenclubs, triootjes, groepsseks enz, ik het het allemaal gedaan maar seks met minderjarigen of familieleden heb ik nooit gehad en zal ik ook nooit hebben. Het klinkt misschien vreemd maar ik denk dat iemand die ruim voldoende aan zijn/haar trekken komt op seksueel gebied, er ook makkelijker vanaf kan zien als hij/zij denkt dat dit in bepaalde situaties beter is of omdat het simpelweg verboden is.

Uit mijn verhalen zou je kunnen concluderen dat ik op jonge vrouwen val en dat klopt volledig.Ik ben echt niet wanhopig op zoek naar jonge meiden en val ook absoluut niet op kinderen maar als ik de kans krijg om, op mijn oude dag seks te kunnen hebben met een mooie jonge vrouw , dan grijp ik die kans met beide handen (en keiharde pik) aan. Zolang het om vowassen en geestelijke stabiele vrouwen gaat die daar zelf voor kiezen en ik val niemand lastig die daar niet van gediend is, zie ik niet in wat daar fout aan is.
Hoogste Cijfer: Steffie
Meest Gelezen: Buurtfeest
Aantal Verhalen: 63
Geplaatste Reacties: 5
E-Mail Adres: drenthe0528@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
GroepsprocesDoor: Drenthe0528
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
"Nu ik er aan terug denk, weet ik eigenlijk helemaal niet meer wie er over begon en wie de eerste stap deed. Wat ik wel weet, is dat wij jong waren, de hormonen door onze lijven gierden en wij toevallig de tijd mee hadden zoals dat zo mooi heet. Ons..."
14-06-24
9.4
Het Is Maar SeksDoor: Drenthe0528
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Trio,
"Dit is een lang verhaal zeg maar gerust een heel lang verhaal met een lang intro. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve de seks op zich, ook te proberen om de gedachten, het gevoel, de omstandigheden en de sfeer te beschrijven. Of dat is gelukt, ho..."
21-05-24
9.3
EllenDoor: Drenthe0528
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud,
"Dit is een lang verhaal en voor sommigen duurt het misschien te lang voor er echt seks plaatsvind. Ik kan mij trouwens ook heel goed voorstellen dat er mensen zijn die vinden dat ik veel te veel aandacht besteed aan dingen als gevoel, de manier van ..."
25-12-23
9.5
CosplayDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cosplay,
"Dit is weer een redelijk lang verhaal geworden en, zoals in de meeste van mijn verhalen, duurt het even voor er geneukt wordt. Ik kan mij trouwens voorstellen dat het voor vrouwen soms misschien een beetje vrouwonvriendelijk kan overkomen maar da..."
13-03-23
9.4
Frankrijk - 2Door: Drenthe0528
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Moeder, Nudisme, Schoondochter, Stiefdochter, Stiefmoeder, Zoon,
"Peter keek in de achteruitkijkspiegel van zijn auto. Hij had net zijn vrouw, zijn zoon en diens vriendin van het vliegveld gehaald en was nu onderweg naar het nudistenresort waar zij een chalet hadden. De avond tevoren, had hij nog een uitgebreide tr..."
22-08-22
9.2
Frankrijk - 1Door: Drenthe0528
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Frankrijk, Nudisme, Stiefdochter, Stiefmoeder,
"Met een tevreden blik, keek Peter om zich heen. Wat wilde een mens nog meer Een strak blauwe lucht, schitterend weer, uitzicht op een traag stromende, niet al te diepe, rivier met kristalhelder water en op de achtergrond, de kenmerkende geur van Zui..."
03-08-22
8.9
LennartDoor: Drenthe0528
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zus,
" Schiet op anders komen we te laat hoorde Lennart zijn zus ongeduldig zeggen toen hij naar de auto liep. Zijn ouders waren een weekendje weg en hij had zich al verheugd op een lekker weekend alleen thuis, toen hij te horen kreeg dat oudere zus Franc..."
20-03-22
9.4
SteffieDoor: Drenthe0528
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Dit is een lang verhaal met een lange intro. Ik hou er nu eenmaal van om, ook al is een verhaal verzonnen, in ieder geval te proberen het een beetje geloofwaardig te laten overkomen en ook de karakters iets verder uit te diepen zoals dat zo mooi heet..."
15-11-20
9.5
AngelaDoor: Drenthe0528
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fetisj, Latex,
"Dit is een verhaal geworden waarin ik heb gekozen voor een lange opbouw. Zeg maar gerust een heel erg lange opbouw. Er zijn situaties waarin de vonk al heel snel overslaat, de kleren van het lijf worden gerukt en er gelijk wordt geneukt maar dat geb..."
26-08-20
9.4
Ellen, Moon en IkDoor: Drenthe0528
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Hoewel het lang geleden is, herinner ik mij de het nog als de dag van gisteren. Ik was negentien, het was 1978 en tijdens een avondje uit, was ik in contact gekomen met een groepje studenten van de kunstacademie. Met n van de studentes had ik echt ..."
10-08-20
9.2
Parenclub belevenisDoor: Drenthe0528
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Parenclub,
"Even daarvoor hadden we hen aan de bar ontmoet, een stel van ongeveer midden dertig. Om een lang verhaal kort te maken, het klikte tussen ons en even later gingen wij met ons vieren naar de relaxruimte van de parenclub. Terwijl mijn vrouw zich over d..."
27-07-20
8.7
AnnaDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Sommige ervaringen kunnen je leven veranderen. Ervaringen waarvan je weet dat als je ze niet had meegemaakt, je leven er waarschijnlijk heel anders had uit gezien. Een dergelijke ervaring kan positief of negatief zijn en wat het effect is hangt helem..."
01-01-19
7.8
De Schrijver En Het VerlangenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verlangen,
"Dit is een vrij lang verhaal, of eigenlijk is het helemaal geen verhaal. Verhalen zijn bedacht, een mengeling van feiten en fictie. Wat hierna volgt is echt gebeurd en eigenlijk meer een biecht of bekentenis dan een verhaal. Ik weet zeker dat het ech..."
14-11-18
9.0
Ik Ben Wie Ik BenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit is geen verhaal maar veel eerder een statement of misschien wel een oproep en of een biecht. Doe er mee wat je wil. Lees het, lach erom, reageer erop, negeer het, laat het op je inwerken of haal je schouders of wenkbrauwen op. Waar het mij omgaat..."
11-11-18
7.7
TantraseksDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tantra,
"In dit verhaal komt eigenlijk niet eens veel echte seks voor en het duurt ook nog even voor het zo ver is maar ja, zo gaat dat met tantraseks. Het is een lang verhaal voor echte liefhebbers en of jij dat bent, weet je pas als je het gelezen hebt. Vee..."
03-06-18
9.0
Mijn VerhaalDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Taboe,
"Ik zal het maar eerlijk bekennen ik val op meisjesachtige, jonge vrouwen. Niet te jong en zeker niet op kinderen, laat dat heel duidelijk zijn maar als ik een dergelijk mooi slank jeugdig exemplaar van het vrouwelijke geslacht tegenkom, kan ik er ni..."
01-05-18
8.8
BuurtfeestDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurtfeest, Trio,
"Dit is een behoorlijk lang verhaal maar ja, net als met seks, hou ik nu eenmaal van goed en grondig te werk te gaan en als dat niks voor jou is, sla je dit verhaal toch gewoon over. Als je het wel leest, hoor ik graag wat je ervan vond. Hoew..."
28-04-18
9.3
LisaDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Peter zat in zijn tuin, keek om zich heen en realiseerde hoe goed hij het had. Een lieve en nog steeds zeer aantrekkelijke vrouw, twee leuke uitwonende kinderen en een groot vrijstaand huis met een ruime tuin en zwembad. Hoewel hij als salesmanager g..."
30-01-17
8.7
SeksgodinnenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Godin,
"Ook nu weer een heeeel erg lang verhaal van mijn kant. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve het beschrijven de daad op zich, ook een sfeerbeeld te scheppen en er een echt verhaal van te maken. Of dat gelukt is, hoor ik graag van jullie. Ik..."
03-08-16
8.3
Keiharde StenoDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk,
" i Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik houd van afwisseling. Dat geldt voor seks maar net zo goed voor seksverhalen. De ene keer ruig, zonder poespas en recht op het doel af en een volgende keer rustig, teder en met een lang voorspel. Dit verh..."
30-04-16
8.8
NVHGDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit verhaal heb ik al eens eerder geplaatst maar onder een andere naam. Het is echter dermate lang geleden dat ik mij niet kan voorstellen dat iemand het zich nog kan herinneren. Ik hoop dat jullie het kunnen waarderen en laat vooral weten wat je erv..."
27-04-16
8.1
De Schrijver En Het VerlangenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verlangen,
"Dit is een vrij lang verhaal, of eigenlijk is het helemaal geen verhaal. Verhalen zijn bedacht, een mengeling van feiten en fictie. Wat hierna volgt is echt gebeurd en eigenlijk meer een biecht of bekentenis dan een verhaal. Ik weet zeker dat het ech..."
21-04-16
8.6
Sanne & BirgitDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit is een lang verhaal. Geen verhaal voor mensen die houden van ik keek in haar ogen en ze trok haar broek uit . Ik hoor graag wat je ervan vindt dus reageer Ik ben de eerste om toe te geven dat ik het misschien niet had moeten doen ..."
17-04-16
8.4
Tessa & IkDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Dit is een lang verhaal. Behalve de seksuele handelingen, heb ik namelijk ook geprobeerd om het gevoel, de gedachten en de beleving te beschrijven. Of ik daarin ben geslaagd, mag je zelf beoordelen. Als je op zoek bent naar het zoveelste verhaal waar..."
08-01-15
7.8
NaliniDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Locatie Mijn eigen huis in een middelgrote plaats ergens in Drenthe Tijdstip Een mooie zomeravond, juni 2014 Hoofdrolspelers Mijn mooie, slanke, licht getinte buurmeisje en ik. Gebeurtenis Lees dat zelf maar. De..."
10-07-14
8.0
Fuckbuddy'sDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit is een lang verhaal. Een verhaal voor liefhebbers dus. Als je niet van lange verhalen houdt, sla het dan gerust over en anders veel leesplezier. Oh ja, en laat even weten wat je ervan vond en of er een vervolg moet komen. Het tankstatio..."
15-12-13
8.0
Leon & LotteDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit is een lang verhaal met een lange opbouw. Een verhaal dus voor liefhebbers. Ben je dat niet, sla het dan gerust over. Voor de anderen veel leesplezier en ik zie graag in een reactie wat je ervan vond. Leon staarde een beetje wezenloos n..."
06-05-13
8.2
LindaDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toch wel een beetje zenuwachtig, drukte Linda op de deurbel. Hoe goed kende ze Arjan en Myriam nu eigenlijk Goed, ze werkte al bijna een jaar op zaterdagen en koopavonden bij hen in de winkel om naast haar studie een extra zakcentje te verdienen maa..."
01-04-13
7.7
Vera - 4Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik word wakker door de slaapkamerdeur die zachtjes open gaat en de geur van koffie die mijn neus binnendringt. Langzaam open ik mijn ogen. Aan het voeteneind van het bed staat Vera, volledig naakt en met een dienblad in haar handen. Ze glimlacht en t..."
25-02-13
7.7
Vera - 3Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Zie hier het verhaal Vera 3. Zowel Vera als ondergetekende wensen je veel plezier bij het lezen van onze belevenissen en als je een reactie zou willen plaatsen, zouden wij dat erg waarderen. Gewoon omdat het leuk is om te weten wie de mensen zijn die..."
25-11-12
7.8
Vera - 2Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Proloog Als ik in de auto stap, word ik overvallen door een nogal dubbel gevoel. Hetzelfde gevoel als in Frankrijk. Een bizarre combinatie van een verzengend lustgevoel en een knagend schuldgevoel dat zich vreemd genoeg samenvoegt tot een bi..."
22-10-12
7.7
Vera - 1Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Intro Ik heb dit verhaal geschreven voor Vera. Vanzelfsprekend is het geschreven vanuit mijn eigen perspectief want ondanks dat ik ongeveer denk te weten hoe zij zich toen voelde en hoe zij zich nu voelt, kan ik natuurlijk geen gedachten lez..."
30-09-12
7.6
Kim & NathalieDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit is een lang verhaal, een heel lang verhaal met een rustige opbouw. Als je daar niet van houdt, sla het dan gerust over. Hou je er wel van, dan veel leesplezier. Oh ja, laat even weten hoe je vond. Met gemengde gevoelens keek Leo naar de..."
13-09-12
7.7
Voor Altijd Van JouDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ken je dat gevoel Dat je bijna zeker weet dat iemand net zo naar jou verlangt als jij naar hem of haar Je voelt het, je weet het, je merkt het aan alles maar vanwege het feit dat jullie beiden een relatie hebben, het leeftijdsverschil te groot is o..."
14-02-12
8.0
Valerie - 2Door: Papa Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Vanwege de goede reacties maar vooral omdat Valerie het geil vond haar eigen belevenissen terug te lezen, heb ik dit vervolg geschreven. Het is een lang verhaal geworden met een lang intro. Als je daar niet van houdt, helaas. Voor de rest geldt dat i..."
05-02-12
7.7
Valerie - 1Door: Papa Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit verhaal heb ik geschreven voor Valerie, mijn eigen, geile meisje, mijn lolita. Veel mensen zullen er schande van spreken lieverd maar daar trekken wij ons niks van aan. Hoewel de omgeving schitterend was, vroeg Peter zich af of het eigen..."
28-01-12
7.7
MaartjeDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Is het fout wat wij hebben gedaan Ik weet het niet. Veel mensen zullen daar volmondig ja op antwoorden en als iemand ons een half jaar geleden die vraag had gesteld, zouden wij waarschijnlijk hetzelfde hebben gezegd maar dat was voor wij Maartje l..."
03-09-11
7.7
Lang Sexverhaal - 7Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Het volgende verhaal is een combinatie van fantasie en werkelijkheid. Het is niet mijn verhaal maar een verhaal dat ik heb geschreven voor iemand anders. Ik weet dus niet wat fantasie is en wat werkelijkheid en dat is misschien ook maar beter. Het..."
24-06-11
7.9
Eva, Iris En IkDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik kijk naar Eva, naar haar knappe gezicht, haar perfecte figuur en ik voel mij de gelukkigste man ter wereld. Het is al meer dan een jaar geleden dat ik haar trof bij wederzijdse vrienden en tot die tijd was het begrip liefde op het eerste gezicht ..."
05-01-11
7.6
Lang Sexverhaal - 6Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Volgens mij kunnen we het beste een hotelletje zoeken voor ze allemaal vol zijn zeg ik tegen Anne. Op de radio zeggen ze dat er verderop een gigantische file staat en het lijkt mij het beste om van de weg af te gaan nu het nog kan. I..."
01-01-11
7.8
Verhaal Van DanaDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het aantal keren per jaar dat ik chat sites bezoek, is op de vingers van n hand te tellen. Uit verveling, of misschien wel uit nieuwsgierigheid, waagde ik ongeveer een week geleden toch weer eens een poging. Ik logde in met dezelfde naam die ik ook..."
28-11-10
7.9
Lang Sexverhaal - 5Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Onder het pseudoniem Noorderling heb ik al diverse verhalen op deze site gepubliceerd en ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om te vertellen waar mijn inspiratie vandaan komt. Zoals sommigen misschien zullen hebben opgemerkt, gaan veel va..."
03-11-10
7.6
Lang Sexverhaal - 4Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zie hier mijn, inmiddels, vierde lange verhaal. En met lang, bdoel ik echt lang. Ook nu was het weer de bedoeling om niet alleen de daad maar ook de emoties te beschrijven. Of dit is gelukt, hoor ik graag. Omdat vrijwel al onze toelevera..."
31-10-10
7.7
Lang Sexverhaal - 3Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ook nu weer een zeer lang verhaal van mijn hand. Bedoeld voor liefhebbers. Graag hoor ik van jullie wat je ervan vindt. Naakt stond Robin voor de spiegel en bekeek zichzelf. Zonder eigenwijs te zijn, wist hij heel goed dat hij een knappe j..."
29-08-10
8.3
Lang Sexverhaal - 2Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Ook nu weer een lang heel lang verhaal van mijn kant. Voor de liefhebbers dus. Hou je meer van hupakee, rammpetamp dan is dit verhaal misschien minder geschikt. Maar zo is het leven nietwaar. De n houdt van de moeder en de ander van de dochter. ..."
12-07-10
7.7
VerleidingskunstDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"In dit verhaal heb ik het traject proberen te beschrijven vanaf het moment van de eerste fantasie tot de de daad. Het is een lang verhaal geworden waarin het even duurt voor er echt wordt geneukt. Een verhaal voor liefhebbers dus. Nou ja, lees het oo..."
01-06-10
7.9
Lang Sexverhaal - 1Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Zoveel mensen, zoveel wensen. De n leest graag een verhaal waar zo snel mogelijk de kleren uitgaan en de ander vindt het prettiger om langzaam te worden meegenomen in het verhaal. Voor die laatste groep mensen is het volgende verhaal best..."
26-04-10
7.7
BuurvrouwDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Als hij haar op straat tegen kwam, begroette Dennis haar net zoals hij zijn andere buren altijd groette maar verder had hij nog nooit echt aandacht aan haar geschonken. Hij wist dat haar man vrachtwagenchauffeur was en soms dagen van huis was. Zijn m..."
21-03-10
7.7
FamiliepretDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader, Verleiden, Voyeurisme,
"Ellen kon de slaap niet vatten. Steeds gingen haar gedachten terug naar de beelden van eerder die avond die nog op haar netvlies stonden gebrand. Zij was op zoek geweest naar een CD rom met de beelden van een feestje dat zij ooit eens had bezocht. Ma..."
31-01-10
7.8
TienerorgieDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Orgie,
"Sommige mensen hebben een beetje mazzel. Anderen hebben veel geluk. En dan zijn er nog mensen die zo veel geluk hebben dat het bijna beangstigend is. Bij die laatste categorie behoor ik. Ga maar na een doodnormale baan met een gemiddeld inkomen. Een..."
30-12-09
7.5
Het Blijft In De FamilieDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Martijn en Mireille waren alweer meer dan een maand terug van de vakantie die zij met hun tante Nadine en haar vriend Rob hadden doorgebracht. Twee weken van geile, ongeremde en taboeloze seks waarin zij alle facetten van de erotiek hadden ontdekt. H..."
27-12-09
7.7
Het Blijft In De FamilieDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Martijn keek eens goed om zich heen alsof hij er zeker van wilde zijn dat het allemaal echt waar was. Nog geen week geleden had hij in zak en as gezeten omdat de geplande vakantie met zijn ouders en jongere zus in Frankrijk niet door kon gaan vanwege..."
20-12-09
7.7
Marleen - 2Door: Marleen
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn eerste kennismaking met echte seks is mij zo goed bevallen dat ik Bj rn en Isa nog minstens twee maal per week bezoek voor een heerlijke doorsmeerbeurt zoals wij dat gekscherend noemen. Volgens hen ben ik een natuurtalent en gezegend met een l..."
17-10-09
8.1
Marleen - 1Door: Marleen
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik sta naakt in de kamer en bekijk mijn lichaam in de spiegel. Niet gek denk ik bij mijzelf en streel met mijn handen mijn blote huid. Over mijn dijbenen, langs mijn slanke taille om vervolgens, via mijn vlakke buik, mijn tieten te bereiken. St..."
11-10-09
7.9
DomineesvrouwDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominee, Eerste Keer, Milf, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het dorp waar ik woonde stelde weinig voor. Ik was dan ook blij toen ik naar de middelbare school in de stad ging. Iedere dag met de bus op en neer en als ik een keer een iets vroeger vrij was, lekker genieten van de drukte van de grote stad. Het was..."
27-09-09
7.2
KirstenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Jacco had Kirsten pas twee weken geleden leren kennen toen zij, na de vakantie, bij hem in de klas was gekomen. Ze was mooi, barstte van het zelfvertrouwen maar haar beste eigenschap vond hij toch wel haar openheid en eerlijkheid. In het begin had hi..."
28-12-08
7.5
VeraDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Als de het kalf verdronken verdronken is, dempt men de put. Een bekende uitspraak, maar daarom niet minder waar. Zeker voor mij, want na mijn scheiding realiseerde ik mij pas echt dat ik mijn gezin behoorlijk in de steek had gelaten. Altijd was ik aa..."
23-11-08
7.7
En Het Werd ZomerDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zomer,
" Daar is het wijst Fleur en ik zeg Wauw . Mijn zusje Sanne is al net zo onder de indruk als ik en herhaalt wat ik zojuist heb gezegd. Tussen de weelderig begroeide rotspartijen waar wij over heen moesten klauteren, ligt een volledig beschut strand..."
19-10-08
7.6
SanneDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Jong En Oud, Neuken, Nudisme, Pijpen, Vingeren, Voyeurisme,
"Het is al laat als ik wakker word. Ik voel dat de vermoeidheid van de reis van gisteren nog in mijn benen zit. Het is donker en heerlijk koel in de kamer maar ik weet dat buiten de Zuid Franse zon onbarmhartig brandt. Toen ik gisteren, midden in de n..."
23-06-08
8.0
OppassenDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Oppas, Tiener,
" Shit denk ik bij mijzelf terwijl ik haastig mijn T shirt over mijn tieten naar beneden trek. Begint het net spannend te worden, zijn ze terug. Het gestommel in de hal dat de binnenkomst van Rob en Martine aankondigd, is voor Boy en mij het startse..."
22-06-08
8.2
De JacuzziDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jacuzzi,
" Ik heb geen enkel idee hoe we het zouden moeten aanpakken, maar volgens mij zijn Arjen en Debbie er het perfecte stel voor zei Eva tegen mij. Vanaf onze woonplaats in het Noorden van ons land, waren we onderweg naar het Westen om een weekend te loge..."
16-06-08
7.9
Nooit Verwacht - 2Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Lerares, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio,
"De deur ging open en daar stond Anna. Leuk dat je haar bent zei ze, alsof ik langs kwam om een kopje koffie te drinken. Zij ging mij voor naar de woonkamer en toen ik die binnenkwam, kwam er direct een jonge vrouw met uitgestoken hand op m..."
20-04-08
7.7
Nooit Verwacht - 1Door: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Lerares, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio,
"Ik zal wel niet de enige puber zijn geweest die natte dromen had van een knappe lerares. Dat ik n van de weinigen ben die zijn fantasie n werkelijkheid heeft zien worden, heeft alles te maken met puur geluk. Hoe dat ging, zal ik nu vertell..."
13-04-08
7.6