Klik hier voor meer...
Datum: 21-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 15350
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is een lang verhaal (zeg maar gerust een heel lang verhaal) met een lang intro. Ik hou er nu eenmaal van om, behalve de seks op zich, ook te proberen om de gedachten, het gevoel, de omstandigheden en de sfeer te beschrijven. Of dat is gelukt, hoor ik graag want verhalen worden geschreven om te worden gelezen en daarom vind ik het leuk als ik van lezers hoor wat ze ervan vinden.

Peter zat in de tuin en keek naar de jonge vrouw die tegenover hem zat. Hij kende haar nu bijna twee jaar en in die tijd was er langzaam een soort verstandhouding tussen hen gegroeid die hij zelf omschreef als een soort zielsverwantschap. Behalve dat hun karakters goed bij elkaar pasten en zij vaak maar een half woord, een oogopslag of een klein gebaar nodig hadden om elkaar te begrijpen, hadden ze ook hetzelfde gevoel voor humor en waren ze beiden erg sportief. Peter zelf gaf gaf Jiujitsu- en Kickboksles terwijl de jonge vrouw die tegenover hem zat fitness instructrice was. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, ging zij ook nog eens net zo eerlijk, open en ontspannen met seksualiteit om als hij zelf. Vanaf de eerste kennismaking, was zij met de rest van het gezin mee gegaan naar het naaktstrand en de sauna en als het gesprek over moraal en/of seksualiteit ging, nam ze absoluut geen blad voor de mond en ze had er ook totaal geen moeite mee om persoonlijke zaken te vertellen.

Een paar weken eerder had Peter zich ineens gerealiseerd dat zijn gedachten en gevoelens ten opzichte van haar steeds vaker erotisch en seksueel van aard waren. Hij vroeg zich af waarom dat was en kwam tot de conclusie dat het een combinatie van factoren was. Ten eerste was er natuurlijk die "zielsverwantschap" maar wat misschien nog wel belangrijker was dat de jonge vrouw, zonder enige terughoudendheid, zowel haar naakte lichaam durfde te tonen als ook haar gedachten en gevoelens over seksualiteit die, toeval of niet, bijna volledig overeen kwamen met die van Peter. Maar, en dat kon Peter echt niet ontkennen, het belangrijkste was natuurlijk dat hij haar gewoon ontzettend aantrekkelijk, leuk en lekker vond. Er was iets aan haar wat er voor zorgde dat, elke keer als hij haar zag, hij werd overvallen door een gevoel wat zich nog het best liet omschrijven als een vreemde mengeling van vaderlijke gevoelens en ongeremde geilheid. Een gevoel waarbij hij twijfelde of hij haar het liefst op schoot wilde trekken en knuffelen of keihard wilde neuken. Ze was klein en tenger maar had, voor iemand van haar postuur, toch behoorlijke borsten die ook nog eens mooi gevormd waren. Een mooi rond kontje, een knap gezichtje en stralende lach maakten het plaatje compleet. Ze had kort haar en toen Peter en zijn vrouw haar voor de eerste keer hadden ontmoet, had zijn vrouw opgemerkt: 'Persoonlijk vind ik dat er maar heel weinig vrouwen zijn waarbij kort haar echt goed staat en zij is zo iemand. Alleen iemand die zo slank, knap en uitgesproken vrouwelijk is als zij, kan zulk kort haar hebben zonder dat het mannelijk wordt.

Peter keek nog maar eens naar de jonge vrouw die tegenover hem zat en als vanzelf kwamen bij hem gedachten en gevoelens naar boven waarin haar tieten en kutje en zijn harde pik, de hoofdrol speelden. ‘Meende je nou echt wat je gisteravond zei?’ vroeg ze plotseling. Hij kikte instemmend. ‘Natuurlijk, anders had ik het niet gezegd.’ De jonge vrouw dacht even na en vroeg toen: ‘En Eva dan? Denkt die er net zo over?’ Opnieuw knikte hij bevestigend, ‘ja, die denkt er net zo over.’ De avond daarvoor hadden Peter, zijn vrouw, hun zoon en de vriendin van zijn zoon; Ilse, een gesprek gevoerd over moraal, fatsoen en seksualiteit; waarin Peter had gezegd dat, wat hem betrof, iedereen vooral lekker moest doen waar hij of zijn zin aan had zolang ten minste niemand er slechter van werd of hinder van ondervond.

Het was duidelijk dat Ilse even nadacht voor ze opmerkte: ‘Is dat niet een beetje al te simplistisch? Ik bedoel: er komt toch wel wat meer bij kijken dan alleen dat niemand er slechter van word of last van heeft.’ ‘Dat klopt’ reageerde Peter, ‘natuurlijk ligt het wat genuanceerder maar uiteindelijk komt het er wel op neer.’ Vragend keek Ilse hem aan en Peter legde uit: ‘Zolang het om volwassen en geestelijke stabiele mensen gaat, niemand wordt beschadigd of er last van heeft en er sprake is van wederzijds respect en gelijkwaardigheid, wie ben ik dan om mij überhaupt een mening te vormen over wie met wie en op welke manier seks heeft? Eigenlijk ga ik er dan vanuit dat ik beter in staat ben om bepalen wat goed voor iemand is dan hij- of zijzelf en daarmee trek ik dan toch hun integriteit, en hun intelligentie, in twijfel?’ Ilse knikte. ‘Ja, dat is zo maar betekent dat dan dat, zolang ten minste aan die voorwaarden wordt voldaan, alles mogelijk is en er eigenlijk geen taboes bestaan?’

Nu was het Peter die even moest nadenken voor hij antwoordde. ‘In principe komt het daar wel neer, inderdaad.’ Ze aarzelde even maar uiteindelijk kwam de vraag. ‘ Maar als Eva en jij zo denken,..eh..betekent dat...dat jullie...ik bedoel, dat jullie...nou ja, je weet wel…..’ Peter begon te glimlachen. ‘Bedoel je of wij die theorie ook in praktijk brengen?’ De jonge vrouw knikte en Peter zei: ‘ Soms’ waarop zij reageerde door te zeggen: ‘ Goh’ en voor zich uitkeek.‘Geschrokken?’ vroeg Peter en Ilse schudde haar hoofd. ‘Misschien een beetje’ gaf ze toch toe. Peter begon te glimlachen en vroeg: ‘Waarom?’ Enigszins verbaasd keek Ilse hem aan. ‘Waarom? Nou ja, jullie zijn wel de ouders van mijn vriend en………’ Ze maakte haar zin niet af en dus deed Peter dat voor haar. ‘en dan wil je sommige dingen liever niet weten?’ Ze knikte slechts en keek hem uiterst serieus aan.

Peter lachte en zei: ‘Dat kan ik me voorstellen. Maar weet je, wij zijn er niet trots op en lopen er ook niet mee te koop maar we schamen ons er ook niet voor. Trouwens, als je er goed bij nadenkt, stelt het allemaal niet zo veel voor hoor. Het is maar seks en als je even alle vooroordelen en opgedrongen fatsoensregels vergeet, is seks niks meer of minder dan een korte periode van lichamelijk genot en als niemand er verder last van heeft of hinder van ondervind, waar maken we ons dan zo druk over?’ Ilse begon nu ook te lachen. ‘Ja hallo zeg, dat zou betekenen dat, in principe, alles kan. Dat zou een mooie boel worden.’ ‘Inderdaad’ dan wordt het een mooie boel ’ reageerde Peter. ‘Geen jaloezie, geen geroddel, geen schaamte, geen spijt en geen ruzie omdat mensen denken dat, zodra zij zich in een relatie bevinden, dat ook automatisch betekent dat zij het alleenrecht op de seksualiteit van hun partner kunnen claimen.’ Met open mond keek Ilse hem aan. ‘Je meent het echt hè’ zei ze en fronste haar wenkbrauwen.

Omdat Ilse nog niet echt overtuigd leek te zijn, vond Peter het nodig om zijn standpunt te verduidelijken. Hij ging er eens goed voor zitten. ‘Luister Ilse. Wat stelt het nou eigenlijk helemaal voor? Iedereen heeft seks en als ze het niet hebben zouden ze het graag willen of ze daar nou eerlijk voor uit durven komen of niet. Op zich is daar dus niks bijzonders aan en is het dus ook geen probleem. De problemen ontstaan omdat ooit, in een ver verleden, besloten is om regels te maken wie, wanneer en onder welke omstandigheden wel of geen seks met elkaar mogen hebben. Regels die constant overtreden worden en die ook nog eens afhankelijk zijn van waar je geboren bent en in welke tijd. Waarom maken we het onszelf zo moeilijk? Seks is lekker en als het gebeurt met wederzijds goedvinden, respect en op basis van gelijkwaardigheid en niemand wordt beschadigd of wordt er slechter van, wat is dan het probleem?’ Een beetje aarzelend nog zei Ilse: ‘Misschien heb je wel gelijk.’

Gesteund door deze aanmoediging, ging Peter verder: ‘Het gaat er om dat je doet wat goed voor jezelf voelt zonder bang te zijn voor de mening van anderen. We gaan altijd maar van het slechte en negatieve uit en daarom laten we dingen die we eigenlijk best wel zouden willen omdat wij elkaar en, misschien ook wel onszelf, niet vertrouwen. Even gewoon als voorbeeld en verder niks maar neem ons nou. Wij zijn met ons vieren naar het naaktstrand en de sauna geweest en jij en ik, hebben elkaar dus regelmatig naakt gezien maar, ondanks het mooie weer en wij allebeide misschien nu wel het liefst in ons blootje zouden zitten, hebben we nu toch allebei kleren aan omdat Eva naar haar moeder is en en Mark naar de sportschool en wij dus alleen met ons tweeën zijn.’ Peter was nu helemaal los en niet meer te stoppen. ‘Blijkbaar is het geen probleem om elkaar naakt te zien als er anderen bij zijn maar wel als we met ons tweeën zijn maar waarom?’ Ilse haalde haar schouders op. ‘Omdat het niet zo hoort en wij onszelf en elkaar blijkbaar niet vertrouwen’ beantwoordde Peter zijn eigen vraag. ‘O maar ik vertrouw je best hoor’ reageerde Ilse en lachte vervolgens: 'en mijzelf helemaal' waarop Peter vroeg: ‘Waarom hebben wij onze kleren dan nog aan?’ Ilse haalde haar schouders op. 'I rest my case' grijnsde Peter.

Ilse keek hem heel even onderzoekend aan en vroeg toen: 'En hoe zit het met jouw vertrouwen in jezelf en mij?' 'Ik vertrouw jou volledig en mijzelf ook' was zijn onmiddellijke antwoord. Ilse knikte instemmend, stond op en terwijl zij zichzelf begon uit te kleden, zei ze: 'Dan hoef ik mij daar dus niet druk over te maken.' Binnen no-time was ze naakt en keek hem afwachtend aan. 'Ik dacht dat jij jezelf en mij vertrouwde' zei ze. Toch even van zijn stuk gebracht, besefte Peter dat hij eigenlijk geen andere keus meer had dan zichzelf ook uit te kleden wat hij dus ook maar deed.

Naakt zaten ze tegenover elkaar aan de tuintafel. Ilse keek hem aan met een blik die Peter het vermoeden gaf dat ze hem testte. Alsof ze wilde kijken of hij echt zo relaxed met naaktheid en seksualiteit omging als hij deed voorkomen. Ineens schoot ze in de lach en Peter vroeg: 'Waarom lach je?' Ilse maakte een afwerend gebaar schudde haar hoofd en begon nog harder te lachen. Verbaasd keek Peter haar vragend aan. 'Sorry, hihihihi...eh...hihihi...kan ik hihihi niet zeggen', hikte ze. 'Je kan alles zeggen' reageerde Peter. 'OK...nou hihihihi ik...ik dacht ineens hihihi dat als jij nu hihihihi een stijve zou krijgen, dat jouw eigen theorie, totaal onderuit zou halen whooohaaaaa.' Bulderend van het lachen viel ze achterover in haar stoel waarbij haar schitterend gevormde borsten schudden en trilden.

Zichzelf afvragend hoe hij er in godsnaam in slaagde om zo beheerst te klinken, vroeg Peter: 'Hoezo?' om er aan toe te voegen: 'Een erectie is niks anders dan een fysieke reactie, waar het om gaat is wat je er wel of niet mee doet.' De bulderende lach van Ilse veranderde in een verontwaardigde toen ze opmerkte: 'Dus als jij nu een stijve zou krijgen, maakt dat niet uit? Het wordt pas erg als jij er iets mee wil doen? En ik dan? Maakt het niet uit wat ik ervan vindt of dat ik er misschien van zou schrikken?' Waarom hij het vroeg, wist Peter niet. Misschien was het de toon van haar stem of de manier waarop ze hem aankeek maar voor hij het wist, vroeg hij:' zou jij er van schrikken dan?' Ilse keek hem even vreemd aan en haalde toen haar schouders op. Wat er toen gebeurde, had Peter ook geen verklaring voor maar ze keken elkaar aan en toen Ilse vervolgens haar blik op zijn pik richtte, begon deze te groeien.

Terwijl haar blik strak op zijn groeiend lid gericht bleef, schoof Ilse de tuintafel opzij, zakte iets onderuit, spreidde haar dijen en opende met twee vingers van haar linkerhand, haar schaamlippen.

Peter pakte zijn inmiddels keiharde pik in zijn vuist en begon langzaam te trekken terwijl hij recht in het wijd open gesperde kutje van zijn schoondochter keek. Zonder iets tegen elkaar te zeggen, zaten schoonvader en schoondochter zichzelf te bevredigen terwijl ze naar elkaar keken. Met een verbeten trek om haar mond en een bijna fanatieke blik in haar ogen, vingerde Ilse zichzelf in een hoog tempo. Peter, op zijn beurt, trok als een razende aan zijn harde staaf. Ilse stimuleerde haar klitje en ondertussen schoof zij twee vingers van haar andere hand razendsnel in haar schede heen en weer. Peter had zijn vuist rond zijn grote, dikke pik geslagen en bewoog die heen en weer of hij bezig was een wereldrecord te verbreken. Als er iemand was geweest die hen had kunnen zien, zou die persoon ongetwijfeld hebben gedacht dat ze een wedstrijd snel klaarkomen hielden. Een wedstrijd die met een neuslengte verschil door Peter werd gewonnen want op het moment dat hij grote dikke klodders heet sperma met een grote boog door de lucht schoot, begon Ilse zwaar te ademen om uiteindelijk volledig verkrampt en rillend van genot haar orgasme te beleven. Een beetje verdwaasd zaten ze tegen over elkaar en zeiden niets. Er was nog steeds niks gezegd toen Ilse opstond, haar kleren pakte en zich weer aankleedde. Nadat Peter zich ook weer had aangekleed, keken ze alleen even naar elkaar waarna Ilse ging zitten en Peter naar binnen ging.

Het was vier weken later en Peter en Ilse hadden nooit een woord met elkaar gerept over wat er gebeurd was. Ze zagen elkaar regelmatig en spraken, al dan niet in aanwezigheid van anderen, met elkaar maar "de gebeurtenis" , kwam niet ter sprake. Net op het moment dat Peter zichzelf begon af te vragen of hij het zich misschien alleen maar verbeeld of dat hij het gedroomd had, kwam de vulkaan uiteindelijk tot uitbarsting op een moment en een manier die Peter niet voor mogelijk had gehouden. Ilse en zijn zoon waren die nacht bij hen blijven slapen en terwijl moeder en zoon nog sliepen en Peter, in boxershort, in de keuken een kop koffie voor zichzelf zette, kwam ook Ilse de keuken binnen. Slechts gekleed in een kort, dun nachthemdje en half in slaap, schrok ze duidelijk toen ze bijna tegen Peter aanbotste. Ze keek hem verschrikt aan en bleef stokstijf staan. Peter realiseerde zich dat hij nog met een half harde ochtenderectie rondliep toen Ilse haar blik zich op de bobbel in zijn boxer richtte. Ze zuchtte even diep, keek hem even aan, draaide zich om, boog licht voorover, trok haar nachthemdje op zodat haar fraaie kontje volledig bloot kwam te liggen en zette haar handen op het aanrecht. Geen van beiden zei iets en alsof het volkomen vanzelfsprekend en normaal was, trok Peter zijn boxer iets naar beneden, zakte door zijn knieën, pakte zijn keiharde pik, bracht die voor Ilse's licht geopende schaamlippen, pakte haar heupen beet en begon te stoten.

Er was niets romantisch aan de manier waarop Peter, staande in de keuken, zijn schoondochter neukte die voorovergebogen op het aanrecht leunde en licht kreunde maar, op een vreemde manier, klopte het wel. Het kon niet anders, dit moest gebeuren. Twee zielen die elkaar gevonden hadden in de manier waarop ze hun seksualiteit beleefden. Het was "fout" maar toch voelde het goed en misschien was dat het juist: het voelde goed om "fout" bezig te zijn en in die behoefte hadden zij elkaar gevonden. Geen verliefdheid maar wel liefde en voor de rest alleen maar lust en seks. Seks zonder spijt, zonder schaamte maar ook zonder vragen, antwoorden en oplossingen. Seks omdat het lekker is en goed voelt en dat daarom ook nooit verkeerd of fout kan zijn.

Peter voelde hoe zijn keiharde pik heen en weer schoof in de warme, strakke en vochtige schede van zijn ruim dertig jaar jongere schoondochter. Alleen iemand met de conditie en lenigheid van Ilse kon doen wat zij vervolgens deed. Vanwege hun lengteverschil (zij was 1.60m en hij 1.94m) moest Peter behoorlijk door zijn knieën zakken. Een probleem dat Ilse oploste door haar onderarmen op het aanrecht te leggen en vervolgens haar heupen naar boven te duwen. Peter begreep direct wat haar bedoeling was en stak zijn onderarmen in de knieholten van Ilse die nu, steunend haar onderarmen op het aanrecht en met Peter's armen in haar knieholten, zich in een horizontale positie bevond. Terwijl Ilse haar benen verder spreidde, schoof Peter zijn armen nu onder de onderbenen van Ilse die als een ware acrobate en alleen steunend op haar onderarmen en onderbenen, horizontaal in de lucht leek te zweven. Peter stond tussen haar gespreide benen en had een fantastisch uitzicht op zijn zwoegende pik die tussen haar strakke schaamlippen heen en weer schoof.

Plotseling liet Ilse zich zakken en, met tegenzin, trok Peter zijn pik terug. Zodra Ilse op haar benen stond, keerde zij zich om, ging op haar tenen staan, sloeg haar handen in zijn nek en sprong op. Ze spreidde haar benen en automatisch stak Peter zijn armen weer in haar knieholten. Langzaam liet hij haar op zijn immense erectie zakken. Om haar daarna weer op te tillen. Ilse hielp hem mee door zich op te trekken en even later hadden zij een gezamenlijke cadans te pakken. Met gespreide en opgetrokken benen, gleed Ilse langs zijn keiharde pik op en neer waarbij haar tieten langs zijn borstkas schuurden en haar harde tepels in zijn vel prikten. Telkens als haar mond even vlak bij zijn oor was, hoorde hij haar zwaar ademen, hijgen en af en toe kreunen.

Staande in de keuken stond Peter zijn aanstaande schoondochter te neuken en hij wist niet wat geiler was. Het feit dat zij zijn aanstaande schoondochter was, het feit dat zij zo mooi was of het gegeven dat zij zo jong was. Wat hij wel wist, was dat hij zich niet kon herinneren ooit zo mega geil te zijn geweest. Dit was meer dan seks, dit was de overtreffende trap van neuken. Dit was zowel een totale overgave aan de meest basale dierlijke instincten, als een moment van verlichting waarin de zin van het leven ineens wordt geopenbaard. Dit was waar het om ging in het leven. Een totale overgave aan de lust, zonder angst, restricties, schuldgevoel of schaamte.

Ondertussen klampte Ilse zich als een aapje aan hem vast maar dan wel een heel mooi, geil aapje die kennelijk over zoveel spierbeheersing beschikte dat zij er in slaagde om, elke keer als zij langs Peter's keiharde pik naar beneden gleed, telkens de spieren in haar schede even aan te spannen. Wat Peter echter nog bijzonderder vond, was dat zij hem bleef aankijken. Geen moment lieten haar ogen de zijne los en het leek er bijna op dat zij zich in een gezamenlijke hypnotiserende toestand bevonden. Het genotsgevoel van Peter wat toch al hemelhoog was, leek hierdoor nog hoger te worden. Net toen hij dacht dat zijn genots- en lustgevoelens maximaal waren, begon Ilse zwaarder te ademen en krompen haar spieren samen. Ze keek hem bijna wanhopig aan en haar mond sperde open. Op dat moment, hield Peter het ook niet meer en toen hij dikke klodders sperma met kracht in de schede van Ilse spoot, kreunden zij beiden diep. Behalve de ongekende intensiteit van zijn fysieke orgasme, had Peter ook iets ervaren wat hij nooit eerder had ervaren en dat was eens soort geestelijk orgasme die het lichamelijke orgasme niet alleen versterkte maar ook een plaats gaf.

Het was zoveel beter en meer dan een regulier orgasme wat toch vooral een lichamelijke kwestie was, dat het daardoor een extra waarde kreeg. Een waarde die er voor zorgde dat elk waardeoordeel van anderen bij voorbaat nutteloos en overbodig was omdat het alleen echt op waarde kon worden geschat door degenen die het hadden ervaren.

Nadat Peter zijn laatste zaad gelost had, bleef Ilse nog even aan zijn nek hangen, haar benen om hem heen geslagen terwijl zijn inmiddels slap geworden pik nog steeds in haar zat. Met een glimlach, pakte Peter de smalle heupen van Ilse, tilde haar op en zette haar neer. Vrijwel onmiddellijk, sloeg Ilse haar armen weer om zijn nek en begon hem te tongen. Na een eindeloos lijkende tongzoen, keken ze elkaar even aan en net terwijl Peter bezig was om woorden te zoeken om wat dan ook te zeggen, zei Ilse: 'Dit was het meest foute maar tegelijk ook het meest is maar geile wat ik ooit gedaan heb.' Met een vastberaden blik keek ze hem aan en vervolgde: 'Ik weet niet wat het is maar het voelt helemaal niet fout, het voelt gewoon goed.' Plotseling verscheen er een ondeugende glimlach rond haar lippen en terwijl zij even naar beneden keek en zijn pik streelde, zei ze: 'Maar, mijn God, wat een ongelooflijk lekkere pik heb jij.'

Nog het meest tot zijn eigen verbazing, merkte Peter dat zijn pik weer oprichtte. Voor zij door haar knieën zakte om hem te gaan pijpen, keek ze hem nog even snel aan en in die blik lag alles opgesloten. Gehurkt en met gespreide benen pijpte Ilse haar schoonvader op een zodanig enthousiaste manier dat het bijna leek dat zij er meer plezier aan beleefde dan degene die door haar werd afgezogen. Ze kietelde zijn ballen en afwisselend likte zij zijn eikel en zoog zijn paal naar binnen terwijl zij hem ondertussen ook nog aftrok. Toen zijn onvermijdelijke zaadlozing kwam, trok zij haar hoofd iets terug, sperde haar mond open en verdeelde zijn sperma over haar mond en tieten.

Zodra Ilse weer omhoog was gekomen, keken ze elkaar even aan met een glimlach waarin zowel berusting als verwondering lag opgesloten. Zonder dat het werd uitgesproken, wisten ze van elkaar dat ze hetzelfde dachten. Het was nauwelijks te bevatten wat er allemaal tussen hen gebeurt was en ze waren allebei verbaasd maar, tegelijkertijd, was het ook volkomen logisch en vanzelfsprekend. Het voelde niet als een spontane oprisping of weloverwogen keuze maar als de onvermijdelijke consequentie van een foute keuze van het lot dat twee mensen bijeen had gebracht die niet bijeen gebracht hadden moeten worden. Alsof het lot zich had vergist. Ze hadden de meest fantastische klik die twee mensen maar kunnen hebben maar waar het lot aan voorbij was gegaan, was dat ze meer dan dertig jaar in leeftijd verschilden en schoonvader en schoondochter waren. Waar zij mee waren geconfronteerd, was het simpele gegeven dat het lot zich echter niet laat dwingen. Goed of fout; Peter en Ilse waren seksueel tot elkaar veroordeeld en beiden wisten en voelden dat zonder dat ze er een verklaring voor hadden, het onder woorden konden brengen of zich er tegen konden verzetten.

Peter streelde even de wang van Ilse voor hij haar smalle heupen pakte en haar in beweging met haar blote kont op het aanrecht tilde. Toen hij door zijn knieën zakte, begreep Ilse meteen zijn bedoeling en spreidde haar dijen. Met het puntje van zijn tong, gleed Peter langs haar gekartelde schaamlippen. Hij proefde de zilt zoete smaak van haar kutvocht en terwijl hij, met zijn duim haar klitje blootlegde om die vervolgens met zijn vinger te stimuleren, begon hij haar kutje te likken. Hij likte en zoog afwisselend aan haar klitje en schaamlippen terwijl Ilse onrustig heen en weer bewoog. Ze draaide met haar heupen, schoof op haar kontje heen en weer en drukte met kracht het hoofd van Peter naar zich toe. Peter begon heftiger te likken en te zuigen, stak nog twee vingers in haar druipende kutje en terwijl hij haar vingerde, likte en zoog, dronk hij het zilt zoete liefdes nectar dat uit haar kutje stroomde. Kreunend, hijgend, rillend en bevend kwam zij klaar. Peter stond al weer rechtop, had zijn boxer weer omhoog gedaan toen Ilse nog steeds naakt, met gespreide benen en met een wijd open gesperd, druipend kutje op het aanrecht zat. Op het moment dat zowel Peter als zij het geluid hoorden van een dichtslaande slaapkamer deur, sprong ze van het aanrecht, deed haar hemdje naar beneden en liep naar de koelkast. Vliegensvlug had Peter het koffieapparaat aangedaan en terwijl hij stond te wachten op de koffie die doorliep en Ilse jus d' orange uit de koelkast pakte, kwam Mark binnen.

Een paar uur later zaten Peter en Ilse in de tuin. Eva was boodschappen aan het doen en Mark was voor het huis zijn auto aan het stofzuigen. Voor het eerst sinds die ochtend waren Peter en Ilse weer alleen. Ilse glimlachte even naar hem, stond op, liep een paar meter in de richting van de grote boom die midden op het grote grasveld stond en wenkte hem met zijn hoofd. Zodra zij achter de boom stond, ging zij met haar rug tegen de dikke stam staan, tilde haar hemdje op en pakte haar naakte tieten vanaf onder vast. Met een grijns dook Peter naar voren, legde zijn handen op haar tieten en begon ze te kneden. Af en toe likte hij even aan een hard tepel en haalde ondertussen zijn keiharde paal tevoorschijn. Even later stonden de ontaarde schoonvader en schoondochter elkaar, respectievelijk te vingeren en af te trekken. Nadat beiden waren klaargekomen, gingen ze weer zitten en zeiden niets.

Het was een begin van een trend want elke keer als Peter en Ilse elkaar zagen, zochten ze momenten en kansen om hun seksualiteit te delen en dat kon, afhankelijk van de plek en de situatie, van alles zijn. Soms haalde Peter alleen even zijn pik uit zijn broek of liet Ilse hem, in een flits, haar tieten of kutje zien maar het kon ook zijn dat hij haar even snel vingerde of zij hem aftrok. Op de momenten dat ze meer ruimte en tijd hadden, was de seks veel uitgebreider waarbij geen enkel taboe werd vermeden. Lichte s.m., cosplay, seks in de open lucht en seks op spannende plekken, alles kwam voorbij. Het leek wel of schoonvader en schoondochter elkaar inspireerden en uitdaagden om steeds iets verder te gaan. Zo kon het bijvoorbeeld gebeuren dat Ilse een vriendin van haar had overgehaald om een trio te doen.

Omdat hij met zijn vrouw regelmatig parenclubs bezocht, was een triootje niets iets wat heel bijzonder voor Peter was maar als je zelf bijna zestig bent en je hebt een triootje met je bloedmooie schoondochter van 24 en haar al bijna net zo mooie vriendin van 25, dan is dat wel heel bijzonder. Peter kon zich dan ook niet herinneren wanneer hij voor het laatst zo nerveus was geweest. In de woonkamer van de studentenwoning waar Ilse woonde, zag Peter bij binnenkomst een jonge vrouw zitten die er, in eerste instantie, heel gewoon uitzag. Lang, donkerblond haar, niet al te klein, slank en gekleed in een t-shirt en spijkerbroek. Ze leek vrij rustig en Peter vroeg zich af of het misschien verlegenheid was. Nadat zij aan elkaar waren voorgesteld, kon Peter haar wat langer observeren en daarbij vielen hem twee dingen op. Ten eerste was ze knapper dan hij eerst dacht en ten tweede, was ze zeker niet verlegen maar gewoon ontspannen en zelfverzekerd. Ze zag er heel gewoon uit en dat kwam waarschijnlijk doordat ze geen make-up gebruikte en een t-shirt en jeans droeg maar nu hij haar beter bekeek, zag hij dat zowel haar uiterlijk als haar figuur, ver boven het landelijk gemiddelde lag. Verlegen was ze zeker niet want, als of het de gewoonste zaak van de wereld was, zei ze op neutrale toon en met een glimlach: 'Ik ben benieuwd of Ilse niet overdreven heeft en jij echt zo'n grote en dikke pik en zoveel uithoudingsvermogen hebt.' Verrast keek Peter haar aan waarop ze begon te lachen. Ilse, die net binnenkwam met drie volle glazen, lachte met haar mee en zei toen tegen Peter: 'Ik had je nog niet verteld dat Julia een ongeneeslijke nymfomane is.' Peter keek, zo mogelijk, nu nog meer verrast waarop de beide vrouwen nog harder begonnen te lachen. Nadat ze waren uitgelachen, keek Julia hem aan en merkte nonchalant op: 'Klopt helemaal, ik ben zo nymfomaan als de neten en zwaar seks verslaafd. Ik kan er niks aan doen maar niks zo lekker als een lekkere, grote en harde pik in mijn kutje hmmmm.' De brede glimlach en de vrolijke blik in haar ogen gaven aan dat zij het feit dat zij nymfomaan en seks verslaafd was veel meer als een zegen dan als een straf zag en dat zorgde ervoor dat er ook bij Peter een brede grijns verscheen.

Julia keek even naar Ilse en zei toen: 'Trouwens, lekker gelikt worden en met een dildo worden uitgewoond, komt direct daarachter op een eervolle twee plaats hoor' waarop Ilse in de lach schoot en hikte: 'Hahaha, jij bent echt onverbeterlijk hè.' Julia knikte hevig en begon zich uit te kleden. Ilse keek lachend naar Peter, draaide haar handpalmen naar boven en haalde haar schouders op om zich vervolgens ook te gaan uitkleden. Even later stonden ze naakt in de woonkamer. Julia was slank, net als Ilse en Peter volledig geschoren en ze had ietwat puntige, zeer stevige tieten met lange en harde tepels. De pik van Peter stond keihard overeind en Julia keek er met een bewonderde blik naar. 'Mijn God' zei ze 'da's een lekker apparaat. hoe groot is ie?' Lichtelijk verbaasd maar toch ook wel een beetje trots, zei Peter: '22 cm en, zoals je ziet, ook behoorlijk dik.'

De twee naakte vriendinnen stonden naast elkaar en tegenover Peter, naar zijn pik te kijken. Toen Julia een arm om de schouders van Ilse sloeg, haar hoofd een beetje schuin deed en Ilse haar daarbij lachend aankeek, voelde het voor Peter heel even alsof de beide jonge vrouwen het allemaal niet zo serieus namen maar Toen Julia haar arm terugtrok, hem met een intense en zaad vragende blik aankeek en naar hem toe kwam, besefte hij dat het alleen maar betekende dat zij zich volledig relaxed en comfortabel voelden en tegelijkertijd bloedgeil waren. Ilse kwam nu ook naar hem toe en even later stond Peter met beide armen over twee paar naakte schouders geslagen en een stijve pik in de kamer. De beide vriendinnen keerden zich naar elkaar toe en begonnen elkaar te tongen waarbij hun naakte lijven zich tegen dat van Peter drukten die, min of meer, tussen hen in stond. Alsof het afgesproken werk was, pakte Julia zijn keiharde pik in haar volle vuist op exact hetzelfde moment dat Ilse zijn ballen optilde en begon te strelen. Peter zocht met zijn linkerhand het kutje van Julia en zijn rechterhand ging naar één van de fraaie tieten van zijn schoondochter. Even later stonden ze elkaar afwisselend te tongen, te strelen en te bevoelen. De handen van Ilse en Julia gingen afwisselend naar de pik van Peter, het kutje of de tieten van hun vriendin en Peter deed hetzelfde maar dan bij de twee vriendinnen.

Het duurde niet lang of Peter lag, op zijn rug op de vloer terwijl Julia boven zijn hoofd hurkte en Ilse op haar knieën naast hem ging zitten. Peter deed zijn handen omhoog en met zijn beide duimen spreidde hij de schaamlippen van Julia die met haar geopende kutje vlak boven zijn hoofd hing. Hij begon haar te likken en voelde hoe de warme mond van Ilse zijn harde leuter verzwolg. Alsof hij haar mond zoende, tongde Peter het druipende kutje van de nymfomane vriendin van zijn schoondochter die luid kreunde. Ondertussen werd zijn pik, op vakkundige wijze afgezogen door diezelfde schoondochter. Voordat één van hen klaar kon komen, wisselden ze van positie. Julia lag nu wijdbeens achterover en haar vriendin zat op haar knieën tussen haar dijen. Zonder te aarzelen pakte Peter zijn pik, bracht die voor het hem inmiddels bekende kutje van Ilse en begon haar te neuken terwijl hij ondertussen recht in het kutje van Julia keek die door Ilse werd gelikt. Ze wisselden nog een aantal keren van positie tot Ilse zich heel even terugtrok om vrijwel meteen weer te verschijnen met een strap-on. Waar ze die vandaan had gehaald en hoe ze die zo snel had kunnen omdoen, was voor Peter een raadsel. Wat hij echter wel wist, was dat het een megageil gezicht was om zijn mooie, jonge, naakte schoondochter te zien rondlopen met een recht vooruit staande kunstpik op haar onderbuik.

Nu was het weer Peter die op zijn rug lag. Julia nam boven zijn pik plaats en liet zich er langzaam

op zakken. Haar strakke, warme en vochtige schede knelde om Peter's dikke en grote pik en ze kreunde diep en luid. Dat werd nog erger toen ze vooroverboog en Ilse achter haar kroop met het kennelijke doel om de dildo in haar kontje te stoten. Een paar klodders spuug en oprekkingen met de vingers later, stak Ilse inderdaad de dildo in haar kontje en terwijl zij begon te stoten, deed ook Peter dat. Julia kreunde. zuchtte en hijgde ondertussen of ze zojuist een marathon had gelopen. Haar stevige punt tieten met de lange, harde tepels, slingerden boven Peter's gezicht heen en weer en dus pakte Peter ze vast om ze te gaan kneden. Terwijl hij zijn hoofd iets optilde om afwisselend op haar linker en rechter tepel te zuigen, stootte hij in een regelmatige cadans in haar knellende tunneltje heen en weer. De nabijheid van de stotende dildo die in de endeldarm van Julia te keer ging, was voor Peter duidelijk voelbaar en gaf nog eens een extra dimensie aan de toch al mega geile situatie.

In eendrachtige samenwerking neukten schoonvader en schoondochter hun gezamenlijke sekspartner in respectievelijk haar kutje en haar kontje. Op zich was dat al geil maar Peter had ook nog eens zicht op een bloedmooie en van extase kwijlende vrouw die hij aan het neuken was terwijl in het zelfde blikveld zich zijn even mooie en net zo geile schoondochter bevond die, met schuddende en zwaaiende tieten, diezelfde jonge vrouw in haar kontje neukte. Peter had echt het gevoel dat het niet geiler als dit kon worden maar daarin had hij zich vergist want nadat eerst hij en direct daarna Julia een knallend orgasme hadden beleefd waarbij Peter een oneindig lijkende stroom van klodders dik en heet zaad in haar schede had gespoten, kwam de onverwachte finale.

Nadat ze alle drie weer wat op adem waren gekomen en even wat hadden gedronken, stapte Ilse uit de strap-on die zij nog droeg, gooide die naar Julia, keek Peter even aan en zei toen: 'En nu is het mijn beurt.' En een beurt kreeg ze want even later zat zij de kunstpik van Julia te berijden die op de grond lag en stond Peter, die op één knie achter haar zat, op het punt zijn pik in haar kontgaatje te steken. Met haar kontje uitdagend schuin omhoog gestoken en een kunstpik die duidelijk zichtbaar tussen haar schaamlippen heen en weer ging, zat zijn mooie, lieve en bloedgeile schoondochter voor hem en op het moment dat eerst het puntje van zijn eikel haar kontgaatje raakte en later zijn grote, dikke en keiharde pik, millimeter voor millimeter, heel langzaam en voorzichtig in haar darmkanaal verdween, werd Peter overvallen door een gemoedstoestand die voor hem volkomen nieuw was en die hij nog nooit eerder had ervaren. Hij was, tegelijkertijd, geiler, gelukkiger en meer ontroerd en meer euforisch dan ooit tevoren. Het was een situatie van maximaal geestelijk geluk en lichamelijk genot. Hij begon heel voorzichtig te stoten en voelde hoe zijn bloedtoevoer bijna werd afgesloten. Ilse kreunde en hijgde , net als haar vriendin trouwens die haar in een hoog tempo met de dildo neukte. Toen Ilse ineens riep: ' OOOooooh, neuk mijn kontje, spuit mij vol aaaaaahhhhhh'en haar vriendin haar bijviel door te zeggen: 'Jaaaa, spuit vol die schoondochter van je', werd Peter gek van wellust en begon echt diep te stoten. De lading sperma die hij in het darmkanaal van zijn schoondochter loste, was groter, krachtiger en heftiger dan hij zich kon herinneren. Nadat hij zijn inmiddels slappe pik uit het kontje van Ilse had terug getrokken en zij van de dildo was afgestapt, keken ze elkaar aan en toen eerst Ilse begon te lachen en Julia haar bijviel door te zeggen: ' Whaaauw,hahahaha , dat was nog eens echt ruige en "foute" seks. Een schoonvader die zijn schoondochter in haar kontje neukt en vol spuit, veel "fouter" kan het niet maar, Jezus wat geil.'

Peter schrok toen hij zag hoe het gezicht van Ilse betrok maar voor hij kon reageren, zei Julia, die het dus blijkbaar ook gezien had: 'Je hoeft niet te schrikken hoor. We zijn alle drie volwassen, we wilden het zelf en we vonden het toch ook lekker?' Ilse knikte en zei: 'Ja, dat wel maar als je het zo zegt, klinkt het allemaal zo grof en schaamteloos.' 'Oké', zei Julia sussend, 'misschien zeg ik het iets te grof en ik ben ook zeker schaamteloos maar dan wel op de goeie manier.' Verbaasd keek Ilse haar aan en zei: 'Huh?' 'Ik ben niet schaamteloos in de zin van dat ik schijt heb aan andere mensen. Ik schaam mij gewoon niet voor wat ik zeg, denk en doe maar het is niet zo dat ik geen rekening met anderen hou. Ik confronteer mensen echt niet ongevraagd met dingen die ze niet willen horen of zien maar ik vind wel dat ik het recht heb om zelf te bepalen wat wel of niet goed voor mij is en hoe ik mijn leven inricht' verduidelijkte Julia. 'Ja, als je het zo bekijkt' zei Ilse. 'Ja, zo bekijk ik het' reageerde Julia. 'We hebben gewoon samen seks gehad en alle drie genoten toch?' Peter en Ilse knikten bevestigend. 'Nou dan' zei Julia, 'dan is er toch geen probleem. We houden gewoon van seks net als iemand anders van hardlopen of badminton houdt. Sommigen gaan samen hardlopen, anderen gaan badmintonnen en wij hebben seks. Big deal; het is maar seks hoor.' Ilse begon te lachen en zei: 'hahaha dat zei Peter laatst ook al. Misschien moet ik het inderdaad zo bekijken: he is maar seks.' Zowel Julia als Peter knikten bevestigend.

Een paar jaar later stond Peter met een baby in zijn armen toen zijn vrouw Eva opmerkte: 'Grappig hè hoe het een generatie kan overslaan. Mark lijkt op mij maar die baby lijkt precies op jou.' Peter keek zijn vrouw aan en, vanuit zijn ooghoeken zag hij hoe er een glimlach rond de mondhoeken van Ilse verscheen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Met Familie, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...