63.253 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Wintersport sexverhalen. In deze categorie staan 42 erotische verhalen.
Wintersport Date Met 21 Jarige OberDoor: Thijs38
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Date, Dating, Pijpen, Twink, Wintersport,
"Met dit mooie weer denk je niet gelijk aan wintersport. Alleen deel ik graag een echt gebeurd verhaal van enkele maanden geleden Met een groep vrienden ben ik ski n in Oostenrijk. Op de heenreis in het weekend heb ik al een aantal hele geile..."
15-05-24
9.4
Warm Weekendje Winterberg - 3Door: Surfermartin
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland, Fysiotherapeut, Wintersport,
"Donderdag Erik zat al aan zijn ontbijt toen ik de keuken in kwam. Ik geef hem een oplawaai. Jij wist het h . Met een grijns van oor tot oor kijkt hij me aan. Gisteren ging de telefoon toch, net voordat we gingen eten Dat was Gaby. En d..."
19-08-23
9.4
Wintersport - 3: 50 Tinten Tessa Deel 1Door: Dlanor.janzen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 50 Tinten, Anaal, Bdsm, Beffen, Pijpen, Trio, Wintersport,
"In de voorgaande verhalen heb ik jullie meegenomen in hoe ik gedurende een wintersport een seksuele relatie heb gekregen met mijn dochter Tessa. De wintersport week was een cadeau van mij aan haar voor haar zestiende verjaardag. Inmiddels z..."
25-03-23
9.0
Wintersport - 2Door: Dlanor.janzen
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Wintersport,
"In het eerste deel sloot ik af met Vanaf die dag sliep ze ieder avond in mijn bed, allebei naakt, maar dat komt nog wel in deel twee. Hier gaat mijn verhaal dan ook verder. De eerste nacht zei Tessa al direct dat ze niet meer in ..."
09-03-23
9.1
Wintersport - 1Door: Dlanor.janzen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Dochter, Neuken, Pijpen, Wintersport,
"Hoi, ik ben Peter. Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik nu single na een scheiding. Mijn huwelijk heeft ruim 18 jaar geduurd maar ineens was mijn ex degene die aan de noodrem trok. Uiteindelijk met als gevolg een scheiding. Ik woon nu in een kleine f..."
24-01-23
8.8
Kerst Mozaïek - 1: Willem En LivvyDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Oostenrijk, Sneeuw, Tiener, Trein, Wintersport,
" In 2021 plaatste ik in de weken voor Kerstmis een aantal verhalen over liefdeskoppels. Dit jaar heb ik er weer wat geschreven, want love is all around en we kunnen wel wat liefde en romantiek gebruiken in deze tijd, toch Dit Kerstverhaal i..."
04-12-22
9.7
Wintersport - 4Door: Vertellert1801
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Wintersport,
"Gelukkig had ik mijn wekker al gezet voordat ik naar beneden ging de avond tevoren anders hadden we nooit op tijd wakker geworden. Ik ontwaakte als eerste en Carmen lag met de dekens half over zich heen naast me. Haar kontje lag bloot mijn kant op en..."
26-06-22
9.3
Wintersport - 3Door: Vertellert1801
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Wintersport,
"Pas om half 10 de volgende ochtend werd ze wakker. Ik had een ontbijtje klaargemaakt, de skipassen al geregeld, skikleding klaar gehangen want het was prachtig weer, de kamer aan kant gemaakt na onze heftige middag en avond enzovoort. Toen ze haar og..."
19-06-22
9.1
Wintersport - 2Door: Vertellert1801
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Wintersport,
"Ze moet een half uurtje hebben liggen slapen en ondertussen had ik wat op internet rondgekeken wat er in de buurt te doen was. Toen ze wakker werd keek ze me zo tevreden aan en ze kwam naakt bij me op schoot zitten. Ik kreeg meteen weer een harde en ..."
15-06-22
9.0
Wintersport - 1Door: Vertellert1801
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Wintersport,
"Sinds jaar en dag ga ik met mijn zus en haar gezin en 2 neven van mijn zwager met hun gezin, op wintersport. Ik ben al een tijdje single, 43 jaar, heb een goede baan in de wetenschap, niet al te sportief. Mijn zus en zwager hebben 2 jongens, aardige ..."
12-06-22
8.6
Welverdiende WintersportDoor: Emma Schrijft
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Ski, Studenten, Trio, Vakantie, Wintersport,
"Na twee coronajaren besloten mijn vrienden en ik dat we onszelf wel eens mochten verwennen we zouden op skivakantie gaan. We zijn allemaal studenten, tussen de achttien en twintig jaar oud, en onze goede examenresultaten zouden worden gevierd. In ee..."
06-03-22
9.1
Vurige Nichtjes - 3: NathalyDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Nichtjes, Wintersport, Zussen,
" Op het moment dat ik mijn neef betrapte met mijn zusje Nico op zijn pik wist ik het eigenlijk al zo heb je Pier en zo ben je hem weer kwijt. Pier is overal voor in. Ik had het daar wel even moeilijk mee, ik had het idee dat we de afgelopen dagen ..."
30-01-22
9.2
Nichtjes Vuurwerk - 3: Goede VoornemensDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Romantiek, Wintersport,
" De aanhouder wint Nathaly is me blijven belagen en zojuist heb ik haar ontmaagd, dat was namelijk haar goede voornemen voor 2022 en ik heb haar geholpen het snel voor elkaar te krijgen. Ik heb dus alle weerstand laten varen, als mijn nichtje..."
03-01-22
8.9
Nichtjes Vuurwerk - 2: NieuwjaarDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neef, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oudjaar, Romantiek, Wintersport,
" Mijn nichtje Nathy is sinds onze vroege jeugd mijn skate maatje, maar dankzij mijn eigen stommiteit omdat ik haar zo nodig moest kussen is dat aan het veranderen. Sindsdien wordt ze net als haar twee oudere zussen meer girly en ik moet er ontzette..."
01-01-22
9.2
Nichtjes Vuurwerk - 1: OudjaarDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Nieuwjaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Oud En Nieuw, Oud en nieuw, Oudjaar, Puber, Tiener, Wintersport, Zussen,
" We waren als broer en zusje, maar sinds onze crash boven op de top van de Saulire lijkt daar een einde aan te zijn gekomen. Ik heb het gevoel dat ik de weg kwijt ben, m n nichtje Nathaly blijkt niet alleen maar m n skate maatje maar ook een m isje..."
30-12-21
9.3
Seks Met Broers Vrienden - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Lesbienne, Orgie, Vrienden, Wintersport,
"Zodra Frederique zag dat Jasmijn en Maartje erbij kwamen, schoof ze opzij. Ze ging verder met het pijpen van Bas. Jasmijn zag maar al te goed dat Frederique een kopie van zichzelf was, ook zo lekker geil zonder remmingen. Maartje daarentegen was echt..."
04-05-21
9.1
Seks Met Broers Vrienden - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Vrienden, Wintersport,
"De dagen na de gangbang waren de vijf allemaal beter gehumeurd. Het was een heerlijk begin geweest zo van de wintersportvakantie en wie weet wat er verder nog zou gebeuren. Helaas waren de paar dagen erop niet geschikt om hun avontuurtje voort te zet..."
02-05-21
9.1
Seks Met Broers Vrienden - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Vrienden, Wintersport,
"Gespannen en opgewonden van de hele sfeer voelde Jasmijn de vingers van Paola over haar buik glijden. Kom nu kunnen we de jongens eens vermaken en Paola trok haar vingers nu helemaal terug. Wat was ze toch opgewonden en de woorden van Paola klonken..."
29-04-21
8.9
Seks Met Broers Vrienden - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Vrienden, Wintersport,
"Een week na de heerlijke vrijpartij bij Thierry thuis stond Jasmijn op het schoolplein van haar oude middelbare school. Het was vier uur s ochtends, nu niet het moment waarop ze op haar best was, maar toch had ze er zin in. Niet zozeer vanwege het s..."
26-04-21
9.4
7 Dagen Wintersport - 6: SlotDoor: Chantum25
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Sperma, Spuiten, Vakantie, Vreemdgaan, Winter, Wintersport, Zwembad,
"Dag 6 Waar de afgelopen dagen behoorlijk noemenswaardig zijn geweest is vandaag een normale dag, eindelijk ... Niet volledig uitgerust kom ik als laatste m n bed uit. Iedereen zit al aan het ontbijt en na een drietal vrolijke begro..."
19-01-21
9.0
7 Dagen Wintersport - 5Door: Chantum25
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Frankrijk, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sperma, Spuiten, Vakantie, Vreemdgaan, Winter, Wintersport,
"Dag 5 De volgende ochtend is het stil in het appartement. Er wordt niks meer gezegd dan nodig is. Afgelopen nacht heb ik weinig geslapen. Telkens weer dacht ik na over wat er die middag gebeurd is. Over wat Lotte gedaan heeft en haar gedrag..."
18-01-21
8.5
7 Dagen Wintersport - 4Door: Chantum25
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sauna, Sperma, Vakantie, Vreemdgaan, Winter, Wintersport, Zwembad,
"Dag 4 Het goede weer blijft ons verblijden wanneer we deze ochtend de gordijnen in de woonkamer open slaan. We kijken uit op een waar paradijs. Het recept van gisteren is goed bevallen concluderen we tijdens het ontbijt. In de namiddag de w..."
17-01-21
9.0
7 Dagen Wintersport - 3Door: Chantum25
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Sauna, Sperma, Spuiten, Vakantie, Winter, Wintersport, Zwembad,
"Dag 3 De volgende dag is het enthousiasme een stuk groter. De regen van gisteren is veranderd in sneeuw. De hele nacht heeft het gesneeuwd en er is een goede laag op de pistes gevallen. Voor vandaag en de rest van de week is er alleen nog m..."
16-01-21
9.3
7 Dagen Wintersport - 2Door: Chantum25
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Douche, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Vakantie, Vriendinnen, Winter, Wintersport,
"Dag 2 De ochtend begint prima na wat een onrustige nacht leek te worden dankzij David en Lotte. Ik kom als laatste de woonkamer ingelopen. De koffie en thee staan al klaar en de tafel is gedekt voor het ontbijt. Zo te zien zijn de jongens w..."
15-01-21
8.5
7 Dagen Wintersport - 1Door: Chantum25
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Borsten, Frankrijk, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotel, Pijpen, Slikken, Vakantie, Vriendinnen, Winter, Wintersport,
"Dag 1 De snelheidsmeter tikt de 150km h aan als de zon boven de heuvels van de Belgische Ardennen op komt. Ik kijk uit het raam naar de grote felle bol die door de mist en de dichte bossen heen schijnt. In de auto speelt de muziek zachtjes ..."
13-01-21
9.0
Urs En RolfDoor: Rolf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken, Wintersport,
"Urs. deels naar waarheid en deels fictie Het was druk op het station van Chur die zaterdag in februari. Rolf ging elk jaar 1 a 2 weken naar deze omgeving, 1 week was altijd gereserveerd voor de Gay Ski Week in Lenzerheide, een week van f..."
24-03-20
8.6
In Het Stoombad Op WintersportDoor: Isabel
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Exhibitionisme, Sauna, Winter, Wintersport,
"Onderstaand verhaal is een avontuur dat ik onlangs op wintersport heb beleefd. Doordat ik net daarvoor in contact kwam met een spannende man, heb ik tijdens de vakantie dingen gedaan die ik daarvoor nooit durfde te doen. Zoals elk jaar was ..."
04-01-20
8.3
WintersportDoor: Pieter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Winter, Wintersport,
"Zoals gewoonlijk gaan we jaarlijks met de hele familie op wintersport, ouders, broer, vrienden, kennissen , vaak naar het zelfde gasthaus in Rauris, we komen er al jaren, het is er altijd gezellig met het personeel en de eigenaars zien ons graag kome..."
01-01-19
8.0
Onverwacht Tijdens WintersportDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Winter, Wintersport,
"Het beloofde weer een skivakantie als altijd te worden. Naomi wist wat dat betekende. Elke dag zou ze lekker op de latten in de sneeuw staan, om vervolgens s avonds nog een spelletje te doen. Het was altijd gezellig. Sinds enkele jaren ging ook een ..."
13-04-17
8.1
SkireisDoor: TomJ89
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wintersport,
"Dit jaar ging ik met 3 vrienden en hun partners gaan ski n in Oostenrijk. Verse sneeuw, leuke pistes, apr s skifeestjes plezier verzekerd. Gezien we een chalet voor acht personen hadden geboekt, had n van de meisjes ook nog een zusje, Elise, meege..."
28-08-16
7.3
Wintersport Om Nooit...Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winter, Wintersport,
" Een wintersport om nooit meer te vergeten Afgelopen jaar ging ik met vijf vrienden een week op wintersport in Oostenrijk. We hadden een hotel geboekt met 3x een twee persoonskamer. Ik deelde mijn kamer met een van mijn beste maten. We..."
12-02-16
8.6
Geile WintersportDoor: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Winter, Wintersport,
"Afgelopen kerstvakantie was ik met een groep vrienden op wintersport. Het was inmiddels mijn derde keer, maar met zo n grote groep was ik nog nooit geweest. Het bleek goed uit te pakken. De groep bestaat uit acht personen. Vier vrouwen en naast mij n..."
30-01-16
8.5
Anne Op WintersportDoor: AnneErvaringen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Winter, Wintersport,
" Naast mijn bestaande verhalenreeks Anne s Ervaringen wil ik een nieuwe verhalenreeks starten. Omdat ik het leuk vind om fantasie n van mij en van lezers op te schrijven is bij deze verhalenreeks Anne s Fantasie n ontstaan. Deze zullen elk een ..."
05-04-15
7.8
Wintersport Met MarkDoor: Jim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winter, Wintersport,
"Ik Jim was 19 jaar en eerstejaars student toen mijn werkgever voor een aantal personeelsleden die wilden een weekendje ski n organiseerden in het tweede weekend van 2014 . Twaalf mensen, waaronder ik, hadden zich aangemeld. We zouden met z n twaalv..."
01-02-14
7.9
WintersportvakantieDoor: GeileJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Winter, Wintersport,
"Met een pijnlijk gezicht keek ik op. Ik lag in de sneeuw met 1 ski aan mijn voet en de andere ski lag een paar meter verder. Ik was met mijn familie op wintersport en kan goed skie n maar als er dan iemand anders tegen jou aanskiet.. Tsja.. BR..."
30-12-13
6.5
Wintersport - 2Door: Tim Lager
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Winter, Wintersport,
"Het heeft even geduurd, maar hier is dan het vervolg op Wintersport. Het eerste deel lezen is niet nodig, maar natuurlijk altijd leuk Ik denk dat het een uur of 8 was toen ik wakker werd. Ik voelde me heerlijk, de zon scheen door het raam e..."
09-04-13
8.1
Wintersport - 1Door: Tim Lager
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Winter, Wintersport,
"Laat mij me even voorstellen Ik ben Daan, 18 jaar oud en ik zit in mijn eindexamenjaar vwo. Al sinds mijn 4de ga ik elk jaar n of twee keer op wintersport. Ja, ik ben best bevoorrecht om het zo te noemen. Maar dit jaar zou ik niet gaan. ..."
03-11-11
8.0
WintersportverrassingDoor: Hendrik
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Vakantie, Winter, Wintersport,
"Hier de belevenis van de wintersportvakantie van 1985. Ik ben Henk en was toen 23 jaar Al sinds de kinderjaren ben ik bevriend met de buurjongen Hans. We wonen dan wel niet meer thuis maar de vriendschap is er nog steeds. Al 5 jaar gaan we samen op w..."
29-08-11
8.0
Collega's Op Wintersport - 2Door: Dr. Jago
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Werk, Winter, Wintersport,
"Deel 3. Dorien, Arno en Dave In de bar was Dorien al behoorlijk bezig om Arno en Dave op te geilen. Onderweg naar het pension liep ze tussen de 2 mannen die haar continu aan het betasten waren. Ze voelde handen over haar billen strelen en kn..."
26-11-09
8.2
Collega's Op Wintersport - 1Door: Dr. Jago
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Werk, Winter, Wintersport,
" Voorwoord van de schrijver. Hallo, het verhaal wat ik hier heb geplaatst in 2 delen is geen waargebeurd verhaal maar fictie. Ik hoop dat jullie er van genieten. Veel plezier. Deel 1. Inleiding Hallo, ik ben Robin. ..."
26-11-09
8.2
WintersportDoor: Shane
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winter, Wintersport,
"Het was vorig jaar tijdens de wintersport, daar gaan wij altijd heen met een grote groep vrienden. Ons gezin bestaat uit mam, pap, me zusje samantha, en ik. Op wintersport hebben we dan 2 verschillende kamers 1 voor mij en me zusje, en 1 voo..."
31-10-08
7.0
Op WintersportDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Winter, Wintersport,
"Hallo ik ben henk en ben 23 jaar hier de belevenis van de wintersportvakantie. Al meer dan 20 jaar ben ik bevriend met de buurjongen hans. We wonen dan wel niet meer thuis maar de vriendschap is er nog steeds. Al 5 jaar gaan we samen op wintersportva..."
01-01-05
7.3