Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Taboe sexverhalen. In deze categorie staan 108 erotische verhalen.
Familiefeestje - 1Door: Feverdreams
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Klaarkomen, Moeder, Neef, Taboe, Tante, Zoon,
"We maken ons klaar voor een familiefeest, ik ben een 18 jarige jongen zonder liefje en mijn moeder is 45 jaar en gescheiden. We zijn een normaal gezin onder ons twee. Doorheen mijn puberteit heb ik wel een fetish of hoe je het ook w..."
03-06-24
8.7
De Ontdekkingsreis Van Sophie - 5: De Spanning To...Door: The Cure
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Taboe, Vader,
" i Dit verhaal gaat over een 18 jarig meisje genaamd Sophie die haar eerste stappen zal zetten op het pad der liefde en door de verhalen heen haar seksualiteit zal ontdekken. Feedback op deze en andere verhalen wordt uiteraard zeer gewaardeerd. i ..."
29-04-24
9.4
Hannah - 11: De Essentiële LesDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Dikke Tieten, Dildo, Dochter, Fitness, Grote Borsten, Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Taboe, Vingeren, Zoon,
" i Dit verhaal sluit direct aan op Hannah 7, Hannah kijkt toe , dus dit is eenvoudiger te begrijpen als je dat deel hebt gelezen. De ik persoon is Roos, de moeder van Hannah. Hannah is hier zestien jaar. i b 6 februari 2006 b ..."
25-04-24
9.4
Mijn Moeder, ZaterdagochtendDoor: Threepio10
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Borsten, Fetisj, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Taboe, Zoon,
" s Nachts droeg ze vaak een lang wit shirt. In de weekeinden hield ze haar slaapkleding s ochtends vaak aan als ze door het huis liep. Als ze in de buurt van het raam kwam, of eigenlijk als ze vanuit mij gezien voor een raam langs liep, dan scheen h..."
07-03-24
9.1
Margriet En Haar Zoons - 1: Margriet Wordt WakkerDoor: Threepio10
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Facial, Massage, Moeder, Pijpen, Taboe, Vingeren, Zoon,
"Margriet wordt alleen wakker in bed. De plek naast haar is leeg. Er wordt op de deur geklopt. Hallo, mama. klinkt een vriendelijke stem. Huh, wat Margriet kijkt wat verdwaasd om zich heen. Ze wrijft haar ogen uit en gaapt. ..."
25-02-24
9.2
Emy En Haar Oranje-gele GloedDoor: Threepio10
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Beffen, Broer, Cowgirl, Missionaris, Taboe, Zus,
" b 1. Telefoon b Ik belde mijn zus op. Het was een donderdagmiddag. Ik was eerder thuis van mijn werk. Zij werkt niet op donderdag. Ja, met Emy. Hoe is het Vroeg ik. Ja, wel goed. zei ze. De jongste voelt zich ..."
31-01-24
9.3
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 3Door: Threepio10
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Eerste Keer, Missionaris, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Striptease, Taboe, Tiener,
" b 1. Een kus op haar voorhoofd b Ze kwam mijn kamer binnen in de lichtblauwe tuinbroek die ze vaak aan had. Onder haar blote enkels droeg ze zwarte gympen. Een beetje nerveus friemelde ze aan haar korte donkerbruine haar terwijl ..."
20-01-24
9.4
Papa's GelukDoor: Danny
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Stiefdochter, Stiefvader, Taboe, Tiener,
" Goh, wat lijkt ze veel op Aletta zeg, merkte vriend Gerard op naar weduwnaar Stijn toen ze weg liepen van het graf van zijn wijlen vrouw Aletta. Gerard had het over Rochelle 20 , dochter van Aletta en Stijns stiefdochter. Ja, klopt , re..."
08-10-23
9.1
Mijn Nieuwsgierige MoederDoor: Dannydobbe
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Moeder, Neuken, Pijpen, Slikken, Taboe, Zoon,
"Nadat ik jullie heb laten kennis maken met mijn moeder, krijg ik veel vragen. Gaan Danny en zijn moeder nou wel, of toch niet een stapje verder... Het antwoord op die vraag zal in dit verhaal duidelijk worden. Nogmaals dank voor alle stemmen en reac..."
04-10-23
9.2
Kieteldood, Familiekroniek - 6: Die AvondDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Moeder, Taboe, Vader, Zus,
"Peter was alleen thuis met zijn vader. Ingrid en Ivette waren naar de bioscoop. Peter zat naar de televisie te kijken toen zijn vader met de tas van Ingrid de kamer in kwam. Ken jij deze tas vroeg hij aan Peter. Ik vond hem onder de trap..."
19-08-23
9.4
Eva's Geheime Liefdes - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kut, Kutje, Nicht, Oom, Taboe, Vluggertje,
"Op maandag na de herfstvakantie kreeg ik mijn maandstonden. Ik was eigenlijk best blij dat de morning afterpil echt gewerkt had. De hele zondag en maandag was ik toch wel ongerust geweest. Nog nooit was ik zo blij geweest dat ik bloedde... Ik trok mi..."
01-08-23
9.2
Papa Durft Toch Niet!Door: Angelaa
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Neuken, Taboe, Uitdagen, Vader,
"Op een avond zat ik op de vloer van de woonkamer. Mijn schoolboeken en mijn huiswerk lagen overal om mij heen gespreid. Ik keek op en besefte plotseling dat mijn vader naar mijn borsten zat te staren Ja, het was echt waar, mijn Papa staarde naar mij..."
23-07-23
8.9
All In The Family - 33: Het Moest Eens GebeurenDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Groepsex, Met Familie, Opa, Swingers, Taboe,
"Het moest er een keer van komen Vader, Moeder, Opa , ik Theo, Fons Derk, Jannie, Michel... Aan de ontbijttafel zagen we die morgen allemaal tevreden, maar toch ook wel wat vermoeide gezichten, het weer was ons nog steeds goed ge..."
04-07-23
9.2
Alles Voor LoonsverhogingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Doggystyle, Dominantie, Manager, Missionaris, Taboe, Werk,
"Weet je zeker dat er niet iets te regelen is Met een ondeugende blik keek Emma Julia haar manager aan. De dubbelzinnige vraag kwam op een erotische toon uit haar mond. In een nette rok en blouse zat ze aan de andere kant van zijn bureau. Ta..."
11-07-22
9.1
TaboeDoor: Budilio
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Leraar, Pijpen, Rimmen, Taboe,
"De meesten mensen die er indirect bij betrokken waren denken dat het onderstaande zich afspeelde in een kort tijdsbestek van slechts enkele weken. Maar dat is niet juist. Er gingen in werkelijkheid maanden aan vooraf. En dat maakt het wat lastig om d..."
27-05-22
8.7
Wat Een Hengst - 3Door: Pierre14391
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe, Vader, Zoon,
"En heel langzaam drong dat verschrikkelijke granieten ding in mijn gaatje. Alles was zo vet dat hij er gemakkelijk een eindje in ging totdat ik bang werd en verkrampte. Hij leunde wat dichter tegen me aan, streelde me en zei het gaat goed, Peter. We..."
26-11-21
8.6
Wij Zijn Eva En Wendy - 5Door: Eva En Wendy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Schaamlippen, Taboe, Vader, Zwembad,
"Het is de eerste zaterdag van september als Wendy en ik Eva door papa naar zwembad De Fakkel in worden gebracht. Papa moet in de Dordrecht werken dus hebben wij met Rachella afgesproken om bij haar in de buurt te gaan zwemmen. Rachella hebben we v..."
18-11-21
8.8
Wat Een Hengst - 1Door: Pierre14391
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe, Vader, Zoon,
"Het gebeurde op een dag toen ik vroeg uit school thuis kwam. Er was waarschijnlijk een lerarenvergadering of zoiets aan de gang. In ieder geval, ik had vergeten mijn vader te zeggen dat ik vroeg thuis zou komen. Ik vond de voordeur op slot en dat ver..."
10-11-21
8.4
Wij Zijn Eva En Wendy - 4Door: Eva En Wendy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Taboe, Tieten, Vader,
"Op dezelfde vrijdag avond zitten papa Tom en dochter Eva pannenkoeken te eten aan de tafel. Normaal komt Eva een keer per twee weken bij haar papa, maar door al de seksuele gebeurtenissen van de laatste tijd komt ze elke week. Tegen mama heeft ze gez..."
21-10-21
9.3
Wij Zijn Eva En Wendy - 3Door: Eva En Wendy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Taboe, Tieten, Vader,
"Hoi hoi iedereen die onze belevenissen graag leest. Afgelopen week hebben we al wat meer berichten via de mail ontvangen. We willen natuurlijk nog veel meer vrouwen en meiden onze lijst toe sturen, dus mail ons ... Vandaag is het vrijdag en ..."
15-10-21
8.9
Wij Zijn Eva En Wendy - 2Door: Eva En Wendy
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Taboe, Tieten, Vader,
"Het is alweer een tijdje geleden dat ik Eva en Wendy een verhaaltje geschreven hebben. Eigenlijk was het meer een introductie van onze lichaamsmaten, zoals cupmaat en of ons kutje behaard was. De oproep die we erbij gedaan hadden ging om ..."
09-10-21
7.5
Wij Zijn Eva En Wendy - 1Door: Eva En Wendy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schaamlippen, Taboe,
"Zoals hierboven staan onze namen. Hier schrijft mijn vader seks verhalen. Ik heb al gelezen dat hij op mij geilt. In de 2 verhalen die hij geschreven heeft gaat het over mij. Ik zit hier echter niet alleen. Ook mijn nicht en vriendin al vanaf groep ..."
18-09-21
7.5
De Vrome Zusjes Van DoornDoor: Sakari
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Taboe, Tiener, Vingeren, Zusjes,
"Op de schoorsteenmantel van het rijtjeshuis waarin de familie van Doorn woonde, stond prominent een foto van een trotse vader met twee prachtige jonge dochters. De ogen van elke bezoeker van de familie werden er naartoe getrokken, een bevestiging van..."
12-09-21
9.1
Skaten Met Engel - 2Door: Poezenalbum
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Stiefdochter, Taboe,
"Na een uur komen we thuis aan. Beide zijn we bezweet en willen direct douchen, maar besluiten eerst te praten over wat er onderweg gebeurt is. Ik vertel Engel dat ik verrast was van de grote van haar schaamlippen, maar ze ontzettend mooi en erg geil ..."
18-08-21
8.8
Skaten Met Engel - 1Door: Poezenalbum
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Stiefdochter, Taboe,
"Vijf dagen voor haar verjaardag vroeg ik aan mijn stiefdochter Engel wat ze graag wilde hebben voor haar verjaardag. Ik zal ons eerst even voorstellen. Tot een maand of 3 geleden was ik getrouwd met Els, zij is de moeder van Angel en Engel...."
14-08-21
8.7
Club Playground - 1Door: Elvy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Dochter, Neuken, Pijpen, Taboe, Vader,
"Al 16 jaar ben ik alleenstaande vader. Mijn PA is mijn steun en toeverlaat. Mijn buurmeisje is enkele jaren mijn oppas geweest. Mijn buurmeisje was gewoon mijn buurmeisje, nooit kreeg ik daar andere gedachten bij. Mijn PA dat is een ander verhaa..."
02-02-21
8.2
De Metamorfose - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Taboe, Verboden, Zoon,
" i Ik plaats dit verhaal opnieuw omdat het een vervolg is op De Metamorfose 1 Veel leesplezier i b Monique s kittige voetstapjes klinken door de traphal. Het is duidelijk te horen dat ze naaldhakken draagt. Ogen dicht hoor als ik binn..."
22-01-21
9.2
Dochter Betrapt Bij Het MasturberenDoor: Peter Pennenlikker
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buurvrouw, Dochter, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Pijpen, Taboe,
"We wonen in het centrum van een middelgrote stad. We hebben een fijn huis met een dakterras maar ook met een klein tuintje. Mijn vrouw en ik gebruiken het dakterras bij mooi weer om lekker te naakt te zonnen of om de liefde te bedrijven. Niemand die ..."
29-06-20
8.9
Het Begin - 3Door: Dreamer-lin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Taboe,
"Hoe het verder ging, na het begin, hoe we grenzen overschreden en hoe het te ver ging Deel 3 Gezellige avond. Strandtentje, warme zomeravond. Wijntje. Heerlijk diner. Strandwandeling naar het hotel. Grote kamer, uit..."
28-11-19
9.2
Het Begin - 2Door: Dreamer-lin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Taboe,
"Hoe het verder ging, na het begin, hoe we grenzen overschreden en hoe het te ver ging Deel 2 Gezellige avond. Strandtentje, warme zomeravond. Wijntje. Heerlijk diner. Strandwandeling naar het hotel. Grote kamer, uit..."
12-11-19
8.7
Gezin Thuis - 7Door: Thongandstorylover
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Taboe, Zoon,
"Met pijn in haar buik strompelt Patricia de wijk in wat grenst aan het park. Ze heeft haar handen voor haar buik en loopt voorover gebogen om de pijn minder te voelen. Ze leunt op een geparkeerde auto om bij te komen, als ze opkijkt ziet ze een dame ..."
02-11-19
8.9
Taboe?Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"1 ,,Sarah, Ik moet je echt wat vertellen. Zo spannend had ze me nog nooit aangesproken. ,,Wat dan vroeg ik haar meteen en ging op in haar enthousiasme. ,,Nee, ik kan het echt niet vertellen. maakte ze er toen snel van. Geme..."
23-10-19
7.5
Gezin Terug Van Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Taboe, Vader, Vakantie, Zoon,
"Stilte, er is niks te horen. Buiten rijden geen auto s of brommers die de nachtrust van de wijk kan verstoren. Een uil zit in de boom en kijk uit over een veld opzoek naar een prooi, maar tot nu toe zonder succes en wacht rustig af. Het huis..."
12-07-19
9.0
Gezin Op Vakantie - 5: GenietenDoor: Thongandstorylover
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Taboe, Vader, Vakantie, Zoon,
" Was het jou idee om te gaan raften Vraagt Sanne als ze om 8 00 bij de infobalie staan van het park. Ehh nee, daar kwam je zelf mee, hoezo, vindt je het te vroeg En Tom kijkt naar zijn zus die staat te gapen. Wahhhh, ja best w..."
01-07-19
9.0
Gezin Op Vakantie - 4: UitdagingDoor: Thongandstorylover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Taboe, Vader, Vakantie, Zoon,
"Iedereen was de avond ervoor vroeg naar bed gegaan en daarom hebben ze goed geslapen en is bijna iedereen vroeg wakker. Linda kijkt op haar telefoon en ziet dat het 07 15 is, ze kijkt wat voor berichten ze heeft en ziet dat het niet veel boeiends is...."
25-06-19
9.1
Geile Seks Met Tante Ellen!Door: DaSilva
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Taboe, Tante,
"Het was goede vrijdag en we gingen een weekendje weg met de familie. We waren met zijn 8e, ons gezin bestond uit 4 personen. Mijn vader, moeder en mijn zusje van 15 jaar. Ik was het oudste kind van bijna 18 jaar. Verder gingen oom Hans en..."
21-06-19
8.4
Gezin Op Vakantie - 3: VerleidingDoor: Thongandstorylover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Moeder, Taboe, Vader, Vakantie, Zus,
"Snel pakt Tom de handdoek die hij over de stoel had gehangen, veegt zijn borst en gezicht af en zoekt zijn zwembroek. Hij is nog een beetje nat maar trekt hem snel aan. Sanne springt op van het bed en rent snel bloot naar de badkamer, ze hoort de voo..."
19-06-19
8.9
Dochter Weer Thuis - 2Door: Lady Von G
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Taboe, Vader,
"Even fantaseerde Robbert natuurlijk wel dat hij veel vaker seks zou hebben met zijn dochter, maar dat gebeurde niet. Ze waren soms wel samen thuis, maar het was toen zo impulsief gebeurd bij de wasmachine. Nu durfde geen van beiden nogmaals het initi..."
17-06-19
9.1
Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dochter, Taboe, Vader,
"Ongeduldig stond Robbert op Schiphol te wachten. Het vliegtuig met daarin zijn dochter Joyce was zojuist geland volgens de borden. Nog even en dan was ze er weer na 2 jaar. Natuurlijk hadden ze veel video contact gehad, toen ze in Australi woonde, m..."
13-06-19
9.1
Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling, Leraar, Pijpen, Taboe, Tiener,
"De bel ging. Thomas, die volledig opging in zijn computerspel schrok op en gromde vol ongenoegen ah kut mompelde hij. V rdat Thomas zes jaar geleden eindelijk afstudeerde en gelijk een baan als Engels docent kreeg was zijn le..."
07-06-19
8.5
Mijn Nicht En Ik: Waargebeurd - 2Door: Matthijs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Pijpen, Taboe, Vingeren,
"Op zaterdag ging ik naar mijn nicht Anne met mijn zwemkleding in een rugzak. Daar aangekomen kreeg ik meteen een uitgebreide knuffel als welkom. Ik voelde haar grote borsten tegen mij en werd meteen een beetje opgewonden. Haar vader was niet thuis. Z..."
21-05-19
9.1
Slavin Van Een Taboeloze Meester - 2Door: Meester Tom
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slavin, Taboe,
"Toen ze daar zo voor me lag besefte ik me eigenlijk pas hoe gewillig ze alles onderging. Er gingen allerlei gedachten door me heen. Zou ze het allemaal werkelijk zo erg vinden Werd ze er niet stiekem toch geiler van dat ze me wilde laten zien Beves..."
07-05-19
8.2
Slavin Van Een Taboeloze Meester - 1Door: Meester Tom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slavin, Taboe,
"Het verhaal komt wat traag op gang maar zal uiteindelijk puur draaien om het genot en lust van mij de D. Ik ben ook opzoek naar een nieuwe sub. Dus wanneer iemand zich geroepen voelt kan je contact opnemen. Ik zoek een subje welke zich uiteindelijk n..."
25-03-19
8.1
Jennie Doorbreekt Een TaboeDoor: Alan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Dieren, Paarden, Taboe, Tieten, Vingeren,
"Het was een warme lente middag de zon scheen en het waaide zachtjes , Jennie fietste tussen de bomen door en ving zo nu een dan een zonnestraal op. Compleet ontspannen genoot ze van haar vrije middag, niks of niemand kon nu haar dag nog stuk maken. Z..."
21-03-19
8.4
Antilliaanse Dame Met Blanke Jongeman - 1Door: John Van Vliet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Antilliaans, Romantiek, Slipje, Taboe, Voyeurisme,
"Ik heb een Antilliaanse vriendin. Op zich niets mis mee toch Nou moet ik daarbij wel vermelden dat die Antilliaanse vriendin de zestig is gepasseerd, ze heet Glenda. Ze is vierenzestig jaar om precies te zijn...en wij schelen ruim dertig jaar. De ma..."
18-01-19
8.4
Achttiende Verjaardag - 4Door: Hij Wordt Een Zij
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oma, Opa, Strapon, Taboe, Travestie, Verjaardag,
"Lees eerst deel 3 om het verhaal te snappen. Ik stond op en liep naar de tafel toe. Mijn oma pakte Jan bij zijn armen en zei dat ze alvast nat gemaakt wilde worden. Jan ging op zijn knie n zitten en en dook onder de rok van oma. Fem..."
13-09-18
8.4
Perverse Prikkels - 3: De AfspraakDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Moeder, Panty, Pervers, Taboe, Zoon, Zus,
"Hilda en Fleur troffen elkaar op hun vaste adresje. Een gezellig kneuterige lunchroom bij Fleur in de buurt waar ze de beste koffie schonken en de heerlijkste luxe broodjes verkochten. Dit tentje was al jaren de vaste pleisterplaats van de twee harts..."
03-08-18
8.8
Familiehotel - 4Door: Kris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Dochter, Handboeien, Hotel, Moeder, Taboe, Zoon,
"Dit verhaal gaat over een meerderjarige broer en zus die tijdens een korte vakantie met hun ouders door een fout in de boeking op een tweepersoonskamer zijn terechtgekomen. De broer is heeft net zijn zus betrapt op seks met hun moeder. BROER..."
31-07-18
8.7
Familiehotel - 3Door: Kris
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Hotel, Lingerie, Moeder, Taboe,
"Dit verhaal gaat over een meerderjarige broer en zus die tijdens een korte vakantie met hun ouders door een fout in de boeking op een tweepersoonskamer zijn terechtgekomen. Gisteravond hebben ze opnieuw seks met elkaar gehad en ontdekt dat het hotel ..."
29-07-18
8.6
Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Kussen, Leerling, Lerares, Pijpen, School, Taboe,
"Dit verhaal gaat over mijn Engels docente, laten we haar Roos noemen. Ze heeft kort blond haar, is ongeveer 1,70, heeft een lekkere kont en een mooie B cup. Ze is in de mid 30. Haar kont is dik maar niet dat het puur vet is. Als ze het bord ..."
12-07-18
8.2
Verdorven Ik - 6: Het Hek Is Van De DamDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Panty, Taboe, Zoon,
"Het hek was van de dam. Alsof we elkaar, na jaren van geheelonthouding, voor het eerst weer in de armen vlogen en we de liefde bedreven. Magisch We gunden elkaar nauwelijks tijd om adem te halen. Er moest geneukt worden En hard Na die eerste wip o..."
02-06-18
8.6
Mijn Geile Dochter Krijgt SekslesDoor: Peter1948
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Taboe,
"Linda wreef de laatste druppel van mijn nectar uit haar natte kut. Ze deed alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Voortdurend stak ze die vingers in haar mond. De uitdrukking op haar gezicht sprak boekdelen. Je moet goed voor de hygi ne van..."
01-06-18
8.4
Verdorven Ik - 5: Nu Of NooitDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Taboe, Verboden, Zoon,
" Die vuile schoft verdient je niet mama fluisterde ik. Ik streek met mijn vingers door haar haar. We moeten die schoft met gelijke munt terugbetalen Ze drukte me tegen zich aan en kuste me op mijn voorhoofd. Wat ben je toch een lieve ..."
30-05-18
8.5
Taboe - 33: SlotDoor: Stanzie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Taboe,
" Wat denk je Zal ik nog eens bijschenken vroeg Britt. Wim knikte. Ja, ik wil nog wel een koffietje. Het voorbije uur hadden ze onder hun tweetjes niet alleen de stapel rouwkaartjes doorlopen, maar ook Hilke s begrafenis nog eens uitvoeri..."
28-05-18
9.4
Verdorven Ik - 2: De StrategieDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Taboe, Verboden, Zoon,
"Mijn eerste actie was nog erg amateuristisch en redelijk onschuldig, maar had toch wel gelijk effect Ik stopte een sexy slipje, wat ik bij mijn zusje Kim uit haar kast had gepikt, stiekem in zijn tas. Ik wist dat moeder daar s avonds, als hij terugk..."
26-05-18
8.4
Taboe - 32Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"20 jaar later De aula van het uitvaartcentrum zat afgeladen vol. Al een half uur voor aanvang waren alle stoelen bezet en nu, tijdens de uitvaartdienst, stonden de mensen rijen dik langsheen de wanden van het vijfhoekige gebouw. Ondanks de ..."
19-05-18
8.9
Taboe - 31Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Het was duidelijk dat vader Jan zich aan een scheldkanonnade van zijn echtgenote verwachte. Hij zette zichzelf mentaal al schrap voor een reeks van vurige verwijten die Bets ongetwijfeld naar zijn hoofd zou slingeren. Vaders verbazing was groot toen ..."
12-05-18
9.0
Taboe - 30Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
" Papa herhaalde Hilke, omdat haar vader niet meteen reageerde. Ook nu antwoordde hij niet direct, maar trok zich wel uit haar terug. Het volgende moment lagen zijn handen rond haar middel. De smeltkroes aan gevoelens waar Jan mee zat wist ..."
08-05-18
9.1
Taboe - 29Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Het nieuwe kalenderjaar had voor Wim nooit aangenamer kunnen beginnen. Meer dan ooit lachte het geluk hem toe. Het leven aan de universiteit was er een stuk leuker op geworden nu het enige meisje waar hij zielsveel van hield, drie avonden per week de..."
04-05-18
9.0
Mijn VerhaalDoor: Drenthe0528
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Taboe,
"Ik zal het maar eerlijk bekennen ik val op meisjesachtige, jonge vrouwen. Niet te jong en zeker niet op kinderen, laat dat heel duidelijk zijn maar als ik een dergelijk mooi slank jeugdig exemplaar van het vrouwelijke geslacht tegenkom, kan ik er ni..."
01-05-18
8.8
Taboe - 28Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Als moeder had geweten wat haar bekentenis tegenover Hilke bij haar dochter teweeg zou brengen, dan had ze wellicht liever haar tong ingeslikt. In de nasleep van hun heftige ochtend samen had Bets, terwijl ze loom in elkanders armen lagen, aan Hilke ..."
01-05-18
9.0
Taboe - 27Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
" Nee Jan, nu niet, mompelde een slaapdronken Bets de volgende ochtend. Laat me nog wat slapen. De warme hand, die door de halsopening van haar slaapkleedje de weg naar haar borst gevonden had, was er de oorzaak van dat ze uit haar diepe slaap werd ..."
24-04-18
8.8
Taboe - 26Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Wim had zich rechtop gezet en zonder zich te haasten liet hij zijn blik over moeders lichaam glijden. Zoals ze nu open en bloot voor hem op het badkamer karpetje lag kon hij ongehinderd elk detail van haar naaktheid in zich opnemen. Ja, moeder had he..."
22-04-18
9.3
De Film - 8: De VoorbereidingDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Moeder, Neuken, Nylon, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Taboe, Zoon, Zus,
" b Dit weekend ging het gebeuren Onze tweede porno productie zou gefilmd worden De ontmaagding van Tessa zou de film heten, met mijn eigen zusje Tessa in de hoofdrol en mijn vriendinnetje Fleur, student aan de filmacademie, achter de lens van de..."
21-04-18
8.8
Taboe - 25Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Taboe,
"De dagen en weken gingen voorbij. Weken die niet voor elk lid van het gezin van Jan en Bets Vervloesem op seksueel gebied evenveel voldoening schonken. Eigenlijk was alleen Hilke behoorlijk tevreden. Zij en haar vriendin Ellen maakten ruimschoots geb..."
19-04-18
9.1
De Film - 7: No. Fucking. Way!!!Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Moeder, Nylon, Taboe, Zoon, Zus,
"Fleur was geschokt Wes had haar net opgebiecht dat HIJ degene was die acteerde in de pornofilm van Sa d En dat hij zijn eigen moeder als tegenspeelster had Fleur s mond viel open van verbazing en ontzetting na deze schokkende bekentenis..."
18-04-18
8.8
Taboe - 24Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe,
" En vroeg Ellen, razend nieuwsgierig. Hoe voelt het Met zachte druk vanuit haar bekken had ze zojuist voorzichtig de voorbindpenis helemaal in de vagina van haar vriendin geschoven. Het verwonderde haar hoe een tengere meid als Hilke i..."
15-04-18
8.8
Taboe - 23Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Het was een komen en gaan van voetgangers in de straat waar de sexshop gevestigd was. Zowel Ellen als Hilke hadden het gevoel dat al die mensen hen in de gaten hielden. Daarom besloten ze om niet direct naar binnen te gaan, maar eerst voorbij te lope..."
13-04-18
8.7
Taboe - 22Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Hilke schok wakker toen Ellen terug in bed kwam. Ze zag nog net hoe die haar kamerjas achteloos naast het bed op de vloer liet vallen. Buiten was het intussen pikdonker, maar op het kastje naast het bed brandde het nachtlampje. Sorry schat..."
09-04-18
8.6
Taboe - 21Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Ellen had vooraf dan wel gezegd hebben dat zij geen enkele ervaring had met een andere vrouw, toch merkte Hilke daar totaal niets van. Na een kort intermezzo, waarin ze allebei een beetje tot rust kwamen, hadden ze een hele tijd geknield tegenover el..."
07-04-18
9.1
Taboe - 20Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
" i woordje vooraf van de auteur De belofte om na de vakantie te stoppen met hun incestueuze relatie valt broer en zus allebei moeilijk, maar dat zal een trouwe lezer niet verbazen. Het mag duidelijk zijn dat ze allebei zoekende zijn na..."
05-04-18
9.2
Taboe - 19Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Wim ontwaakte uit zijn korte slaap, doordat er iets aan zijn neusvleugels kriebelde. Met gesloten ogen veegde hij verveeld met zijn hand langs zijn reukorgaan, tot hij besefte wat hem gewekt had. Het was een verdwaalde haarlok van Hilke en meteen was..."
04-04-18
9.2
Taboe - 18Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Moest hij nu blijven kijken of weglopen Wim wist het niet. Zijn aanvankelijke verbazing maakte plaats voor een lichte ergernis. Hij voelde zich buitengesloten nu Hilke en zijn moeder elkaar teder, maar wel vol overgave tongden. Het stond hem niet aa..."
03-04-18
9.3
Taboe - 17Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Met een onvoldaan gevoel lag Bets op bed voor zich uit te staren. In het vooruitzicht van de lange terugreis naar huis, was het hele gezin op tijd naar bed gegaan, lang voor het donker werd. Haar man had daarop gestaan, want hij wilde uitgerust aan d..."
01-04-18
9.1
Taboe - 16Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Onwetend van wat er zich tussen moeder en dochter afspeelde, zaten vader en zoon aan de oever van de visvijver. Terwijl zijn vrouw voor de zachte aanpak koos, benaderde Jan zijn zoon heel wat minder subtiel. En Wim begon hij, zal het gaa..."
29-03-18
9.1
Taboe - 15Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"De laatste dagen van de vakantie in Spanje leken voor Hilke en Wim slechts uren, zo snel vloog de tijd voorbij. Haast vierentwintig uur op vierentwintig waren ze in elkaars gezelschap. Hoe dichterbij het moment kwam waarop ze hun liefde voor elkaar z..."
29-03-18
9.2
De Film - 4: De Seksuele Gevoelens Van Een MoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Erotiek, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Iets naar achter buigen Wes, dan kan de cameraman een mooier close up beeld van de ejaculatie maken b Sa d bekeek onze wip duidelijk vanuit een professioneel oogpunt. Ik wist nog steeds niet helemaal goed hoe ik me moest voelen. Het w..."
27-03-18
8.8
Taboe - 14Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Zoals Hilke daar met gesloten ogen voor hem lag, dwars over het bed, met haar kontje bij de rand en haar voeten op de grond, had Wim de kans om haar uitvoerig te bekijken. Wat zag zijn zus er verleidelijk uit in dat zwarte setje, dat meer toonde dan ..."
27-03-18
9.0
Taboe - 13Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Zodra de deur van het appartement achter hen in het slot viel, wilde Hilke zich direct naar de kamer van hun ouders begeven, maar Wim hield haar tegen. Hij trok haar in zijn armen. Zus, hijgde hij bij haar oor, voor mij hoef jij je niet o..."
25-03-18
8.8
De Film - 3: Op Mijn Knieën Voor MoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Erotiek, Lust, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b En vanmorgen zag de dag er nog zo veelbelovend uit Het plan was geweldig De hele dag lekker neuken met mijn vriendinnetje Fleur en aan het eind van de dag ook nog eens dik betaald worden Waarom moest het nou toch zo anders lopen b ..."
23-03-18
8.5
Taboe - 12Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Wim prees zich gelukkig toen hij zijn hoop bevestigd zag worden. Er kwam inderdaad nog veel meer. Binnen het telefoonseks spelletje tussen zijn zus en haar lief in Afrika was er inmiddels een andere rolverdeling en die beviel hem opperbest. ..."
23-03-18
9.1
Taboe - 11Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
" i Woordje vooraf Hartelijk dank aan iedereen die eerste 10 delen van dit verhaal gevolgd heeft. Uiteraard evengoed dank voor jullie waardering en al die mooie reacties en suggesties. Ik hoop dan ook het me lukt om jullie in de volgende 10 ..."
22-03-18
8.8
De Film - 2: Moeder Is BoosDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Taboe, Zoon,
" b Wat heeft dit te betekenen Wes moeder wees op alle draden die vanuit de hal door het huis liepen. En wat doen die mannen in ons huis Mijn hersens werkten op volle toeren, maar ik kon niets logisch bedenken waarom het hele huis veranderd was ..."
21-03-18
8.1
Taboe - 10Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
" Oh Wim, ik kan niet meer, ik ben kapot, hijgde Hilke met een piepstemmetje. De kinderen hadden het rijk alleen. Er was na de wandeling wel wat veranderd in de relatie tussen de ouders en hun kroost. Het simultane gevrij van ouders n kinderen in de..."
21-03-18
9.2
De Film - 1: Op De DansvloerDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Ok Wes, laten we nog n keer alles doornemen. Wes zuchtte diep en nam een slok van zijn bier. Moet dat nou echt Sa d We hebben het plan al tot in de kleinste details besproken. Sa d siste. IK ben hier degene die hier de risico s loopt, IK ..."
19-03-18
7.6
Taboe - 9Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Moeder Bets begreep niet wat haar overkwam. Nog geen minuut geleden overwoog ze nog om haar kinderen hardhandig uit elkaar te halen. Gewoon omdat het helemaal niet hoorde, datgene waar Hilke en Wim mee bezig waren. Toch liet ze begaan en dat was in d..."
19-03-18
9.2
Taboe - 8Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"De volgende ochtend ontwaakte Wim als eerste. Direct voelde hij de warmte van Hilke s huid tegen zijn zij. In haar slaap had zijn zusje haar hoofd in de holte van zijn arm gelegd. Ze lag nog vredig te slapen en zonder zich te verroeren, keek hij haar..."
18-03-18
9.2
Op Bezoek Bij Opa - 7: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Nylon, Opa, Taboe, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i Tot voor kort leefde ik in twee, zorgvuldig gescheiden werelden. Ik was in de ene wereld de zorgzame, betrouwbare, ietwat saaie moeder van een aantrekkelijke opgroeiende puber, mijn zoon Rick. In de andere wereld wa..."
17-03-18
9.1
Taboe - 7Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe,
"Ondanks de ontgoocheling om zijn veel te vroege zaadlozing, bleef Wim tegen beter weten in bewegen in het heerlijke flamoesje van zijn zuster. Het ranke lichaam van Hilke stootte hem daarbij telkens gretig tegemoet, doch tevergeefs. Wim voelde dat zi..."
17-03-18
8.9
Taboe - 6Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe,
"Zodra broer en zus het kleine kamertje binnen waren, duwde Hilke de deur zachtjes in het slot. Ze plooide haar handen rond Wim s nek en keek haar broer aan met een blik die hij bij zijn zus nog nooit had gezien. Oh Wim, hijgde ze hees, ik..."
15-03-18
9.3
Taboe - 5Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Taboe, Vakantie, Zus,
" Djezus Hil, wat heb jij een fantasie zeg, zei Wim. Zelfs al weet ik dat het eigenlijk een beetje nep was daarnet, toch was het heerlijk om zo in jouw handje klaar te komen. Broer en zus lagen dicht tegen elkaar aan bij te komen van hun alternatie..."
15-03-18
9.2
Op Bezoek Bij Opa - 6Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Opa, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i Tot voor kort leefde ik in twee, zorgvuldig gescheiden werelden. Ik was in de ene wereld de zorgzame, betrouwbare, ietwat saaie moeder van een aantrekkelijke opgroeiende puber, mijn zoon Rick. In de andere wereld wa..."
14-03-18
8.9
Taboe - 4Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Taboe,
"Hilke had de nieuwe bikini alvast onder haar kleren aangetrokken. Dat zag Wim meteen toen zijn zus uit het pashokje kwam aan het zilvergrijze riempje, wat in haar nek boven haar zomers topje uit kwam. Blijkbaar was zijn zus van gedachten veranderd en..."
14-03-18
9.3
Taboe - 3Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe, Vakantie,
"Tijdens het ontbijt zat het hele gezin samen aan tafel en werden plannen gemaakt voor de invulling van hun eerste vakantiedag. Vader was al broodjes gaan kopen en had tegelijk ook enkele folders meegebracht. Zo wist hij dat er die dag een toeristisch..."
13-03-18
9.2
Taboe - 2Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe,
"Toen Wim s ochtends ontwaakte lag hij ruggelings tegen Hilke aan. Terwijl hij de zachte, behaaglijke warmte van haar lichaam doorheen haar nachthemd op zijn blote rug kon voelen, dacht hij terug aan hoe hij enkele uren vroeger zijn zusje in haar sla..."
12-03-18
8.8
Taboe - 1Door: Stanzie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Taboe, Tiener,
"Mokkend en in zichzelf gekeerd keek Wim door het zijraampje naar buiten. Het gespreksonderwerp was nu al kilometerslang hetzelfde. Steeds weer taterden de anderen maar door over het mooie landschap in het zuiden van Frankrijk, maar die mooie natuur w..."
11-03-18
8.7
Op Bezoek Bij Opa - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Milf, Moeder, Opa, Pijpen, Taboe, Vader, Zoon,
" b Wat vooraf ging b b Ik was nog steeds verbaasd hoe snel ons leven op de kop was komen te staan. Voor dit weekend leefde ik in twee, zorgvuldig gescheiden werelden, Ik was de zorgzame, betrouwbare moeder in de ene wereld en de rotte app..."
04-03-18
8.8
Op Bezoek Bij Opa - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Opa, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i Als de aantrekkelijke twee nveertig jarige Anne met haar, even aantrekkelijke, zeventienjarige zoon Rick op bezoek gaat bij haar dementerende vader, de opa van Rick. weet ze nog niet dat haar rustige leventje snel o..."
02-03-18
8.3
De Vijfde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Taboe,
"Het was maart en mijn verjaardag stond weer voor de deur. Ik heb een grote familie dus dat was lekker binnenlopen met kado s en geld, maar het meeste ge nteresseerd was ik toch wel in het kado wat ik van mijn lievelingstante en oom zou krijgen. Sinds..."
29-01-18
8.3
Het OnmogelijkeDoor: Brother
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Taboe,
"Hallo beste lezers, ik ben een gezonde jongeman van Turkse komaf. Ik woon samen met mijn 2 jongere zusjes en mijn ouders. Ik ben zelf 19 en heb nog 2 jongere zusjes van 16 en 17. Onze familie is best een religieuze familie, best streng ook. ..."
20-12-17
7.8