Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Macht sexverhalen. In deze categorie staan 81 erotische verhalen.
Een Stage Om Nooit Te VergetenDoor: DCM
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Macht, Milf, Pijpen, Stagiair, Stiekem,
"Dit verhaal speelt zich ongeveer 2 jaar geleden af toen ik stage liep in een museum waar ik de mensen ontving en tegelijk enkele administratieve taken uitvoerde. Het gaat om een fantasie die mijn hele periode op deze stage door mijn hoofd spookte. Ee..."
15-11-23
9.5
Onderdanige Stel - 7: Twee Vrouwen Voor HemDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Buttplug, Crossdressing, Cuckold, Cuckolding, Dildo, Femdom, Lingerie, Macht, Meester, Sissy, Sub, Trio, Vastgebonden, Vernederen,
"Ik heb al een idee voor de komende afspraak, ik wil iets doen wat totaal zal verassen en bepaalde grenzen gaat verleggen. Zelf ben ik biseksueel, ik hou van seks met beide. Het idee van een transgender lijkt mij ook enorm geil. Omdat standaa..."
16-05-23
8.6
Deep DesiresDoor: TantricLife
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Macht, Onderdanig, Trio,
"Al de hele dag denk ik aan sex. Ik lig op het strand en fantaseer ik over de langs lopende meiden en stellen. Ik zie ze denkbeeldig naakt lopen en de ene fantasie is nog geiler als de ander. Naast me smeert een meisje haar vriendin in met zonnebrand ..."
22-01-23
9.2
Restaurant Met Een Pikante TwistDoor: Cobus1965
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Macht, Plas, Plassen, Restaurant, Trio,
"Het was een mooie zomerdag en ik besloot een vrije dag te nemen en lekker op de fiets naar de Hoofdstad van onze provincie te fietsen. Ik doe dat regelmatig, lekker lunchen, wat in de stad kijken, een biertje of een wijntje en dan weer langzaam afzak..."
30-12-22
8.7
In De Macht Van Mabel - 4Door: Mabel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Macht, Pijpen, Vader, webCam,
"Het is rustig voor de webcam, Mabel heeft wel een paar contacten. Maar de meeste verlopen kort. Ze ziet een paar stijve pikken in beeld en een paar mannen die er aan trekken. Een man spreekt haar aan, hij wil graag haar borsten zien. Mabel heeft een ..."
30-06-22
8.6
In De Macht Van Mabel - 3Door: Mabel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Macht, Pijpen, Vader, Webcam,
"Ondertussen in het huis van Mabel, is Anouk druk bezig met koken. Ze hebben de afspraak dat ze om beurten koken. Wendy en Mabel zeggen wel eens dat zij Anouk het beste kookt van hun drie n. Ze moet nu voor vier mensen koken de broer van Mabe..."
16-06-22
9.0
In De Macht Van Mabel - 2Door: Mabel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Macht, Pijpen, Vader, Webcam,
"Daar ligt hij dan in een donkere kamer, niet kunnen slapen van wat er gebeurt is. Jeetje wat bezielt mij denkt ik heb me afgetrokken voor me dochter, nu heeft ze dat op film en dreigt ze dat te sturen naar Karin zijn vrouw. Wat moet hij doen, alles m..."
01-06-22
8.7
In De Macht Van Mabel - 1Door: Mabel
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Macht, Pijpen, Vader, Webcam,
"Daar zat hij dan weer alleen aan de tafel te eten, vrouw moest weer overwerken. Het was druk op het werk dat wist hij. De laatste tijd aten ze nooit meer samen en kwam zijn vrouw laat en vermoeid thuis van de zaak. Ze waren beide directeur van een tr..."
24-05-22
8.5
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 16Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Legging, Macht, Pijpen, Schaamlippen, Schoonmaakster, Slikken, Sperma, Tepel, Tepels, Tieten,
"Toen Jeannette twee dagen later belde om te zeggen dat ze die middag met Lindsey naar de stad ging, vond Margreet het eigenlijk te warm en te mooi weer om naar zo n naar sperma meurende bios te gaan en zei Sorry, Jeannette, maar ik pas dit keer eve..."
11-05-22
8.6
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 15Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Macht, Piercing, Sexshop, Slavin, Tepel, Tepels, Tieten,
"Lindsey kreeg een handdoek om zich af te drogen. Kleding die haar paste was er niet bij Toes en Margreet, dus ze moest weer naakt over straat toen Toes haar naar haar huis ging brengen. Gelukkig was dat maar 200 meter en kwamen ze om 3 uur s nachts ..."
10-05-22
8.9
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 14Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Komkommer, Macht, Pik, Plas, Plassen, Pompen, Squirten, Tieten, Vuistneuken,
"Maar ja, iedere keer een vuist in je kut maakte je ook niet strakker, en twee bevallingen hadden ook hun sporen achtergelaten. Het fisten was al vroeg begonnen tijdens haar huwelijk, toen haar man haar steeds doggy liet plaatsnemen op het bed en haar..."
09-05-22
8.2
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 13Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Macht, Pik, Squirten, Tieten, Vingeren,
"In de tussentijd was Toes snel naar boven ontsnapt, naar de slaapkamer. Daar had hij in enkele seconden zijn kleren uitgetrokken, terwijl hij beneden het gekreun van Margreet hoorde. Hij trok een la open en haalde er een string uit, die hij over zijn..."
08-05-22
8.2
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 12Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jarretels, Macht, Plas, Plassen, Schaamlippen, Squirten, Tieten,
"Toes had vanuit de ME bus al geappt naar Margreet dat ze wakker moest blijven omdat hij door een mazzeltje Lindsey mee zou kunnen nemen vannacht. Hoe hem dat gelukt was, legde hij wel uit als ie weer thuis was, had ie geappt. Toen hij de voordeur van..."
06-05-22
8.1
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 11Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Macht, Pijpen, Prostaat,
"Dat Lindsey meneer Verdonk hier op straat pijpte, met Toes als waarnemer, gaf haar wel eindelijk op een rare manier een gevoel van eigenwaarde. Urenlang had ze vrij extreme vernederingen moeten ondergaan omdat Jeannette dat zo graag wilde en Lindsey ..."
05-05-22
8.9
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 10Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Pijpen, Tieten,
"Jeannette kreeg in de gaten wat Toes deed bij Lindsey en snauwde tegen haar Rimmen, vuile sloerie Anders zet ik je zo meteen nog een keer op die trekhaak met je reet. Dan kun je zeker een week niet fietsen Lindsey gehoorzaamde en Toes voelde haa..."
04-05-22
8.4
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 9Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Likken, Macht, Rimmen, Schaamlippen, Sterretje, Tieten,
" Zo, vette zeug, ik ga je nu toevertrouwen aan Toes, die je gaat meenemen naar zijn naar jou hunkerende vrouw. Geen idee wat ze in jou ziet, anders dan een bewegende berg vlees, maar dat is haar probleem. Dus ik maak je nu los en dan stap je zo metee..."
03-05-22
8.3
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 8Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Likken, Macht, Misdienaar, Piercing, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Tieten,
"Die tijd gebruikte Jeannette om twee misdienaars klaar te pijpen. Dat was wel aan haar toe te vertrouwen, ze was enorm bedreven en die arme tieners konden geen weerstand bieden. Hun sperma borrelde al snel uit hun ballen naar boven. Net toen de tweed..."
01-05-22
8.2
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 7Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bazin, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Macht, Misdienaar, Piercing, Pijpen,
"Jeannette was een beetje overdonderd door de onbeschofte voorstellen van Toes, en Lindsey was dat uiteraard ook. Zij wilde niet als vee verhandeld worden, maar was helaas met handen en voeten gebonden aan de grillen van Jeannette. Het vakantiereisje ..."
30-04-22
8.7
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 6Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Dieren, Honden, Kontje, Macht, Misdienaar, Tieten, Vingeren, Vuistneuken,
"Lindsey schrok van die plotselinge vinger in haar reet en voelde even later het ding hevig wroeten van binnen. Jeannette schoof nu ook weer een vuist in Lindseys kut, om haar enigszins te stabiliseren, want hurken op die hakken met haar gewicht viel ..."
28-04-22
8.7
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Macht, Misdienaar, Naaldhakken, Tieten, Vuistneuken,
"Jeannette was veel ruwer met haar heen en weer pompende vrouwenvuist dan die misdienaar, die nog iets bedachtzaams en dienends had. Het leek alsof Jeannette haar woede en frustratie op Lindsey wilde botvieren. Maar dat kon toch niet alleen zijn omd..."
27-04-22
7.9
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Misdienaar, Naaldhakken, Piercing, Pijpen, Vuistneuken,
"Jeannette bekeek goedkeurend de potsierlijke Lindsey in haar strak zittende doorkijkjas. Lindsey kon op haar beurt haar ogen niet van de piercings op het bankje afhouden. Mooi, die jas, zeker met jouw grote blote tieten , merkte Jeannette op. Allee..."
25-04-22
8.2
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dik, Jarretels, Kaal, Macht, Oppas,
"Ze had nu een Pools meisje op het prikbord bij de Spar gevonden en meteen gebeld. Dat meisje ging niet meer naar school en wilde de oppasklus inclusief overnachting voor 20 euro doen. Al moest ze wel in het tweepersoons bed van Lindsey slapen. Waar u..."
24-04-22
8.2
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 2Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Jarretels, Macht, Naaldhakken, Neuken, Schaamhaar, Tepel, Tepels, klaarkomen, slikken,
"Jeannette liep naar haar fiets toe, en Lindsey bleef een beetje verbouwereerd achter. Ze wilde eigenlijk nog van alles vragen aan Jeannette, maar had wel door dat die toch niets zou onthullen. Jeannette had alle troeven in handen en wist dat Lindsey ..."
23-04-22
8.3
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 1Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jarretels, Macht, Tieten,
"Jeannette, de hoerige administratrice van de basisschool van mijn kinderen, was een keer benaderd door Lindsey, een alleenstaande moeder die twee kinderen bij Jeannette op de basisschool had, een tweeling. Diane en Erik waren 13 jaar oud en zaten inm..."
21-04-22
8.4
Lars Wordt Volwassen - 2: MachtDoor: Pieter024
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Macht, Tiener,
" i Lars vertelt i Ik schaamde me niet voor mijn kleine studentenkamertje, maar vond het toch wat ongemakkelijk om een cht volwassen persoon daar te ontvangen. Daar dacht ik echter helemaal niet meer aan tijdens het neuken. Diepe, felle s..."
09-02-22
8.8
Dromerige Dominantie - 2Door: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Macht, Pijpen, Verleiden,
"Langzaam straalde er licht door mijn luie ogen. Knipperend doemde een herkenbare kamer voor mij op. De luiken voor de ramen waren nog steeds dicht. De kamer baadde onveranderlijk in een warme diep oranje gloed. De sfeerverlichting deed perfect zijn w..."
17-12-21
9.1
Brunhilde, De Sekstherapeute - 2: Weer ThuisDoor: Erwijn
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Kousen, Lesbienne, Likken, Macht, Panty, Therapie, Vingeren, Worstelen,
"Dit is het 2e deel van Brunhilde de sekstherapeute waarin het vervolg van Marijke s therapie te lezen is. Dit zou in principe het laatste deel van Marijke worden, om in de komende delen over andere personen te kunnen schrijven die de hulp ..."
29-11-21
9.2
Een Blonde Man? Nee Bedankt!Door: Diana.Sletje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dominantie, Macht, Meester, Neukmachine, Onderdanig, Sub,
"Er zijn zo van die dagen dat ik bloedgeil ben, ik moet het dan kwijt. Wanneer mijn vriend Mateo thuis is, is dat eigenlijk wel gemakkelijk. Ik maak een sensueel dansje voor hem en shake eens stevig met mijn bolle poep, als geen reactie krijg ga ik ..."
18-11-21
8.9
In Zijn Macht - 4Door: Lizzy!
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Macht, Slet, Sletje, Vernederen,
" i In de vorige delen heb ik uitgelegd hoe ik Directielid door iets vreselijk doms in de macht van een walgelijke ICT nerd terecht ben gekomen en hoe erg ik dat vond. Sindsdien is het een ware rollercoaster van gevoelens en gebeurtenissen geworden...."
05-06-21
8.6
In De Macht Van... - 2Door: Geiloog
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Chantage, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dwang, Macht,
"Ik laat het meisje even bijkomen en pak uit mijn auto een flesje water. Gooi het ze toe en zeg Drink even, allebei. We hebben meer te doen. Onhandig en ongemakkelijk laat de jongen het meisje los en drinkt water. Ik zie in zijn kruis dat hij e..."
30-05-21
9.0
In De Macht Van... - 1Door: Geiloog
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Gehoorzaam, Macht,
"Ik kijk naar hen allebei hij 18 zij 17 Ik schat ze misschien wel te oud Vanachter mijn zonnebril zien ze niet dat ik naaar hen kijk het lijkt alsof ik op mijn scherm lees, al maak ik af en toe foto s van hen. Ik neem haaqr vormen in mij..."
28-05-21
8.7
Vrouwen Aan De Macht - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Dwang, Femdom, Macht, Transgender,
"Na het weekend wordt het altijd weer maandag. En zo werd Ron weer naar zijn klus gebracht. Aangekomen werden zijn kleren verwijderd, uiteraard zou ik haast zeggen, maar verder gebeurde er niets. Zowel zijn potige bewaaksters als zijn supervisor waren..."
02-02-21
8.5
Vrouwen Aan De Macht - 2Door: Travestiet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Macht, Pijpen,
"De volgende morgen stonden Ron al op te wachten. De supervisor, twee bewaaksters en een vrouw wie hij zo goed niet thuis kon brengen. Om een lang verhaal kort te maken, de kleding werd hem van het lijf gescheurd door de supervisor terwijl hij vastgeh..."
28-01-21
8.9
Vrouwen Aan De Macht - 1Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Lesbienne, Macht, Transgender,
"Door vergaande modernisering, luchtvervuiling, opwarming van de aarde, kweekvlees en groente is de man zoals wij hem anno vandaag bijna niet meer bestaand in het jaar 2345. Wat is er wel Een wereld geregeerd door vrouwen en vrouwelijk aando..."
21-01-21
8.0
In Zijn Macht - 2Door: Lizzy!
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Macht, Slet, Sletje, Vernederen,
" b In zijn macht 2 b i In het 1e deel heb ik uitgelegd dat ik door iets vreselijks doms in de macht van een ICT nerd terecht ben gekomen en hoe vreselijk ik dat vond. Sindsdien is het een ware rollercoaster van gevoelens en gebeurtenissen ge..."
22-12-20
9.5
In Zijn Macht - 1Door: Lizzy!
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Macht, Slet, Sletje, Vernederen,
" i Onderstaand verhaal is waar gebeurd en speelde zich af in de Corona tijd. Ik heb er lang mee geworsteld maar het helpt me om het op te schrijven en heb aan een co schrijver gevraagd om de gedachten van de man in het verhaal op te nemen zodat het v..."
11-12-20
8.9
Winkeldiefje - 3Door: Sir Fuck-a-lot
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Chantage, Jong En Oud, Macht, Onderdanig, Oudere Mannen, Strippen, Werk, Winkel,
"Het was een warme zaterdagmiddag. Alexandra zat in haar luie zetel naar n of andere domme soap te kijken toen ze plots een Whatsapp bericht ontving. Loom pakte ze haar gsm van de tafel en zag dat het bericht van Nico was, een jongen vanop school wa..."
12-09-20
9.3
Marlies - 6: Het Zaad Van Jonge JongensDoor: Marlies
Reacties: 72
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Buurjongen, Chantage, Coming Of Age, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Macht, Moeder, Puber,
" i In de zomer van 2005, ik was toen net 17 geworden, ontdekte ik mijn lichaam en het effect dat datzelfde lichaam had op zowel vrouwen als mannen. Dit deel, Het zaad van jonge jongens of Marlies 6 , speelt zich af na de terugkeer van mijn zomerva..."
24-08-20
9.3
Winkeldiefje - 1Door: Sir Fuck-a-lot
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Macht, Strippen, Trio, Winkel,
"Lotte snuffelde wat rond in de damesafdeling van een grote kledingzaak. Met nog enkele dagen te gaan tot het begin van het nieuwe academiejaar, haar eerste dag op de unief, viel het haar plots op dat haar hele garderobe thuis er nogal onvolwassen uit..."
23-08-20
8.3
In De Macht Van Floortje En Haar Vriendin - 4Door: Gechanteerd
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Gay, Gebruikt, Macht, Onderdanig,
"Het duurde wel een paar dagen voordat mijn kont hersteld was van de verkrachting door Bo. Zo ruw en wild. Gelukkig lieten de meiden me even met rust en kon ik bijkomen. Ze had momenteel hun pijlen voornamelijk op Hans gericht. Ik zag daarvan regelma..."
20-05-20
8.6
In De Macht Van Floortje En Haar Vriendin - 3Door: Gechanteerd
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Gay, Gebruikt, Macht, Onderdanig,
"De weken hierna was het redelijk rustig. Uiteraard moest ik naakt Floortje haar voeten likken als ze langskwam. Moest ik regelmatig met lingerie naar mijn werk. Af en toe een filmpje waarin mezelf moest aftrekken en hardop zeggen dat ik een waardeloz..."
16-05-20
9.0
In De Macht Van Floortje En Haar Vriendin - 2Door: Gechanteerd
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Gay, Gebruikt, Macht, Onderdanig,
"Na het maken van deze bijzondere profielfoto pakte Bo de halsband weer op en liep met haar slaafje bleek Hans te heten achter haar aan de kamer uit en naar boven toe. Ik moest naar Floortje toekruipen en haar voeten likken terwijl ze een spelletje s..."
13-05-20
8.7
In De Macht Van Floortje En Haar Vriendin - 1Door: Gechanteerd
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Gay, Gebruikt, Macht, Onderdanig,
"Als vrijgezel van 40 met een best drukke baan en een redelijk groot huis kom ik niet altijd toe aan het huishouden. Heb wel eens bedacht om een hulpje te nemen, maar een vreemde in mijn huis vond ik ook geen prettig idee. Tijdens een praatje met de a..."
13-05-20
8.7
Slet Yvonne Onder Macht Van MocroDoor: GeileMocroF
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Chat, Macht, Marokkaans, Slet, Sletje,
"Tofik was een jongen van Marokkaanse afkomst. Hij is 27 jaar en komt uit de Randstad. Hij werkt in een magazijn maar was niet tevreden met zijn werk. Hij was van nature dominant aangelegd en kon vrouwen makkelijk om zijn vingers winden. Hij was gek o..."
04-01-20
7.1
Een Meester Om Te Dienen - 15Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Macht, Plas, Plassen,
"De volgende ochtend ging Job naar zijn werk. Karin had hem nog niet durven vertellen over wat er de vorige nacht gebeurd was. Het was tegen de middag toen er gebeld werd. karin stond op opende de deur en zag een niet onaantrekkelijke man voor de deur..."
24-03-19
8.6
Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Lesbienne, Macht, Prostitutie,
"Het was zeven uur toen de ochtend ploeg begon. Karin werd gevonden door Ineke, een jong verpleegstertje die net van school was. het meisje maakte Karin los. Karin klom moeizaam uit de stoel. maakte met trillende handen de touwen om haar pijnlijke bor..."
17-03-19
8.8
Een Meester Om Te Dienen - 13Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Macht, Plas, Plassen,
"Karin was onder de douche gegaan. Gelukkig had ze altijd schoon ondergoed in haar kluisje liggen. Ze had een schoon wit uniform aangetrokken en wilde weer aan het werk gaan. Ze wilde de telefoon in haar zak doen toen ze zag dat Martin haar een berich..."
16-03-19
8.9
Een Meester Om Te Dienen - 12Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Macht, Plas, Plassen,
"Toen de jongeman haar losliet zag ze dat Martin en Job verdwenen waren. De jongeman maakte aanstalte om haar te neuken, maar Karin duwde hem weg. Mijn Meester heeft niet gezegd dat ik je neuken mag. gaat niet door, schatje Karin stond op, voelde h..."
14-03-19
8.6
Een Meester Om Te Dienen - 11Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Gay, Macht, Meester, Pijpen, Seksbioscoop, Slavin, Slikken, Trio,
"Karin kwam in een brede gang, waar kluisjes stonden. De twee mannen begonnen zich uit te kleden en Karin volgde hun voorbeeld. Elk koos een eigen kluisje, waar ze hun spullen in deden en sloten die af en bonden het sleuteltje aan hun pols. De mannen ..."
10-03-19
9.0
Een Meester Om Te Dienen - 10Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Macht, Vernederen,
"Karin stond huilend in de kleedruimte. Ze voelde zich heel vies en vernederd. het enige dat haar nog wat opbeurde was het idee dat martin haar nu misschien goed genoeg zou vinden voor zichzelf. De grote sterke man die haar in zijn armen neemt en haar..."
08-03-19
8.9
Een Meester Om Te Dienen - 9Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Macht, Plas, Plassen,
"Onderweg naar huis werd Karin onrustig. Ze had gezien hoe geil Job er van werd toen Paul haar neukte en gebruikte. Misschien zou het meevallen. Maar misschien zag hij haar nu alleen nog als een hoer en zou hij haar wegsturen. Met trillende hand stak ..."
03-03-19
8.9
Een Meester Om Te Dienen - 8Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Vernederen,
"Karin liep de trap af, met haar hoge hakken in haar hand. Bij elke stap voelde ze nog steeds hoe er zaad uit haar droop. Ze voelde zich vies en smerig en enorm gebruikt. Ze vroeg zich af wat Martin nu weer wilde. Liefst ging ze naar huis, de hele nac..."
02-03-19
8.8
Een Meester Om Te Dienen - 6Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay, Macht, Onderdanig, Pijpen, Vernederen,
"Karin parkeerde haar auto, liep met de huissleutel in haar hand naar de voordeur. Ondanks dat ze verward was door alles wat er met haar gebeurde, voelde ze zich wel rustig. Ontspannen. Een gevoel dat ze eigenlijk met en bij Job nooit echt gehad had. ..."
25-02-19
8.6
Een Meester Om Te Dienen - 5Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Macht, Onderdanig, Pijpen, Slikken,
"Karin was in de war. Wat gebeurde er met haar Ze raakte de grip op haar leven kwijt leek het wel. Ze kon er geen weerstand tegen beiden. Ze pakte haar telefoon en belde Job. Zonder enige terughoudendheid vertelde ze hem dat ze geen seks meer met hem..."
22-02-19
8.6
Een Meester Om Te Dienen - 4Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht, Masturbatie, Masturberen, Onderdanig, Plas, Plassen,
"Het hele weekend was er verder geen bericht van Martin. Het maakte Karin onzeker. Ze miste hem. Hem en zijn geile opdrachtjes. Zondag avond besloot ze hem zelf maar te whatsappen. Ben je druk Het antwoord kwam een half uur later. Nee, hoezo ve..."
20-02-19
9.1
Een Meester Om Te Dienen - 3Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Macht, Masturbatie, Masturberen, Meester, Onderdanig,
"Die avond zat Karin op de bank. Haar benen opgetrokken. Ze dacht na over wat er gebeurd was. En genoot er nog van. Ze dacht aan Martin, zijn sterke lichaam, zijn dwingende ogen. Nu had hij haar gevraagd om te masturberen in de douche. Stel dat hij me..."
19-02-19
8.9
Een Meester Om Te Dienen - 1Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Macht, Meester, Pijpen,
"Met haar ogen gesloten en haar handen op zijn borst reed ze zichzelf naar haar orgasme. Ze voelde hoe haar buikspieren samentrokken , boog haar hoofd voorover en kreunde hard toen het zover was. Ze wist dat ze nog even door moest gaan omdat zoals alt..."
15-02-19
8.4
Zwarte Godin - 1Door: Mstrss-P
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Beffen, Godin, Macht, Pijpen,
" Nee, verdomme Wat doe ik hier Je helpt mijn carri re naar de kloten Nora trekt zijn voorhuid strak naar beneden en ontbloot de glimmende eikel van zijn keiharde lul Dat had je dan eerder moeten bedenken Wat ben je lekker opgewonden ..."
29-12-18
8.7
De Directeur En De SchoonmakerDoor: Schrijver777
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Directeur, Macht, Pijpen, Schoonmaakster, Slaaf,
"Marco tikte gehaast door op zijn toetsenbord, het was inmiddels al tegen tienen en hij was nog druk bezig met het klantrapport. Zijn consultancy bedrijf was dan succesvol en mocht dan zeker geen personeel tekort komen, toch deed hij sommige taken lie..."
29-08-18
8.7
Schoolproject Met Gevolg - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gevangenis, Macht, Tiener, Werk,
"Zuchtend ontving Renske de opdracht. Waarom Het nieuwe project van school betrof een correspondentie met een gevangen zittend persoon. Zonder woorden liet ze merken dat ze er geen zin in had. Waar haar studiegenoten er wel lol in leken te hebben, za..."
22-03-18
8.9
Lindsay Grijpt De MachtDoor: Tommy X
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Eindelijk is het zover Heel veel gepraat met Lindsay, heel veel gefantaseerd over Lindsay. Ik weet veel meer over haar dan de meeste mensen. Ondanks haar relatief brave imago heeft ze een stout, dominant kantje. Dat kantje kan ze bij haar vriend nie..."
20-02-18
8.0
Porno SchoolDoor: Karel
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dikke Billen, Dikke Tieten, Directeur, Grote Borsten, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Macht, Porno, School,
"Het was zo ver. Eindelijk had ik een jongen van 17 met blond haar en nette kleding de school opgekocht. Ik was de maker van de vrouwenschool. Nou ja, vrouwen waren er niet. Het waren meiden van 16 tot 23. Ik had alle meiden een brief met..."
21-12-17
6.4
Moeder Toch! - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht, Moeder, Zoon,
" i Mijn moeder brengt zichzelf regelmatig in de problemen met haar gokverslaving. Het hele huishoudbudget wordt dan vergokt. Aan mijn vader durft ze haar verslaving niet op te biechten, maar, ondanks mijn leeftijd van zestien jaar, heeft ze mij wel i..."
21-10-17
7.8
MachtDoor: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurman, Buurvrouw, Jurk, Macht, Moeder, Pijpen, Zoon,
"In de loop van de tijd, ik ben 51 jaar en gescheiden. Heb een zoon van 23 jaar en recent met hem sex gehad. Ik merkte dat ik plezier kreeg in het spelen met mannen. En mijn spel heet macht. Ik hoef alleen maar een stuk van mijn borsten laten zien en ..."
20-09-17
6.0
Ragna De Machtige AmazoneDoor: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amazone, Macht,
"Ik lag nog een tijdje te woelen in mijn ge mproviseerde bed, eigenlijk waren het gewoon wat geurende lappen die n van de amazones me had toegeworpen. Wat een mooie, geile vrouwen zijn die amazones toch. En die Ragna, wat een vrouw.. wat z..."
16-04-17
7.5
De Onbekende Macht - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Terwijl Chris al in slaap was gesukkeld, moest Anouk het avontuur gewoon kwijt. De onbekende had haar zo geil weten te krijgen, dat ze van de keuzeopdracht beide opties had gedaan. Sinds haar besef van geilheid, had de studente dit stadium nog niet e..."
08-12-16
8.4
De Onbekende Macht - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Anouk wist eigenlijk niet wat haar overkwam. Ze zat klaar om degene die haar in zijn, of haar, macht had, terug te mailen. Ze moest iets laten weten. Herhaaldelijk begon ze aan de mail. Zou ze verslag doen Zou ze hem vertellen dat zij misschien niet..."
17-11-16
8.4
De Onbekende Macht - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Langzaam gingen haar ogen open. De blauwe kijkers van Anouk hadden moeite om het frisse daglicht te bevatten. Ze voelde zich alsof ze net met Guus Meeuwis zijn woorden de nacht mijn leven gehad had. Naakt lag ze in bed. De dekens waren heerlijk. Ev..."
31-10-16
8.3
De Onbekende Macht - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Het was een heerlijke dag. Anouk had geen verplichtingen. Alleen aan haarzelf. Ze moest zich nog even verdiepen in een bepaalde materie voor haar studie recht. Zoals ze zo vaak doet op zo n dag, had de meid alleen lingerie aan. De keuze van de dag wa..."
29-10-16
8.4
In De Macht Van Mijn BaasDoor: Bottom0184
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Baas, Biseksueel, Macht,
"Met ontsteltenis keek ik naar het papier voor me hoe had ik Mark, 31 jaar, 191 cm, 93kg mij zo kunnen vergissen in de cijfers. Nu ik de nacalculatie had gemaakt zag ik wel waar ik in de fout was gegaan, maar de klant had het project al besteld en ..."
21-10-16
5.8
In Haar MachtDoor: Dutchman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
" Pinggggg Het schermpje van mijn smartphone op het dashboard licht op. Het symbooltje van Whatsapp, gevolgd door een cameraatje en de mededeling dat Esther een afbeelding heeft verstuurd. Stiekem even kijken Ik swipe met mijn vinger over het scherm..."
16-07-16
7.6
Machtige LoverDoor: Julia87
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht,
"Hoi ik ben een 19 jarig meisje, met blond haar en een goed figuur. Cup E en goede billen Dit verhaal is echt gebaseerd alleen de namen zijn veranderd. Het is vrijdag avond en Lotte is aangekomen bij haar vader in Amsterdam. Lotte..."
09-12-15
7.7
Eva - 2: MachtsmisbruikDoor: StorytellerBE
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Het is 16u en de schoobel gaat. Eindelijk kan ik naar huis, dacht Eva bij zichzelf. Haar leerlingen waren extreem lastig geweest en ze verlangde ernaar om een lang heet bad te nemen en compleet tot rust te komen. Na de laatste plichtplegingen en een ..."
30-03-15
7.7
De Machteloze TuinmanDoor: Jennie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht, Tuin, Tuinman,
"Jim was een grote sterke kerel met bruin haar en brede schouders, hij had een vriendelijke blik in z n ogen en werkte sinds kort als tuinman in een mooie villawijk. Het was midden in de zomer toen hij op zaterdag zoals altijd bij de famillie..."
10-11-14
8.1
De Juf In Mijn MachtDoor: Joke_K
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Juf, Macht,
"Augustus zondag 1 september omstreeks 16u, Gert ploft het pak schoolboeken neer op zijn bureau. Hij neemt zijn lessenrooster erbij, en start met de boeken te kaften van het vak dat morgen het eerst geroosterd staat. Jakkes, Frans... walgt hij. Gert..."
27-04-14
7.1
Machteloos GenomenDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht,
"Zonder dat iemand er vanaf wist, had de jonge Indy al een geruime tijd contact met een leuke gast via de e mail en Skype. Het contact was bij toeval ontstaan. Waar het eerst nog erg onschuldig was, merkte Indy dat ze steeds vaker opgewonden werd als ..."
02-12-13
7.6
Vrouwelijk MachtsmisbruikDoor: VrouwelijkeKrachtFan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht,
"Ian is een jongeman en een joviale kerel. Hij gaat elk weekend uit en heeft ondertussen een grote vriendenkring opgebouwd. Ian is gekend als een vrouwenversierder maar in feite is dat totaal niet zijn bedoeling. Ian komt enorm vriendelijk over en hoe..."
30-10-13
5.6
Macht Dankzij LustDoor: Blacky
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht,
"Ik Dennis, 34 woonde alweer 10 jaar in het binnenland van Afrika toen ik werd teruggeroepen naar Nederland omdat het niet zo goed met mijn vader ging. Ik had net met de medicijn man iets uitgevonden waardoor een man macht over een vrouw kon krijgen..."
08-02-13
7.4
De Kunst Van HypnoseDoor: Sjoerd
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hypnose, Macht,
"Sjoerd heeft al een geruime tijd verkering met Yvonne, een stevige dame van 27, met donker bruin haar in een paardenstaart, 1.74m lang en een mooie boezem met cup 60C. Yvonne was jarig en had een aantal vrienden vriendinnen uitgenodigd. Na een hele g..."
09-01-13
7.7
Machteloze ManipulatorDoor: Franky
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Macht,
"Tom en Fleur hebben elkaar ontmoet op een feest van de studentenvereniging waar ze beide lid van waren. Met z n 23 jaar was Tom een van de ervaren studenten en heel bewust van zijn overweldigende uitstraling en status ten opzichte van de nieuwe 1e ja..."
16-08-11
7.8
MachteloosDoor: J.g.w.willms
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Macht,
"Mijn verhaal speelt zich enkele jaren geleden af. Ik was met mijn toenmalige vrouw, ik noem haar hier Mieke, op vakantie geweest in Zwitserland. Het was een warme zomerdag en we waren op terugreis. We reden in Duitsland toen we wilden lunchen. We red..."
09-01-07
6.2