62.580 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Badmeester sexverhalen. In deze categorie staan 29 erotische verhalen.
Viva Gran Canaria - 8: Lullen Om Van Te SmullenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Badmeester, Betrapt, Blowjob, Cowgirl, Gran Canaria, Groepsex, Kwartet, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Schoonmaakster, Vakantie,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. Zoals je weet, lieve lezer, bracht ik de nacht v..."
17-02-23
8.7
BadmeesterDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Badmeester,
"Ik werk nu al 2 jaar in het zwembad als badmeester. Erg leuk werk en zeker omdat zwemmen mijn passie is. In de loop der tijden heb ik me zover opgewerkt dat ik nu 3 keer per week het zwembad af mag sluiten. En dat is dus niet nadat de laatste zwemmer..."
17-04-22
7.7
ZwemlesDoor: BramV
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Badmeester, Milf, Neuken,
"Ik werk nu 2 jaar als badmeester en zweminstructeur bij zwembad De Golfslag . Ik geef verschillende lessen en die afwisseling vind ik leuk. Tijdens open zwemmiddagen en de tiener disco vrijdagavond ben ik badmeester en heb dan het toezicht, ik z..."
23-09-21
8.6
Een Vonk In Het Water - 4Door: Luc99
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Badmeester, Ontmaagd, Ontmaagding, Rimmen, Twink,
" Bedankt voor jullie toffe reacties op de vorige verhalen Hier een langer deel 4 voor het weekend, geniet er van Nadat ik afscheid heb genomen van Bas bij het zwembad, fiets ik fluitend ik terug naar huis. Ik voel de vlinders in mijn..."
11-10-20
9.1
Een Vonk In Het Water - 2Door: Luc99
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Corona, Lockdown, Massage, Quarantaine, Zwembad,
" Bedankt voor jullie reacties Deel 2 liet iets langer op zich wachten, maar deel 3 volgt snel. Ik heb deel 2 iets langer gemaakt dan deel 1, en deel 3 zal nog iets langer zijn. Laat vooral weer weten wat je van het verhaal vindt En ..."
06-10-20
9.2
Een Vonk In Het Water - 1Door: Luc99
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Zwembad,
" Hallo allemaal Ik ben Luc99 en ik ben hier nieuw als schrijver. Ik ontvang graag opbouwende kritiek, zodat ik mijn schrijfstijl kan verbeteren In deze serie volgen we Luc en zijn badmeester Bas, tussen wie een romantische affair..."
14-09-20
8.8
Badmeester BertDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Badmeester, Zwembad,
" Bert had ik belooft nog een verhaal te schrijven. Dit verhaal had ik nog liggen maar heb het sterk gewijzigd tot wat het nu is. Voor Bert. Met twee vrienden vormen we een soort drie eenheid. Zeg maar een soort van drie musketiers, maa..."
23-07-20
8.7
In Het Subtropisch Zwembad - 3Door: Dream Sweet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Tropische, Vakantie, Zwembad,
"Vervolgverhaal van een waar gebeurd verhaal van een tiental jaar geleden. Namen zijn aangepast om privacy te respecteren van deze personen. Die avond was ik dus opnieuw om negen uur present en klopte aan bij de kleedkamer. Opnieuw riep badm..."
31-05-20
8.5
In Het Subtropisch Zwembad - 2Door: Dream Sweet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Pijpen, Tropische, Vakantie, Zwembad,
"Vervolgverhaal van een waar gebeurd verhaal van een tiental jaar geleden. Namen zijn aangepast om privacy te respecteren van deze personen. Tijdens de voorlaatste dag van ons verblijf in het subtropisch zwembad hadden we een rustige ochtend..."
21-05-20
8.5
In Het Subtropisch Zwembad - 1Door: Dream Sweet
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Tropische, Vakantie, Zwembad,
"Hier een waar gebeurd verhaal van een tiental jaar geleden. Namen zijn aangepast om privacy te respecteren van deze personen. Samen met enkele vriendinnen gingen we een lang weekend naar een subtropisch zwembad. Heerlijk beetje relaxen, zwe..."
17-05-20
8.6
Verhalen Van Een Badmeester - 2Door: Tom6969
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Vingeren,
"Hier mijn tweede verhaal, ik vind het wat kort, maar dat kwam beter uit. Want ik ben al met een derde deel bezig. Op dat moment ging mijn portofoon af en werd er gevraagd of iemand kon helpen met een kluisje die niet open wou. Ik heb de zonn..."
11-02-20
8.8
Verhalen Van Een Badmeester - 1Door: Tom6969
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Beffen, Pijpen,
"Dit verhaal is deels fantasie en deels waargebeurd, de namen zijn uiteraard veranderd. Het is mijn eerste verhaal dus opbouwende kritiek is nooit weg. Alvast bedankt voor het lezen. Wanneer ik s avonds aankom op mijn werk als part time badm..."
07-02-20
9.1
Met De Badmeester - 3Door: LLisa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Badmeester, Pijpen,
"Vanavond was onze laatste avond in het vakantiepark in het Belgische Limburg en ik zei tegen Inneke dat ik die badmeester vanavond voor mij alleen wilde. Een uurtje voor sluitingstijd had ik mijn mooiste bikini aan. Een rode die mooi afgewer..."
13-10-19
8.7
Badmeester In Zuid-frankrijk - 7Door: Jochem
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Badmeester, Beffen, Pijpen,
"Eindelijk dan het vervolg, met...seks Jasper en Julie hadden mij verwend op mijn verjaardag, een uitgebreide lunch met champagne en diverse kleine cadeautjes, eau de toilette, een mooi vest en nieuwe slippers. Bovendien hoefde ik als de zwe..."
24-09-19
9.3
Badmeester In Frankrijk - 6Door: Jochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Frankrijk,
" Slaap je wel genoeg had Julie tijdens de lunch gevraagd, ik lachte in mezelf terwijl ik naar beneden liep richting mijn verblijf. Kennelijk hadden mijn zaadlozingen behoorlijk wat energie gekost, misschien tijd om even een klein dutje te doen op mi..."
07-09-19
8.8
Badmeester In Frankrijk - 5Door: Jochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Badmeester, Frankrijk, Milf,
"Hier deel 5, iets korter maar met liefde geschreven Toen ik even later de parasol bij hun plekje neerzette, was Stijn al in het zwembad, Anne was zich aan het insmeren. Wil jij mijn rug even doen Stijn is daar te lui voor Enigszins aarz..."
18-08-19
9.1
Badmeester In Frankrijk - 4Door: Jochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Badmeester, Eerste Keer, Frankrijk, Spuiten,
"Na een vakantie in, jawel, Frankrijk, een nieuw deel, geniet er van Mailen met commentaar, tips of wat je er van vond vind ik leuk Met open mond had ik zitten luisteren en ondertussen kon ik mijn ogen niet afhouden van zijn piemel, ik zag..."
07-08-19
9.1
Badmeester In Frankrijk - 3Door: Jochem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Badmeester, Frankrijk,
" Vandaag deel 3, met een mooie cliffhanger op het laatst Mailen met tips of opmerkingen mag altijd Toen het weer bijna tijd was om het zwembad te openen, begon ik aan mijn wandeling naar boven. Ik deed rustig aan vanwege de hitte en ..."
22-07-19
8.9
Badmeester In Frankrijk - 2Door: Jochem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Badmeester, Frankrijk,
"Hi, dank voor de reacties, mag ook per mail, dan kan ik reageren Mijn 2e deel staat hieronder, de andere twee hoofdpersonen verschijnen in dit deel, veel plezier Meer lol had ik met de kleintjes van een jaar of vier. Zodra ze door..."
12-07-19
8.8
Badmeester In Frankrijk - 1Door: Jochem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Badmeester, Frankrijk, Pijpen, Trio,
"1e deel van een langer verhaal, in dit deel komt nog niet heel veel seks voor... Afgelopen jaar ben ik, Jochem, 18 jaar oud, na mijn eindexamen gaan werken op de camping van een achterneef in het zuiden van Frankrijk. Waar er veel klasgenote..."
07-07-19
8.5
Met De Badmeester - 2Door: LLisa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Spuiten, Trio,
"We waren nog steeds in Belgi op vakantie. Een dagje nadat de badmeester bij ons langs kwam gingen we overdag weer naar het zwembad. De badmeester van gisteren was niet te zien. Ook niet in het bubbelbad. Nabij sluitingsti..."
20-04-19
8.6
Met De Badmeester - 1Door: LLisa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Spuiten, Trio,
"Inneke en ik Lisa zijn al meer dan twaalf jaar beste vrienden. We vertellen elkaar alles en delen ook alles met elkaar. Na onze studies gingen we beiden aan het werk. Jammer genoeg niet bij hetzelfde bedrijf maar wel bij elkaar in de buur..."
28-01-19
8.1
Natsuki En De BadmeesterDoor: Streetwolfviper
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Badmeester, Beffen, Pijpen, Zwembad,
"Dit is het vervolg van Het Zwembad maar nu vertel ik het verhaal kusjes Natsuki Ik hoor de wekker gaan en kijk op de klok het is 7 uur s ochtends ik draai me even om naar Cleo en geef haar nog een kus op haar gezicht en streel even plageri..."
26-01-19
8.3
Het ZwembadDoor: Streetwolfviper
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Badmeester, Pijpen, Vader, Zwembad,
" Er is besloten om onze verhalen niet meer ons of mijn verhaal te noemen beste lezers maar krijgen een meer persoonlijkere titel dus als je van dit verhaal hebt genoten kijk dan lees ook andere verhalen. Dit verhaal speelt zich af na ons verhaal du..."
11-01-19
8.3
De Badmeester - 2Door: SexBoy20
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester,
"Dit is het 2e deel op het verhaal De badmeester Mocht je deze nog niet gelezen, dan raad ik je aan dat eerst te doen voor dat u aan dit verhaal gaat beginnen. Omdat het vorige verhaal een intro was In het vorige verhaal kon u lezen dat..."
08-05-16
6.3
De Badmeester - 1Door: SexBoy20
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Badmeester,
"Hallo, na lang veel verhalen op deze site te lezen besloot ik er zelf ook maar eens eentje te schrijven. Dit is mijn eerste seks verhaal dat ik schrijf. Dus opbouwende kritiek of tips zijn altijd welkom. Ik hoop dat jullie het een leuk verhaal vinden..."
04-05-16
6.6
De BadmeesterDoor: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester,
"Elke donderdagavond ging ik, om de week even te breken, te zwemmen met een goede vriendin van me. Mijn man was dan altijd even naar de kroeg, en ik genoot van het water, en na afloop altijd een lekker drankje. Ik was 44, en het huwelijk zat een beetj..."
28-07-14
6.8
BadmeesterDoor: Wesley
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 18 Jaar, Badmeester,
"Hey. Ik ben Wesley. Ik ben 18 jaar oud, heb donker krullend haar, bruine ogen, 1,88 lang, slank postuur, en 19 cm. Ik ben dan wel 18, maar soms bepalen mijn ouders ook nog dingen. Zo ook deze keer, ik moest mee op vakantie in de herst. We gingen elk ..."
06-10-13
7.2
De BadmeestersDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Badmeester, Vakantie,
"Elke zomervakantie gingen drie vrienden en ik vakantiewerk doen in het buitenbad De Bahamas. Al vanaf mijn vijftiende jaar deden we dit met veel plezier. Kees, Ruud en Wilco ken ik al veel langer maar vanaf je vijftiende mag je volgens de wet pas va..."
01-01-05
7.8