Klik hier voor meer...
Het is tijd voor een feestje! Of je nu eindelijk 18 jaar bent geworden of dik 80...er is genoeg taart voor iedereen! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Verjaardag sexverhalen. In deze categorie staan 258 erotische verhalen.
Pestkoppen - 4: Verjaardag Van LouiseDoor: Floris
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Verjaardag,
" b Floris b Sinds de jongens mijn moeder zover hebben gekregen dat ze verslaafd is geraakt aan hun pikken, is ze enorm veranderd. Het lijkt soms dat het gedrag wat ze vroeger op school hadden, op haar heeft afgegeven, steeds vaker kr..."
13-05-24
8.0
PikachickDoor: FajneFantasies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Blond, Feest, Gangbang, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Pik, Pokemon, Verjaardag, Vingeren, Voyeurisme,
" Hey, mag ik naast je zitten Je kijkt haar aan, maar ze geeft je geen kans om te antwoorden. Het was een retorische vraag, ik wil hier zitten , naast je op de bank ploffend eist ze haar plek op. Jullie zijn op een verjaa..."
05-05-24
7.6
Geil Verjaardagscadeau - 1Door: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04-24
8.5
Het PakDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Directeur, Kontje, School, Slet, Sletje, Toilet, Trio, Verjaardag, Werk,
"Op de receptie kwam ik om een storing te verhelpen en gelijk viel deze man mij al op. Lang en rijzig, grijs ook. Keurig hielp hij mij door de gangen van het grote schoolgebouw naar de feestlocatie. De koeling maakte herrie en dus ging ik snel aan het..."
22-02-24
8.4
Mijn 18e VerjaardagDoor: Kinky Joke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Bdsm, Exhibitionisme, Extreme, Tiener, Verjaardag,
"Hey, ik ben Joke, een journalistiekstudente in het bruisende Hasselt, waar ik sinds anderhalf jaar op kot zit. Drie jaar terug viel mijn blik op Stef, een charmante voetbalvriend van mijn broer. Zijn leeftijdsvoorsprong maakte me aanvankelij..."
06-02-24
8.5
Zoete Wraak Op Een VerjaardagsfeestjeDoor: Max V
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Feest, Pijpen, Strippen, Verjaardag, Wraak,
"Na een lange werkdag kwam Pien lachend en enthousiast thuis, Ted, de meiden willen voor de 40e verjaardag van Debby een verrassingsfeest organiseren. Ik heb natuurlijk gezegd dat ik het gekke pak n de stripper voor mijn rekening neem. Ted lachte ..."
19-01-24
9.3
Zoeken Naar Verjaardag Kado Voor Mijn ManDoor: Xiumi
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Kontje, Kut, Kutje, Trio, Verjaardag,
"Hoe kan ik mijn man, voor zijn verjaardag een origineel verrassend cadeau geven. Mijn man Gerard, wordt binnenkort 45 jaar en ik zoek een opvallend en apart cadeau speciaal voor hem en dat is erg moeilijk. We zijn nu 20 jaar getrouw..."
09-01-24
9.4
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11-23
8.8
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 7Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Klaarkomen, Pijpen, Schaamlippen, Slikken, Tante, Verjaardag,
"Vrijdagmiddag en een nieuw weekend was aangebroken. Het was inmiddels de gewoonte dat haar neefjes en Theo op haar stonden te wachten bij het struikgewas die de school aan het zicht onttrok. Het was iedere vrijdag weer spannend met welke outfit ze ui..."
11-11-23
9.3
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 6Door: Wippie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Pijpen, Sperma, Verjaardag, Vrienden,
"Dorien werd rond 16.00 uur wakker gekust door haar neefjes en Theo. Goede morgenmiddag tante Dot, en ze boden haar een glaasje sperma aan. Ze kwam overeind, pakte het glas aan en keek naar haar neefjes. Nou nou jongens, in dit glas zit minstens vijft..."
30-10-23
8.0
VerjaardagscadeautjeDoor: Lina_V
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Billen, Kontje, Likken, Sub, Verjaardag,
"Het is een lange werkdag geweest. Een stresserende dag. Het ontging je praktisch dat het je eigen verjaardag is. Misschien wou je er ook niet aan denken Met je hoofd nog vol gedachten, snel je naar je wagen. Al van ver zie je iets wits tussen de..."
22-10-23
8.0
Lizzy, De Financieel Directeur - 7: Hoe Het Verde...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chantage, Directeur, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Opdracht, Verjaardag,
"Lizzy was nadat de mannen naar de keuken waren gegaan op zoek gegaan naar de badkamer. In de verte hoorde ze het gelach van de mannen die het nog eens uitgebreid hadden over de manier waarop ze Lizzy te pakken hadden genomen. Lizzy hoorde het aan en ..."
19-10-23
8.9
Romee Is Het CadeauDoor: Gewooneenschrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Publiek, Strippen, Striptease, Verjaardag, Zus,
"Dit verhaal gaat over Romee, ze probeert een grap uit te halen met haar broer Lars maar het pakt heel anders uit dan ze denkt. Zeg t nou riep ik quasi ge rriteerd. Mijn broer zat daar maar, grinnikend. We waren altijd al close maar af en ..."
14-10-23
9.5
Schoonvaders VerjaardagDoor: Tinar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonvader, Verjaardag,
"Ik heet Xandra, 30 jaar en ben getrouwd met Theo. Ik ben met Theo op bezoek bij mijn schoonvader Alex. Mijn schoonmoeder is een half jaar geleden overleden en sinds die tijd zit hij erg in de put. Hij is altijd heel aardig en atten..."
13-10-23
8.9
Lizzy, De Financieel Directeur - 6: Hoe Het Verde...Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chantage, Directeur, Dwang, Opdracht, Verjaardag,
"Een paar weken later was Lizzy druk aan het werk. Inmiddels had ze het vertrouwen gewonnen van de directie en mocht haar plannen omzetten in daden. Het zou niet lang meer duren voordat de eerste cijfers opgeleverd zouden worden en Lizzy had in de eer..."
12-10-23
8.8
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 5Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Tante, Verjaardag, Zuigen,
" i De neefjes, Theo en tante waren gereed voor de wens van Marinus. i Het was warm en zonnig en ze reden naar het drukke strand van de Beerendonck. Ze parkeerde de auto en liepen naar het strand waar Marinus tussen de vele vooral jongelui ..."
05-10-23
8.6
Op Het Bedrijfsfeest - 3: De VerjaardagDoor: Tim2write
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bedrijfsfeest, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Escort, Exhibitionisme, Slet, Sletje, Striptease, Verjaardag,
" i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarv..."
30-09-23
9.4
Oma Steunkous - 2Door: Bipslikker
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Anaal, Billen, Buurman, Jong En Oud, Kleinzoon, Kontje, Lingerie, Oma, Verjaardag, Verleiden,
"De 17 jarige Kees had enorm geboft toen zijn 64 jarige Oma Nel de knul een lesje seksuele voorlichting had gegeven omdat zijn ouders dit verzuimd hadden, en de lessen meteen maar in de praktijk gebracht, waardoor er een nieuwe wereld openging en de k..."
15-09-23
9.3
Anale Seks Met Onverwachte Twist - 2Door: RobbertK
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Billen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Dildo, Handboeien, Kontje, Pijpen, Slaaf, Slavin, Standje 69, Strapon, Verjaardag, Werk,
" i In het vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik mijn vriendin en de buurvrouw neukte. In dit verhaal hebben wij een verjaardag onze buurvrouw, wederom waargebeurd. i Wij lopen onze voordeur uit en ik zie de buurvrouw al in de ..."
13-09-23
8.3
Mijn VerjaardagDoor: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Het is mijn verjaardag vandaag. Ik ben 21 jaar geworden. Op de dag komen mijn ouders en familie langs, in de avond een vriendengroep. Mijn ouders en familie brengen allemaal leuke cadeautjes mee. Het is een gezellige middag. Na een makkelijk hapje et..."
08-09-23
9.2
Twee Voor LauraDoor: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio, Vader, Verjaardag, Zoon,
"Mathias kan er nog niet bij. Volgende week wordt zijn zoon Liam 18 jaar Hij kan zich nog herinneren hoe hij de kleine Liam voor het eerst in zijn armen hield. Nog kan hij zich voor de geest halen, hoe de liefde voor dit nieuwe leven, van het ene op ..."
08-09-23
9.4
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Verjaardag, Vibrator,
"Het ontbijt in de vroege ochtend was heerlijk en daarna had Dorien samen met de jongens gedoucht. En wat is er fijner dan door een mooie naakte vrouw als Dorien ingezeept en afgespoeld worden, zeiden de jongens tegen elkaar. En andersom, wat is fijne..."
29-08-23
8.7
All In The Family - 39: Gelukkige Verjaardag Raym...Door: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Ouderen, Plas, Plassen, Swingers, Verjaardag,
"Kom hier jongen, eindelijk..., Raymond lag verlangend en uitdagend op me te wachten toen ik uit de doucheruimte kwam. Hij was even mooi in aantrekkelijk voor mij als altijd. Velen begrepen niet wat ik toch in die wat kleine, te stev..."
27-08-23
9.6
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Sperma, Verjaardag,
"Dorien haar zestigste verjaardag 2 Tante, vroeg Karel nu ze binnen waren, doe je echt alles voor ons Wat wij maar willen en vragen, jij doet het, al zijn het de gekste dingen of iets wat jij niet wil Nee hoor, jonge mannen denken met hun..."
21-08-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 1Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Neefjes, Neuken, Schaamlippen, Verjaardag,
"Het is mooie zonnige en warme ochtend als ik walker wordt. Mijn vrouw Dorien is jarig en ik heb een verrassing voor haar geregeld. Het was moeilijk om te regelen want iedereen had inmiddels een eigen leven maar het was gelukt. Het was ochtend en na h..."
16-08-23
8.6
Verrassende VerjaardagDoor: Ondeugend
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Verjaardag,
"Dit is iets wat ik nooit had verwacht, maar ik ga het toch plaatsen. Het is mijn eerste verhaal Ik ben Peter een gezellige homo man van 49 die al jaren samen is met zijn vriend van 46. We zijn al 23 jaar gelukkig met elkaar en er was eig..."
05-08-23
8.2
Papa's Lieveling - 3Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Moeder, Trio, Vader, Verjaardag,
"De ochtend nadat de 16 jarige Patricia met hulp van haar moeder Trees haar eerste stapjes had gezet in de damesliefde ontwaakte het meisje en rekte zich eens lekker uit. Inmiddels opende haar moeder ook haar ogen en keek het meisje liefdevol aan, ter..."
23-07-23
8.5
Naaktsauna - 5Door: Azuurblauwe Sinaasappel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Collega, Huisgenoot, Sauna, Trio, Verjaardag,
" i Wat vooraf ging zoals jullie gelezen hebben in het vorige deel van het verhaal had Erica zich voor de eerste keer fysiek gemengd in een vrijpartij van mij en Ella. Mijn vriendin en ik hadden er nog steeds niet over gesproken maar ik merkte wel d..."
21-07-23
9.3
Onverwachte Verlangens - 22Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Verjaardag,
"Het avontuur in de seksclub was Jade goed bijgebleven en Paula had haar moeder wel horen thuiskomen, maar was gelukkig net in bed gekropen. Samen met Fien was ze in haar eenpersoonsbed gekropen en naakt lagen ze in elkaars armen. Fien was doodmoe gew..."
04-07-23
9.4
Lisa's Avonturen - 1Door: ChrisTheWriter
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broers, Creampie, Dikke Tieten, Grote Borsten, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader, Verjaardag, Zus,
" i Dit verhaal is volledig gebaseerd op de fantasie van de schrijver en heeft niks te maken met de werkelijkheid i Vandaag is het mijn verjaardag, eindelijk word ik 16. Ok ik zal me even voorstellen, ik heet Lisa en ben dus vandaag 16..."
04-07-23
9.1
Cadeautje Voor Mijn DochterDoor: Ringeling
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Camera, Dochter, Kut, Kutje, Moeder, Vader, Verjaardag, Zoon,
"Het is koningsdag, een vrije dag. We liggen nog lekker in bed terwijl een schamel ochtendzonnetje door de gordijnen probeert binnen te dringen. Ik kijk op de klok en zie dat het net 9 00 is geweest. Sandra ligt nog lekker te slapen. Ik kruip tegen ha..."
06-06-23
9.0
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 4Door: Maik 070
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Nog geen kwartier later stond Rohan s vriend voor de deur. Hij was duidelijk jonger dan Rajiv, maar totaal niet verlegen. Waar is de pisbak die ik moet testen en certificeren De overige aanwezigen wezen naar mij. Niet dat dat nodig was, want het w..."
22-05-23
8.8
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 3Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Daar zat ik dan, op mijn knie n voor een jongen in hoge laklaarzen met naaldhakken, die in mijn bek stond te zeiken alsof hij gewoon ergens een openbare pisbak gebruikte. Nadat hij zijn blaas had geleegd, zat ik er wat verdoofd bij. De smaak was mij ..."
21-05-23
8.5
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 2Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bottom, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Anyway, terug naar de avond dat ik bij Rajiv zou langsgaan. Ik meldde mij rond de afgesproken tijd bij zijn huis en hij liet mij binnen. Zijn neef was een paar dagen weg, dus we hadden het hele appartement voor onszelf. Hij gaf mij een korte rondleid..."
20-05-23
8.9
Een Bijzonder Verjaardagscadeau - 1Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Kuisheidskooi, Slet, Sletje, Verjaardag,
" i Dit verhaal is het eerste deel uit de serie Van fuckbuddy tot kelderboxslet . i Het was een paar dagen na mijn verjaardag en Rajiv, een jongen met wie ik af en toe seks had, had me bij hem thuis uitgenodigd. Een cadeautje voor je verj..."
20-05-23
8.7
Lotte Neemt RevancheDoor: Ernst Jan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Onervaren, Oraal, Provocerend, Schoonfamilie, Schoonzus, Trio, Verjaardag, Vingeren, Wraak, Ziekenhuis, Zwager,
"Het was druk in het ziekenhuis, waar ik werk en ik liep door de gangen van de ene kamer naar de andere. Onderweg zag ik in de wachtkamer een buitenlandse jongen voortdurend naar mij staren. Toen hij er naar een uur nog steeds zat, vroeg ik aan de rec..."
09-04-23
8.7
De Foto Studio - 33: Een Onverwacht En Een Verwac...Door: Lew Pit
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Feest, Neuken, Orgasme, Pijpen, Strippen, Verjaardag,
" i Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. A..."
21-03-23
9.4
De Bff Van Mijn ZusjeDoor: Bigknuffelbeer35
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Eerste Keer, Verjaardag,
"daar zat ik dan aan de eetkamertafel de nieuwe airpods voor mijn zusje in te pakken die vanavond haar 17e verjaardag ging vieren voor vrienden vriendinnen, collega s en teamgenotes van haar hockeyteam. met een kleine zucht deed ik het laatste stukje ..."
19-03-23
9.0
Een Bijzondere VerjaardagscadeauDoor: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Maagd, Opa, Verjaardag,
"Aan de kapel stopte Amber en Roos met hun fietsen. Goed vieren seffens h . Ga ik zeker doen. Ik ben echt benieuwd wat mijn opa voor mijn verjaardag heeft gekocht. Heeft hij tegen jou iets gezegd Nee echt niet Amber. Maar je opa kennende gaat he..."
26-02-23
7.9
Felix - 20: Mijn 20e VerjaardagspartyDoor: Felix Magnus
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Feest, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slikken, Verjaardag, Vreemdgaan,
"Donderdagmiddag, twee dagen na mijn heerlijke triootje met Tamara en Sarah, stond ik bij de Bosrand te wachten op Tamara. De Bosrand was een weg met een grote parkeerplaats van waaruit je kon gaan wandelen in het bos. Bij de jeugd geliefd om met mooi..."
14-02-23
9.2
Een Hele Geile VerjaardagDoor: GeileSandra
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Verjaardag,
" i Lieve lezer, Ik heb al een tijd niet meer geschreven, dat vind ik zelf ook jammer. Ik had er geen tijd voor en ik wilde mijn vorige verhalen graag overtreffen. Vannacht had ik een geile droom. Die moest ik wel uitschrijven. ..."
15-12-22
8.5
Kimmy Is JarigDoor: Kimmy2006
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Neuken, Pijpen, Trio, Verjaardag,
" b Mijn verjaardagsfeestje was fantastisch En er is op erotisch gebied die avond en nacht een heleboel gebeurd. Vandaar dat dit verhaal wat langer is geworden dan jullie misschien van mij gewend zijn. Terwijl ik dit schrijf is de alcohol..."
22-11-22
9.1
Kimmy Kijkt PornoDoor: Kimmy2006
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Klaarkomen, Likken, Pornhub, Verjaardag, Vingeren,
" i Allereerst dankjewel voor alle leuke en ondeugende berichtjes als reactie op mijn belevenissen. Heerlijk om te weten dat niet alleen ik, maar ook lezers er geil van worden. X Kimmy i Ik had me een paar dagen geleden voorgenome..."
20-11-22
8.7
Goedkope StrippersDoor: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Dochter, Dwang, Feest, Handboeien, Kontje, Kut, Kutje, Meerdere Mannen, Milf, Moeder, Pijpen, Ruig, Strippen, Trio, Verjaardag,
"Nog even en dan werd Marion 49. Ze was de oudste van hun groep vriendinnen en 49 zo was de grap, was het laatste jaar waarop je nog jong was. Die grap maakten ze al jaren, maar nu zat het er toch echt aan te komen. We moeten groots uitpakke..."
04-10-22
8.7
Verjaardag Van De BuurmanDoor: Zaadkontje1986
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Verjaardag, Vuistneuken,
"De weken vlogen voorbij op het werk en voor ik het wist had ik al vakantie. Heerlijk ontspannen dacht ik en een periode waar alles mag en het belangrijkste dat niets moet. Het was lekker weer en ik ging enkele dagen achter elkaar naar het strand om l..."
21-09-22
8.2
Na Een Verjaardagsfeestje...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Hotel, Verjaardag, Vluggertje, Vreemdgaan,
"Ik en mijn vrouw Lisa zijn een weekendje in Maastricht. Het zoontje van haar beste vriendin is net 1 jaar geworden, en dat moet natuurlijk worden gevierd Omdat het best een eindje uit de buurt is hebben we een hotel geboekt om te overnachten. Onze k..."
02-09-22
8.4
De Foto Studio - 20: Catharina's VerjaardagDoor: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Verjaardag,
" i Hoewel elk deel een verhaal op zich is, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met deel 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. Dit verhaal is e..."
31-08-22
9.0
Fickfest Im SchwarzwaldDoor: Fantasyboy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Duitsland, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Orgie, Vakantie, Verjaardag,
"Door de ogen van mijn vriendin Roos Wat een weer zeg, moet je eens kijken . Ik kijk door het raam van ons gehuurde vakantiehuisje. Een comfortabel huisje in de bergen van het Schwarzwald, omringd met bomen. Weg van huis en haard..."
26-08-22
9.1
Mijn 23e Verjaardag - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Biseksueel, Blowjob, Borsten, Buurman, Doggystyle, Kwartet, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Satisfyer, Tieten, Verjaardag, Vingeren, Vreemdgaan, Zomer,
" i Lieve lezer, dit verhaal is veel langer geworden dan ik had verwacht. Mocht je geen behoefte hebben aan een voorspel, spring dan meteen naar het kopje De afterparty . i b Het welkom b Om vijf over twee laat de deurbel weten..."
25-08-22
8.7
Een Classy Slet Op Mijn Eigen VerjaardagDoor: Fantasyboy
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Lesbienne, Likken, Slet, Sletje, Sperma, Spuiten, Verjaardag,
" i Door de ogen van mijn vriendin Dit is een van mijn ultieme fantasie n. Ik zou heel graag willen dat dit werkelijkheid zou worden maar de kans is klein. Het zou onverantwoord zijn en kan voor lastige situaties zorgen. Ach ja fantaseren is..."
19-08-22
8.9
Lotte En Marieke - 3Door: Alexander B
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Biseksueel, Borsten, Collega, Condoom, Dagboek, Klasgenoot, Kousen, Neuken, Puber, Sperma, Studenten, Tiener, Tieten, Trio, Verjaardag, Voeten, Vreemdgaan,
" i Geheimen uit mijn Rode Dagboek... In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe ik in september 2004 bij de jonge studente Lotte in bed belandde, wat er gebeurde na de onverwachte thuiskomst van haar vriend Paul, en dat uiteindelijk ook nog haar..."
21-07-22
8.1
De Onverwachte GastDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Telefoon, Verjaardag,
"In de titel zit de suggestie opgesloten dat ik een onverwachte gast op bezoek krijg, terwijl het hier precies andersom is. Ik ben de onverwachte gast, op een verjaardagsfeest. Niet dat ik niet uitgenodigd was, maar geen van de andere gasten kent mij,..."
13-06-22
8.9
Brutaal Buurmeisje Gedomineerd - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Buurmeisje, Squirten, Vastgebonden, Verjaardag, Vernederen, Zweep,
"Kort na de tweede sessie met Naomi, was zij jarig. Ze werd zeventien en aangezien Joachim al even in de straat woonde, hadden haar ouders hem ook uitgenodigd, net als vorig jaar. Aangezien ze een vrij grote tuin hadden, werd er een klein feestje gege..."
10-06-22
9.2
Kleindochters Worden GrootDoor: Fantastgast
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Borsten, Kleindochter, Kut, Kutje, Opa, Rokje, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Herman, 83, zat tegenover zijn zoon aan de keukentafel. Ze hadden het over voetbal, maar zo buiten het seizoen vonden ze het beiden niet een fantastisch interessant gesprek. Herman prikte doelloos in het stukje gebak dat hij niet op kreeg. Ernaast la..."
08-06-22
8.6
VerjaardagsfeestjeDoor: Bauwfred
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Milf, Verjaardag,
"Ik ben Charlotte lerares ,44 jaar 1m73, 62kg C cup. Ik ben al 20jaar getrouwd met Marc 46 jaar salesmanager gezond buikje en licht grijzend haar. Zelf hebben we geen kinderen maar ik heb in het verleden wel vaak bijles gegeven aan kinderen uit de buu..."
03-06-22
8.9
Voor Mijn VerjaardagDoor: Arthur
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Ik was net 37 geworden en vierde mijn verjaardag in het weekend. Geen bijzondere dag of zo. Ik hecht niet zoveel waarde aan mijn verjaardag, maar nu was het een mooi moment om weer vrienden en familie uit te nodigen. Na een gezellige dag..."
15-03-22
8.9
Rosalie Krijgt Een Beurt - 8: Koningin PaulaDoor: Francisca02
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ballgag, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Dominantie, Koningin, Vastgebonden, Verjaardag,
" i Verteld door Julia i Mama . Ik zuchtte, ik zat op de bank met mijn rug tegen de zijleuning aan en mijn dochter tussen mijn benen in genesteld terwijl ik haar voorlas uit een sprookjesboek die we die ochtend samen hadden gekoc..."
07-03-22
9.5
Hindoestaanse Hoertjes - 13: Priya's Verjaardag /...Door: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hindoestaans, Hoer, Prostitutie, Verjaardag, Verzoek,
" i op verzoek. i b Priya b En, wat wil je voor je verjaardag vroeg Max. Wat denk je antwoordde ik lachend. Hij snapte de hint onmiddellijk. Je bent ongelooflijk, Priya, lachte hij. Nou ja. De deur van mijn slaapkamer gi..."
12-02-22
8.9
Eerste Keer Als Stripper - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Ontmaagd, Ontmaagding, Strippen, Verjaardag,
"Na heerlijk te zijn verwend geweest door de vrienden van Jeroen, was het nu tijd om haar belofte waar te maken en Jeroen te ontmaagden. Ze vond het erg lekker, wetende dat ze zijn eerste zou zijn en nam hem mee naar zijn kamer, zonder zijn vrienden. ..."
29-01-22
8.8
Heropvoeding - 22: VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Ik was blij dat Tania, ook al was het nog maar deels, weer terug was. We hadden de hele nacht seks gehad. Pa was nog een keer in mij en later nog een keer in Tania klaargekomen. Manou had duidelijk laten merken dat ze een meerwaarde was. Ze was er ie..."
27-01-22
9.1
Eerste Keer Als Stripper - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Eerste Keer, Pijpen, Strippen, Striptease, Verjaardag,
"Sinds Megan de seks met de zoon van haar beste vriendin had ontdekt, was ze erachter gekomen hoe lekker seks kon zijn met jongere knullen. Ook al was de onervarenheid duidelijk te merken en was Jason in het begin zeker niet zo ervaren geweest, ze von..."
25-01-22
9.1
Ninya, Naar Een VerjaardagsfeestjeDoor: Angela
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Neuken, Rape, Verjaardag, Verkracht,
" Veel plezier op de verjaardag van Sophie, Ninya. Dank je wel papa, zei de zestien jarige, ze ging naar Sophie, die werd zeventien, pyjama party. Het was twintig minuten fietsen en om bijna acht uur s avonds was ze er. Ze zette haar fi..."
04-12-21
7.5
Mijn Verjaardagscadeau - 1Door: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Verjaardag,
"Hallo mannen, hier is Ruben. Net 18 jaar geworden. Al jaren fantaseer ik van seks hebben, maar tot mijn 18e verjaardag is het er nooit van gekomen. Ik had me voorgenomen om op 18 jaar ontmaagd te worden. Die dag zou ik gaan zorgen voor een date en da..."
30-10-21
8.8
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 122Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Feest, Kontje, Kwartet, Likken, Pijpen, Verjaardag,
" b Ik werd binnenkort 30 jaar en dat wilde Jan graag uitgebreid vieren. b i We waren ook nog eens 10 jaar bij elkaar dus alle reden voor een feestje. i Het was mooi weer en de tuin was een geschikte plek daarvoor. Uiteraard k..."
20-10-21
9.3
Megan Viert Haar Verjaardag Met Ouders En Schoono...Door: Meganv
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schoonouders, Verjaardag,
"Na een lange warme nacht, waarin ik nog regelmatig de gebeurtenissen van de vorige avond door mijn hoofd voorbijzag flitsen, werd ik wakker van het geluid van het uitruimen van de vaatwasser. Ik keek naast mij en zag dat Marco inmiddels uit bed was. ..."
13-10-21
9.0
Megan Viert Haar Verjaardag Met Ouders En Schoono...Door: Meganv
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Schoonouders, Verjaardag,
"Afgelopen maand vierde ik mijn verjaardag op een vakantiepark. Ik ben eigenlijk in de maand oktober jarig, maar door de corona was het gewoon lastig om iedereen tegelijkertijd te ontvangen. Nu de regels wat versoepeld waren, was het mogelijk om een h..."
10-10-21
8.9
Familiegeheimpjes - 18Door: Mickey Hard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Trio, Verjaardag, Zus,
"Jochem had grote hoop op de videospeler die hij was tegengekomen. Eindelijk zou hij kunnen zien wat er op de VHS banden stond. Hij had het apparaat stiekem boven gezet. Toen Kristel en Marion op een middag niet thuis waren, was hij naar hun slaapkame..."
25-09-21
9.4
Een Etentje Voor Je VerjaardagDoor: Fluweel
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Klaarkomen, Restaurant, Toilet, Verjaardag, Vernederen,
"Mijn verjaardag is aangebroken, ik hoor mijn vrouw thuis komen van haar werk. Ze geeft me een klein kusje op mijn mond. Gelukkige verjaardag schat Ga maar naar boven, je kledij ligt klaar op ons bed. Mijn hart bonst als een kleine jongen d..."
29-09-21
8.3
Megan Wordt Door Haar - 1Door: Meganv
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Kleinzoon, Moeder, Neuken, Opa, Verjaardag, Zoon,
"Het hierna beschreven geheim draag ik met mij mee en heb er geen spijt van. Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Megan een 42 jarige getrouwde vrouw met lange blonde haren. Mijn lichaam wil ik beschrijven als een beetje mollig met..."
31-08-21
9.1
Twee Kleine SprookjesDoor: Vintage
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Billen, Deepthroat, Gangbang, Heks, Koning, Kontje, Kut, Kutje, Maagd, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Sprookje, Vader, Verjaardag,
"Mijn ZESTIENDE verjaardag Toen ik wakker werd en door het kleine houten raam naar buiten keek realiseerde ik wat er vandaag zou gaan gebeuren met me. Mijn vriendinnen die een jaar ouder waren dan ik waren hetzelfde overkomen als wat me te wa..."
27-08-21
8.7
HeksenkringDoor: Axl42
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Dp, Dubbele Penetratie, Heks, Verjaardag,
" i Een verhaal op verzoek van R. Deze keer een echte uitdaging. Ik hoop dat het jullie bevalt i Dennis leidt Nicolle aan de hand over het donkere bospad. Om in deze duisternis niet te struikelen is voor Dennis al lastig, maar Nicolle heef..."
24-08-21
9.1
Een Buitenaards Ras - 8: VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alien, Verjaardag,
"Waar Pam, Anna en Lima met hun kinderen doorbrachten haalde ik Cynthia, Sai en Shina bij me. Shina zag er niet lekker uit. Ik ben ook zwanger zei ze. Kun je wel mee vroeg ik de Keniaanse. Ze zei dat ze voor geen goud niet mee zou gaan. Sai en An..."
09-08-21
9.0
De Gunfactor - 3: Het VerjaardagscadeauDoor: Karel Jr.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Vader, Verjaardag, Zoon,
"Het leven lacht me toe de laatste tijd. Het lijkt erop dat ik de scheiding van mijn vrouw Melissa eindelijk heb verwerkt. En dat allemaal dankzij mijn zoon Don, die me voor een week zijn baantje als schoonmaker van zwembaden liet overnemen. Ik heb no..."
14-06-21
9.1
Marthe’s Rolstoelavonturen - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rolstoel, Trio, Verjaardag,
"Het leek alleen maar lekkerder te worden en Marthe voelde ook de handen van Hanne over haar lichaam glijden, maar huh Voelde ze dit nu goed, de handen hadden haar borsten beetgepakt en Hanne was heerlijk haar borsten aan het kneden, maar dit klopte..."
24-05-21
9.3
Marthe’s Rolstoelavonturen - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rolstoel, Trio, Verjaardag,
"Onverwachts had Marthe een heerlijk avondje gehad met haar nieuwe taxichauffeur Hanne. De twee blondines hadden een heet avondje gehad, waar ze zeer lang seks hadden gehad, met meerdere heerlijke orgasmes ten gevolgde. s Nachts waren ze lepeltje lep..."
21-05-21
9.1
Anita's VerjaardagDoor: Rob
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Trio, Verjaardag,
"Anita was een 46 jarige, 188 cm. metende blonde schone met haar tot op haar schouders, blauwe ogen, een stevig maar slank figuur en mooie kleine en sexy borsten. Ze had brede heupen en een stevige sexy kont. Ze had een leuke parttime baan als secreta..."
12-05-21
9.0
De Club - 26: VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verjaardag,
"Er was veel gebeurd in de afgelopen maand. We hadden nu genoeg jeugdige voor het tweede eiland. Het zou bestaan uit een Aziatisch dorp met twee jongens, twee meisjes en n she male, de laatste werd ook dorpshoofd maar moest wel meewerken. Het donker..."
09-05-21
8.6
De Club - 17: De VerjaardagDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Bondage, Lesbienne, Slaaf, Slavin, Vastgebonden, Verjaardag,
"Ik gaf Saka, bij het wakker worden, een dikke kus. Gefeliciteerd mooie meid . We stonden op, name een douche en gingen naar de woonkamer. Een enorm ontbijt stond klaar. Pa en Yura waren er, net als Aki en Megan. Iedereen feliciteerde Saka en gaf haa..."
27-04-21
9.0
Moeders VerjaarscadeauDoor: Yoloman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Blinddoek, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Moeder, Onderdanig, Ruig, Verjaardag, Zoon,
"Kleine Intro Hallo ik ben mark ik ben 18 jaar oud en woon samen met mijn moeder Moniek sinds haar scheiding met mijn vader is het al die tijd rustig met de liefde gebleven Moniek is een gezellige vrouw van 44 jaar voor haar leeftijd ziet ze er no..."
19-04-21
8.6
Het Verjaardagsfeestje - 1Door: Joann
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Cuckold, Cuckolding, Feest, Verjaardag,
"Hallo. Wij zijn een koppel van ik een man van 56 jaar en mijn vrouw Ann 53 jaar. Voor haar leeftijd ziet ze er nog goed uit, halflang bruin haar, een goed gevulde C cup en een lekker kontje, hier en daar wel een rolletje meer dat er in de loop de..."
20-04-21
8.5
Jouw VerjaardagDoor: Frank020
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Pijpen, Spanking, Spuiten, Verjaardag,
"M n telefoon piept, berichtje van jou. Hoi schatje, heb je zin in een feestje Ik vier volgend weekend m n verjaardag Leuk, stuur ik terug, tot volgende week Een dag later sta ik in een lingeriewinkel. Gelukkig heb ik wel eens gekeken naar het labe..."
01-04-21
8.7
JeanetteDoor: Twinkle
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oma, Pijpen, Squirten, Verjaardag, Vreemdgaan, Zonder Slipje,
"Het is september 2019 als mijn tante haar verjaardag viert. In mijn 35 jarige leven heb ik nog nooit een verjaardag van haar gemist. Zijn vaak de gezelligste verjaardagen en het is er altijd lekker druk met neven nichten ooms en tantes en v..."
01-04-21
8.6
Er Is Er Een Jarig - 4Door: Vintage
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"De grote dag was daar. Ik stond op onze nationale luchthaven op Gina te wachten die elk moment door de arrival gate aan zou kunnen komen. Bijna elke dag had ik haar zonder dat Liza het wist getext over de vorderingen die ik met onze lieve do..."
25-03-21
8.7
Er Is Er Een Jarig - 3Door: Vintage
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
"Ik aaide Liza over haar hoofd. Weet je dat als er een vrouw of een meisje aan een man zijn stijve likt, hij dat n van de lekkerste dingen vind die er bestaat Liza lag aandachtig naar me te luisteren toen ik dat tegen haar zei. Tenminste..."
22-03-21
9.2
Vivian Het VerjaardagscadeauDoor: Badjas
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Trio, Verjaardag,
"Judith en ik zijn nu iets meer dan drie jaar samen. Morgen vieren we voor de derde keer mijn verjaardag samen. Nou lijken verjaardagen niet bepaald een belangrijke milestone in een relatie, maar bij mij en Judith zijn ze dat wel. Judith is een maand ..."
21-03-21
9.2
Er Is Er Een Jarig - 2Door: Vintage
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Pap wanneer komt mam weer naar huis, vroeg Liza aan me. We zaten naast elkaar op de bank. Over een dag of zes lieveling. Waarom Vind het niet gezellig zo met mij grapte ik. Ja hoor pap natuurlijk. Ik vind het altijd leuk om met jou all..."
21-03-21
8.6
Er Is Er Een Jarig - 1Door: Vintage
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder, Schoonmoeder, Verjaardag, Zoon,
"Ik en streelde mijn vrouw zachtjes tussen haar benen. Ze werd wakker en duwde mijn hand weg. Nu niet lieverd, weet je niet meer wat we hebben afgesproken Liza is jarig en we zouden haar toch nu ze vandaag zestien word het n en ander laten..."
15-03-21
8.5
Vrienden Met Een Escort - 26: SlotDoor: Eline89
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Escort, Massage, Verjaardag, Vrienden,
" Nou, dan geloof ik dat we alles hebben afgehandeld, zegt de man tegenover me. Pieter de Vries. Dan stel ik voor dat we afscheid nemen. Ik kom overeind en geef hem een hand. Dank u voor uw tijd, zeg ik beleefd en pak de papieren die in ..."
24-02-21
9.6
Petra En Erik - 39: Verjaardag AvondDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Vastgebonden, Verjaardag, Vernederen, Verzoek,
"Erik zag hoe zijn vrouwtje ademloos genoot van die ruwe behandeling en kon zijn handen niet van zijn kloppende lul afhouden. Met van inspanning tranende ogen van het kijken naar het schouwspel, had Erik niet in de gaten dat er een vrouw van middelbar..."
16-02-21
9.1
Karin En Hansje - 26: Sandra Verklaart Haar Relat...Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Opwindend, Striptease, Verjaardag,
" i In voorgaand deel 25 heeft Karin een hormonenspiraaltje laten plaatsen. Michel had haar vergezeld naar het medische centrum. De onderzoekende arts was opgewonden geraakt door Karin en had de situatie een beetje misbruikt. Dit resulteerde in een g..."
15-02-21
9.2
VerjaardagsfeestjeDoor: Veer
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Feest, Spuiten, Verjaardag, Vingeren,
"Weken geleden besloten dat ik dit jaar eindelijk mijn verjaardag weer eens echt vier. Jij hebt toegezegd dat je ook komt, ik kijk er al naar uit. De avond van te voren heb ik met vrienden al alles klaargemaakt, dit wordt mijn cocktailparty...."
07-02-21
8.0
Brams Feestje - 11Door: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Milf, Pijpen, Uitdagen, Verjaardag, Vuistneuken,
" i Dit deel is wat heftiger dan de voorgaande en komende delen. Het is maar goed ook, anders zou Bram Claudia nooit kunnen pleasen i Vivian keek even met haar blauwe ogen omhoog en nam nog meer van mijn harde lul haar mond in. Ze sloot h..."
05-02-21
9.0
Brams Feestje - 7Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buitensex, Buurmeisje, Milf, Verjaardag,
"Miranda stond met haar blote voet op de schouder van Keyleigh en ik ramde mijn harde lul haar kutje in. Keyleigh keek af en toe omhoog en zag de kutsappen uit het kutje van Miranda druipen. Ze likte over haar been heen en nam de sappen in zich op. Mi..."
25-01-21
9.2
Verjaardag - 3Door: DirtyMind21
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Blond, Hoer, Prostitutie, Verjaardag,
" i In de vorige verhalen kon je lezen dat ik me schandelijk heb gedragen op de verjaardag van mijn vriend Tom. Ik heb me laten betasten en neuken door diverse mannen, die qua leeftijd met gemak m n vader konden zijn. i Als ik de slaapkamer..."
07-01-21
8.5
Gfe - 7: Verjaardag Van KatjaDoor: Borrie70
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Verjaardag, Zus,
"De laatste week van Berends vakantie was ingegaan en Eva en ik hadden nog steeds veel plezier in de winkel, die steeds meer aanloop kreeg van mensen, die ontdekten hoe leuk een winkel kan zijn als je er ook gewoon kon komen voor een bakkie koffie of ..."
05-01-21
9.5
Verjaardag - 2Door: DirtyMind21
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Oom, Slet, Sletje, Vader, Verjaardag,
" i In het vorige verhaal kon je lezen hoe schandelijk ik me heb gedragen op de verjaardag van mijn vriend Tom. Door pure geilheid niet te kunnen weerstaan heb ik me laten neuken door de leider van m n vriendje z n voetbalelftal, die qua leeftijd met ..."
05-01-21
8.4
Borderline - 27: VerjaardagsfeestDoor: Maaike A.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Borderline, Feest, Verjaardag,
"Zo, wat een verhaal van Ronald. Dat hakt er wel in. We krijgen de gelegenheid om zijn verhaal te ontleden en om er over te praten. Ronald heeft duidelijk een richting die hij kan bewandelen. Om Julia s vertrouwen terug te winnen, laat hij onder ander..."
02-01-21
7.8
Verjaardag - 1Door: DirtyMind21
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Slet, Sletje, Verjaardag,
"Ik schrijf hier een verhaal, met een beetje schaamte, over wat me is overkomen op de verjaardag van m n vriend. Ik ben Fleur, een 18 jarig meisje en heb alweer 2 jaar verkering met Tom. Tom is een knappe jongen, maar soms ook erg na ef. Hij..."
02-01-21
8.3
Hindoestaanse Hoertjes - 8: Het FeestjeDoor: Muis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Hindoestaans, Hoer, Prostitutie, Verjaardag,
" bAshna b Remco trok zijn pik uit mijn kut. Dat was lekker, Ashna, zei hij en kuste me. Onze vaste pizzakoerier was tevens een vaste klant geworden. Hij kwam elke week wel eens na zijn werk langs om n van ons te neuken. Hij had zelfs k..."
09-12-20
8.2
Suzanne’s VerjaardagDoor: Nicky96
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Likken, Romantiek, Verjaardag,
"Ik leerde Suzanne kennen toen ik in 3 HBO zat. Ik woonde al weer een tijdje in Amsterdam, op kamers, en ging regelmatig met klasgenoten uit. Zo ook die zaterdagavond dat ik Suzanne tegen het lijf liep. Ze hoorde bij een andere groep, maar op de dansv..."
26-11-20
9.3