63.199 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Wat moet je met je lul in een Lockdown? Nou, deze sexverhalen brengen je vast wel op ideeën! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Lockdown sexverhalen. In deze categorie staan 108 erotische verhalen.
Met Moeder In Lockdown - 2Door: Lionheart
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Moeder, Quarantaine,
"De volgende ochtend word ik wakker in mijn bed en ik merk dat mijn moeder al uit het bed is gegaan. Nu pas besef ik, voor het eerst alleen, wat er gisteren is gebeurd. Ik heb gewoon mijn bloedeigen moeder geneukt. Ik dacht dat ik er spijt van zou gaa..."
13-03-23
9.0
Naomi - 7Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Lockdown, Neuken, Orgasme, Pijpen, Quarantaine,
"Naomi veegde mijn slip langs haar bovenbenen en langs haar natte gleuf en ik zag nog wat van mijn zaad uit haar kontje komen. Uit pure geilheid likte ik haar glimmende poepertje schoon en ze lachte. Smulpaap Je eigen zaad Film je dat ook nog Ik ..."
25-12-22
8.3
Sport Spuit Lockdown - 3: SlotDoor: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Corona, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Quarantaine, Sport, Vrienden,
"Het is maandag 20 januari 2020 broer Glenn viert zijn 19e verjaardag en ik moet nog drie weken wachten totdat ik 16 ben. Ik ben ietsje later bij het gezamenlijke ontbijt in de heel vroege ochtend en zie Glenn van grote afstand stralen. Dat doet me e..."
06-12-22
8.9
Klassenfeest In De Parenclub - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Dikke Tieten, Gangbang, Grote Borsten, Lockdown, Orgie, Parenclub, Quarantaine, School, Swingers, Trio,
"Bart en Laura, het stelletje van de klas, trokken zich samen terug in de kleedkamer. Daar waren de kluisjes waarin gasten hun bezittingen konden bewaren en zich konden verkleden voor de feestjes die hier normaal plaatsvonden en er waren een aantal do..."
22-09-22
8.8
Klassenfeest In De Parenclub - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Quarantaine, School, Tiener, Vreemdgaan,
"Het feest ging in volle gang verder. Peter was net uit het bad geklommen en ging weer terug naar de dansvloer. Clint stond achter de bar drankjes te schenken en gluurde onder de jurkjes van Eva en Fleur die uitdagend op de bar stonden te dansen. ..."
19-09-22
9.0
Edging Oscar - 7: SlotDoor: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Kwartet, Lockdown, Quarantaine, Sperma, Trio, Vrienden,
"Oscar en ik gaan voldaan liggen en kijken elkaar aan. De vermoeidheid bij ons beiden is overduidelijk. Oscar neemt als eerste het woord en zegt Snel even opruimen, onze kleding in de wasmand doen en dan een welverdiende slaap. Ik haal het grijze l..."
17-07-22
8.9
Edging Oscar - 6Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Corona, Dik, Dildo, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Ontmaagd, Ontmaagding, Poppers, Quarantaine, Vrienden,
"Oscar neemt een eerste hap van de dame blanche, vanilleroomijs met chocoladesaus, maakt een slurpgeluid, opent zijn mond en toont mij zijn nu schijnbaar volkomen verrotte gebit. Die gast voelt zich echt op z n gemak bij mij , hoor ik in me. Hij slui..."
15-07-22
9.0
Edging Oscar - 5Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Deepthroat, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Oom, Pijpen, Prostaat, Puber, Quarantaine, Romantiek, Viagra, Vrienden,
"Terwijl Oscar en ik elkaar in de badkamer aan het glad wrijven zijn, horen we oom Tjeerd roepen Nog tien minuten, jongens. Oscar roept met zijn zware, sonore stem Ok , Tjeerd , fluistert dan in m n oor, niet schrikken , trekt mijn billen uit el..."
14-07-22
9.1
Edging Oscar - 4Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Dik, Edging, Fietsen, Groot Geschapen, Grote Lul, Klasgenoot, Lockdown, Logeren, Meester, Quarantaine, Sperma, Vrienden,
"Nadat Oscar en ik onze spullen in de logeerkamer van tante Nel en oom Tjeerd hebben gelegd, lopen we licht ongemakkelijk naar beneden. We hadden gelukkig wind mee, maar toch was de tocht een aanslag op de spieren. Oom Tjeerd ziet ons naar beneden lop..."
13-07-22
8.9
Edging Oscar - 3Door: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Corona, Edging, Fietsen, Klaarkomen, Lockdown, Puber, Quarantaine, Trio, Vakantie, Vrienden,
"Na de solo fietstocht naar Alkmaar kom ik voldaan thuis. Nou ja, het fietsen was wel solo, maar ik kan natuurlijk allerminst spreken over de solo handkar . Mo en Mike gaan nog steeds door mijn hoofd wat een gozers en de kans dat ik op zijn minst Mo..."
12-07-22
8.7
Edging Oscar - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Deepthroat, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Lockdown, Pijpen, Puber, Quarantaine,
"We zitten met z n allen inmiddels drie weken in een lockdown . De docenten beginnen een routine op te bouwen die redelijk werkt ik zelf vind het best prettig om afstandsonderwijs te hebben. Ja, ik mis wel vooral de gozers in de klas, maar die leide..."
10-07-22
8.8
Edging Oscar - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Edging, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar, Lockdown, Puber, Quarantaine,
"Het lijkt zo kort geleden, maar ik word inmiddels al zo n twee maanden Doctor Cumcontrol genoemd. Gelukkig slechts in kleine kring door een paar gozers uit mijn vriendenclub die zelf ook niet vies zijn van mannenvlees. Nou ja, adolescentenvlees. He..."
08-07-22
8.1
In IsolatieDoor: Tom024
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Corona, Eerste Keer, Lockdown, Moeder, Quarantaine, Zoon,
" Als je zelf in isolatie moet in verband met een besmetting komen de creatieve ingevingen vanzelf. Veel plezier De uitslag is binnen Negatief Bij mij ook mama En jij Henk Henk hoest en proes..."
20-05-22
8.9
BruidsvluchtDoor: Max A.
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Corona, Creampie, Lockdown, Moeder, Neuken, Orgasme, Pijpen, Quarantaine, Stiekem, Vingeren,
"Mijn hele leven kwam op zijn kop te staan, want ten eerste was het coronavirus uitgebroken op mijn universiteit. Dus kregen we virtuele colleges via internet. Ten tweede zat ik nu dus weer thuis in de lockdown, met niemand anders in de buurt dan mijn..."
23-04-22
9.1
Coronavakantie De Keuzepot - 6Door: Tristan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Corona, Lockdown, Quarantaine, Trio, Vakantie, Vastgebonden,
" Het heeft even geduurd maar dan uiteindelijk toch een vervolg, alle feedback isvan harte welkom. Liggend tussen beide dames werd ik de volgende ochtend wakker, brak van de korte nacht, mijn lichaam stram van het slapen tussen de 2 p..."
22-03-22
9.4
Covid, Een Last Of Een Lust? - 3: Slot $Door: Maria
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Lieve lezers, hierbij het derde en laatste deel van een serie, met een zeer actueel onderwerp De Covid pandemie Veel leesplezier en je weet het vast al, ik hou wel van een lieve reactie Wim en Ilse, beiden in tweeduizendtwintig al ..."
11-02-22
9.2
Covid, Een Last Of Een Lust? - 2 $Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Lieve lezers, hierbij deel twee van een nieuwe serie, met een zeer actueel onderwerp De Covid pandemie Veel leesplezier en je weet het vast al, ik hou wel van een lieve reactie Wim en Ilse, beiden in tweeduizendtwintig al gevaccine..."
30-01-22
8.8
Oud En Jong En GretigDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Corona, Jong En Oud, Lockdown, Neuken, Quarantaine, Weduwe, Weduwnaar,
"Dan maar weer lopen. Een stevige wandeling maken over de Vest, het park dat rondom de oude stad loopt. Niks is open, je kunt nergens naar binnen, maar hij weet onderweg een coffee to go plek waar je wat kunt drinken. Als hij daar staat herkent hij ha..."
28-01-22
8.7
Dicht Wegens CoronaDoor: Herby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De winkels waren dicht wegens coronamaatregelen van het kabinet. Pure flauwekul natuurlijk, want wat is nu het verschil tussen winkelen in een supermarkt, of in een bouw of woonwinkel Maar goed, er was niets aan te doen. Dan maar bestellen..."
23-01-22
8.7
Covid, Een Last Of Een Lust? - 1 $Door: Maria
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Lieve lezers, hierbij een nieuwe serie, met een zeer actueel onderwerp De Covid pandemie Veel leesplezier en je weet het, ik hou wel van een lieve reactie Tweeduizendtwintig zal velen nog in de herinnering gegrift staan De uitbraa..."
20-01-22
8.7
HuwelijksvideograafDoor: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Corona, Huwelijksnacht, Lingerie, Lockdown, Pijpen, Quarantaine,
"Mijn naam is Maikel en ik werk als videograaf. In praktijk betekent dit dat ik vooral huwelijken vast leg en daar uiteindelijk een mooie filmreportage van maak. Jullie zullen begrijpen dat de periode van de lockdown met weinig bruiloften financieel n..."
07-01-22
9.1
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 4: Claudia En Sa...Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lesbienne, Lockdown, Quarantaine,
"Na dit weekend kwam ik uitgeput thuis. Was nu eens blij dat ik thuis moest werken. Ik kon zelfs niet meer de moed opbrengen om mij zelf af te trekken, zo gevoelig was mijn onderlijf aan beide kanten. Maar dat ik meer dan 100 genoten had, moge duidel..."
24-11-21
8.9
Mijn VaccinatieDoor: Virusje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Samen met een vriend heb ik dit verhaal gemaakt. Het verhaal is door hem in grove lijnen geschreven, ik heb er een verhaal van gemaakt. Hopelijk genieten jullie er net zo van als wij. Ik kan niet anders. Ik moet wel een vaccinatie ga..."
07-10-21
8.4
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 3Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Corona, Lesbienne, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Strapon, Travestie, Trio,
"De lockdown en de daarbij horende maatregelen werden steeds maar weer verlengd. Anderhalve meter, thuiswerken en alles laten bezorgen. Ik kwam amper buiten, deed zowat alles online. Mijn vriendin kwam dus ook niet meer in het weekend. Bang voor besme..."
11-09-21
8.7
Ons Nieuwe NormaalDoor: De Baron
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Mijn vrouw Marie en ik zijn nog steeds seksueel actief, in de regel minstens n keer per dag en als dat niet lukt, dan missen we het erg. En wanneer de rode vlag uithangt, dan spelen we wederzijds een stukje blaasmuziek. Maar nu is er Corona Langza..."
02-09-21
8.9
Burenhulp Tijdens Corona - 2Door: Milfje
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buren, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Mijn buurman, de heer De Vries, had afgelopen winter geleerd hoe een echte man moest neuken. Na mijn laatste bezoekje had ik hem niet meer gezien en ik werd weer nieuwsgierig of alles nog wel goed met hem ging. Eigenlijk was het ook een smoes omd..."
29-08-21
9.0
2020 Covid 19Door: Willem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De lockdown werd minder streng en we kregen een uitnodiging om samen met drie andere echtparen bij elkaar te komen om o.a. te BBQ en, het thema was genieten en genieten alsof het de laatste keer zou zijn. Wij alle vier de echtparen, zijn al ..."
27-06-21
8.5
CoronasexDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Corona, Lockdown, Quarantaine, Zonder Slipje,
"Laat ik beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben Lotte, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend Lars in een buitenwijk van een grote stad. Sinds het begin van de coronatijd werken we thuis en dat bevalt prima. Laat ik het zo stellen, het thuis werken..."
24-06-21
8.8
Een Eigen HaremDoor: Kareltje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Een eigen harem, welke man wil dat nou niet Hoe krijg je zoiets in Nederland voor elkaar Nou ja, heel veel heb ik er niet voor hoeven te doen hoor. Er waren een paar gelegenheden waardoor dit gebeurd is. De volgende gelegenheden speelde zich af bij..."
17-06-21
8.9
Kleindochter Jasmijn - 1Door: Tom024
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Toen Johan in maart 2020 getroffen werd door, wat ze toen dachten, een griepje, wisten de meeste mensen amper hoe ernstig het zou worden. Eerst ziek thuis, toen een opname in het Radboud, om binnen twee dagen op de IC te belanden. Voor zijn leven wer..."
14-05-21
8.5
Het Is Wat Het Is - 1Door: Axl42
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De derde golf kwam en ging niet meer. De werking van de vaccins bleek niet te voldoen aan de verwachtingen en de lock downs in Europa gingen ook niet. Hoewel ons gezin niet zo hard getroffen werd door Corona, hakte het er toch wel in. Mijn vrouw en i..."
24-03-21
9.4
Het Jonge Moedertje - 4Door: Tom024
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Door de wereldwijde pandemie leven er nog 400 miljoen mensen op aarde, veel gebeurt online. Het leven is eenzaam, vol angst en zonder sociale contacten. Stef is door zijn moeder voor zijn zestiende verjaardag afgetrokken. Nu is het zijn moeder die..."
18-03-21
8.9
Corona Bijbaan - 4Door: Frank
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bijbaan, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Als ik wakker word ben ik in eerste instantie wat gedesori nteerd. Er ligt een arm en een been over me heen en de kamer waarin ik lig is even een vreemde omgeving. Ik kijk naar links en zie het slapende gezicht van Julia, haar grote bos donkere krull..."
10-03-21
9.5
Corona Bijbaan - 3Door: Frank
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bijbaan, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Rimmen, Standje 69, Webcam,
" Ga langzaam op en neer, van je eikel tot en met je ballen. Begin met een losse hand, pak je pik niet te stevig vast. Blijf op en neer gaan, houd het tempo rustig. Wanneer ze even niets heeft gezegd, vervolgt ze Goed zo. Nu mag je je pik wat stevi..."
06-03-21
9.2
Sneeuwjacht - 4Door: Tom024
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Uitgeput van de heerlijke seks lessen van tante Lies is Bram in dromenland in het bed van zijn tante Lies beland. Op de kamer is het warm, ondanks de strenge nachtvorst, maar met de verwarming hoog, twee warme lijven onder een dik de..."
05-03-21
9.0
Het Jonge Moedertje - 3Door: Tom024
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Door de wereldwijde pandemie leven er nog 400 miljoen mensen op aarde, veel gebeurt online. Het leven is eenzaam, vol angst en zonder sociale contacten. Stef is door zijn moeder voor zijn zestiende verjaardag afgetrokken. Wil jij m..."
04-03-21
8.9
Het Jonge Moedertje - 2Door: Tom024
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Corona heeft hard toegeslagen. Er leven nog 400 miljoen mensen op aarde, het leven is angstig. Bijna alles is online, nieuwe mutaties van het virus zijn nog net zo dodelijk. Testen zijn duur, dus ontmoetingen spaarzaam. Stef heeft van zijn jonge m..."
02-03-21
9.2
Het Jonge Moedertje - 1Door: Tom024
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Corona is een ware plaag gebleken. In 2020 was het nog een milde ziekte, maar de variant van 2023 sloeg hard toe. De wereld bevolking werd in vijf jaar tijd van 7 miljard teruggeworpen naar 400 miljoen. Sociale contacten werden vermeden. School wa..."
27-02-21
8.9
Lockdown Met Dochter… En Vrouw - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De week naderde langzaam zijn einde en het voor zowel Frank als Noor een hele andere wending gehad dan zij verwacht hadden. Van vader dochter konden ze toch wel zeggen dat hun relatie een stap verder was gegaan. De gepassioneerde seks gistermiddag ha..."
20-02-21
8.4
Lockdown Met Dochter… En Vrouw - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De volgende morgen was er duidelijk meer spanning aan de eettafel dan normaal. Gelukkig moest Ilona altijd vroeg op haar werk zijn en zaten de twee al snel alleen aan de tafel en hoefden ze hun geheim niet langer te verbergen. Wat was dat lekker gis..."
17-02-21
8.5
Alleen Samen Krijgen We Carola Onder ControleDoor: Kareltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Alleen samen krijgen we Carola onder controle, dat stond op een enorm verlicht bord op een aanhanger bij ons in de straat. Na twee keer lezen zag ik pas de grap en als je de persoon Carola kent waarover het gaat, dan weet je wel waarom haar vriend di..."
15-02-21
8.7
Lockdown Met Dochter… En Vrouw - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Zwetend van opwinding had Frank de rest van de dag achter zijn computer doorgebracht. Het werken was hem maar moeilijk vergaan en hij voelde gewoon hoe snel zijn pik alweer stijf was. Helaas was zijn dochter druk met haar online schoollessen en huisw..."
14-02-21
8.8
Lockdown Met Dochter… En Vrouw - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Corona, Dochter, Lockdown, Quarantaine, Vader,
"Daags na wat er gebeurd was met zijn dochter voelde Frank zich toch een beetje schuldig bij wat er allemaal was gebeurd. Zijn dochter was pas achttien en ondanks dat ze zelf had ingestemd en was begonnen door zijn kruis te strelen n te vragen of hij..."
11-02-21
8.9
Lockdown Met Dochter… En Vrouw - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Het was een hele leuke dag geweest voor Noor. Ze was vandaag achttien geworden en ondanks de lockdown hadden ze het best nog wel leuk kunnen vieren. Het was gelukkig droog geweest en haar vriendinnen waren langs geweest. Niet voor lang, want door all..."
07-02-21
8.9
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona, Crossdressing, Lesbienne, Lockdown, Quarantaine, Travestie,
"Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik seks gehad met mijn lesbische buurvrouw verkleed als vrouw. Zij zei mij min of meer toe vaker seks te willen zolang de Lock down duurde, mits ik mij omkleedde als vrouw. Het heeft even geduurd voor zij aangaf w..."
05-02-21
9.0
Coronavakantie De Keuzepot - 5Door: Tristan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Corona, Lockdown, Quarantaine, Vakantie,
"Het was nu al een topvakantie ondanks dat we niet op reis konden. De ochtend had er al het grootste gedeelte opzitten toen wij de volgende ochtend, naakt in ons grote bed wakker werden. We genoten van een rustige dag, ontbeten samen op bed, lazen wat..."
04-02-21
9.2
Seks Met Oudere BroersDoor: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broers, Corona, Dp, Dubbele Penetratie, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Vingeren,
"Verveling was iets wat er de laatste tijd wel was ingeslopen met de corona crisis. Dat het zulk lekker weer werd maakte het er allemaal niet makkelijker op. Dat konden Tom en Jeremy wel beamen. De tweeling had dit jaar hun examenjaar gehad en had al ..."
03-02-21
8.7
De Lockdown DateDoor: TommyS
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Corona, Date, Dating, Lockdown, Neuken, Pijpen, Quarantaine, Trucker,
"Zaterdagnacht, 30 op 31 januari, ik kon niet slapen, het was een saaie avond geweest, Jonas ik hadden eten laten komen, tv gekeken, beetje tegen elkaar aan gehangen, genoeg bier en wijn gedronken, maar verder was het een lazy avond zonder dat er veel..."
02-02-21
9.0
Lockdown Sex Met Een Lesbienne - 1Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"In tijden van corona is alles anders. Jullie leven er zelf ook mee, dus daar hoef ik niet over uit te weiden. Maar mijn partner woont niet in de buurt. Haar moeder is ernstig ziek en haar dochters werken beide in de zorg, dus is er afgesproken elkaar..."
02-02-21
8.5
Snapchat SletjeDoor: Meester Alex
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Dit is mijn allereerste verhaal. Ik hoor graag wat je jullie ervan vinden Ik ben Meester Alex , 25 jaar en ik ben geruime tijd actief als Meester Alex via Snapchat . SC MeesterAlexx Dit is mijn allereerst..."
27-01-21
8.1
Quarantaine Sletje EvaDoor: Meester Jordan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Beste lezers, al enige tijd ben ik actief op snapchat als meester Jordan. Ik heb al enkele verhalen geschreven over snapchat sletje Lynn. Na aanleiding van die reeks voegen onderdanige meiden die opzoek zijn naar spanning en avontuur mij toe. Zo o..."
19-01-21
8.0
Coronavakantie De Keuzepot - 4Door: Tristan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Quarantaine, Sexspeeltjes, Sextoys, Vakantie,
"Na de waanzinnige ervaring gisteren had ik nog aangeboden om Suus te verwennen, maar dit vond ze niet nodig en ze wilde het liefst in mijn armen in slaapvallen. Aldus geschiede en ik werd de volgende ochtend wakker met het heerlijke lichaam van Suus ..."
18-01-21
9.2
Coronavakantie De Keuzepot - 3Door: Tristan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Quarantaine, Vakantie,
"Toen we thuiskwamen hebben we eerst lang en uitgebreid gedoucht, we voelden ons allebei toch behoorlijk smerig na onze ervaring in het pornozaaltje. Dat nam niet weg dat we allebei ook tot de conclusie kwamen dat we hadden genoten van de dag. We praa..."
18-01-21
9.1
Coronavakantie De Keuzepot - 2Door: Tristan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine, Vakantie,
"Ik werd als eerst wakker. Suus lag met haar rug naar mij toe en ik zag hoe haar blonde haren oplichten in de eerste zonnestralen van de dag. Ik moest glimlachen toen de zonnestralen weerkaatste op de handboeien die nog steeds aan het bed bevestigd za..."
16-01-21
9.2
Lockdown In Het BuitenlandDoor: Lionheart
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Buitenland, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Ik ben Aaron, 20 jaar oud en ik heb van mijn ouders een prachtig cadeau gekregen. Omdat mijn zusje Nora 18 jaar is geworden, mogen we met zijn tweetjes 10 dagen op vakantie naar het prachtige Bali. Aangezien zowel ik als Nora vrijgezel zijn en wij al..."
06-01-21
8.9
Corona Bijbaan - 2Door: Frank
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijbaan, Borsten, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Grotendeels verscholen onder een kapmantel zit ik in de kappersstoel in de verder lege haarstudio van Julia. Op haar aangeven was ik in de linker stoel gaan zitten, die werkte het beste zei ze. De verduistering zat voor de ruiten, vanwege de lockdown..."
05-01-21
9.0
In Quarantaine - 8Door: MacD72
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Milf, Quarantaine, Zus,
" En voorlopig het laatste deel van de quarantaine. Een goed nachtrust kregen we ook wel, want we waren pas na tienen wakker en het duurde tot tegen twaalven voordat we uit bed waren. Nee geen ochtendseks maar gewoon lekker langzaam wak..."
31-12-20
9.3
In Quarantaine - 7Door: MacD72
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" De quarantaine loopt tegen zijn eind, maar de lust word er niet minder om. Veel leesplezier. Shit , zei Nok. Wij hoorden ook bij hun de bel gaan. Robin ,vroeg ik. Nee die heeft wel een sleutel , antwoordde Jolanda. We zagen dat No..."
21-12-20
9.0
Totale LockdownDoor: PeterNH71
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Damn dat valt rauw op mijn dak. De toespraak van de Premier hadden sommige misschien wel aan zien komen, maar nu hij het heeft uitgesproken is het toch wel even slikken. Alles moet dicht, en dat vlak voor de kerst. Dat wordt echt een trieste tijd. Vo..."
19-12-20
9.0
In Quarantaine - 6Door: MacD72
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Corona, Lockdown, Milf, Pijpen, Quarantaine,
"De quarantaine duurt nog een paar dagen, maar vervelen doen ze zich nog niet. Geil leesplezier gewenst en laat in reacties maar weten of er nog ideetjes zijn voor de rest van de quarantaine. Om vast even een tipje van de sluier op te lichten, in het ..."
12-12-20
9.1
In Quarantaine - 5Door: MacD72
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Hier is het volgende deel van de serie. Bedankt voor de reacties op de eerdere delen. Verdere reacties en idee n om in de volgende delen te verwerken zijn uiteraard welkom. Veel leesplezier maar weer. De volgende morgen werd ik als ee..."
06-12-20
9.6
In Quarantaine - 4Door: MacD72
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine,
" De quarantaine is nog niet voorbij, dus er word weer volop genoten. Weer veel geil leesplezier gewenst En wat wou je zo meteen eten Voor de lunch Ik keek op en zag Jolanda staan met koffie in haar hand. Mmm, dat is wel lekker wak..."
02-12-20
9.5
Corona Bijbaan - 1Door: Frank
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Borsten, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Dan zit er denk ik maar n ding op zeg ik terwijl ik haar zo serieus mogelijk aan probeer te kijken. Waar ze normaal ontzettend bijdehand en direct is, zie ik nu een paar grote ogen en een afwachtende blik. Wat dan vraagt ze. Ik schraap mijn k..."
01-12-20
9.3
Coronavakantie De Keuzepot - 1Door: Tristan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Corona, Lockdown, Quarantaine, Vakantie, Vastgebonden,
"Met een zucht klapte ik mijn laptop dicht, ik was de laatste op kantoor. Na de gebruikelijke stress om alle laatste zaken af te ronden voor mijn vakantie, dossiers over te dragen en het team de laatste instructies te geven, kon de vakantie nu eindeli..."
26-11-20
8.9
In Quarantaine - 3Door: MacD72
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, WebCam,
" De quarantaine is nog niet afgelopen, dus ik wens jullie weer veel, geil leesplezier. Mmm, dit was echt geil , zei Jolanda toen we samen onder de douche stonden. Nooit gedacht dat ik het zo n geil gezicht zou vinden om Robin een and..."
25-11-20
9.0
In Quarantaine - 2Door: MacD72
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Milf, Pijpen, Quarantaine,
" En het tweede deel van de geile gebeurtenissen tijdens de quarantaine. Veel leeplezier Ik liep naar de badkamer, zette de douche aan en pakte vast twee handdoeken. Moet hij echt op slot , zei Jolanda lachend toen ze binnen kwam lopen..."
21-11-20
9.6
Thuiswerken In CoronatijdDoor: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Het is november 2020 en iedereen wordt gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Dus werk ik al maanden thuis achter de computer. Dag in dag uit wens ik mijn vrouw een fijne dag zij werkt in de zorg en heeft haar handen dus vol in deze tijd. s Avo..."
17-11-20
9.2
In Quarantaine - 1: De PartnerruilDoor: MacD72
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Corona, Lockdown, Milf, Partnerruil, Pijpen, Quarantaine, Verzoek,
" Dit is een verhaal wat ik op verzoek van een goede vriendin heb geschreven. Ze had een geil en leuk idee wat wel bij deze tijd past. Weer veel leesplezier. Jolanda en ik zaten op teams te chatten. Mijn vrouw en ik kenden haar en Robin..."
16-11-20
9.4
LockdownDoor: Ladybird
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Maart 2020 Je houdt ervan om me te beledigen en te kwetsen. Me te dwingen en te gebruiken. Ik weet het nog goed, in maart, net voor de lockdown. Voor je werk moest je naar Arnhem. Niet zover, maar toch heb je aangedrongen bij je baas ..."
15-11-20
8.3
Burenhulp Tijdens Corona - 1Door: Milfje
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Het was al enige maanden geleden dat ik Gijsje in het appartementencomplex was komen wonen. Het was een complex met dertig appartementen over drie verdiepingen verdeeld en met de voordeur grenzend aan de binnentuin en een paar parkeerplekken. De ap..."
23-10-20
8.7
In LockdownDoor: Peter1978
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine,
"Hallo Peer hier, bijzonder naam, dat weet ik. Tijdens de zomervakantie van 2019 heb ik een jongen ontmoet. Hij heet Seppe en woont in Belgi . We hebben elkaar leren kennen op een naturistencamping. Zijn ouders hebben er een vaste plek en ik was daar ..."
19-10-20
8.5
Een Vonk In Het Water - 2Door: Luc99
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badmeester, Corona, Lockdown, Massage, Quarantaine, Zwembad,
" Bedankt voor jullie reacties Deel 2 liet iets langer op zich wachten, maar deel 3 volgt snel. Ik heb deel 2 iets langer gemaakt dan deel 1, en deel 3 zal nog iets langer zijn. Laat vooral weer weten wat je van het verhaal vindt En ..."
06-10-20
9.2
Travowinkel Spinoff CoronaDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Travowinkel ligt nu sinds april helemaal stil. We doen nog wel wat online natuurlijk, maar de winkel is dicht. Ik als IT er werkte gewoon door, omdat ik toch al veel vanuit huis werkte. Maar mijn 2 huisgenoten werkte dus niet. Ook wij hebben het huis..."
03-10-20
8.9
Zusje Unlocked In De Himalaya - 6: AnaïsDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Enkele weken na Nederland ging in maart 2020 India in een Lock down, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren i..."
15-08-20
9.2
Zusje Unlocked In De Himalaya - 3: CharasDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Enkele weken na Nederland ging in maart India in een lockdown, waarna er in het grote land direct een enorme volksverhuizing onder de dertien honderd miljoen inwoners op gang kwam. Dit verhaal beschrijft hoe een aantal Nederlandse jongeren in die ..."
25-07-20
9.3
Petra En Erik - 27: LockdownDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Erik voelde Petra trillen in zijn stevige omarming toen de consequentie van de berichten doordrong. Covid19 Lockdown. Een paar vluchtige tranen op Petra s wangen, vertelde Erik dat Petra moeite had met het gedwongen hier blijven, en Erik begreep dat...."
13-07-20
9.2
Broers In Quarantaine - 2Door: Quarantaine 33
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broers, Corona, Lockdown, Quarantaine, Stiekem,
"Dit is het vervolg op broers in quarantaine 1 en gaat over de broers Stefan 17 en Ruben 18 . De twee zitten door de quarantaine opgesloten in hun huis. Hun moeder is zeer streng en wil absoluut niet dat het tweetal het huis verlaat, maar ze zouden..."
09-07-20
9.2
Beck Helpt Vrienden In LockdownDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buitensex, Corona, Lockdown, Pijpen, Quarantaine, Sperma, Strand, Trio, Vingeren, Vrienden,
"Mijn naam is Sjors, ik ben 19 jaar oud en woon in het noorden van het land. Waar ik woon is niet een groot dorp en iedereen kent elkaar. Ik heb een vaste ploeg vrienden waar ik geregeld mee om ga, bier drink, uit ga, filmpje pak of waar ik mee naar h..."
08-07-20
9.0
Broers In Quarantaine - 1Door: Quarantaine 33
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Broers, Corona, Lockdown, Quarantaine, Tiener,
" Dit verhaal gaat over de broers Stefan 17 en Ruben 18 . De twee zitten door de quarantaine opgesloten in hun huis, maar ze zouden het elkaar wel eens extreem naar de zin kunnen gaan maken Het was zondag ochtend wanneer Stefan wakk..."
05-07-20
9.2
Corona SexDoor: Lisette
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Mijn naam is Lisette, ben 21 jaar, bruin kort haar, 172 cm met donkere ogen en een een paar stevige borsten war ik best trots op ben.. Door al die corona maatregelen zaten mijn zusje, Nikkie van 19, d. blond blauwe ogen, 169 cm en een paar lekkere ti..."
27-06-20
8.4
Petra En Erik, Verrassing - 26: Covid19Door: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Die ochtend deden Petra en Erik het rustig aan met opstaan, douchen, aankleden. Het was de laatste dag voordat ze zouden moeten inpakken en vertrekken, weer terug naar huis. Erik diepte wat broodjes op en kwakte deze op de kleine witte bordjes en sch..."
14-06-20
8.6
Ontmaagd Tijdens CoronaDoor: Erik
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"1e pinkserdag, de Belgische grens werd onverwacht weer open gesteld en aangezien mijn lampje al brandde ben ik zondag gaan tanken in Belgi . Had deze dag uitgekozen omdat het mooi weer zou worden maar niet overdreven warm. Helaas ging iets anders, da..."
12-06-20
8.9
Total Lockdown - 4: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Als kind speelde ik vaak in de buurt van het abattoir. Het was slechts twee straten verwijderd van ons huis in Amsterdam oost en een ideale speelplaats voor Amsterdamse straatschoffies zoals ik. Alles wat in onze wijk niet mocht en verboden was ko..."
03-06-20
9.1
Boemelen Met De Buren - 1: Het Bos In Met De Buur...Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Buren, Buurvrouw, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Sinds het uitbreken van Corona proberen we, mijn vrouw Esther en ik, in beweging te blijven door s avonds te wandelen en te fietsen. Het is een prettig ritueel en we hebben zelfs goede gesprekken waar we anders dankzij Netflix en Disney niet echt a..."
29-05-20
8.9
Zoek Toch Eens Een Hobby - 1Door: Kareltje
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Zoek toch eens een hobby meisje, dat is wat mijn moeder tegen mij zei. Sinds de uitbraak van het corona virus moeten we zoveel mogelijk thuis blijven en daardoor verveelde ik mij te pletter, en moest ik dus een hobby gaan zoeken. Ik zal mij ..."
25-05-20
8.9
De Lockdown Van Anne En RickDoor: BartStout
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Dit verhaal heb ik geschreven na een korte mailwisseling met Anne die het leuk leek om haar ervaringen in een geil verhaal met de wereld te delen. Meteen de hoofdrolspelers maar even voorstellen dan Anne is een jonge meid van 19 jaar. Ze heeft la..."
21-05-20
9.3
Nat Kutje... - 1Door: Angela
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Corona, Kut, Kutje, Lockdown, Quarantaine,
"Alinatje...16 jaar, ze zit thuis, Corona. Ze moet thuis via internet schoollessen volgen, echt lukken gaat het niet. Haar vader bemoeit zich ermee. Hij doet zijn werk nu ook thuis, normaal was hij hartstikke druk op kantoor, maar nu al een paar w..."
11-05-20
7.9
Total Lockdown - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Voorzichtig ging de slaapkamerdeur open. In de deuropening stond Juul. In zijn handen een dienblad met daarop twee koppen dampende koffie. Goedemorgen fluisterde hij zacht terwijl hij de slaapkamer in liep. Slaapdronken pakte ik de kop koffie aa..."
09-05-20
9.3
Mooie Milf Als Teken Model - 4: SlotDoor: Sandrawild
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Corona, Gebruikt, Lockdown, Milf, Quarantaine, Sperma, Vastgebonden,
"Datum 05 04 2020 Koffie uurtje met Jef Na 3 weken thuis zitten door het Corona virus word ik wel wat gek van geen vrijheid en zo. mijn vriendje kan ik helaas niet zien en in mijn man heb ik echt geen zin ff nu. Die is alleen met zichzelf ..."
07-05-20
8.6
Dierenarts Frank: Troost - 1Door: Juf
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Een klein verhaal over troost tijdens de intelligente lockdown en de anderhalvemeter samenleving waar je afstand moet houden van iedereen die niet bij je woont. Zoals iedereen nu weet is het in de huidige corona situatie verboden om op minde..."
05-05-20
8.3
Spanning Ondanks CoronaDoor: Mister T
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" Spanning ondanks Corona Hallo leuke spannende vrouwen van Opwindend.net Onderstaand bericht is speciaal voor jullie en voor de situatie waarin we zitten. Misschien kunnen we in deze tijd van fysieke beperking toch samen iets s..."
02-05-20
6.8
Avondje Uit - 2Door: Elise_X
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Het is ondertussen enkele weken geleden sinds mijn befaamde avondje uit met Jolien. Er is veel veranderd ondertussen. Allereerst heb ik besloten om een stap terug te nemen wat mijn relatie betreft. Mijn avontuurtje in de wc heeft me geleerd dat ik no..."
25-04-20
9.2
Total Lockdown - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" We hadden net geproost op de Total Lockdown . We zouden met z n viertjes de komende weken, misschien zelfs maanden, moeten zien door te komen. Ingrid, Sylvia, Juul en ik. Dat zou een uitdaging worden... We hadden al bewezen dat we er..."
25-04-20
9.2
Corona SexDoor: Willem
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Vorige week lagen mijn vrouw en ik op bed, wij waren allebei naakt, en kuste en streelde elkaar. Toen Nicole mijn vrouw zei speel jij met jezelf, dan doe ik het ook. Van het een kwam het ander. Weldra lagen wij te masturberen, en ik hoorde Nicole ha..."
22-04-20
7.8
Helden In Het WitDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona, Geschoren, Lockdown, Quarantaine, Rimmen,
" Let op Dit stuk is fictie en beslist GEEN oproep om de 1 1 2 m regel en andere voorzorgsmaatregelen nu maar te negeren. Het is wel een eerbetoon aan de harde werkers in het wit, die recht hebben op ontspanning om toch maar weer verder te kunnen. ..."
22-04-20
9.0
Met Moeder In Lockdown - 1Door: Lionheart
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Ondanks dat de eerste maatregelen al van kracht waren wordt het nu pas echt duidelijk dat mijn leven echt wel op zijn kop komt te staan door de coronacrisis. Waar het eerst alleen de sportwedstrijden waren die niet doorgingen komt nu het bericht dat ..."
20-04-20
9.0
Quarantaine Met Broertje - 3Door: Lore
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Samen met Tom, mijn 16 jarige broer, probeer ik deze quarantaine te overleven. Ik heb mijn lief, Jo, nu al lang niet meer gezien en heb reeds n keer stiekem met Tom seks gehad. Het was de ochtend na deze eerste keer dat we beide naakt wakk..."
17-04-20
8.7
Stiekem AfsprekenDoor: Sassie121
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Ook ik ben me gaan vervelen in deze quarantaine, dus vandaar even weer een lekker verhaaltje. Veel plezier Fijn. Quarantaine. Kapot lang niet mogen afspreken met vrienden. Maar wie checkt dat ... Het is 8 uur s ochtends en ik word wakke..."
12-04-20
8.3
Sorry Mijnheer De President!Door: Marc-020
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De wereld word hard getroffen door de Corona crisis, niet alleen vallen arbeidsplaatsen weg ook het sociale leven val totaal stil, zeker voor de vrijgezellen. Daten zonder lichamelijk contact wat soms zeer gewenst is komt bijna niet meer voor. De ri..."
13-04-20
8.9
Total Lockdown - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Ingrid kroop behaaglijk tegen me aan, de afstandsbediening lag losjes in haar hand. Ze zapte verveeld langs de zenders. Waar wil jij vanavond naar kijken Ed Ik speelde met mijn vingers door haar lange blonde haren en nam een slok van mijn witte wi..."
05-04-20
9.0