Klik hier voor meer...
Dickydickert
Dickydickert
Leuk dat je mijn verhalen waardeert! Hoe vergezocht mijn verhalen ook zijn, je moet toch het gevoel hebben dat het jou óók zou kunnen overkomen. Je moet je kunnen identificeren met mijn hoofdpersonen en met de keuzes die ze maken. Hoe verkeerd die vaak ook zijn.

Mijn verhalen hebben ook altijd iets ‘broeierigs’. Ik houd ervan om mijn hoofdrolspelers, meestal familieleden, morele dilemma's voor te leggen en ze grenzen te laten opzoeken. Vaak gaan ze eroverheen. Net als in de echte wereld. Niets menselijks is ons vreemd. Geniet van mijn verhalen!
Hoogste Cijfer: De Verboden La Van De Kledingkast - 4
Meest Gelezen: Sexles Van Moeder - 1
Aantal Verhalen: 136
Geplaatste Reacties: 7
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Waarom Niet Mama? - 2Door: Dickydickert
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Lieverd . Waarom huil je ... Rolf kijkt geschrokken omhoog als ik in tranen de trap afloop. Hij spreidt zijn armen naar me uit. Kom eens hier jij, wat is er allemaal met je aan de hand Ik wijs de trap omhoog. De de kinderen. stotter ik sni..."
08-06-24
9.2
Waarom Niet Mama? - 1Door: Dickydickert
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Vader,
" b Waarom moest ik, uitgerekend vandaag, een uurtje eerder naar huis ... Waarom ben ik niet gewoon op mijn werk gebleven tot half zes zoals elke dag ... Nee, ik moest zonodig eerder naar huis omdat we vanavond eters krijgen. Had ik maar wat langer..."
20-04-24
9.5
De Verboden La Van De Kledingkast - 7: SlotDoor: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Moeder, Nylon, Pervers, Verboden, Zus,
" b Teder strelen mijn vingertoppen haar vuurrode, keiharde tepels. Ze is net zo opgewonden en geil als ik en plaatst haar handen op mijn achterhoofd om zo mijn hoofd tegen haar borsten te drukken. Lik ze maar Lizzy ik weet dat je dat wilt . misschi..."
20-02-24
9.2
De Verboden La Van De Kledingkast - 6Door: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Pervers, Verboden, Zoon,
" b Nee mama ik wil niet w r naar die gekke Franse juf Timmetje kijkt me boos aan terwijl ik hem in zijn schoenen help. Waarom niet lieverd ... Ze doet toch allemaal leuke spelletjes met jullie Timmetje schudt demonstratief zijn hoofd. Ik zuch..."
02-02-24
9.5
De Verboden La Van De Kledingkast - 5Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Zus,
" b Max, Lizzy .. STOPPEN ... NU Het is Kitty die alarm slaat. Ze komen er aan zegt ze bang. Razendsnel wurmt ze zich tussen mijn benen vandaan. Vrolijke kinderstemmetjes klinken opeens h l dichtbij. Kitty bijt zenuwachtig op haar nagels en ..."
23-12-23
9.5
De Verboden La Van De Kledingkast - 4Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Verboden, Zus,
" b Max, we moeten echt even praten. zeg ik gedecideerd en wijs op de campingstoel tegenover me. Rico is met de kinderen op speurtocht. Dit is het ideale moment om Max even apart te nemen en hem snel wat spelregels bij te brengen nu we veroordeeld..."
25-11-23
9.6
De Verboden La Van De Kledingkast - 3Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kinky, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Verboden, Zus,
" b Ik loop gehaast door de keuken van het restaurant. Zo snel mogelijk wil ik terug naar Rico en de kinderen. De ober loopt vlak achter me. Vlak voor ik het terras oploop, geeft hij me nog een ondeugend tikje op mijn billen. Ik loop door zonder om te..."
21-10-23
9.5
De Verboden La Van De Kledingkast - 2Door: Dickydickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Broer, Lingerie, Lust, Nylon, Restaurant, Vakantie, Verboden, Vreemdgaan, Zus,
" b We zitten op een gezellig terrasje aan de haven van Bon Fleur en hebben net Frutti di Mare besteld. De ober die onze bestellingen opneemt is nog heel jong. Ik schat hem niet ouder dan een jaar of zeventien. Hij lijkt een beetje op mijn broertje ..."
14-10-23
9.2
De Verboden La Van De Kledingkast - 1Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Vakantie, Verboden, Zoon, Zus,
" b Is dit bed goed genoeg voor je Max inspecteert het bed in de logeerkamer. Beetje hard matras. zegt hij kieskeurig. Lachend loop ik door naar mijn slaapkamer en open de deur. Probeer ons bed dan maar eens. Hij neemt een snoekduik. Dat is ee..."
15-09-23
9.0
Verboden Verlangen - 3Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Orgie, Pervers, Vader, Verboden, Verlangen, Zoon,
" b Zwijgzaam eten we onze afhaalchinees en proberen elk contact met elkaar te vermijden. Niemand durft iets te zeggen. Dat is de impact van de onverwachte en ongekende familieorgie waar we ons vol overgave in gestort hebben. Maar nu weten we ons geen..."
19-08-23
9.4
Verboden Verlangen - 2Door: Dickydickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Vreemdgaan, Zoon,
" b Ik geneer me kapot. Hoe k n je als moeder je eigen kinderen nog onder ogen komen nadat je eerder nog je benen voor ze gespreid hebt Natuurlijk, het was geen opzet en het is allemaal een beetje uit de hand gelopen, maar na die eerste opwindende er..."
29-07-23
9.1
Verboden Verlangen - 1Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Lingerie, Moeder, Pervers, Trio, Verboden, Verlangen, Zoon,
" b Angstig kijk ik naar de deur. Over een paar seconden zal Kevin de shock van zijn leven krijgen. Uitgerekend nu, op het slechtst denkbare moment, komt hij, veel vroeger dan normaal, thuis van school. Halfnaakt sta ik naast Kay s bed en bijt zenuwac..."
24-06-23
8.6
Bevrijdingsdag 2023Door: Dickydickert
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gangbang, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Orgie, Panty, Zoon,
" b Na Koningsnacht blijft Bevrijdingsdag voor mij toch wel het absolute hoogtepunt van het jaar. Zeker als je, zoals ik, in de pijp in Amsterdam woont. Dan zit je midden in de feestvreugde zodra je de deur van je huis open doet. Iedereen leeft het he..."
07-05-23
9.0
Schuld - 3Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Zoon,
" b Op begrip hoefde ik niet te rekenen bij Nelleke. Door een domme verspreking ontdekte ze van mijn stille verlangen naar Tanja. Het was gelijk over en uit. Nu heb ik niets meer . Nelleke is weg en mijn geheime liefde voor Tanja blijft onbeantwoord ..."
12-03-23
9.2
Schuld - 2Door: Dickydickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Milf, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik tegen haar aangedrukt stond. Ik gloeiend van de opwinding, zij angstig en verbaasd omdat ze mijn stijve tegen haar buikwand voelde prikken. Nooit eerder had ik over haar gefantaseerd, nooit eerder voe..."
18-02-23
8.7
Schuld - 1Door: Dickydickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Zoon,
" b Kay, kan jij me misschien ergens mee helpen klinkt een poeslief stemmetje achter me. Tanja zet een bord dampende nasi voor me neer. Ik heb net voetbaltraining achter de rug en honger als een paard. Hmmmm nasi met sat mijn lievelingseten . w..."
03-02-23
8.4
Op Eigen Benen - 6: SlotDoor: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vreemdgaan, Zoon,
" b Daar sta je dan met je puberzoon in een schattig babykamertje in IKEA .. Op weinig subtiele wijze heeft hij me net laten weten dat hij wel weer h l graag een baby tje zou willen zijn b Gulzig zuigt hij aan een borst. Het is al j ren..."
25-01-23
9.1
Op Eigen Benen - 5Door: Dickydickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Vader, Zoon,
" b Toen Niels en ik nog maar net verliefd op elkaar waren, lang voor de geboorte van onze zoon Sjoerd, trokken we regelmatig richting IKEA, zelfs als we niets nodig hadden. Het was gewoon voor de kick. De kick om de liefde te bedrijven op openbare pl..."
04-12-22
9.1
Op Eigen Benen - 4Door: Dickydickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Pervers, Vader, Zoon,
" b Teder pakt Niels Sjoerd s hand en brengt die voorzichtig naar mijn borsten. Toe maar het is goed . mama s borsten zijn nu net zo goed van jou als van mij . ze zijn van ons allebei. Een glimlach krult rond Sjoerd s lippen. Wanneer ik maar wil ..."
05-11-22
8.7
Op Eigen Benen - 3Door: Dickydickert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Met zijn handen trots in zijn zij toont hij mij zijn indrukwekkende apparaat. Hij staat alweer stijf omhoog, ook al is hij net voor de derde keer klaargekomen. Ik ben er zelf ook wel trots op. zegt hij zelfverzekerd en lacht zijn mooie witte tan..."
28-10-22
9.1
Op Eigen Benen - 2Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Snel leerde ik Sjoerd het verschil kennen tussen vrijen met een meisje van zijn eigen leeftijd en gepijpt worden door een ervaren vrouw als ik. Dat ik ook zijn moeder ben, maakte het voor hem n g geiler en opwindender Hoe lang liep hij eigenlijk ..."
18-10-22
9.0
Op Eigen Benen - 1Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lust, Moeder, Zoon,
" b Hand in hand lopen we door de IKEA. Snel gaat het niet. Om de haverklap staan we weer even stil om te zoenen of aan elkaar te frunniken als een pas verliefd stelletje. We kijken elkaar verbaasd aan. Nog steeds is er die blik van ongeloof in onze o..."
19-09-22
9.0
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vader, Zoon,
" b Het zachte vlees van haar roomwitte dijen trilt mee in het ritme waarmee de zwarte limo over het kiezelpad rijdt. Door het portierraam valt een streepje zonlicht op Hetty s prachtige benen en speelt een erotisch spel met haar zwartglanzende nylons..."
13-08-22
9.0
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 4: ElectricityDoor: Dicky Dickert
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Vader, Zoon,
" b Het was moeders laatste wens geweest om Hetty en mij weer met elkaar te verzoenen. Ze snapte er niets van dat Hetty en ik van de ene op de andere dag zo recht tegenover elkaar kwamen te staan. We waren altijd zo close geweest . Had ze dan cht nie..."
28-07-22
9.0
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 3: On The Backsea...Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Zoon,
" b Hoe mooi kan het leven zijn ... Op de achterbank van de auto een beetje flikflooien met je vriendinnetje, dat is toch de droom van iedere jongen ... Ik heb al vele mooie herinneringen verzameld die zich afspelen op de achterbank van een auto . Ma..."
25-06-22
9.1
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vader, Zoon,
" b Misschien verbeeld ik het me, maar mijn ogen liegen toch niet Kaj is opeens wel h l nieuwsgierig naar wat Kathy te bieden heeft onder haar strakzittende zwarte jurkje. Logisch ze ziet er geweldig uit en dat valt ook Kaj op. Ze zitten dicht op e..."
10-04-22
9.0
Zwart Is Mijn Lievelingskleur - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Vader, Zoon,
" b Ben je klaar met omkleden liefje ... anders ligt Bert al diep onder de groene zoden voor wij er zijn. Kathy kan niet lachen om mijn grappig bedoelde opmerking. Doe niet zo morbide Stef, het is wel de man van je zus je die we vandaag gaan begrav..."
12-03-22
8.5
Mama Heeft Honger - 5: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Zoon,
" b Zenuwachtig tel ik de minuten af. Om de haverklap kijk ik de gang in, maar nog geen teken van Sjoerd. Bij het kleine wastafeltje van het lerarentoilet heb ik mezelf nog even snel een beetje opgefrist, maar de weke lucht van sperma en zweet hangt n..."
13-01-22
9.3
Mama Heeft Honger - 4: De LesDoor: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Panty, Zoon,
" b Peinzend sta ik voor mijn klerenkast. Vandaag moet ik klas 3b lesgeven. De moeilijkste klas dit schooljaar. Een verzameling brutale, losgeslagen pubers die voor geen enkele docent respect of ontzag hebben. In tegenstelling tot veel van mijn colleg..."
05-01-22
8.9
Mama Heeft Honger - 3: Odol Onder De DoucheDoor: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Douche, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Zoon,
" b Verdwaasd lig ik onder mijn dekbed. Peter is alweer diep in slaap gevallen, maar ik ben klaarwakker. De bizarre natte droom van net speelt nog door mijn hoofd. Ik denk aan Jimmy, de verdorven prins uit mijn droom en Sjoerd en Ymke die, voor mijn o..."
16-12-21
9.1
Mama Heeft Honger - 2: Onrustige DromenDoor: Dicky Dickert
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Panty, Zoon,
" b Een oude vriend uit het voetbalteam van mijn zoon Sjoerd praat zijn mond voorbij. Zo ontdek ik dat er naaktfoto s van mij en mijn dochter Ymke rondgaan. Het ergste is nog wel dat notabene Sjoerd die foto s stiekem van ons gemaakt heeft Natuurlijk..."
12-12-21
9.2
Mama Heeft Honger - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Milf, Moeder, Panty, Zoon,
" b Eindelijk is het zover Onze kleine meisje vliegt uit. Ze gaat studeren Communicatiewetenschappen is het geworden. Gelukkig is ze ingeloot bij de Universiteit Groningen. Wat zijn we blij, maar tegelijkertijd bezorgt het ons ook buikkrampen. Ik ..."
10-12-21
8.5
De Intuïtie Van Een Moeder - 5: ProoiDoor: Dicky Dickert
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Nylon,
" b Claire staat in de deuropening, de armen over elkaar geslagen. Ze kijkt boos. Waar komen jullie in godsnaam vandaan ... Ik zit hier al meer dan een uur op jullie te wachten Zwijgend schuifelen we achter elkaar aan naar binnen. Freek als eerste..."
02-10-21
9.5
De Intuïtie Van Een Moeder - 4: Lesson’s In Lo...Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lingerie, Moeder, Pervers, Zoon, Zus,
" b Het is een surrealistische ervaring. Gebefd worden door je eigen zoon terwijl je man er, met een rood aangelopen hoofd van de geile opwinding, naast staat. Nog steeds heb ik moeite te geloven dat het allemaal cht gebeurt Terwijl Jonathan gulzig ..."
20-06-21
9.0
De Intuïtie Van Een Moeder - 3: Terug Bij AfDoor: Dicky Dickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Lust, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Jonathan s sperma zit echt overal. Zijn orgasme kwam dan ook onverwacht en was ook heftiger dan ik voor mogelijk had gehouden. Goed, hij stond op springen, dat was wel duidelijk na zijn mislukte avances bij Claire. Als blijk van moederliefde verle..."
26-05-21
9.0
De Intuïtie Van Een Moeder - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Vader, Zoon,
" b Freek s sperma druipt stroperig traag langs mijn dijen omlaag. Ik schaam me kapot en durf me niet te bewegen. Hoe konden we zo stom zijn om een donker portiekje in een drukke winkelstraat uit te kiezen om de liefde te bedrijven Geilheid bedwelmde..."
12-05-21
8.9
De Intuïtie Van Een Moeder - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Pervers, Vader, Zoon,
" b Vanuit een moeders perspectief wil je altijd alleen maar het beste voor je kinderen. Je doet er alles voor om ze simpelweg gelukkig door het leven te laten gaan. Als ze nog jong zijn accepteren ze probleemloos dat mama en papa voor ze beslissen, d..."
26-03-21
9.2
De Metamorfose - 3: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Vader, Zoon,
" b Tygo en Jessie stormen verwachtingsvol de trap op. Nog even en het ondenkbare staat te gebeuren. Nog even en Monique zal zich, net als wij voor haar, onderdompelen in verboden lust en onbeschaamd verlangen. Nog even is ze gewoon de lieve zorgzam..."
20-02-21
9.2
De Metamorfose - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Taboe, Verboden, Zoon,
" i Ik plaats dit verhaal opnieuw omdat het een vervolg is op De Metamorfose 1 Veel leesplezier i b Monique s kittige voetstapjes klinken door de traphal. Het is duidelijk te horen dat ze naaldhakken draagt. Ogen dicht hoor als ik binn..."
22-01-21
9.2
De Metamorfose - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Vader, Zoon,
" b Kijk pap, dit heb ik gekocht voor de feestdagen. Jessie, mijn zestienjarige dochter stormt de kamer binnen en draait een bevallig rondje voor me in haar nieuwe jurk die ze online besteld heeft. Wulps danst ze heen en weer in een strak gesneden w..."
29-12-20
9.0
Oma, Wat Doet U Nou? - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Kleinzoon, Lust, Nylon, Oma,
" b vanuit mijn positie achter de gezellige keukenbar die de halfopen keuken verbindt met de huiskamer, kijk ik naar de visite. Vrienden, vriendinnen en natuurlijk de familie zitten rondom mijn knappe kleinzoon Luuk die vandaag zijn zeventiende verjaa..."
22-10-20
9.3
Oma, Wat Doet U Nou? - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kleinzoon, Moeder, Nylon, Oma, Zoon,
" b ...Opeens was IK het middelpunt van de geile belangstelling van mijn eigen zoon Nog steeds zoende en streelde Peter zijn jonge verleidelijke i one night stand i Esther waar hij kon, maar ondertussen gleden zijn handen ook steeds brutaler ov..."
12-09-20
8.9
Oma, Wat Doet U Nou? - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kleinzoon, Oma, Pervers, Verpleegster, Zoon,
" b Ik weet het nog als de dag van gisteren. Iets belemmerde Peter om op te groeien als een normaal jongetje. Het bleek een aangeboren longaandoening te zijn wat zijn groei in de weg zat. Hij kon niet veel langer dan een paar uurtjes per dag actief z..."
24-08-20
8.5
Oma, Wat Doet U Nou? - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Kleinzoon, Lingerie, Oma, Zoon,
" b Wat ... wordt je alweer zeventien Luuk schudde glimlachend zijn hoofd op en neer. Ja oma, kleine jongetjes worden groot h Gelijk hield hij zijn hand op. Hoe groot ze ook worden, op de jaarlijkse bijdrage bij een verjaardag werd nog steed..."
24-08-20
8.0
Total Lockdown - 4: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" b Als kind speelde ik vaak in de buurt van het abattoir. Het was slechts twee straten verwijderd van ons huis in Amsterdam oost en een ideale speelplaats voor Amsterdamse straatschoffies zoals ik. Alles wat in onze wijk niet mocht en verboden was ko..."
03-06-20
9.1
Total Lockdown - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" b Voorzichtig ging de slaapkamerdeur open. In de deuropening stond Juul. In zijn handen een dienblad met daarop twee koppen dampende koffie. Goedemorgen fluisterde hij zacht terwijl hij de slaapkamer in liep. Slaapdronken pakte ik de kop koffie aa..."
09-05-20
9.3
Total Lockdown - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
" b We hadden net geproost op de Total Lockdown . We zouden met z n viertjes de komende weken, misschien zelfs maanden, moeten zien door te komen. Ingrid, Sylvia, Juul en ik. Dat zou een uitdaging worden... b We hadden al bewezen dat we er..."
25-04-20
9.2
Total Lockdown - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"Ingrid kroop behaaglijk tegen me aan, de afstandsbediening lag losjes in haar hand. Ze zapte verveeld langs de zenders. Waar wil jij vanavond naar kijken Ed Ik speelde met mijn vingers door haar lange blonde haren en nam een slok van mijn witte wi..."
05-04-20
9.0
De Club - 8: RepriseDoor: Dicky Dickert
Reacties: 10
Lengte: Lang
"De regen striemde hard tegen het beslagen voorruit van mijn kleine autootje. De ruitenwissers gingen als een gek tekeer en piepten angstvallig. Geconcentreerd keek ik naar de rijbaan voor me en probeerde me te focussen op de witte strepen op het wegd..."
25-01-20
9.1
De Club - 7: De FinaleDoor: Dicky Dickert
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Zoon,
" i b Wat vooraf ging b Pim is zeventien jaar en zit in het laatste schooljaar van het voortgezet onderwijs. Vlak voor de kerstvakantie wil hij plotseling van school af. Anne wil weten wat haar zoon zo dwars zit. Pim toont haar een schokk..."
09-01-20
9.3
De Club - 6: Een Witte, Natte KerstDoor: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Lingerie, Moeder, Nylon, Panty, Zoon,
" i b Wat vooraf ging b Pim is zeventien jaar en zit in het laatste schooljaar van het voortgezet onderwijs. Vlak voor de kerstvakantie wil hij plotseling van school af. Anne wil weten wat haar zoon zo dwars zit. Pim toont haar een schokk..."
24-12-19
9.1
De Club - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Nylon, Panty, Zoon,
" i b Wat vooraf ging b Pim is zeventien jaar en zit in het laatste schooljaar van het voortgezet onderwijs. Op een dag wil hij plotseling van school af. Anne wil weten wat haar zoon zo dwars zit. Pim toont haar een schokkend filmpje op z..."
05-12-19
8.7
De Club - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Nylon, Panty, Zoon,
" i b Wat vooraf ging b Pim is zeventien jaar en zit in het laatste schooljaar van het voortgezet onderwijs. Op een dag wil hij plotseling van school af. Anne wil weten wat haar zoon zo dwars zit. Pim toont haar een schokkend filmpje op z..."
28-11-19
9.0
De Club - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Moeder, Nylon, Zoon,
" i b Wat vooraf ging b Pim is zeventien jaar en zit in het laatste schooljaar van het voortgezet onderwijs. Op een dag wil hij plotseling van school af. Anne wil weten wat haar zoon zo dwars zit. Pim toont haar een schokkend filmpje op z..."
27-10-19
8.9
De Club - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Panty, Zoon,
" i b Wat vooraf ging b Pim is zeventien jaar en zit in het laatste schooljaar van het voortgezet onderwijs. Op een dag wil hij plotseling van school af. Anne wil weten wat haar zoon zo dwars zit. Pim toont haar een schokkend filmpje op z..."
15-10-19
8.9
De Club - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Panty, Verboden, Zoon,
" Pim ... Uhhh..ja mama Wat is er met je ...je bent zo afwezig .Is er iets gebeurd op school vandaag Nee mama Laat me nou maar Nou...je hoeft niet gelijk zo ge rriteerd te doen Pim .er is wat met je ...."
27-09-19
9.0
Geile Spelletjes - 5: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Spelletje,
" b Frank en Inge willen nog een laatste keer, samen met hun drie opgroeiende pubers Mara, Stef en Alex, lekker primitief kamperen in Frankrijk. Maar als Frank op een dag per ongeluk geconfronteerd wordt met de verborgen verlangens van zijn opgroeiend..."
02-09-19
8.9
Geile Spelletjes - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spelletje,
" b Frank en Inge willen nog een laatste keer, samen met hun drie opgroeiende pubers Mara, Stef en Alex, lekker primitief kamperen in Frankrijk. Maar als Frank op een dag per ongeluk geconfronteerd wordt met de verborgen verlangens van zijn opgroeiend..."
14-08-19
8.9
Geile Spelletjes - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spelletje,
" b Frank en Inge willen nog een laatste keer, samen met hun drie opgroeiende pubers, lekker primitief kamperen in Frankrijk. Maar als Frank op een dag per ongeluk geconfronteerd wordt met de verborgen verlangens van zijn opgroeiende kinderen, ontdekt..."
04-08-19
9.2
Geile Spelletjes - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spelletje,
" b Frank en Inge willen nog een laatste keer, samen met hun drie opgroeiende pubers, lekker primitief kamperen in Frankrijk. Maar als Frank op een dag per ongeluk geconfronteerd wordt met de verborgen verlangens van zijn opgroeiende kinderen, ontdekt..."
25-07-19
9.1
Geile Spelletjes - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Spelletje,
" b Luierend in mijn campingstoeltje genoot ik voor mijn tentje van de Franse zon. Er heerste een weldadige rust op de camping. Het was nu echt te heet om iets te doen. Stilzitten en genieten van het geluid van de ruisende zee en het gekrijs van honge..."
18-07-19
9.0
Mijn Tweeling - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Panty, Tweeling, Zus,
" b Met n hand aan het stuur en mijn andere hand tussen mijn benen reed ik door de donkere nacht. Totaal onverantwoord natuurlijk, maar ik kon niet anders. De brandende jeuk tussen mijn benen moest gestopt worden, maar ik kon moeilijk eventjes mijn ..."
09-06-19
8.9
Mijn Tweeling - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweeling,
" b Pim was veranderd. Mijn heerlijke ongecompliceerde puber van zeventien jaar was van de een op andere dag een andere jongen geworden. Berekenend. Brutaal. Provocerend. Alsof hij mij wilde straffen. En waarom ..Hij was een winnaar. Een schaatskampi..."
09-06-19
8.8
Mijn Tweeling - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Pervers, Pijpen, Tweeling,
" b De meeste dingen in het leven, zowel de goede als de slechte, overkomen je gewoon. Toch kun je maar moeilijk accepteren dat je niet altijd alles in de hand hebt en dat je soms machteloos staat. Vooral als je kinderen hebt wil je niets aan het toev..."
17-05-19
9.2
Moeder Biedt Troost - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Lust, Moeder, Panty, Pervers, Zoon,
" b Er waren drie weken verstreken en er was geen vooruitzicht dat mijn gestrande huwelijk weer snel vlot getrokken zou worden. Er zat niets anders op dan er in het huis van mijn ouders voorlopig maar het beste van te maken en vooral uit de buurt van ..."
28-01-19
9.1
Moeder Biedt Troost - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Moeder, Zoon, Zus,
" b Ik stond voor de deur van het huis waar ik mijn jeugd had doorgebracht. De enige plek waar ik nog welkom was nu ik al het andere had verspeeld. Alles ... Mijn huwelijk, mijn mooie baan als commercieel directeur bij het familiebedrijf van..."
07-01-19
8.9
Een Witte Kerst Met Olga, Kim En LisaDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kerst, Kerstmis, Lingerie, Zus,
" b Zullen we hier nog even kijken mam Ik keek verlekkerd naar de in kerstsfeer gehulde etalage van de Hunkem ller. Mijn blik gericht op een poster van Doutzen Kroes. Ze had een sexy bordeauxrood lingerie setje aan, sierlijk afgezet met zwart kant ..."
21-12-18
8.7
Het Sinterklaasfeest - 3: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Feest, Moeder, Panty, Sinterklaas, Zus,
" i Tja, Sinterklaas is al terug naar Spanje, maar ik kan het Lisa, Kim, Olga en Stef niet aandoen om hun erotische avontuur zomaar te laten eindigen, dus hierbij het slot van hun fantastische Sinterklaasfeest. i b In gedachten verzonken l..."
11-12-18
9.2
Het Sinterklaasfeest - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Feest, Moeder, Panty, Sinterklaas, Zus,
" b Nog net op tijd arriveerden we bij Olga s school. Het Sinterklaasfeest stond op het punt van beginnen. Via de achteringang gingen we gelijk door naar de lerarenkamer. De kindertjes mochten ons natuurlijk niet zien. In de lerarenkamer wachtte Sinte..."
04-12-18
8.3
Het Sinterklaasfeest - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Sinterklaas,
" b Stef wil je mij een plezier doen We komen behoorlijk wat zwarte pieten tekort dit jaar. Zou jij alsjeblieft zwarte piet willen spelen overmorgen bij mij op school Ik kreunde. Nee h Het is ook elk jaar hetzelfde liedje ma Kan Lisa dit jaar ..."
02-12-18
9.0
De Weddenschap - 8Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Ik schonk een kop koffie in en keek geamuseerd naar de gespannen koppies van mijn drie zonen aan de ontbijttafel. Chantal had zich nog niet laten zien, die stond vast nog onder de douche. Als je niet beter wist zou je denken dat dit een normaal on..."
24-11-18
8.5
De Weddenschap - 7Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Tex zat naast Chantal op het bed. Hij rilde van de opwinding. Zijn maag kromp ineen van de spanning. Vederlicht bewogen zijn vingers over haar been. Alsof ze van het kostbaarste porselein was gemaakt, zo voorzichtig betaste hij haar lelieblanke hu..."
06-11-18
8.8
De Weddenschap - 6Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Panty, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Ode aan de mooiste vrouw op aarde b b i Chantal, wat ben je mooi Met je lange blonde haren, je grote vrolijke blauwe ogen onder die verleidelijk lange wimpers boven een grappig wipneusje waar nog steeds wat jeugdige sproetjes te ontd..."
25-10-18
9.0
De Weddenschap - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lust, Moeder, Panty, Vreemdgaan, Weddenschap, Zoon,
" b Ik was te ver gegaan. Dat wist ik zelf maar al te goed. Chantal had gezien dat ik me liever aftrok en mijn zaad over haar heen spoot dan dat ik ook maar n vinger uitstak om haar te helpen. Nu wist ze dat ik er op kickte om haar geneukt te zien w..."
17-10-18
9.0
De Weddenschap - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Nylon, Pervers, Weddenschap, Zoon,
" b Het was aardedonker. We liepen al een paar minuten naast elkaar en we hadden nog geen woord gewisseld. Het enige geluid kwam van onze voetstappen op het trottoir. Verder niets dan stilte en het ruisen van de bomen aan weerskanten van de verlaten s..."
06-10-18
8.4
De Weddenschap - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Nylon, Vreemdgaan, Weddenschap, Zoon,
" b Twee weken later Gelukkig had Peter, het vriendje van onze jongste zoon, zijn belofte gehouden en geen contact meer opgenomen met Chantal na die gedenkwaardige middag. De middag dat mijn mooie lieve vrouw zich door hem had laten neuken. V..."
28-09-18
8.9
De Weddenschap - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vreemdgaan, Weddenschap, Zoon,
" b Nadat ik de eerste date voor Chantal geregeld had, kreeg ik de smaak te pakken Snel scrolde ik door de eindeloze rij berichten. Mijn mooie vrouw was h l populair Echt een topic op de datingsite Iedereen wilde wel wat met haar. Veel berichten k..."
14-09-18
8.8
De Weddenschap - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Vreemdgaan, Weddenschap, Zoon,
" b Laat ik beginnen om iets over mezelf te vertellen, dan snap je misschien beter waarom ik op dit moment, bloednerveus, de datingapp open waar ik een week geleden, zonder dat mijn vrouw er iets vanaf weet, een account heb aangemaakt .op haar naam. ..."
12-09-18
8.2
Perverse Prikkels - 4: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Kwartet, Lesbienne, Moeder, Neuken, Pervers, Trio, Verboden, Zus,
" b Naast de zolderkamer van Stef was een klein afdakje. Je had toegang tot dat afdakje via een raampje naast het trapgat. Eenmaal op dat afdakje kon je praktisch ongehinderd bij Stef naar binnen gluren. b Stephanie had deze mogelijkheid om..."
04-09-18
9.2
Perverse Prikkels - 3: De AfspraakDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Moeder, Panty, Pervers, Taboe, Zoon, Zus,
"Hilda en Fleur troffen elkaar op hun vaste adresje. Een gezellig kneuterige lunchroom bij Fleur in de buurt waar ze de beste koffie schonken en de heerlijkste luxe broodjes verkochten. Dit tentje was al jaren de vaste pleisterplaats van de twee harts..."
03-08-18
8.8
Perverse Prikkels - 2: De TerugslagDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Natte Droom, Pervers, Pijpen, Zoon,
"Toen Hilda de volgende morgen Stef s kamer binnenkwam, klaar om hem te wassen en nog n laatste keer te verblijden met de oudste handdienst ter wereld, was Stef nog diep in slaap. Schatje, wakker worden. Mama is hier om je te wassen. fluisterde ..."
22-07-18
9.3
Perverse Prikkels - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pervers, Zoon,
" b Mama ..waarom ga je toch elke middag naar Stef s zolderkamer om zijn lunch te brengen Hij kan toch gewoon beneden komen en met ons mee eten Hilda keek haar dochter gepijnigd aan. Ze wist dat die vraag vroeg of laat weer eens zou komen..."
13-07-18
8.5
Verdorven Ik - 6: Het Hek Is Van De DamDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Panty, Taboe, Zoon,
"Het hek was van de dam. Alsof we elkaar, na jaren van geheelonthouding, voor het eerst weer in de armen vlogen en we de liefde bedreven. Magisch We gunden elkaar nauwelijks tijd om adem te halen. Er moest geneukt worden En hard Na die eerste wip o..."
02-06-18
8.6
Verdorven Ik - 5: Nu Of NooitDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Taboe, Verboden, Zoon,
" Die vuile schoft verdient je niet mama fluisterde ik. Ik streek met mijn vingers door haar haar. We moeten die schoft met gelijke munt terugbetalen Ze drukte me tegen zich aan en kuste me op mijn voorhoofd. Wat ben je toch een lieve ..."
30-05-18
8.5
Verdorven Ik - 4: De Ideale GelegenheidDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Verboden, Zoon,
"Ik hoefde niet lang te wachten. En het was papa zelf die me de ideale gelegenheid bood. Op een avond, nadat ik papa verder in de problemen probeerde te brengen door stiekem een condoom in zijn tas te verstoppen zodat mama die de volgende dag zou vind..."
26-05-18
8.0
Verdorven Ik - 3: Geduld Is Een Schone ZaakDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Verboden, Zoon,
"Ik werd zeventien. En nog was het me niet gelukt om de liefde voor mijn moeder te onderdrukken, hoeveel vriendinnetjes er ook over de vloer kwamen, hoeveel jonge kutjes ik al geproefd had, ik had haar nog steeds niet geneukt En dat werd langzamerhan..."
26-05-18
8.1
Verdorven Ik - 2: De StrategieDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Taboe, Verboden, Zoon,
"Mijn eerste actie was nog erg amateuristisch en redelijk onschuldig, maar had toch wel gelijk effect Ik stopte een sexy slipje, wat ik bij mijn zusje Kim uit haar kast had gepikt, stiekem in zijn tas. Ik wist dat moeder daar s avonds, als hij terugk..."
26-05-18
8.4
Verdorven Ik - 1: De Eerste DreunDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Nylon, Zoon,
"Ik was zes toen ik mijn moeder voor het eerst ten huwelijk vroeg. Ik had een mooie tekening voor haar gemaakt om mijn huwelijksaanzoek te bekrachtigen. Trots stond ik voor haar met de tekening in mijn hand. Ze was vertederd en kuste me. Ik was er op ..."
25-05-18
7.3
De Wilde KoningsnachtDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Koning, Koningin, Koningsdag, Kut, Kutje, Maagd, Milf, Moeder, Panty, Zoon,
" b Koningsnacht blijft voor mij toch wel het hoogtepunt van het jaar. Zeker als je in de pijp in Amsterdam woont. Zodra je de deur uit loopt, zit je al midden in de feestvreugde. Iedereen is vrolijk in het oranje gestoken en iedereen heeft wel zin in..."
27-04-18
8.4
De Film - 8: De VoorbereidingDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Moeder, Neuken, Nylon, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Taboe, Zoon, Zus,
" b Dit weekend ging het gebeuren Onze tweede porno productie zou gefilmd worden De ontmaagding van Tessa zou de film heten, met mijn eigen zusje Tessa in de hoofdrol en mijn vriendinnetje Fleur, student aan de filmacademie, achter de lens van de..."
21-04-18
8.8
De Film - 7: No. Fucking. Way!!!Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Moeder, Nylon, Taboe, Zoon, Zus,
"Fleur was geschokt Wes had haar net opgebiecht dat HIJ degene was die acteerde in de pornofilm van Sa d En dat hij zijn eigen moeder als tegenspeelster had Fleur s mond viel open van verbazing en ontzetting na deze schokkende bekentenis..."
18-04-18
8.8
De Film - 6: Tessa In De HoofdrolDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Nylon, Ontmaagd, Ontmaagding, Panty, Pijpen, Vingeren, Zoon,
" Zijn jullie nu helemaal gek geworden Mama reageerde precies zoals ik verwacht had. Natuurlijk zou ze proberen haar oude leventje weer op te pakken na die onstuimige, krankzinnige dag van gisteren. Nadat Sa d ons ieder tweeduize..."
07-04-18
9.2
De Film - 5: De Volgende OchtendDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Moeder, Pijpen, Zus,
" b Het spijt me zo van gisteren. fluisterde Fleur zacht. Ik kuste haar op haar voorhoofd. Geeft niet joh, jij kon er toch ook niets aan doen dat je de hele dag in die kuttrein moest doorbrengen en wachten totdat jullie eindelijk bevrijd werden ..."
31-03-18
8.7
De Film - 4: De Seksuele Gevoelens Van Een MoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Erotiek, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Iets naar achter buigen Wes, dan kan de cameraman een mooier close up beeld van de ejaculatie maken b Sa d bekeek onze wip duidelijk vanuit een professioneel oogpunt. Ik wist nog steeds niet helemaal goed hoe ik me moest voelen. Het w..."
27-03-18
8.8
De Film - 3: Op Mijn Knieën Voor MoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Erotiek, Lust, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b En vanmorgen zag de dag er nog zo veelbelovend uit Het plan was geweldig De hele dag lekker neuken met mijn vriendinnetje Fleur en aan het eind van de dag ook nog eens dik betaald worden Waarom moest het nou toch zo anders lopen b ..."
23-03-18
8.5
De Film - 2: Moeder Is BoosDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Taboe, Zoon,
" b Wat heeft dit te betekenen Wes moeder wees op alle draden die vanuit de hal door het huis liepen. En wat doen die mannen in ons huis Mijn hersens werkten op volle toeren, maar ik kon niets logisch bedenken waarom het hele huis veranderd was ..."
21-03-18
8.1
De Film - 1: Op De DansvloerDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Ok Wes, laten we nog n keer alles doornemen. Wes zuchtte diep en nam een slok van zijn bier. Moet dat nou echt Sa d We hebben het plan al tot in de kleinste details besproken. Sa d siste. IK ben hier degene die hier de risico s loopt, IK ..."
19-03-18
7.6
Op Bezoek Bij Opa - 7: SlotDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Nylon, Opa, Taboe, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i Tot voor kort leefde ik in twee, zorgvuldig gescheiden werelden. Ik was in de ene wereld de zorgzame, betrouwbare, ietwat saaie moeder van een aantrekkelijke opgroeiende puber, mijn zoon Rick. In de andere wereld wa..."
17-03-18
9.1
Op Bezoek Bij Opa - 6Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Opa, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i Tot voor kort leefde ik in twee, zorgvuldig gescheiden werelden. Ik was in de ene wereld de zorgzame, betrouwbare, ietwat saaie moeder van een aantrekkelijke opgroeiende puber, mijn zoon Rick. In de andere wereld wa..."
14-03-18
8.9
Op Bezoek Bij Opa - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Milf, Moeder, Opa, Pijpen, Taboe, Vader, Zoon,
" b Wat vooraf ging b b Ik was nog steeds verbaasd hoe snel ons leven op de kop was komen te staan. Voor dit weekend leefde ik in twee, zorgvuldig gescheiden werelden, Ik was de zorgzame, betrouwbare moeder in de ene wereld en de rotte app..."
04-03-18
8.8
Op Bezoek Bij Opa - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Moeder, Opa, Pijpen, Taboe, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i Als de aantrekkelijke twee nveertig jarige Anne met haar, even aantrekkelijke, zeventienjarige zoon Rick op bezoek gaat bij haar dementerende vader, de opa van Rick. weet ze nog niet dat haar rustige leventje snel o..."
02-03-18
8.3
Op Bezoek Bij Opa - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Opa, Pijpen, Vader, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i De aantrekkelijke twee nveertig jarige Anne gaat met haar, even aantrekkelijke, zeventienjarige zoon Rick op bezoek bij haar vader, de opa van Rick. Die is dementerend en gooit heden en verleden door elkaar. Ze moet..."
24-02-18
8.4
Op Bezoek Bij Opa - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Opa, Pijpen, Vader, Zoon,
" b Wat vooraf ging b i De aantrekkelijke twee nveertig jarige Anne gaat met haar, even aantrekkelijke, zeventienjarige zoon Rick op bezoek bij haar vader, de opa van Rick. Die is dementerend en gooit heden en verleden door elkaar. Ze moet..."
21-02-18
8.8
Op Bezoek Bij Opa - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Opa, Vader, Zoon,
"Het was al een tijdje geleden dat ik voor het laatst bij mijn vader op bezoek was geweest. Het was dan ook een stevige reis van dik 2 uur naar zijn kleine huisje in het zuiden van Limburg. Maar nu moest het toch gebeuren nadat ik verontrustende telef..."
17-02-18
8.1
Kimmetje Toch! - 2: De Ergernis Van AnitaDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vreemdgaan, Zoon,
" b Wat voorafging b i Tijdens de vakantie in Normandi komt Anita er tot haar eigen schrik en verbazing achter dat ze jaloers is op het vriendinnetje van haar zoon Wes. Kim is een schattig meisje en de gedroomde schoondochter, maar Anita ..."
15-02-18
8.4
Kimmetje Toch! - 1: JaloersDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Nylon, Pijpen, Zoon,
" b Ik wil je iets vertellen. Het liefst had ik dat ik je niets te vertellen had en dat het nooit gebeurd was, maar het is w l gebeurd. En dat spijt me. Of niet ..Ik weet het niet,.. dingen lopen vaak zoals ze lopen. Maar het spookt w l constant door ..."
29-01-18
8.7
Jutta's VerjaardagDoor: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Spuiten, Vader, Verjaardag, Zus,
" b Ik voelde enige spanning toen ik Jutta ophaalde van haar logeerpartijtje bij haar nichtje. Alles was immers veranderd na de explosie van drank en sex op oudejaarsnacht. De orgie waar mijn vrouw Margje en mijn zoon Pjotr het middelpunt van waren, w..."
04-01-18
8.5
De Nieuwjaarswip - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Dochter, Moeder, Pijpen, Vader, Zoon, Zus,
" b Iedereen kent ze wel. De vaste tradities die horen bij oud en nieuw. Wij hebben er, jaren geleden, een unieke familietraditie aan toegevoegd. Als de klok precies 12 uur slaat en het vuurwerk losbarst, begint bij ons een ander soort vuurwerk. Dan..."
02-01-18
7.8
De Nieuwjaarswip - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lingerie, Moeder, Vader, Zoon,
" b Iedereen kent ze wel. De vaste tradities die horen bij oud en nieuw. Samen oliebollen bakken, de top 2000 luisteren, kijken naar het jaaroverzicht, de oudejaarsconference, proosten op het nieuwe jaar, goede voornemens en de onvermijdelijke duik in..."
01-01-18
8.6
Moeders Nylons - 4: KerstspecialDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Nylon, Zoon,
" i We schrijven het jaar 1947. De oorlog is voorbij, maar de gevolgen zijn nog voor iedereen voelbaar. Zeker ook voor de achtendertig jarige Femke. Moeder van Tjeerd en Lobke. Haar man Dirk is in de oorlog tewerkgesteld in Duitsland, maar nog steeds ..."
25-12-17
8.5
Moeders Nylons - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Moeder, Nylon, Zoon, Zus,
" i We schrijven het jaar 1947. De oorlog is voorbij, maar de gevolgen zijn nog voor iedereen voelbaar. Zeker ook voor de achtendertig jarige Femke. Moeder van Tjeerd en Lobke. Haar man Dirk is in de oorlog tewerkgesteld in Duitsland, maar nog steeds ..."
20-12-17
9.0
Moeders Nylons - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Moeder, Nylon, Zus,
" i We schrijven het jaar 1947. De oorlog is voorbij, maar de gevolgen zijn nog voor iedereen voelbaar. Zeker ook voor de achtendertig jarige Femke. Moeder van Tjeerd en Lobke. Haar man Dirk is in de oorlog tewerkgesteld in Duitsland, maar nog steeds ..."
11-12-17
8.6
Moeders Nylons - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Zoon,
" i We schrijven het jaar 1947. De oorlog is voorbij, maar de gevolgen zijn nog voor iedereen voelbaar. Zeker ook voor de achtendertig jarige Femke. Moeder van Tjeerd en Lobke. Haar man Dirk is in de oorlog tewerkgesteld in Duitsland, maar nog steeds ..."
08-12-17
8.3
Sexles Van Moeder - 7Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lingerie, Moeder, Nylon, Panty, Pijpen, Schoondochter, Zoon,
" i Hallo, ik ben Margje, 42 jaar en moeder van drie prachtige kinderen. Jesse, de oudste van twintig jaar en de tweeling Lotte en Diego, beiden zestien jaar. Een relatief klein ejaculatie probleempje bij Diego cre ert uiteindelijk een enorme chaos in..."
03-12-17
8.6
Sexles Van Moeder - 6Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jarretels, Moeder, Nylon, Pijpen, Plas, Plassen,
" i Hallo, ik ben Margje, 42 jaar en moeder van drie prachtige kinderen. Jesse, de oudste van twintig jaar en de tweeling Lotte en Diego, beiden zestien jaar. Een relatief klein ejaculatie probleempje bij Diego cre ert uiteindelijk een enorme chaos in..."
26-11-17
8.1
Sexles Van Moeder - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Pijpen, Vader, Zoon,
" i Margje en Marc zijn de ouders van drie prachtige kinderen. Jesse, de oudste van twintig jaar en de tweeling Lotte en Diego, beiden zestien jaar. Een relatief klein ejaculatie probleempje bij Diego cre ert uiteindelijk een enorme chaos in het gezin..."
19-11-17
8.0
Sexles Van Moeder - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Pijpen, Zoon,
" i Hallo. Ik ben Margje. Ik ben 42 jaar, werk in het onderwijs, ben moeder van twee zonen en een dochter en gelukkig getrouwd met Marc, mijn steun en toeverlaat. Wij hebben een harmonieus en gelukkig gezinnetje en het ontbreekt ons aan niets. Maar ie..."
15-11-17
7.1
Sexles Van Moeder - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Dochter, Groepsex, Moeder, Pijpen, Zoon,
" i Hallo. Ik ben Margje. Ik ben 42 jaar, werk in het onderwijs, ben moeder van twee zonen en een dochter en gelukkig getrouwd met Marc, mijn steun en toeverlaat. Wij hebben een harmonieus en gelukkig gezinnetje en het ontbreekt ons aan niets. Maar ie..."
12-11-17
8.0
Sexles Van Moeder - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Sperma, Zoon,
" i Hallo. Ik ben Margje. Ik ben 42 jaar, werk in het onderwijs, ben moeder van twee zonen en een dochter en gelukkig getrouwd met Marc, mijn steun en toeverlaat. Wij hebben een harmonieus en gelukkig gezinnetje en het ontbreekt ons aan niets. Maar ie..."
08-11-17
8.6
Sexles Van Moeder - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Sperma, Zoon,
" i Hallo. Ik ben Margje. Ik ben 42 jaar, werk in het onderwijs, ben moeder van twee zonen en een dochter en gelukkig getrouwd met Marc, mijn steun en toeverlaat. Wij hebben een harmonieus en gelukkig gezinnetje en het ontbreekt ons aan niets. Maar ie..."
05-11-17
8.6
Schoonmoeder Toch! - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Vingeren, Vreemdgaan,
" i Rob en Elly zijn gelukkig getrouwd. Toch kan Rob de verleiding niet weerstaan om zijn schoonmoeder tijdens een familieweekendje tot overspel te dwingen. Daarna is het hek van de dam en wordt elke gelegenheid aangegrepen om schoonmoeder stiekem te ..."
02-11-17
8.9
Schoonmoeder Toch! - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Vingeren, Vreemdgaan,
" i Rob en Elly zijn gelukkig getrouwd. Toch kan Rob de verleiding niet weerstaan zijn eigen schoonmoeder tijdens een familieweekendje tegen het keukenblok een flinke beurt te geven. Daarna is het hek van de dam en wordt elke gelegenheid aangegrepen o..."
25-10-17
8.3
Moeder Toch! - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Macht, Moeder, Zoon,
" i Mijn moeder brengt zichzelf regelmatig in de problemen met haar gokverslaving. Het hele huishoudbudget wordt dan vergokt. Aan mijn vader durft ze haar verslaving niet op te biechten, maar, ondanks mijn leeftijd van zestien jaar, heeft ze mij wel i..."
21-10-17
7.8
Moeder Toch! - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Verboden, Zoon,
" i Zo nu en dan ontvang ik mails van lezers van mijn verhalen die zich afvragen hoe dat toch zit, die interesse van mij in de sexuele relatie tussen een moeder en een zoon. Of ik er zelf ervaring in heb. Het antwoord Ja, ik heb het zelf meegemaakt. ..."
18-10-17
7.2
Love Hurts - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Sandwich, Zus,
" i Rick is hopeloos verliefd op zijn eigen moeder en zet alles op alles om haar in bed te krijgen. En dat lukt Op het moment dat Rolf, haar man, voor zijn werk een paar dagen weg is en Peter en Lydia, haar andere twee kinderen naar school zijn, laat..."
16-10-17
8.3
Love Hurts - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Pijpen, Sm, Zoon,
" i Dit is een vrij lang verhaal geworden. Dat was niet de bedoeling, maar het werd steeds leuker en geiler dus heb ik het maar zo gelaten. Voor wie de moeite neemt Enjoy Enne..laat ff weten wat je er van vond i b Plotseling drong het t..."
04-10-17
8.7
Schoonmoeder Toch! - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Vingeren, Vreemdgaan,
" i In het eerste verhaal maken we kennis met Rob, zijn glurende schoonmoeder en zijn vrouw Elly. Wat hij eerst niet voor mogelijk had gehouden gebeurde tijdens een familieweekendje. Rob ging vreemd. Niet zomaar, maar met zijn eigen schoonmoeder Hij ..."
27-09-17
8.0
De Terugkeer Van Red - 5Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" b Red is gevechtspiloot op verlof. Hij heeft zichzelf tijdens zijn verlof een uitdagende missie gegeven. Hij wil twee aantrekkelijke vrouwen het bed in krijgen. Normaal gesproken geen probleem voor een mooie, jonge gevechtspiloot. Maar wel als die t..."
29-08-17
8.7
De Terugkeer Van Red - 4Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Red is gevechtspiloot op verlof. Hij heeft zichzelf voor zijn verlof een uitdagende missie gegeven. Hij wil twee aantrekkelijke vrouwen het bed in krijgen. Normaal gesproken geen probleem voor een mooie, jonge gevechtspiloot. Maar wel als die twee..."
23-08-17
8.9
De Terugkeer Van Red - 3Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Zal het Red lukken zijn verboden missie uit te voeren en zijn zusje en moeder te neuken Lees ook het vervolg van de terugkeer van Red b i Red werd door zijn zusje Ginger gesnapt terwijl hij tante Elly neukte. Hij had heel wat u..."
20-08-17
8.5
De Terugkeer Van Red - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" i In het eerste deel hebben we kennis gemaakt met Red, gevechtspiloot op verlof. Hij heeft zichzelf een missie gegeven. Hij wil twee aantrekkelijke vrouwen het bed in krijgen. Normaal gesproken geen probleem voor een mooie, jonge gevechtspiloot. Maa..."
18-08-17
8.4
De Terugkeer Van Red - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Eindelijk Na zijn opleiding tot gevechtspiloot in Amerika en aansluitend zijn eerste missie in Noord Afrika keert Red terug naar huis. Hij vertrok als knulletje en is nu een stoere volwassen kerel. In zijn blauwe luchtmacht uniform voorzien van m..."
18-08-17
8.0
Schoonmoeder Toch! - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Vingeren, Vreemdgaan,
" i In het eerste verhaal maken we kennis met Rob, zijn glurende schoonmoeder en zijn vrouw Elly. Wat hij eerst niet voor mogelijk had gehouden gebeurde tijdens een familieweekendje. Rob ging vreemd. Niet zomaar, maar met zijn eigen schoonmoeder Hij ..."
17-08-17
8.3
GenoegdoeningDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b De beschuldiging b Wert kwam thuis van school. Hij was nog duf van het schoolfeest van gisteravond. Daar was het nogal uit de hand gelopen, veel kon hij zich er niet van herinneren. Hij had wat liggen rotzooien met Sonja, dat buurmeisje..."
12-08-17
7.6
Schoonmoeder Toch! - 1Door: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Vingeren, Vreemdgaan,
" i Dit is mijn eerste verhaal. Ik heb het al eerder geplaatst, maar ik heb het op advies van een aantal lezers nog wat langer gemaakt en voorzien van meer pikante details. Ik wens jullie weer veel leesplezier i b Ik lees regelmatig verh..."
09-08-17
8.2
Bespied Door SchoonmoederDoor: Dicky Dickert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Schoonmoeder,
"Ik lees regelmatig verhalen van getrouwde mannen die hun schoonmoeder geiler vinden dan hun eigen vrouw. Ik heb dat niet. Mijn schoonmoeder ziet er prima uit voor een vrouw van haar leeftijd 54 , daarom ben ik ook met haar dochter getrouwd. Maar tij..."
03-08-17
8.2