61.643 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Verpleegster sexverhalen. In deze categorie staan 58 erotische verhalen.
De NachtverpleegsterDoor: Medri328
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Neuken, Verpleegster,
"Donderdag, 14 februati 2008 Valentijn ... het is eigenlijk wel commercieel maar toch vind ik het fijn om mijn toen nog vriendin te laten zien dat ik van haar hou. Zo hadden we een romantisch tafeltje afgehuurd in een restaurant. D..."
07-02-24
9.2
Verpleegster Heeft De Nacht Van Haar LevenDoor: RobbertK
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontje, Kutje, Werk, Ziekenhuis, Anaal, Deepthroat, Klaarkomen, Pijpen, Slikken, Verpleegster,
"Zoals jullie weten zijn de verhalen die ik hier plaats echt gebeurd, dus ook deze. Geloof het of niet. Geniet ervan Ik, werkzaam als ziekenhuis beveiliger met onregelmatige diensten, had in m n eentje een aantal nachtdiensten. Tijdens n ..."
24-12-23
8.3
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Plas, Plassen, Tiener, Vader, Verpleegster, Zoon,
"Juni is blokmaand. Anneke en ik hebben Dorien op het hart gedrukt dat ze drie weken lang alle tijd in studeren moet steken. Dat lukt aardig. Ze is echt een slimme meid. Ze snapt volkomen dat leren nu belangrijker is dan haar verlangen om me af te tre..."
03-06-23
9.2
Margo Of Mevrouw BiedemijerDoor: Eric En Eva
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lerares, Trio, Verpleegster,
"Als dertienjarige kwam ik mevrouw Margo Biedemeier tegen als lerares lichamelijke opvoeding op onze middelbare school. Vanaf het eerste moment had ik een zwak voor haar en gezeten op het bankje in de gymzaal had ik vaak enkel oog voor haar...."
03-08-22
9.1
Beter Een Goede Buur...Door: Promisq66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Milf, Verpleegster, Ziekenhuis,
"Dit verhaal berust op een fantasie van mij. De namen zijn aangepast... Martin zat rustig aan te tuintafel achter zijn laptop te werken. Ondanks dat de corona restricties drastisch verminderd waren en veel mensen weer naar kantoor gingen, maa..."
14-05-22
9.0
Mijn Tante, De Verpleegster - 3: SlotDoor: Massage123
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Facial, Neuken, Pijpen, Tante, Verpleegster,
"Zoals jullie gelezen hebben had ik beide polsen gebroken en kon zelf niet veel doen. Omdat mijn tante in de buurt woont, had zij aangegeven mij wel te willen helpen. En dat heeft ze gedaan. Het kwam er al snel op neer dat zij mij moest wassen en zett..."
13-05-22
9.1
Mijn Tante, De Verpleegster - 2Door: Massage123
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Verpleegster,
"Irma was klaar met haar werk op het ziekenhuis en wilde nog even bij Sjaak langs om te kijken hoe het met hem ging. Nu ze de sleutel van zijn woning heeft, kan ze hem bezoeken wanneer ze kan en wil. Ze moest toegeven dat ze het gisteren geen straf vo..."
11-05-22
8.8
Mijn Tante, De Verpleegster - 1Door: Massage123
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Massage, Tante, Verpleegster,
"Mijn naam is Sjaak, ben 28 jaar en vrijgezel. Wel wat relaties gehad maar, nooit van lange duur. Door de corona had ik de laatste 2 jaar weinig contacten opgedaan, als je begrijpt wat ik bedoel. Wat wel kon was buiten sporten en aangezien ik een fa..."
10-05-22
8.6
Zuster Elza Verzorgt Jonge PatiëntDoor: Janine02
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Patient, Verpleegster,
"Elza was best gelukkig in haar baan als verpleegkundige op de kinderafdeling van ziekenhuis X. Ze was na haar stages aangenomen op de afdeling waar ze haar stages had gelopen, in het ziekenhuis op fietsafstand van haar appartementje. We praten over b..."
01-05-22
8.5
Floor & Merel Op Stedentrip - 12: De KliniekDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Droom, Likken, Masturbatie, Masturberen, Verpleegster, Voyeurisme,
"Merel zit op het toilet en ik hoor haar plas stromen. Ondertussen kijk ik met verbazing de ruimte rond. Dit is duidelijk een soort van ziekenhuiskamer geweest, of misschien een behandelkamer van een kliniek. De priv kliniek van dokter Otto Er staan ..."
26-04-22
9.2
Verpleegkundige En Haar Patiënt - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Patient, Pijpen, Verpleegster, Vingeren, Werk, Ziekenhuis,
"Met een klap belandden de zware gewichten op de grond. Het was niet haar bedoeling om de aandacht te trekken, maar door de klap keken een paar mannen haar toch aan. Sascha zuchtte. Dit keer had ze tijdens het trainen van haar borstspieren zwaardere g..."
19-04-22
8.8
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 171Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Uitdagen, Verpleegster, Vingeren,
" Langzaam veranderde mijn houding ten opzichte van Manuel, de man die ik onder mijn zorg had. Ik besefte dat deze man een heel ander leven tegemoet ging dan hij tot nu toe had geleid en dat was heel erg. Hoe erg was het..."
19-04-22
8.9
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 170Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Assistente, Donkere Mannen, Douche, Uitdagen, Verpleegster,
" Ik had dus een nieuwe werkplek gevonden in een verzorgingstehuis en dat beviel me heel erg goed. Zeker nu ik drie dagen per week de zorg had voor een man die aan beide benen verlamd was na een auto ongeluk. Zoals verte..."
15-04-22
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 169Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Assistente, Donkere Mannen, Douche, Groot Geschapen, Grote Lul, Uitdagen, Verpleegster,
" Het was even slikken toen mijn hartsvriendin en haar zoon vertrokken waren uit ons dorp. We werden wel op de hoogte gehouden vanuit Zeeland, waar ze tijdelijk hun intrek hadden genomen. Al snel kregen we bericht dat z..."
11-04-22
9.3
Lieze En Tom - 1Door: TomJ89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster,
"Hoe het allemaal zou kunnen begonnen zijn... Wie het eerst bij me thuis is, wint Lieze was twee ndertig en verpleegster van beroep. Een dikke twee jaar terug was haar moeder gestorven aan kanker. Ze was het nooit helemaal te boven gekome..."
19-01-22
9.0
Oma 'doen', Met Onverwachte Hulp - 1Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Oma, Trio, Verpleegster,
"Verbijsterd keek ik even voor me uit. Mijn oma vroeg me of ik haar wilde doen In mijn 20 jarige leven heb ik nog nooit zo n shocking vraag gekregen Ondanks dat, begon mijn pik te bewegen en te groeien. Hij had er in ieder geval wel zin in Ik was..."
02-01-22
9.0
Geilum BerumDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
" Uhm, sorry. Ik ben nieuw. Uhm Ik weet eigenlijk niet zo goed Uhm Onzekerder kon ze niet overkomen. De knappe Nicola was net begonnen na haar opleiding die ze ogenschijnlijk makkelijk doorwandeld was. Maar in het echt was het een stuk moeilijker...."
06-12-21
8.6
De Thuishulp OntmaagdDoor: Smikkelbeer
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Douche, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Studenten, Thuishulp, Tiener, Verpleegster,
"Ik ben Tom, een jongen van 22 jaar oud. Blond haar, blauwe ogen, 1,90 m lang en sportief. Een maand geleden was ik met een groep vrienden op wintersport in Oostenrijk. We hadden het erg gezellig met elkaar en de omstandigheden waren goed. Na 4 jaar k..."
01-05-21
8.9
Oefenen Voor Bed SceneDoor: Kareltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Verpleegster,
"Dit is een spin off verhaal van het verhaal Jullie maken ook altijd ruzie met elkaar en wijk ik dus uit naar een persoon in dat verhaal. In het andere spin off verhaal broer en zus dag heb ik ook al wat meer verteld over Nicole. Nicole i..."
26-02-21
8.9
Floor - 23: In De Donkere Nacht Dito NachtzusterDoor: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster, Vibrator,
"Ik word wakker, ik heb geen besef van tijd. Zo, je hebt lekker geslapen zegt een zuster. Het is een andere dan zonet. Of is zonet al uren geleden. Ik weet het niet. Je mag van de IC af. We brengen je naar een eigen kamer op de verpleegafdeling. Ma..."
26-01-21
9.2
Lisa's Dag Op De AfdelingDoor: Pinguin69
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Stiefvader, Trio, Verpleegster,
"Je word wakker langs mij in bed. De kleine is bij oma en opa blijven slapen. Ik hoor je opstaan en pak je nog even lekker vast. Zachtjes kus ik jou oren en je nek, heel rustig aan streel ik met mijn hand richting jou lipjes. Je zegt tegen mij dat je ..."
19-01-21
7.5
In De PraktijkDoor: Marlies
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Dokter, Dominantie, Grote Borsten, Nicht, Squirten, Verpleegster,
" Inleiding In de lente van 2017, ik was er toen 29, kwam mijn nichtje Ilona een weekje bij ons logeren. Ilona was altijd al mijn lievelingsnichtje geweest en aanbad me, reeds als klein meisje. Ik was benieuwd wat er van Ilona gew..."
15-01-21
8.8
Verpleegster Bij Thuiskomst VerrastDoor: Pieter1966
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht, Verpleegster,
"Megan draaide met haar auto de oprit op van wat in het verleden ooit een boerderijtje was geweest, vijf jaar geleden hadden zij en haar man het gekocht, de voormalige schuur bij het huis getrokken en het verouderde huis gemoderniseerd tot een paleisj..."
15-12-20
8.8
Een Droom Komt Uit - 2Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Agent, Bdsm, Droom, Meesteres, Strapon, Verpleegster,
"Dag 3 de tweede repetitie dag Na het ontbijt vertrekken de dames met de creditkaart richting winkel en heb ik nog even rust. Na een paar uur komen ze terug met een volle kofferbak van de auto. En er staan nog diverse dingen op naleveren om..."
06-12-20
8.6
Een Droom Komt Uit - 1Door: CB
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Meesteres, Pijpen, Politie, Slaaf, Slavin, Vastgebonden, Verpleegster,
"Loterij Ik ben Kees vijfenveertig jaar en vrijgezel en tot recent eigenaar van een goed lopend klusbedrijf. Ik speel mee in diverse loterijen waaronder World Lottery gevestigd op de Jersey eilanden. Het kopen van de loten gaat digitaal via e..."
01-12-20
8.7
De Goede Dokter (v)Door: Marlies
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Dokter, Dominantie, Indisch, Meesteres, Studenten, Verpleegster,
" Dit verhaal kan je apart lezen, maar wellicht is het beter te volgen als je eerst De Goede Dokter m leest. Het was eind oktober en dokter Valentina kreeg er zo langzamerhand de pest in. Niet alleen doordat het herfst was en de ..."
07-11-20
8.9
De Goede Dokter (m)Door: Marlies
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Aftrekken, Dokter, Meesteres, Prostaat, Slet, Sletje, Verpleegster,
"Valentina was een jaar of 22 toen ze het eerst over haar naamgenoot, Valentina Nappi hoorde. Dat ze er zo op leek, n dat het zo gek was dat ze identiek dezelfde voornaam had. Ze had geen idee wie Valentina Nappi was. Later, toen ze..."
29-10-20
8.9
Gemolken - 3: Dokter NordlandDoor: Marlies
Reacties: 27
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dildo, Dokter, Onderdanig, Verpleegster,
" Wat voorafging Anton Holders, 32 jaar, reageert op een advertentie voor een klinologische studie rond seksualiteit. Na een eerste selectie wordt hij gemolken door TMM06 The Milking Machine, versie 6 . Tijdens het melken wordt hij begeleid do..."
24-09-20
9.3
Gemolken - 2: YokoDoor: Marlies
Reacties: 29
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Borsten, Dokter, Onderdanig, Verpleegster,
" Wat voorafging Anton Holders, 32 jaar, reageert op een advertentie voor een klinologische studie rond seksualiteit. Na een eerste selectie wordt hij gemolken door TMM06 The Milking Machine, version 6 . Tijdens het melken wordt hij begeleid d..."
13-09-20
8.8
Gemolken - 1: Juffrouw LindemansDoor: Marlies
Reacties: 37
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Bizar, Blond, Borsten, Dokter, Dominantie, Fysiotherapeut, Onderdanig, Vernederen, Verpleegster,
" Beste lezers, even mijn autobiografische verhalen aan de kant. Dit wordt mijn eerste bijna volledig verzonnen verhaal. Bijna, omdat ook ik, samen met een nichtje en op haar aandringen, ooit eens meegedaan heb aan een klinisch onderzoek rond seks..."
01-09-20
9.2
Oma, Wat Doet U Nou? - 2Door: Dicky Dickert
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kleinzoon, Oma, Pervers, Verpleegster, Zoon,
" Ik weet het nog als de dag van gisteren. Iets belemmerde Peter om op te groeien als een normaal jongetje. Het bleek een aangeboren longaandoening te zijn wat zijn groei in de weg zat. Hij kon niet veel langer dan een paar uurtjes per dag actief z..."
24-08-20
8.5
De ThuishulpDoor: Littleltje
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bad, Biseksueel, Dokter, Thuishulp, Verpleegster,
"Een tijdje terug ben ik aangereden waardoor ik een breuk in mijn been heb opgelopen en mijn bovenlichaam flink blauw is geworden. Omdat bewegen nogal pijnlijk is heb ik na het ongeluk thuishulp gekregen die mij helpt met het wassen van mijn lichaam e..."
07-07-20
7.6
Boerderij Special - 2Door: CB
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Rollenspel, Verpleegster,
"Hoofdstuk 1 De beslissing Vrijdag had ik afscheid genomen van mijn oude werk en spoeden ik me naar de boerderij. Ik had geregeld dat de buren de plantjes water zouden geven en de post verzorgen. Voor dat ik mijn huis opzeg eerst maar eens k..."
16-05-20
9.2
Zuster In Het Verzorgingstehuis - 2Door: Evert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hoofddoek, Kut, Kutje, Turks, Verpleegster,
"Mijn gedachten waren bij de zuster die ik heb mogen neuken in het verzorgingstehuis waar mijn schoonmoeder verzorgd wordt, en het smaakte zeker naar meer. Vooral omdat zoiets je niet op je pad krijgt aangeboden, ondanks dat we beide gebonden zijn, en..."
23-04-20
8.5
Zuster In Het Verzorgingstehuis - 1Door: Evert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoofddoek, Kut, Kutje, Sperma, Turks, Verpleegster,
"Met de regelmaat van de klok ga ik bij mijn schoonmoeder op bezoek in het verzorgingstehuis, en hoewel haar geheugen haar behoorlijk in de steek laat, weerhoudt het twee wekelijkse bezoek mij niet. Een vaste groep van verpleegkundigen kom je op die d..."
18-04-20
8.5
De Verpleegster - 6 Simon - 2Door: Switch
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slaaf, Verpleegster,
"Klaas ging naast Simon staan. Hij gaf de eerste klap behoorlijk hard maar niet te hard. Simon gilde wel en kronkelde van de pijn. Gestaag sloeg Klaas door, wel steeds harder. Simon trilde over heel zijn lijf, geestelijk en lichamelijk behoorlijk moe...."
23-01-20
8.6
De Verpleegster - 6 Simon - 1Door: Switch
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slaaf, Verpleegster,
" Dit is het laatste deel van de serie. Het deel Yvonne had ik geschreven maar kan ik niet meer vinden. Ik wens je veel leesplezier toe. Om de verhaallijn te begrijpen raad ik je aan de vorige delen te lezen. De zondag na de se..."
16-01-20
9.0
Geluk Bij Een Ongeluk - 2Door: Realhot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Verpleegster,
"De rest van de dag lag ik te denken aan wat er nou eigenlijk gebeurd was. Ik lag nog in het ziekenhuis na die val over mijn stuur in het bos. Vrienden en familie brachten afleiding, en namen flauwe cadeautjes mee, een overdreven grote fruitmand en ee..."
25-09-18
8.9
Geluk Bij Een Ongeluk - 1Door: Realhot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
"Door een stom ongeval was ik in het ziekenhuis beland. Door de gladheid op de weg was ik onderuit gegaan op de fiets en bovenop het stuur gevallen. Met schaafwondjes en pijn in mijn buik kwam ik bij de huisarts, die me direct doorstuurde naar het zie..."
22-09-18
8.8
Verpleegster - 2Door: Barrt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Oraal, Trio, Verpleegster, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Peter woonde al 5 jaar samen met Debby, een 35 jarige verpleegster. Een heerlijke vrouw met halflang blond haar, volle heupen, en sensueel lichaam en kleine ferme borsten met donkere tepelhoven en tepeltjes. Hun sex leven was een beetje ingedut, en h..."
29-08-18
8.7
Verpleegster - 1Door: Barrt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Dominantie, Pijpen, Telefoonseks, Verpleegster, Vreemdgaan, Ziekenhuis,
"Het was de tweede nacht dat ik bij mijn bejaarde moeder waakte, na de operatie. Om het risico van een delier te voorkomen, was de arts er blij mee dat ze een bekend gezicht kon zien als ze s nachts wakker werd. De eerste nacht had ik amper een oog ..."
28-08-18
9.0
Fuckin' AngelDoor: Xxx_pen63
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Slipje, Verpleegster,
" Ja, dokter Brijs, neuk me. Neuk me. Neukkkk mmmmme Slechts met de grootste moeite kon de zwartharige jonge vrouw voorkomen dat ze haar smeekbede uitschreeuwde in plaats van dat ze ze op de meest intense manier fluisterde. Dokter Brijs dee..."
18-08-16
8.6
Zwanger Door Sperma DonatieDoor: Rubina
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dokter, Kut, Kutje, Meerdere Mannen, Sperma, Verpleegster, Zwanger,
"Ik moest me om 9.00 melden bij de spermabank. Bij de balie kreeg ik handdoeken en scheermesjes. Hygi ne was heel belangrijk. Ik ging me douchen en scheren. Toen ik klaar was stond ik in me nakie. Pfff schoot van alles door mijn hoofd. Zouden ze me pi..."
17-11-15
5.7
NachtzusterDoor: Blackjack
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster,
"Afdeling chirurgie, kamer 6 mijn tijdelijke verblijfplaats. Wat er precies is gebeurd Ik heb zelf geen idee ik weet alleen nog dat ik op weg was naar huis. Maar volgens politie en getuigen kreeg ik op de A15 een klapband en ben ik daarna over de ..."
07-12-13
8.0
Motorrit Met Gebreken - 2Door: Shadowgerard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Motor, Verpleegster, Ziekenhuis,
"Max stond of hing al de hele middag naakt in de schuur. Gelukkig was het een warme dag, maar hij hoopte toch dat voor de avond een einde aan zijn penibele situatie kwam. Het koelde s avonds immers flink af. Hij had natuurlijk op allerlei ..."
24-01-13
8.4
De VerpleegsterDoor: Pom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
"Dit verhaal speelt zich af, zo een 35 jaar geleden. In die tijd woonde ik met mijn ouders en 2 zussen op het platteland, in de buurt van Antwerpen. Mijn moeder was toen vaak bedlegerig, en er kwam elke woensdag middag een verpleegst..."
22-02-12
7.4
De NachtzusterDoor: Orange
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster,
"Het begon vorig jaar december 2008 met een spoedopname in het ziekenhuis. Nadat ik was aangereden door een auto ik was daardoor met mijn hoofd op de grond terecht was gekomen en met de ziekenwagen naar een nabij gelegen ziekenhuis getransporteerd. ..."
08-03-09
8.0
Moeder Verpleegster - 5Door: Liefhebber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Verpleegster,
"Het duurde weer een tijdje voordat ik geconfronteerd werd met het feit dat ik verleid zou worden door een van de klasgenoten van mijn zoon. De moeder waarover hij het heeft gehad die door zijn klasgenoot werd betrapt met de buurman, was een zware tij..."
19-02-09
7.6
Moeder Verpleegster - 4Door: Liefhebber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Verpleegster,
"Inmiddels was het gips al weer enkele weken van zijn been verwijderd en kwam zijn normale leven weer op gang. De school, de sport, zijn vrienden en feestjes hadden weer de meeste tijd van hem opgeslokt. Zodoende was het neuken en geilen met haar zoon..."
16-02-09
7.8
Moeder Verpleegster - 3Door: Liefhebber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Verpleegster,
"Terwijl de weken voortgingen werd het sexspel tussen ons wat gematigder, want zolang het gips nog om zijn been zat kwam er van verder experimenteren niet veel meer. We wisten wel de neukpartijen op peil te houden en dat was meer dan genoeg. Hij wist ..."
15-02-09
7.9
Moeder Verpleegster - 2Door: Liefhebber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Verpleegster,
"De gehele week had ik mijn zoon verzorgd en ook gewassen, maar we konden ons tijdens het douchen inhouden. Ik had me voorgenomen om niet elke dag met hem te neuken. Ik werd wel geil van zijn grote lul, maar ik kon me beheersen. Mijn natte kutje gaf i..."
13-02-09
7.7
Moeder Verpleegster - 1Door: Liefhebber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Verpleegster,
"Bij mijn moeder was alles vlug en snel gebeurt. Op haar 18e jaar werd ik geboren. Ze was dan ook al vroeg getrouwd. Ze was ook vroeg weduwe, want mijn vader kreeg toen ik 12 was een auto ongeluk met dodelijke afloop. Moeder was dus ook al vroeg w..."
12-02-09
7.5
Sarah De Verpleegster - 3Door: Bartt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Verpleegster,
"Na Sarah s laatste ongewenste avontuur had ze nu al 3 maanden niks meer uitgevoerd op dat gebied. De kamer van meneer Jansen werd vermeden en door de vele dubbelzinnige opmerkingen van een aantal bejaarde mannen was het duidelijk da..."
11-02-08
7.0
Sarah De Verpleegster - 2Door: Bartt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
"Sarah had de laatste tijd weer extra aandacht in het bejaardentehuis. Doordat ze de laatste tijd veelvuldig de pil gebruikt heeft het als bijeffect dat haar borsten weer zijn gaan groeien. Dit gebeurd wel vaker bij jonge meisjesen dus ook bi..."
15-12-07
7.5
Sarah De Verpleegster - 1Door: Bartt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
"Sarah loopt nu ongeveer 3 maanden stage bij een verzorgingstehuis voor bejaarden. Ze heeft het erg naar zin en krijgt meer dan genoeg aandacht van alle oude mannelijke bewoners van het tehuis. Ze is dan ook een lust voor het oog. Sarah is 18..."
09-11-07
6.1
De Nachtzuster - 3Door: Jacob Van Holland
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verpleegster,
"Hoi, mijn naam is Jaqueline, jullie kennen mij van mijn avonturen met Vincent Goudberg in de verhalen van de Nachtzuster. Ik heb weer een bloedheet avontuur meegemaakt en daar ga ik jullie over vertellen. Ik werk al een tijdje in het Almeer..."
01-01-05
8.3
De Nachtzuster - 2Door: Jacob Van Holland
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster,
"Het was vrijdagochtend, elf uur s ochtends, ik was al weer enkele dagen thuis uit het ziekenhuis en ik zat aan de keukentafel koffie te drinken en de krant te lezen, en ik elk moment de controlearts van de verzekering verwachtte. Toen zag ik iets bew..."
01-01-05
8.0
De Nachtzuster - 1Door: Jacob Van Holland
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Verpleegster,
"Hallo, Ik ben Vincent Goldberg, 26 jaar, ik ben vrijgezel, computertechnicus, en ik woon en werk in Almere. Nu woon ik tijdelijk bij mijn ouders in verband met mijn genezing, en mijn ouders wonen ook in de mooie groene stad Almere. Enige tijd geleden..."
01-01-05
7.9