Klik hier voor meer...
Kjerag
Kjerag
Mmmm lekker geile verhalensite hier, ik word ontzettend geil als ik hier aan het lezen ben. Zou in werkelijkheid ook wel eens een geile belevenis willen meemaken
Hoogste Cijfer: De Kledingwinkel - 9
Meest Gelezen: Wat Me Nu Overkwam? - 1
Aantal Verhalen: 76
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: kjeragbolten2021@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 50Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Masturbatie, Masturberen, Toilet, Vluggertje,
"Wat me nu toch overkwam 50 Tegen de middag werd er snel nog een lichte lunch genomen want kort nadien moesten wij vertrekken met Mary naar het vliegveld. Nelleke bleef thuis en Mary kwam naast mij zitten in de wagen. Karen nam plaats op d..."
03-06-24
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05-24
8.9
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 48Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cougar, Trio, Voyeurisme,
"Toen de twee dames de slaapkamer verlaten hadden, maakte ik Mary wakker en vertelde haar dat de dames thuis waren gekomen. Oh neen, heeft Karen mij hier zo zien liggen vroeg Mary. Ik knikte en Mary sloeg haar hand voor de mond Neen, neen . jamm..."
16-05-24
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 47Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Neuken,
"De woorden van Mary bleven in mijn oor hangen Ik hou van jou . Ik kan niet ontkennen dat ik ook gevoelens heb voor deze mooie cougar. Zij is iets ouder dan ik maar zij is mooi, intelligent, gezellig en ook nog een lekkere sexy dame. Ik kijk haar in..."
08-05-24
9.1
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 46Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Vingeren,
"Tijdens de rit van het vliegveld naar huis zaten Nelleke en Mary achteraan in de auto gezellig te praten. Ik kon niet verstaan wat zij aan het vertellen waren maar het was echt gezellig want regelmatig werd er gelachen en geknuffeld. Karen daarentege..."
25-04-24
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 45Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Garage, Vluggertje, Voyeurisme,
"Gisteren liet Mary weten dat Karen haar kleindochter volgende week vrijdag zou aankomen op het vliegveld. Wij spraken af dat ik haar zou gaan ophalen en vanaf dan zou zij iets meer dan 6 weken bij ons verblijven. Dat is zeker geen straf want Karen is..."
14-04-24
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 44Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Billen, Cougar, Kontje, Kut, Kutje,
"Vanavond hebben Nelleke en ik een rustig avondje, wij liggen lepeltje lepeltje in onze slaapkamer naar een programma op TV te kijken. De telefoon rinkelt en als ik kijk zie ik dat het Mary is, de eigenaresse van een B B in het buitenland waar wij een..."
04-04-24
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 43Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Neuken, Trio,
"Na de hevige geile uitspatting met Sven en Steffie was het gelukkig een paar dagen rustig. De twee geilerds hadden hun wereld ontdekt en volgens de naaste buren ging het er soms heftig aan toe. Gelukkig waren zij dichter bij elkaar gekomen door de ge..."
24-03-24
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03-24
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 41Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lapdance, Pijpen,
"Vanavond komt Steffie thuis, zij had een bericht gestuurd of ik haar samen met Sven wilde ophalen. Op tijd vertrokken en wij stonden al te wachten toen Steffie aankwam. Sven en ik stapten uit toen wij haar in zicht kregen. Toen zij ons zag liet zij h..."
24-02-24
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 40Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plagen, Satisfyer, Trio, Webcam,
"Terwijl Steffie en ik aan het wachten waren op wat er nog bij Sven ging gebeuren, kreeg ik de vraag of zij ook toelating kon krijgen tot de priv kamer met Sven. Dat vond ik nogal gevaarlijk maar wel geil. In de priv kamer was het beeld beter dan op..."
17-02-24
9.1
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 39Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Plagen, Verleiden, Webcam,
"Na de geile sessie tussen Sven en Nelleke, had ik mijn zaad in het mondje van Nelleke gespoten. Tot slot nog even met Steffie beeldbellen, man wat een geil zicht. Steffie had haar telefoon op haar geile kut gericht en zij was zich aan het masturberen..."
09-02-24
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 38Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Uitdagen, Voyeurisme, Webcam,
"Vandaag hadden wij in de garage een ontmoeting met Steffie en Sven. Een beetje over en weer gepraat en vooral kunnen vaststellen dat Sven heel rustig was en bijna niet deelnam aan het gesprek. Nelleke en ik stelden achteraf vast dat het niet echt lek..."
26-01-24
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 37Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Trio,
"Viv lag tussen ons beiden in en vertelde over haar relatie met haar man Stef. Zij hield van Stef maar de affectie was eenrichtingsverkeer volgens haar. Hij wilde niet beffen, geen speciale standjes, gewoon rechtop, rechtaan. Zij mocht wel pijpen maar..."
16-01-24
9.5
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 36Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Trio, Zwanger,
"In de volgende dagen moest ik nog dikwijls terug denken aan de zwangere Viv, wat een geile meid was dat toch. Spijtig dat haar vriend zo een egotripper is, deze meid verdient beter. Vandaag ging ik winkelen, Juul bleef thuis want die had nog..."
06-01-24
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 35Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Toilet, Zwanger,
"Nelleke had al een paar keer ge nformeerd wanneer zij eens met Sven zou kunnen praten in verband met de te softe seks, maar er was nog steeds geen gelegenheid geweest. Vanavond moesten wij naar een verjaardagsfeestje van een vriend. Het was ..."
27-12-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 34Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Squirten, Trio,
"Ondertussen zijn wij al een paar dagen thuis van onze vakantie. Wij hebben het even rustig aan gedaan want de reis was toch best vermoeiend. Fred komt er langzaam terug bovenop. Zijn dochter Els zorgt goed voor hem en de man is terug vrolijk en grapp..."
14-12-23
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 33Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Partnerruil,
"Toen Jason en ik de hut binnen gingen waren de vrouwen zo bezig met hun geile spel dat zij ons niet eens hoorden binnen komen. Nadat mijn Nelleke spuiten klaar kwam op de tong van Daphne en de dames in een geile tongkus verzeild raakten, klopte ik i..."
13-11-23
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 32Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer,
"Gisteravond na ons spel met Jason en Daphne, zijn wij nog even in de bar iets gaan drinken en genoten van een mooie show. Wij hebben het niet te laat gemaakt want om 9 uur vanmorgen legt de boot aan en vanaf 7 uur kunnen wij gaan ontbijten. Iets na z..."
04-11-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 31Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Kwartet,
"Man wat een geil zicht was het om dat jonge koppeltje bezig te zien. Daphne die haar eerste pijpbeurt gaf en meteen all the way ging. Zij zat daar met een paar sperma druppels op haar lippen. Mijn lul stond knoerhard en ik zette mijn lul tegen de nat..."
23-10-23
9.1
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 30Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Onervaren,
"Nadat wij bij Mary vertrokken waren, hebben wij het de volgende dagen rustig gehouden. Gewoon onze tocht verder gezet zoals voorzien was en de rest van de slaapplaatsen waren hotels waar wel mooi volk rondliep maar wij waren een beetje uitgeblust. ..."
17-10-23
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 29Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Eerste Keer, Kontje, Kut, Kutje, Passie,
"Zoals gewoonlijk werd ik vroeg wakker. Ik had slecht geslapen, waarom geen idee misschien omdat wij vandaag Mary s B B gingen verlaten Nelleke sliep nog, ik ging naar de badkamer en nam een vrij koude douche, dat vind ik s morgens altijd lekker om ..."
02-09-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 28Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Kut, Kutje, Sexspeeltjes, Sextoys,
" Tijd voor de nieuwe speeltjes glimlachte ik naar Mary. Zij knikte en keek mij geil aan. Ik stapte van het bed en pakte de tas van de seksshop, zette deze naast het bed en nam er het eerste speeltje uit dat ik wilde gebruiken een trileitj..."
28-08-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 27Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken,
"Geweldig goed geslapen met die twee leuke dames samen in bed. Zoals gewoonlijk ben ik vroeg wakker, de dames liggen nog in een diepe slaap. Ik ga stilletjes uit bed en ga naar onze eigen kamer om te douchen en aan te kleden. Nadien ga ik naar de loun..."
15-08-23
8.7
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 26Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Doggystyle, Trio,
"Mary was plat op haar rug gaan liggen om te bekomen van haar orgasme. Zij lag nog te kreunen van genot en het wegebbende orgasme. Heerlijk kutje heeft zij, ik zette mijn lippen terug op haar grotje en genoot van de smaak van haar liefdessappen. Zij d..."
08-08-23
8.8
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 25Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Romantiek,
"Toch nog maar snel even onder de douche gaan staan om het geil en het zweet af te spoelen. Toen wij aangekleed waren gingen we naar beneden om in de lounge plaats te nemen. Terwijl wij daar zaten ging de bel en hoorden wij Mary in de gang opgetogen p..."
31-07-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 24Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gluren, Pijpen, Uitdagen,
"De volgende morgen word ik wakker terwijl er iemand aan mijn lul ligt te zuigen. Nelleke kijkt van tussen mijn benen geil naar mij. Zij ligt mij lekker te pijpen. Zij laat mijn lul uit haar mond ploppen en komt boven mijn lul zitten en begint haar ku..."
24-07-23
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 23Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Neuken,
"Toen ik terug bij de fietsen aankwam keek Nelleke mij vragend aan Nou dat duurde even om dat natte doekje af te geven . Ik lachte en zei dat vertel ik je onderweg wel . Wij vertrokken met onze fiets voor een ritje van een 80 tal kilometer met tuss..."
18-07-23
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 22Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Vingeren,
"Na onze uitspatting met Steffie bleef het gelukkig even rustig. Ik kwam haar nog wel eens tegen in de garage maar altijd was Sven er bij dus moesten wij het rustig houden. Els hadden wij nog een paar keer bij Fred gezien en ik was ook een keer op bez..."
16-07-23
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 21Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Trio,
" Zin in een tweede ronde Steffie Ik heb nog tijd toch morgenmiddag Juul. Ik kijk naar Nelleke die achter Steffie zit en die knikt een steekt twee vingers op. Aha die wil dus Steffie met zijn tweetjes te grazen nemen. Nelleke neemt Steffi..."
10-07-23
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 20Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Vreemdgaan,
"Vanmorgen kwam ik Steffie en haar vriend tegen in de garage. Het was al een paar maanden geleden dat ik haar voor het laatste zag. Ik stond naar haar te kijken met mijn mond open. Steffie lachte toen zij mij zo zag kijken. Man Steffie wat zie je er ..."
05-06-23
9.1
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 19Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toilet, Uitdagen, Voyeurisme,
"In de week na de begrafenis van Zeva kwamen wij regelmatig bij Fred. Hij kon onze steun gebruiken, hij was hulpeloos want Zeva regelde de ganse huishouding bij leven. Dus Fred moest veel leren om op zijn eentje te blijven wonen. Ondertussen vertelde ..."
22-05-23
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 18Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Verleiden, Voyeurisme,
"Vandaag is het de begrafenis van Zeva. Een heel droevige dag, er is veel volk in de aula. Fred wordt ondersteund door zijn twee dochters en de kleinkinderen. De mannen van de dochters houden zich wat op de achtergrond. De viering is heel emotioneel m..."
04-05-23
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 17Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Na de laatste neukbeurt met Steffie, deed Zeva een beetje afstandelijk. Zij had dus blijkbaar gezien dat ik met Steffie een geil avontuurtje had gehad in onze woonkamer. Was zij jaloers Toen ik haar tegenkwam in de garage vroeg ik het aan haar maar ..."
02-05-23
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 16Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken,
"Na onze geile avond met Fred en Zeva bleef het even rustig maar ondertussen was Steffie terug thuis gekomen. Ik had haar al wel even vluchtig gezien en kort gesproken maar verder was er nog geen actie geweest. Vandaag belde zij mij op en vro..."
13-02-23
8.9
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 15Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Squirten,
"Onze geile oudere buurvrouw Zeva heeft voor de eerste keer een kutje gelikt en mijn vrouw Nelleke was de gelukkige. Zeva was best trots op haar prestatie en vooral het feit dat zij Nelleke helemaal tot een orgasme had gelikt. Met een gelukzalige glim..."
06-02-23
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 14Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Milf, Voyeurisme,
"Na de geile namiddag met Zeva en Fred, bleef het even stil met seksbelevenissen. Ik denk dat Fred en Zeva de schade een beetje aan het inhalen waren en Steffie was ook nog niet terug van het bezoek aan haar ouders. Af en toe kon ik een glimp opvangen..."
30-01-23
8.8
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 13Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Strapon,
"Nadat Zeva en ik neukend klaar waren gekomen en ik de kut van Zeva vol met sperma had gespoten, hoorden wij een handgeklap in de kamer. Daar stonden Nelleke en Fred in hun handen te klappen. Zeva keek verschrikt opzij en toen zij Fred zag staan, rold..."
21-01-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 12Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen,
"Die geile milf Zeva was bij de tweede befbeurt van haar leven spuitend klaar gekomen. Gelukzalig keek zij mij aan nadat zij een beetje bekomen was. En lekker geile milf vroeg ik. Lekker Juul, hemels dit had ik vroeger moeten weten dat mijn kutje..."
09-01-23
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 11Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Plagen,
"Toen Nelleke thuis kwam van de scheerbeurt bij Zeva was ze nog zo geil als boter. Zij kwam op mij af, trok mijn broek uit en ging op haar knie n om mij te pijpen. Eenmaal mijn lul hard genoeg stond, ging zij voorover op de tafel hangen, tok haar rok ..."
05-01-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 10Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Milf, Scheren,
"Toen ik terugkwam van mijn neukpartij met de oudere milf Zeva, was Nelleke erg ge nteresseerd. Hoe was het neukpartijtje vroeg ze Lekker kut heeft onze buurvrouw antwoordde ik er staat wel veel haar op haar kut, maar haar kut is nog lekker stra..."
31-12-22
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 9Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Nadat Zeva mij in de garage een lekkere trekbeurt had gegeven en ik over haar hand was klaargekomen, ging ik terug naar mijn appartement en vertelde Nelleke wat er was gebeurd toen zij thuis kwam. Terwijl zij de aardappelen stond te schillen voor het..."
27-12-22
8.9
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 8Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Trilei,
"Zou Zeva besluiten om haar heuvel kaal te scheren Zou zij zo ver te drijven zijn Geen idee, ondertussen was Steffie naar haar ouders vertrokken en had ik dus alleen seks met mijn Nelleke. Die was altijd wel te porren voor een potje seks dus gebrek ..."
20-12-22
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 7Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Verleiden, Voyeurisme,
"Steffie is vannacht blijven slapen en als ik wakker wordt voel ik dat ook want zij is aan mijn lul aan het trekken en ik hoor haar lichtjes zuchten. Verdorie wat een geile meid die is toch op elk moment te porren voor een potje seks. Ja Nelleke ving..."
03-12-22
9.4
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 6Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lesbienne, Trio,
"Terwijl Nelleke en Steffie in de badkamer waren hoorden ik hen beiden lachen. Dat moet dus een gezellige boel zijn daar op de badkamer dacht ik nog. Een beetje late kwamen beiden dames terug in de living, lekker helemaal naakt waren zij. Nelleke kwam..."
15-11-22
9.2
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 5Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Neuken, Voyeurisme,
"Nelleke en ik hadden genoten van onze show die wij voor Zeva hadden opgevoerd. En Zeva volgens ons ook maar ja dat was niet te controleren. Het bleef een paar dagen stil op gebied van verleidingen en sexgebeurtenissen. Op een dag zag ik echt..."
06-11-22
9.1
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 4Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Exhibitionisme, Neuken,
"Zeva had Steffie en mij de berging zien verlaten en had een rare blik in onze richting geworpen. Zou zij iets vermoeden of gehoord hebben wat wij in de berging hadden uitgespookt Ik vertel alles aan mijn vrouw Nelleke dus ook dit voorval was zij van..."
26-10-22
8.9
Wat Me Nu Overkwam? - 3Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Neuken,
"In de vorige delen heb ik vertelt hoe ik Steffie een bewoonster van een appartement in onze blok, op een eigenaardige manier leerde kennen en een heerlijke neukpartij had met haar. Een paar dagen later kwamen wij elkaar tegen in de parkeerg..."
17-10-22
9.0
Wat Me Nu Overkwam? - 2Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Neuken, Vibrator,
"Steffie liet mijn lul los, ging richting de deur en verdween uit mijn zicht. Een minuut later hoorde ik haar roepen Juul kom eens hier . Dat klonk niet goed, ik fatsoeneerde mij en ging naar de gang. Daar stond Steffie met in de deuropening..."
30-08-22
9.1
Wat Me Nu Overkwam? - 1Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw,
"Samen met de vrouw woon ik in een appartementsblok sinds een aantal jaren. Ik ben zo een beetje de conci rge van de blok en ken de meeste mensen bij naam en sla ook regelmatig een praatje met hen. De leeftijd schommelt meestal tussen de 50 en 80 jaar..."
28-08-22
9.0
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 8Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Terwijl in de veranda een rustpauze werd ingelast, trok ik het kleedje van Els omhoog en ging met mijn hand tussen haar benen. Het geile kreng had geen broekje aan Haar geile kutlipjes waren helemaal nat en gezwollen. Ik ging achterlangs door haar g..."
13-01-22
9.2
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 7Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Ondanks dat de seks met Els heerlijk was geweest voor haar en voor mij, knaagde er toch iets binnenin. Nelleke en ik wilden geen wig drijven in het huwelijk van Bert en Els. Dus zochten wij een oplossing, wij bespraken dit ook met Els en zij bevestig..."
03-01-22
9.2
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 6Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Wij zijn een paar weken later en naar jaarlijkse gewoonte is het dit weekend straatfeest. Altijd een gezellig en leuk feestje op zondagnamiddag met een barbecue. Veel organisatie is er n niet nodig want er staan ook maar een 10 tal huizen in onze str..."
18-12-21
9.2
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 5Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Ik had goede herinneringen aan het geile avondje met onze buurvrouw Els en als ik later met mijn vrouw Nelleke over de avond sprak vond zij het ook een heel geile gebeurtenis waar zij met veel plezier aan terug dacht. Maar na die avond viel ..."
12-12-21
9.0
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 4Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Nelleke vertelde dat zij met Els was gaan winkelen en in de lingeriewinkel de geile outfits hadden gekocht. Zij hadden veel plezier gehad tijdens het winkelen. Hebben jullie mekaar . vroeg ik aan Nelleke Neen, wij hebben wel even de tieten bij..."
10-12-21
9.3
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 3Door: Kjerag
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Chat, Neuken, Trilei,
"Na onze heftige chatsessie met Els waren Nelleke en ik verrast dat Els mee gedaan had, en vooral hoe geil zij had gereageerd. Toen ik de volgende morgen in de tuin bezig was, zag ik haar in de slaapkamer naar mij kijken. Ik stak mijn duim op..."
07-12-21
9.3
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 2Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Na mijn eerste ervaring met buurvrouw Els kreeg ik telkens een geil gevoel als ik haar zag. En regelmatig ging ik even de tuin in om te kijken of zij in zicht was. Mijn vrouw Nelleke begreep dit en speelde soms bij ons sexspel de rol van Els. ..."
05-12-21
9.0
Heeft Buurvrouw Hulp Nodig? - 1Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Gluren, Masturbatie, Masturberen,
"Wij woonden al een tijdje in de straat toen er een jong koppel met twee kleine kinderen kwam wonen, Els en Bert. De kinderen waren nog kleuters. Tijdens de housewarming met de straat leerden wij hen beter kennen en moet gezegd het was een leuk vlot k..."
03-12-21
8.7
De Kledingwinkel - 18: SlotDoor: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Partnerruil,
"Wij hadden tot nu toe een leuke en vooral geile avond. Wij waren tevreden dat het goed klikte tussen Lou en Rob en vooral dat Lou kon genieten van de likbeurt van Rob. De dames ontfermden zich ondertussen over de mannen, wij werden uitgeklee..."
21-06-21
9.3
De Kledingwinkel - 17Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wij zijn ondertussen een aantal maanden verder. Ik mag zeggen dat Ria en Lou ondertussen heel goede vriendinnen zijn geworden. Zij hebben samen op het internet diverse speeltjes besteld voor Lou en zij vertellen alles aan elkaar, zo weet Lou ook dat ..."
21-06-21
9.1
De Kledingwinkel - 16Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Uitdagen,
"Na ons geil avontuur met Lou dat eindigde in een geweldige neukpartij met mijn vrouw Ria waarna Lou de kut van Ria uitlikte, waren wij toe aan een rustige periode van een paar dagen. Nadien begon het weer te kriebelen en neukten wij er een paar keer ..."
14-06-21
9.4
De Kledingwinkel - 15Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Neuken, Plagen,
"Lou keek raar toen ik zei kom we gaan verder winkelen. Zij had mij op de WC bril willen plaatsen en waarschijnlijk mijn kutje uitlikken. En natuurlijk zou ik graag gelikt en gevingerd worden door Lou, ik was ontzettend geil, maar ik had nog andere pl..."
12-06-21
9.4
De Kledingwinkel - 14Door: Kjerag
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Openbaar, Pashokje,
"De dagen en weken volgen elkaar op. Wij hebben nog een paar geile avonden gehad met Ilse en ook met Rob. Op een bepaald ogenblik hadden wij het geweldige idee om beiden uit te nodigen bij ons thuis, maar dat is een totale mislukking geworden. Nadien ..."
07-06-21
9.4
De Kledingwinkel - 13Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Trio,
"Zondagavond, Pat komt thuis van trektocht in de Ardennnen met de kameraden. En ik Ria ben geil, wil vanavond nog geneukt worden. Maar Pat heeft geen zin, hij is moe en moet morgen werken. Maar dat is zonder mij gerekend denkt Ria. Daarom begin het se..."
03-06-21
9.3
De Kledingwinkel - 12Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Strapon,
"Nadat wij een selfie genomen hadden van onze openstaande kutjes en die naar Pat gestuurd hadden, besloten wij om naar onze slaapkamer te gaan. Daar had ik Ria nog meer hulpmiddeltjes liggen om ons te stimuleren en een lekker orgasme te bezorgen. ..."
01-06-21
9.3
De Kledingwinkel - 11Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Lesbienne, Trilei,
"Mijn laatste berichtje was Go For It , daarna gingen mijn maten en ik verder met onze conversatie en een lekker pint te drinken. Thuis was ik Ria behoorlijk pissig want ik was ontzettend geil en mijn geile sessie met Pat ging dus niet door ..."
29-05-21
9.4
De Kledingwinkel - 10Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Winkel,
"In de week na mijn laatste ontmoeting met Ilse en de geile befbeurt van mijn vrouw Ria, gebeurt er weinig, ik moet mijn krachten sparen voor mijn trektocht in de Ardennen samen met mijn kameraden. Ook weinig sex met mijn vrouw slechts 1 keer deze wee..."
25-05-21
9.0
De Kledingwinkel - 9Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gluren, Neuken, Panty, Winkel,
"Na ons geil avontuur in de winkel in ons buurland blijft het de volgende week rustig. Wij horen niks meer van Ilse en ook Lou is al een aantal maanden uit beeld. Volgende week ga ik met een aantal vrienden een trektocht doen in de Ardennen, wij vertr..."
23-05-21
9.5
De Kledingwinkel - 8: Lingerie KopenDoor: Kjerag
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Neuken, Winkel,
"De dagen volgend op onze geile filmpjes kabbelden rustig door en er waren geen speciale zaken. Sex hadden Ria en ik uiteraard nog regelmatig en wij daagden elkaar uit met fantaseren over wat ons volgend avontuur zou zijn. Vermits wij vrij kort bij de..."
21-05-21
9.0
De Kledingwinkel - 7Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Telefoonseks, Winkel,
"Na ons geil avontuurtje met Ilse in onze favoriete kledingwinkel, reden mijn vrouw Ria en ik Pat naar huis. Thuis aangekomen hebben wij er nog een heerljk geile avond van gemaakt, Ria was nog ontzettend geil van de likbeurt van Ilse en vooral ook van..."
19-05-21
9.1
De Kledingwinkel - 6Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Trio, Winkel,
"Wij hadden nu al een aantal weken geen contact meer met Lou. Wij hadden haar filmpje wel bewaard en gebruikten dit regelmatig om ons op te geilen aan haar lekker kontje. Nadien kon de sex tussen mijn vrouw en mij niet geiler zijn. Maar de weken werde..."
17-05-21
9.3
De Kledingwinkel - 5Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Na onze geile ervaring met Lou in het WC van de taverne, bleven deze beelden ons sexleven voor een deel bepalen. Mijn vrouw en ik geilden nog een aantal keer op deze beelden. Maar eerlijk is eerlijk, eigenlijk wilden wij meer. Wij wilden sex hebben m..."
16-05-21
9.0
De Kledingwinkel - 4Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toilet, Verleiden, Winkel,
"Na de leuke sexervaring in de kledingwinkel gingen we met Lou iets drinken in de nabij gelegen taverne om haar beter te leren kennen en haar gevoel over het gebeurde te weten te komen. Lou bleek inderdaad 32 jaar oud te zijn, was samenwonend met haar..."
14-05-21
9.3
De Kledingwinkel - 3Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Verleiden, Winkel,
"Een aantal weken gingen voorbij zonder dat wij nog dachten aan de jongedame van de kledingwinkel die ons zonder het te weten twee erge aangenamen momenten had bezorgd. Lekkere sex hadden wij nog wel maar niet meer met haar in onze gedachten. ..."
12-05-21
9.1
De Kledingwinkel - 2Door: Kjerag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Uitdagen, Winkel,
"De jongedame van de kledingwinkel bleef in onze gedachten. Er werd geregeld nog over gepraat en gefantaseerd wat regelmatig toch tot geile seks leidde tussen ons. Een aantal weken later moest ik in de buurt van de kledingwinkel zijn en dacht ik ga ev..."
09-05-21
8.4
De Kledingwinkel - 1Door: Kjerag
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winkel,
"Onlangs ging ik samen met de vrouw winkelen in een grote bekende keten in Belgi . Bij het binnenkomen viel mij onmiddellijk n van de verkoopsters op, een dame van schat ik vooraan in de 30 met een heel mooie gelaatstrekken. Een beetje mollig maar e..."
09-05-21
8.2