62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-03-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 2305x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Wat Me Nu Toch Overkwam? - 41
Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mocht die geile show verder gaan.

Nelleke fluisterde iets in het oor van Steffie en die ging met haar handen naar haar kruis en hield haar lipjes open terwijl Nelleke even de kamer verliet en daarna terug kwam met wat sexspeeltjes in haar hand. Zij legde deze op de tafel en kwam met een grote zwarte dildo naar Steffie toe. “En sletje ben je geil” vroeg Nelleke. Steffie kreunde en beet op haar onderlip. Sven en ik zaten daar met een stijve lul te wachten op wat ging komen. “Ooooh kijk Steffie, hoe geil onze mannen zijn van jouw kutje” fluisterde Nelleke. “Oooooh …. Oooohhhhh…. Jjjaaaaaaaa.. geeiiill” kreunde Steffie. Nelleke ging met de dildo naar het kutje van Steffie en plaatste de dildo tegen haar lipjes. Steffie voelde de dildo tegen haar sappige kut en bewoog haar onderlichaam om de de dildo door haar natte gleuf te laten glijden. “Mmmfffffffhhhhhh” kreunde Steffie met een diepe grom. Langzaam ging de dildo cm voor cm in de natte gleuf van Steffie. Wat een geil zicht was dat die dildo van wel 20cm die de kut van Steffie oprekte. Ik werd zo geil van en te zien aan de bewegingen van Sven had die ook de pret van zijn leven. Nelleke begon Steffie te neuken met de dildo en ik zag dat zij in de oorlel van Steffie beet. Die kronkelde met haar onderlichaam om zo veel mogelijk contact te blijven houden met die dilod. Mooi om zien en geil, door de zwarte kleur zag je hoe nat die dildo werd van dat geile sappige kutje. Toen Nelleke de dildo weer helemaal in die natte kut stak, kneep in een geile kramp haar bovenbenen bij elkaar om die staaf diep in haar kut te houden. Zij bewoog haar benen lichtjes om het gevoel nog intenser te maken. “Ooooooooooohhhhh… mmmmmmmmmmmm” kreunde zij terwijl je haar kut rond die dildo zag bewegen. En dan met een kramp en een diepe grom, kwam haar orgasme. Haar onderlichaam trilde en schokte en haar geil kwam langs de dildo naar buiten gelopen. Langzaam trok Nelleke die zwarte staaf vol geil sap uit het kutje en Steffie trilde bij deze beweging. Met een doffe plop liet zij uiteindelijk de staaf uit haar kut glippen en droop het geil van haar kutlippen op de grond. Zij opende haar ogen en keek naar Sven die driftig aan zijn lul lag te trekken. Zij wierp hem een geile blik toe en een kusje.

Steffie maakte zich los van Nelleke en draaide zich om. De twee geile dames keken elkaar aan en Steffie zette haar lippen op die van Nelleke. Voor onze ogen begonnen de dames elkaar weer te tongzoenen en je zag de hand van Steffie tussen de benen van Nelleke verdwijnen. Nelleke werd gevingerd, je hoorde het soppende geluid van vingers in een kletsnatte kut. Steffie draaide zich met een soepele beweging achter Nelleke en liet zo die geile neukgrot aan ons zien. Steffie pakte de zwarte dildo over van Nelleke en ging er mee achter het lichaam van Nelleke. Nelleke trok grote ogen terwijl haar kutje verder werd gevingerd. “Jjjjjaaaaaa …. Neuk mijn kontje” gromde zij. Wij zagen niks maar zagen de andere hand van Steffie wel pompende bewegingen maken. Gatver werd mijn vrouw daar gevingerd en geneukt in haar kont. “Mmmmmmm… Neeellllll” kreunde ik. Nelleke draaide haar hoofd naar achter en fluisterde iets tegen Steffie die knikte.

De dames lieten elkaar los en Steffie ging op de mat op de grond liggen. Nelleke ging over haar hangen met haar kut op de mond van Steffie die haar tong uitstak om de natte kut van Nelleke te beginnen likken. Nelleke keek geil naar ons en vroeg “Geil?”. Wij knikten en hierop boog Nelleke voorover en begon door de gleuf van Steffie te gaan met haar tong. Heerlijke 69 werd er hier voor onze ogen gedeeld. De dames gingen zo op in hun spel dat het geluid van hun beffen de kamer vulde. Ik deed teken naar Sven om mee te komen. Ik deed teken dat hij achterom bij Nelleke moest gaan en ik ging zelf op de vloer voor Steffie liggen. Ik pakte mijn stijve lul vast en bewoog naar de kut van Steffie. Nelleke zag mij komen en maakte plaats. Zo kon ik zijdelings liggende mijn harde lul voor de kut van Steffie manoeuvreren. Nelleke pakte hem vast en plaatste hem voor het grotje van Steffie. Ik duwde mijn bekken naar voor en ging met een snelle stoot in die natte kut. “Mmmmmmmm….. ooooooooooo…. Jaaaaaaaa….. Neuuuuuuk ….. mmmeeeee” gromde Steffie tussen de lippen van Nelleke door. Ik begon Steffie langzaam te neuken en ondertussen was Nelleke terug begonnen met aan die gleuf te likken. Af en toe voelde ik haar tong over mijn lul gaan. Diep kon ik niet neuken maar Steffei vond het wel lekker aan haar geluid te horen. Plots zag ik Nelleke verkrampen en een o-beweging maken met haar mond. Was Sven ook aan de ingang gekomen. “Jaaaaaa…. Sveennnn… neuuukkkk mijn konnnntt” schreeuwde Nelleke. Sven pompte hard en zwaar in haar kontje en dan die tong van Steffie die door haar geile gleuf flitste. Nelleke was in extase en vergat gewoon verder te likken. Zij richtte zich een beetje op om de paal van Sven nog dieper in haar darm te krijgen. Na een paar stoten verkrampte Nelleke en zag je een orgasme door haar lichaam razen. Ik trok mij terug uit de kut van Steffie en ook Sven kwam achter Nelleke vandaan. Nelleke bedaarde en kwam van Steffie af, die haar gezicht zat helemaal onder het geil van Nelleke’s kut. Ik ging een beetje keukenpapier halen om het gezicht van Steffie droog te maken. Nelleke zat helemaal versuft op een stoel naar ons te kijken. Steffie trok mij naar haar toe en gaf mij een diepe geile tongkus. “Ik ben nog zo geil, neuk me, neuk me” zei ze.

Ze trok mij naar de zetel en duwde mij om te gaan zitten. Hierop kwam zij met haar knieën op de zetel zitten en plaatste mijn stijve lul tegen haar kutlippen aan. Met een diepe grom duwde zij mijn lul in haar kut “ Mmmmmmm….. Geeeeeiiiiiillllll” kreunde Steffie. Ik voelde de zetel een beetje inveren en toen ik opzij keek zat ik Sven op de zetel komen staan hij plaatste zijn benen aan weerszijden van mijn lichaam en ging op het hoofdeinde zitten met zijn stijve lul naar voor gericht. Steffie begreep de hint en terwijl zij mijn harde lul bleef berijden, slokte zij de lul van Sven in haar mond en begon hem te pijpen. Heerlijk standje was die op die manier kon zij bij het opveren met haar kut de lul een beetje uit haar keel laten glijden en bij het dalen de lul net dieper in haar mond steken. Zo neukte zij beide lullen met mond en kut. Iedere keer ik diep in haar kut afdaalde voelde ik haar baarmoeder mond tegen de kop van mijn lul. Na een nog een paar keer liet zij de lul van Sven uit haar mond glijden en deed teken naar Sven om achter haar te komen. Die stapte van de zetel en ging achter Steffie staan. Zij stak uitnodigend haar kontje omhoog en keen over haar schouder naar Sven. Zij knikte en opende geil haar mond. Sven zette zijn lul tegen haar kontje en duwde zijn lul naar binnen. “Gaaatvvveeeer…. Jaaaaaaaaaaaa ….. leekkkkkeerrr…. Mettt …. Twweeeee” kreunde Steffie. Ik voelde de lul van Sven in haar kont komen, hij wreef over mijn lul die in haar kutje zat. Samen begonnen wij haar te neuken. Steffie genoot, het kwijl liep uit haar mond, zij maakte onverstaanbare geluiden. Zij stopte met het berijden van mijn lul en hield haar kut stil, maar kneep wel vol met haar kutspieren rond mijn lul. Sven bleef op haar inbeuken en zijn lul schoof over mijn lul heen. “Ooooh…. Verdorie …. Geiiilll. Ik ga je kut volspuiten” gilde ik. Steffie kreunde “jaaaa… ja.. ja….”. Ik probeerde mijn lul nog een beetje dieper te wringen en spoot mijn lul helemaal leeg in dat geile kutje, ook Sven gaf een diepe kreun en ik voelde zijn lul trekken in haar kontje. Ondertussen stroomde het geil langs mijn lul uit het kutje van Steffie. Die viel voorover op mijn lichaam en bleef daar roerloos liggen terwijl zij haar orgasme door haar lichaam voelde stromen.

De lul van Sven verschrompelde en hij trok hem met een plop uit haar kontje. Steffie was nog niet bij haar positieven en het geil stroomde langs mijn slapper wordende lul uit haar kutje. Gelukkig hadden wij een deken op onze zetel liggen. Nelleke kwam bij ons staan en trok Steffie omhoog, zij ondersteunde Steffie onder haar armen en liet haar zitten naast mij op de zetel. Steffie’s kutje stond wijdopen van onze neukpartij. Geil om te zien hoe het geil in haar neukgrote stond. “Wow ik ben letterlijk plat geneukt” zei Steffie na een paar minuten. Sven boog naar haar toe en gaf haar een kus. “Geil om je bezig te zien” zei Sven. Nelleke en ik beaamden dit. Steffie was bekaf en ik bracht haar samen met Sven naar hun appartement. Die twee zijn weer heel close met elkaar benieuwd wat dit nog gaat worden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.3
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
9.0
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.3
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9
Klik hier voor meer...