Klik hier voor meer...
Zeg niet dat jij er niet eens aan hebt gedacht! We kennen allemaal wel een leuk stel waar je best eens een keertje een spannend avondje mee zou willen ruilen. Hoe geil is dat!? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Partnerruil sexverhalen. In deze categorie staan 237 erotische verhalen.
Ellie - 7Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Trio, Partnerruil,
" i Dit is het zevende deel van het verhaal over Ellie. Ellie begint door het lezen van de boekjes van haar moeder zich minder te schamen over de seks met andere mensen en heeft daardoor steeds minder moeite om ook te genieten van andere mensen. i ..."
20-06-24
8.4
Moeder En Dochter Op Vakantie - 26Door: Westy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
" i Olivia hapte naar adem. En ook Paul moest even uithijgen. Toen kregen de drie op het bed pas in de gaten dat Stef in de deuropening al even naar hen stond te kijken... i Suzanne en Paul waren zich nergens van bewust...."
12-06-24
9.7
Ella De Anale Queen - 9: Fins Bedkamerspel 2Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Partnerruil,
"Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland Deel 7 en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin. Ze spelen het bedkamerspel, waar iedereen door middel van loterij me..."
09-06-24
9.3
Ontheemd - 20: Heibel In De TentDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Massage, Partnerruil, Prostitutie, Seksclub, Vrijgezellenfeest,
"weer een aflevering over Douwe s baantje bij de sexclub. Romantiek is weer ver te zoeken, dus ik houd het bij Hetero dit keer. Het slot van de vorige aflevering Ze wachtte even. Ik heb Mieke gevraagd of jij..."
08-06-24
9.4
Ellie - 5Door: Lijema
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het vijfde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft samen met haar man nu regelmatig seks met Robert en Yvonne nadat ze het eerst alleen met Yvonne heeft gedaan. i Ellie loopt alleen door de stad, ze heeft een klein slipje..."
08-06-24
9.3
Ellie - 4Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het vierde deel van het verhaal over Ellie. Ellie heeft een lang gesprek gehad met Yvonne en heeft aan Barry gevraagd of het goed is dat haar ontdekkingsreis voortgezet kan worden met een seks avontuur met Yvonne. i Yvonne is ..."
02-06-24
9.5
Vakantieliefde In Italië - 6: AfscheidDoor: Surfermartin
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eiland, Italië, Ontdekken, Partnerruil, Vakantie, Vakantieliefde, Vreemdgaan,
"Samen met Frits en Lisa varen we regelmatig naar het eilandje. de week vordert gestaag en we genieten van elkaar. Zowel voor Frits als voor Leoni is het einde van de week ook het einde van de vakantie. De laatste dag varen we samen naar het..."
29-05-24
9.5
Vakantieliefde In Italië - 5: MaagdeneilandDoor: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Eiland, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Partnerruil, Pijpen, Vakantie, Vakantieliefde,
"Op de ligweide is het gezellig druk. Ik zie dat Frits ook een liefje aan de haak heeft geslagen. Een nieuw aangekomen meisje. Best wel een schatje. Ze liggen heel kuis, hand in hand. Af en toe lieve blik en een zoentje. Schattig Martin is klaar met ..."
28-05-24
9.6
Ellie - 2Door: Lijema
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" i Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochte..."
21-05-24
9.4
Ella De Anale Queen - 8: Fins Bedpartners SpelDoor: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
" i Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland Deel 7 en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin i We douchten ons samen en de sfeer bleef heel uitgelat..."
15-04-24
9.6
Partnerruil - 40: Op Bezoek Bij Christa En DieterDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik sloten onze vakantie af bij Dieter en Christa. We hadden Janna achtergelaten in Hamburg, waar ze het weekend zou doorbrengen bij Egon en Helmut. Wat was er sinds we Dieter en Christa hadden ontmoet een hoop gebeurd, bijna niet te..."
15-04-24
9.5
Partnerruil - 39: Bij Helmut En EgonDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04-24
9.3
2 Broers & 2 Zusjes - Beste Vriend(inn)en? - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04-24
9.7
Partnerruil - 38: Naar BergenDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04-24
9.3
Partnerruil - 37: Dansen In LundDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04-24
9.4
Partnerruil - 36: Berghut 2Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04-24
9.6
Partnerruil - 35: Berghut 1Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04-24
9.2
Partnerruil - 34: Uitgewoond Op PadDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04-24
9.4
Partnerruil - 33: Nacht Met ChristienDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04-24
9.3
Partnerruil - 32: Christien En KlaarDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien en Klaar hadden een huisje aan de andere kant van het meer, even buiten Vingnes. Daar loop je zo de heuvels in. Om het huisje een ruime tuin, daar kon ons tentje wel staan. Achter de woning, uit het zicht. Terwijl we de tent opzetten vertel..."
02-04-24
9.2
Partnerruil - 31: Vertrek Uit OsloDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De dag na de avond met Eva, Knut en hun gasten zouden we weer vertrekken. We deden het rustig aan. Janna moest bekomen van de vermoeienissen van die nacht en ik had ook een gebroken nacht gehad. Ik was wakker gemaakt door Per die Gudrun kwam halen en..."
31-03-24
9.5
Partnerruil - 30: Gasten Bij Knut En EvaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het was nog niet zo laat toen we bij Eva en Knut terug waren. Ik ging Knut helpen in de keuken. Ikl hoop dat ik de kunst een beetje klan afkijken. Man, wat kan jij lekker koken. Hij grinnikte verlegen. Och, mijn ouders hadden een sterrenrestauran..."
29-03-24
9.7
Partnerruil - 29: Sightseeing In OsloDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik werd wakker van Anke, die wat onrustig tegen mijn rug aan kroop. Voorzichtig tilde ik mijn arm van Janna af en draaide me om naar Anke. Janna zuchtte even, maar sliep weer door. Ik trok Anke in mijn armen en ik zoende haar, maar haar onrust bleef...."
27-03-24
9.5
Partnerruil - 28: Avond Bij Knut En EvaDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Eva begroette Anke hartelijk. Welkom Leuk, om Douwes andere vriendin ook te ontmoeten Vanuit de keuken riep Knut Ja, ik kom zo , even de saus afmaken Even later kwam Knut uit de keuken en hij heette haar ook welkom. Dus jij speelt ook in jul..."
26-03-24
9.3
Partnerruil - 27: Anke In OsloDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"En toen was daar dan de dag, dat Anke zich bij Janna en mij aan zou sluiten. Het vliegtuig zou om 17.15u landen, dus we hadden nog bijna een hele dag in Oslo. Eva bood aan om ons wat dingen te laten zien, zoals het Vigeland park en het museum met de..."
25-03-24
9.4
Partnerruil - 26: Naar OsloDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Het mooie weer was omgeslagen naar fijne miezerregen. Wilden we nog een dagje in Stavanger doodslaan, bijvoorbeeld door het museum te bezoeken, of zouden we meteen naar Oslo vertrekken Knut en Eva hadden ons verzekerd dat we bij hen welkom waren. ..."
25-03-24
9.3
Partnerruil - 25: Boottocht Bij StavangerDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De verwachting was, dat het tegen de avond minder goed weer zou worden en de dag erop een druilerige dag zou zijn. Vandaag overdag zou het nog mooi weer zijn, dus we wilden graag een boottocht maken in de fjorden bij Stavanger. Gisteravond hadden we ..."
23-03-24
9.3
Partnerruil - 24: Naar NoorwegenDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Noorwegen, Partnerruil,
"De volgende ochtend stonden we op tijd op, pakten de tent in en reden naar Hirtshals in het noorden van Denemarken, om daar de boot naar Kristiansand in Noorwegen te pakken. De rit ging voorspoedig en we waren ruim op tijd in Hirtshals om de boot van..."
20-03-24
9.4
Partnerruil - 23: De Porno ShootDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil, Porno,
"Een touw was om de hals van Peder en mij geslagen. Onze handen werden achter onze rug vastgebonden. We werden ruw het podium opgetrokken. De slavenhandelaar prees zijn waar aan. In het Deens, ik verstond er niets van. Vrouwen uit het publiek scandeer..."
19-03-24
8.9
Partnerruil - 22: RibeDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De volgende morgen werd ik wakker terwijl Mette mijn dikke ochtendlul streelde. Ze ademde zwaar. Ik zag haar borstjes trillen Peder was haar stilletjes aan het neuken. Ik streelde met mijn vinger over haar tepel, kneep erin. Een schok ging door haar..."
18-03-24
8.9
Partnerruil - 21: RomøDoor: DAts
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De volgende dag wilden we naar het Waddeneilandje R m . Daar kun je over een dam naartoe rijden. Het eiland heeft een ontzettend breed strand, misschien nog wel breder dan Schiermonnikoog. We waren de vorige avond uitgenodigd door het Deense stel Pe..."
17-03-24
9.5
Partnerruil - 20: Met Janna Op VakantieDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Het was ondertussen al juli. Daar alle hektiek van de laatste tijd hadden we helemaal niet gedacht, maar voor Janna stond de laatste werkweek voor de vakantie voor de deur. Er waren geen lessen meer, alleen nog vergaderingen en rapportuitreiking. Ank..."
17-03-24
9.4
Partnerruil - 19: Avond Met DieuwertjeDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik zaten samen met Dieuwertje een beetje uit te rusten van de drukke dag, waar we de helft van de tijd muziek hadden gespeeld. Mijn vingers doen zeer , klaagde Anke. Ik nam haar handen in de mijne en kuste haar vingertoppen. Ze waren inderda..."
16-03-24
9.5
De Infiltratie - 7: De RuilDoor: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Slet, Sletje,
"Rond de middag krijg ik een bericht van Alex met de vraag om me klaar te maken voor een afspraak met een zakenpartner van hem. Opnieuw geeft hij kledinginstructies. Ik draag een lang zwart kleed met een grote inkijk en hoge split met niets daaronder...."
15-03-24
9.6
Partnerruil - 18: Het DorpsfeestDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Natuurlijk sprak ik op het werk regelmatig met Frits en we hielden elkaar goed op de hoogte hoe het met onze wederzijdse exen verging. Volgend weekend zou het dorpsfeest in Darwerd zijn. Ik vroeg Frits Komen jullie ook naar het feest Ja, natuurl..."
15-03-24
9.4
Partnerruil - 17: Nynke En RickDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De ochtend na het bezoek van Bram met zijn kinderen hadden we afgesproken met Nynke en Rick om muziek te maken. Dat vond ik best wel spannend, omdat Nynke gister met Bram en Janna gevree n had. Ik had geen idee wat Rick hiervan wist en hoe hij dat op..."
14-03-24
9.6
Partnerruil - 16: Ontspanning Voor BramDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Ik hield intensief contact met mijn vriend Bram, sinds ik met hem naar het ziekenhuis was geweest na het ongeluk van z n vrouw Lisa. Lisa was uit coma gehaald en zou binnenkort in een revalidatiecentrum worden opgenomen. Het was voor Bram en zware ti..."
12-03-24
9.6
Partnerruil - 15: TerugruilweekendDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden afgesproken dat we een maand na de wisseling van partner een weekendje met onze ex zouden hebben, om even weer samen te zijn met onze langjarige geliefde. Dat kon er ook nog wel bij, na de achtbaan van de laatste weken. Anke en ik hadden vo..."
10-03-24
9.5
Partnerruil - 14: Ménage à TroisDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Die dinsdagavond kwam Janna weer met ons hardlopen. Er gebeurde verder niets, behalve dat ik de beide dames dit keer makkelijk bijbleef. Anke zei verbaasd Wat voor doping heb jij gebruikt. Vorige keer kon je ons maar net bijhouden, nou liep je op j..."
07-03-24
9.6
Afspreken Op Een Naturistencamping - 2Door: De_remy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Doggystyle, Neuken, Partnerruil,
" Zo en hoe is het met jou deze morgen vraag ik toch iets wat voorzichtig aan Eva. Ik heb het ontbijt al klaar gezet bij de tent en jij komt net terug van een ochtenddouche. Gisteravond hebben we een hele bijzondere en geile ervaring beleeft met onz..."
06-03-24
9.2
Partnerruil - 13: Het Ongeluk Van LisaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vrijdag na ons hardloopavontuur van dinsdag kwam Janna weer op bezoek. Anke en ik hadden besloten elke week 2x met haar te gaan lopen, op dinsdag en op vrijdag, om onze conditie een beetje op peil te houden. De eerste maanden van haar zwangerschap..."
05-03-24
9.7
Partnerruil - 12: Hardlopen Met JannaDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03-24
9.6
Afspreken Op Een Naturistencamping - 1Door: De_remy
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Nudisme, Partnerruil,
"Het is onze eerste keer op een naaktcamping. Nieuwsgierig en opgewonden bij het idee om zelf lekker naakt rond te lopen en ook andere dat te zien doen hebben we ervoor gekozen het eens te gaan proberen. Ik ben Remy, een lange man van 1.95 en gespierd..."
01-03-24
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03-24
9.3
Partnerruil - 11: De VolksdansgroepDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02-24
9.4
Partnerruil - 10: Hardlopen Op ZondagochtendDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02-24
9.5
Partnerruil - 9: JannaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02-24
9.6
Camping VriendenDoor: Gelegenheidsstel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Partnerruil, Vrienden,
"Eindelijk is het dan zover, 12 juni, John en Nicole hebben lekker een weekje vakantie. Met hun 55 jaar zijn ze na al dat harde werken ook wel weer toe aan een weekje niks. Elk jaar plannen ze dit en vaak kiezen ze dan voor Griekenland of Portugal, ma..."
25-02-24
8.9
Partnerruil - 8: Introductie In Het Leven Van Ank...Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02-24
9.5
Partnerruil - 7: Vertrek Uit BitswerdDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen nadat mijn vriendin Dieuwertje zwanger bleek te zijn vanFrits en zijn vriendin Anke van mij, trok ik in bij Anke en Frits bij Dieuwertje. Dat kwam voor het werk van de dames beter uit. Anke werkte als Office Manager voor een verzekeringska..."
22-02-24
9.3
Partnerruil - 6: In VerwachtingDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Thuis met Dieuwertje leek alles al snel weer normaal. Ze had een heerlijk festivalweekend met Frits gehad, zoveel was wel duidelijk. Ze vertelde dat ze inderdaad seks hadden gehad, maar trad verder niet in detail over hun samenzijn. Dat was ok , we h..."
20-02-24
9.5
Een Gezellig Oudejaarsavond Met Een Kinky Randje ...Door: Robert1993
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Deepthroat, Kinky, Oud En Nieuw, Partnerruil,
" i We hadden in deel 1 gelezen over het plannen van oudejaarsavond met goede vrienden Janneke en Ricardo. Tijdens deze jaarwisseling zou voor het eerst Aisha meedoen met het vieren van oudejaarsavond. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een summer..."
19-02-24
8.9
Partnerruil - 5: Bram En LisaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil, Vreemdgaan,
"Het wandelweekend met Anke hakte er bij mij behoorlijk in. Dieuwertje en ik hadden elkaar de ruimte gegeven om van het samenzijn met onze reisgenoot te genieten en min of meer expliciet toestemming voor seks gegeven. Maar Anke was me zodanig onder de..."
17-02-24
9.6
Partnerruil - 4: Het WandelweekendDoor: DAts
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Partnerruil, Plas, Plassen,
"Ik ging met Anke, de vriendin van mijn collega Frits, een stuk van de Eifelsteig in Duitsland lopen. Frits zou met mijn vriendin Dieuwertje naar het festival Best Kept Secret. Dat soort activiteiten was aan mij en Anke niet besteed. We ging..."
15-02-24
9.5
Partnerruil - 3: OpgefoktDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik was ongeveer half tien s avonds thuis. Het festival in Groningen duurde tot tien uur, Dieuwertje zou niet voor elf uur thuis zijn, waarschijnlijk later. Ik was onrustig. De gesprekken met Anke spookten in mijn hoofd om. Als ik aan de intieme mome..."
14-02-24
9.4
Partnerruil - 2: Dagje WandelenDoor: DAts
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Wandelen,
"Tijdens het lentefeest van ons bedrijf had ik Anke, de vriendin van collega Frits, ontmoet. Mijn vriendin Dieuwertje zou met Frits naar het festival Best Kept Secret . Omdat Anke en ik niet van festivals hielden maar liever wandelen in de natuur, zo..."
12-02-24
9.5
De Eerste Keer Met Zijn VierenDoor: Gert1963
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Partnerruil,
" i Dit verhaal heb ik jaren geleden samen met een tweede man geschreven. Je merkt het dat het vanuit twee oogpunt en geschreven is. i Dat het een erotisch avondje zou worden wisten we wel, maar hoe het zou verlopen wisten we helemaal nog n..."
12-02-24
8.6
Partnerruil - 1: Het BedrijfsfeestDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Partnerruil,
"Mijn naam is Douwe. Ik was toen 32, mijn vriendin Dieuwertje was een jaar jonger. Dieuwertje was een kleine dondersteen van 1.65m, slank, donkere ogen, kleine borsten en sluik, donkerbruin haar. We woonden al 7 jaar samen en alles liep op rolletjes. ..."
11-02-24
9.1
Partnerruil: ProloogDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Partnerruil,
"Het was medio maart, het ochtendzonnetje scheen al mijn slaapkamer in. ik word altijd weer vrolijk als ik s ochtends in het licht naar mijn werk kan. Ik stapte uit bed en liep naar de douche. Dieuwertje lag nog soezerig in bed. Met een glimlach dach..."
09-02-24
8.8
Een Gezellig Oudejaarsavond Met Een Kinky Randje ...Door: Robert1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Kinky, Onderdanig, Oud En Nieuw, Partnerruil,
"Al sinds jaar en dag ben ik bevriend met Janneke en Ricardo, een stel met dezelfde interesses en leeftijd. Aangezien iedereen een drukke agenda heeft hebben we lang geleden afgesproken om ten minste 1 keer per jaar samen te komen en dat is uiteindeli..."
02-02-24
8.8
Geilen Op Het DakterrasDoor: Maria 20425
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Nudisme, Partnerruil, Pik,
"George en ik wonen in de stad en we hebben een heerlijk dakterras. George is 52 jaar en ik ben 53 jaar. We zonnen vaak naakt op het terras en zijn op de meeste plekken niet te zien voor omwonenden. Beiden hebben we een mooi lijf, ik heb grote tieten,..."
20-01-24
8.6
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 33Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Partnerruil,
"Toen Jason en ik de hut binnen gingen waren de vrouwen zo bezig met hun geile spel dat zij ons niet eens hoorden binnen komen. Nadat mijn Nelleke spuiten klaar kwam op de tong van Daphne en de dames in een geile tongkus verzeild raakten, klopte ik i..."
13-11-23
9.4
Annie Krijgt De Smaak Te Pakken - 4Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Interraciaal, Jong En Oud, Partnerruil, Voyeurisme, swingers,
"De weken daarna dacht ik aan de interactie en de vooruitgang die ze had geboekt bij het overwinnen van de negatieve gevoelens over haar ongeoorloofde seks. Hoewel we verder geen diepgaande gesprekken hadden, voelde ik op basis van haar houding dat ze..."
31-10-23
9.6
Annie Krijgt De Smaak Te Pakken - 3Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Exhibitionisme, Interraciaal, Partnerruil, Swingers, Voyeurisme,
"Twintig minuten later stopten we voor een mooi huis op een groot stuk grond in een trendy deel van de stad. Fred ontmoette ons bij de deur en gaf mijn vrouw een simpele kus op de wang, en al snel dronken we cocktails terwijl de overige gasten arrivee..."
29-10-23
9.5
Zwoele Regenbui - 11Door: Volle Suus
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen,
" i Met dit deel wilde ik de reeks voorlopig afsluiten maar er komen nog zoveel geile dingen in me op dat ik toch nog een deel 12 ga schrijven en misschien ook nog een deel 13. i Ik word wakker van een zachte hand op mijn borst, ze knijpt i..."
18-10-23
9.6
De Schutting - 13: Een Verrassend SlotDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil,
"Ik zette mijn fiets in de garage en ging eerst wat te drinken halen. Frank kwam met een bezweet truitje aan tafel zitten en vroeg beleefd aan de dames of hij het mocht uittrekken. Ik keek het schouwspel aan en moest lachen. WTF is me dat Hij heeft ..."
13-10-23
9.0
Vakantie Aan De Costa - 5: Met Zijn VierenDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Billen, Bischierig, Kontje, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Dat Marja geniet is voor mij een complete verrassing. Ik had er nooit bij stilgestaan dat het misschien wel eens zou kunnen zijn dat ze zich aangetrokken kon voelen tot een vrouw. Haar tepels verraden dat ze ontzettend geniet, die zijn inmiddels keih..."
11-10-23
9.2
Feeld App, Weekendje Gent - 5Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gent, Orgie, Partnerruil,
"We genoten opnieuw van een verfrissing en ik merkte op dat we allemaal er redelijk loom en gezellig bij zaten. Waar eerder Stefanie en Yves iets extra aanvoelde, waren ze opgenomen er zaten we lekker samen te kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden...."
06-10-23
9.4
Feeld App, Weekendje Gent - 4Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gent, Gloryhole, Oraal, Partnerruil,
"Na de middag was Pol ondertussen teruggekeerd en hadden we afgesproken om over de middag in het hotel iets te gaan eten alvorens Gent centrum te gaan verkennen. De dames waren druk bezig op hun gsm om te kijken hoe ze het weekend konden verdelen. Het..."
06-10-23
9.2
Feeld App, Weekendje Gent - 2Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gent, Partnerruil,
"De weken nadat ik mijn vrouw had betrapt met een collega, die uitmondde in een trio waren volop gewijd aan het herontdekken van elkaar. We waren beide in de fout gegaan door de andere te verwaarlozen. Ik had ook bekend dat ik 2 maal naar de hoeren wa..."
29-09-23
9.3
Van Vroom Naar SletDoor: Elly
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Condoom, Groepsex, Kontje, Lesbienne, Partnerruil, Slet, Sletje,
"Zal me voorstellen ik heet Nout ben 41 jaar oud en mijn vrouw Isabela is 38 jaar, zijn 20 jaar getrouwd en hebben 4 prachtige dochters in de leeftijd van 20, 19, en een tweeling 17 en en leefden tot voor kort erg volgens de bijbel. We woonden in de z..."
28-09-23
8.7
Zwoele Regenbui - 10Door: Volle Suus
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen,
"Na mijn heerlijke dag wil ik nog even ontspannen en ga met een wijntje in de tuin zitten. Ik zet mijn glas neer, druk de stoel in de ligstand en leg mijn voeten op de andere stoel. Met mijn ogen dicht lig ik na te genieten van mijn dag. ..."
31-08-23
9.1
Moeders Onder Elkaar - 32: Weekendje Weg (5), Zon...Door: Kas41
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Moeder, Partnerruil, Voyeurisme,
" i Ook de tweede nacht in het huisje bij Maddy en Ruud is niet verlopen zoals Veerle het had verwacht. Er zijn een hoop spannende dingen gebeurd, maar zelf is ze weer onbevredigd wakker geworden.. i Als Veerle beneden komt, is het al een d..."
12-08-23
9.2
Mijn Supergeile Leven Met Een Lieve SletDoor: Tom S
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Groepsex, Jong En Oud, Partnerruil, Pijpen, Slet, Sletje,
"Mijn naam is Tom, ik ben nu 70 jaar, vorig jaar heb ik mijn levensverhaal op papier gezet. Dat deed ik in mijn blootje achter de pc zodat ik tussendoor met mijn lul en ballen kon spelen. Alle namen zijn echt zodat de personen die in mijn levensverhaa..."
11-08-23
8.8
Moeders Onder Elkaar - 31: Weekendje Weg (4), Zat...Door: Kas41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Moeder, Partnerruil, Voyeurisme,
" i De eerste nacht in het vakantiehuisje bracht niet de ontlading die Veerle had gehoopt. Ze keek daarom erg uit naar de volgende avond, die ongetwijfeld opwindend zou gaan worden. Onverwachts kwamen echter Elise en Mathilde aansluiten. Erg gezellig,..."
09-08-23
9.0
Moeders Onder Elkaar - 30: Weekendje Weg (3), Zat...Door: Kas41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Partnerruil, Voyeurisme,
" i Veerle, Lana en Bas zijn gezellig een weekendje bij Maddy en Ruud in hun nieuwe vakantiehuisje. Hoewel het bij Veerle al begon te kriebelen, waren zowel zij als Bas de eerste avond veel te moe om van hun eerste kind vrije nachtje sinds de bevallin..."
04-08-23
9.2
Op Stap - 4Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Partnerruil, Piercing, Vreemdgaan,
"Het is vrijdagavond half negen als plotseling de huis telefoon gaat. Mij vrouw neemt op en begint te kletsen, duidelijk iemand die ze kent. Het blijkt Marjon te zijn. Ze is een vriendin van mijn vrouw en mij en woont alleen. ..."
02-08-23
8.6
Moeders Onder Elkaar - 29: Weekendje Weg (2)Door: Kas41
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Partnerruil,
" b Zaterdagmiddag b i Veerle, Lana en Bas zijn gezellig een weekendje bij Maddy en Ruud in hun nieuwe vakantiehuisje. Hoewel het bij Veerle al begon te kriebelen, waren zowel zij als Bas de eerste avond veel te moe om van hun eerste kind ..."
01-08-23
8.9
Eerste Keer Met Een Ander KoppelDoor: Sloebaskie
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Doggystyle, Eerste Keer, Hotel, Kort, Milf, Partnerruil, Swingers, Vakantie,
"Het begon toen ik met mijn vriendin voor de eerste maal op reis ging. We wouden beide graag eens een all in vakantie doen in Egypte omdat het daar ook leuk was om te gaan snorkelen. Laat ik onszelf eerst eens voorstellen. I..."
01-08-23
7.3
Moeders Onder Elkaar - 28: Weekendje Weg (1)Door: Kas41
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Partnerruil,
" Hoewel het verhaal van Veerle en de rest was afgesloten, kon ik het toch niet laten om nog een soort van epiloog te schrijven. Deze is uiteindelijk vrij lang geworden en zal ik de komende tijd in 5 delen plaatsen. Daarna zijn de avonturen van de moe..."
26-07-23
8.9
Vakantie Met MargotDoor: Smuck
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Dit verhaal is gebeurt met mijn ex vriendinnetje Margot Margot was 18 toen ik haar leerde kennen, ik was toen 24. Margot was een meisje met donker haar, ongeveer 1,70 en een slank figuur met een super lekker kontje en mooie grote bo..."
21-07-23
8.4
Met Z'n Vieren - 2Door: Marc
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Heel wat weken later slagen we er opnieuw in om af te spreken. Nu in de woning van mijn oude vriend Jean en zijn echtgenote de blonde Anne. Zij slaagden er in om hun 3 jarig zoontje nog eens bij opa en oma te laten overnachten met de smoes dat z..."
05-07-23
8.3
Femke - 7Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Likken, Neuken, Partnerruil, Trio,
" i Dit is het zevende deel over de avonturen van Femke en Ruud. Naar aanleiding van enkele reacties heb ik besloten om nog een laatste deel te schrijven van dit fictieve verhaal. Femke en Ruud hebben tijdens hun vakantie afgesproken dat ze geen afzo..."
02-07-23
9.1
Met Z'n Vieren - 1Door: Marc
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik ben 27 en getrouwd met Karen. Een 23 jarige donkerharige vrouw. Wij leiden een rustig bestaan zonder kinderen en we sparen om een groter appartement aan te schaffen. We vrijen vaak en stellen ons soepel op voor elkaar. Geen standje ga..."
23-06-23
8.2
YahtzeeDoor: Stampertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Partnerruil, Pijpen, Vuistneuken,
"Afgelopen week kwam ik onverwachts via sociale media weer in contact met de tante van mijn vrouw. Mijn vrouw Jolanda en tante Tina hadden een onenigheid gekregen over een pietluttig dingetje. Helaas is daardoor het contact verbroken. ..."
15-05-23
8.5
All In The Family - 26: The Day AfterDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Groepsex, Ouderen, Partnerruil, Swingers,
"Na deze intensieve eerste dag en nacht zaten we wat stilletjes met ons zessen aan het ontbijt. Details werden er niet echt uitgewisseld, maar iedereen had het wel een bevredigend samenzijn gevonden blijkbaar. Over het vervolg was er nog onze..."
15-05-23
9.2
Op Avontuur Met NatasjaDoor: Meester Anton
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Hotel, Kontje, Nymfomanie, Partnerruil, Pijpen, Trio,
"Natasja stond midden in mijn woonkamer. Dus dit was het dan, vroeg ik haar. Ze knikte, dit was het, bevestigde ze. Mijn administratie was na een half jaar weer op orde. Een half jaar geleden had Natasja mij als maatschappelijk werkster onder een stre..."
21-03-23
8.6
Verrassing - 3: PartnerruilDoor: Nachtjager39
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"In deel 2 kun je lezen hoe ik mijn vrouw heb verwelkomt. De volgende ochtend word ik geil wakker gemaakt door mijn vrouw die me aan het pijpen is. Goedemorgen schat zegt ze. Hmmmm goedemorgen schat, ben je weer lekker geil Hm mm ..."
02-02-23
9.2
Het Begin - 1Door: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Camping, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio, Vreemdgaan,
"Het leek mij wel leuk om met jullie mijn levens ervaringen op sexgebied te delen. Niet alle details kan ik mij nog herinneren, maar ik doe mijn best. Ben ook niet de beste schrijver, excuus daarvoor... Ik was een laatbloeier. Mijn..."
31-01-23
7.9
Onverwacht Familie Moment - 2Door: Brenda
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Partnerruil, Trio,
"Om het verhaal beter te kunnen volgen is aan te bevelen het 1e te verhalen te lezen. We zaten op de veranda toen Walt van zijn vrienden bezoek terug kwam. Hij groette ons en liep naar zijn kamer om het stof van zijn trip af te spoelen. Later..."
08-01-23
8.7
Mijn Bruiloft - 3Door: Daniel16880
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bruiloft, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Neuken, Orgie, Partnerruil, Pijpen, Schoonouders,
"Hoi, ik ben Natasja en dit verhaal gaat over mijn bruiloft. Ik trouw met Stefan, mijn jeugdliefde. In het eerste deel vertelde ik hoe ik mij liet neuken door een stripper op mijn vrijgezellenavond, en tijdens de bruiloft door mijn schoonvader. Het tw..."
22-12-22
9.3
Paul, Karen En Sean - 2: De OntmoetingDoor: A. Chivas
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Baas, Cumswap, Jong En Oud, Klaarkomen, Lust, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
"De dagen nadien kon ik mezelf moeilijk een houding geven. Ik was overdonderd door wat er met Paul was gebeurd. Nog nooit had ik met een man gevree n. Maar ik had er intens van genoten. Toen ik die avond thuiskwam kroop ik diep onder de lakens. Meteen..."
23-11-22
9.1
Oud En Jong - 3Door: Tim En Rob
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Doggystyle, Jong En Oud, Kwartet, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Partnerruil, Pijpen, Slikken,
"Volgende dag werd ik wakker en voelde ik Robs pik nog steeds tussen mijn spleetje. Ik schuurde wat op en neer om te kijken of hij wakker was. Jammer genoeg niet dus begon ik maar de dag. Tijdens het douchen voelde ik dat mijn gaatje wijder open stond..."
06-11-22
8.6
Partnerruil Met Een TwistDoor: FR69NL
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Partnerruil,
"Na vele malen over en weer gechat te hebben op, besloten Bartje en Dennis om eens af te gaan spreken, met de vrouwen erbij. Ze hadden namelijk elkaars voorkeuren en meest geile fantasie n uitvoerig met elkaar besproken en het kwam er op neer..."
10-10-22
8.9
Partnerruil En Veel MeerDoor: Meester Anton
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Partnerruil, Trio,
"Zoals jullie in de twee eerdere verhalen hebben kunnen lezen waren mijn vrouw en ik begonnen aan een leventje als swingers. Pasgeleden hadden we Frans en Tanja ontmoet. Tanja was een lekkere geile donder, maar Frans wilde liever alleen met mijn vrouw..."
26-09-22
8.6
Partnerruil En MeerDoor: Meester Anton
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
"In het verhaal Partnerruil vertelde ik hoe mijn vrouw Thea en ik voor het eerst in aanraking kwamen met de wereld van het swingen. Het had ons oprecht goed gedaan en al snel hadden we wat meer afspraakjes met koppels. Soms zat daar een stel tussen ..."
21-09-22
8.7
PartnerruilDoor: Meester Anton
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Partnerruil,
"Mijn vrouw Thea kwam de kamer inlopen. We waren beide begin dertig en hadden nagenoeg iedere week wel een keer of drie seks. Thea was stevig maar niet dik. Ze had prachtige lange blonde haren met mooie slagen erin. Haar stevige flinke borsten waren g..."
13-09-22
9.0
Zussenliefde - 11Door: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Partnerruil, Schoonzus, Zussen, Zwager,
"Afgelopen weekend waren mijn vrouw Jennifer en ik uitgenodigd door mijn geile schoonzus Linda en haar man Stefan om gezellig wat te komen drinken en een spelletje te doen. De kinderen waren allemaal niet thuis. De oudste was bij haar beste vriendin l..."
14-08-22
9.1
Sunparks - 25: Dat Was Het Weekend (slot)Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Oraal, Partnerruil, Vakantie,
"Het zou niet mijn beste nacht van het weekend worden. De jongens die samen in bed lagen vlak naast me, snurkten gezapig, maar leken van elkaar geen last te ondervinden. Ook zou ik die nacht zelf ervaren wat Peter bedoeld had met niet makkelijk om me..."
19-07-22
9.3
Sunparks - 24: VriendinnengeilDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Die nacht werden er heel wat bomen omgezaagd. Vooral beide jongens die samen in omgekeerde foetushouding naar elkaar toe lagen, waren heerlijk om te zien. Even bleef ik staan en keek er glimlachend naar, vlak voor ik naar beneden zou gaan om mijn nac..."
18-07-22
9.1