61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Zeg niet dat jij er niet eens aan hebt gedacht! We kennen allemaal wel een leuk stel waar je best eens een keertje een spannend avondje mee zou willen ruilen. Hoe geil is dat!? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Partnerruil sexverhalen. In deze categorie staan 196 erotische verhalen.
Partnerruil - 12: Hardlopen Met JannaDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03-24
9.4
Afspreken Op Een NaturistencampingDoor: De_remy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Nudisme, Partnerruil,
"Het is onze eerste keer op een naaktcamping. Nieuwsgierig en opgewonden bij het idee om zelf lekker naakt rond te lopen en ook andere dat te zien doen hebben we ervoor gekozen het eens te gaan proberen. Ik ben Remy, een lange man van 1.95 en gespierd..."
01-03-24
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03-24
9.1
Partnerruil - 11: De VolksdansgroepDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02-24
9.4
Partnerruil - 10: Hardlopen Op ZondagochtendDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02-24
9.6
Partnerruil - 9: JannaDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02-24
9.6
Camping VriendenDoor: Gelegenheidsstel
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Partnerruil, Vrienden,
"Eindelijk is het dan zover, 12 juni, John en Nicole hebben lekker een weekje vakantie. Met hun 55 jaar zijn ze na al dat harde werken ook wel weer toe aan een weekje niks. Elk jaar plannen ze dit en vaak kiezen ze dan voor Griekenland of Portugal, ma..."
25-02-24
8.9
Partnerruil - 8: Introductie In Het Leven Van Ank...Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02-24
9.4
Partnerruil - 7: Vertrek Uit BitswerdDoor: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen nadat mijn vriendin Dieuwertje zwanger bleek te zijn vanFrits en zijn vriendin Anke van mij, trok ik in bij Anke en Frits bij Dieuwertje. Dat kwam voor het werk van de dames beter uit. Anke werkte als Office Manager voor een verzekeringska..."
22-02-24
9.4
Partnerruil - 6: In VerwachtingDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Thuis met Dieuwertje leek alles al snel weer normaal. Ze had een heerlijk festivalweekend met Frits gehad, zoveel was wel duidelijk. Ze vertelde dat ze inderdaad seks hadden gehad, maar trad verder niet in detail over hun samenzijn. Dat was ok , we h..."
20-02-24
9.5
Een Gezellig Oudejaarsavond Met Een Kinky Randje ...Door: Robert1993
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Deepthroat, Kinky, Oud En Nieuw, Partnerruil,
" We hadden in deel 1 gelezen over het plannen van oudejaarsavond met goede vrienden Janneke en Ricardo. Tijdens deze jaarwisseling zou voor het eerst Aisha meedoen met het vieren van oudejaarsavond. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een summer..."
19-02-24
8.8
Partnerruil - 5: Bram En LisaDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil, Vreemdgaan,
"Het wandelweekend met Anke hakte er bij mij behoorlijk in. Dieuwertje en ik hadden elkaar de ruimte gegeven om van het samenzijn met onze reisgenoot te genieten en min of meer expliciet toestemming voor seks gegeven. Maar Anke was me zodanig onder de..."
17-02-24
9.4
Partnerruil - 4: Het WandelweekendDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Partnerruil, Plas, Plassen,
"Ik ging met Anke, de vriendin van mijn collega Frits, een stuk van de Eifelsteig in Duitsland lopen. Frits zou met mijn vriendin Dieuwertje naar het festival Best Kept Secret. Dat soort activiteiten was aan mij en Anke niet besteed. We ging..."
15-02-24
9.7
Partnerruil - 3: OpgefoktDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik was ongeveer half tien s avonds thuis. Het festival in Groningen duurde tot tien uur, Dieuwertje zou niet voor elf uur thuis zijn, waarschijnlijk later. Ik was onrustig. De gesprekken met Anke spookten in mijn hoofd om. Als ik aan de intieme mome..."
14-02-24
9.5
Partnerruil - 2: Dagje WandelenDoor: DAts
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Wandelen,
"Tijdens het lentefeest van ons bedrijf had ik Anke, de vriendin van collega Frits, ontmoet. Mijn vriendin Dieuwertje zou met Frits naar het festival Best Kept Secret . Omdat Anke en ik niet van festivals hielden maar liever wandelen in de natuur, zo..."
12-02-24
9.5
De Eerste Keer Met Zijn VierenDoor: Gert1963
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Partnerruil,
" Dit verhaal heb ik jaren geleden samen met een tweede man geschreven. Je merkt het dat het vanuit twee oogpunt en geschreven is. Dat het een erotisch avondje zou worden wisten we wel, maar hoe het zou verlopen wisten we helemaal nog n..."
12-02-24
8.6
Partnerruil - 1: Het BedrijfsfeestDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Partnerruil,
"Mijn naam is Douwe. Ik was toen 32, mijn vriendin Dieuwertje was een jaar jonger. Dieuwertje was een kleine dondersteen van 1.65m, slank, donkere ogen, kleine borsten en sluik, donkerbruin haar. We woonden al 7 jaar samen en alles liep op rolletjes. ..."
11-02-24
9.0
Partnerruil - 0: ProloogDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Partnerruil,
"Het was medio maart, het ochtendzonnetje scheen al mijn slaapkamer in. ik word altijd weer vrolijk als ik s ochtends in het licht naar mijn werk kan. Ik stapte uit bed en liep naar de douche. Dieuwertje lag nog soezerig in bed. Met een glimlach dach..."
09-02-24
8.4
Een Gezellig Oudejaarsavond Met Een Kinky Randje ...Door: Robert1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Kinky, Onderdanig, Oud En Nieuw, Partnerruil,
"Al sinds jaar en dag ben ik bevriend met Janneke en Ricardo, een stel met dezelfde interesses en leeftijd. Aangezien iedereen een drukke agenda heeft hebben we lang geleden afgesproken om ten minste 1 keer per jaar samen te komen en dat is uiteindeli..."
02-02-24
8.9
Geilen Op Het DakterrasDoor: Maria 20425
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Nudisme, Partnerruil, Pik,
"George en ik wonen in de stad en we hebben een heerlijk dakterras. George is 52 jaar en ik ben 53 jaar. We zonnen vaak naakt op het terras en zijn op de meeste plekken niet te zien voor omwonenden. Beiden hebben we een mooi lijf, ik heb grote tieten,..."
20-01-24
8.6
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 33Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Partnerruil,
"Toen Jason en ik de hut binnen gingen waren de vrouwen zo bezig met hun geile spel dat zij ons niet eens hoorden binnen komen. Nadat mijn Nelleke spuiten klaar kwam op de tong van Daphne en de dames in een geile tongkus verzeild raakten, klopte ik i..."
13-11-23
9.4
Annie Krijgt De Smaak Te Pakken - 4Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Interraciaal, Jong En OudSwingers, Partnerruil, Voyeurisme,
"De weken daarna dacht ik aan de interactie en de vooruitgang die ze had geboekt bij het overwinnen van de negatieve gevoelens over haar ongeoorloofde seks. Hoewel we verder geen diepgaande gesprekken hadden, voelde ik op basis van haar houding dat ze..."
31-10-23
9.5
Annie Krijgt De Smaak Te Pakken - 3Door: Aadje
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Exhibitionisme, Interraciaal, Partnerruil, Swingers, Voyeurisme,
"Twintig minuten later stopten we voor een mooi huis op een groot stuk grond in een trendy deel van de stad. Fred ontmoette ons bij de deur en gaf mijn vrouw een simpele kus op de wang, en al snel dronken we cocktails terwijl de overige gasten arrivee..."
29-10-23
9.4
Zwoele Regenbui - 11Door: Volle Suus
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen,
" Met dit deel wilde ik de reeks voorlopig afsluiten maar er komen nog zoveel geile dingen in me op dat ik toch nog een deel 12 ga schrijven en misschien ook nog een deel 13. Ik word wakker van een zachte hand op mijn borst, ze knijpt i..."
18-10-23
9.6
De Schutting - 13: Een Verrassend SlotDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil,
"Ik zette mijn fiets in de garage en ging eerst wat te drinken halen. Frank kwam met een bezweet truitje aan tafel zitten en vroeg beleefd aan de dames of hij het mocht uittrekken. Ik keek het schouwspel aan en moest lachen. WTF is me dat Hij heeft ..."
13-10-23
9.0
Vakantie Aan De Costa - 5: Met Zijn VierenDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bischierig, Kontje, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Dat Marja geniet is voor mij een complete verrassing. Ik had er nooit bij stilgestaan dat het misschien wel eens zou kunnen zijn dat ze zich aangetrokken kon voelen tot een vrouw. Haar tepels verraden dat ze ontzettend geniet, die zijn inmiddels keih..."
11-10-23
9.2
Feeld App, Weekendje Gent - 5Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gent, Orgie, Partnerruil,
"We genoten opnieuw van een verfrissing en ik merkte op dat we allemaal er redelijk loom en gezellig bij zaten. Waar eerder Stefanie en Yves iets extra aanvoelde, waren ze opgenomen er zaten we lekker samen te kletsen, alsof we elkaar al jaren kenden...."
06-10-23
9.4
Feeld App, Weekendje Gent - 4Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gent, Gloryhole, Oraal, Partnerruil,
"Na de middag was Pol ondertussen teruggekeerd en hadden we afgesproken om over de middag in het hotel iets te gaan eten alvorens Gent centrum te gaan verkennen. De dames waren druk bezig op hun gsm om te kijken hoe ze het weekend konden verdelen. Het..."
06-10-23
9.2
Feeld App, Weekendje Gent - 2Door: Bernardo
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gent, Partnerruil,
"De weken nadat ik mijn vrouw had betrapt met een collega, die uitmondde in een trio waren volop gewijd aan het herontdekken van elkaar. We waren beide in de fout gegaan door de andere te verwaarlozen. Ik had ook bekend dat ik 2 maal naar de hoeren wa..."
29-09-23
9.2
Van Vroom Naar SletDoor: Elly
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Groepsex, Kontje, Lesbienne, Partnerruil, Slet, Sletje,
"Zal me voorstellen ik heet Nout ben 41 jaar oud en mijn vrouw Isabela is 38 jaar, zijn 20 jaar getrouwd en hebben 4 prachtige dochters in de leeftijd van 20, 19, en een tweeling 17 en en leefden tot voor kort erg volgens de bijbel. We woonden in de z..."
28-09-23
8.7
Zwoele Regenbui - 10Door: Volle Suus
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen,
"Na mijn heerlijke dag wil ik nog even ontspannen en ga met een wijntje in de tuin zitten. Ik zet mijn glas neer, druk de stoel in de ligstand en leg mijn voeten op de andere stoel. Met mijn ogen dicht lig ik na te genieten van mijn dag. ..."
31-08-23
9.1
Moeders Onder Elkaar - 32: Weekendje Weg (5), Zon...Door: Kas41
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Moeder, Partnerruil, Voyeurisme,
" Ook de tweede nacht in het huisje bij Maddy en Ruud is niet verlopen zoals Veerle het had verwacht. Er zijn een hoop spannende dingen gebeurd, maar zelf is ze weer onbevredigd wakker geworden.. Als Veerle beneden komt, is het al een d..."
12-08-23
9.1
Mijn Supergeile Leven Met Een Lieve SletDoor: Tom S
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Groepsex, Jong En Oud, Partnerruil, Pijpen, Slet, Sletje,
"Mijn naam is Tom, ik ben nu 70 jaar, vorig jaar heb ik mijn levensverhaal op papier gezet. Dat deed ik in mijn blootje achter de pc zodat ik tussendoor met mijn lul en ballen kon spelen. Alle namen zijn echt zodat de personen die in mijn levensverhaa..."
11-08-23
8.8
Moeders Onder Elkaar - 31: Weekendje Weg (4), Zat...Door: Kas41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Moeder, Partnerruil, Voyeurisme,
" De eerste nacht in het vakantiehuisje bracht niet de ontlading die Veerle had gehoopt. Ze keek daarom erg uit naar de volgende avond, die ongetwijfeld opwindend zou gaan worden. Onverwachts kwamen echter Elise en Mathilde aansluiten. Erg gezellig,..."
09-08-23
8.9
Moeders Onder Elkaar - 30: Weekendje Weg (3), Zat...Door: Kas41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Partnerruil, Voyeurisme,
" Veerle, Lana en Bas zijn gezellig een weekendje bij Maddy en Ruud in hun nieuwe vakantiehuisje. Hoewel het bij Veerle al begon te kriebelen, waren zowel zij als Bas de eerste avond veel te moe om van hun eerste kind vrije nachtje sinds de bevallin..."
04-08-23
9.2
Op Stap - 4Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Overspel, Partnerruil, Piercing,
"Het is vrijdagavond half negen als plotseling de huis telefoon gaat. Mij vrouw neemt op en begint te kletsen, duidelijk iemand die ze kent. Het blijkt Marjon te zijn. Ze is een vriendin van mijn vrouw en mij en woont alleen. B..."
02-08-23
8.6
Moeders Onder Elkaar - 29: Weekendje Weg (2)Door: Kas41
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Partnerruil,
" Zaterdagmiddag Veerle, Lana en Bas zijn gezellig een weekendje bij Maddy en Ruud in hun nieuwe vakantiehuisje. Hoewel het bij Veerle al begon te kriebelen, waren zowel zij als Bas de eerste avond veel te moe om van hun eerste kind ..."
01-08-23
8.9
Eerste Keer Met Een Ander KoppelDoor: Sloebaskie
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Doggystyle, Eerste Keer, Hotel, Kort, Milf, Partnerruil, Swingers, Vakantie,
"Het begon toen ik met mijn vriendin voor de eerste maal op reis ging. We wouden beide graag eens een all in vakantie doen in Egypte omdat het daar ook leuk was om te gaan snorkelen. Laat ik onszelf eerst eens voorstellen. I..."
01-08-23
7.3
Moeders Onder Elkaar - 28: Weekendje Weg (1)Door: Kas41
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Partnerruil,
" Hoewel het verhaal van Veerle en de rest was afgesloten, kon ik het toch niet laten om nog een soort van epiloog te schrijven. Deze is uiteindelijk vrij lang geworden en zal ik de komende tijd in 5 delen plaatsen. Daarna zijn de avonturen van de moe..."
26-07-23
8.9
Vakantie Met MargotDoor: Smuck
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Dit verhaal is gebeurt met mijn ex vriendinnetje Margot Margot was 18 toen ik haar leerde kennen, ik was toen 24. Margot was een meisje met donker haar, ongeveer 1,70 en een slank figuur met een super lekker kontje en mooie grote bo..."
21-07-23
8.4
Met Z'n Vieren - 2Door: Marc
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Heel wat weken later slagen we er opnieuw in om af te spreken. Nu in de woning van mijn oude vriend Jean en zijn echtgenote de blonde Anne. Zij slaagden er in om hun 3 jarig zoontje nog eens bij opa en oma te laten overnachten met de smoes dat z..."
05-07-23
8.3
Femke - 7Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Likken, Neuken, Partnerruil, Trio,
" Dit is het zevende deel over de avonturen van Femke en Ruud. Naar aanleiding van enkele reacties heb ik besloten om nog een laatste deel te schrijven van dit fictieve verhaal. Femke en Ruud hebben tijdens hun vakantie afgesproken dat ze geen afzo..."
02-07-23
9.1
Met Z'n Vieren - 1Door: Marc
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik ben 27 en getrouwd met Karen. Een 23 jarige donkerharige vrouw. Wij leiden een rustig bestaan zonder kinderen en we sparen om een groter appartement aan te schaffen. We vrijen vaak en stellen ons soepel op voor elkaar. Geen standje ga..."
23-06-23
8.2
YahtzeeDoor: Stampertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Partnerruil, Pijpen, Vuistneuken,
"Afgelopen week kwam ik onverwachts via sociale media weer in contact met de tante van mijn vrouw. Mijn vrouw Jolanda en tante Tina hadden een onenigheid gekregen over een pietluttig dingetje. Helaas is daardoor het contact verbroken. B..."
15-05-23
8.5
All In The Family - 26: The Day AfterDoor: Oldandgay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Groepsex, Ouderen, Partnerruil, Swingers,
"Na deze intensieve eerste dag en nacht zaten we wat stilletjes met ons zessen aan het ontbijt. Details werden er niet echt uitgewisseld, maar iedereen had het wel een bevredigend samenzijn gevonden blijkbaar. Over het vervolg was er nog onze..."
15-05-23
9.2
Op Avontuur Met NatasjaDoor: Meester Anton
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Hotel, Nymfomanie, Partnerruil, Pijpen, Trio,
"Natasja stond midden in mijn woonkamer. Dus dit was het dan, vroeg ik haar. Ze knikte, dit was het, bevestigde ze. Mijn administratie was na een half jaar weer op orde. Een half jaar geleden had Natasja mij als maatschappelijk werkster onder een stre..."
21-03-23
8.6
Verrassing - 3: PartnerruilDoor: Nachtjager39
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"In deel 2 kun je lezen hoe ik mijn vrouw heb verwelkomt. De volgende ochtend word ik geil wakker gemaakt door mijn vrouw die me aan het pijpen is. Goedemorgen schat zegt ze. Hmmmm goedemorgen schat, ben je weer lekker geil Hm mm ..."
02-02-23
9.2
Het Begin - 1Door: Blauwvinger68
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Camping, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio, Vreemdgaan,
"Het leek mij wel leuk om met jullie mijn levens ervaringen op sexgebied te delen. Niet alle details kan ik mij nog herinneren, maar ik doe mijn best. Ben ook niet de beste schrijver, excuus daarvoor... Ik was een laatbloeier. Mijn..."
31-01-23
7.9
Onverwacht Familie Moment - 2Door: Brenda
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Partnerruil, Trio,
"Om het verhaal beter te kunnen volgen is aan te bevelen het 1e te verhalen te lezen. We zaten op de veranda toen Walt van zijn vrienden bezoek terug kwam. Hij groette ons en liep naar zijn kamer om het stof van zijn trip af te spoelen. Later..."
08-01-23
8.7
Mijn Bruiloft - 3Door: Daniel16880
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bruiloft, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Orgie, Partnerruil, Pijpen,
"Hoi, ik ben Natasja en dit verhaal gaat over mijn bruiloft. Ik trouw met Stefan, mijn jeugdliefde. In het eerste deel vertelde ik hoe ik mij liet neuken door een stripper op mijn vrijgezellenavond, en tijdens de bruiloft door mijn schoonvader. Het tw..."
22-12-22
9.2
Paul, Karen En Sean - 2: De OntmoetingDoor: A. Chivas
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Baas, Cumswap, Jong En Oud, Klaarkomen, Lust, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
"De dagen nadien kon ik mezelf moeilijk een houding geven. Ik was overdonderd door wat er met Paul was gebeurd. Nog nooit had ik met een man gevree n. Maar ik had er intens van genoten. Toen ik die avond thuiskwam kroop ik diep onder de lakens. Meteen..."
23-11-22
9.1
Oud En Jong - 3Door: Tim En Rob
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Doggystyle, Jong En Oud, Kwartet, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Partnerruil, Pijpen, Slikken,
"Volgende dag werd ik wakker en voelde ik Robs pik nog steeds tussen mijn spleetje. Ik schuurde wat op en neer om te kijken of hij wakker was. Jammer genoeg niet dus begon ik maar de dag. Tijdens het douchen voelde ik dat mijn gaatje wijder open stond..."
06-11-22
8.6
Partnerruil Met Een TwistDoor: FR69NL
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Partnerruil,
"Na vele malen over en weer gechat te hebben op, besloten Bartje en Dennis om eens af te gaan spreken, met de vrouwen erbij. Ze hadden namelijk elkaars voorkeuren en meest geile fantasie n uitvoerig met elkaar besproken en het kwam er op neer..."
10-10-22
8.9
Partnerruil En Veel MeerDoor: Meester Anton
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Partnerruil, Trio,
"Zoals jullie in de twee eerdere verhalen hebben kunnen lezen waren mijn vrouw en ik begonnen aan een leventje als swingers. Pasgeleden hadden we Frans en Tanja ontmoet. Tanja was een lekkere geile donder, maar Frans wilde liever alleen met mijn vrouw..."
26-09-22
8.6
Partnerruil En MeerDoor: Meester Anton
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
"In het verhaal Partnerruil vertelde ik hoe mijn vrouw Thea en ik voor het eerst in aanraking kwamen met de wereld van het swingen. Het had ons oprecht goed gedaan en al snel hadden we wat meer afspraakjes met koppels. Soms zat daar een stel tussen ..."
21-09-22
8.7
PartnerruilDoor: Meester Anton
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Partnerruil,
"Mijn vrouw Thea kwam de kamer inlopen. We waren beide begin dertig en hadden nagenoeg iedere week wel een keer of drie seks. Thea was stevig maar niet dik. Ze had prachtige lange blonde haren met mooie slagen erin. Haar stevige flinke borsten waren g..."
13-09-22
9.0
Zussenliefde - 11Door: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Partnerruil, Schoonzus, Zussen, Zwager,
"Afgelopen weekend waren mijn vrouw Jennifer en ik uitgenodigd door mijn geile schoonzus Linda en haar man Stefan om gezellig wat te komen drinken en een spelletje te doen. De kinderen waren allemaal niet thuis. De oudste was bij haar beste vriendin l..."
14-08-22
9.1
Sunparks - 25: Dat Was Het Weekend (slot)Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Oraal, Partnerruil, Vakantie,
"Het zou niet mijn beste nacht van het weekend worden. De jongens die samen in bed lagen vlak naast me, snurkten gezapig, maar leken van elkaar geen last te ondervinden. Ook zou ik die nacht zelf ervaren wat Peter bedoeld had met niet makkelijk om me..."
19-07-22
9.3
Sunparks - 24: VriendinnengeilDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Die nacht werden er heel wat bomen omgezaagd. Vooral beide jongens die samen in omgekeerde foetushouding naar elkaar toe lagen, waren heerlijk om te zien. Even bleef ik staan en keek er glimlachend naar, vlak voor ik naar beneden zou gaan om mijn nac..."
18-07-22
9.1
Sunparks - 22: BoswandelingDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Oraal, Partnerruil, Vakantie, Wandelen,
"In tegenstelling tot wat we alle drie verwachtten, glimlachte Peter terwijl hij naar de tafel liep. Alle drie schokten we geschrokken toen hij zijn rugzak met boodschappen luid op de tafel liet ploffen. Wat is het weer gezellig hier en zo heerlijk w..."
09-07-22
8.7
Sunparks - 21: Nieuwe VoorwaardenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Naakt, Partnerruil, Pijpen, Tieten, Vakantie,
"Zwijgend en met open mond keek Peter een tijdje voor zich uit. Dennis van zijn kant spuugde een paar keer in het afgekoelde badwater. Ik hoop dat je niet verwachtte dat ik lles van hem zou doorslikken vroeg hij hoestend. Eerst keek hij naar mij e..."
06-07-22
9.1
Sunparks - 14: Stiekem VerlangenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Naakt, Partnerruil, Stiekem, Vakantie, Verlangen,
"Hoewel de borden en bestek van zichzelf al aardig opgedroogd waren, veegde ik er met de handdoek nog eens extra overheen. Een kleine schok ging door me heen toen ik plots voelde hoe zijn armen me langs achter door omhelsde. Helemaal niet dwingend, ma..."
11-06-22
9.0
Jong Gepakt In De CampinghutDoor: Axel69
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Camping, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Jong En Oud, Neuken, Partnerruil, Pijpen,
"Ze hadden onderweg al rijdend gezocht naar een onderkomen. Alle tweepersoons hutten op de camping waren bezet. Een vierpersoons was nog vrij, helemaal op het eind van de rij. De ligging was niet geweldig, vlak bij een druk eindpunt van de Tunnelbana,..."
07-06-22
8.3
Geile Poolse Zet Dorp Op Zijn Kop - 1Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Dieren, Dronken, Honden, Partnerruil, Pik, Pools, Tepel, Tepels, Tieten, Vingeren, Zwanger,
"Toen ze 18 was, kwam Oschka, een aantrekkelijke meid van ongeveer 1 meter 80 met lange benen, een hoog knuffelgehalte en lekkere bolle tieten, met haar twee jaar oudere vriend Pavel in een gammel bestelbusje vanaf het Poolse platteland naar het Groen..."
19-05-22
7.4
Ons Dorp - 9: Nieuwe IdeeënDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Het diner bij Maggy was overheerlijk. Ze woonde samen met haar man en drie kinderen, twee zonen en een dochter. Haar man liep tegen de 70. Nee zei Maggy, ik ben niet de tweede of derde vrouw, ik ben de eerste en enige. Ze vertelde dat Mike, haar ..."
10-05-22
9.0
Ons Dorp - 4: PartnerruilDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"Ik liep met een chagrijnig gezicht van het huis van de burgemeester naar huis. Sianne zag het meteen, deed haar rokje omhoog en zette haar handen tegen het aanrecht. Twee minuten later haalde ik mijn lul uit haar kontje en stapte ik onder de douche. ..."
05-05-22
8.9
Nu Eens Samen LosgaanDoor: Smuck
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil, Swingers,
"Recent is er weer wat gebeurt, ik zal ons even kort voorstellen Ik ben Rob ondertussen 47 jaar, normaal gebouwd 1.80 lang met klein buikje en normaal geschapen.. Mijn vrouw Merel is een echte natuurlijke schoonheid, bruin lang haar,..."
28-04-22
8.8
Wisselweekend - 7Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil, Standje 69,
"Eenmaal thuis maak ik mij zo snel mogelijk klaar om naar mijn werk te gaan. Evert heeft vandaag vrij genomen en ik heb geen flauw idee hoe laat hij thuis komt. Als ik laat op de middag thuis kom met mijn boodschappen, is Evert er al. We beg..."
16-04-22
9.0
Thea Kitty En TonDoor: MasterJohnDo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Partnerruil, Plas, Plassen,
"Thea kwam binnenlopen. In haar zwarte jurkje zag ze er adembenemend uit. Het was wat je noemt letterlijk een little black dress. Ik zag de randen van haar kousen net onder het jurkje uitkomen. Haar zwarte pumps met hoge hak maakten het beeld compleet..."
08-04-22
8.7
De Naturisten Camping In Istrië - 2Door: Red
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Camping, Milf, Naturisme, Partnerruil,
"Na een lange nacht vol geile sex, werd ik, Mike, om 10.00 uur wakker. Even moest ik rondkijken waar ik was. Ik keek opzij en zag Mariel met haar geile lijf naast mij liggen. Ze lag boven op de dekens en werd verwarmd door de zon die door het raam naa..."
02-03-22
9.1
De Naturisten Camping In Istrië - 1Door: Red
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Camping, Milf, Naturisme, Partnerruil,
"Afgelopen jaar ging een wens van mijn vrouw Eva en mij, Mike, in vervulling om onze droom te verwezenlijken. Eindelijk konden wij een vakantie boeken op een naturisten camping. De voorpret was al geweldig. Na een tijdje zoeken op internet viel de keu..."
26-02-22
8.8
Kijken - 16Door: Maarten
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen, Plas, Plassen,
"In deel 15 heb ik geprobeerd een stap in de goede richting te doen door de camera s uit mijn huis te bannen en de beelden bij Rudy en Elly niet meer te bekijken. Maar uit nieuwsgierigheid opende ik de sexsite waar Rudy zijn filmpjes post. Daar zag ik..."
27-12-21
8.5
Het Bergmeertje - 3Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bischierig, Buitensex, Partnerruil, Vakantie,
"Nu de picknick, sekspartij en rustpauze voorbij was, keerde het gezelschap terug naar de chalet. Het was weerom een heel eind stappen. In het eerste deel van de wandeling hadden ze veel bergop gewandeld. Dit was vermoeiend geweest en had zelfs invloe..."
23-12-21
9.1
Het Bergmeertje - 2Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bischierig, Buitensex, Golden Shower, Partnerruil, Vakantie,
"Flora keek nu terug naar Maria. Die was nu terug recht komen zitten en bekeek wat er gebeurde. Even maakten de twee meisjes oogcontact. Flora kon niet van Maria aflezen wat ze dacht of bedoelde. Flora bekeek opnieuw Jef. Die lag geil opgewonden in he..."
22-12-21
8.9
Het Bergmeertje - 1Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Partnerruil, Vakantie,
"Het was door een toevallige samenloop van omstandigheden dat Flora en Lennert te gast waren bij Maria en Jef in een chalet in de Zwitserse Alpen. Ze kenden elkaar al een tijdje via het internet, maar het was de eerste keer dat ze elkaar echt ontmoete..."
21-12-21
8.7
Kijken - 14Door: Maarten
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Gluren, Lesbienne, Partnerruil, Pijpen, Plas, Plassen,
"Na de belevenissen van het vorige deel stelt Fiona zelf voor om verder te gaan met Elly en Rudy. We hebben heerlijke sex bij de gedachte. Fiona gaat met Elly en een voor ons vreemd vrouw Kimberly winkelen en hebben daarna sex bij Elly thuis. Ik zie a..."
12-12-21
8.3
Mijn Man Wilde Wat Anders - 3Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil, Zwanger,
"De volgende morgen word ik wakker door een hand die over mijn borsten glijdt. Ik doe mijn ogen open en zie in het lachende gezicht van Kees. Goedemorgen schoonheid hoor ik hem zeggen. Ik kruip tegen hem aan en we gaan even knuffelen. Het ..."
02-12-21
8.6
Mijn Man Wilde Wat Anders - 2Door: Tinar
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil,
"Het is zaterdagavond. Straks komen Kees en Ria bij ons. Voor de eerste keer in ons leven zullen we aan partnerruil doen. Ik heb mijn ervaring met Kees al gehad en dat is goed bevallen. Ik heb Ria een foto van Steven gestuurd en ik kreeg van..."
30-11-21
8.9
Kijken - 13Door: Maarten
Reacties: 21
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Gluren, Kwartet, Lesbienne, Partnerruil, Pijpen, Voyeurisme,
"In het vorige deel lazen jullie dat Fiona sex had met Elly en Rudy in onze slaapkamer. Ik was erbij en kon alles van dichtbij meemaken. Op het laatst haalde Elly Fiona over om met een vriendin te winkelen en daarna bij hen thuis nog wat te doen. Als ..."
29-11-21
9.1
Mijn Man Wilde Wat Anders - 1Door: Tinar
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Partnerruil,
"Ik ben Magda, 32 jaar en vijf jaar geleden getrouwd met Steven. We hebben nog geen kinderen, maar die willen we wel binnenkort. Ons huwelijksleven is nog steeds levendig, we genieten volop van elkaar. Laatst zaten we op een terras iets te d..."
27-11-21
8.7
BuurthuisDoor: Stampertje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Partnerruil,
"Na jaren voor een baas te hebben gewerkt wilde we iets heel anders. We hebben in een kleine gemeente een leuk buurthuis kunnen pachten. Het gebouw heeft twee zaaltjes en een gezellige bar en een fijne zithoek met tv en radio. Op aan..."
18-11-21
8.7
In De Ban Van - 3Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Partnerruil,
"Liza zat naast Rob in de auto. Ze zou Jeremy voor het eerst ontmoeten buiten hun huis en dat maakte haar zenuwachtig. Wat had hij voor plannen vanavond. Rob zou haar brengen en afzetten daarna zou Rob naar huis terug keren. Jeremy had voor ..."
05-11-21
9.1
Sanne Verliezen: Eric Begaat Een BlunderDoor: Hudson
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Masturbatie, Masturberen, Partnerruil, Swingers,
"Sanne verliezen Eric begaat een blunder Dit is een serie, dus het is best dat je de eerste delen leest vooraleer hier verder te gaan Veel plezier met deel IV 12 De lokaas .. Caro s woorden drongen n..."
17-10-21
8.4
Een Weekendje WegDoor: Grizzly Adam
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Partnerruil, Pijpen, Sperma,
" vervolg op EEN AVONDJE UIT We hadden een paar weken geleden een fantastisch geil weekend gehad. zie https www.opwindend.net Sexverhaal 54173 Een Avondje Uit.html Voor mijn vrouw en ik was het ondanks dat we toch a..."
30-09-21
8.9
Een Geile Avond Met Zijn VierenDoor: Gieke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
"Ik verlaat de woning van Ilse, haar in gedachten verzonken achterlatend van wat er gebeurd is afgelopen nacht. Met een big smile stap ik mijn auto in om naar huis te gaan. Eenmaal thuis aangekomen zitten John en mijn vrouw, Lisa, met smart te wachten..."
01-09-21
9.1
Zijn Idee - 1: BeginDoor: Maaike A.
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"Zodra Dave met mijn tepels speelt, hoort hij aan mijn gelukzalige zucht dat hij beet heeft. Al snel buigt hij zijn hoofd naar mijn tieten en begint hij afwisselend hard te zuigen op mijn tepels. Nee, van rustig aan heeft mijn vent nog niet gehoord. I..."
30-08-21
9.1
Kwartet In IbizaDoor: Roel42
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ibiza, Kwartet, Partnerruil,
"Een paar weken nadat ik was geneukt door Renee ,de moeder van Sterre kreeg ik plots een telefoontje. Ivm drukte op het werk had ik de dames niet meer gesproken na de ontmoeting met Renee. Het was Renee die in tranen vertelde dat haar auto het had..."
30-07-21
8.5
Goede Vrienden - 4Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Massage, Partnerruil, Vrienden,
"Eva zag de vingers van Frank in haar Martin glijden en werd nog geiler dan ze al was. Ze dacht opeens weer aan de vibrator die ze in haar kontje wilde voelen. Ze likte Inge nog een keertje en kroop van haar af, een sliert kutvocht en speeksel hing tu..."
25-07-21
9.2
Goede Vrienden - 3Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Massage, Partnerruil, Vrienden,
"Martin had hun grote stevige massagetafel van zolder gehaald en die in de slaapkamer gezet, aan het voeteneind van hun bed. De mannen konden zich op de tafel vermaken en de vrouwen op het bed. Op de nachtkastjes had hij een wat seksspeeltjes gelegd ..."
25-07-21
9.3
De Kledingwinkel - 18: SlotDoor: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Partnerruil,
"Wij hadden tot nu toe een leuke en vooral geile avond. Wij waren tevreden dat het goed klikte tussen Lou en Rob en vooral dat Lou kon genieten van de likbeurt van Rob. De dames ontfermden zich ondertussen over de mannen, wij werden uitgeklee..."
21-06-21
9.3
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 43Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trein,
"Enne, wonen jullie al samen of heb je plannen of .vraag ik. Uhmmm, ja, we zouden eigenlijk willen gaan samenwonen, maar wat maar vraag ik .. Nu zegt Karin, ik werk als inleenkracht via een uitzendbureau en daar verdien je echt ni..."
09-05-21
8.2
Dankzij De Sauna - 1Door: Lovely Coen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Partnerruil, Pijpen, Sauna,
"Hallo Ik ben Coen, 48 jaar en nog net zo geil als toen ik 25 was, misschien wel geiler. Gelukkig getrouwd met een Monica van 45, een lekkere vrouw en de sex met haar is heerlijk. Enig nadeel is dat ze niet wil experimenteren, tot ....."
06-05-21
9.0
Verrassend FijnDoor: Fortuna
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Partnerruil, Sauna, Verlegen,
" Schat wat is het heet Klaagde Shimaine naar Nigel. Doe je handdoek dan af Zei Nigel licht ge rriteerd. Jij wilde eens naar de sauna en in een sauna is het nou eenmaal heet. Shimaine keek Nigel boos aan. Als ik hier alles af doe, da..."
06-05-21
8.9
Onze Leuke Buren - 2: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Groepsex, Partnerruil,
"Inge en Ken vragen ons om eens te komen eten. Henk kijkt op vanachter de krant. Oh ja dat is wel eens leuk. Dat dacht ik wel en heb voor morgen al afgesproken. Henk heeft gemerkt dat zijn vrouw veel aanhaliger is sinds ze het haar heeft lat..."
25-04-21
9.2
Onze Leuke Buren - 1Door: Jodocuss
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Groepsex, Partnerruil,
"Goedemiddag buurvrouw. Marloes stapt binnen bij haar buurvrouw Inge. Beide zijn de 30 al gepasseerd, getrouwd en de sleur van het leven begint toch een beetje er in te komen. In elk geval bij Marloes en Henk. Inge is thuis kapster en heeft e..."
24-04-21
8.3
Sietske - 18: 2 Maanden LaterDoor: Better Or Worst
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Partnerruil,
"De week voor het afstuderen van Sietske is ze vaak humeurig en snel op haar tenen getrapt en laten we haar zo veel mogelijk met rust. Begrijpelijk want het is natuurlijk ook spannend al met al heeft het langer geduurd dan verwacht en is het afstudere..."
15-04-21
9.4
Sietske - 16: Vakantie Avontuur - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Met 2 grote tafels tegen elkaar aangeschoven en gedekt zag het er heel gezellig uit onder de overkapping het prachtige weer en de geweldige omgeving maakte het gewoon perfect. In de afgelopen dagen had ik vaker contact gehad met Louise en ze was bela..."
13-04-21
9.2
Sietske - 15: Vakantie Avontuur - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Partnerruil, Vakantie,
"Met de auto weer volgeladen vertrokken we de volgende dag naar het andere huisje, en met een paar uurtjes rijden kwamen we in leuk klein dorpje aan, je kent het misschien wel, straten met groene bermen mooi aangelegde rotondes met bloemen, echt een p..."
25-03-21
9.5
Dubbel Aan Het WerkDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Partnerruil, Restaurant, Trio, Werk,
"Eigenlijk waren de maanden waarin Corona het land teisterde redelijk snel voorbij gegaan. De eerste maanden was nog een beetje zoeken geweest voor Lotte, maar daarna kwam er steeds meer ritme in haar dagen. Daarom was ze ook erg blij dat bij de nieuw..."
16-02-21
9.2
Schuldaflossing - 4Door: Tinar
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Op een zaterdag vertelt Henk mij dat er over enkele weken een 2 daags symposium is waar hij graag bij aanwezig wil zijn. Hij vraagt mij of ik zin had met hem mee te gaan. Overdag ben ik wel voor een groot gedeelte in vergadering, maar dan heb je all..."
26-12-20
8.6