60.330 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Beste Vriend sexverhalen. In deze categorie staan 117 erotische verhalen.
Jens En Nathan: Eerste Keer Gay SeksDoor: JBoy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Eerste Keer, Universiteit,
"Hallo, ik wil eerst beginnen met te zeggen dat ik nog maar 1 keer een verhaal geschreven heb en dat is vandaag. Ik hoop dat het niet slecht geschreven is, want behalve de namen is de inhoud wel waarheidsgetrouw. Ik ben Nathan, 25 jaar en uit..."
18-11-23
9.4
Bart, Naomi En Sam - 3Door: Marcus Aurelius
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Pijpen, Trio,
"Wanneer Naomi thuis komt zit Sam op de bank tv te kijken. Hij kijkt op wanneer ze de huiskamer binnenkomt. Weer valt het hem op wat voor mooie vrouw het toch is. Hoe was het bij Linda vraagt hij. We hebben goed kunnen praten. zegt Naom..."
12-09-23
9.0
Stan Op Zoek - 13Door: Kevin K
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Pijpen, Sperma, Twink,
" Terug van vakantie dus hierbij een nieuw deel Hopelijk hebben jullie nog niet de interesse verloren Ik probeer weer elk week een nieuw deel te laten verschijnen. Het enige wat ik van jou vraag is om je ongezouten mening te geven BR..."
24-08-23
9.6
Bart, Naomi En Sam - 1Door: Marcus Aurelius
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Cowgirl, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Vreemdgaan,
"Bart zit op de bank in zijn woonkamer tv te kijken op een vrijdagavond. De woonkamer is onderdeel van een klein 1 kamer appartement wat hij samen met zijn vriendin, Naomi, deelt. Ze zijn nu 3 jaar samen en wonen sinds een jaar hier, wat ze prima beva..."
19-07-23
8.7
Stan Op Zoek - 10: 6 Maanden GeledenDoor: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Neuken, Pijpen, Sperma, Twink,
" Nieuwe week, nieuw deel. Weer geweldige reacties gekregen op mijn laatste deel. Het is echt motiverend om dit verhaal verder met jullie te delen. En zoals beloofd. Een lekker lang deel met de nodige . . Veel leesplezier Ben benieuwd of dit deel ..."
12-07-23
9.3
Stan Op Zoek - 9Door: Kevin K
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Twink,
" Nieuwe week, nieuw deel. Hopelijk geniet jij nog altijd van deze reeks. Heel veel leesplezier en laat me weten wat je ervan vind Maandag 07.00, in mijn nieuwe huis, de koffie pruttelt. Dankzij mijn connecties via werk is gisteren de ..."
05-07-23
9.2
Stan Op Zoek - 8Door: Kevin K
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Pijpen, Sperma, Trio, Twink,
" Nieuwe week, nieuw deel. Wat een geweldige reacties op deel deel VII, dat geeft mij goede moed voor de rest van dit verhaal. Dus bedankt voor je reactie In dit deel zit weer een langverwachte seksscene Hopelijk bevalt dit deel ook zoals voor..."
30-06-23
9.2
De Beste Vriend Van Mijn Vader - 2Door: Daddy S Sletje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Vader,
"Ik liep langzaam naar zijn voordeur. Ik zag dat John zijn gordijnen had dicht gedaan. De drank had gelukkig de meeste spanning wel weg gehaald. Ik haalde de sleutel onder de mat vandaan en draaide voorzichtig de voordeur open. Ik stapte naar binnen e..."
29-06-23
8.9
De Broederschap Van De KontDoor: DavidOost
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Beste Vriend, Buurmeisje, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Tiener,
"Op een milde lente middag stonden wij ons vaste plekje tussen de twee gebouwen van onze middelbare school. Victor, Rik, Martijn en ik. Mijn naam is David, ik ben 16 jaar oud en zit in 4 havo. Mijn vrienden die hier om mij heen staan, ken ik al sinds ..."
28-06-23
9.3
De Beste Vriend Van Mijn Vader - 1Door: Daddy S Sletje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Vader,
"Al vrij jong wist ik dat mijn interesse bij mannen lag. De eerste keer dat ik dat merkte, was notabene bij de beste vriend van mijn vader. John 46 jr ken ik al van mijn kleuter tijd. Vrijwel elk weekend was die bij ons thuis te vinden. John is een ..."
26-06-23
8.9
Stan Op Zoek - 7: Acht Maanden GeledenDoor: Kevin K
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Twink,
" Nieuwe week, nieuw deel Hoewel de reacties helaas uitbleven bij het vorige deel denk ik wel dat het verhaal in de smaak valt. Spoiler alert, geen seks in dit deel. Volgend deel wel Heel veel leesplezier Met een grote glimlach op mi..."
22-06-23
9.1
Stan Op Zoek - 6Door: Kevin K
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Pijpen, Twink,
" Nieuwe week, nieuw deel, ietsjes korter dan normaal. Weer dank voor de reacties. Uiteraard hoop ik nu ook weer reacties te mogen krijgen. Als het een beetje meezit zal ik het volgende deel sneller plaatsen dan volgende week. Hou me dus in de gaten..."
13-06-23
9.4
Stan Op Zoek - 5Door: Kevin K
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Twink,
" Nieuwe week, nieuw deel. Bedankt voor de toffe reacties bij mijn vorige deel. Spoiler alert. Dit deel bevat geen seks. Het is lastig om een mooi verhaal te maken waar in elk deel seks zit dus deze en sowieso de volgende zal helaas minde..."
07-06-23
9.1
De Oudere Zus Van Mijn Beste Vriend - 2Door: Mark
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Zus,
"Na die sexuele explosie kwam het gesprek met Renee. wat ik toen het liefst niet gehoord had Renee vertelde me, dat het tussen ons nooit wat kan worden, ze heeft het wel heel netjes in andere woorden verteld. dat wel B..."
30-05-23
9.0
De Oudere Zus Van Mijn Beste Vriend - 1Door: Mark
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Zus,
"Het begon in mijn tienerjaren, ik had een vriend die twee jaar ouder was als ik, achttien. We gingen in die tijd vaak gezamenlijk naar de disco. De oudere zus van mijn vriend was ook regelmatig, van de partij, mijn vriend was een on..."
25-05-23
9.0
Stan Op Zoek - 3Door: Kevin K
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Pijpen, Twink,
" Weer bedankt voor de fijne reacties, hopelijk waardeer je het volgende en de overige delen ook Laat je het weten Nadat we ons hebben opgefrist zitten we samen in mijn auto. We gaan naar het strand. Maar eerst wil ik Joeri wat ..."
24-05-23
9.2
Stan Op Zoek - 2Door: Kevin K
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Pijpen, Twink,
" De wereld om ons heen lijkt voor mij te verdwijnen. Ik voel de warmte van zijn lichaam, de zachtheid van zijn tong en de korte haren van zijn achterhoofd. De zoen lijkt minutenlang te duren tot hij hem uiteindelijk verbreekt. Zacht hijgen..."
16-05-23
9.2
Stan Op Zoek - 1Door: Kevin K
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Twink,
" Een verhaal schrijven, het is moeilijker dan je denkt. Zo af en toe maak ik een start en na een paar delen geschreven te hebben valt de inspiratie weg en blijft deze voor iedereen ongelezen. Ondertussen ontstaan er idee n voor een nieuw verhaal wa..."
09-05-23
9.1
Mijn Grote Avontuur - 1Door: Thorsten
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Ik zal me even voorstellen, ik ben Bj rn en 20 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje in Nederland, studeer bedrijfskunde en zit in het derde jaar van mijn opleiding. Ik heb een slank, licht gespierd lichaam en wanneer ik mijn buikspieren komt een six..."
28-02-23
9.2
Buiten Gebaande PadenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Vader,
"Rolf, die zelf ook lekkere Bi verhalen schrijft, vroeg mij om de avonturen van een ca 18 jarige knaap die volledig in duplico grapje verkeerd Hij heeft een best aardige vriendin, maar die laat zich overheersen door haar moeder. Zijn beste vriend..."
06-12-22
9.1
Mathias - 4: Oude Vriendschap VernieuwdDoor: Mathias
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Behaard, Beste Vriend, Ontdekken, Pijpen, Studenten,
"Vandaag neem ik jullie graag verder mee in mijn verhaal. Dit deel speelt zich af in mijn studententijd, ongeveer twee jaar na het be indigen van mijn relatie met Laura. In de tussentijd ben ik meermaals op date geweest en hier en daar ook gezoend met..."
26-09-22
8.6
Seks Met De Vader Van Mijn Beste VriendDoor: Peter1978
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Vader,
"Hallo allemaal, ik ben Casper, 20 jaar. Ik heb een goede vriend Sander. We zitten op dezelfde school en komen geregeld bij elkaar over de vloer. We volgen allebei een andere studierichting op de TU Delft. Sander doet Electrical Engineering en ik volg..."
09-09-22
9.1
Dubbel Leven - 8Door: Daniel124
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
"Ik schrok wakker van een zacht geschud. Een stevige hand greep mijn boven arm vast, schudde me langzaam wakker uit een diepe slaap. Langzaam opende ik mijn ogen in de donkere kamer. Op zijn knie n knielde hij naast me. Ik keek naar hem, zonder en..."
25-05-22
8.8
Betrapt Door Mijn Beste Vriend...Door: Nikkosaurius
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Betrapt, Broer, Crossdressing, Gay, Sm, Zus,
"Eerst even mezelf voorstellen ik ben Nikko, 1m82, normaal gebouwd licht sportief , halflang bruin haar, studeer handelsingenieur in Leuven, waar ik op kot zit. Ik ben 19 jaar. Op een dag kwam Lester, op bezoek. Lester was mijn beste vriend..."
18-05-22
9.0
Je Hebt Mij Wel Aan Het Denken GezetDoor: Kareltje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Bondage, Neuken, Vastgebonden,
"Je hebt mij wel aan het denken gezet Leon Dat is was Jasmijn tegen mij zei toen we neer plofte op de bank na een middag feestversiering ophangen. We zijn al jaren elkaars beste vriend en vriendin BF en meteen ook de kartrekkers voor als ..."
29-04-22
8.8
Vakantie Bij Petertje - 1Door: Lizaaa
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Tiener, Vakantie,
"Liza kwam aan in het warme Miami. Ze stond te wachten op haar koffer en dat duurde nu al ruim een half uur. Ze had Petertje al geappt dat ze was geland. Hij zou buiten op haar staan te wachten. Ze kende Petertje, oftewel Peter, al vanaf haar geboorte..."
27-04-22
9.3
Liam - 13Door: Rick.1993
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Neuken, Pijpen,
"Toen keek hij me recht aan en zei wil je anders een keer seks met mij Met grote ogen keek ik hem aan. Toen begon ik te lachen. Ja goeie Brent. Maar het lachen verging me snel toen hij niet meelachte maar serieus bleef kijken. ..."
17-04-22
9.1
Dubbel Leven - 7Door: Daniel124
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
"Even voor de duidelijkheid, Deze twee aankomend delen zullen een blik gaan werpen op het verleden. Waaruit het verhaal zich meer gaat vormen. Geen zorgen na deze twee delen gaat het verhaal gewoon weer verder waar het in deel 6 is gestopt. B..."
06-04-22
8.9
Dubbel Leven - 6Door: Daniel124
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
" Aah hier zijn ze. Beide keken we naar Devon die stralend tussen een aantal mooie vrouwen stond. Of zoals hij ze zou verwoorden lekkere wijven. Wat spoken jullie hier samen uit hij keek naar Jordy die verhit en enigszins betrap..."
18-03-22
9.1
Dubbel Leven - 5Door: Daniel124
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
"Een nieuwe schooldag Met weinig energie liep ik alleen de ingang van de school binnen. Een aantal nachten had ik mijn slaap moeizaam kunnen pakken. De rede Het gesprek met Jordy een aantal dagen geleden. Ik begreep hem nauwelijks meer. Hij d..."
12-03-22
9.3
Op Vakantie Met Mijn Beste Vriend - 5Door: Nick88
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Vakantie,
"Wat deed hij nou hier Ik hoorde dat hij tegen Justin zei dat we beter naar de andere kant van het dorpje konden rijden omdat er op het strand veel mensen waren die op het resort verbleven en hij wilde niet gezien worden met ons. Justin zo ta..."
03-03-22
8.8
Dubbel Leven - 4Door: Daniel124
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
"Ik trek zijn hoofd naar achter door zijn haren nog vaster te grijpen met mijn vingers. Lik vanuit zijn hals met mijn tong naar zijn mond toe. Hij probeerd me te zoenen.Ik laat hem niet toe, ik geef hem alles behalve de leiding. Duw hem ri..."
02-03-22
9.3
Dubbel Leven - 3Door: Daniel124
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
"Maandag middag, Nadat hij zijn smootie langzaam naar binnen gezogen had. Stond hij op en liep naar de prullenbak. Hij dumpte de plastice beker en liep met zijn strakke kont de kantine uit. Alleen. Nadat hij me nog n keer recht aan had..."
08-02-22
8.9
Dubbel Leven - 2Door: Daniel124
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
"Zondag ochtend, een dag eerder. Ik laat mijn hand over haar billen glijden. Ze kreunt licht in haar slaap. Ik duw mijn naakte warme lichaam dichter tegen haar aan. Mijn stijve grote pik laat ik door haar billen glijden, richting haa..."
01-02-22
9.1
Dubbel Leven - 1Door: Daniel124
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
" Voordat er in dit deel sommige stukken niet begrepen worden, in het volgende deel zullen ze duidelijker worden, dat vast gezegd. Het slotdeel van mijn laatste verhaal zal binnen kort verschijnen, zodat deze afgerond word. En ik verder kan..."
14-01-22
8.6
Op Vakantie Met Mijn Beste Vriend - 4Door: Nick88
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Vakantie,
"De volgende ochtend word ik wakker in de armen van Justin met mijn hoofd op zijn borst hoe het gisteren allemaal begon. Ik voelde me raar. Het was fijn maar het is mijn beste vriend en hij reageerde zo raar gister. De woorden die hij sprak en de ..."
30-09-21
8.8
Op Vakantie Met Mijn Beste Vriend - 3Door: Nick88
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Vakantie,
"Wat ongemakkelijk kwam ik bij het terras aan waar ze het ontbijt aan het uitserveren waren. Justin zwaaide en riep al van ver. Hier zit ik hoor Pimmetje. Ik voel me ongemakkelijk en niet alleen omdat hij nu aan het roepen is maar ook door z..."
25-09-21
9.2
Op Vakantie Met Mijn Beste Vriend - 2Door: Nick88
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Vakantie,
"Wie kan dat zijn De schoonmaakster Ik kijk op mijn mobiel en het is half 8. Het zou kunnen maar het is nogal vroeg. Ik loop met mijn halve odol naar de deur. Ik doe hem open en tot mijn verbazing staat er niemand. Er staat wel een ..."
19-09-21
8.9
Op Vakantie Met Mijn Beste Vriend - 1Door: Nick88
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Vakantie,
"Het was een rotzomer geweest en Justin en ik besloten om samen op vakantie te gaan naar een land waar het warmer was dan hier. We boekten een last minute naar het eiland Kreta. Het was een adults only resort en hadden half pensioen erbij gebo..."
17-09-21
8.5
Onze Tofste Cuckold DusverDoor: Bruno En Naomie
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Cuckold, Cuckolding,
" Hoi hoi, Wij zijn Bruno en Naomie en op aanvraag gaan we vertellen over onze tofste cuckold. Bruno Ik heb dus een heel goede vriend genaamd Vincent waar mijn ex ooit is proberen mee gaan lopen. Ik heb hem dit nooit kwalijk ..."
18-03-21
7.5
Jonge Ontdekkingen Met Beste VriendDoor: Wesley
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Ontdekken,
" Voor Dit verhaal moeten we ongeveer 10 jaar terug in de tijd. Ik Wesley ben nu 26 jaar, maar op het moment dat dit verhaal zich afspeelde was ik 16 jaar. Kevin, toen mijn beste vriend, was net zo oud. Zaten beide op het VWO en sind..."
06-11-20
8.5
De Beste Vriend Van Mijn Vader - 1Door: Pe91
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Gespierd, Vader, Zwembad,
"De beste vriend van mijn vader. Hij was het die er voor zorgde dat ik in zag dat ik op mannen viel. Met mijn leeftijdsgenoten heb ik niet zo veel, al zie ik wel dat ze knap zijn. Niels, de beste vriend van mijn vader ja, daar werd ik geil van. Ik ko..."
01-09-20
8.5
Trio Met Zijn Beste VriendDoor: Mijnnaamislois
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Gay, Pijpen, Trio,
"Ik begin met mezelf even kort voorstellen.. Mijn naam is Lo s ik ben een jonge vrouw van 20 jaar met een mooi strak lichaam en een mooie c cup. Dat strakke lichaam komt van al het sporten Regelmatig hebben we een gezellig avond met onz..."
09-04-20
7.5
Chicken Out / Beste VriendDoor: MaInCh
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Beste Vriend, Pijpen,
"Hallo, ik ben Chris. Inmiddels ben ik 19 jaar oud, dit verhaal speelt zich iets meer dan een jaar geleden af. Het is waargebeurd. De namen zijn veranderd. Het was begin december en Simon, een van mijn goede vrienden, was jarig. Zijn feestje..."
05-04-20
8.4
Betrapt Door Mijn Beste VriendDoor: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Beste Vriend, Betrapt,
"Sinds ik een eigen laptop heb op mijn slaapkamer, kijk ik regelmatig gayporno. Heerlijk om te zien hoe die mannen samen om met meerderen seks met elkaar hebben. Over het algemeen gaat mijn broek en boxer dan na eventjes omlaag om mijn paal te bevrijd..."
20-03-20
8.9
Avonturen Met Mijn Beste Vriend - 2Door: Klaas20
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"We zijn inmiddels een paar dagen verder. Na alles wat gebeurd is tussen Jonas en mij even te laten hebben bezonken werd ik nog elke keer enorm geil als ik terug dacht aan dit mooie avontuur met mijn beste vriend, en kan ik niet wachten tot woensdag. ..."
04-02-20
7.9
Avonturen Met Mijn Beste Vriend - 1Door: Klaas20
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Dit verhaal is een mix van waargebeurde gebeurtenissen en mijn fantasie. Namen zijn veranderd. Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Klaas ik ben 19 jaar oud, slank gebouwd en 1.90. Dit verhaal speelde zich af toen ik een jaar of 17 was. BR..."
01-02-20
8.4
Weekje Bij Mijn Beste Vriend - 2Door: Peter1978
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Pijpen, Trio,
"Na een tijdje ging ik weer een weekendje naar Erik toe. Zijn ouders nog steeds op vakantie. De tassen gingen weer naar zijn kamer toe. Gaan we weer lekker de zon in vroeg hij. Ja top antwoordde ik hem. Beide deden we onze kleding uit en hup hand..."
07-01-20
8.7
Bijles Van Mijn Beste Vriend - 2Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Bijles, Pijpen,
" Ik zit samen met mijn maatje Marcel in 5 VWO. Een leuke klas en eigenlijk kan iedereen met iedereen opschieten. Ook wel een unicum. Ik ken Marcel al vanaf groep 1 en we hebben altijd bij elkaar in de klas gezeten. We deden heel veel samen, echte g..."
06-01-20
9.2
Mijn Vriendin Neukt Mijn Beste Vriend - 2Door: Justin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Neuken,
"Wat er in het vorige verhaal gebeurde is al 2 weken geleden. Ondanks dat ik het geil vind om mijn vriendin geneukt te zien worden, vroeg ik me af waarom ze met een ander ging. Lag het aan mij Was mijn lul te klein Wou ze gewoon sexuele vrij..."
19-11-19
8.0
Mijn Vriendin Neukt Mijn Beste Vriend - 1Door: Justin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Beste Vriend, Neuken,
"Hallo Ik ben Justin. Ik ben 18 jaar en ik heb al 4 jaar een relatie met Mara. Mara is 17. Mara is zo n type meisje met een strakke witte broek en een sexy zwarte string eronder, dikke strakke billen en cup borsten. Onze seks was in..."
17-11-19
7.6
Bijles Van Mijn Beste Vriend - 1Door: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Bijles,
" Ik zit samen met mijn maatje Marcel in 5 VWO. Een leuke klas en eigenlijk kan iedereen met iedereen opschieten. Ook wel een unicum. Ik ken Marcel al vanaf groep 1 en we hebben altijd bij elkaar in de klas gezeten. We deden heel veel samen, echte g..."
08-10-19
8.3
Mijn Beste Vriend ThomasDoor: Thijsvdv
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriend, Pijpen, School, Tiener, Voetbal,
"Snel pomp ik mijn lul in en uit het kutje van Sara, ik pak haar vast bij haar lekkere strakke buik terwijl ik haar nog harder ga neuken. Aaaah Thijs ik kom Ik voelde haar kutje samentrekken om mijn lul heen, voor mij was dit oo..."
21-09-19
8.9
3 Nachten, 1 Tent, Geen Verwachting - 8Door: Simon De Jong
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Deepthroat, Drank, Pijpen, Rape, Tent, Verkracht, Vreemdgaan,
"Het is wat awkward hoe we hier naakt zitten dus ik haal 2 badjassen van boven en als ik beneden kom zie ik dat Bart 2 bier klaar heeft gezet. Ik adem diep in en denk, vooruit hier gaan we dan. Ik ga naast hem zitten, we starten nog een potje Grand Tu..."
11-06-19
8.9
Mijn Beste Vriend...Door: Bert CVman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Beste Vriend, Pijpen, Trio,
"Ooit ontmoette ik hem op een feestje bij n van mijn buurmeisjes. Hij kwam met iemand anders mee, was net in het dorp komen wonen en zocht nieuwe vrienden. We waren allebei 16 en het klikte meteen. Inmiddels zijn we alweer 34 jaar beste vrienden en ..."
19-05-19
9.1
Beste Vriend - 3Door: 17jr
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Kort,
" Heey vrienden en familie know is een lange tijd geleden maar hier is die dan deel 3 ik wil ff zeggen dat ik inderdaad geen lange delen plaats ik stop gewoon wanneer ik denk van dit is een goede cijfer of als ik geen zin meer heb let s be rea..."
15-04-19
7.3
Beste Vriend - 2Door: 17jr
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Kort,
" Ok hier is het lang verwachte deel 2 Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fantastisch lieve reacties op deel 1, ik had ze niet zo positief verwacht Dus dankjewel. vrijdagavond Daar zit ik dan in de klas met m..."
28-02-19
8.0
Sixpack Van MelvinDoor: Bryan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Hey ik zal me even voorstellen. Ik ben bryan. Ik ben 17 jaar. Ik heb mooie blonde haren, blauwe ogen en ben mooi gebruind. Ik zwem dus ik ben redelijk gespierd. Mijn armen zijn redelijk breed en kheb een lekkere sixpack Het verhaal dat ik nu..."
31-01-19
6.9
Beste Vriend - 1Door: 17jr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beste Vriend,
" Ik vind dit echt misschien wel het engste wat ik ooit heb gedaan aangezien schrijven nou niet mijn sterkste kant is, dus... don t shot me. Maar ik dacht van ik heb overal kritiek op en zeg wat ik denk, maar ja ik heb nooit zelf een verhaal geschre..."
10-01-19
8.6
Met Je Beste Vriend En Je Vriendin...Door: Tomatoman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beste Vriend, Trio,
"Niels, 16 jaar. Is ben 1.88 heeft rood haar en een leuk gezicht, een goeie bouw, gaat veel naar de sportschool waardoor hij ook nog gespierd is zn pik is 19cm. Daan, 17 jaar 1.76 zwart haar, hele mooie jongen ook een goeie bouw lekker pik ie..."
06-08-18
7.3
Beste Vriend Op SchoolDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Klasgenoot, School, Toilet,
"Met pijn in mijn hand legde ik mijn pen neer en keek ik opzij. Thomas was nog druk aan het schrijven terwijl ik op het punt stond om de toets in te leveren. Ik keek nog eens mijn antwoorden door en besloot dat ik toch niks zou veranderen en legde de ..."
31-07-18
9.0
Vreemdgaan Met Zijn Beste VriendDoor: Zeus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Flirten, Pijpen,
"Hoi Normaal gesproken schrijft mijn vriend hier de verhalen. Maar ik heb besloten om dit verhaal uit mijn perspectief te schrijven Een aantal weken geleden, kwamen zijn beste vriend en zijn vriendin langs om bij ons te eten en voor een av..."
30-07-18
8.3
Seks Met Zijn Beste VriendDoor: Geilecherry98
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Ik sta met de meiden in de club. Ik weet dat hij hier ook altijd is. Zenuwachtig kijk ik om me heen, hopend dat ik hem zie. Ik zie wel een vriend van hem. Op een gegeven moment kijk ik achterom en daar staat hij dan. Hij ziet mij ook en komt op me af..."
12-05-18
8.8
Luuk, Verlangen Naar Beste VriendDoor: Thomas Dijk
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Verlangen,
"Luuk en ik waren vrienden. O, nee, wacht. We zijn vrienden. Onze vriendschap kreeg na acht jaar onverwachts een andere wending. Luuk is een lange slungel, ik gok zo n 1.95 meter lang. Een blonde dos sluik haar en een prima lichaamsbouw voor ..."
08-05-18
8.3
Zwanger Van Mijn Beste VriendDoor: EATEL
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Beste Vriend, Cowgirl, Creampie, Doggystyle, Roodharig, Zwanger,
"stel je eens voor dat je al jaren lang bevriend bent met iemand. je kent diegene heel goed. en ondanks dat je vrienden bent heb je wel eens geile fantasie n over hem of haar. en dan wanneer je jezelf plezier doet, bedenkt hoe hij of zij dat met jou h..."
18-04-18
7.9
Verliefd Op Mijn Beste Vriend...Door: Luca
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beste Vriend, Pijpen, Romantiek,
"Ik zal mijzelf eerst even voorstellen Hoi, ik ben Luca, een jongen van 17 jaar. Ik heb donkerblond haar, lichtbruine ogen en een slank, goed gebouwd figuur. Ik ben vaak te vinden in de sportschool of op mijn voetbalclub. Sinds 3 ja..."
19-12-17
8.0
Verleiden Van Mijn Beste VriendDoor: Jodocus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Verleiden,
"Ervaring met kussen. Ik ben een jongen van 17, homo en nog onervaren. Ik heet Johan. Ik was nog redelijk jong zeg maar een 14 of 15 jaar, toen ik besefte dat ik jongens leuker vind dan meisjes. Gelukkig steunen mijn ouders me. ..."
19-12-17
8.6
Seks Met Beste Vriend Mees - 2Door: Daan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, School, Tiener,
" Door veel goede reacties hier deel 2 Het was vrijdag middag, tegen 2 uur. Ik zat in de scheikunde les, naast mijn beste vriend Mees.We hadden allebei totaal geen zin meer in school, omdat we wisten wat er voor ons lag, het beste wa..."
08-12-17
7.7
Mijn Broertje Vince En Zijn Beste Vriendje RemcoDoor: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Beste Vriend, Broer, Pijpen, Zus,
"Mijn naam is Lindy, ik ben 17 jaar , klein van stuk, heb lang blond haar en cup maat c , ze zijn Best wel lekker vol en stevig. Het was woensdagmiddag, ik was klaar met school er waren 2 uur uitgevallen en ging nu naar huis. Ik liep door..."
06-12-17
7.3
Mijn VriendDoor: Jake
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beste Vriend, Waargebeurd,
"Hey allemaal, Ik ben jake 20 jaar en wil jullie een waargebeurd verhaal vertellen wat 2 jaar geleden plaats vond. Het gaat over mijn beste vriend tom en hij heeft ook geholpen dit verhaal te schrijven. Het begon allemaal op een vri..."
30-11-17
8.2
Seks Met Beste Vriend Mees - 1Door: Daan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Pijpen, School,
"Hallo, mijn naam is Daan, en hier zal ik mijn waargebeurde verhaal vertellen. Het begon allemaal 2 jaar geleden. Ik was 16 en kwam op een nieuwe school. Hier kende ik vrijwel niemand. Ik kwam in een onbekende klas, de eerste dag verliep zwaar. Eigenl..."
29-11-17
8.0
Mijn Beste Vriend Ray - 6Door: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Die avond bij het avond eten , mijn moeder had een heerlijke witlof met kaas en ham ovenschotel klaar gemaakt waar we heerlijk van smulden, bespraken we wat we de volgende dag en dagen zouden gaan doen. Er was een klein dorpje dichtbij of we konden n..."
24-11-17
8.4
Mijn Beste Vriend Ray - 5Door: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Na dat rare gedoe met mijn vader reden we in een ruk naar het adres waar ons huisje, nou ja huisje ..zeg maar gerust huis stond. Het was 11 uur in de ochtend en het was al prachtig weer. Eerst gingen we het huis inspecteren en kek..."
22-11-17
8.0
Mijn Beste Vriend Ray - 4Door: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend, Pijpen,
"H h .eindelijk was alles ingepakt en was de auto volgeladen met onze koffers en tassen en natuurlijk, niet te vergeten onze hollandse boodschappen Mijn moeder was ervan overtuigd dat je die niet in Frankrijk kon krijgen. Een grote koeltas gevuld m..."
21-11-17
8.1
Mijn Beste Vriend Ray - 3Door: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Pijpen,
"We kwamen aan en zetten onze fietsen in de garage. Ray greep me vast en kneep in mijn pik.. Deze groeide gelijk...dus Ray trok mijn joggingbroek naar beneden en zakte door zijn knie n en begon me heerlijk te pijpen ..mmmm..riep Ray...wat smaakt j..."
20-11-17
8.4
Mijn Beste Vriend Ray - 2Door: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"De volgende ochtend werd ik wakker met een heerlijk gevoel bij mijn pik...Ray was me heerlijk aan het pijpen Ik opende mijn ogen en keek tegen de stijve pik van Ray aan, die bovenop mijn gezicht zat. Ik opende mijn mond en begon Ray op mijn beurt te..."
18-11-17
8.2
Mijn Beste Vriend Ray - 1Door: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beste Vriend,
"Hoi ik ben Dennis en ik ben 17 jaar oud. Volgende maand word ik 18. Ik zie er goed uit, niet super gespierd dus geen wasbordje, blonde stekeltjes haar, 1mt 80 lang en ik heb een redelijke pik van 16 cm lang en 4cm dik. Ik zit in de 5de klas H..."
08-11-17
8.1
Mijn Beste Vriend - 16: SlotDoor: Rick.1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Nadat we Bianca hadden uitgezwaaid gingen Bob en ik weer naar binnen. We hebben veel gepraat. Over van alles, maar vooral over vertrouwen. De hele avond zweefde ik op een roze wolk. Ik had Bob terug, eindelijk. Hij ging laat weg, tussen het moment da..."
08-11-17
9.1
Mijn Beste Vriend - 15Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"De volgende vrijdag en het weekeind was ik vooral bezig met mijn plan. Dat en mijn schuldgevoel. Schuldgevoel over de seks met Leroy. Eigenlijk hoefde dat niet want ik was niet samen met Bob maar toch knaagde het ergens wel aan mij. Vooral omdat ik B..."
02-11-17
9.2
Mijn Beste Vriend - 14Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Bianca was die avond nog lang gebleven. Ik zag er enorm tegenop om weer naar school te moeten. Ze stelde me gerust en zou me erdoorheen slepen. Ze zei me iets eerder naar school te komen zodat ik v r Bob in het lokaal zou zijn. Zo kon ik op mijn geb..."
30-10-17
8.5
Beste Vriend KaiDoor: Stefan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beste Vriend, Biseksueel, Masturbatie, Masturberen,
"Het is zaterdagavond. Ik ben Stefan en ik ben 24 jaar. Na een wilde studentenperiode woon ik sinds deze week eindelijk in een eigen appartement. Vanavond heb ik afgesproken met mijn beste vriend Kai. Wij kennen elkaar al sinds onze studententijd en w..."
30-10-17
8.4
Mijn Beste Vriend - 13Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Ik huilde lang, hoe lang weet ik niet. Toen ik mijn ogen open deed was het al donker buiten. Ik pakte mijn telefoon en belde Bianca, het kon nog net dacht ik, 22 36 gaf mijn wekker aan. Ze ging altijd laat slapen en ze nam haar telefoon bijna meteen ..."
26-10-17
8.9
Mijn Beste Vriend - 12Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Die volgende maandag gebeurde er eigenlijk niet zoveel. Ik hoefde nog niet de hele dag naar school. Op zich had het wel gegaan want ik was niet zo vermoeid meer aan het eind van de dag. Ik merkte duidelijk verbetering in vergelijking met de week hier..."
24-10-17
8.4
Mijn Beste Vriend - 11Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Maandagochtend. Ik zat, naast mijn moeder, in de auto naar school. De eerste dag in een rolstoel. Hoewel ik me er gisteravond nog wel oke bij voelde was dat nu niet langer het geval. Ik was best zenuwachtig. Ruim op tijd waren we er. Toen we de straa..."
23-10-17
8.5
Mijn Beste Vriend - 10Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Ik werd vroeg wakker. Het was volgens de klok in de kamer nog voor 7 uur. Vandaag was de dag dat ik eindelijk dit bed uit zou komen. Eindelijk naar buiten, ik was helemaal klaar met deze omgeving. Ik wilde er gewoon weg. Ik appte wat mensen maar antw..."
20-10-17
9.0
Mijn Beste Vriend - 9Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
" Langzaam gingen mijn ogen open. Alles deed nog steeds pijn. Ik zei wel tegen iedereen dat het goed ging, steeds beter, ik wilde gewoon zo snel mogelijk naar huis. Mijn been, die al dagen lang omhoog lag, deed pijn. Ik kon me bijna niet bewegen doo..."
19-10-17
8.9
Mijn Beste Vriend - 8Door: Rick.1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Bob wist ongeveer wat hij kon verwachten van dit gesprek. Hij was al uit de kast bij zijn ouders. Ze wisten alleen niet dat hij verliefd was op Rick, laat staan wat er gebeurt was afgelopen weekeind. Zijn vader vroeg meteen hoe het met Rick ..."
18-10-17
9.1
Mijn Beste Vriend - 7Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Nadat Rick was weg geracet van school voelde Bob woede in hem opkomen. Hij pakte zijn telefoon, ontgrendelde hem, ging naar de groepsapp. Geen nieuwe berichten, op de foto na. Hij was verstuurd door MARTIJN Bob snapte er niks van. Ze waren alleen ..."
17-10-17
9.1
Mijn Beste Vriend - 6Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Maandagmorgen, zonder twijfel het kutste moment van de week. Zeker deze week. Ondanks dat het 9 uur was was ik gebroken. Ik sjokte naar de badkamer voor een douche. Ik voelde mijn lul groeien terwijl het warme water over me heen stroomde. Gisteren G..."
16-10-17
9.1
Mijn Beste Vriend - 5Door: Rick.1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Langzaam gingen mijn ogen open. Aan het licht in mijn kamer te zien was het net licht aan het worden. Nog geen tijd om op te staan. Bob was in zijn slaap gedraaid en mijn gezicht was slechts een paar centimeter verwijderd van het zijne. Voorzichtig, ..."
13-10-17
8.9
Mijn Beste Vriend - 4Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
" Jullie hebben er een aantal delen op moeten wachten dus ik hoop dat dit deel de moeite waard is Uitgebreid zoenend met Bob op de bank. Een droom die uitkwam. Dit was de nacht dat nog meer dromen uit zouden komen dacht ik terwijl ik ..."
12-10-17
9.0
Mijn Beste Vriend - 3Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"Vrijdagochtend. Ik werk al vroeg wakker, nog steeds met een lach op mijn gezicht. Ik rekte me uit terwijl ik nog in mijn bed lag en staarde naar het plafond. Ik hoorde mijn ouders fluisteren en keek op de klok, toch al 8 uur. Het eerste uur vrij, hee..."
11-10-17
8.6
Mijn Beste Vriend - 2Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend,
"De stemmen bleken uit de gang te komen die naar de gymzalen leidt. Toen we die inliepen werden we bijna ondersteboven gelopen door de gymdocent die samen met Bram en Liset naar de gymzaal onderweg was. Bram riep meteen uit daar zijn jullie, waar war..."
10-10-17
8.9
Mijn Beste Vriend - 1Door: Rick.1993
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"We zaten al op dezelfde basisschool, maar niet bij elkaar in de klas. Er was altijd een soort strijd van groep tegen groep waardoor we elkaar links lieten liggen. Daarna gingen we samen naar de middelbare school. We kwamen niet bij elkaar in de kla..."
09-10-17
8.9
Beste VriendDoor: Riempie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriend,
"Ik kom thuis en hoor mijn moeder roepen En heb je gewonnen Jaap , Ik zeg trots dat we met 3 2 hadden gewonnen en van de 3 doelpunten had ik er een gescoord. Ik hoorde de stof zuiger aan gaan en mij leek het een goed idee om even in bad t..."
28-07-17
7.1
Geneukt Met Beste Vriend!Door: Hidde
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Beste Vriend, Neuken,
"Het was vrijdag middag en ik verheugde al me hele week op vandaag. Vandaag zou namelijk mijn beste vriend Ramon langs komen. Ramon en ik kennen elkaar al sinds de basisschool, inmiddels zijn we allebei al 16. We zitten bij sommige vakken bij elkaar i..."
08-05-17
6.0
Riks ZusDoor: Tankengine
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Zus,
" Ik was nog jong toen het gebeurde, ik werd ontmaagd door het zusje van mijn beste vriend. Het was vakantie en ik ging slapen bij mijn beste vriend Rik, ik kwam zijn huis binnen en begroette zijn familie en zo ook zijn zusje, Emma. Een..."
06-04-17
6.2
Moeder Van Mijn Beste VriendDoor: Mark
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Moeder,
"Ik ben al jaren bevriend met Rob. We zijn beiden 17 en gaan samen op stap en regelmatig blijf ik bij hem logeren of hij bij mij. Liefst logeer bij hem want Rob heeft een hele leuke moeder. Ze heet Annie en ze is 45. Annie is de echte Milf. Ze is knap..."
31-01-17
8.4
Kleine Bert - 1: Thomas Is Mijn Beste VriendDoor: Indigo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriend,
"Dit verhaal gaat over een jongen zoals je die dagelijks tegenkomt, niks bijzonders aan de buitenkant. Hij fietst met zijn boekentas achterop, hangt rond met zijn vrienden bij de McDonald s, of rent op een veldje achter een bal aan. Maar soms zit acht..."
28-12-16
8.1
Mijn Beste VriendDoor: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beste Vriend, Kort,
"Hi Ik leerde Eric kennen op een fuif.Ik was eventjes naar buiten gegaan om wat frisse lucht te happen toen hij naast me kwam staan.Hij begon het gesprek en al vlug bleek hij een hele vlotte en grappige kerel te zijn.Ik mocht hem meteen.We br..."
11-12-16
7.2