Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Latina sexverhalen. In deze categorie staan 29 erotische verhalen.
Erika - 15: ComplotDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Latina, Naakt, Natuur, Neuken, Publiek, Vernederen, Voyeurisme,
" b Vluchten b Door alle commotie had Erika de rode jurk weer losgelaten. Zonder omkijken liep ze naar Oswald, die zijn linkerarm rond haar heen legde. Vlug trok hij haar richting de gang. Dat Erika amper iets van kleren aanhad, leek niet ..."
01-06-24
9.1
Avontuurlijke Fotograaf - 3: Buurvrouw 1Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Beffen, Borsten, Buurvrouw, Fotograaf, Latina, Neuken, Oraal,
" b De grasmaaier b Tussen opdrachten door sleutelde Dave in zijn garage aan een opstelling die hij voor een fotoshoot wilde gebruiken. Stiekem ambieerde hij een meer kunstzinnige carri re. Met de eigen creatie hoopte hij kritische blikken..."
30-05-24
9.1
Erika - 14: AfstudeerfeestDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Borsten, Latina, Neuken, Voyeurisme,
" b Ruis b Een week was voorbijgevlogen, zonder dat Erika ook maar iets nieuws gehoord had van Oswald, haar moeder of de geheimzinnige insider. Of liever gezegd ze had wel iets van hen vernomen, maar niets zinnigs. Ze had naar haar moed..."
14-04-24
9.3
Erika - 13: Een Tipje Van De SluierDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Borsten, Latina, Oraal, Voyeurisme,
" b De onbekende vrouw b Badend in het zweet werd Erika wakker. Zwaar ademend keek ze verschrikt rond zich, maar algauw had ze door dat ze in haar eigen slaapkamer lag. Ze zette zich recht op het bed, met haar knie n omhooggetrokken. Naas..."
18-03-24
9.2
Erika - 12: Het RitueelDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Eerste Keer, Latina, Neuken, Onderdanig, Ontmaagd, Ontmaagding, Publiek, Verlangen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Wonderbaarlijke oplossingen b De drie dagen tussen Erika s laatste afspraak met Oswald en donderdag gleden snel voorbij. Op dinsdag kreeg ze het bericht dat ze haar kluis gauw moest nakijken, iets wat ze onmiddellijk deed. Buiten e..."
19-02-24
9.0
Erika - 11: Op Een Voetstuk GeplaatstDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Buitensex, Latina, Nudisme, Pijpen, Vingeren,
" b Opbouwende spanning b Erika leefde met een tamelijk ongemakkelijk gevoel naar haar ontmaagding toe. Ze had de dag net niet op een kalender genoteerd, maar ze was er haast elk moment in haar hoofd wel mee bezig. Oswald, daar..."
12-02-24
9.2
Erika - 10: StormDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Eerste Keer, Latina, Neuken, Pijpen,
" b Afgesloten b Het was niet vreemd voor deze tijd van het jaar en toch was het altijd bang afwachten wat zo n grote storm zou brengen. In het diepe binnenland, waar de staat Nieuw Mexico ook lag, was het niet zozeer de regen die mense..."
08-01-24
9.3
Erika - 9: AmazoneDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Amazone, Beffen, Latina, Natuur, Publiek, Strippen, Voyeurisme,
" b Gele jurk b Al op zondagochtend ontving Erika een nieuw bericht op de gekregen Smartphone. i Kom over twee uurtjes naar het jaagpad. Zeg maar tegen je grootouders dat je een tijdje weg bent. i Erika overlas he..."
04-01-24
8.9
Erika - 8: OswaldDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Onderdanig, Strippen, Vingeren,
" b Een eerste naam b Pas zaterdag, na het avondeten, kreeg Erika een nieuw bericht. i Zorg dat je morgen om 14.00 uur op het einde van het jaagpad bent. Daar wacht Oswald je op. i Het jaagpad was een zanderige weg..."
06-08-23
8.9
Erika - 7: SussistanakoDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Mysterie, Nudisme, Onderdanig, Voyeurisme,
" b Ansichtkaarten b Kiezen kan leuk zijn, ten minste als je weet wat de gevolgen gaan zijn. En daar wrong het schoentje voor Erika, ze had geen flauw benul van wat zou komen. Als ze het geld niet zou ophalen dan eindigde het, maar kon ze ..."
26-07-23
9.0
Erika - 6: Ra Ra Ra … Wie Ben Ik?Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Nudisme, Onderdanig, Publiek, Voyeurisme,
" b Een persoonlijke ontmoeting b Eindelijk had Erika nog eens een goede nacht. Uitgerust werd ze op zondag wakker, waarbij ze in haar hoofd het mysterieuze gedoe waarin ze beland was relativeerde. Spanning en opwinding wisselden elkaar a..."
27-06-23
9.0
Mama Doet Wat Terug - 3Door: Mike1970
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dikke Billen, Latina, Moeder,
"Mijn moeder wist zich schaakmat, met het filmpje dat ik van haar en oom Rob had. Ze had me afgetrokken, ze had met gepijpt de afgelopen dagen waren heerlijk geweest. Maar ik snapte ook wel dat ik dit zwaard van Damocles niet eeuwig boven haar hoofd..."
15-06-23
9.3
Mama Doet Wat Terug - 2Door: Mike1970
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Dikke Billen, Latina, Moeder,
"Mijn moeder had me afgetrokken. Ik had haar weten te chanteren en ze had me heerlijk klaar laten komen, in haar hand mijn lading laten spuiten. De rest van de dag keek ze wat shady naar me, vanaf het moment dat ik thuiskwam. Maar ik zoende gewoon de ..."
13-06-23
9.3
Mama Doet Wat Terug - 1Door: Mike1970
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dikke Billen, Eerste Keer, Latina, Maagd, Moeder, Zoon,
"Het was eind mei, ik herinner me de dag alsof het gister was. Mijn eindexamenjaar. Er ontstond een gat van 4 uur in mijn rooster Hermsen ziek. Daarna zouden we alleen nog mentoruur hebben, maar dat werd dan ook maar geschrapt. Met als gevo..."
13-06-23
8.9
Een Andere SollicitatieDoor: Steve
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Directeur, Latina, Milf, Pijpen, Rimmen, Sexshop, Slet, Sletje, Slikken, Sollicitatie,
"Al enkele maanden ben ik ontevreden over het bedrijf dat in onze 3 sexshops komt poetsen. Vaak wordt er vlug vlug gepoetst, de zaken liggen er soms slordig bij, de poetshulp komt een uur te laat aan, en dergelijke meer. Daarom plan ik om het contract..."
14-03-23
9.1
Erika - 5: GeschorenDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Borsten, Geschoren, Latina, Naakt, Vingeren, Voyeurisme,
" b Een moeilijk afscheid b Verontrust staarde Erika naar haar Smartphone, ze zat nog steeds helemaal naakt op het bed. De vorige opdracht had simpel geleken, namelijk wat naaktfoto s doorsturen. Nu gingen ze, de geheimzinnige voyeurs, ee..."
25-02-23
8.8
Erika - 4: Helemaal Naakt!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Naakt, Vernederen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Gewekt b Erika werd zaterdagochtend in alle vroegte gewekt door het vibrerend geluid van haar Smartphone. In een normaal weekend had ze er gewoon doorgeslapen, maar ze had een onrustige nacht achter de rug. Verschillende malen was ze ..."
16-01-23
8.9
Erika - 3: FoutloosDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Naakt, Natuur, Striptease, Voyeurisme,
" b Beloning b Met een bonzend hart, opende Erika postbus. Er lagen inderdaad enkel twintig dollar briefjes in. Snel telde ze honderdtwintig dollar. Ze sloot de bus weer. Op n briefje na propte ze de rest in het tasje dat ze bij zich had..."
13-12-22
8.7
Erika - 2: FrustratieDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Chantage, Latina, Voyeurisme,
" b Niets aan de hand b Gefrustreerd had Erika de dorre heuvel afgekamd om nog sporen te vinden van de gluurder, maar ze vond niets meer. Toen ze s avonds in haar bed lag, probeerde ze zich de figuur te herinneren. De ene keer leek ze ze..."
13-11-22
8.7
Erika - 1: EenzaamDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Buitensex, Latina, Nudisme, Strippen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Buitenlucht b Een felle windstoot blies zand de lucht in. Erika hield haar hand voor haar gezicht om haar ogen te beschermen tegen de fijne korrels. De wind ging weer liggen en een klein laagje stoffige aarde bleef op haar kleren en li..."
05-11-22
8.7
Een Doelloze Avond In AmsterdamDoor: H. Lex
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Billen, Borsten, Cafe, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kontje, Latina,
"Wij waren de enigen die eruit zagen alsof we regelmatig een douche namen. De andere klanten zagen er meer uit als het typische hard rock en metal publiek. Weinig licht, veel zwart, veel make up, veel haar en vooral veel snoeiharde muziek waar je niet..."
15-03-22
9.0
Vol Twisten - 16: Coming Of Age: MarwanDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Coming Of Age, Eerste Keer, Latina, New York,
" i Marwan Een jongeman die geboren en getogen is in Bay Ridge. Hij komt uit traditioneel gezin van Libanees Amerikanen. Hij is vierentwintig jaar in het begin van het verhaal en studeert aan een Community College in New York City. Van zodra hij ..."
09-01-22
9.3
Een Trio Op CuraçaoDoor: Pim Pandoer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Curacao, Facial, Latina, Lesbienne, Likken, Milf, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Ik ben Jack en alweer 24 jaar gelukkig getrouwd met Rachel. Zoals jullie in de andere verhalen hebben kunnen lezen hebben wij op dit moment een vrij actief sexleven. Dat is jaren niet zo geweest, toen zat de sleur er aardig in en deden we het soms no..."
26-03-21
9.1
De Re-integratie Consulent - 2Door: Pim Pandoer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Latina, Milf,
"Mijn naam is Rachel, 49 jaar en al 24 jaar getrouwd met Jack. Na mijn avontuur met Luca zat er niets anders op om het aan Jack te vertellen. Jack was al de hele avond in spanning of het flirten gelukt was. Nadat we de kinderen naar bed hadden gebrach..."
15-03-21
9.0
Op Avontuur In ArgentiniëDoor: SchrijvendeMaagd
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bruiloft, Latina, Vrijgezellendag, Vrijgezellenfeest, Zakenreis,
"Voor mijn werk als Sales Manager bij een middelgrote onderneming in de maakindustrie reis ik stad en land af om potenti le klanten binnen te harken of een machine van enkele tonnen te slijten aan bestaande klanten. Voor de corona maatregelen was ik z..."
19-01-21
8.7
Cohen - 3: Home Sweet HomeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Latina, Studenten, Vluggertje,
"Een ochtend lang genoot ik van mijn bed. Met het gevoel van herwonnen gelukzaligheid en vrijheid at ik een brunch. Ik zou vandaag eens niksen. Het was vrijdag, morgen op sabbat, leek het me wel goed om alles neer te pennen. Ik vond trouwens..."
18-09-20
8.9
Adriana Komt LosDoor: Geilerik
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Latina,
"Het is feestweek bij ons in de wijk en dat is groot aangepakt door de buurtvereniging. Gisteravond was het al een groot feest en vandaag gaat het feest gewoon verder. Het is weliswaar nog maar het begin van de middag, maar het bier vloeit al rijkelij..."
30-04-19
8.2
Vrijgezel In MiamiDoor: BootyLover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Latina, Pijpen, Vakantie,
"Als Rick op het vliegveld aankomt is het eerste wat hij doet zijn spullen pakken, vliegtickets etc... en zorgt ervoor dat hij klaar is om het vliegtuig in te gaan. Eenmaal in het vliegtuig zoekt hij zijn stoel op, hij zit bij het gangpad en naast hem..."
22-05-18
7.0
Mijn Stiefvader In PortugalDoor: LatinaSara
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Latina, Pijpen, Portugal, Stiefvader,
"Hoi allemaal, Ik ben Sara, nu 23 maar dit verhaal speelde zich af toen ik 18 was. Ik ben 1.65m, slank, strak kontje, een kleine B cup en lang zwart haar, tot net boven mijn billen. Ik ben licht getint, door mijn Braziliaans nederlandse mix. ..."
21-01-18
8.0