Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Minnaar sexverhalen. In deze categorie staan 72 erotische verhalen.
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04-24
8.7
Mijn Oudere Minnaar - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Wij vielen beide in slaap , merkte wel dat ome Jan uitgeput was, hij viel gelijk in slaap ,ik sliep niet lang toen ik uit het raam keek zag ik dat het niet meer sneeuwde, en zette koffie, Jan werd wakker toen hij de koffie rook. Ben eige..."
20-04-24
8.8
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04-24
9.0
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04-24
8.6
Joran En Zijn Moeder Sienie - 3: De TrainingDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Glijmiddel, Gymnastiek, Minnaar, Moeder, Prostaat, Turnen, Zoon,
"Mooie Joran van zeventien was een fanatieke sporter die uitblonk in turnen en elke sportmanifestatie bezocht die hem dichter bij het kampioenschap van zijn regio zou brengen omdat het wel duidelijk was dat hij veel talent had. Hij woonde nog thuis bi..."
26-03-24
8.5
ToyboyDoor: Peer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Billen, Deepthroat, Dikke Tieten, Fietsen, Grote Borsten, Kontje, Minnaar, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Slaapkamer, Toyboy,
"Al jaren is mijn dochter samen met haar vriend en hun kinderen. Ze wonen in een dorpje vlakbij mijn man en mij. Wat niet bekend is, is dat ik een toyboy heb, namelijk de vriend van mijn dochter. We zijn al meerdere jaren geleden door een soort van ui..."
01-01-24
8.7
Ode Aan Oma - 1: De TasjesdiefDoor: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Glijmiddel, Jong En Oud, Kontje, Kut, Kutje, Minnaar, Neuken, Oma, Romantiek, Studenten, Verleiden,
"Hallo beste lezers en lieve lezeressen, ik hoop dat het volgende verhaal vooral misschien wel oudere vrouwelijke lezeressen en mannelijke liefhebbers van oudere dames aanspreekt. Uit recent onderzoek is gebleken dat vooral het aantal 70 plussers ..."
04-12-23
9.1
Paul Ontmoet Mooie MarnixDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Badkamer, Blowjob, Minnaar, Sperma, Spuiten,
"Eindelijk was de mooie Paul van negentien alleen thuis omdat zijn ouders een paar dagen op vakantie waren. Nu kon hij ongestoord naar de dancing om een lekker meisje mee te nemen naar zijn slaapkamer om haar eens lekker wild af te rammen. IJverig maa..."
16-09-23
8.5
Minnaar Van Een CollegaDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Minnaar,
"Het was een uur of n toen ik haar zag. Vanaf de andere kant van het plein herkende ik mijn collega aan haar lichtblauwe jas en haar lange haren. Hoewel haar lange jas tot onder haar billen viel keek ik haar verlekkerd na. Ik wist immers wat er zich..."
24-05-23
8.8
Ik Mijn Vrouw En Haar Minnaar - 5: Bahama’sDoor: Felix16795
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Hoer, Minnaar, Prostitutie, Slet, Sletje,
" voor zij de het verhaal hebben gevolgd, mijn excuses voor het laattijdig einde, door beroeps redenen was ik niet in de mogelijkheid om het laatste deel te publiceren Ik woon reeds meer dan 3 maanden op de Bahama s en het is reeds een jaar..."
28-02-23
7.3
SextingDoor: Former Redhead
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Sexting, Vreemdgaan,
"Het is winter. Donker. Koud. Nadat de feestdagen achter de rug zijn, gaat alles weer zijn gewone gangetje. Ik zit op mijn werk wanneer ik mijn telefoon voel trillen. Ik kijk niet direct omdat ik t druk heb. Later wanneer ik naar t toilet l..."
21-01-23
8.6
Ik Mijn Vrouw En Haar Minnaar - 4: TomDoor: Felix16795
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Billen, Kontje, Kut, Kutje, Minnaar, Piercing, Tattoo,
"De laatste maanden zijn er tamelijk veranderingen gekomen zowel in het leven van mijn vrouw als in mijn leven. Een week, voor de verjaardag van mijn vrouw, zo een twee maanden geleden zat ik met Vincent een biertje te drinken op ons tuin terras. Vinc..."
01-12-22
8.1
Minnaar In De NachtDoor: Verhalendoortom
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Minnaar, Missionaris,
"Met een appel in de hand vertrok ik van huis. Het was donderdagavond, 20 30 uur. Ondanks de tijd van het jaar voelde de buitentemperatuur warm aan. Verrast door de warmte ritste ik mijn jas open en begon ik aan een korte avondwandeling. Het pad achte..."
07-11-22
9.2
Marianne OntmaskerdDoor: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Bull, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Hotwife, Milf, Minnaar, Toyboy,
"De reis die Esther en ik maakten met haar jongere zusje, mama en papa was het begin van een hete zomer. We hadden genoten van de zon in het zuiden van Frankrijk en elkaars samenzijn, weliswaar op een stoute manier bij momenten. i Tijdens ..."
31-10-22
8.8
Mijn Eerste TrioDoor: Former Redhead
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Minnaar, Satisfyer, Trio, eerste keer,
"Het is 12 oktober. Exact een jaar nadat ik voor t eerst in mijn leven buiten de deur heb gespeeld met m n toenmalige minnaar Arie, heb ik een date met Maarten, inmiddels al lange tijd mijn vaste minnaar. Ik had niet eerder over de datum nag..."
15-10-22
8.8
Ik Mijn Vrouw En Haar Minnaar - 3: ParkingDoor: Felix16795
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Billen, Buttplug, Hoer, Kontje, Minnaar, Parkeerplaats, Parking, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Het is een prachtig weer en ik zit hier met Vincent op het terras van mijn tuin met een biertje en we spreken over het komende verjaardagsfeest. Volgende week is het de verjaardag van mijn vrouw die ik nu aanspreek als hoer en die hier rondloopt naak..."
26-09-22
8.0
Ik Mijn Vrouw En Haar Minnaar - 2: Terug Uit Pari...Door: Felix16795
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Billen, Cuckold, Cuckolding, Hoer, Kontje, Kut, Kutje, Minnaar, Neuken, Parijs, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Het vliegtuig werd verondersteld om twee uur in de namiddag te landen. Eerst werd er omgeroepen dat er een vertraging was van een tiental minuten, later werd dat een uur en nu zou het vliegtuig rond vijf uur landen. Mijn vrouw was met haar minnaar Vi..."
08-09-22
8.1
Ik Mijn Vrouw En Haar Minnaar - 1Door: Felix16795
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hoer, Minnaar, Neuken, Prostitutie, Slet, Sletje, Wenen,
"Ze had zich neergezet op de linkerhoek van de lange sofa, ik zat in de andere hoek. Zet had zich zo gezet met haar rug naar mij en haar benen gekruist, linker over rechter en ze keek de andere richting uit, zodat ik haar gezicht niet kon zien. Daar h..."
01-09-22
8.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 198Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Auto, Buitensex, Exhibitionisme, Minnaar, Neuken, Pijpen,
" b Bij mijn thuiskomst had Jan me verteld dat hij mijn zusje had gebeld om haar iets te vragen. b i Door het verslag dat ik hem had gedaan van mijn spannende avond had ik hem daarover niets meer gevraagd. i Toen hij de volgende..."
24-08-22
9.0
Man Gezocht Voor Seks - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Date, Dating, Minnaar, Oraal, Tepel, Tepels,
" i Tussen al die bagger moet ergens een schilfertje goud of misschien wel een diamant te vinden zijn, i had Ronald me gezegd toen hij de reacties op mijn advertentie op de site van Afspraakjes doornam. Na mijn kennismaking met Johan en Dirk hoopt..."
05-08-22
8.9
Hotel Date - 2Door: Former Redhead
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Date, Dating, Hotel, Milf, Minnaar, Satisfyer, Vreemdgaan,
" Jij durft meisje om me zo snel al klaar te laten komen en ik grinnik want uit ervaring weet ik dat het niet bij 1x blijft vandaag voor hem. We gaan nog veel meer geile dingen doen vandaag. We zijn pas net begonnen. Ik doe de blinddoek bij..."
02-08-22
9.1
Hotel Date - 1Door: Former Redhead
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Milf, Minnaar, Pijpen,
"Bzzz...bzzz... kamer 109, zal ik de deur op een kier laten Mijn buik maakt een kleine buiteling bij het lezen van z n berichtje. Ik app snel terug Ja, doe dat maar. En weet je wat Als jij de blinddoek nou eens om doet bij jezelf... ..."
21-07-22
9.1
Gerrit En Nel En De Statushouders - 7Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bukkake, Cuckold, Cuckolding, Douche, Fetisj, HangTieten, Minnaar, Pijpen, Slaaf, Slipje, Sperma, Sterretje, Trio,
"Terwijl het zaad nog steeds volop uit Nels kut en kont liep en Gerrit nog iedere seconde geiler werd en toch langzaam weer wat aan het edgen was geslagen hij kon gewoon niet van zijn pik afblijven als hij opgewonden was , besloot hij dat hij noodged..."
31-05-22
8.5
Getrouwde Vrouw En Haar MinnaarDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dominantie, Minnaar, Moeder, Onderdanig, Stiekem, Tuin,
"Na maanden met elkaar gechat te hebben was het eindelijk zover. Gespannen keek Liset uit het raam. Haar ogen waren gericht op de tuin waarvan een groot deel uit grasveld bestond. Aan de rechterkant liep een pad met aan het einde een betegeld stuk met..."
26-05-22
8.6
HoteldateDoor: Former Redhead
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Date, Dating, Hotel, Milf, Minnaar,
"Nadat ik twee keer een heerlijke dag met mijn nieuwe minnaar heb doorgebracht, kom ik tot de conclusie dat we allebei iets anders lijken te zoeken en zet ik ons contact op een laag pitje. Waar ik erg hou van elkaar gedurende dag of week opwinden via ..."
21-03-22
8.9
Solo SexDoor: Former Redhead
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Milf, Minnaar, Satisfyer,
"Veel dagen zijn hetzelfde tijdens de lockdown, het voelt redelijk saai. Weinig privacy thuis nu manlief thuiswerkt en ook de kinderen vaak thuis zijn en online les krijgen. Wanneer iedereen op een avond toch onverwacht even uit huis weg is, ..."
24-02-22
8.6
Mijn Nieuwe Minnaar - 2Door: Former Redhead
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Milf, Minnaar, Vreemdgaan,
"Nadat we een heerlijke eerste ronde hebben gehad, sta ik onder de douche even bij te komen. Ik sluit m n ogen en laat het warme water over me heen stromen. Ik fris me op en laat de afgelopen uren even aan me voorbij gaan in m n hoofd. Genieten is het..."
17-12-21
9.2
Mijn Nieuwe Minnaar - 1Door: Former Redhead
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Minnaar, Vreemdgaan,
" Kamer 505. Hart in m n keel. Tot zo. Ik lees het appje en check m n make up en haar nog n keer in de binnenspiegel voor ik uitstap. Ook mijn hart klopt als een gek terwijl ik het hotel in loop en de lift naar de vijfde etage pak. Ik heb ..."
13-12-21
8.9
SextingDoor: Former Redhead
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Milf, Minnaar, Satisfyer, Sexting, Vreemdgaan,
"Bzzzz bzzzz ik voel mijn telefoon in m n broekzak trillen. Een berichtje. Snel even kijken. Mmm een foto van m n minnaar, wat ziet ie er toch goed uit. Zit op z n werk zo te zien. Ooo wat zou ik graag even onder z n bureau duiken. Ik antwoord snel da..."
09-12-21
8.7
TrioDoor: Former Redhead
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Minnaar, Trio, Vreemdgaan,
"Ik staar naar mijn beeldscherm..staat het er echt Fuck...ik voel een bliksem door mijn lijf schieten en word meteen bloedgeil. Ik lees de mail nogmaals. Hey tijgertje...leuk dat je even mailt, lang geleden inderdaad, hier gaat alles OK. Thuis gaat ..."
01-12-21
8.7
Eerste Opwindende Ontmoeting Met Ervaren MinnaarDoor: Gummygirl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Eerste Keer, Minnaar,
"Al bijna 22 jaar en toch had ik het nog maar met een persoon gedaan. Oke een ervaring eerder gehad, waarbij iemand zijn vingers gebruikte maar ongewenst, en ik was toen nog jong. Eindelijk over mijn eerste vriendje heen en met behulp van een..."
14-11-21
8.3
Mijn MinnaarDoor: Former Redhead
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Minnaar, Satisfyer, Vreemdgaan,
"Ik kom als eerste aan bij de secret room die hij geboekt heeft, een prachtige kamer met een goede sfeer. 10 minuten later staat hij in kamer. Ik voel de zenuwen door mijn lijf gieren. Hij is leuk, goeie kop, prachtige lippen. We kussen, mmm het voelt..."
12-11-21
8.9
Het Begin Van Mijn MinnaarDoor: Former Redhead
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Milf, Minnaar, Satisfyer, Vreemdgaan,
"Vandaag is de dag, ik ga hem ontmoeten, mijn geheime online flirt. Beiden zijn we gebonden. Maar ook beiden op zoek naar spanning, erotiek, extra fysieke aandacht. Hoewel ik thuis niet bepaald ontevreden ben over mijn sexleven heb ik toch de stap gen..."
11-11-21
8.2
Onverwachts Met Collega Ann - 6Door: Mr Lovah
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Milf, Minnaar, Neuken, Orgasme, Pijpen, Vingeren,
" i Het werd ochtend en enkele zonnestralen schenen in de kamer. Net voldoende om me met een half slapend hoofd te realiseren dat ik niet in mijn eigen bed lag. Ann had me gisteren bij haar thuis uitgenodigd en de avond eindigde bij elkaar in bed. Ha..."
27-04-21
8.6
Malibu Beach - 2: Drankje Op Het StrandDoor: Caroline XXX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Minnaar, Monteur, Pijpen, Strand, Vreemdgaan, Zee,
"De bochten liggen achter ons en we gaan verder. Nu is het zo dat alle dingen in het universum met elkaar verbonden zijn,mensen, dieren en planten en zeker kristallen. In de andere wereld waar we ons nu bevonden is dat des te meer het geval ..."
10-04-21
7.0
Vaste MinnaarDoor: Michellle
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Minnaar, Pijpen, Slikken,
"Nog een keer kijk ik door het raam. Gewoon om er zeker van te zijn dat Eric echt de straat uit is gereden. Ik weet dat Jorg al in onze wijk is. Hij wacht in zijn auto tot ik een appje stuur. Pas dan komt hij mijn straat in gereden. Ik laat hem no..."
11-12-20
8.6
Marianne's Nieuwe LoverDoor: Mr Lovah
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Milf, Minnaar, Pijpen, Toyboy,
"Mijmerend dacht Marianne aan het idee van haar beste vriendin Ruth. Die had haar overtuigd om naast haar eigen man ook een jongere minnaar te nemen. Een toyboy kon dan regelmatig geven wat ze steeds harder verlangde opnieuw hevige seks. Ma..."
14-06-20
8.4
Hannahs Verrassingsvolle DagDoor: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Grote Borsten, Minnaar, Volle Vrouwen,
"Hoe het ontstaan was, kon Hannah zich eigenlijk niet meer heugen. De momenten die ze inmiddels deelde met Jack waren altijd intens, soms vluchtig en bovenal erg passioneel. Dat het fout was, deerde haar eigenlijk niet. Hannah was dol op de ervaring w..."
14-05-20
9.1
Mijn Geile Zus - 1Door: Venom
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ballgag, Broer, Minnaar, Zus,
"Het was al laat in de avond toen ik wakker werd van vreemde geluiden. Het duurde even voor ik goed en wel besefte dat het gekreun en gehijg was, komende van mijn zus haar kamer. Ze was deze avond gaan stappen en had waarschijnlijk weer iemand mee naa..."
04-02-20
8.7
Onverwachts Met Collega Ann - 5Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Milf, Minnaar, Pijpen,
"Ann was stiller dan normaal. Weken gingen voorbij waarin ze twijfelde of ze niet te ver gegaan was. Tijdens de laatste date met haar jongere minnaar had ze zich compleet onderworpen aan zijn verlangens en voor het eerst anaal laten nemen. Sindsdien k..."
24-01-20
9.1
Onverwachts Met Collega Ann - 4Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Condoom, Milf, Minnaar, Pijpen, Sauna, Sperma,
"Ann werd alleen wakker in bed, haar man was al lang gaan werken. Ach, zo ging het almaar. Begin de vijftig was ze, ravissant en terwijl haar lijf schreeuwde om affectie voelde ze zich steeds meer verwaarloosd... Vandaag had ze vrij. Eerst e..."
20-02-19
8.5
Mijn Minnaar - 7Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Het is al weer dagen geleden dat ik intensief met je heb gevree n. We hebben eindelijk tegen elkaar gezegd dat we van elkaar houden, maar weten ook dat dit gebeurde in de extase van ons uitbundige liefdesspel. Als we van elkaar genieten is he..."
22-01-19
8.0
Mijn Minnaar Op Vakantie...Door: Minnares008
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Vakantie, Vreemdgaan,
"In mijn eerdere verhaal mijn leven als minnares heb ik al aangegeven dat ik buiten mijn huwelijk ook graag contact onderhoud met andere vaste partners. Zo ook met Hans. Hans en ik kennen elkaar via kik. Een chat app waarbij je contact kunt ..."
22-11-18
8.9
Spannend Leven Van Een Milf - 8Door: Sandrawild
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Milf, Minnaar, Orgasme, Pijpen,
"Traag stappen jullie uit bed. Zachtjes sluipen jullie de slaapkamer uit. Samen gaan jullie naar de douche. Jullie nemen een heerlijke stort douche. Jullie besprenkelen elkaar heerlijk vol met shampoo. De sperma loopt in kleine beetje uit je kutje. De..."
13-11-18
8.9
Mijn Minnaar - 6Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Ik ben onrustig. Ik denk aan jou, maar kan Adnan toch ook niet uit mijn gedachten krijgen. Ik voel me trots en opgewonden als ik denk hoe ik hem uiteindelijk toch heb kunnen bevredigen. Maar aan de andere kant toch een beetje schuldig t.o.v. ..."
06-08-18
7.8
Onverwachts Met Collega Ann - 3Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Doggystyle, Milf, Minnaar, Toyboy, Vluggertje,
"Het was op een vrije middag dat ze me stuurde om samen een koffie te gaan drinken. Sinds ons avontuur op hotel is het telkens een gespannen sfeertje geweest op het werk. Niemand mocht merken dat we na jaren stil verlangen hadden toegegeven aan onze l..."
05-08-18
8.9
Mijn Minnaar - 5Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Ik ben al weer opgewonden als ik naar je woonkamer loop. Wat ga ik nog meer met je meemaken vanmiddag. Ik verlang alweer naar je mooie lijf en je heerlijke strelen en zoenen. Ik open de deur en ga naar binnen. Jij staat al weer direct bij me...."
03-07-18
8.6
Mijn Minnaar - 4Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Ik ken je nu al bijna een half jaar. We hebben een geheime verhouding met elkaar. Geheim omdat we beiden een relatie hebben, maar onze verhouding is geleidelijk duidelijk veranderd. Veranderd omdat we in het begin duidelijk samen bepaalden wa..."
28-06-18
8.5
Mijn Minnaar - 3Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Als ik droog ben neem je me, nog steeds naakt, bij de hand en trek me mee voor de grote spiegel in de slaapkamer. Je komt achter me staan en het beeld in de spiegel is mooi. Je staat achter me en ik zie mijn naakte lijf voor het jouwe. Je handen ..."
26-06-18
8.5
Mijn Minnaar - 2Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Het is alweer bijna een week geleden dat ik bij je was. Ik moet er nog vaak aan denken. Ik wil je weer ontmoeten, maar heb vergeten je telefoonnummer of mailadres te vragen. Dan reageer jezelf weer op mijn eerdere advertentie en je vraagt of ..."
25-06-18
8.7
Mijn Minnaar - 1Door: BoyJim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Ik sta bij je voordeur. Jij hebt gereageerd op mijn advertentie Hoi ik ben Jim. Ik zoek een date voor uitgebreid knuffelen, vrijen, strelen trekken, pijpen en alles wat we samen lekker vinden. Ik ben een actieve bottom en een beet..."
23-06-18
8.4
Echte Minnaars Vergaan NietDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Hotel, Lust, Minnaar, Telefoonseks, Volle Vrouwen,
" Tijd voor koffie Dani lle las het bericht op haar app. Geen idee wie het was. Het nummer was niet gelinkt aan n van haar contacten. Terwijl haar man naar de televisie staarde en haar aanwezige zoon geheel was opgenomen door zijn eigen telefo..."
29-03-18
8.8
Dominante Hand Als MinnaarDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bezorger, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Klaarkomen, Minnaar, Orgasme, Vingeren, Volle Vrouwen,
"Big beautiful woman. Dani lle keek in de spiegel en toverde een lach op haar gezicht. De zo vaak op internet gebruikte term sloeg zeker op haar. Misschien was deze wel voor haar in het leven geroepen. Haar handen pakten haar flinke borsten beet. Uitd..."
11-01-18
8.8
Mijn Beste MinnaarDoor: Yvk9
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Minnaar,
"We zijn inmiddels een aantal maanden verder. Rex en ik zijn enorm op elkaar ingespeeld, heel soms als er bezoek komt snuffelt hij even aan mijn kutje maar niemand heeft door wat we doen. Die spanning, het eigenlijk niet mogen maakt de hele situatie n..."
11-12-17
8.1
Schoonma BetraptDoor: Pim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Milf, Minnaar, Neuken, Schoonmoeder, Schoonzoon,
"Schoonvader van 70 was al een poosje in een verpleegtehuis, ma ging er iedere dag trouw heen,net ala wij ook als konden. Schoonmoeder is 10 jaar jonger en staat dan ook nog vol in het leven met van alles, en lid van diverse verenigingen. ..."
23-11-17
6.1
Onverwachts Met Collega Ann - 1Door: Mr Lovah
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Hotel, Milf, Minnaar, Oraal, Toyboy,
"Al jaren waren we collega s in hetzelfde bedrijf en sinds het begin al ge ntrigeerd door elkaar. Ik verscheen er als jonge twintiger en bracht kennelijk een charme die nieuw was in Ann haar carri re. We werden closer en genoten van elkaars gezelschap..."
10-10-17
8.7
Mama's MinnaarDoor: Steven
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Minnaar, Moeder, Neuken, Verleiden, Zoon,
"Het was een mooie zaterdagmiddag. Mijn moeder kwam de trap opgelopen met haar armen vol schone handdoeken en lakens. Haar wasgoed rook heerlijk fris, omdat het buiten had gehangen. Ze drukte haar kin op de bovenste handdoek en snoof de frisse geur op..."
07-10-17
8.4
De Jonge Minnaar VerrastDoor: Polly Cougar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar,
"Na mijn eerste ervaring met de jonge Michael van 32 liep ik elke dag met een geil gevoel rond. We appte en belde veel. Deden dan af en toe aan telefoonseks waarbij we elkaar tot een hoogtepunt opgeilde.We hadden door ons werk en eigen gezinsleven gee..."
20-02-16
8.7
De Jonge MinnaarDoor: Polly Cougar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Ik ben Polly een vrouw van 45 en getrouwd. Ik lijd een dubbelleven. Het leven met mijn man is niet slecht maar niet sprankelend. Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben op zoek gegaan naar een spannende date. Via Sociale media kwam i..."
16-02-16
8.0
Haar Zoon Werd Haar MinnaarDoor: John Ral
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Zoon,
"Ina en Paul waren 23 jaar getrouwd. Ina was 42, en Paul 45. Ze hadden een zoon, Hans, van 17 jaar. Het huwelijk van Ina en Paul was al een paar jaar niet goed meer. Hans maakte Ina allerlei onredelijke verwijten, en hij kleineerde haar zo va..."
03-10-15
7.2
De Winnaar Is De Minnaar - 2Door: Baco
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Er gingen een paar dagen voorbij na de vrijpartij met Ilse. Maar er was geen moment dat ik niet even aan haar dacht zonder een stijve te krijgen. En toen, een whatsapp van haar. Hoi schatje, ik heb genoten van je. En heb nog een verrassing ..."
26-03-15
8.4
De Winnaar Is De Minnaar - 1Door: Baco
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Ilse is de vriendin van mijn beste vriend. Ik ken haar al van de middelbare school, waar ze bij mij in meerdere vakken zat. Haar vriend ken ik ook al vanaf deze tijd en wij deden alles samen. Op dat moment hadden zij nog niets samen..."
14-11-14
8.0
Verslaafd Aan Minnaar - 6Door: Vlaamssletje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Slaaf,
"Sabine en Johan maken weer volop plannen. Hun laatste ontmoeting in Casa Blanca, die zo abrupt werd afgebroken door wat achteraf niet zomaar een ongelukje bleek te zijn, moet worden over gedaan. Sabine heeft het voorval ondertussen volledig verteerd...."
10-11-13
5.2
Verslaafd Aan Minnaar - 5Door: Vlaamssletje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Slaaf,
"Sabine en Johan hebben elkaar al 3 keer ontmoet. Het waren heerlijke uren. Spannend, geil, overweldigend en ook leerrijk. Johan heeft ervoor gezorgd dat enkele van haar fantasie n werkelijkheid zijn geworden. En wat meer is, hij zoekt elke keer haar ..."
10-11-13
5.1
Verslaafd Aan Minnaar - 4Door: Vlaamssletje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Slaaf,
"Toch weer nerveus staat Sabine die ochtend klaar om te vertrekken. Haar 3e afspraakje met Johan heeft deze keer door omstandigheden buiten haar wil om, een weekje vertraging op gelopen. Een hele week heeft ze dan ook extra tijd gekregen om zenuwen te..."
17-10-13
5.1
Verslaafd Aan Minnaar - 3Door: Vlaamssletje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Slaaf, Trio,
"Na haar date met Johan in Lummen is Sabine zichzelf kwijt. Ze wordt zot van al de gedachten die constant door haar hoofd spoken. Hoewel ze aan zichzelf beloofd had dat het de laatste keer zou zijn geweest dat ze zich door Johan liet neuken, lukt het ..."
14-10-13
5.1
Verslaafd Aan Minnaar - 2Door: Vlaamssletje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Slaaf,
"Sabine heeft een heel onrustige nacht achter de rug. Ze is vroeg wakker want ze wil zichzelf wat extra tijd gunnen om op haar gemakje een kop koffie te drinken en een paar sigaretjes te roken, in de hoop dat ze daarmee haar zenuwen onder controle kri..."
14-10-13
5.2
Verslaafd Aan Minnaar - 1Door: Vlaamssletje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Minnaar, Slaaf,
"Met bevende handen zat Sabine achter haar stuur. En ook haar benen trilden zo heftig dat ze amper haar voet op het gaspedaal kon houden. Eigenlijk was het bijna onverantwoord om zich in deze nerveuze toestand in het verkeer te mengen. Sabin..."
14-10-13
5.3
Mijn Broertje En MinnaarDoor: Linda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Minnaar,
"Het grote nieuws dat ik jullie nu wil vertellen is dat ik met mijn broertje neuk. Ik durf dat nu wel, want ik lees het hier zo vaak dat dat gebeurt, dat als de helft ervan waar is, het nog steeds veel gebeurt. Ik heet Kim en ik ben 18, mijn broertje ..."
02-07-11
7.3
Mijn Oudere MinnaarDoor: Babette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar,
"Na mijn belevenis thuis met de twee mannen,was ik een geile meid geworden met een nogal afwijkende voorkeur voor ouwe en vaak vieze kerels. Ik was 23 toen ik op kamers ging wonen in de stad. ik had een baan op een kantoor. autootje voor de deur,dus m..."
18-04-10
5.2
Ilse's Jonge MinnaarDoor: Fantasia
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Minnaar,
"Juli 2008 in de Arena. Sensation white 2008. Voor mijn vrouw Ilse en mijzelf de 2e keer dat we dit meemaken. Dansen, lachen, flirten, bewegen, genieten. Een hele lange nacht lang met gelijkgestemde mannen en vrouwen, jongens en meisjes, travo s, homo..."
03-08-09
7.8
Congolese MinnaarDoor: SanneF
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Congo, Minnaar,
"Hai ik ben Thea, een volslanke vrouw van 47. Ben 173cm 84 kg, 90 dd, heb lang blond haar en bruine ogen. Verder ben ik gehuwd en moeder van 2 kids, maar die zijn het huis al uit. Mijn man is 51, dit zal er ook mee te maken hebben dat hij er moeite me..."
26-04-09
6.5