59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 5102x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Eindelijk was de mooie Paul van negentien alleen thuis omdat zijn ouders een paar dagen op vakantie waren. Nu kon hij ongestoord naar de dancing om een lekker meisje mee te nemen naar zijn slaapkamer om haar eens lekker wild af te rammen. IJverig maakte hij zijn bed op met schone lakens, dekens, en kussens, terwijl hij aan de geilste meisjes en vrouwen dacht. Op het nachtkastje legde hij condooms klaar en een tube glijmiddel voor het geval dat hij een stroeve oude dame tegenkwam die haar lichaam wilde geven in een soepele vrijpartij.

Even later stond hij in de badkamer om zich netjes glad te scheren waarna hij in een vreemde opwelling uitgebreid van douche en toilet gebruik maakte te om zich grondig uit te spoelen zodat zijn lichaam er een tijdje tegen kon. Daarna douchte hij zich helemaal schoon met heel veel zeep en shampoo. Na het afdrogen kamde hij zijn mooie haar in het geilste pagekapsel dat hij maar kon bedenken. Vlug trok de lekkere jongen zijn meest sexy kleren aan om eindelijk op weg te gaan naar de dancing.

Omdat het nog zo vroeg in de avond was besloot hij om eerst nog even naar de homobar te gaan om een pilsje te drinken voordat hij verder de binnenstad in zou trekken. Het was er nog niet zo druk en passief keek hij vanaf een barkruk naar alle jongens die daar liepen te cruisen, op zoek naar een geile ontmoeting. Ook hij werd diverse keren benaderd, maar dan gebaarde hij afwijzend met zijn hand en schudde hij glimlachend zijn hoofd omdat hij daar niet van gediend was, waarna de betreffende jongen weer vrolijk doorliep om ergens anders contact te zoeken.

Hij wilde al weer vertrekken toen hij ergens achter in de zaal iemand herkende die hij al sinds de lagere school niet meer gezien had: een mooie slanke jongen van zijn eigen leeftijd met een lief bescheiden mondje en prachtig glanzend pagehaar dat op een opwindende manier diep in zijn ogen hing. De jongens waren elkaar uit het oog verloren toen ze elk naar een andere school gingen om hun opleiding voort te zetten. Ze hadden elkaar al jaren niet meer gezien en opgewonden liepen ze naar elkaar toe waarbij ze elkaar met blije ogen aankeken.

“Ha, die Marnix!” riep Paul verheugd, “Lang niet gezien! Hoe gaat het met jou?” “Ha die Paul! Prima!” antwoordde Marnix met een vriendelijke stem. Paul kon het niet helpen maar onmiddellijk voelde hij zijn pik groeien toen hij de bloedmooie jongen in de ogen keek. “O, wat heb ik jou al lang niet meer gezien! Wat zie je er goed uit!” zei hij spontaan. “Ja, jij ook!” zei de superslanke jongen met zijn opwindende stemmetje, terwijl hij elegant met zijn kontje zwaaide. “Ooohhh, kom je hier wel vaker?” vroeg Paul bewonderend. “Ja, ik kom hier al jaren, maar het valt niet altijd mee om hier iemand te vinden die ik leuk vind!” zei Marnix ingetogen, terwijl hij zijn handen elegant om Pauls middel legde.

Spontaan gaven ze elkaar met getuite lippen een kusje op de mond waarbij ze intiem tegen elkaar aan kwamen te staan. Ze voelden hun stijve pikken door de spijkerbroeken heen tegen elkaar botsen en mooie Paul kon zich niet langer bedwingen: “Ooohhh! Wat ben jij een lekker stuk geworden!” hijgde hij tegen de bloedmooie Marnix. “Ja, jij ook!” antwoordde Marnix met een opgewonden stem.

De jongens waren al vanaf hun jeugd dol op elkaar geweest maar toen speelden gedachten aan sex nog helemaal geen rol, maar dat was nu wel anders: Terwijl alle aanwezigen in het homocafé jaloers toekeken gaven ze elkaar een diepe intieme tongkus met ronddraaiende tongen, zodat Paul nu in één klap homofiel was geworden. Weer botsten hun stijve pikken tegen elkaar en nu kon Paul zich niet langer bedwingen: “O Marnix! ik wil met je naar bed!” hijgde hij botergeil in het oor van de superslanke lustjongen. “Ooohhh, dat is geweldig!” zei Marnix enthousiast “Want ik heb me vanavond net gespoeld!” “Ja ik ook!” zei Paul opgelucht. “Ga je mee naar huis? Mijn ouders zijn een paar dagen op vakantie dus hebben we het rijk alleen!” “Ja dat lijkt me heerlijk!” zei Marnix gedreven, “Want ik ben aan een harde vleeslul toe! Die van jou!”

Ze verlieten het café en gingen meteen naar het huis van Paul en renden haastig naar de slaapkamer om elkaar eens stevig af te werken in een wilde homosexuele vrijpartij. Dolverliefd begonnen ze elkaar weer hartstochtelijk te kussen en streelden ze opwindend door elkaars mooie haar terwijl ze zich kermend van lust de kleren van het lijf stroopten. Op het laatst trokken ze elkaars onderbroek omlaag zodat hun stijve lullen recht naar voren sprongen, wachtend op een verdere homofiele afwerking, want iets anders wilden ze niet meer.

In een vlaag van geilheid greep Paul de stijve pik van de lekkere homojongen beet en toen deed hij iets wat hij nog nooit eerder in zijn leven had gedaan: hij zakte door zijn knieën op de vloer en begon hem hartstochtelijk te pijpen. Heerlijk luidruchtig begon hij te lulslurpen zoals hij nog nooit had gedaan, terwijl Marnix met een opgewonden stemmetje begon te kreunen van geluk. “Ooohhh Paul! Steek hem in mijn reet!” hijgde hij onbeheerst, “Ik wil hem zo diep mogelijk in mijn darm hebben, want ik hou van je!” Razendsnel pakte Paul de tube met glijmiddel van het nachtkastje en smeerde hij zijn paal in terwijl Marnix achterover op het bed ging liggen. Op professionele wijze werkte hij een stevig kussen onder zijn billen en spreidde hij zijn opgetrokken benen alsof hij een meisje was, waarbij hij zijn opgezwollen anusbloem als een roze liefdesroos aan zijn minnaar toonde.

Opgewonden klom Paul op het bed en knielde hij tussen de uitnodigend opgetrokken benen. In een vloeiende beweging stak hij zijn hunkerende paal over de volle lengte in de uitpuilende anus die gorgelend en sputterend de enorme liefdeslul in zich opnam. Nu werd hij overvallen door een gelukzalig gevoel terwijl zijn spermalul zonder weerstand de weg zocht door de soepele darm van zijn voormalige schoolvriendje. Soepel en glad ploegde de opgezwollen eikel zich een weg door de ellenlange darm van zijn slanke liefdesminnaar, terwijl hij kreunde van genot, want dit was lekkerder dan een mooi meisje of een stroeve oma!

Gelukzalig begon hij met lange halen door de anus van de tengere homoboy te pompen en voelde hij vol genot hoe zijn eikel gemasseerd werd door de geribbelde wand van het liefdeskanaal dat als een nauwe handschoen om zijn staaf knelde. “Ooohhh lieve Marnix, ik hou van je!” riep hij uitzinnig van verliefdheid. “O lieve Paul, wat doe je dat goed!” kermde de geile Marnix terwijl hij een spetterend anaal orgasme doormaakte omdat zijn prostaat tot het oneindige gestreeld werd door de dikke eikel. Daarbij stak zijn eigen stijve liefdespaal werkeloos in de lucht omhoog, maar de anale strelingen van de superlul wonden hem genoeg op om dat genietend te accepteren.

Op een gegeven moment hadden ze het juiste tempo te pakken en zinderend van geilheid stak de mooie Paul zijn pik weer zo diep mogelijk naar binnen waarna hij merkte dat de doorgewinterde Marnix al zijn anale spieren samenkneep om hem het uittrekken veel moeilijker te maken terwijl hij ze dan weer tijdig ontspande om het insteken dan weer gemakkelijk te maken. In een hemelse lust- en liefdesbeweging lagen ze zo samen te kutspieren alsof ze al jaren met elkaar getrouwd waren.

Tijdens de wilde lustparing keek Paul in vervoering naar het orgastisch vertrokken gezicht van de lieve Marnix en daar raakte hij zo opgewonden van, dat hij onmiddellijk moest klaarkomen: met een ongelofelijke liefdeskreet begon hij zich overvloedig leeg te spuiten in de kont van de negentienjarige lustjongen die onmiddellijk begon te krijsen van genot en er met zijn wilde spierbewegingen alles aan deed om zijn rol als meisje vol te houden. Wild spuitend pompte mooie Paul maar door en na een oneindig lijkende tijd van orgastisch spermageluk kwam hij eindelijk tot rust en gleed hij diep bevredigd van het mooie lichaam af.

Verstrengeld in elkaar lagen de minnaars hijgend bij te komen en genoten ze van elkaars liefdeslichamen die innig tegen elkaar aan lagen. Maar al snel kwam de superlenige Marnix weer tot leven: “En nou ga ik jou eens stevig afwerken! In je reet!” siste hij met een opgewonden liefdesstem terwijl hij razendsnel opkrabbelde.

Hunkerend keerde mooie Paul zich om en ging hij op handen en knieën voorover gebogen op het bed liggen. Hij begroef zijn gezicht in de dekens en stak behoeftig zijn kont omhoog. Achter zich hoorde hij het glijmiddel sputteren toen Marnix zijn paal insmeerde. Toen ging de bedreven lustjongen geknield achter hem zitten en stak hij zijn lange liefdeslul professioneel in Pauls behoeftige anus en begon hij hem te neuken als een bezetene. Heftig heen en weer schuddend voelde Paul de lange harde pik door zijn anuskanaal raggen. Hij genoot als nooit tevoren toen hij helemaal werd opgevuld door de harde vleesstaaf die genadeloos in zijn kont boorde en ongeremd over zijn prostaat masseerde. Hij liet zich helemaal aframmen naar een anaal orgasme dat hij kreunend en huilend onderging. Voor het eerst van zijn leven! “Ooohhh! Marnix! Lieve Marnix!” gilde hij in extase door de kamer.

Al gauw kwam de mooie Marnix ongelofelijk diep in hem klaar: hijgend en kermend begon de bedreven schandknaap Pauls hele darm vol te spuiten met sperma. De stralen spoten met golven tegelijk naar binnen en verzadigden het lustkanaal met een warme dikke pap die uit pure liefdesenergie bestond. De stoere Paul huilde van genot en begon weer anaal klaar te komen op de liefdeslul van de lieve slanke jongen die genadeloos al zijn liefdessappen in zijn ranke lichaam spoot als het ultieme bewijs van zijn liefde.

Eindelijk was de mooie jongen leeggespoten en zakte hij uitgewoond neer op het bed. Uitgeput lagen ze lepeltje-lepeltje tegen elkaar aan en vielen ze even in slaap, en toen ze weer wakker werden, hadden ze al besloten om langdurig bij elkaar te blijven als een homofiel liefdespaar dat elke dag de anale liefde met elkaar zou bedrijven.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Frits, 47 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Badkamer, Blowjob, Minnaar, Sperma, Spuiten, Suggestie?
DE NIEUWSTE Homo VERHALEN
Faker Die Ik...Door: DikkeNeukreet
Gelezen: 1359x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Trio,
03-10
8.7
Ruben In Texas - 9Door: RubenDeWolf
Gelezen: 1659x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
02-10
9.5
Ontmaagd Op Familievakantie... - 2Door: GTES
Gelezen: 6309x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Broer, Met Familie, Neef, Ontmaagd, Pijpen, Vakantie,
02-10
9.4
Waar Een Volleybal... - 4Door: Robert1993
Gelezen: 1998x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Vernederen, Volleybal,
02-10
9.0
De Beste MentorDoor: Hornydude1812
Gelezen: 3699x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar,
02-10
9.0
Werken Voor CadeausDoor: Tom15892
Gelezen: 3271x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Jong En Oud, Leer, Pijpen, Slet,
01-10
9.2
De Selectie - 2Door: Daniel19770
Gelezen: 3608x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Neuken, Sport, Tiener,
01-10
8.8
Jan Gaat Het... - 6Door: Bisexjan
Gelezen: 1782x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel,
01-10
8.9
Ruben In Texas - 8Door: RubenDeWolf
Gelezen: 2082x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
01-10
9.5
David - 2Door: AlexanderB
Gelezen: 3595x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Tiener,
01-10
9.3
Mijn Master Mustafa - 4Door: Binkydinky
Gelezen: 1997x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Slaaf,
30-09
9.2
Corona Biljart BoyDoor: Gerard Ysbrandt
Gelezen: 4032x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona,
30-09
9.1
Mijn Master Mustafa - 3Door: Binkydinky
Gelezen: 3671x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
27-09
9.0
Klik hier voor meer...