Klik hier voor meer...
De stad van de liefde: Parijs! Wie droomt er nou niet van een spannende erotische nacht in deze prachtige stad! In deze sexverhalen staat Parijs centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Parijs sexverhalen. In deze categorie staan 82 erotische verhalen.
Avontuur In ParijsDoor: Ingid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Parijs,
"Mijn zus, Resie, heeft zoals gewoonlijk alles geregeld voor mijn reis naar Parijs. Sinds haar man twee jaar geleden overleed, voelt ze zich vaak eenzaam daar. Deze maandelijkse bezoeken zijn voor ons beiden een uitkomst. Ze staat er altijd op dat ik ..."
23-06-24
9.2
White Doctor Coats - 4: GezegendDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: New York, Parijs, Romantiek,
" b Het was een heerlijke week bij mummy en Nicolas in Corpus Christi. Mijn stiefbroers Chuck en Abe kwamen speciaal voor mij over en we maakten net als in onze highschool tijd veel lol. Na die ene keer tijdens het strandfeest heb ik niet meer geneukt..."
25-02-24
9.7
Disneyland Parijs - 16: Terug Naar Huis, 2Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gangbang, Gay, Groepsex, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Ga maar gauw de bus in, daar wacht ook nog wat lekkers op je en ik wil wel verder. Ik denk dat ik je voorbeeld maar volg en mijn broek uit trek achter het stuur. Houd er wel rekening mee dat er in Belgi en Nederland wel vrachtwagens op de weg zij..."
02-11-23
9.5
Disneyland Parijs - 15: Terug Naar Huis, 1Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Wij waren weer met ons vieren. Ida en ik gingen bij Albert en Chantal op het bed liggen. Ida streelde over Chantals kontje. Gaat het lieverd, wat ben jij lekker gepakt. Ja, het was echt heerlijk. Maar ik ben kapot. Ik voel me nog steeds zo vol. Go..."
22-10-23
9.6
Disneyland Parijs - 14: Dag 6, Deel 3Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Ida vervolgde Ik heb echt meer glijmiddel nodig, alleen ligt de andere fles nog in de bus. Jochum zou jij die op willen halen Moet dat , zei ik duidelijk met tegenzin. Ja, anders vraag ik het niet. Ok dan. Met duidelijke tegenzin zocht ik ..."
17-10-23
9.3
Disneyland Parijs - 13: Dag 6, Deel 2Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Oooh Chantal ..je kut ..zit helemaal vol ..wat is .dit .klaar..komen Ik liet mij nu op haar vallen en drukte mijn mond op de hare, mijn tong naar binnen drukkend. Mijn kloppende pik zat nog steeds vast in haar krappe kut. Hij kwam tot rust en ik ..."
16-10-23
8.9
Disneyland Parijs - 12: Dag 6, Deel 1Door: Disneyfan50
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Eerste Keer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" i Noot van de schrijver in het vorige deel hebben jullie kennis gemaakt met de Engelse Jason. De gesprekken die met hem plaats vinden heb ik ook in het Engels weer gegeven. Echter kreeg ik van meerdere vaste lezers te horen dit toch lastig en of ve..."
05-10-23
9.7
Disneyland Parijs - 11: Terug Naar Huis, Of….?Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Ze had het nog maar net gezegd of Jason kwam binnen met de fles wijn. Ida nam hem aan en opende hem meteen. Zo nu eerst een glas wijn voor mij, wie nog meer Wij kozen alle drie voor nog een glas champagne. I have thought about what Chantal..."
29-09-23
9.7
Disneyland Parijs - 10: Dag 5, Deel 3Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Nog geen 10 minuten later waren we bij de auto. Ida gaf mij de sleutel. Rij jij maar, jij weet waar we moeten zijn. We stapten snel in en iets meer dan 5 minuten later parkeerde ik bij Hotel Campanile. Ik had gelijk gekregen, het was nog r..."
22-09-23
9.5
Disneyland Parijs - 9: Dag 5, Deel 2Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
" Dan kies ik voor Phantom Manor. Doen we, dan moeten we nu wel die kant op. We gingen op weg en Ida, die nu ineens heel vrolijk was, nam ons alle twee in de arm en zo liepen we naar Phantom Manor. We konden inderdaad bijna zo doorlopen en gingen m..."
19-09-23
9.3
Disneyland Parijs - 8: Dag 5, Deel 1Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Ik werd wakker door het geluid van de wc die door getrokken werd. Ik taste nog half slapend om mij heen en concludeerde dat het Ida was die in de badkamer was. Waar ik hem vannacht niet kon vinden viel mijn oog nu opeens wel op mijn telefoon. Oh, da..."
15-09-23
9.4
Disneyland Parijs - 7Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
" Heb je nog plannen dan , vroeg ik. Ja, ik zei toch dat ik nog niet klaar met jullie ben en zo te zien werken die kleine gele pilletjes geweldig. Die van jou staat, ondanks dat je ontiegelijk hebt gespoten nog steeds recht overeind. Ook die van mij..."
09-09-23
9.6
Disneyland Parijs - 6: Dag 4, Avond & NachtDoor: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
" Even heel wat anders. Willen wij nog naar het park Het is ondertussen half 5 geweest. Allemachtig wat is deze dag snel voorbij gegaan riep Albert uit. We hebben ook heel wat meegemaakt. , reageerde Ida, Maar ik wil liever de laatste avond hie..."
04-09-23
9.4
Disneyland Parijs - 5: A Rollercoaster Called 'li...Door: Disneyfan50
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
" u Nachtelijke gedachten u . Na een, vooral voor Albert en Ida, zeer intensieve avond waren we gezamenlijk op het tweepersoonsbed, al heel snel in een diepe slaap gevallen. Voor mij leek het eigenlijk meer een powernap. Al na ongeveer 2 uur..."
30-08-23
9.4
Disneyland Parijs - 4: Deel 2Door: Disneyfan50
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
"Voor degene die het vorige deel niet helemaal hebben gelezen, hier een samenvatting van het laatste stuk, zodat je weet in welke toestand de buren ons achter lieten. Afgepeigerd bleef ik nog even liggen, dat ik nog steeds met mijn neus bijna..."
20-08-23
9.4
Disneyland Parijs - 4: Deel 1Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Dwang, Extreme, Gay, Parijs, Zus,
" b Waarschuwing vooraf. Door mijn toedoen werd deze ochtend voor Ida en mij een zware beproeving met dominantie, dwang en extreme sex. Dit begint in het verhaal vanaf het punt waar de buurman bij Ida en mij op bed komt liggen. Is dat niet jouw ding d..."
20-08-23
8.7
Disneyland Parijs - 3: Dag 2, Avond & NachtDoor: Disneyfan50
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
"Op de kamer aangekomen begon Ida haar bijna meteen uit te kleden, echter hield ze haar BH en slip nog aan. Ze durfde haar denk ik toch nog niet helemaal naakt te tonen waar haar broer bij zou zijn. Aan haar slip was duidelijk te zien dat zij inderdaa..."
14-08-23
9.2
Disneyland Parijs - 2: Aankomst En 1e Dag In Disn...Door: Disneyfan50
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
"We reden inderdaad na iets meer dan een uur het parkeerterrein op van hotel Santa Fe, wat onze slaapplek zou zijn voor de komende dagen. Het inchecken ging snel, maar onze kamer was nog niet beschikbaar. Er zou mij zodra de kamer klaar was een sms ge..."
09-08-23
8.9
Disneyland Parijs - 1: Wat Vooraf GingDoor: Disneyfan50
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus,
" i Dit wordt een serie verhalen over de reis naar Disneyland Parijs, die ik samen met mijn man en schoonzus heb mogen maken. Het is nu bijna een jaar terug. Lang getwijfeld of ik het op zou schrijven, maar nu toch maar gedaan. Namen zijn verandert, ..."
06-08-23
8.8
Hoe Parijs Mij VeranderdeDoor: De Oude Schrijver
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Likken, Neuken, Parijs, Pijpen, Vuistneuken,
"Mijn naam is Maria en ik ben nu precies 25 jaar, ik zeg precies want het is mijn verjaardag. Volgende week is het 2 jaar geleden dat ik met Hans getrouwd ben en ter gelegenheid daarvan schrijf ik dit stukje. Hoe lang het exact geleden is wee..."
29-03-23
8.9
Lolita In Gevaarlijke Wateren - 3: ProoidierenDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Broer, Dwang, Lolita, Met Familie, Model, Parijs, Tiener, Zus,
" b Het is al over twaalven en nadat hij me helemaal beurs heeft geneukt zet Cas mij in een taxi die me terugbrengt naar mijn hotel. Als ik in onze kamer arriveer ligt Vincent al te pitten en omdat ik bekaf ben ga ik zonder me te douchen voorzichtig ..."
01-02-23
9.7
Ontdekkingen In ParijsDoor: Tom15892
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Parijs,
"D had de knaap opgepikt in een caf . Erik deed alsof hij een boek las, mag in werkelijkheid gaf hij zijn ogen goed de kost en dat was D opgevallen. Met een smoes over bijzondere eerste drukken had hij de jongen mee naar huis genomen. Dat van die eers..."
11-12-22
8.7
Disneyland ParijsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Parijs, Slet, Sletje, Stiekem,
"LETOP Dit verhaal is geplaatst in de rubriek Lesbisch Daar hoort het niet thuis Het is toch echt een oprecht Homoverhaal. Verkeerde rubriek dus, sorry dames, sorry jongens. Ik heb het inmiddels zelf gecorrigeerd, wist niet dat dat nog kon en ..."
02-10-22
8.1
Ik Mijn Vrouw En Haar Minnaar - 2: Terug Uit Pari...Door: Felix16795
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Billen, Cuckold, Cuckolding, Hoer, Kontje, Kut, Kutje, Minnaar, Neuken, Parijs, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Het vliegtuig werd verondersteld om twee uur in de namiddag te landen. Eerst werd er omgeroepen dat er een vertraging was van een tiental minuten, later werd dat een uur en nu zou het vliegtuig rond vijf uur landen. Mijn vrouw was met haar minnaar Vi..."
08-09-22
8.1
Gräfin Anna Maria - 4: De Koning (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Hoer, Jeugdliefde, Koning, Munchen, Parijs, Prostitutie,
" b Met oom Ernzt ben ik in het paleis van Versailles en na het diner met Prins Philip nemen we deel aan de spelletjesavond in de Grand Salon. Totaal onverwacht loop ik daar al bij de ingang Dottore Antonieri tegen het lijf, voor wie ik de hoer speeld..."
03-09-22
9.7
Gräfin Anna Maria - 3: VersaillesDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Hoer, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Prostitutie,
" b Al na een dag of vier hunkerde mijn lichaam weer naar de stevige seks met Dottore Antonieri. Na enkele weken geen man in me te hebben gehad bracht hij vorige week met zijn enorme steekwapen mijn lichaam en geest opnieuw bij elkaar. Met ..."
31-08-22
9.8
Gräfin Anna Maria - 2: ParisDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bordeel, Hoer, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Prostitutie, Tiener,
" b Liebchen, ik heb in deze club weer even kort wat af te handelen, wacht je hier op me vraagt oom Ernzt. Pffft Dit is al de derde keer in twee weken tijd en ik weet dat het wel een uur of langer kan duren. Ik weet k dat ik niet veel keuze heb,..."
28-08-22
9.5
Gräfin Anna Maria - 1: MünchenDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Militair, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Tiener,
" b De eerste van de nieuwe maand is aangebroken, altijd weer een heerlijk moment. Op die dag wisselen de soldaten die voor het huis van oom Ernzt op wacht staan en kan ik een nieuw bedspeeltje uitzoeken. Het zijn altijd blije opgewekte jongens, omdat..."
24-08-22
9.4
Zarah En Elisah In ParijsDoor: Lesbootje 96
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Klaarkomen, Lesbienne, Likken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Squirten, Tante, Teder, Tiener, Trio, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" i Elisah is het nichtje van Zarah. Ze komt net als Zarah uit een conservatieve familie en heeft haar hele schoolcarri re tot nu toe op streng conservatieve religieuze scholen gezeten. Ze studeert nu een jaar culturele antropologie aan de UvA in Amst..."
18-03-22
9.2
ParisDoor: Budilio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Hotel, Lift, Parijs, Roadtrip,
"Een vrijdagavond begin november. Het was koud en het regende. Florian was met de auto onderweg van de universiteit in Groningen naar zijn ouders in Breda als hij besluit om een korte pauze te houden op de parkeerplaats De Kroon langs de A27, ter ho..."
03-12-21
8.9
Johans Verhaal - 14: Avontuur In ParijsDoor: Jaakske
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Parijs,
" i Beste Lezer, Zoals in het dagdagelijkse leven niet elke dag even spannend is. Zoals in een roman niet elke pagina even boeiend is. Zoals in een tv soap niet elke aflevering het bekijken waard is. Zoals in een pornofilm niet elke scene eve..."
06-10-21
9.2
Op Kamp - 2: From Paris With LoveDoor: Edward M
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bus, Eerste Keer, Kamp, Openbaar, Parijs, Pijpen,
"Ik werd wakker van het geluid van een haardroger. Het duurde eventjes voor ik er helemaal bij was maar ik herinnerde me weer dat Elien bij mij was en wat er gebeud was de avond ervoor. He slaapkop, word nou eens wakker riep Elien me toe vanuit de b..."
09-09-21
9.1
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 5: Zusjes (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b Mijn opdringerige tweelingzusjes heb ik teruggestuurd naar hun eigen slaapplekken, om verder te kunnen vrijen met Zazie. Maar uiteindelijk zullen ze daar geen genoegen mee nemen, nu ze open en eerlijk hebben verteld dat ze allebei deze vakantie vo..."
19-06-21
9.4
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 4: NichtjesDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Puber, Tiener, Tweeling, Zusjes,
" b We slapen hier met zijn allen in n grote kamer, de slaapplekken afgeschermd door gordijnen. Ik voel gewoon hoe mijn zusjes met hun oren op steeltjes in hun bedden liggen te luisteren of Zazie en ik het gaan doen. Veel animo heb ik in hun nabi..."
12-06-21
9.2
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 3: ParadijsDoor: Zazie
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Tweeling, Zus,
" b Totaal geen idee wat me hier allemaal overkomt. Heeft mijn nichtje me nou verkracht Of doet ze juist alleen maar wat ik graag z u doen maar niet d rf te doen Dat was toen. Nu, dankzij zijn nichtje Zazie die er nogal vrije gewoontes op..."
06-06-21
9.1
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 2: ZazieDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Zus,
" b Dankzij zijn nichtjes die er nogal vrije gewoontes op na houden n het leven in deze stad gaat Antoine liefst nooit meer uit Parijs weg. Sinds drie jaar woont hij bij zijn oom Hugo, die kunstenaar is in Montmartre, Parijs. Wat begon als een soort ..."
01-06-21
9.3
Zusjes - Nichtjes Paradijs - 1: ParijsDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nichtjes, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Tiener, Zus,
" b Over ruim twintig minuten al arriveren mijn zusjes op Gare du Nord en natuurlijk ben ik weer te laat van huis vertrokken, het is dus flink doorwerken geblazen. Gelukkig gaat het eerste deel op Montmartre heuvelaf, maar juist toen zaten alle stopli..."
28-05-21
8.7
Op Stap Met Mijn Schoonzus - 6Door: Mystique66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Parijs, Schoonzus, Slikken, Spuiten, Zwembad,
"Dit keer een wat langer verhaal omdat het een 4 daags uitje was van ons. Het was een regenachtige donderdagochtend in Mei. Linda , Dania en ik hadden onze weekendtassen klaargemaakt om er even tussenuit te gaan. Vooral Dani..."
18-04-21
9.1
Het Satorvierkant - 12: De Reddende EngelDoor: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Douche, Frankrijk, Hotel, Parijs, Romantiek,
" Oh Wolf, ik dacht echt dat ik je kwijt was. Tranen lopen over Marie haar wangen, zodat haar zicht wazig wordt. Huilend slaagt ze met haar vuisten tegen mijn borst. Wil je dat nooit meer doen. Ik kijk haar zwijgend aan en trek ha..."
13-04-21
9.4
Het Satorvierkant - 10 - De Hemel Boven ParijsDoor: Leen
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Creampie, Frankrijk, Hotel, Neuken, Parijs,
" i 9 januari 2015 Parijs i Ik heb het amulet gevonden, oma. Maar er is wel een probleem. Mijn ogen schieten verschrikt open. Ik ben ineens klaarwakker, maar onderdruk de neiging om op te springen en haar mijn gedacht te zeggen..."
20-02-21
9.5
ParijsDoor: Frank020
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Handboeien, Parijs, Pijpen, Zakenreis,
"Business vraagt een vrouwenstem met een Frans accent, en ik kijk op van mijn laptop. Aan het tafeltje tegenover me zit een prachtige brunette. Yes, unfortunately, I did not have time for pleasure. Are you leaving soon Tomorrow evening, lieg ik, mij..."
03-09-20
8.9
Het Satorvierkant - 1: Ontmoeting Op Het KerkhofDoor: Leen
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gothic, Parijs,
" i 7 januari 2015 P re Lachaise, Parijs i NIEUWSFLITS In het hartje van Parijs zijn zeker twaalf doden en zeven gewonden gevallen bij een schietpartij op de redactie van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo. De terroristen ging..."
28-08-20
8.8
Het Meisje Met De GoudvisDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" i b Alain i b Ik ga naar de dierenwinkel aan de Rue des Archives en koop een goudvis. Met het dichtgeknoopte plastic zakje loop ik naar de kassa. Voor me staat een meisje in een korte, beige wollen jas. Op haar donkerzwarte steile haa..."
20-03-20
8.9
Vakantie Naar Parijs...Door: BellaJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parijs, Pijpen, Trio, Vakantie,
"We hebben een lang weekend geboekt naar Parijs. Drie dagen heerlijk rondlopen, croissantjes eten, naar de Eiffeltoren en nog meer bezienswaardigheden die we willen zien. Mijn man Mario had dit geregeld. Ik wilde dit al zo lang maar het kwam er steeds..."
29-08-19
8.2
A Room With A ViewDoor: Samantha
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Parijs,
"Afgelopen zomer ontmoette ik Pierre. Hoewel we maar kort met elkaar praatten, maakten zijn mooie glimlach en charmante Franse accent indruk op mij. Blijkbaar was het genoegen wederzijds, want diezelfde avond nog kreeg ik een vriendschapsverzoek. Zou..."
10-12-18
9.0
Geneukt Op Het Werk - 4: Dag 3 In Parijs, Mijn La...Door: Arlette
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Parijs, Pijpen,
"Mijn laatste dag Parijs begint gelukkig kalm aan, na de twee dagen die ik achter de rug heb met al die mannen is dat maar goed ook. Mijn baas is vanmorgen na de neukpartij van gisteren blijkbaar niet direct klaar om te herbeginnen. Tegen acht uur sta..."
12-11-18
9.0
Geneukt Op Het Werk - 3: Dag 2 In ParijsDoor: Arlette
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Parijs, Vingeren,
" s Morgens word ik tegen 8 uur gewekt door mijn baas die opstaat om naar het congres te gaan. Doe jij vandaag maar waar je zin in hebt ik moet gans de dag naar het congres, maar zie wel dat je om 6 uur terug hier bent. zegt hij. Ja Mijnh..."
03-11-18
9.0
Geneukt Op Het Werk - 2: Dag 1 In ParijsDoor: Arlette
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Parijs, Pijpen,
"Ik werk hier nu al een tijdje, en nog steeds zit ik alle dagen achter mijn bureau zonder slipje en met mijn benen open voor mijn collega s, en geef ik hen wat ze van me verlangen. zie geneukt op het werk 1 Tot ik vanmorgen een telefoon kri..."
31-10-18
8.9
Ik Blijf Zijn Slet - 3Door: Arlette
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parijs, Pijpen, Slet, Sletje, Trein,
"Oef, eindelijk weer een paar dagjes verlof, al is het maar een lang weekendje naar Parijs. Het is nog vroeg als we naar Brussel Zuid rijden om daar de TGV naar Parijs te nemen. Veel bagage heb ik niet bij, het is trouwens niet zolang dat we ..."
26-03-18
8.9
Sletje Sanne - 65: Evelien (6) Parijs (3)Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Gangbang, Groepsex, Parijs, Pijpen, Slet, Sletje,
"Haha, de douches zijn ook gemengd. Dit is een betegelde ruimte met een aantal douchekoppen aan het plafond, waar bij elkaar gemakkelijk tien mensen in kunnen staan. Er staan drie mannen te douchen. Die nemen er de tijd voor, nu ze mij aan zien komen...."
16-02-18
8.7
Sletje Sanne - 64: Evelien, Parijs (2)Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Parijs, Pijpen, Plas, Plassen,
"Het vervolg van ons verblijf in Parijs is verder niet spannend genoeg om hier te beschrijven. Dat wil zeggen de reden waarom we hier zijn. Natuurlijk hebben Mireille en ik elke nacht minstens n keer heerlijke, lesbische seks met elkaar. Dat is fij..."
09-02-18
7.8
Sletje Sanne - 63: Evelien (4) ParijsDoor: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Parijs, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hoe komt het toch, dat ik altijd teveel dingen tegelijk wil doen Ik heb steeds het idee dat ik onder tijdsdruk leef, ik moet van alles, vooral van mezelf. Ik bemiddel nu tussen jongens en jonge meisjes in de prostitutie en dat gaat best goed. Voorlo..."
06-02-18
8.7
Bijna In ParijsDoor: Yourcaptain
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parijs,
"Ik had lang uitgekeken naar dit uitstapje met Laureen. Een uitstapje was het natuurlijk niet echt. We moesten samen naar een vergadering om een project voor te stellen. We waren met andere woorden aan het werk. Maar alles wat ik met Laureen deed, was..."
07-10-17
8.5
TessaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Moeder, Parijs,
"Voorgeschiedenis Erik moest voor een van de belangrijkste business deals van het jaar naar Parijs. Hij moest onderhandelen over de aanschaf van een product van een grote softwareleverancier en omdat de hele bedrijfsvoering daarop zou gaan d..."
03-07-17
8.9
Weekendje Parijs - 5Door: Maandagmorgen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" i Wat voorafging... Sanne en Rick, de Nederlanders die we ontmoetten in een Parijse bar, hebben ons meegenomen naar hun hotelkamer. Daar zitten we dan, Stan en zijn Elena, en mijn vrouw en ik. i Sanne en Rick hebben een aardige hoeveelhei..."
15-02-17
8.5
Weekendje Parijs - 4Door: Maandagmorgen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" i Wat voorafging mijn vrouw en onze nieuwe vriendin Elena hebben zich in de beste lingerie gestoken en verleiden Stan en mij tot meer op onze Parijse hotelkamer. Lees deel 1 t m 3 om te lezen hoe het zover kwam... i Uitdagend gaan de mei..."
14-02-17
8.4
Weekendje Parijs - 3Door: Maandagmorgen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"De overtreffende trap van lust. Twee stellen in een mooie hotelkamer in Parijs die elkaar bij toeval ontmoetten. Elena ligt onder, daarop mijn vrouw. Elena zuigt nog steeds aan de extreem opgezwollen klit van mijn vrouw. Af en toe bijt ze erin, dan w..."
13-02-17
8.6
Weekendje Parijs - 2Door: Maandagmorgen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" b Ik kom onze hotelkamer binnen met de beloofde thee en zie het lekkers op de kut van mijn vrouw staan. En Lekker h , vraagt ze zonder te praten. Dan Ik denk dat we een probleempje hebben. Ik krijg ineens een foto terug van het Vlaamse stel..."
12-02-17
8.2
Weekendje Parijs - 1Door: Maandagmorgen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" Alstublieft zegt de receptioniste van het hotel waar wij net arriveren in haar beste Nederlands. Merci bien, dank u beleefd , antwoordt een leuk stel dat voor ons staat. We horen een Vlaamse tongval. De vrouw is een jaar of dertig, halflang haar,..."
11-02-17
8.0
Een Weekje Geil In Parijs - 4Door: BootyLover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Nadat Elisa het water in was gedoken en haar billen lekker schuddend te water gingen begon er toch wel iets in mijn broek te groeien want man wat een lekker kontje heeft dat wijf. Ik probeer mijn stijve nog te bedwingen maar dan is het al te laat, ik..."
19-10-16
7.3
Een Weekje Geil In Parijs - 3Door: BootyLover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Parijs,
"We werden s ochtends wakker na onze heftige neukbeurt van gister. Vandaag gingen we en of ander museum bezoeken, en ja dat moest van school. Terugdenkende aan de avond van gister word ik wel weer een beetje geil en terwijl Laura opstond en in allee..."
17-10-16
7.7
Een Weekje Geil In Parijs - 2Door: BootyLover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"De nacht viel in Parijs en tegen twaalven gingen we allemaal naar onze kamer, Ik sliep gewoon in mijn boxer, Laura sliep altijd in haar lingerie setje zei ze. Of het nou waar is of niet, het is een genot om naar te kijken. Als we eenmaal in bed ligge..."
05-10-16
7.8
Een Weekje Geil In Parijs - 1Door: BootyLover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Parijs, Zonder Slipje,
"Mijn naam is Nick, 16 jaar en zit in de 4e klas van de HAVO. Het is halverwege het jaar en moet er een keuze gemaakt worden voor een buitelandexcursie, dan gaan met een groep naar het buitenland met school. Ik en mijn vrienden wisten wel waar we heen..."
01-10-16
7.8
Tweede Nachtje Parijs - 2Door: SexLadie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs, Vakantie,
"Meral en ik liepen samen terug naar de hotelkamer. Pratend over de plannen die we hadden met de jongens. We zouden al zoenend naar binnen vallen.. Het enige probleem was, dat we beiden geen sleutel mee hadden genomen Helaas, plannetje kon dan niet d..."
13-05-15
6.4
Tweede Nachtje Parijs - 1Door: SexLadie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs, Vakantie,
"Zowel Meral als ik waren een nachtje fijn blij gemaakt. Meral heeft een aantal maal sterretjes gezien door Lars. Hij schijnt een goede minnaar te zijn. Ben er toch benieuwd naar en vraag haar haar oren van het hoofd. Gelukkig kent niemand ons hier in..."
11-05-15
8.0
Nachtje ParijsDoor: SexLadie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs, Vakantie,
"Mam, pap dankjewel Geweldig dat jullie mij een weekendje naar Parijs sturen, naar Disneyland nog wel en ik weet hoeveel dat kost Zo begint het... Kan wel wat afleiding gebruiken namelijk. Mijn lieve vriendje heeft mij verlaten voor een of ander mor..."
09-05-15
7.6
ParijsDoor: NoShameNoFun
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Traditiegetrouw organiseerde onze school jaarlijks voor de 5e klas een studiereis naar Parijs. We logeerden in een kasteeltje ten zuiden van de stad en togen elke dag met onze bus naar het centrum of een bezienswaardige plek in de wijde omgeving. We ..."
17-03-15
7.0
Met Maartje In Parijs - 2Door: Enrico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Vanochtend was ik met mijn zusje Maartje in Parijs aangekomen voor een lang weekend. In ons appartement was iets gebeurd dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Maartje en ik hadden gezoend. En daarna had ze me gepijpt. Tot het eind. En alles doorge..."
23-04-14
8.0
Met Maartje In Parijs - 1Door: Enrico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Het is al jaren geleden dat ik met mijn jongere zus Maartje een lang weekend naar Parijs ging. Zij was begin twintig, ik eind twintig. Ik woonde al een paar jaar samen met mijn toenmalige vriendin, terwijl Maartje al jaren vrijgezel was. Op ..."
14-04-14
7.3
Parijs - 6Door: Gerardus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" i Hoe Bart en ik Frans flink te grazen namen. i Na al die uitwisselingen waren er nog wat vragen overgebleven bijvoorbeeld betreffende Frans, de chauffeur die ons beiden naar Parijs had gebracht. Waarom had hij Bart versjaggerd aan die tw..."
25-11-13
7.9
Parijs - 5Door: Gerardus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
" i De verteller Bart wordt door twee broers na een ontmaagding verkracht, maar wordt op wonderbaarlijke wijze gered. i Ik hoopte dat het nu over zou zijn en ik kon vertrekken. Maar hun wellust was nog niet bevredigd. Ze haalden mij van d..."
14-11-13
7.9
Parijs - 4Door: Gerardus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Bart vervolgde zijn verhaal. Je bent een mooie jongen en ik heb je lang genoeg bekeken en mijn lusten onderdrukt, nu ga je er aan mompelde Frans. Wat bedoel je stotterde ik Precies wat ik zeg. Ik wil je helemaal hebben . Ik begreep e..."
06-11-13
7.6
Parijs - 3Door: Gerardus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Na verloop van tijd. Erik, jij bent een geschenk uit de hemel, hoe kom jij hier verzeild Het wordt tijd dat we wat nader kennismaken, ik ben vreselijk benieuwd hoe deze schoonheid in mijn bed verzeild is geraakt . Deze nieuwsgierigheid is ..."
05-11-13
7.7
Parijs - 2Door: Gerardus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"De komende dagen zou ik vooral doorbrengen met het verkennen van Parijs. Wat een emoties Alle bekende toeristische plekjes werden bezocht. Ik beklom de Notre Dame, zag vanaf de Eifeltoren de stad aan mijn voeten liggen. Ook maakte ik voor het eerst ..."
29-10-13
8.0
Parijs - 1Door: Gerardus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Ik was net 18 toen mijn ouders vonden dat ik maar eens wat zelfstandiger moest worden. Ze boden me een verblijf in Parijs aan. Hiervoor kreeg ik een bepaald bedrag waarmee ik minstens een maand moest uitkomen. Thuis verdiepte ik me in allerlei mogeli..."
29-10-13
7.9
Terug Van Parijs - 3Door: Emily
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parijs,
" b Wat er vooraf ging b Een te bekende stem vloog met de wind mee en er vormde in mijn oor het droogste en meest gebruikte begroetingswoord Hey. Ik draaide me prompt om en liet mijn boodschappen vallen. Klatch Daar gingen de eieren...."
22-12-12
7.4
Terug Van Parijs - 2Door: Emily
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Ik loop door de straten van mijn gedachten terwijl ik starend voor me uit kijk en afwezig van mijn thee aan de ontbijttafel nip. Met een dromerige blik staar ik voor me uit tot er plots iemand achter me komt staan. Zachtjes leunt ze naar voor en legt..."
12-12-12
7.5
Terug Van Parijs - 1Door: Emily
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Ze duwde me op de bank terwijl ze me zwoel aankeek en op mijn schoot kwam zitten. Ik voelde haar zachte lippen op de mijne. Haar mysterieuze parfum drong mijn neus binnen en ik voelde hoe haar handen mijn lichaam langzaam verkenden. Mijn handen zaten..."
27-11-12
7.8
Weekendje ParijsDoor: Nienke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parijs,
"Afgelopen zomer was ik met mijn vriendin een weekendje in Parijs. Een dagje disney en een paar dagen ronddwalen in de stad zelf. Nadat we me de trein aan kwamen bij een van de hotels bij disney, gingen we het park in. Het was erg druk en de rijen bij..."
15-02-12
7.7
Weekendje ParijsDoor: Erik
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs, Vakantie,
"Wij gaan samen een weekendje naar een hotel in Parijs om lekker te genieten van het weer en elkaar. Daar aangekomen zoeken we direct de kamer op om even lekker te relaxen na de reis en ons op te frissen, ik ga eerst douchen en jij volgt na mij, schee..."
05-01-12
6.8
ParijsDoor: Beachgirl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Parijs,
"Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen Ik ben 18 jaar 1.78m lang heb half lang blond krullend haar. B cup. Ik heb een strak figuur. Vandaag was het eindelijk zo ver ik zou samen met een vriendin naar Parijs gaan via een busmaatschappij k..."
14-12-11
7.2
Fotografe In ParijsDoor: Dr. Jago
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Toen ik 35 was, werkte ik in Parijs als freelance fotografe. Ik woonde in een prachtig pand midden in de stad. Mijn studio was op de begane grond, op de eerste was het woon en eet gedeelte en op de tweede had ik 3 slaapkamers en een schitterende bad ..."
18-12-09
7.5
Een Geile Nacht In ParijsDoor: Pietjesnot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parijs,
"Zoals iedere klasgroep eens een reisje maakt, deden wij dat met school ook. We gingen naar Parijs. Een prachtige en romantische stad. Ik en een goeie vriend van me sliepen tezamen in 1 kamer voor 1 nacht. We hadden die dag samen wat rondgelo..."
08-08-09
7.9