Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ondeugend sexverhalen. In deze categorie staan 85 erotische verhalen.
Avondje Stappen - 5Door: HornyT
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Strapon, Vingeren,
"Vandaag heb ik de eerste dag van de seminar in Parijs. We hebben een leuke eerste avond gehad en de heerlijke ochtendseks met elkaar maakt dit al een goede seminar week. Helaas kon ik niet veel over haar denken want het is een drukke dag geweest. De ..."
07-07-24
9.0
Avondje Stappen - 4Door: HornyT
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Vingeren,
"Het is een week na ons trio bij Janine thuis met haar vriendin Romy als ik een appje ontvang van Janine met een foto. Op de foto ligt ze naakt op bed en ze heeft een glazen blauwe dildo in haar kut met de tekst daaronder Niet zo lekker als jouw hard..."
22-03-24
9.4
Ondeugend Terug Van Het ConcertDoor: Franciesco
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Borsten, Concert, Milf, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Tepel, Tepels,
"We waren op weg naar Maastricht. Mijn dochter en ik zouden samen naar een concert gaan. Aangekomen stond er toch al een wacht rij. We kwamen aan de praat met 2 leuke meiden. de deuren werden geopend en we stonden vooraan. Ik vond het leuk omdat met m..."
05-03-24
8.8
Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12-23
9.1
Ondeugend Kantje - 5Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje, Vakantie,
"De ochtendzon dringt zachtjes door de gordijnen, en ik word wakker naast Emma, die nog vredig slaapt. Mijn bewonderende blik glijdt over haar naakte lichaam het mooie bruine haar dat speels verspreid ligt, het lieve gezichtje met volle lippen waarva..."
01-12-23
9.1
Ondeugend Kantje - 4Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Milf, Ondeugend, Slet, Sletje, Vakantie,
"Met opwinding in de lucht en verlangen in onze harten regelen we een week verlof in Tenerife, waarbij we profiteren van de zeldzame gelegenheid dat de kinderen bij onze respectievelijke exen zijn. We boeken een last minute verblijf in een adult only ..."
14-11-23
9.2
Een Ondeugend Nichtje - 2Door: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Nicht, Ondeugend, Pijpen,
"Zondagochtend. Het was nog vroeg in de ochtend Ik ben gewend om ook in het weekend op tijd op te staan om mijn leefritme niet in de war te brengen. Door de week sta ik ook altijd vroeg op om naar mijn werk te gaan. Trouwens dan heb ik te..."
11-11-23
9.3
Een Ondeugend Nichtje - 1Door: Zorro
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Ondeugend, Oom,
"Ik keek een beetje verbaasd op mijn horloge, toen ik de voordeur open hoorde gaan. Marlies mijn nichtje was bij me op bezoek en ik weet hoe het gaat als ze komt. Marlies haar ouders wonen in een dorp en daar is echt niks te doen vandaar dat ze re..."
04-11-23
9.3
Ondeugend Kantje - 3Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ondeugend, Sauna, Slet, Sletje,
"De dagen na onze wandeling blijven de berichtjes van Emma binnenstromen, en elk bericht raakt een gevoelige snaar in mijn hart. Ze vertelt me hoezeer ze me mist, hoe leuk ze het vindt om met me te praten. Met elk bericht worden haar woorden intenser ..."
04-11-23
9.3
Ondeugend Kantje - 2Door: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Milf, Ondeugend,
" De volgende ochtend aan het ontbijt merkte ik dat Emma wat stiller was dan normaal. Haar glimlach leek minder uitbundig, en ze staarde een beetje in haar koffiekop. Ik kon aan haar merken dat er iets aan de hand was, dus vroeg ik haar wat er sch..."
29-10-23
9.4
Ondeugend TrioDoor: Franciesco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Hotel, Neuken, Ondeugend, Pijpen, Trio,
"Je zit aan de bar, benen over elkaar, kort rokje, strak truitje. Je borsten zitten stevig in de BH. De E cup komt goed naar voren in het strakke truitje. Je neemt het glas wijn met je vingers. Je nageltjes fel rood gelakt en brengt het naar ..."
27-10-23
7.6
Ondeugend Kantje - 1Door: Marduk Odin
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Milf, Ondeugend,
"Het is een warme ochtend op 1 september, en ik breng mijn dochtertje Jolien naar haar tweede jaar in de kleuterklas. Terwijl ze haar vriendjes gedag zegt, kijk ik om me heen en zie ik een mengeling van emoties bij de andere kinderen en ouders. Sommig..."
22-10-23
9.3
Ondeugend StelDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hotel, Milf, Ondeugend, Trio,
"Ik en mijn man Rick houden wel van een spannend sex leven, maar er is wel iets aparts aan. Hij vind het namelijk ook leuk dat ik door een andere jongere man geneukt wordt waar hij bij is. In dit waargebeurde verhaal beschrijf ik mijn waargebeurde erv..."
21-06-23
8.2
Hoe Ondeugend Zijn Kan UitpakkenDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ondeugend,
"Ik was eindelijk klaar met werken en liep naar mijn flatje toe. Ik was al bijna thuis toen ik iets roze in het plantsoen zag liggen. Ik keek om me heen maar zag alleen maar mensen in de verte en bukte me en toen ik het vastpakte zag ik dat het een me..."
13-09-22
8.8
Claudia Weekend+ - 1Door: Foxxie
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Ondeugend, Spanking,
"Donderdagmiddag mijn telefoon rinkelde, haastig rende ik de trap af ernaar toe en nam zonder te kijken op, Hallo met Claudia enigszins hijgend stond ik aan de telefoon. Nou ik weet niet wat jij aan het doen bent, al wil ik dat wel weten, maar ..."
18-04-22
8.7
Na De TennislesDoor: Obivions Fantasieën
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Douche, Ondeugend, Pijpen, Slet, Sletje, Tennis,
"Het onderstaande verhaal is samen met een co schrijver geschreven. We hebben er samen veel plezier aan beleefd. De co schrijver is Iris20 hier op deze site. Iris was in de vrouwenkleedkamer. Het was een vrij grote ruimte...."
14-04-22
9.1
Gluren Bij De Buren - 2Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buren, Buurvrouw, Gluren, Milf, Ondeugend, Pijpen, Slet, Sletje, Tiener,
"Als je deel 1 nog niet hebt gelezen raad ik je aan dat eerst te doen. Dit is weliswaar een losstaand verhaal, maar wat hieraan vooraf is gegaan is wel leuk om te lezen denk ik. Vragen of opmerkingen zijn zoals altijd hartelijk welkom via de reacties,..."
06-04-22
9.0
Gluren Bij De Buren - 1Door: Obivions Fantasieën
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buren, Buurvrouw, Gluren, Milf, Ondeugend, Pijpen, Slet, Sletje, Tiener,
"Het was een mooie zonnige voorjaarsdag. De temperatuur was aangenaam maar niet te warm en ik had vanmorgen wat schuur en schilderwerk gedaan in de achtertuin. Alles stond er weer netjes bij en kon er weer voor een paar jaar tegenaan. Ik besloot een b..."
05-04-22
8.7
Een Hete OntdekkingDoor: Qbart
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Bischierig, Massage, Ondeugend, Pijpen, Prostaat, Vingeren,
"Het was al weer een week of 2 na ons heerlijke strand bezoek. De hete middag in de duinpan had iets wakker gemaakt in ons. Tot die middag hadden we geen van beiden ooit nagedacht over seks met een ander erbij, laat staan over vrijen met iemand van he..."
28-02-22
9.0
Mijn Nichtje OndeugendDoor: Ikke13346
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Likken, Neuken, Nicht, Ondeugend,
"Dit verhaal is fictie maar merk dat ik zelf ook wel fijn vind om te lezen van andere schrijvers Mijn naam is Robert en ben aannemer. Ik ben nu bij me zus aan het verbouwen terwijl ze daar wonen. Mijn zus heeft een..."
27-02-22
7.8
Komt Mij Zo Bekend Voor - 1Door: Kareltje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Ondeugend, Trio,
"Ik ga jullie een verhaal vertellen waarvan je wellicht denkt he, dat komt mij zo bekend voor zeg . Het verhaal is simpel, ik ben al tien jaar getrouwd met Lotte, Lotte heeft een beste vriendin genaamd Emma, en Emma is stiekem al jaren ve..."
19-02-22
9.3
Een Onverwacht Hete StrandmiddagDoor: Qbart
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Buitensex, Duinen, Eerste Keer, Ondeugend, Strand,
"Al weken keken we uit naar dit weekend, onze agenda s hebben we met opzet leeg gelaten, we hebben niets gepland alleen dat we alle tijd voor elkaar zouden hebben. Ik doe s morgens de gordijnen open en tegen alle verwachtingen in is het heer..."
03-02-22
9.2
Een Leuke Avond UitDoor: Qbart
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Ondeugend,
"Maanden heeft alles dicht gezeten maar nu kan het eindelijk weer. Een gezellige uitgaansavond. We maken er dan ook iets speciaals van Lekker uit eten, naar de bioscoop en misschien daarna nog ergens naar een leuk caf . We kunnen niet..."
01-02-22
9.0
Een Ondeugende Dochter - 2Door: Danny17610
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Ondeugend,
"De volgende dag moest Lisette naar school om de boeken in te leveren. Een korte dag dus. Nog voor twaalf uur was Lisette al naar huis gefietst met haar beste vriendin Jessica. Jessica is een mooie blondine. Net als Lisette is ze ook een van d..."
21-10-21
9.1
Een Ondeugende Dochter - 1Door: Danny17610
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Ondeugend,
"Ik reed met mijn auto de oprit op. Ik stapte uit de auto en gooide mijn halflange krullende haren naar achteren. Fluitend opende ik de voordeur en liep naar binnen. Ik ben thuis Geen reactie Eerst haalde ik een koud biertje uit de koelkast..."
15-10-21
9.2
Mijn Schoonzus Verleidt Me - 6Door: Thick
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Neuken, Ondeugend, Schoonzus, Verleiden,
"Ik doe mijn ogen open, ik lig ik bed met mijn arm om mijn vrouw heen. Het licht van de maan schijnt tussen de gordijnen door. Het is een mooie heldere nacht. Ik denk terug aan de voorgaande avond. In gedachte voel ik de tong van mijn schoonzus over m..."
04-04-21
9.0
Mijn Schoonzus Verleidt Me - 5Door: Thick
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Ondeugend, Pijpen, Schoonzus, Verleiden,
" We komen na het eten bij jou thuis een afzakkertje halen , de woorden echo n na in mijn hoofd. Gelukkig betekent het dat ik niet alleen ben met mijn schoonzus, dan gebeurt er verder niks, of bedoel ik eigenlijk helaas Nu het zo dichtbij komt weet i..."
31-03-21
9.2
Mijn Schoonzus Verleidt Me - 3Door: Thick
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Ondeugend, Schoonzus, Verleiden,
"Waar ben ik nu in beland, het lijkt wel een droom... Vannacht heb ik me laten opgeilen door mijn schoonzusje Sabine, ze heeft me foto s en een filmpje gestuurd en ik heb me er heerlijk op afgetrokken. Vanmorgen voelde ik mij hier enorm schuldig over,..."
13-03-21
9.1
Mijn Schoonzus Verleidt Me - 2Door: Thick
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Ondeugend, Schoonzus, Verleiden,
"Het is zaterdag, ik word wakker van het licht dat door de ramen schijnt. Naast mij ligt mijn vrouw, wat is ze mooi. Ze ligt nog heerlijk te slapen. Ik denk terug aan afgelopen nacht, was het een droom Ik pak snel mijn telefoon erbij, nee......"
11-03-21
8.9
AntjeDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Ondeugend,
"Het was een te warme dag om iets te doen. Helaas moest ik wel volop aan de bak. Ik moest een reclame ontwerp binnenbrengen voor een cli nt. Het was een kleine opdracht en ik had het de afgelopen weken wat uitgesteld. Nu, moest ik er echt wel aan..."
04-02-21
8.8
Ondeugende VerleidingDoor: The-Explorer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Ondeugend, Strapon,
"Heerlijk lag hij te slapen. Het was toch wel wat laat geworden, maar oh wat was de avond lekker geweest. Ze hadden nog heerlijk liggen knuffelen, maar in elkaars armen in slaap vallen ging helaas niet door zijn apnoe. Als hij zijn maskertje niet opze..."
29-12-20
8.7
Opdracht Van Mijn Vriend - 1Door: Lotte29
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Ondeugend, Opdracht, Openbaar, Pornofilm, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal, leuk dat jullie de tijd willen nemen om mijn verhaal te lezen. Mijn naam is Lotte ik ben 28 jaar en ik ben 1,68 lang. Ik heb een slank en fit postuur en mijn grootste pluspunten zijn mijn billen en mijn heupen. Mijn vrien..."
15-07-20
8.8
Buurtsletjes - 5Door: Rach En Tess
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ondeugend, Slet, Sletje,
"Die avond was het ouderwets gezellig. Rachel, haar moeder en ik op de bank kijkend naar een of andere talentenjacht op RTL 7 terwijl Rachels vader, Mark, nog wat achter zijn laptop zat te werken.Tijdens de zoveelste reclame besloten Rachel en ik om o..."
11-07-20
9.0
Mijn Seks Leven In De Grote StadDoor: Bo De Jager
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend,
" i Heey, mijn naam is Bo. Ik ben 20 en beleef super veel op het gebied van seks met lekker vrouwen hieronder mijn verhaal over mijn eerste seksuele ervaring in een nieuw stad. i Ik zat alleen op het terras om naar mooie vrouwen te kijken ..."
02-07-20
8.0
Jong En OndeugendDoor: Anthony64
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend, Pijpen,
"Nederlands hondenweer. Kwam van mijn werk, had wat boodschappen gedaan voor het avondeten en het kwam met bakken van de hemel. Wel met buien maar toch. En natuurlijk net toen ik thuis aankwam en de auto uit moest stortte het enorm, wat een water. Ble..."
09-12-19
8.4
Het StrandDoor: LIza
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Betrapt, Ondeugend, Strand,
"Allang niks meer geschreven, hierbij een kortere fantasie. Soms, als me ondeugend voel, dan fiets ik naar het naaktstrand en dan ga ik stiekem vanuit de duinen naar mensen kijken. Dan kijk ik naar mannen en hun pikken en soms ook wel e..."
23-08-19
8.0
Mijn Ondeugende DochterDoor: Silverino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dochter, Ondeugend,
" i Dit keer gaat het over Sanne. Het is een vervolg op Zusje wil geneukt worden maar heeft een andere titel. i We zijn inmiddels 16 jaar verder. Sanne is opgegroeid tot een mooie meisje, ze is nu 16 en heeft cup 70D schat ik. Ze is niet ..."
14-08-19
7.7
Een Ondeugend BuurmeisjeDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Ondeugend,
"Het was vrijdagmiddag. Ik had vrij genomen. Het was warm en dus zat ik liever met een biertje in de tuin dan in de auto, op weg naar weer een klant. Op het terras, in mijn luie stoel, onder het zonnescherm was het goed te doen. Ik probeerde wat te le..."
26-07-19
9.3
Ondeugende Spelletjes - 10Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Op vrijdag sliep ik uit tot tegen de middag. Na een uitgebreide brunch ging ik al naar Phailin. Ik had iets met haar te bespreken. Zoals ik al wed gedacht had, moest ik eerst een tijdje wachten. Het was druk in de praktijk en ik was geen klant. Het v..."
25-06-19
8.8
Ondeugende Spelletjes - 9Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Ik besefte laat die avond dat ik de dag erna met Ishka had afgesproken. Ik bedacht me dat de meid waarschijnlijk weer opdrachtjes wilde doen en ik hiervoor geld nodig had. Ok, het was mijn eigen schuld dat ik in deze situatie zat, maar om eerlijk te ..."
03-06-19
8.4
Ondeugende Spelletjes - 8Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Ik kreeg van Phailin op dinsdagavond een bericht dat ze een zakenman had die wat langer wilde verwend worden. Toen ze aan hem had voorgesteld om Sam te booken was hij onmiddellijk enthousiast geweest. Hij wou de meid voor twee uur tot zijn beschikkin..."
02-06-19
8.4
Ondeugende Spelletjes - 7Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Ik had me fantastisch geamuseerd als voyeur, maar baalde ergens wel dat ik zelf niet actief was geweest. Met dat gevoel ging ik naar huis en het zorgde er vooral voor dat ik wat moeilijker in slaap viel later die avond. Rond een uur of twee sloten mi..."
02-06-19
8.4
Ondeugende Spelletjes - 6Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Ik gebruikte donderdag om wat te bekomen van mijn geilheid van de dag ervoor. Phailin had mij beloofd om enkele goede klanten te vinden voor vrijdagavond en verzekerde me dat dat niet zo moeilijk zou zijn. Op vrijdag ochtend voelde ik al de spanning ..."
31-05-19
8.4
Ondeugende Spelletjes - 5bDoor: Robin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Na nog geen tien minuten kwam Phailin terug met een langere man die kwiek de ruimte binnenstapte. Hij had ook een badhanddoek rond zijn middel. Phailin had haar massage uniform weer aan en liet de man plaatsnemen op de massagetafel. De nieu..."
31-05-19
8.6
Ondeugende Spelletjes - 5aDoor: Robin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"De dagen vlogen voorbij en voor ik er erg in had was het woensdag. Ik had met Phailin afgesproken dat ik wat vroeger zou komen. Eenmaal bij de praktijk aangekomen werd ik verwelkomd door de eigenares. Zonder veel uitleg leidde ze me naar een kelderru..."
30-05-19
8.7
Ondeugende Spelletjes - 4Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"De dag erna begon ik een plannetje te bedenken. Ik was beginnen fantaseren over een manier om van de meid te kunnen genieten en toch niet al mijn geld er door te jagen. Ik wist dat ze geld wilde verdienen en niet vies was om hier iets voor te doen. N..."
29-05-19
8.5
Ondeugende Spelletjes - 3Door: Robin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"De week erop ging ik op vrijdag weer naar het caf . Sam was glazen aan het afwassen. Ik liep naar de bar en begroette haar. We babbelde wat over koetjes en kalfjes, maar door de vele klanten werden we vaak gestoord. Uiteindelijk vroeg ik aan haar of ..."
28-05-19
8.5
Ondeugende Spelletjes - 2Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"De week erop ging ik al rond vijf uur naar het caf . Het was wat druilerig weer en ik ging ervanuit dat niet veel mensen op dit uur en met dit weer zin hadden om op caf te gaan. Ik had gelijk, want buiten mij was er enkel een koppel van middelbare l..."
27-05-19
8.8
Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cafe, Ondeugend, Spelletje,
"Al jaar en dag ga ik naar hetzelfde buurtcaf . Het is er gezellig en de pintjes zijn er nog betaalbaar, een zeldzaamheid dezer dagen. Recentelijk is het overgenomen geworden door een nieuwe eigenaar, die het caf gebeuren als een investering ziet. ..."
26-05-19
8.8
Ondeugende HannaDoor: UncleDrew
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Langzaam werd Tim wakker op een mooie zaterdagochtend. Het was een warme dag in de zomervakantie. Ze waren dit weekend bij de ouders van Dewi thuis. Hij deed zijn ogen open en zag zijn mooie vriendin Dewi naast hem liggen. Hij was al een paar jaar sm..."
01-05-19
9.0
Ondeugende Buurvrouw - 4Door: MrGhost
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Ondeugend,
"De volgende morgen toen ik wakker werd lag ik alleen in mijn bed. Evelien was al uit bed gegaan. Toen ik beneden kwam en dacht haar ondeugende koppie met dat heerlijke lijfje, waar ik vannacht zo van had genoten, daar aan te treffen, had..."
01-04-19
9.0
Ondeugende Buurvrouw - 3Door: MrGhost
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Ondeugend, Plas, Plassen,
" i Wederom bedankt voor jullie positieve reacties. Het verhaal gaat verder. Helaas heb ik in dit gedeelte een aantal dingen behoorlijk moeten veranderen. Sommige dingen zijn in het echt anders gelopen maar globaal komt het verhaal overeen..."
26-03-19
8.7
Ondeugende Buurvrouw - 2Door: MrGhost
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Ondeugend,
"Dank voor jullie reacties. hier het vervolg. veel lees plezier. Nadat wij elkaar heerlijk hadden gewassen met een overvloed aan zeep zodat alles lekker glad en glibberig was spoelden we ons schoon. Na de douche uitgezet te h..."
23-03-19
9.0
Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Ondeugend,
"Doordat ik door mijn ex behoorlijk in de ellende kwam te zitten waardoor ik mijn huis noodgedwongen moest verkopen, woon ik al een aantal jaar in een rijtjeshuis in een achterstandswijk. Op zich is het hier best te doen en heb ik meer contact me..."
20-03-19
8.4
Ondeugende BlondineDoor: Fantasycometrue
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Ondeugend,
"Heey ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Roos 17 jaar oud heb lang blond krullend haar en heb een volle cup D, ook mijn kontje is prominent aanwezig. Ook word ik vaak nagekeken door mannen. Verder speel ik in het eerste dames team bij H..."
10-05-18
8.2
De Ondeugende StewardessDoor: Thom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend, Pijpen, Stewardess, Toilet, Werk,
"Dit verhaal is waargebeurd maar sommige namen zijn veranderd. Voordat het avontuur begint zal ik me even voorstellen. Ik heet Max en toen dit gebeurde was ik 28 jaar. Mijn haar is vrij kort en heeft als haarkleur Bruin. Ik werk voor een investeringsm..."
02-01-18
7.9
Ondeugende StiefdochterDoor: Rockerinleather
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aziatisch, Ondeugend, Pijpen, Stiefdochter,
"Sinds mijn ouders gescheiden zijn, zit ik vaker alleen in mijn kamer. Ze zijn nu al 5 jaar gescheiden en mijn moeder heeft een nieuwe vriendje. Hij is wel 10 jaar jonger dan haar. Ik heb nooit geweten dat mijn moeder op haar vijftigste nog een vriend..."
16-12-17
7.5
Ondeugende LeerlingeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Ondeugend,
" i Hallo lezeressen en lezers, ik schrijf deze serie uit mijn fantasie n, die ik al een tijdje heb met een jonge en geile liefhebster van mijn verhalen. Niets in deze serie is waargebeurd, anders dan in mijn fantasie. Namen, locaties en gebeurtenisse..."
15-08-17
8.7
Ondeugend In De MetroDoor: Jack
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ondeugend, Vakantie,
"Ik wil jullie over mijn ervaring vertellen opgedaan in de metro van Parijs. De metro van Parijs is vrij groot en het is een lang traject vanaf het Disney resort naar Parijs toe. Mijn man en ik zijn hier van de zomer geweest en hebben Disney land bezo..."
25-07-17
7.9
De Ondeugende JuffrouwDoor: De Wandelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Het was weer eens zover. De ouderavond van ons zoontje, op de basisschool. Ons zoontje wil zeggen, van mij en mijn ex. We waren al weer een paar jaar gescheiden maar hadden destijds wel samen besloten om ter wille van Thijs, onze zoon, samen zo veel ..."
29-05-17
8.9
Ondeugende StiefdochterDoor: Willem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend, Stiefdochter,
"Hmmm, ik rek me uit en wordt langzaam wakker. Wat heb ik lekker geslapen. Kwam vast door die geile neukpartij gisteravond waarbij ik mijn vriendin, Sanne, in al haar gaatjes heb gevuld. Ik trek het dekbed nog eens goed over ons heen, want het voelt e..."
13-04-17
6.8
Ondeugende OogjesDoor: Milaa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend,
"Samen liepen Mila en Tim het zwembad binnen. Ze vonden het leuk om als koppel te gaan sporten, en deze keer hadden ze besloten om samen een uurtje te gaan zwemmen. Eenmaal aangekomen bij het zwembad liepen ze samen een kleedhokje binnen. Beiden begon..."
29-12-16
7.8
Ondeugende Nichtjes - 6: De BarbecueDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Barbecue, Nichtjes, Ondeugend,
"Bij de buren aangekomen rook ik al de geur van een barbecue en toen mijn nichtjes en ik de hoek om liepen zagen we de twee zonen van Sandra al druk doende met het vuur. Fleur en Renske liepen gelijk op de twee jonge mannen af en omhelsden hen alsof z..."
17-11-16
8.6
Ondeugende Nichtjes - 5: Zomervakantie 3, Da...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend, Strand, Vakantie, Zomer,
"We waren inmiddels al drie dagen in het park en Fleur was helemaal los gekomen. Ze wilde nadat ik haar geneukt had alleen nog maar seks en ik moest haar af en toe echt afremmen om niet in de problemen te komen, als ze me weer eens betaste in de openb..."
31-10-16
8.3
Ondeugende Nichtjes - 4: Zomervakantie 2, Ee...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend, Vakantie, Zomer,
"De volgende ochtend was ik vroeg wakker en zat aan de eettafel de krant te lezen, toen de meiden de trap af kwamen zetten. Ik keek even over mijn krant naar de trap en bekeek mijn nichtjes met veel plezier. Ze zagen er dan ook weer heerlijk uit in hu..."
29-09-16
9.0
Ondeugende Nichtjes - 3: Zomervakantie 1, De...Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend, Vakantie, Verjaardag, Zomer,
"In de laatste week voor de zomervakantie was de zestiende verjaardag van Renske. Uiteraard was ik uitgenodigd en aanwezig bij deze speciale verjaardag. Renske vierde haar verjaardag in twee delen, te weten eentje voor de familie en eentje voor haar v..."
21-09-16
8.9
Ondeugende Nichtjes - 2: Fleur Is Nieuwsgier...Door: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend,
"In de weken die volgden op de vorige logeerpartij werden Fleur en ik steeds opener naar elkaar. Ze was erg nieuwsgierig naar wat jongens en meisjes met elkaar konden doen. De jongen uit haar klas, waar ze een oogje op had, bleek een ongelofelijke pla..."
20-09-16
8.5
Ondeugende Nichtjes - 1: PreludeDoor: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes, Ondeugend,
"Mijn naam is Rob, ik ben 45 jaar en al heel lange tijd vrijgezel. Ik heb af en toe wel een korte relatie met een vrouw, die ik voornamelijk via internet leerde kennen, maar ik vond het vrije bestaan veel te leuk en makkelijk om mij te binden aan een ..."
16-09-16
8.4
Isa, De Ondeugende BabysitterDoor: Peter1948
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ondeugend, Oppas,
"Mevrouw en Meneer van Doorn moesten er eens broodnodig een avondje tussen uit. Vier maanden geleden was hun baby, Rens geboren , en hadden de laatste maanden weinig nachtrust gehad. Vanavond zouden ze een snelle hap nemen en naar hun favoriete club g..."
30-07-16
7.6
Ondeugende CollegaDoor: Easylover30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Ondeugend, Waargebeurd,
"Goedemiddag, Edwin hier. De afgelopen periode heb ik meerdere waargebeurde ervaringen hier gedeeld. De herbeleving van die geile momenten zijn zo leuk dat ik ook vandaag weer een waargebeurd verhaal met jullie wil delen. Ik kijk uit naar jullie react..."
22-10-15
7.9
Ondeugende Ontmoeting - 2Door: Joy 😍
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend,
"Langzaam laat hij de dildo in me glijden. Hij zet meteen de trilstand volop aan, dit voelde heerlijk, ik voelde plekjes waarvan ik nooit had gedacht daar iets te voelen. En dan ook nog zoon heerlijke vent die je met stralende ogen aankijkt en zelf oo..."
24-12-14
8.4
Ondeugende Ontmoeting - 1Door: Joy 😍
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Het is een gewone Dinsdag nacht zo rond een uurtje of 2 ,ik zit rustig achter mijn laptop en verveel me een beetje. Ik begin wat rond te kijken op het internet. Nadat ik mijn Facebook al 20 keer opnieuw had bekeken en mijn ongelezen mailtjes ook alle..."
24-12-14
8.4
Ondeugende JuliaDoor: Raymon
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Ik een 30 jarige jonge man had laatst een avontuurtje met mijn buurmeisje Julia . Het begon allemaal vrij onschuldig met een beetje stoeien in mijn pas geplaatste zwembad. Maar het eindigde allemaal veel onschuldiger dan verwacht ...."
08-12-14
7.0
Ondeugende EliseDoor: Smiley
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend,
"Elise is een schattige meid van 16 lentes jong. Samen met haar oudere zus Kiara van 17 woont ze bij haar moeder, sinds haar ouders op jonge leeftijd gescheiden zijn. Haar vader spreekt ze niet meer, maar samen met haar moeder en oudere zus,..."
23-03-14
7.3
Ondeugende JessicaDoor: Don Quichot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
" Jessica, kom je . De achttienjarige brunette hoorde haar moeder beneden aan de trap op haar roepen. Ze zuchtte, pakte haar koffer en liep de trap naar beneden. In de gang stonden al twee koffers gereed. Waarom moeten we in godsnaam zo vroeg ver..."
15-06-12
7.4
Ongehoorzaam & OndeugendDoor: Orange
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ondeugend,
"Een maandje of wat geleden had ik aan Lies gevraagd of eigenlijk haar de opdracht gegeven om een kousen te gaan dragen naar haar werk op de dagen dat ze een jurkje of rok moest dragen en daarvan aan mij een foto te versturen met haar I phone. Dit all..."
28-01-12
7.9
Ondeugende Vlinder - 2Door: AnnemiekXL
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Om half n sta ik aan haar bureau, ze glimlacht en staat op om haar colbert aan te trekken. Ik kijk naar haar schitterend postuur, haar rokje zit als gegoten om haar strakke billen. Ik zie een sexy zakenvrouw en niet de Vera zoals ik haar inmiddels ..."
19-11-11
8.2
Ondeugende Vlinder - 1Door: AnnemiekXL
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Gatver, het is weer zo ver. Ons jaarlijks personeelsfeest vindt vanavond plaats en, plichtsgetrouw als ik ben, ga ik er met frisse tegenzin naar toe. Ik heb het niet zo op met dit soort feestjes, maar ja het hoort en meestal valt het ook reuze mee. D..."
10-09-11
7.8
De Ondeugende Vrouw - 4Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ondeugend,
"Linda Winter herkende amper de vrouw die vanuit de spiegel naar haar keek. Niet fysiek maar meer het gevoel doordat ze precies wist wat ze als bijna veertigjarige getrouwde vrouw en moeder in de laatste weken was geworden. Ze was zwak gewees..."
08-05-10
8.0
De Ondeugende Vrouw - 3Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Linda Winter walgde van zichzelf. Ze haatte wat ze was geworden. Eerst had ze haar man bedrogen. Later was ze gechanteerd om hem weer te bedriegen en wel met de beste vriend van haar zoon, Mike. Maar het ergste van alles was dat ze wist dat ..."
30-04-10
7.7
De Ondeugende Vrouw - 2Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ondeugend,
"Terwijl ze haar eigen intense orgasme uitreed sloot ze haar ogen en gaf ze zwijgend aan zichzelf toe dat alles wat ze had gezegd waar was. Ze was een slet. Ze was een hoer. Ze had haar liefhebbende man bedrogen nog geen twee maanden geleden had ze ge..."
18-04-10
7.9
De Ondeugende Vrouw - 1Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ondeugend,
"Linda Winter was een prachtige vrouw. Ze hield zichzelf in een perfecte conditie, vooral omdat ze de moeder van twee kinderen was en de veertig snel naderde. Ze had het lichaam waar mannen hun hoofd voor draaide als ze langs liep, iets wat ze donders..."
14-04-10
8.0
Ondeugende Sletje - 2Door: Star
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend, Slet, Sletje,
"Ik word net wakker en ik zie dat je nog slaapt. Je bent mooi zo, je bruine haren tot over je schouders met een mooie slag erin, die mooie lippen, dat schattige neusje en die kuiltjes in je wangen. Als ik aan de rest van je lichaam denk word ik alweer..."
23-04-09
7.3
Ondeugende Sletje - 1Door: Star
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend, Slet, Sletje,
"Eerst was je wat onwennig aan me. Je zat naast me in de auto en je was nog al stil. Heel anders dan hoe ik je kende namelijk een vrolijke kletskous die ook nog eens ontzettend geil kon zijn. Ons laatste gesprekje had er toe geleid dat jij nu naast me..."
12-09-08
6.9
Ondeugend MiddagslaapDoor: DeOpdrachtGever
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ondeugend,
"Afgelopen zomer had ik eindelijk weer eens een dagje voor mezelf. Mijn vriend was werken. Ik had s ochtends even lekker het hele huis opgefrist, de tuindeuren stonden open en ik zat heerlijk te genieten van een kop thee op een luie stoel in het zonn..."
16-01-08
6.9