63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Schoolmeisje sexverhalen. In deze categorie staan 59 erotische verhalen.
Nova - 2Door: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Dwang, Openbaar, School, Vingeren, schoolmeisje,
"Ik werd de volgende ochtend wakker met een super gevoel. Geen gepest of getreiter vandaag. Ik had de totale macht over die trut. Het gevoel van haar warmen mond en het geluid van haar kokhalzen zaten nog vers in mijn geheugen. Ik bekeek mijn telefoon..."
05-11-23
8.8
Thuiswerken - 3Door: Monicah8
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kuisheidsgordel, Meester, Onderdanig, Schoolmeisje, Slet, Sletje, Thuiswerken,
"Na het vorige deel ging de week door, dag voor dag begon hij meer van me te verwachten. hij liet me rustig wennen aan elke stap, dinsdag leek erg op de maandag, sexy outfit, werken op mijn knie n en een paar keer geneukt worden. Ma..."
15-11-22
8.4
Mysterieuze Gebouw - 3Door: Centerfold
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Gluren, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Lerares, Milf, Moeder, School, Schoolmeisje, Trio, Vingeren, Zoon,
"Als Arjen is vertrokken, wordt hij al weer opnieuw geil. Hij is echt een hopeloos geval. Hij bedenkt wat hij hier aan zou kunnen doen. In zijn schooltijd was hij lang verliefd op de lerares Nederlands, daarom besluit hij zijn oude school nog eens te ..."
24-10-22
9.0
Gymleraar DickDoor: Raket
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Gymleraar, Leraar, School, Schoolmeisje, Vingeren,
"Ik zal me even voorstellen ik ben Dick Wanders, 45 jaar en gymleraar van beroep. Als gymleraar van de plaatselijke VWO opleiding heb ik het genoegen om dagelijks te genieten van het uitzicht op prachtige tienermeiden die lichamelijk volop i..."
18-09-22
8.6
Iedereen Doet Het - 5: AnnemiekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballet, Eerste Keer, Jeugdliefde, Schoolmeisje, Schoonzus, Tiener, Zwager,
"Wauw Wat was dat, gisteren bij Lia Stond daar ineens Peter voor mijn neus Zelfs na al die jaren vijfentwintig, welgeteld, sinds ik hem voor het laatst gezien heb, hij moet toen zeventien geweest zijn herkende ik hem direct. Een jaar eerder had..."
29-07-22
9.0
Meneer Hermsen Geeft Bijles DuitsDoor: Saturn
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leerling, Leraar, Neuken, School, Schoolmeisje,
"Dan gaat de bel. Bis n chste Woche Over twee weken een proefwerk Ik meld het maar, dus straks geen smoesjes dat jullie geen tijd hadden om te leren besluit meneer Hermsen de les. Als de leerlingen met veel geroezemoes hun spullen inpakken..."
21-07-22
8.5
RosalieDoor: Libido Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Cosplay, Rollenspel, Schoolmeisje,
" Dit verhaal gaat over Rosalie. Zij is de vriendin van Suzan zie Suzan 3 waarmee ik samen met hen een heerlijke dag heb beleefd. Ook met het zusje van Rosalie zie Vera heb ik leuke avonturen gehad. Rosalie is 17 jaar en een knappe mei..."
16-07-22
8.8
Emma - 2Door: Libido Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cosplay, Fotoshoot, Schoolmeisje,
"Dit is het vervolg op Emma s avontuur die Sanne en ik op een mooie zomerse dag samen met haar hebben beleefd. Emma is de 18 jarige dochter van kennissen die we hebben leren kennen via fetisj feestjes waar Sanne en ik regelmatig naar toe gaan. Emma is..."
22-06-22
9.0
Lotte Moet Nablijven...Door: Raket
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Bijles, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Nablijven, School, Schoolmeisje, Slikken,
"Het was vrijdagmiddag en Lotte zat te wachten tot de bel ging. De zestienjarige Lotte zat in de vierde klas van de Havo in het Drentse Hoogeveen. Lotte is een leuke sportieve meid. Ze is met haar 1.55m lengte niet groot en heeft een supe..."
07-06-22
8.9
SchoolmeisjeDoor: Groningenstel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Meester, Ontmaagd, Ontmaagding, Schoolmeisje,
"Binnen Liesje stond zenuwachtig voor de deur van de hoofdmeester Ze had braaf 3 keer geklopt op de deur en nu hoorde ze een harde stem binnen roepen. Ze had hier helemaal geen zin in en was het liefst ergens anders. Het was ook al weer 16..."
20-05-22
7.9
KerstmanDoor: Groningenstel
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstman, Kerstmis, Ontmaagd, Ontmaagding, Schoolmeisje, Tiener,
"ho ho ho zei de kerstman terwijl hij de kamer binnenkwam. Liesje keek verschrikt op. De kerstman wat doet hij nou hier. Hallo Liesje zei de kerstman. Liesje zat nog verbaasd op de bank en stamelde, hallo kerstman. Ik hoorde van mij..."
22-04-22
8.6
Daan Wordt Vernederd In Het ScheikundelokaalDoor: Saturn
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Gluurder, Neuken, Onervaren, School, Schoolmeisje, Vernederen, pompen,
"Het is vrijdag en Daans laatste les zit er op. Andere leerlingen spoeden zich luidruchtig naar de volgende les voor hen moet het weekend nog even wachten. Met een zomerse, huiswerkloze middag in het verschiet slentert hij richting de uitgang van de ..."
01-04-22
8.8
Patrick - 7: Vervolg Engelse LesDoor: Smoske
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoolmeisje,
"Nadat we even pauze hadden gehouden zei ik tegen Tamara zullen we verder gaan met de les Graag meneer Eigenlijk zijn de namen voor mannen kleding niet zoveel bijzonders , het zijn hoofdzakelijk broeken , shirts , sokke..."
01-05-21
7.9
Hoertje In WordingDoor: Robin
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Schoolmeisje, Studenten,
" Ik ben een beginnende snapchat meester. Een aantal fantasie n zou ik graag werkelijkheid zien worden. Dus ben je opzoek naar een meester, mag je me altijd contacteren en kunnen we bespreken wat kan en niet. Snapchat Robin199717 Vera ..."
18-02-21
8.0
Marlies - 8: Mijn SybianDoor: Marlies
Reacties: 51
Lengte: Lang
Tags: Blond, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Oudere Mannen, Schoolmeisje, Sybian,
" Hoi, als jonge vrouw die heel erg van seks geniet en zeker ook een exhibitionistische kant heeft, kan je sinds de zomer mijn verhalen lezen. Deze gaan over mijn seksuele ontdekkingstocht sinds mijn 17e. In de Marlies reeks heb ik sindsdien 7 verha..."
09-10-20
9.4
Kostschoolmeisjes - 17Door: Sexlover
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nonnen, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Squirten, Vingeren,
"Zuster Astrid liep samen met zuster Agnes door de hoofdgang en ze besloten om buiten het terrein van het klooster naar Judith te gaan zoeken, want mogelijk had ze zich daar ergens verstopt. Ze liepen helemaal om het klooster heen en gaven hun ogen go..."
16-09-20
8.9
Kostschoolmeisjes - 16Door: Sexlover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kostschool, Likken, Nonnen, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Ondertussen waren van de tweetallen die Griselda had samengesteld, niet veel meer over. Kelly en Sheila kwamen, toen ze vanuit de kelder naar boven liepen, Wendy en Sumalee op de gang tegen. Sheila gaf aan dat ze liever met Wendy verder wilde zoeken...."
26-08-20
9.1
Kostschoolmeisjes - 15Door: Sexlover
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kostschool, Likken, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Tongzoenen,
"Maar helaas voor Grace en Ruth, die zich amper nog durfden te bewegen, zagen ze door een kiertje van het gordijn dat het zuster Antonia was die uitgebreid de kapel begon te inspecteren. Met ingehouden adem zagen ze de non langs alle banken lopen en a..."
01-08-20
9.1
Kostschoolmeisjes - 14Door: Sexlover
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Likken, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Zuigen,
"De volgende ochtend zaten de meisjes in het klaslokaal voor de Engelse les. Zuster Astrid die deze les normaal gaf, was er niet omdat zij de hele dag van Griselda op haar kamer moest blijven. Zuster Elisabeth viel voor haar in, maar na twintig minute..."
03-07-20
9.1
Kostschoolmeisjes - 13Door: Sexlover
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kostschool, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"De boswachter draaide zich om en liep terug naar de centrale post die aan de rand van het bos lag. Van daaruit zette hij koers naar het klooster voor een gesprek met hoofdzuster Griselda, want wat hij allemaal gezien had, baarde hem zorgen...."
05-06-20
8.7
Kostschoolmeisjes - 12Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
" Eindelijk alleen met ons twee n, zuchtte Rebecca, terwijl ze, bij een beekje dat dwars door het bos stroomde, stopte met wandelen. Zeg dat wel, reageerde Kelly lachend, kom, dan gaan we daar lekker pootjebaden Rebecca knikte en even l..."
21-04-20
9.3
Kostschoolmeisjes - 11Door: Sexlover
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Grace en Ruth keken angstig naar het oude, rimpelige gezicht en zagen ook een wijsvinger met een vieze, zwarte nagel die het gebaar maakte van komen jullie eens naar buiten toe. Op trillende benen verlieten ze het tuinhuisje en bleven voor zuster Gr..."
19-03-20
9.1
Kostschoolmeisjes - 10Door: Sexlover
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Likken, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Terwijl Kelly met Sumalee in de kelder bezig was, zat Rebecca in de bibliotheek aan een tafel. Ze moest boeken met een beschadigde boekrug repareren en daarna verstevigen. Ze was boos op zuster Astrid, die tegenwoordig de corveetaken onder de meisjes..."
20-02-20
9.3
Kostschoolmeisjes - 9Door: Sexlover
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Likken, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Tongzoenen,
"Zestien meisjes zaten aan het ontbijt en praatten zachtjes met elkaar. Zuster Elisabeth hield met een vriendelijk gezicht toezicht en at zelf ook een boterham mee. Inmiddels waren er drie weken, na het avontuur van Kelly, Rebecca, Ruth en Grace op de..."
04-01-20
9.0
Kostschoolmeisjes - 8Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Likken, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Zuigen,
"Voorzichtig slopen Kelly, Rebecca en Ruth in de richting waar de stemmen vandaan kwamen. Steeds duidelijker hoorden ze die en het leek alsof het jongens waren. Ze keken elkaar verbaasd aan, want dit was toch een kostschool voor uitsluitend meisjes D..."
18-12-19
8.9
Kostschoolmeisjes - 7Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kostschool, Likken, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"In de dagen die volgden, hielden Kelly, Rebecca, Ruth en Grace zich rustig. Ze verlangden echter steeds meer naar seks met elkaar, maar kregen daar de gelegenheid niet meer voor. Daarom planden ze toch weer een nachtelijk bezoek aan de zolder, want h..."
20-11-19
9.3
Kostschoolmeisjes - 6Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kostschool, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Nadat tien minuten waren verstreken, kroop Grace onder de tafel uit en liep naar de voorraadkast waar haar drie vriendinnen in opgesloten zaten. Ze rammelde aan de deur en riep zachtjes Ik ben er nog, maar de deur zit op slot Kelly, Rebecca ..."
26-10-19
8.9
Schoolmeisjes Dagen Uit - 2Door: KomMaarGenieten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Waargebeurd,
"Geniet maar van het tweede deel van deze serie. Net als in deel 1, wordt de tekst van de leraar in het vet geschreven. Veel leesgenot. Even een korte introductie. Ik plaats al sinds juni 2016 verschillende soorten verhalen op opwin..."
25-09-19
8.5
Schoolmeisjes Dagen Uit - 1Door: KomMaarGenieten
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Waargebeurd,
"Beste lezers, dit verhaal is een duo gesprek samen geschreven met een andere schrijver. Om alles duidelijk te maken staat de tekst van het meisje normaal geschreven en de tekst van de man in het vet geschreven. Veel leesplezier en laat zeker e..."
09-09-19
8.2
Schoolmeisjes Dagen UitDoor: Zomaar75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
" Dit verhaal is geschreven samen met een bevriende schrijfster. Het is geschreven vanuit twee verschillende perspectieven. Geniet ervan , zoals wij hebben genoten van het samen schrijven Oh my God, dat voelt lekker Ik ben weer in zo..."
07-09-19
8.8
Kostschoolmeisjes - 5Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kostschool, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Na hun eerste nachtelijke bezoek aan de zolder, zaten Kelly, Rebecca, Grace en Ruth s middags op een bank in de tuin. Het was heerlijk warm in de zon en ze genoten van het uur dat ze in de tuin mochten doorbrengen. Van zuster Gerarda hadden ze te ho..."
29-08-19
9.0
Kostschoolmeisjes - 4Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kostschool, Likken, Orgasme, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Standje 69, Tongzoenen,
"De dagen nadat dokter Simpson Baker, zoals ze volledig heet, voor de halfjaarlijkse controle geweest was, verliepen als vanouds voor de meisjes. Tijdens het eten mocht er niet gepraat worden en het leek alsof hoofdzuster Griselda met de dag strenger ..."
24-06-19
8.7
Kostschoolmeisjes - 3Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kostschool, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Squirten,
"Het luik ging steeds verder open en een oud, gerimpeld gezicht kwam tevoorschijn. Kelly en Rebecca hadden niets in de gaten en gingen kreunend verder met elkaar te beffen. Zuster Griselda zag waar ze mee bezig waren en loeide met overslaande stem W..."
18-05-19
9.1
Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Standje 69, Tongzoenen,
"Die nacht sliep Kelly slecht, wat volledig te wijten viel aan haar pijnlijke, rode billen. De verkoelende gel had iets van verlichting gebracht, maar het brandende gevoel was er niet helemaal uitgegaan. Griselda had haar flink met die paardrijzweep g..."
12-03-19
8.7
Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Tongzoenen,
"De zestienjarige Kelly Jason stond met haar koffer voor een eeuwenoud klooster en ze trok aan het koord dat aan de voordeur hing. Binnen klonk het geluid van een koeienbel en precies n minuut later werd de deur opengedaan. Een non van zestig jaar, ..."
18-02-19
8.1
Schoolmeisjes Controle - 21Door: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Schoolmeisjes, voor controle naar de schoolarts, deel 21. Als je hier pas voor het eerst iets over leest, kan je beter bij deel 1 beginnen. Het was nu bekend dat Dupont de aanslag had overleeft, alhoewel hij er ernstig aan toe was, recht..."
12-02-19
8.2
Het Volleybalteam - 20: Carnaval - 2, Het Schoolm...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Volleybal,
"Carnavalsmaandag. Wakker worden met een kater. Gedachtes van die zondag die door mijn hoofd schieten. Momenten met Mila, afgewisseld met Sandy, maar voornamelijk een onbestemd gevoel dat er iets nog niet afgerond is. Wat had ik graag met Mila een ste..."
22-03-18
8.9
Schoolmeisjes Controle - 20Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Een speciaal deel .vijf jaar later. Hoe zou het de meiden zijn vergaan Hoe is het met de vaders Waarom dit 20ste deel. Men ging er vijf jaar geleden van uit dat Dupon bij die bom aanslag om het leven was gekomen. Door de hevige brand is e..."
17-07-15
5.8
Schoolmeisjes Controle - 19Door: Angela
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Dupon had een weekend geregeld in een padvinders honk in het bos Hij huurde het gebouwtje en op Donderdag hoorden alle meisjes die mee hadden gedaan met het onderzoek, dat er komend weekend werd ge valueerd Chantal en Belinda, waren daar d..."
15-07-15
6.0
Schoolmeisjes Controle - 18Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Dupon had het verstandig gevonden, maar even een paar dagen niet op school te verschijnen Waar had hij dat verdomde dvdtje gelaten Dat zat hem dwars. Als hij die bij Belinda was kwijt geraakt, dan had hij haar nu niet meer onder controle Nog erger..."
14-07-15
5.9
Schoolmeisjes Controle - 17Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Dupon bezocht Sam in de gevangenis. Zo Sam hoe gaat het Je ziet er slecht uit Lekker opbeurend die Dupon. Ik voel me behoorlijk genaaid Ook al was ik fout wat Belinda betrof. Ik was zo verschrikkelijk geil op haar en baalde..."
12-07-15
5.7
Schoolmeisjes Controle - 16Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Laura vertrouwde het niet en vroeg aan haar eigen huisarts een briefje voor een vrouwenarts in het ziekenhuis. Ze belde later met het ziekenhuis voor een afspraak. Ze kreeg te horen, dat ze was genoteerd bij Van der Bleeke FF..gauw opschri..."
11-07-15
5.8
Schoolmeisjes Controle - 15Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Besneden, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Vakantie is officieel voorbij. Maar de schoolarts was nog niet klaar Het werd een lijvig rapport. Dupon besloot eerst maar eens naar Chantal te gaan, voor een gesprek met haar vader. Die was meestal toch thuis. Dan kon hij daar de eerste ge..."
10-07-15
7.1
Schoolmeisjes Controle - 14Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Besneden, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Sam werd natuurlijk opgesloten en nu moest Marion het personeel van hun restaurant uitleggen waarom Sam niet meer kwam. Ze gooide er alles uit en draaide er niet om heen waarom Sam nooit meer in het restaurant mocht komen. Marion vertelde ge..."
09-07-15
5.7
Schoolmeisjes Controle - 13Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Sam zei tegen Marion, ik moet zo dadelijk nog even naar de zaak. Sam gooide de plastic tas met het zwarte trainingspak en bivak muts in de auto en reed naar de school. Hij parkeerde achter de school tussen de bosjes. Hij kende d..."
08-07-15
5.8
Schoolmeisjes Controle - 12Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Belinda had nu haar First cum in haar mondje te pakken. Ze vond een keer eigenlijk wel genoeg want ze wilde geen slet zijn. Het klaarkomen was wel lekker maar het pijpen hoefde van haar niet zo. Maar ja, als je wilt klaarkomen en je wilt nie..."
07-07-15
5.7
Schoolmeisjes Controle - 11Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Sam heeft nu een probleem, ook al weet hij dat nog niet. Zijn dochter wist dat hij op haar geilde en zijn vrouw wist het nu ook Ze vonden haar slipje vol met sperma in de wasmand hoe verachtelijk ziek moest je zijn Marion vind het een grot..."
06-07-15
6.0
Schoolmeisjes Controle - 10Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Sam stond met de handen in zijn haar, zijn geilheid was er de oorzaak van dat hij nu zijn dochter zo hier zag staan. Net ontmaagd door die vreselijke schoolarts. De sperma liep nog steeds uit haar kutje. Wat is er verdomme gebeurt hier ..."
05-07-15
6.2
Schoolmeisjes Controle - 9Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Laura lief en geil en gewillig voor haar papa, was het gebruik door Peter al wel gewend. Maar wat haar de afgelopen nacht op het kantoor van de schoolarts op school was overkomen Was toch wel van een heel andere orde. Laura was nu echt door..."
03-07-15
6.6
Schoolmeisjes Controle - 8Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Tara was giga geil op haar vaders pik klaar gekomen en wist dat ze dit vaker Wilde. Misschien had de arts wel gelijk en was ze wel geschikt om als tienerhoertje geld te verdienen. Tara wist nu natuurlijk nog niet, dat ze over een aantal maa..."
03-07-15
6.8
Schoolmeisjes Controle - 7Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Verdorie, wat een raar onderzoek..ook, ze wou dat ze er nooit aan begonnen was, o nee het was een contract dat haar pa en ma hadden ondertekend. Hoi pa. Zei ze, toen ze via de keuken deur binnen kwam, die ze ook maar gelijk in het slot d..."
10-04-15
5.4
Schoolmeisjes Controle - 6Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Tara liep het huis in en haar moeder wees haar er op dat ze smurrie aan haar mond had zitten, nog. Ik weet niet wat jij allemaal uitspookt Maar was het dan wel even fatsoenlijk af, je vader hoeft het niet te zien dat je sperma aan je mond hebt. Wa..."
08-04-15
5.4
Schoolmeisjes Controle - 5Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Voor Chantal, veranderde er opeens veel, nu ze in het bijzijn van haar vader, min of meer verplicht door de schoolarts werd geneukt i.v.m. een landelijk onderzoek en daardoor haar vader alle remmen overboord zette en haar maar gelijk zijn vette lul l..."
08-04-15
5.5
Schoolmeisjes Controle - 4Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"De tijdelijke schoolarts Dupon, die het project meisjes van 16 17 jaar begeleide in een onderzoek wat zogenaamd landelijk plaats vond. Wat een idee is van de leraar Peter, de vader van Laura. Was nu op eigenhoutje het onderzoek aan het uitbreiden. Om..."
08-04-15
5.4
Schoolmeisjes Controle - 3Door: Angela
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"De vakantie was aangebroken en bij Peter thuis, de leraar op school, die samen met schoolarts Dupon, dat zogenaamde landelijke onderzoek hadden opgestart, voor 16 17 jarige meisjes, met een enkele uitzondering voor enkel zeer geile 18. Peter..."
08-04-15
5.5
Schoolmeisjes Controle - 2Door: Angela
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"De betreffende meisjes krijgen een speciale pil, die de werking van hun antizwangerschap pil uit schakelt Naar een idee van Peter uit Belgi . De schoolarts was lekker vroeg. Want hij had er zin in. Lekker een beetje aan die geile sletjes vo..."
07-04-15
5.9
Schoolmeisjes Controle - 1Door: Angela
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Naar een idee van Peter uit Belgi , die dan ook in dit verhaal de rol krijgt van de leraar. Het is al bijna einde schooljaar, meester Peter die in een aantal klassen les gaf en daar best wel een behoorlijk aantal bloed mooie meisjes had zitt..."
07-04-15
6.3
Het SchoolmeisjeDoor: Horny_Robert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
"Ik ken haar nu bijna een jaar. Maaike heet ze. Iedere dag fiets ik naar mijn werk, wat ongeveer een half uur in beslag neemt. Zo ook, een jaar geleden. Ik heb best een hoog tempo qua fietsen en voel in mijn rug dat er iemand mij probeert bij te houde..."
23-12-12
6.9
Schoolmeisje En RectorDoor: Hans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School, Schoolmeisje, Schoolmeisjes,
" Hallo lezeres, hieronder een verhaal geschreven door mezelf. Het is een wens fantasie van mij...in de hoop iemand te vinden met belanstelling hiervoor. Ben zelf een getrouwde man van 44. Groetjes H. Als je als stout schoolmeisje bij d..."
05-11-05
6.4