Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Sport sexverhalen. In deze categorie staan 50 erotische verhalen.
Vak S - 2Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Sport, Voetbal, Zwanger,
"Vorige keer heb je kunnen lezen hoe ik Sjors, 19 jaar. De drie 18 jarige meiden Veronique, Adriana en Kirsten, tijdens het voetbalkamp heb mogen ontmaagden. Het is daar zeker niet bij gebleven. Twee weken gebeurt er niets. We appen wel met ..."
17-07-24
9.4
Vak S - 1Door: Sjors
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Sport, Voetbal,
"Als klein jongetje was ik al geobsedeerd door voetbal. Niet alleen kijken. Maar ook zelf tegen een bal schoppen. Dus toen bij de lokale club op voetbal mocht. Was ik zeker als een kind zo blij. Niet dat ik super goed ben. Ik kan best een balletje tra..."
11-07-24
9.2
De Knie BraceDoor: De Cock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Beffen, Sport,
" i Namen zijn veranderd, de gebeurtenis niet i Jaren geleden, werkte ik bij een orthopedische instrumentmakerij. Een bedrijf waar we allerlei hulpmiddelen maakten voor mensen met de een of andere beperking. Soms waren dat perman..."
06-06-24
9.3
Nick Geeft Bijles - 40Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Douche, Legging, Sport, Zusjes,
"Met Esmee nog naakt en vastgebonden op de grond liggend in de woonkamer krijgt ik pots een melding dat Lisa mij wil facetimen. Ik zit nog op de bank zonder enige kleren aan en in alle paniek neem ik op naar Esmee te hebben gezegd please stil te zijn...."
05-03-24
9.3
BenteDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Douche, Dwang, Neuken, Pijpen, Sperma, Sport, Sportschool, Tiener,
"Bente is een sportieve jonge meid. Met haar 16 jaar was ze al regelmatig in de sportschool te vinden. Het liefst kwam ze er iedere avond. Dit had twee redenen. De eerste was omdat het haar droom is om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap atle..."
22-10-23
8.9
De Selectie - 2Door: Daniel19770
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Neuken, Sport, Tiener,
"Het was weer een vroege ochtend, maar toch was ik vervuld met trots. Ik werd door de dokter gisteren opgedragen om deel te nemen aan de elite eenheid. Dit is iets waar ik slechts ooit iets over gehoord had, maar ik wist niet dat het ook echt bestond...."
02-10-23
8.9
Basic FitDoor: NoMercy001
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Sport, Spuiten,
"Henk heeft de laatste tijd een hoop wisseldiensten waardoor het sporten steeds minder wordt en over zijn seksleven met Ingrid maar te zwijgen. Al zeker 2 maanden is er niets van gekomen en Henk voelt zijn zak zo nu en dan zeer doen zo vol dat zijn ba..."
16-09-23
9.3
Schoolmeiden Monique En Jeannette - 2Door: Jenny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Blond, Brunette, Lesbienne, Likken, Minnares, Plas, Plassen, Sport,
"Blonde Monique was een leuk slank meisje van achttien jaar met een golvende bos witblond haar dat ver op haar smalle rug hing. De sportieve meid was niet zo groot maar ze was altijd vrolijk en uitdagend en met haar lieve apenmondje vonden alle jongen..."
28-06-23
8.3
Nick Geeft Bijles - 9Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Fitness, Massage, Sport,
"Even mijn hoofd leeg maken in de sportschool denk ik dan en ben heerlijk in gedachte verzonken. Denkend aan mijn geile neukpartij die ik met Puck gehad heb ben ik nu aan het trainen. Ik ben aan het trainen met zo n gewichtsbal, ook wel slambal genoem..."
05-03-23
9.0
Satisfyer Pro - 3Door: Opwindend
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Snapchat, Sport,
"De opbouw van het verhaal is traag, maar wees gerust. Zoals de titel doet vermoeden komt ook dit speeltje nog in actie. Of dat in dit deel gaat gebeuren... b Op het moment dat ik de kleedkamer uitloop zie ik Monica al staan. Ze heeft een ve..."
02-03-23
7.6
Satisfyer Pro - 2Door: Opwindend
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Satisfyer, Sport,
"Zodra ik de foto heb verstuurd is het ook echt bedtijd. Ik besluit me voor de spiegel nog uit te kleden en ben tevreden met wat ik zie. Mijn borsten zijn bijna perfect te noemen, mijn buik is strak en mijn benen mooi vol. De wekelijkse gym sessies he..."
20-02-23
8.4
Macho TennisleraarDoor: Narcis
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Dronken, Gespierd, Leraar, Lul, Neuken, Sport, Spuiten, Tennis, Travestie, Uitdagen, Vreemdgaan, Wedstrijd,
" b 1. Uitdaging b De tennisleraar van m n dochter is oogverblindend knap en erg stoer en sexy. Gespierde vent met beeldschone gelaatstrekken en een zelfbewust airtje. Z n wellustige ogen verraden dat ie aan niks anders denkt dan seks.Hij..."
10-02-23
8.8
De Tweeling: David En PatriciaDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Broer, Drank, Dronken, Neuken, Pervers, Sport, Turnen, Tweeling, Zus,
"David en Patricia waren een tweeling van zeventien die al vanaf hun jeugd goed met elkaar konden opschieten en alles samen deden. Natuurlijk leken ze sterk op elkaar, ze waren allebei jong en slank en hadden knappe gezichten. David had dik geelblond ..."
08-01-23
7.9
Sport Spuit Lockdown - 3: SlotDoor: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Corona, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Quarantaine, Sport, Vrienden,
"Het is maandag 20 januari 2020 broer Glenn viert zijn 19e verjaardag en ik moet nog drie weken wachten totdat ik 16 ben. Ik ben ietsje later bij het gezamenlijke ontbijt in de heel vroege ochtend en zie Glenn van grote afstand stralen. Dat doet me e..."
06-12-22
8.9
Kimmy In De KlimhalDoor: Kimmy2006
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Fantaseren, Sport, Toilet, Vingeren,
"Ik schatte hem een jaar of 25, hooguit 30. Ik zag hem niet direct, toen we de klimhal binnenstapten. Het vriendje van Nikky is er geregeld na school te vinden en omdat onze laatste twee lesuren uitvielen, had ze ons gevraagd naar Mats te gaan kijken...."
02-12-22
8.5
Schaatsen En Scharen - 2Door: Love And Pleasure
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Likken, Scharen, Sport, Tiener, Vingeren,
"Hoe laat het precies was geworden was niet duidelijk, maar dat ze pas in slaap vielen na het feestje en hun afterparty in bed ergens in de buurt van 5 uur was heel aannemelijk. Toch werd Brechtje alweer rond half 9 wakker omdat ze nodig moest plass..."
07-11-22
9.1
Schaatsen En Scharen - 1Door: Love And Pleasure
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Likken, Scharen, Sport, Vingeren,
"Volledige focus, maximale aanspanning en concentratie, PANG En ze gaat er vandoor Zo snel als ze kan laat ze haar benen het zware werk doen en in slechts een paar meter glijdt ze met een enorme snelheid over het ijs. Ze doet dit al sinds ze een kle..."
31-10-22
9.1
Sporten Hoeft Helemaal Niet Leuk Te ZijnDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sport,
"Ik was nu al een half uur aan rennen over het bospad. Hier ging ik iedere zaterdag naartoe omdat je zo n lekkere route kon lopen en het was altijd weer een genot. Ik had nu een nieuw geel pakje aan en dat zat geweldig. Normaal had ik altijd een broek..."
20-10-22
8.3
Sport Spuit Lockdown - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Sport,
"In de kerstvakantie van 2019 2020 kon ik Tyler terugkijken op een vijftal kwartetten en kwintetten met medebasketballers. Bastian met zijn behoorlijk forse lul was inmiddels 16 en liep qua lengte tegen de 1.90 m aan. Zijn lul was ook ietsje in leng..."
12-09-22
8.8
Sport Spuit Lockdown - 1Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedkamer, Kwartet, Puber, Sport,
"Het is inmiddels meer dan een jaar geleden. Hier in Nederland werden we eindelijk verlost van regelmatig onbegrijpelijke beperkingen vanuit de overheid. Ja, natuurlijk was het nieuwe virus geen grapje, maar toen het begon in 2020 was ik zestien ..."
06-09-22
8.8
De Hand - 1: Evert Ontmoet RichardDoor: Semper
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Jong En Oud, Sport,
"Het was een zonnige ochtend in De Haan toen Evert vroeg opstond en de gordijnen opende van zijn slaapkamer. Voor het eerst zou hij enkele weken alleen zijn in het vakantiehuisje dat zijn ouders lang geleden gekocht hadden. Ieder jaar verbleven de oud..."
18-08-22
8.7
Shiloh - 3: WraakDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Coach, Sport, Striptease, Vernederen, Wraak,
" b Jake b Het schooljaar was zo goed als gedaan. Het enige dat er nu nog restte voor de laatstejaars waren de inschrijvingen voor universiteiten en colleges. Wie dat kon, had een beurs veiliggesteld. Niet dat de meeste dat nodig hadden op..."
17-07-22
8.9
Een Week Met Kelly - 6Door: Mickey Hard
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Met Familie, Sperma, Sport, Sportschool, Vader,
" b Zaterdag b Het was zaterdagavond. Kelly was thuis. Haar moeder en haar stiefvader Mickey waren weg en Tony had een paar vrienden uitgenodigd Richard, Nick en Jason. Alle 3 kende Kelly goed na wat er eerder die week in de kleedkamer van..."
08-06-22
8.9
Een Week Met Kelly - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Bikini, Buurman, Met Familie, Rimmen, Sport, Stiefvader, Tuin, Vader, Zoon,
" b Woensdag b De woensdag was voor Kelly een rustdag Geen sport, uitslapen en alleen s middags college. Al vroeg was het heerlijk zonnig weer. Toen ze naakt uit bed stapte en de badkamer binnenstapte stond Tony daar te douchen. ..."
25-05-22
8.9
Een Week Met Kelly - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Fitness, Met Familie, Neuken, Pijpen, Sport, Sportschool, Stiefbroer,
" b Dinsdag b Het was vroeg in de ochtend toen Kelly zich klaarmaakte om weer eens naar de sportschool te gaan. Ze ging naar haar stiefvader Mickey om de sleutel van de sportschool te vragen. Zo kon ze zelf heerlijk sporten voor openingstij..."
24-05-22
8.9
Een Week Met Kelly - 1Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fitness, Leerling, Leraar, Pijpen, School, Sport,
"Degenen die Kelly goed kennen zullen niet geloven dat ze nog niet zo lang een beetje een onzeker meisje was. Net iets te stevig en een beetje beschaamd over haar te grote borsten die dat extra benadrukten. Toen kwamen er ook nog grote verand..."
23-05-22
8.4
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 2Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Donkere Mannen, Kleedkamer, Marokkaans, Sport, Voetbal,
" b Hee iedereen, bedankt voor de reacties op mijn eerste verhaal. Ik weet dat het aan de korte kant was, maar ik wilde even kijken of er animo voor was blijkbaar wel . Als een man met een harige reet ben ik blij dat zoveel mensen het geil vinden. H..."
14-05-22
8.9
De Harige Kontjes Van Het Voetbalteam - 1Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 12
Lengte: Kort
Tags: Behaard, Kleedkamer, Kort, Marokkaans, Sport, Voetbal,
"Pieter is nerveus. Het is de eerste dag dat hij gaat trainen bij zijn nieuwe voetbalteam. Het is een seniore team dus met 18 jaar is Pieter wel de jongste. Pieter hoopt dat dit team hem namelijk wel gaat accepteren. Pieter heeft namelijk iets wat de ..."
12-05-22
7.9
Shiloh - 2: VerjaardagscadeautjeDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Coach, Eerste Keer, Sport, Vernederen, Vreemdgaan,
" b Vlotte samenwerking b In april was het eindelijk zover. De eerste drie matchen hadden ze vlot gewonnen en de vierde nipt verloren. De sfeer in het team zat prima en als bij wonder hield coach Johnsson zich aan de afgesproken deal. Hij w..."
16-04-22
8.9
Shiloh - 1: Voor Wat Hoort Wat ...Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Coach, Pijpen, School, Sport, Vernederen,
" b Voor wat hoort wat b b Het probleem b i Roep me niet zo na i Shiloh zuchtte, het leek een haast onmogelijke opdracht om dit team om te vormen tot een goedlopende machine. Kwaad keek ze naar de twee meiden d..."
19-03-22
8.8
Lars Wordt Volwassen - 4: Eerste KeerDoor: Pieter024
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Pijpen, Sport, Tiener,
" i Lars vertelt i De dag van nieuwe ervaringen was nog niet voorbij. Zo zat ik voor het eerst met Noah in mijn kamer. Ik had daar niet eens een eettafel. Die was wel in huis, maar stond in de gezamenlijke keuken. We gingen er niet aan zit..."
04-03-22
9.1
Nieuwe WorkoutDoor: Johnny B
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bukkake, Chantage, Dp, Dubbele Penetratie, Fitness, Roodharig, Sperma, Sport,
"Het was zaterdagavond, Janne was al een paar uur aan het werk in de gym. Ze werkte hier nu een ruim een jaar. Ze vond het wel prima, al moest ze eens in de zoveel tijd ook in het weekend s avonds werken. Maar dan waren de leden die kwamen sporten we..."
01-03-22
8.8
Lars Wordt Volwassen - 3: FotoshootDoor: Pieter024
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Pijpen, Sport, Tiener,
" i Noah vertelt i Lars zat gespannen en gefrustreerd tegenover me in een vergaderhok, terwijl andere collega s binnen druppelden. Godver, nou wil ik twee dingen bespreken, en het was de bedoeling dat het er maar n was. En eigenlijk zij..."
21-02-22
9.0
Moeders Van Koen En Bart - 1Door: Centerfold
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Sport, Trio,
"Koen en Bart zijn twee zeventienjarige vrienden. Ze zien er beiden goed uit, maar hebben allebei nog geen verkering, omdat ze alle tijd in sporten steken. Momenteel zijn ze aan het trainen voor de marathon en dan blijft er geen tijd over door die mei..."
20-01-22
9.1
Joran En Kian - 1Door: TommyS
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Sport,
" Nog n rondje , riep Joran naar Kian die voor hem uit reed. Ze hadden het mountainbike rondje bij Dorst, vlak bij Breda van 7 kilometer nu al 3x gereden, en Joran kon geen genoeg krijgen van het scheuren over het glooiende parcours in het ..."
06-01-22
9.1
Personal TrainerDoor: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slet, Sletje, Sport, Standje 69,
"Nieuwe lockdown, sportscholen weer dicht. Balend klikt Sonja de tv uit en denkt waarom sportscholen dicht Bewegen is toch goed . Ze klikt haar internet open en opent de site van haar sportschool en pop up komt op het scherm met de tekst sportschoo..."
02-01-22
8.7
SportenDoor: Nanko
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Sport, Vreemdgaan,
"Hi Kees jij bent zo druk dus Ik ben maar even gaan sporten appt ze, het duurt even voor haar appje wordt gelezen.. Kees is druk aan zijn oldtimer aan het sleutelen en omdat hij zijn gsm aan de oplader had hangen leest hij het nu pas. Ze hee..."
30-12-21
8.6
Na De SportDoor: Marc
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Likken, Sport,
"Met een groep vrienden speelden we een voetbalmatch op amateurniveau. We wonnen de match en in de kantine werden enkele glazen pils gedronken om dit te vieren. Nadien verzeilden we in een danscaf waar het feestje werd verder gezet. Er w..."
13-12-21
8.5
Een Verrekte Kuit - 1Door: Mariska Vergooij
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Moeder, Ontdekken, Sport, Tiener, Zussen,
"Hoi ik ben Mariska, inmiddels 22 jaar en ik wil je de komende verhalen mee terugnemen naar de periode waarin ik sexueel actief ben geworden. Ik hoop dat je houdt van lezen, want ik heb veel te vertellen. Ik neem hier wel mijn tijd voor, want volgens ..."
18-11-21
9.0
Dikke Leerling En Lerares Betrapt - 5Door: G.B.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Leerling, Lerares, Marokkaans, Onderdanig, Sport, Tepelklemmen,
" b i u In de eerdere delen heb ik Erica, een volle donkerblonde lerares en Fatima, een ronde Marokkaanse leerlinge betrapt, op de mbo school waar ik directeur ben. Ik heb stiekem gekeken hoe ze elkaar om de beurt domineerden, wat me bijzonder geil..."
05-10-21
9.2
Militaire Dienst - 4Door: Tim
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Sport,
" i Serge kwam over me heen hangen, likte mijn zaad van mijn buik en gaf me een tongzoen waarbij ik mijn eigen sappen proefde. Wat ben jij een heerlijke vent Tim. En kuste me intens. Ik voelde zijn slapper wordende pik uit mijn kontje glijden en voe..."
03-09-21
8.9
Rondje RennenDoor: John Arnhem
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Hardlopen, Sport,
"Na een half uurtje besluit ik even gas terug te nemen. De zon is net onder maar het is een zwoele avond. Dat zorgt ervoor dat ik bij het rennen voorzichtig aan moet doen. Niet overdrijven, niks forceren. Ik loop langzaam verder en besluit bij het ban..."
15-05-21
8.5
Fleur In De JongenskleedkamerDoor: Megadeth
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Blond, Hockey, Kontje, Sport,
"Na de opwindende zomer van vorig jaar, toen Fleur onder andere haar strakke ronde billen en roze tienerpoesje op het naaktstrand aan een vreemde oude man tentoonstelde, begint het deze lente bij haar weer te kriebelen. Fleur heeft vandaag h..."
01-04-21
8.7
Fotosessie Met De Sportieve KinesisteDoor: Azuurblauwe Sinaasappel
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Model, Romantiek, Sport,
" i Ik hou van experimenteren met standpunten, vertelmanieren en spanningsbogen. Daarom kan je hieronder een ander soort verhaal vinden dan jullie van mij gewoon zijn het speelt zich af over een langere periode in de tijd, is wat trager van opbouw, ..."
26-03-21
9.5
Verwaarloosde EchtgenoteDoor: Tribble
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Sport, Tiener, Verzoek,
"Mijn huwelijksleven was na een aantal jaren huwelijk ingedut, mijn man was steeds meer met zijn carri re bezig en maakte lange dagen en moest daarbij ook regelmatig op reis. Ons seksleven beperkte zich tot een enkel nummertje per maand en voor de..."
26-02-21
8.9
Kom Op Dit Wou Je Toch!Door: Axel69
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Eerste Keer, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Sauna, Sport, Zwembad, Zwemmen,
" 27 vroeg Nico en spuugde wat water uit. Nee joh, 35 zei Richard met een grote grijns en streek zijn natte haar naar achter. Maar ik ben je vaak voorbij gezwommen Ik ga veel harder weg zei Nico. Dat klopt een beetje, Nico...."
23-10-20
8.7
Joules - 2Door: Chantum25
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Hipster, Instagram, Model, Sport,
"Het is net middag wanneer ik haar nummer selecteer op m n telefoon. Ja, ja, ik ga veel te snel volgens alle dating regels maar daar heb ik lak aan. Het voelt voor mij al alsof we die fase voorbij zijn. Met Julia. Klinkt er opgewekt aan de ..."
03-10-20
9.6
Joules - 1Door: Chantum25
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Instagram, Model, Pijpen, Romantiek, Sport,
"De eerste warme lentedagen zijn in zicht, vandaag is zo n dag. Hoewel het s ochtends nog erg fris is stijgt de temperatuur al gauw naar de 20 graden. Voordat het zover is trek ik mijn hardloopkleding aan en stap snel de deur uit. Zo n dag maakt de m..."
01-10-20
9.2
Mijn Eerste JudolesDoor: YvesDeSlechte
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Sport,
"Ik weet niet welke sport er nou cht bij me past. Teamsporten lijken me leuk, ik ben dol op de dynamiek in een groep, maar individuele sporten lijken me ook wat. Daar krijg je waarschijnlijk meer de kans om je te ontwikkelen, je bent onafhankelijk. ..."
15-09-20
9.0
Sport MassageDoor: Hetero
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Massage, Sport,
"Begin tachtiger jaren, studeerde ik in Amsterdam. Ik was net over de 20, was opgegroeid in Gelderland, en genoot met volle teugen van het vrije Amsterdamse leven. Natuurlijk kwam ik ook in aanraking met de gay scene , stond daar tolerant tegenover, ..."
08-09-05
6.9