63.206 Gratis Sexverhalen
Toch wel spannend, die ander jongen in huis...en wat maakt het uit, het is toch geen familie! Oh, broertje...kom eens helpen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Stiefbroer sexverhalen. In deze categorie staan 42 erotische verhalen.
White Doctor Coats - 3: GenezendDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Mexico, Naakt, New York, Stiefbroer,
" Mummy haalt me op van Corpus Christi Airport. Nadat we elkaar uitvoerig hebben geknuffeld zoeken we op het arrivals plaza een terrasje, we hebben allebei dringend behoefte aan koffie. Zodra we zitten moet ik meteen mijn verhaal kwijt. Ik vertel mu..."
18-02-24
9.5
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 3Door: Threepio10
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Eerste Keer, Missionaris, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Striptease, Taboe, Tiener,
" 1. Een kus op haar voorhoofd Ze kwam mijn kamer binnen in de lichtblauwe tuinbroek die ze vaak aan had. Onder haar blote enkels droeg ze zwarte gympen. Een beetje nerveus friemelde ze aan haar korte donkerbruine haar terwijl ..."
20-01-24
9.4
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 2Door: Threepio10
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus,
" 1. Inleiding Maike, mijn zeven weken jongere stiefzus en ik hadden deze middag een heel fijn gesprek gehad. We hadden naar elkaar uitgesproken wat we al een tijdje aanvoelden, maar nog geen naam hadden gegeven. We hadden sterke gevoel..."
13-01-24
9.1
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 1Door: Threepio10
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" 1. Inleiding Lang hadden we ons gevoel allebei genegeerd, of nee, volledig over het hoofd gezien. We woonden onder hetzelfde dak, als waren we broer en zus. Maar eigenlijk waren we dat natuurlijk helemaal niet. Vanaf het moment dat we..."
03-01-24
9.0
Stiefzus Verliefd En Zwanger Van MijDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Klaarkomen, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Oma, Pik, Stiefbroer, Stiefzus, Zwanger,
"Ik woon al jaren bij een gezin in dordrecht omdat mij ouders mij niet konden opvoeden .Ik ben maarten 22 jaar en mijn stiefzus was van een tweeling ze heet Els en is 21 jaar ze woon zins 2 jaar op haar eigen omdat ze vaak met haar vader ruzie had, B..."
01-01-24
6.6
Stiefzus - 1Door: Nachtjager38
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"Ik ben een jaar of 11 wanneer mijn vader en moeder gaan scheiden. Mijn moeder heeft na een jaar of 3 een nieuwe vriend. Hij heeft ook nog een dochter. Ik krijg een goede band met mijn stiefzus. Met mijn stiefvader loopt het minder goed. Mijn stiefzus..."
25-12-23
9.1
Krengerig Stiefzusje - 3: OntkrengtDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Stiefbroer, Stiefzus, Therapie,
" Zojuist heb ik mijn stiefzusje Nathalie vastgebonden op bed achtergelaten, open en bloot, met een tril ei in d r kutje. Het hoort bij de strafexpeditie die ik tegen haar begon, omdat ze zich nog steeds ultiem krengerig gedraagt en de afgelopen jar..."
31-05-23
9.5
Krengerig Stiefzusje - 2: GenomenDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dwang, Groepsex, Met Familie, Slavin, Stiefbroer, Stiefzus, Straf, Trilei, Vastgebonden, Vibrator,
" Mijn pa en mijn stiefmoeder Ymke willen zo nodig een wereldcruise maken, daardoor kreeg ik het genoegen ruim zes weken op mijn krengerige stiefzusje te mogen passen. Nathalie, ze is nog maar net zestien jaar en misschien wel het mooiste meisje e..."
25-05-23
9.3
Krengerig Stiefzusje - 1: GechanteerdDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Slavin, Stiefbroer, Stiefzus,
" Kom op, it die kleren, en snel een beetje want anders doe ik het bijt ik mijn bitch van een stiefzusje toe. Enkele uren eerder heb ik haar op moeten halen uit het politiebureau, voor de tweede keer betrapt op winkeldiefstal, lingerie natuurlij..."
20-05-23
9.7
Komkommertijd - 1: De KomkommerDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiefbroer, Stiefzus,
"Niks te doen. De verveling was gewoon killing. Eindelijk vakantie en niks te doen... Het was net uitgegaan met m n vriendje. Net voor de vakantie. Want hij wilde los zijn als hij met zijn vrienden naar Marbella gaat... Triest figuur... Maar goed. I..."
05-05-23
8.6
White Line Fever - 2: Nieuw BeginDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Naaktstrand, New York, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" Mijn vriendje Chuck bracht me met mijn boedeltje van Corpus Christi naar New York City, waar ik geneeskunde ga studeren. Chuck moet van zijn dad Nicolas honderden miles verderop in Harvard een studie doen en omdat ik niet geloof dat die afstand tu..."
27-04-23
9.6
Blck Familie Affaires - 17: Sletje In De MaakDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus,
"Ze had gewacht. Ze had al zolang gewacht voor haar gevoel. Twee. Hele. Dagen... Charles had haar nog vriendelijk gevraagd wat zij vandaag ging doen, en zei daarna dat hij straks ging sporten. Daar had ze op gewacht. Charles was van huis. Net als Fien..."
23-04-23
8.6
White Line Fever - 1: AfscheidDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 65493 White Trash 1 Pikorde.html White Trash A . Voor de tweede keer duw ik zijn hand weg come on Chuck, wat is er nou niet..."
23-04-23
9.5
White Trash - 4: Hengelen (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Met Familie, New York, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" Op school is de rust weergekeerd nadat ik m n excuses aanbood voor mijn iets te heftige actie met dat filmpje van Nate zijn pik in mijn poes. Wel is het sindsdien zo dat ik qua vriendinnen ergens in between zit, mijn oude clubje ben ik kwijt, wa..."
18-02-23
9.7
Stieffamilie - 4: Koesteren (slot)Door: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" Sinds enkele dagen hebben Noortje en Hein seks met elkaar. Aanvankelijk was het wennen en zoeken, vooral voor Hein, die nog maagd was, maar inmiddels vliegen de vonken eraf. Het lijkt erop dat ze naar elkaar op zoek waren en elkaar gevonden hebben..."
21-08-22
9.5
Stieffamilie - 3: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" Noortje en Hein hebben voor het eerst samen seks. Bij Hein thuis in de huge bungalow van zijn pa werkten ze eerst intensief aan de huiswerkopdracht om als duo elkaars identiteit in beeld te brengen. Hun gesprek daarover leidde tot een h..."
17-08-22
9.8
Eerste ErvaringDoor: Biman92
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Stiefbroer,
"Hoi, mezelf even voorstellen. Ik ben een 29 jarige kerel die pas op zijn 19e besloot uit de kast te komen. Daarvoor was ik allemaal beetje zoekende hoe de vork nu juist in de steel zat. Ben ik Bi Hetero Of toch Gay Uiteindelijk blijkt het bi te zi..."
16-08-22
8.9
Stieffamilie - 2: AftastenDoor: Zazie
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" Noortje en Hein hebben bij hem thuis afgesproken om te gaan werken aan de huiswerkopdracht, om in tweetallen de eigen identiteit in beeld te brengen. Het is bloedheet en de afspraak om na afloop het zwembad achter in de tuin in te duiken, bloot, o..."
14-08-22
9.6
Stieffamilie - 1: OntmoetenDoor: Zazie
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Gothic, Nerd, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" De hele klas valt stil als het nieuwe meisje binnenkomt. serieus, echt, het opv llendste meisje dat ik ooit zag klein, felgroene ogen, een warrige krullenbos donkerrood haar, een paar staafjes door haar lippen, spitse tieten in een kort top..."
11-08-22
9.5
Een Week Met Kelly - 4Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Fitness, Gangbang, Groepsex, Met Familie, Sportschool, Stiefbroer,
" Donderdag Op donderdag was Kelly weer flink aan het trainen in de gesloten sportschool. Ze had alle apparaten en materialen voor zichzelf en kon er een heerlijke zware workout van maken. Meer dan 2 uur had ze getraind en haar hele lic..."
26-05-22
8.9
Een Week Met Kelly - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Fitness, Met Familie, Neuken, Pijpen, Sport, Sportschool, Stiefbroer,
" Dinsdag Het was vroeg in de ochtend toen Kelly zich klaarmaakte om weer eens naar de sportschool te gaan. Ze ging naar haar stiefvader Mickey om de sleutel van de sportschool te vragen. Zo kon ze zelf heerlijk sporten voor openingstij..."
24-05-22
8.9
25 Jaar Getrouwd - 12Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Stiefbroer, Stiefdochter, Stiefvader, Vader,
"Na het douchen en het aantrekken van wat lichte zomerkleding lopen we naar de keuken om iets te eten. Roos zit al in bikini op het terras van de vroege zon te genieten en naast haar zie ik ons buurmeisje Maria zitten. Dat is echt een volwassen dame g..."
25-12-21
8.8
Hoe Nu Verder - 1Door: Ohboy1977
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Neuken, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"Na de beslissing om te stoppen met de relatie had Dani l nog steeds gevoelens voor Sabine. Hij wist het kon niet want ze waren nu ten slotte familie. Het was toch niet zijn schuld dat zijn moeder en haar vader verliefd op elkaar zijn geworde..."
08-10-20
8.8
StiefbroerDoor: Hornyboy2005
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Blowjob, Stiefbroer,
"Ik word wakker en ik ben bij mijn vader mijn ouders zijn gescheiden ik hoor mijn stiefbroer mijn naam roepen, ik stap half wakker uit mijn bed en ik zeg, huh ja wat is er hij antwoord daar op. Gast ik loop je al bijna een half uur te roepen, waar..."
13-07-20
7.9
Zomervakantie Met Mijn Stiefbroer - 3Door: Sandra
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Beffen, Broer, Camping, Pijpen, Stiefbroer, Vakantie, Vingeren, Zomer, Zus,
"Het toch al goede contact tussen Teun en mij was nog beter dan daarvoor. We voelden ons op ons gemak bij elkaar, fijn met elkaar praten, samen lachend. Daarnaast konden we nu dus ook vrijuit over seks en relaties praten. Ik had zin om op straks op va..."
09-07-20
9.1
Zomervakantie Met Mijn Stiefbroer - 2Door: Sandra
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Klaarkomen, Orgasme, Pijpen, Stiefbroer, Vakantie, Vingeren, Zomer, Zus,
"Het moeten onze hormonen zijn geweest, of misschien wel de warme zomermaanden, maar ik kreeg Teun niet uit mijn gedachten. Gelukkig bleef het contact tussen ons onverminderd goed. Een paar dagen na mijn eerste aftrek ervaring zijn we met zijn vrien..."
01-07-20
9.1
Zomervakantie Met Mijn Stiefbroer - 1Door: Sandra
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Stiefbroer, Tiener, Vakantie, Zomer, Zus,
"Hallo allemaal. Ik zal mezelf even voorstellen Sandra, getrouwd geweest maar nu een happy single van 42 jaar jong. Ik lees al een hele tijd mee hier op Opwindend. Verhalen winden wij meer op dan porno, misschien omdat ik minder visueel ben ingesteld..."
26-06-20
9.3
Stiefbroers - 3Door: Kareltje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Stiefbroer,
"De volgende dag werden we samen naast elkaar wakker want we hadden onze matrassen op de grond gelegd. Ik voelde mij brak en had echt overal spierpijn maar toen ik mij herinnerde waardoor dit kwam, kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Ik stond op en..."
10-11-19
8.7
Stiefbroers - 2Door: Kareltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Squirten, Stiefbroer,
"Ik ben na een half uurtje toen het weer rustig was op de gang, gaan plassen en dat bleef niet onopgemerkt. Toen ik uit de badkamer kwam hoorde ik Pssttt en deed ik de deur open en weer dicht van Stijn zijn slaapkamer. Hij had een enorme glimlach ..."
26-10-19
8.8
Nieuwe (stief) Broers - 1Door: Kareltje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Stiefbroer, Vibrator,
"Sinds de scheiding van mijn ouders zit ik opgescheept met twee stiefbroers die ook nog eens tweeling zijn. Ik zeg wel opgescheept maar dat klinkt erger dan het is hoor. Mijn naam is Kiki, 19 jaar en heb dus sinds kort twee nieuwe stief broers. Eerli..."
18-10-19
8.8
Lekkere ScheetDoor: Wipkipje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ongesteld, Stiefbroer,
"Er staan best geile verhalen hier op de site over broers en zussen die vieze spelletjes met elkaar spelen. Ik heb er een heel stel gelezen al en vaak vraag ik me af wat echt gebeurd is en wat alleen maar verzinsels zijn. Ik snap zelf ook niet goed ho..."
07-12-18
8.2
In Het Holst Van De Nacht Met Mijn Stiefbroer - 2Door: Melissa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Stiefbroer,
"De koude frisse nacht was voor ons nog maar net begonnen. Gelukkig was de temperatuur in de kamer al aardig gestegen en ik zat nog na te genieten hoe heerlijk mijn stiefbroer mij net verwend heeft. Op zijn schoot zat ik en voelde zijn stijve..."
02-10-18
8.6
In Het Holst Van De Nacht Met Mijn Stiefbroer - 1Door: Melissa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Stiefbroer,
"Ik was 16 en woonde nog thuis bij mijn moeder. Mm moeder had net een nieuwe vriend en een hele leuke zoon van 21 jaartjes jong.. Johnny was zo n schuchtere artistieke jongen maar met een goddelijk lichaam. Tekenen als de beste kon..."
29-09-18
8.4
Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Huisgenoot, Pijpen, Stiefbroer,
"Sinds deze winter woon ik samen met mijn nichtje. Ik wilde graag een iets minder studentikoos huis, maar niet alleen want dat is ongezellig. Stella is twintig, vijf jaar jonger dan ik, en zit op een theaterschool in dezelfde stad als waar ik werk en ..."
20-06-18
8.6
De BekeringDoor: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"23 maart 2018 . Die dag stond met stip genoteerd in mijn agenda. Die dag was als het ware mijn D day. Het moest en zou toen gebeuren er op of er onder. Die dag was immers de 18de verjaardag van mijn stiefzus Megan. Ikzelf ben er ..."
02-04-18
9.0
ZomervakantieDoor: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus, Vakantie, Zomer,
"7 uur s morgens af en mijn alarm ging af zoals het iedere morgen deed. Ikzelf was een uur eerder wakker geworden en lag te woelen in mijn bed. Ik was te opgewonden om te slapen sinds het de eerste dag van de zomervakantie was en eindelijk, op mijn ..."
23-03-18
9.2
Stiefbroers Als Ultiem GenotDoor: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefbroer,
"Het was woensdagmiddag. Claudia zat met haar stiefbroers in de bus vanuit school. Ze was stil. Claudia merkte aan de twee dat ze anders deden dan normaal. Ze zeiden nauwelijks wat tegen haar. Dat vond ze moeilijk. Eindelijk was het contact met Tom en..."
04-05-17
8.3
KutroofDoor: Lófasz
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aziatisch, Jurk, Kut, Kutje, Schoonzus, Stiefbroer,
"Op mijn telefoon staat een filmpje waarop te zien en te horen is hoe ik de Chinese vrouw van mijn stiefbroer neuk op zijn eigen bed. Ik heb al mijn kleren nog aan. Zhang Li, zoals ze heet, ligt met haar rode bloemenrok omhoog en haar tieten uit haar ..."
16-06-16
6.3
Mijn Toch Wel Lieve StiefbroerDoor: Amanda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefbroer,
"Als ik het me goed herinner, begint dit verhaal op een vrijdagmiddag twee jaar geleden. Ik was toen 19 jaar oud. Ik zat in de 6e klas en deed dus eindexamen op het VWO. Op de basisschool was ik blijven zitten dus vandaar dat ik wat oud was. Mijn scho..."
09-02-16
6.9
Papa's Neukpop - 5Door: Nabakov
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Glijmiddel, Stiefbroer, Stiefmoeder, Stiefzoon, Supermarkt, Vader,
"In de weken die volgden op haar ontmaagding veranderde er weinig. Elke vrijdagavond werd Stefanie als pornosletje door haar vader geneukt voor de camera. De ene keer wilde hij langdurig gepijpt worden, de andere keer ramde hij zijn pik gelijk in haar..."
23-07-13
7.9
StiefbroerDoor: PB.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefbroer,
"Na vijf jaar huwelijk zijn mijn ouders gescheiden en weldra kort erna, had mijn vader al een nieuwe vriendin. Die vriendin had ook een stiefzoon. Ze kwamen al snel bij ons inwonen en ieder had zijn eigen kamer. Ikzelf ben 16 jaar, blond en een C cup...."
21-01-12
7.6
Vriendin En StiefbroerDoor: Lievei
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Beffen, Buurmeisje, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"Het was een zondag morgen en verveelde me dood het was echt een rustdag iedereen was weg me ouders waren naar me oma. En op MSN was ook niks te beleven dus ik ging een paar vriendinnen bellen kijken wat hun aan het doen waren iedereen was weg behalve..."
22-03-06
7.4