Klik hier voor meer...
Door: Alex23
Datum: 23-03-2018 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 70584
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
7 uur 's morgens af en mijn alarm ging af zoals het iedere morgen deed. Ikzelf was een uur eerder wakker geworden en lag te woelen in mijn bed. Ik was te opgewonden om te slapen sinds het de eerste dag van de zomervakantie was en eindelijk, op mijn 18de, zou ik alleen thuis kunnen blijven. Of toch bijna alleen dan…

Een poosje terug had ik mijn moeder en stiefvader verteld dat ik geen zin meer had in de jaarlijkse zomervakantie met zijn vieren. Ik wou liever thuisblijven en vreemd genoeg hadden ze ermee hiermee ingestemd . Toen begon echter de discussie, want mijn anderhalf jaar jongere stiefbroer Martijn stond erop dat ook hij dan thuisbleef . Dit bracht mijn plannetje van een zomer zonder ouders volledig in de war, omdat mijn moeder op het punt stond de hele reis af te zeggen. Na veel discussie tussen mijzelf en mijn ouders, voornamelijk tussen mijn moeder en mezelf, kreeg ik het voor elkaar om haar te verzekeren dat ik voor de drie weken dat ze weg zouden zijn, voor Martijn zou zorgen. Zo stemde ze met tegenzin toe om ons beiden thuis te laten. Trouwens een echt drama was dit niet om Martijn in de buurt te hebben. We kunnen het best goed met elkaar vinden. Afgezien van de paar keer dat we per ongeluk bij elkaar in de badkamer binnenliepen, die we jammerlijk moeten delen, gunnen we ieder zijn privacy. Hij is eigenlijk behoorlijk slim en zelfs grappig, dus het zou niet slecht zijn om hem erbij te hebben. Op zijn minst was er iemand om mee te praten, want alleen is maar alleen.

Ik stapte uit bed en nam een nogal strak zittende zwarte broek en een net zo strak zwart T-shirt met het woord ‘Queen' in roze glinsterende letters op geborduurd uit mijn kleerkast. Ik nam de tijd om mezelf te bekijken in de spiegel die aan de achterkant van de deur van mijn slaapkamer was bevestigd en streek mijn vingers door mijn gitzwarte lange haar. Ik keek naar mijn B-cup borsten en hoe die gespannen waren tegen het korte nachtnegligé dat ik droeg. Ik kon de contouren van mijn tepels zien en verder naar beneden mijn dunne taille en iets wijder uitlopende heupen. Ik veronderstel dat je zou kunnen zeggen dat ik best een vol kontje had . Blijkbaar was dit genetisch zo bepaald want ook mijn ma was op dezelfde manier gebouwd als ik. Dun in de taille, maar voor de rest best volle borsten, buik en billen. Die laatste twee zijn, gezien mijn jonge leeftijd, gelukkig nog niet aan de orde.

Ik glipte mijn slaapkamer uit en liep naar de badkamer. Ik had geluk, Martijn was nog niet wakker, wat betekende dat ik de badkamer een tijdje voor mezelf zou hebben. Dat was een goede zaak want ik wilde extra tijd nemen om mezelf te scheren en me op en top in vakantiemodus te brengen. Martijn die zo'n zware slaper was zou me voldoende tijd geven om daar voor te zorgen.

Ik trok mijn nachtkleedje uit en gooide het in de mand. Ik nam een moment om mijn naakte lichaam te kijken .Het was inderdaad de hoogste tijd om wat persoonlijk onderhoud te doen, omdat ik de zachte stoppels van schaamhaar tussen mijn dijen voelde. Dat simpele tikje stuurde een lieve kleine rilling over mijn rug. Toen ik onder de douche stond, liet ik het hete water een paar minuten over me heen walsen om zo mijn slaapdronken gevoel volledig weg te laten spoelen. Ik waste mezelf van top tot teen, het zeepachtige schuim schepte kleine golven van genot terwijl ik de gevoelige delen van mijn lichaam streelde. Daarna was het tijd voor wat actie. Ik scheerde mijn oksels, benen en daarna al die vervelende lichte stoppels van rond mijn kutje. Ik vroeg me wel af waarom ik dit deed. Het is niet alsof ik een vriend, vriendin of zelfs af en toe een neukpartner had waarvoor ik al deze moeite moest doen. Misschien omdat ik hou van het stoute, sexy gevoel dat ik krijg door die gladde huid rond mijn poesje te voelen. Om nog maar te zwijgen van de opwinding die ik krijg als ik met mezelf speel en zo die zachte, gevoelige huid onder mijn vingertoppen voel.
De waarheid dient verteld dat ik al bijna een half jaar geen seks meer heb gehad. Maar…ik heb al redelijk wat seks gehad in mijn leven. Ik was vrij jong beginnen puberen en ontwikkelen. Al vlug was er interesse in jongens en van hun kant in mij. Ik was nauwelijks 15 toen ik ontmaagd werd en heb sindsdien altijd een fascinatie gehad voor seks . In het begin heb ik altijd condooms gebruikt en toen ik 16 was stemde mijn moeder ermee in om me de pil te laten gebruiken. Ik denk dat ze wel wist dat ik seksueel actief was, maar ze vroeg me er nooit openlijk iets over. Goed voor haar, anders was ik misschien naar een klooster gestuurd als ik haar de ware toedracht van mijn seksleven had gezegd.
Ik heb veel geleerd over seksueel genot tijdens die puberjaren. Ik heb zelfs geleerd dat ik het niet erg vond om met twee jongens tegelijkertijd te zijn. Later begon ik ook met andere meisjes te experimenteren in de veronderstelling dat ik misschien het ultieme genot zou vinden met een andere vrouw. Ik genoot van de smaak en zachtheid van meisjes. De manier waarop ze zachtaardig waren en precies wisten waar en hoe ze moest aanraken, kussen of likken. Hoe leuk en geil alle avonturen ook waren, was het nu met een jongen of een meisjes, ik heb nooit zo'n orgasme gekoesterd waar je naar op zoek bent, beter gekend als het ultieme exemplaar . Zo’n exemplaar die je tenen doet krullen, schreeuwend naar God terwijl uit je kut stromende gelukzaligheid vloeit…zo’n orgasme dus.
Na een tijd kreeg ik er genoeg van, denkend dat ik alles had gedaan en meegemaakt. Seks kende geen geheimen meer voor me was zelfs geen uitdaging meer. Ik stopte zelfs met daten, tot grote teleurstelling van een heleboel jongens ( en een paar meisjes ). Het enige probleem die daarna de kop boven stak, was het gevoel van constante opwinding. Een gevoel die ik zelf met eigen vingerwerk niet kon doen verdwijnen.

Ik zette het water af onder de douche, stapte uit en droogde me af. Ik wist dat als ik er heel lang over had gedaan, maar ijdelheid vergt nu eenmaal tijd. Martijn zal waarschijnlijk gauw wakker worden en de eerste plaats waar hij naartoe zou gaan, zou de badkamer om zijn ochtendplas te maken. Ik vond het geen goed idee om de vakantie te beginnen met een ruzie omtrent privacy. Dus na een snelle inspectie in de spiegel om ervoor te zorgen dat alles mooi en zijdezacht was, kleedde ik me aan. De kleding die ik had aangetrokken liet niet veel aan de verbeelding over. Ik vond dat leuk. Mijn pas geschoren kutje was nu verborgen door een strakke dunne laag zwarte stof. Ik voelde mijn klit een beetje opzwellen en kreeg bij elke stap die ik maakte een stoute prikkel die voelbaar was tot in mijn buik. Het was bijna alsof ik mezelf plaagde elke keer dat ik me bewoog.

Ik kamde mijn haar uit en trok het terug in een lange, nog vochtige paardenstaart. Een paar minuten later was ik in de keuken om mezelf een kop koffie te geven. Ma zat aan de keukentafel, nippend aan haar koffie en onmiddellijk zag ik de afkeuring die ze had over mijn kledingkeuze.
'Denk je niet dat je wat meer kleren moet aantrekken?' zei ze en keek me een beetje kritisch aan.
"Kom op mam, ik ben thuis en ga niet weg, dus wie zal me zien?" zei ik met lichte irritatie.
Mam hield nooit van mijn kledingkeuze, ze vindt altijd dat een vrouw zich moet kleden om haar vormen te verbergen, niet om me ze te accentueren.

"Nou, ik denk nog steeds dat je misschien wat meer mag aandoen." zie ze proberend mijn kledingstijl te hervormen.
Ik wilde net iets meer zeggen toen Martijn de keuken binnenkwam met alleen een pyjamabroek aan. Eigenlijk kwam Martijn eerder binnen gestrompeld zoals een zombie uit The walking dead.
'Goeiemorgen liefje.' begroette mam hem, waarop mijn stiefbroer alleen maar murmelend reageerde.
Martijn was nooit een ochtendmens geweest, maar de laatste tijd was hij humeuriger en geheimzinniger geworden. Ik maakte me een beetje zorgen over wat hem dwarszat en het leek erop dat er iets verkeerd zat tussen ons . We praatten en lachten vroeger zo veel en nu spraken we nauwelijks met elkaar, behalve wat inhoudelijk nietszeggende praatjes bij het ontbijt of avondmaal. Ik miste die verbondenheid een beetje. Toen dacht ik, wie weet, misschien kwam ik wel te weten wat hem dwarszat in de komende weken. Enkele ogenblikken later kwam mijn stiefvader binnen, een dwaze grijns op zijn gezicht.
'Je weet dat we stilaan moet vertrekken als we het verkeer voor willen zijn.' zei hij opgewonden.
Het was niet dat hij het verkeer wou ontlopen, het was omdat hij zojuist een nieuwe GPS voor de auto had gekregen. Hij had het grootste deel van de voormiddagmiddag doorgebracht om dat ding te installeren zodat hij het klaar had om tijdens de reis te gebruiken. God, soms was mijn stief vader meer een kind dan Martijn en ik samen.
"Ja schat, je hebt gelijk." zei mams, rollend met haar ogen en een beetje lachend om zijn bijna kinderachtige capriolen.
Tien minuten later waren mijn vader en moeder op weg naar de voordeur met de laatste paar tassen in de hand. Na nog een paar keer alle afspraken die werden gemaakt te herhalen ( ik kon ze bijna letterlijk citeren, zo vaak had ik alles al een keer gehoord ) waren ze eindelijk weg. Het was zelfs zo dat ik ze tot op straat ben gevolgd en toekeek hoe ze de straat uitreden. Om zeker te zijn dat ze echt weg waren ben ik er zelfs een goeie 5min blijven staan om mezelf te overtuigen. Een gevoel van opluchting stroomde door mijn lichaam. Martijn daarentegen draaide zich gewoon om en ging naar binnen om tv te kijken. Ik besloot hem te volgen en zette me in de grote canapé kijken naar hem en hoe hij zappend de TV bewerkte.

"Dus wat ga je vandaag doen?" vroeg ik om een gesprek met hem te beginnen. Wat trouwens de laatste tijd niet zo makkelijk was.
"Ik weet het niet, kijk wat tv, denk ik."
Hij antwoordde abstract en deed zelfs niet de moeite om naar mij te kijken.
"Wat ga jij doen?" vroeg hij na een paar ogenblikken, eerder uit vorm van beleefdheid, terwijl hij door kanalen bleef bladeren.
Ik haalde mijn schouders op en keek naar de tijd.
"Nou, ik dacht erover om later te gaan zwemmen, voordat het buiten te heet komt. Bovendien heb ik een nieuwe bikini gekocht. Zo eentje waarvan mam op haar achterste poten van zou staan als ze hem zou zien…' voegde ik er met een vleugje ondeugendheid in mijn stem aan.
Op dat moment stopte Martijn met bladeren door kanalen en keek me aan. Ik zag iets vreemds in zijn ogen, ik kon gewoon niet zeggen wat het was. Normaal kon ik de gemoedsbewegingen van mijn jongere stiefbroertje lezen als een open boek, maar nu kon ik niet vertellen wat er door zijn hoofd ging.
'Stoort het als ik kom…uhh kom zwemmen, bedoel ik?' vroeg hij ten slotte.
Even wist ik niet wat ik moest zeggen. Er was iets in zijn stem dat bijna smeekte. Ik knikte en glimlachte.
"Natuurlijk, we hebben de laatste tijd niet veel tijd met elkaar doorgebracht en ik haat het om alleen te zwemmen."

Toen ik wist dat het warm genoeg was buiten, stond ik op en vertelde Martijn dat ik me ging klaarmaken hem zou ontmoeten in de achtertuin bij het zwembad. Hij gaf me die halsstarrige knik die hij de laatste tijd had ontwikkeld, maar zei niets. Ik zuchtte, schudde mijn hoofd en haalde mijn schouders op voordat ik naar mijn kamer liep om me om te kleden.

Veel tijd had ik niet nodig om mijn kleren uit te doen. Ik huiverde een keer toen de koelde lucht van de airco mijn blote huid raakte. Mijn zelfgedwongen celibaat had mijn huid supergevoelig gemaakt en zelfs de minste streling van een zuchtje koele lucht stuurde een rilling over mijn rug.

Ik nam mijn nieuwe donkerrode bikini en trok hem aan. Er was nauwelijks genoeg stof aan de boven- en onderkant om al mijn lekkers te bedekken. In feite dekte de bovenkant slechts ongeveer vijf centimeter rond mijn tepels af en dankzij die zucht koele lucht, waren mijn tepels al zo hard als rotsen geworden. De onderkant van de bikini had net zo goed een string kunnen genoemd worden. Die zat zo dicht bij mijn kont dat mijn billen eigenlijk helemaal zichtbaar waren. Van ver was het alsof ik niets aan had, zo goed kon je mijn bilspleet zien.. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het rode materiaal zo dun was dat de contouren van mijn klit en kutje gemakkelijk te zien waren.

Ik wierp mezelf een laatste blik in de spiegel op de deur van mijn slaapkamer en had zoals altijd dat leuke tinkelingetje tussen mijn benen kijkend hoe sexy ik er wel uit zag. Tevreden over hoeveel er werd getoond, of hoe weinig werd afgedekt, nam ik een schone, verse handdoek uit de badkamer, slingerde die over mijn schouder en liep naar de trap. Ik veronderstel dat ik mijn keuze voor badpakken meer had moeten overwegen. Zodra ik weer in het gezichtsveld van Martijn aankwam, schoten zijn ogen hij bijna uit zijn hoofd, terwijl hij me van top tot teen aankeek en bleef hangen op de plekken waar een jongere stiefbroer niet naar zijn oudere stiefzus zou mogen kijken.

Vreemd genoeg zag ik hoe hij naar mij keek en als zijn oudere zus weet ik dat ik iets had moeten zeggen over hoe hij naar mijn tieten staarde en naar de ruimte tussen mijn benen. Maar vreemd genoeg deed ik dat niet. In plaats daarvan draaide ik me zelfs om en bewoog mijn kont een beetje om te laten zien hoeveel er wel te zien was. Ik gaf zelfs mijn rechterwang een plets zodat hij kon zien hoe deze schudde.

"Hoe zie ik eruit?" vroeg ik hem om hem te confronteren nadat hij een lange blik had gekregen op elke centimeter van mijn blootgestelde huid. Ik besefte nog niet dat, hoewel Martijn mijn stiefbroer was, hij nog steeds een jongen was en mijn bijna naakte uiterlijk waarschijnlijk meer was dan hij kon aannemen.

"Wow… Silke! Eh, je ziet er goed uit. "

Hij slaagde erin om niet al te opgewonden te klinken, maar zijn ogen waren nog steeds op me gelijmd.

"Alleen goed ? Fantastisch bedoel je zeker.”

En toen denk ik, zag ik eindelijk wat er met Martijn aan de hand was. Ik zag wat het was dat in de ogen van mijn jongere stiefbroer te lezen stond. Hij was nu ouder en volwassener geworden en zat in de fase waar ik een poos geleden me in bevond. De ontdekking van seks, verlangens, de zoektocht naar het ultieme genot. Waarschijnlijk was hij net als ik de helft van de dag geil.

Ik dacht er even over na, de bikini die ik droeg was hem waarschijnlijk aan het opgeilen, stiefzus of geen stiefzus. Hij had een blik in zijn ogen dat, mocht het niet zijn stiefzus zijn die voor hem stond, hij iedere andere meid zou besprongen en platgeneukt hebben. Eerlijk gezegd begon ik mezelf ook een beetje geiler te voelen. Ok, ik neem dat terug, ik werd een beetje veel geiler toen mijn jongere stiefbroer me wellustig op en neer bekeek, alsof ik het heetste stukje vlees in de buurt was.

"Nou, ik ga zwemmen, jij komt ook of wat?" vroeg ik, terwijl ik me realiseerde dat mijn stiefbroers brandende ogen op mijn lichaam een duidelijke zwelling teweegbracht in mijn minuscuul zwembroekje. Ik weet dat het nergens toe kon leiden, maar voor nu was het gewoon een leuk spelletje, wetende dat ik nog steeds kon verleiden en plagen.

"Ja, ik kom zo maar moet me eerst nog verkleden."
Ik draaide me om en opende de grote glazen schuifdeur en voelde meteen hoe de hitte van de dag me in het gezicht sloeg. Ik gooide mijn handdoek op een van de ligstoelen en sprong in het koele water, dook naar beneden toen het diep genoeg was en kwam aan de andere kant omhoog. Het voelde geweldig en het koele water hielp de zwellende pijn van mijn kale heuvel tussen mijn dijen om te buigen. Ik weet niet waarom ik mijn stiefbroer zo plaagde zoals ik deed, maar er later op terugkijkend, misschien wist ik het wel, maar had toen nog niet de reden daarvoor gezien. Hoe dan ook, terwijl ik in het water gleed, dacht ik aan zijn reactie toen hij me bijna naakt zag en hoe ik het ook probeerde uit mijn hoofd te jagen. Het was de eerste keer in een jaar dat ik mezelf toeliet open te staan voor gevoelens voor iemand, man of vrouw. Het verschil was dat het nu Martijn was, mijn eigen stiefbroer, meer nog, ik vond de blik die hij me gaf veel meer waard dan alle die blikken die ik kreeg van vriendjes uit het verleden.
Op dit punt stond ik voor een moreel dilemma. Aan de ene kant had ik het feit dat ik Martijns oudere zus was en aan de andere kant had ik dat wilde gevoel van opwinding doordat mijn jongere stiefbroer naar me keek als een sexy aantrekkelijk meid in plaats van een familielid. Ik voelde absoluut iets dat in mij opwelde. Mijn lichaam vertelde me veel maar hoe ik het ook draaide of keerde, het probleem vanuit elke mogelijke hoek bekijkend, ik kon de oplossing niet zien. De voor- en nadelen waren evenwichtig. Het was mij meer dan een beetje frustrerend. Normaal kon ik bijna alles oplossen dat me dwarszat, maar dit was van een ander niveau . Met elk ander probleem waarmee ik werd geconfronteerd had ik met Martijn over gepraat. Maar dit probleem was heel anders en ik kon er niet met mijn stiefbroer over praten, omdat hij de kern van alles was.

Tien minuten later probeerde ik het nog steeds uit te werken in mijn hoofd toen de glazen schuifdeur openging en Martijn naar buiten kwam met twee koude blikjes frisdrank in zijn handen, een handdoek over zijn nek en een flodderige zwembroek aan.

"Ik dacht dat je misschien dorst zou krijgen." zei hij terwijl hij een van de blikjes omhoog hield.

Kijk, dit was wat zo anders was aan hem. Zelfs toen ik hem met mijn bijna naaktheid had gepest, was hij nog steeds attent genoeg om me iets kouds te drinken te brengen.

"Oh, cool bedankt." zei ik zwemmend naar de rand van het zwembad om hem een oprechte hartelijke glimlach van waardering te geven.

Hij gaf me het drankje en ik nam een paar slokken en gaf het terug, zodat hij het op de tafel naast de zijne in de buurt van de stoelen kon zetten. Toen gooide hij zijn handdoek op een stoel en ging naar het diepe einde en dook in het water . Na ongeveer een halve minuut zwom hij naast me en we dreven er gewoon in stilte. Ik moest toegeven dat mijn stiefbroer van 16 een mooi gebouwd lichaam had. Niet te dun en niet overdreven gespierd, huid was licht gebruind en allebei hadden we dat kenmerkende familietrekje zijnde gitzwart haar en donkere ogen.

'Hé Martijn, is er iets mis?" vroeg ik hem onschuldig, hopend hem uit zijn schulp te lokken.
Hij keek me niet aan, maar ik zag hem een beetje fronsen.
"Wat bedoel je?"
"Nou, het is gewoon dat we de laatste tijd niet meer praten zoals vroeger” zei ik terwijl ik mijn armen op de rand van het zwembad stak en naar de glazen schuifdeur keek . Vooral om iets anders te hebben dan de zijkant van zijn hoofd om op te kijken.
“Ik vroeg me gewoon af of ik iets had gedaan om je van streek te maken of je boos op me te maken.” voegde ik eraan toe.
Hij schudde langzaam zijn hoofd en ik kon zien hoe hij in zijn besluiteloosheid op zijn onderlip kauwde alsof hij probeerde te beslissen of hij me wou vertellen wat hem echt dwars zat of dat hij gewoon zijn mond dicht moest houden en hopen dat ik het onderwerp zou laten vallen. Even begon ik me af te vragen of het echt iets was geweest dat ik had gedaan.
"Nee, je hebt niks gedaan om me kwaad te maken." zei hij me uiteindelijk, een ogenblik me aankijkend, voordat hij terugdraaide om het beton rond het zwembad te inspecteren.
Toen stelde hij me een vraag die de oorzaak was van wat hem lastig viel: "Silke, hoe kun je zien wanneer iemand je leuk vindt?"
"Hoe bedoel je… er is 'leuk' als een gewone vriend en er is 'leuk' als een vriendje. “
"Als een vriendje." zei hij zachtjes nog steeds starend over de ruimte tussen het zwembad en de achterkant van het huis.
"Zie je, er is een meisje dat ik leuk vind, ik bedoel echt leuk en ik kan niet stoppen met aan haar te denken, maar ik weet niet of zij mij leuk vindt, weet je wel, op die manier."
Even voelde ik een steek van jaloezie, maar aan de zachte toon van zijn stem merkte ik dat zijn hart brak en hij was zo vol verwarring.

"Dus dat is het wat aan je zit te vreten? Heb je dit meisje verteld hoe je over haar denkt? '

Ik dacht dat het goed zusterlijke advies zou zijn, maar er was dat kleine groene monster van jaloersheid in mij dat schreeuwde om de kleine slet te ontmoeten en haar weg te drijven van mijn stiefbroer. Hij was de mijne en wee haar gebeente als ik haar te pakken zou krijgen. Het was dat kleine monster in mij, die onbetwistbare bezitterigheid die me plots in alle helderheid deed begrijpen wat er aan de hand was. Ik wist volledig waarom ik de manier waarop hij me eerder in huis aankeek zag, leuk vond. Ik wist zonder twijfel waarom ik in die nieuwe, nauwelijks iets bedenkende bikini voor hem had staan pronken . Ik wist zelfs waarom ik schudde en mijn reet voor hem sloeg. Het was niet alleen om te weten dat ik nog steeds een plaagbeestje kon zijn. Het was niet alleen omdat ik wilde pronken met mijn lichaam. Het kwam niet eens voort uit een diepe band tussen stiefbroer en zus, maar uit liefde. Ik was verliefd op mijn jongere stiefbroer.

Martijn schudde zijn hoofd. "Nee, en ik denk niet dat ik het haar ooit kan vertellen. Ik kan nauwelijks tegen haar praten als ik haar zie. Shit, Silke wat kan ik verdomme doen? "Het was niet alleen de pijnlijke toon van zijn stem die mijn hart deed voelen alsof het brak, maar ook de blik in zijn ogen die eruitzag als een mes dat in mijn binnenste draaide.
"Vind je dit meisje erg leuk?" vroeg ik zachtjes en keek hem nog een moment langer aan om dan vlug mijn hoofd weg te draaien om mezelf ervan te weerhouden te verraden wat ik voelde.
Hij knikte gewoon. "Ja dat doe ik."

Opnieuw voelde ik die messteek in mijn hart. Plots voelde ik niet veel meer voor zwemmen.
"Waarom gaan we niet terug naar binnen, kunnen hier beter over praten, misschien zelfs uitvinden hoe je dit meisje kunt laten weten hoe je je voelt. Bovendien begint het hier echt heet te worden. " zei ik zachtjes hem aanrakend op de schouder en een glimlach op mijn lippen dwingend.

Hij huiverde van de aanraking toen ik mijn natte, koele hand op zijn van de zon opgewarmde schouder legde. In het geheim nam ik een beetje genoegen om hem helemaal te kunnen aanraken, zijn huid voelde glad en zacht aan onder mijn vingers. Het was alsof mijn vingers wilden blijven hangen en zelfs de zachtheid van die licht gebruinde huid wilden onderzoeken.
We zijn allebei uit het zwembad geklommen en hij draaide zijn rug naar me toe terwijl hij zich afdroogde en de handdoek om zijn middel wikkelde om er zeker van te zijn dat zijn zwemshorts niet op de vloer zou druppelen zodra we binnen waren.
"Kom je?" vroeg hij terwijl hij achterom keek over zijn schouder en zo de woorden nabootste die ik een uur of zo eerder in huis had gesproken.

Het was mijn beurt om de lamme panda respons te geven en vertelde hem dat ik er direct aankwam. Toen ik zeker wist dat hij weg was, ging ik op de tuinstoel zitten en liet de tranen die ik had tegengehouden vrij uit mijn ogen stromen. Het begin van de zomervakantie begon niet zo goed. Het begon zelfs volledig verwoestend voor mij. Na een paar minuten van medelijden met mezelf heb ik mijn ogen afgeveegd voordat ik naar binnen ging ,om de perfecte grote zus te zijn. Ondertussen sprak ik op mezelf in hoe wreed leven en liefde kunnen zijn. Hij was het antwoord op mijn meest brandende vraag, is er iemand waarin ik me volledig kan vinden? Ja hier…precies onder hetzelfde dak, onder mijn neus en hij had net zo goed op Mars kunnen leven mocht dat er iets toe doen! Zo onbereikbaar was mijn verlangen.

Ik haalde een paar keer diep adem en ging naar binnen. Martijn zat niet in de studeerkamer, dus ik vermoedde dat hij weer in zijn kamer was. Ik besloot dat ik net zo goed naar mijn kamer kon gaan om me af te drogen, kleren te verschonen en op mijn bed te gaan zitten om uit te zoeken wat ik in vredesnaam ging doen.

Toen ik de trap af kwam, keek ik verlangend naar Martijns deur. Ik wilde naar hem toe gaan en gewoon mijn lef overwinnen en hem zeggen wat ik voelde. Ik wist dat ik dat niet kon doen, ik wist dat ik niet zomaar op zijn deur kon bonzen en een liefde kon bekennen die algemeen als een taboe w erd beschouwd. Het was toen ik naar zijn deur staarde, dat ik me realiseerde dat het niet volledig gesloten was. Dat was vreemd gezien afgelopen paar maanden, dus voorzichtig ging ik dichterbij. Mijn nieuwsgierigheid won het van zijn privacy. Nu heb ik nooit de gewoonte gehad om naar mijn stiefbroer te gluren, maar mijn nieuw gevonden verlangen naar mijn stiefbroer en deze gelegenheid was gewoon te veel om weerstand te bieden. Wat ik zag vanuit zijn openstaande deur was iets dat mijn hart deed kloppen, mijn bloed deed koken en mijn klit meteen deed opzwellen van passie. Om nog maar te zwijgen van de instant vrije stroom van nattigheid die in mijn kutje begonnen te ebben.

Martijn lag naakt achterover op zijn bed, zijn gezicht trok een grimas van genot. Nu lijkt het misschien veel gezegd, maar wat hij tussen zijn benen ten berge bracht, moest de mooiste pik zijn die ik ooit had gezien. Hij moest bijna 20 cm lang zijn en lekker dik. Zijn ballen zakten iets ver uit en waren duidelijk te zien wegens geen enkel haartje op zijn zak. Telkens hij aan zijn dikke schacht trok, dobberden en klutsten deze tegen de binnenkant van zijn gladde dijen. Bij iedere trekbeweging voegde hij meer geluid toe aan het afpalen van zijn pik in zijn snelle strelende hand. Ik kon er niets aan doen, terwijl ik daar in zijn kamer bleef kijken en keek hoe hij dat monster van een pik afrukt. Al die tijd werd mijn kut steeds natter en heter. Mijn klit bleef maar meer pijn en honger te lijden omdat mijn ogen vastzaten aan de dikke rode kop van mijn stiefbroers lange dikke harde pik. Ik kon zien dat het glimmend was van het voorvocht dat langzaam aan het kwijlen was.
Ik weet niet wanneer ik begon te spelen met mijn tepels met één hand en mijn hete sappige kut met de andere, maar ik was begonnen mijn vingers rond mijn harde klit door de stof van mijn bikinibroekje te bewegen. De schokken van plezier die ik toen kreeg, waren de sterkste die ik ooit had gehad. Ik moest op mijn onderlip bijten om mijn zachte kreuntjes te onderdrukken terwijl ik mijn tepels streelde en mijn klit op hetzelfde tempo als Martijns rukbewegingen bewerkte. Ik wilde niet dat hij wist dat ik voor de deur stond te kijken.
Ik wou dat ik me gewoon had afgewend en dit verder niet had gadegeslagen. Maar verdomme, dit was degene waar ik echt verliefd op was, zelfs al was hij mijn verdomd jongere stiefbroer .Dit was ongeveer net zo goed als was ik hem echt aan het neuken. Intiemer dan dit zou toch nooit gebeuren! Dus gleed ik mijn ene hand onder mijn topje door terwijl ik mijn grote tieten blootstelde en de andere in de bodemstukje van mijn bikini. Zo kon ik mezelf bedienen terwijl ik Martijn met zijn gebobbelde vuist aan het rukken zag.
Net toen Martijn bijna klaarkwam voelde ik mijn eigen orgasme als een golf in me opkomen. Toen dacht ik dat ik hem de naam van een meisje hoorde mompelen, maar hij lag te ver weg om deze helder te kunnen horen. Zijn lichaam spande zich volledig op en de eerste dikke stralen sperma sproeiden uit de dikke kop van zijn pik . Ik verloor op dat moment ook mijn zelfbewustzijn toen een zalige golf van genot de macht overnam. Ik voelde mijn kut trillen en samentrekken en begon te soppen, volledig het kruis van mijn bikinibroek onderdompelend. Trillend van genot voelde ik mijn knieën verzwakken, mijn kutgeil droop over mijn vingers terwijl ik draaide en speelde met mijn klit en gezwollen schaamlippen. Al die tijd zag ik hoe Martijns lul van die dikke melkachtige stralen bleef schieten. God, daar was zoveel sperma zomaar aan het morsen en alles wat ik op dat moment wilde doen was elke druppel nuttigen.

Tegen de tijd dat ik mijn evenwicht terugvond en weer kon ademen, had Martijn zijn pik tot de laatste druppel gemolken. Zijn borstkas pompte op en neer en zijn vlakke afgetrainde buik was bedekt met verse net afgeleverde witte pudding . Ik wist toen dat ik moest verdwijnen. Het zou voor hem gênant zijn geweest en misschien ook voor mij, als hij nu naar buiten kwam en me zag staan aan zijn deuropening , gedrenkt in mijn eigen vocht van het klaarkomen terwijl hij daar lag te masturberen. Dus in stilte en zo snel als ik kon ging ik naar mijn kamer, deed de deur dicht en deed mijn bikini uit om naar mijn blote zelf in de spiegel te staren.
Mijn kwijl druipt langs de binnenkant van mijn dij en mijn kut klopte nog steeds op het ritme van mijn versnelde hartslag. Mijn hart donderde in mijn oren en sloeg tegen mijn ribben. Al die tijd flitsten er beelden van Martijn zaadlozing in mijn gedachten. Op dat moment wist ik wat ik moest doen. Ik moest mijn jongere stiefbroer verleiden. Ik moest hem van me laten houden en niet die andere meid waar hij zo smoor op was. Ik stopte niet eens om na te denken over het foute of onrechtvaardige van de situatie. Oh fuck it…ik hield van hem… ik wilde hem en ik zou hem hebben.
Op dat moment brak het monster dat ik had vastgehouden los en begon er een plan in mijn hoofd te ontwikkelen. Ik maakte mezelf schoon met de handdoek die ik nog steeds bij me had en voelde hoe hard en opgezwollen mijn klit nog steeds was na dat heerlijk orgasme dat ik had terwijl ik zag hoe mijn stiefbroer zich suf rukte. Toen ging ik op mijn bed zitten om mijn plan uit te werken, nog steeds naakt en nutteloos met mijn tepels en klit spelend. Het plan dat in me opkwam was zo eenvoudig dat het zonder enige twijfel moest werken en als het dat niet deed, zou ik een andere manier vinden om de liefde van mijn stiefbroer voor te winnen. Zelfs als dat betekende dat ik hem zou moeten verkrachten.

Na ongeveer tien minuten hoorde ik Martijn naar beneden gaan, meer dan waarschijnlijk had hij zichzelf opgeschoond en was hij terug in de studeerkamer tv aan het kijken. Ik wist dat het nu tijd was om mijn plan in praktijk te brengen. Ik deed snel een string aan en een al even dunne, nauwsluitende en zeer korte tanktop die mijn buik blootlegde en net het onderste deel van mijn borsten onbedekt liet. Veel tijd was er niet te verliezen dus ging ik naar de badkamer ging voor een snelle douche om het chloor van het zwembad van mijn lichaam en uit mijn haar te wassen. Als ik te lang in de badkamer zou blijven, had mijn plan misschien helemaal geen kans om te werken. Dus na een snelle douche en een even snelle borstelbeurt van mijn lange zwarte haar, kleedde ik me in dat niemendalletje om voor Martijn te gaan pronken.

Ik wierp nog een laatste blik op mijn spiegelbeeld in de badkamerspiegel. Ik kon zien hoe mijn keiharde tepels door het dunne zwarte materiaal van de tanktop heen kwamen, evenals het kleine bultje van mijn klit door het zijdeachtige materiaal van mijn string prikte. Ik gaf het zelfs een kleine streling om ervoor te zorgen dat het mooi zichtbaar bleef. Toen opende ik de deur, ging naar buiten en gedroeg me alsof er niets bijzonders aan de hand was. Het plan was om mijn eigen stiefbroer zover te krijgen dat hij me wou neuken.

Toen ik eenmaal in de studeerkamer was, voelde ik bij mezelf zag ik opnieuw die wellustige, hongerige gedachte die mijn jongere stiefbroer me gaf voordat we gingen. Precies zoals zijn ogen hem verraadden en stiekem dacht ik: "Dat is goed kleine stiefbroertje, kijk maar eens goed. Want binnenkort word je geneukt zoals je nooit geneukt werd "

Ik liep langzaam voor hem om plaats te nemen op een meter afstand van hem. Mijn knieën opgetrokken naar de half verborgen heuvels van mijn tieten en voor hem weg leunend zodat hij een mooi zicht op mijn billen en mijn kruis, afgeschermd door een dun stukje stof van mijn string. Ik was zo nat dat hij de natte plek die langzaam ontstond in mijn erogene zone wel moest zien ontstaan. Hoe het mogelijk was dat mijn gezwollen schaamlippen niet uit de zijkanten staken was me een raadsel.

"Uhm Silke?" begon Martijn.

Ik kon zijn stem een beetje horen kraken terwijl hij probeerde te praten.

"Waarom zit je gewoon in je ondergoed?" vroeg hij.

Ik kon zien dat zijn gezicht rood was en hij ademde een beetje zwaarder door alleen al mij aan te kijken.
Ik haalde mijn schouders op.

'Pappa en mama zijn er niet, dus waarom niet? Trouwens, als je niet mijn kleine broer was, zou ik helemaal naakt zijn. Fuck, ik kan nog steeds naakt gaan, alleen voor de kick en fun ervan. " voegde ik eraan toe om het vuur in de pan te krijgen.

Hij reageerde niet. In plaats daarvan reikte hij naar voren en pakte een van de decoratieve kussens van de bank, legde het in zijn schoot en leunde weg van me om zijn waarschijnlijk stijver wordende jongeheer te verbergen.

Het werkte, mijn plan werkte al. Ik grijnsde innerlijk terwijl Martijn en ik allebei in stilte zaten alsof we tv keken, terwijl we elkaar in feite vanuit onze ooghoeken gadesloegen. Hij staarde naar mijn volle, goed afgeronde billen en de steeds groter wordende natte plek van mijn slipje. Hij had het steeds moeilijker om gemakkelijk en comfortabel te blijven zitten. Zijn pik stond op dat ogenblik waarschijnlijk op springen.
Vijftien minuten lang zaten we daar zwijgend en elkaar visueel aftastend. Toen vond ik het tijd om deel twee van mijn plan in daden om te zetten. Ik draaide mijn armen onder mijn grote borsten om, waardoor ze nog meer opvielen en keek Martijn recht aan. Ik weet dat hij de contouren van mijn harde tepels kon zien door de dunne, strakke tanktop die ik droeg en ik liet een been lui over de rand van de bank vallen. Ik spreidde mijn dijen een beetje, wetende dat hij nog meer zicht zou krijgen op mij steeds vochtig wordende string en het kleine bultje dat mijn harde gezwollen klit maakte toen het van binnenuit tegen stofje drukte.

'Je weet dat ik over je meisjesprobleem een beetje heb zitten nadenken.' zie ik met een lichte sluwe glimlach op mijn lippen om een conversatie te beginnen.

"Ja?" Antwoordde Martijn terwijl hij me alleen vanuit zijn ooghoeken probeerde te bekijken en het kussen nog steviger in zijn schoot duwde om zijn stijve pik proberen te verbergen.

"Ik denk nog steeds dat je haar gewoon moet vertellen hoe je je voelt." Begon ik , terwijl mijn hart steeds sneller klopte, mijn kut werd zelfs natter en mijn klit was pijnlijk opgesteven.

"Ik weet dat je zei dat je het haar niet kon vertellen, maar misschien moet je tegen mij eens proberen hoe je het haar zou zeggen. Als het ware een oefensessie?"

Ik schoof ondertussen nog wat dichterbij en spreidde mijn dijen nog meer dan te voren. Iedere andere kerel waarmee ik dit zou doen, zou me nu al hebben besprongen, maar Martijn niet, hij probeerde alleen maar te voorkomen dat hij naar me keek, wat ik dan weer onmogelijk maakte.

De blik die ik kreeg van mijn jongere stiefbroer was een mengeling van emoties. Op een gegeven moment dacht ik dat ik angst zag, dan twijfel en ten slotte opwinding maar dan weer terug naar angst.
"Dat zou kunnen werken." zei hij een beetje onzeker. Hij draaide zich naar me toe, terwijl hij dat kussen nog steeds op zijn schoot hield en alles deed wat mogelijk was om naar beneden te kijken in plaats van naar mijn tieten en natte doos.

"Ok ik zal zijn, hoe heet ze eigenlijk?" vroeg ik.

Ik poogde op die manier te weten te komen wie mijn concurrente was, maar hij gaf geen antwoord. In plaats daarvan was er weer die rimpeling van angst op zijn gezicht geschreven.

"Maakt ook niet uit." zie ik schijnheilig.

"Ik speel het meisje die je leuk vindt en jij vertelt haar hoe je je voelt. Ok? " vroeg ik glimlachend naar hem.

"Ok", zei mijn stiefbroer.

Maar ik zag de twijfeling op zijn gelaat nog meer toenemen maar hij begon toch de woorden te zoeken die hij wou zeggen.

'Ik weet dat we elkaar al heel lang kennen, maar de afgelopen paar maanden kan ik niet stoppen met aan je te denken.' begon hij
.
“ Stop, stop… “ onderbrak ik hem "Je begint als een stalker te klinken. Op die manier belt ze nog de politie en lijk je wel een freak, probeer het nog eens."

Ik keek toe hoe Martijn diep ademhaalde, zijn ogen sloot en opnieuw woorden begon te kiezen.

"Ik weet dat dit misschien raar klinkt, speciaal van mij afkomstig. We kennen elkaar al heel lang, maar ik vind je mooi, slim en grappig. Ik weet dat je waarschijnlijk een vriend hebt en zo en ik wil me daar niet in moeien, maar ik moest je laten weten dat elke keer als ik je zie, ik het gevoel heb dat mijn ingewanden in de knoop raken. Wanneer we in dezelfde ruimte zijn ben jij alles waar ik maar kan aan denken. Ik wil niet dat je denkt dat ik een engerd ben of zoiets, maar ik moest je laten weten dat je speciaal voor mij bent en ik denk niet dat er nog iemand anders is waar ik meer om kan geven. “

Toen hij daarna zijn ogen opendeed, was daar iets totaal nieuws dat ik nog nooit had gezien, iets zo puur en waarvan ik mijn adem inhield. Ik voelde de tranen langzaam opwellen in mijn ogen. Ik heb daar enige tijd stil gezeten
.
Toen zei ik zachtjes: "Martijn, dat was perfect."

Ik knipperde met mijn ogen en leunde naar achteren. Die blik van hem was nog niet verdwenen, het was er nog steeds, een pure openhartige bekentenis. Die verklaring van iets zo diep, dat het het woord liefde onrecht aandeed. In feite denk ik niet dat ooit woord is uitgevonden om die blik in zijn ogen te definiëren.

"Martijn, wie is dit meisje waar je zoveel om geeft?" vroeg ik uiteindelijk nog eens. Op dat ogenblik was mijn plan om hem te verleiden volledig vervaagt en niets anders dan een herinnering geworden. Dit hoopje emotionele ellende kon ik niet breken toch…

Martijn keek nog een keer naar de tv om de vraag te ontwijken, maar ik liet dit niet toe. Ik pakte een van zijn handen in de mijne en gleed dichter naar hem toe, tot de buitenkant van mijn blote dij recht tegen zijn been aan zat.

"Vertel me alsjeblieft wie ze is." zei ik een krop in mijn keel .

'Laat me dat alsjeblieft niet vertellen.
'
Martijn smeekte me bijna en die angst die hij voelde was terug, sterker dan ooit en verlamde hem bijna. Toch was die blik van volledige en uiterste toewijding er nog steeds, vermengd met de angst.

Alle puzzelstukjes vielen op dat moment op zijn plaats en ik was zo stom dat ik het niet eerder zag. Mijn competitie voor de liefde van mijn stiefbroer was ikzelf. Ik was het meisje waar hij zo smoor op was, daarom kon hij me haar naam niet vertellen. Ik was de reden waarom hij de afgelopen maanden zo vreemd was geweest, waarom hij zo teruggetrokken en geheimzinnig was geworden. Hij was aan het denken waar ik aan dacht toen ik hem zag masturberen en het was mijn naam die hij mompelde in zijn kamer toen hij zo hard klaarkwam. Ik was stomverbaasd, verbluft en dat monster in mij veranderde in een warmte die zich verspreidde over mijn hele lichaam. Ik hoefde niet te strijden voor de liefde van mijn stiefbroer. Ik had die al, alles wat ik nu moest doen, was hem laten zien dat ik hetzelfde voelde.

" Martijn, je hebt me buiten gevraagd hoe je kon zien of iemand je leuk vindt. Ik kan je niet vertellen hoe je zult weten wanneer iemand je leuk vindt, maar dit is hoe je kunt zien wanneer iemand van je houdt."

Op dat moment leunde ik dichter naar hem toe en kuste zacht zijn trillende lippen. Het was niet zo’n zachte, nietszeggende kus op de wang, maar een sensuele streling van zijn lippen. Mijn vrije hand kwam omhoog en veegde zachtjes door zijn zwarte haar en langzaam liet ik die kus in kracht toenemen. Mijn lippen drukte op de zijne, scheidde ze om langzaam mijn tong in zijn gedeeltelijk geopende mond te laten glijden. Mijn lichaam liet ik zo draaien dat ik schrijlings boven op zijn benen kwam te zitten en mijn armen om hem heen kon slaan. Mijn jongere stiefbroer hield slechts een moment zijn adem in. Alle angst, alle zorgen en alle bezorgdheid viel weg. We verkenden langzaam elkaars mond en genoten van de smaak, de sensatie en het plezier ervan. Op een gegeven moment hoorde ik mezelf kreunen in zijn mond, een kreun die ik daarstraks, toen ik voor zijn deur stond, nog tegenhield. Een kreun dat nooit mijn hele leven over mijn lippen was gekomen.

Ik bleef hem intens kussen en trok het kussen langzaam van zijn schoot en spreidde zijn benen een beetje. Ik voelde de dikte van zijn verborgen lul recht tegen mijn string schuren. Mijn gezwollen schaamlippen reageerden onmiddellijk en dat deed me de kus met een rillende adem breken. Even keek ik in zijn ogen, die zijn angst liet zien, zijn gezicht rood van verlegenheid en opwinding. Ik keek naar de bobbel in zijn broek, nu genesteld tussen mijn dijen en voelde mijn hart nog sneller kloppen.

"Martijn, het is goed.” zei ik met een glimlach op mijn lippen, voordat ik hem opnieuw kuste, deze keer met een behoefte en honger die me zelfs verraste.

Na een moment begon ik mezelf te wrijven en drukte ik mijn haast pijnlijke doorweekte kut tegen mijn stiefbroers kloppend stuk vlees. Ik kon het gekreun en de kreet die in mijn keel klonken, niet onderdrukken door de gewaarwordingen die door mijn hele lichaam werden gestuurd. Ik klampte me stevig aan de achterkant van de bank vast om mezelf te stabiliseren. God, alleen al het gevoel van hem zo dicht bij me was genoeg om me bijna te laten klaarkomen. Al die tijd kon ik voelen hoe Martijn met zijn heupen met me mee begon te wiegen. Ik voelde perfect hoe hij me met zijn verborgen harde pik droog maar eindeloos geil zat te neuken. Ik voelde zijn handen strelen en de gladde kaken van mijn blote billen wrijven terwijl ik bonkte en met mijn heupen een pulserende beweging maakte. Het was alsof zijn lichaam perfect paste bij het mijne en we voorbestemd waren om met elkaar te zijn.

Ik stopte op dat moment met wrijven en glipte recht en trok mijn tanktop uit zodat hij me helemaal naakt kon zien. Het was nu of nooit en ik wilde het nu. Ik wilde hem in me voelen, moest hem in me voelen.

"Silke wacht, is dit niet verkeerd?" vroeg Martijn met op zijn gezicht een wirwar van verwarring, passie en verlangen. 'Ik bedoel, je bent mijn zus, en we zouden dit niet moeten doen, toch?'

Ik zag zijn onzekerheid duidelijk over zijn gezicht geschreven. Ik was ten slotte zijn stiefzus, maar ik was ook iets meer. Ik dacht even na, of probeerde na te denken, terwijl ik naar mijn stiefbroer keek die op de bank zat met zijn keiharde pik nog steeds verborgen voor me in zijn jogging.

"Martijn we houden van elkaar, en ik bedoel niet alleen als stiefbroer en zus, toch?"

Mijn stiefbroer knikte, terwijl zijn blik nogmaals over mijn half ontblootte lichaam dwarrelde.

"Dan is het niet verkeerd. We zullen iets speciaals hebben dat niemand kan begrijpen en ik wil het niet met iemand anders dan met jou delen. " zie ik hem voordat ik voorover leunde en mijn lippen weer op de zijne duwde en mijn tong in zijn mond liet glijden met een bijna woeste wreedheid.

Ik onderbrak de kus, lang genoeg om mijn vingers in de tailleband van zijn joggingsbroek te steken. Martijn haalde instinctief zijn heupen van de bank toen ik die naar beneden trok, waardoor ik die mooie grote pik van hem de vrijheid bezorgde.

"Ontspan je maar kleine broertje, dit gaat zo goed voelen."

Ik schuifelde naar hem toe, terwijl ik op mijn knieën zakte en mijn hand uitstak om zijn harde pik stevig vast te pakken. God, het gevoel van zijn kloppend slagzwaard in mijn handen, en ik bedoel, handen, stuurde een rilling over mijn rug. Langzaam begon ik hem te strelen over de volledige lengte van zijn pik. Ik voelde het staalharde vlees terwijl mijn handen op en neer gleden van boven naar beneden en terug.

"Oh God Silke, dat voelt zo goed!" Martijn hijgde terwijl ik zijn lul langzaam in mijn beide handen streelde en mijn duim over de top van zijn eikel liet lopen om zijn vrijgekomen voorvocht over de rode kop te smeren.

Grijnzend voegde ik er aan toe: "Oh wacht maar, er komt nog veel meer "

Ik maakte een lichte buiging, leunde naar voren en likte zijn pik van de basis tot het glinsterende punt van zijn
roede. Ik liet mijn tong langs de rand van zijn pik dwarrelen en likte bovenaan aan zijn pisgaatje om een vage smaak van zijn licht zoute voorvocht te proeven.

Ik hoorde hem een diepe zucht maken en keek in zijn ogen voordat ik het hoofd van zijn dikke lul pakte en die in de hete vochtige diepte van mijn mond liet zakken. Langzaam begon ik mijn mond heen en weer te bewegen om zo met behulp van mijn beide handen de stalen harde schacht van mijn stiefbroer te plezieren. Na een paar momenten begon ik geleidelijk aan mijn tempo te versnellen, mijn hoofd op en neer bewegend over Martijns dikke neukpaal. Zo nu en dan vulden mijn oren zich met de geluiden van mijn stiefbroer, die kreunde van plezier. Ook ik kreunde van de smaak van zijn pik die tegen mijn tong gleed. Om nog maar te zwijgen van de slurpende geluiden die ik maakte toen ik de dikke lul van mijn stiefbroer met mijn mond begon te neuken.
Man, zijn pik was zo hard en groot dat ik alle moeite van de wereld moest doen om hem tot ruim over de helft in mijn mond te krijgend. Het feit dat zijn eikel een paar keer tegen mijn keel deed stoten deed me half kokhalzend deze bewegingen te stoppen. Zwaar ademend staarde ik hem terwijl mijn handen nog steeds verder hem bleven afpalen.

"Wil je me neuken met Martijn?" vroeg ik met een zwoele, brandende haast smekende stem. "Wil je het stomende kutje van je grote zus neuken?"

Martijn knikte heftig met zijn hoofd.

"God ja, ik heb je al zo lang willen neuken." kreunde hij , al zijn remmingen loslatend.

Ik kookte van lust en glipte terug op zijn schoot, pakte die zoete dikke pik van hem en begon langzaam het puntje er van langs de verwarmde sijpelende spleet van mijn kut te rennen. Langer dan een paar bewegingen hield ik het niet vol. Zijn pik moest in me verdwijnen, er was geen houden meer aan. Even was ik bang dat hij niet zou passen. Ik had nog nooit een lul gehad die zo dik en lang was , maar langzaam begon mijn poesje uit te rekken en te ontspannen terwijl Martijns lul mijn hongerige, verlangende diepten begon te vullen.

Ongeveer een halve minuut later zat de harde lul van mijn stiefbroer helemaal in mijn druipende trillende kut. Ik voelde zijn dikke top tegen mijn baarmoederhals drukken. God, ik was nog nooit zo vol geweest in mijn hele leven. Langzaam bewoog ik me weer naar boven net tot het punt waarop zijn pik uit mijn kleddernatte grote zou glijden om daarna als een sletje met verlatingsangst me weer te laten zakken op zijn hemelbezorgde neukstaaf totdat hij mijn druipende lege opening weer vulde.

Ik kon hem voelen onder me terwijl hij zijn heupen langzaam in cadans met de mijne wiegde. Zijn vlezige paal in mijn vochtige natte kut drukte door tot tegen mijn baarmoederhals. Zijn mond ging open en zijn ademhaling nam bij iedere stoot die plaatsvond toe. Fuck man, dit was de hemel voor mij. Ik kon er niets aan doen en begon het tempo op te trekkenen hem harder en sneller te neuken. Ik hoorde mijn eigen billen op de toppen van Martijn zijn naakte dijen en ik voelde zijn gladde balzak tegen mijn schoot induwen elke keer dat ik op hem neer viel.

"Oh fuck…. je pik is zo goed!" kreunde ik terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg, hijgend in zijn.

"Shit man… je bent zo heet Silke…. en je poesje voelt zo goed!"

Het duurde niet lang voordat ik dat opbouwende gevoel van orgasme diep in me voelde. Dit sensationele gevoel deed mijn lust nog meer de hoogte in jagen. Snelle dan voorheen liet ik mijn kont op en neer zakken met zijn pik steeds als een gefixeerd punt in me.

"Oh shit, ik kommmm Martijn… ga door …aaagh !"

Ik hapte naar adem en die woorden waren mijn lippen nauwelijks gepasseerd toen het me raakte als een ton seksueel geladen bakstenen. Mijn hele lichaam verloor alle controle. Ik bibberde en draaide en stuiterde over de schoot van mijn kleine stiefbroertje terwijl zijn pik tegen mijn baarmoederhals duwde en mijn G-spot streelde. Mijn kut liet op dat ogenblik alle sluizen wagenwijd open en mijn neukgeil bevochtigde zijn immer stijve paal als een moessonregen .
"Fuck….!" schreeuwde ik… wat ook het laatste begrijpelijke was wat ik zei, want al het andere dat in mijn keel klonk en over mijn lippen ging, was enkel een reeks van oer geluiden en gekreun.

Toen ik eindelijk kalmeerde van mijn kleverige climax, klampte ik me vast aan Martijn alsof mijn leven er van af ging. Deze sensatie kon ik immers niet lossen. Hij had zijn armen ondertussen strak om mijn middel gewikkeld om met zijn handen wijd gespreid de rondingen van mijn kont vast te grijpen. Aangezien hij kort daarvoor in zijn kamer was klaargekomen had dit invloed op zijn huidige uithoudingsvermogen en om eerlijk te zijn was ik daar blij om. Ik wilde meer van hem en het gevoel dat zijn stalen pik nog diep in mij was , was meer dan genoeg om me hongerig te voelen naar nog meer van deze zeemzoete neukbeurt.

Snel stond ik op en hoorde zijn pik met een sappige plof uit mijn kut glippen. Ik liet me op mijn knieën vallen en likte hongerig zijn stijve om bij elke veeg van mijn tong mijn eigen kutsappen te proeven. Toen stond ik op en boog me over de rug van de bank met mijn knieën stevig op het zitgedeelte geplant.

"Kom op Martijn! Kom me neuken als een teefje!"

Ik kon niet geloven hoe ik praatte. Ik was het teefje van mijn stiefbroer en ik had hem hard nodig om te pleuris te neuken.

Het is overbodig om te zeggen dat Martijn niet aarzelde. Snel kwam hij achter me te staan en treiterde me door zijn trotse eikel van zijn glinsterende lul langs de spleet van mijn druipende kutje te laten glijden. Toen hij de opening vond greep hij me bij mijn brede heupen en zonder twijfel of enige vorm van medelijden dropte hij elke harde centimeter van zijn liefdesgeweer in me. Ik gilde meteen van genot omdat ik voelde dat mijn doorweekte poes weer gevuld werd door die mooie neukstok. Toen begon mijn stiefbroer mijn kut van achteren te boren met alles wat hij in zich had.

"Zo?" gromde hij tussen de stoten door. "Wil je dat ik je zo neuk? Hard en zonder medelijden"

"Fuck ja!" riep ik toen ik voelde en hoorde dat de voorkant van zijn dijen en heupen tegen de vlezige heuvels van mijn reet stootte, zijn balzak tegen mijn klit sloeg.
Ik was compleet verloren in het moment.

"Neuk me als een teef... neuk me hard... Fuck dit geile sletje! " kreunde ik wanhopig.

Op dat moment nam Martijn me met twee handen bij mijn lange zwarte haar en gaf me waar ik zo naar smeekte. Ik wist niet welke kant op of af was. Ik wist alleen dat ik nog nooit zo passioneel hard geneukt werd in mijn hele seksuele leven zoals Martijn me nu aan het nemen was. Het enige wat ik kon doen in die tijd was om mijn kont achteruit te duwen om zijn harde kloppende stoten tegemoet te treden, vergezeld van luid gekreun ,hijgend en schreeuwend van pure gelukzaligheid. Nauwelijks bekomen van mijn voorgaande orgasme werd men lichaam opnieuw naar een hoogtepunt gedreven. Ik kwam weer hard, maar hij, hij stopte niet. Hij bleef maar op mijn poes inbeuken met alles wat hij in zich had.

"Fuck Silke, ik ga klaarkomen."

Martijn kreunde en ik was zo klaar om te voelen hoe hij me ging vullen met zijn dikke stralen witte nectar.

"Doe het! Schiet het in me neer, vul mijn kut met je sperma! "

Wat een gelukzalig moment was dat niet? Ik voelde hij met enkele laatste stoten zijn pik volledig in me duwde en hoe zijn staaf verder in me opzwol. Met een diepe kreun begon Martijn zijn verse lading zaad diep in me te pompen. Mijn lichaam was nog steeds in een oneindig lopende orgasme. Mijn kut klemde zich vast rond de schacht van zijn stuiptrekkende spugende pik. Keer op keer pompte zijn vleesgeworden paal zijn zaad naar binnen en ik wist dat dit de rest van ons leven bezegelde.

Ik weet niet hoe lang hij in me is gebleven. Ik was zo ver gegaan dat ik zwart voor men ogen zag. Heel eventjes was ik als het ware uit mijn lichaam getreden. Toen ik weer bij mijn positieve kwam lag Martijn naast me op de bank maar nog steeds in me. Ik voelde hoe zijn pik voldaan was en begon te verslappen. Langzaam gleed hij uit me terwijl zijn schaamhaar was gemarkeerd met ons gecombineerde geil. Zijn borst hijgde nog op en neer van de verboden seks die we net hadden gedeeld en ik zakte naast hem neer. Ik voelde gestaag hoe zijn sperma begon uit me lekken, terwijl ik tegen hem leunde en mijn hoofd op zijn licht zweterige borst legde.

"Ik hou van je, Martijn." zei ik half fluisterend.
'Ik hou ook van jou, zus.' zei Martijn terug toen hij zijn vingers door mijn haar begon te kammen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Stiefbroer, Stiefzus, Vakantie, Zomer, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...