Klik hier voor meer...
Ze loopt je de hele dag uit te dagen en wat maakt het ook uit...het is toch geen familie! Stiefzusje...kom eens kijken... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Stiefzus sexverhalen. In deze categorie staan 105 erotische verhalen.
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 3Door: Threepio10
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Eerste Keer, Missionaris, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Striptease, Taboe, Tiener,
" b 1. Een kus op haar voorhoofd b Ze kwam mijn kamer binnen in de lichtblauwe tuinbroek die ze vaak aan had. Onder haar blote enkels droeg ze zwarte gympen. Een beetje nerveus friemelde ze aan haar korte donkerbruine haar terwijl ..."
20-01-24
9.4
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 2Door: Threepio10
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus,
" b 1. Inleiding b Maike, mijn zeven weken jongere stiefzus en ik hadden deze middag een heel fijn gesprek gehad. We hadden naar elkaar uitgesproken wat we al een tijdje aanvoelden, maar nog geen naam hadden gegeven. We hadden sterke gevoel..."
13-01-24
9.1
Maike En Ik, Eindelijk Samen - 1Door: Threepio10
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" b 1. Inleiding b Lang hadden we ons gevoel allebei genegeerd, of nee, volledig over het hoofd gezien. We woonden onder hetzelfde dak, als waren we broer en zus. Maar eigenlijk waren we dat natuurlijk helemaal niet. Vanaf het moment dat we..."
03-01-24
9.0
Stiefzus Verliefd En Zwanger Van MijDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Klaarkomen, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Oma, Pik, Stiefbroer, Stiefzus, Zwanger,
"Ik woon al jaren bij een gezin in dordrecht omdat mij ouders mij niet konden opvoeden .Ik ben maarten 22 jaar en mijn stiefzus was van een tweeling ze heet Els en is 21 jaar ze woon zins 2 jaar op haar eigen omdat ze vaak met haar vader ruzie had, ..."
01-01-24
7.1
Spiegeltje, SpiegeltjeDoor: Rooie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Milf, Pijpen, Stiefzus,
"Het is al enige tijd bezig, de verbouwing in mijn woning. Een tijdje woonde ik tijdelijk op een vakantiepark en dat was goed te doen. Ware het niet dat nu de schoolvakanties zijn aangebroken en ik noodgedwongen mijn vakantiehuisje moest verlaten om r..."
28-12-23
9.4
Stiefzus - 2: TrioDoor: Nachtjager38
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus, Trio,
"Ik draai me om en zie haar staan in een licht doorschijnend wit jurkje met een zwarte string eronder zonder bh... Mijn pik staat meteen weer stijf. Ze komt naar me toe en geeft me een tongzoen. Ga maar snel douchen zegt ze. ..."
26-12-23
9.1
Stiefzus - 1Door: Nachtjager38
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"Ik ben een jaar of 11 wanneer mijn vader en moeder gaan scheiden. Mijn moeder heeft na een jaar of 3 een nieuwe vriend. Hij heeft ook nog een dochter. Ik krijg een goede band met mijn stiefzus. Met mijn stiefvader loopt het minder goed. Mijn stiefzus..."
25-12-23
9.1
Krengerig Stiefzusje - 3: OntkrengtDoor: Zazie
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Stiefbroer, Stiefzus, Therapie,
" b Zojuist heb ik mijn stiefzusje Nathalie vastgebonden op bed achtergelaten, open en bloot, met een tril ei in d r kutje. Het hoort bij de strafexpeditie die ik tegen haar begon, omdat ze zich nog steeds ultiem krengerig gedraagt en de afgelopen jar..."
31-05-23
9.4
Krengerig Stiefzusje - 2: GenomenDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dwang, Groepsex, Met Familie, Slavin, Stiefbroer, Stiefzus, Straf, Trilei, Vastgebonden, Vibrator,
" b Mijn pa en mijn stiefmoeder Ymke willen zo nodig een wereldcruise maken, daardoor kreeg ik het genoegen ruim zes weken op mijn krengerige stiefzusje te mogen passen. Nathalie, ze is nog maar net zestien jaar en misschien wel het mooiste meisje e..."
25-05-23
9.4
Krengerig Stiefzusje - 1: GechanteerdDoor: Zazie
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Slavin, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Kom op, it die kleren, en snel een beetje want anders doe ik het bijt ik mijn bitch van een stiefzusje toe. Enkele uren eerder heb ik haar op moeten halen uit het politiebureau, voor de tweede keer betrapt op winkeldiefstal, lingerie natuurlij..."
20-05-23
9.5
Komkommertijd - 1: De KomkommerDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Groot Geschapen, Grote Lul, Stiefbroer, Stiefzus,
"Niks te doen. De verveling was gewoon killing. Eindelijk vakantie en niks te doen... Het was net uitgegaan met m n vriendje. Net voor de vakantie. Want hij wilde los zijn als hij met zijn vrienden naar Marbella gaat... Triest figuur... Maar goed. I..."
05-05-23
8.6
White Line Fever - 2: Nieuw BeginDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Naaktstrand, New York, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" b Mijn vriendje Chuck bracht me met mijn boedeltje van Corpus Christi naar New York City, waar ik geneeskunde ga studeren. Chuck moet van zijn dad Nicolas honderden miles verderop in Harvard een studie doen en omdat ik niet geloof dat die afstand tu..."
27-04-23
9.6
Blck Familie Affaires - 17: Sletje In De MaakDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus,
"Ze had gewacht. Ze had al zolang gewacht voor haar gevoel. Twee. Hele. Dagen... Charles had haar nog vriendelijk gevraagd wat zij vandaag ging doen, en zei daarna dat hij straks ging sporten. Daar had ze op gewacht. Charles was van huis. Net als Fien..."
23-04-23
8.6
White Line Fever - 1: AfscheidDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" i Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op White Trash . i b Voor de tweede keer duw ik zijn hand weg come on Chuck, wat is er nou niet..."
23-04-23
9.5
White Trash - 4: Hengelen (slot)Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broer, Met Familie, New York, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Op school is de rust weergekeerd nadat ik m n excuses aanbood voor mijn iets te heftige actie met dat filmpje van Nate zijn pik in mijn poes. Wel is het sindsdien zo dat ik qua vriendinnen ergens in between zit, mijn oude clubje ben ik kwijt, wa..."
18-02-23
9.7
White Trash - 3: VossenjachtDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Groepsex, School, Stiefzus,
" b Het afgelopen weekend was het heerlijk met George en zijn zusje Betty, mijn jeugdvrienden uit het trailercamp. Vaak worden we white trash genoemd maar je vindt nergens zoveel gezelligheid en vriendschap als hier. We hadden met Opa Joe, de grootv..."
15-02-23
9.4
White Trash - 1: PikordeDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Amerika, College, School, Stiefzus, Strand,
" b Mijn dienst zit er bijna op als Bill aan mijn kassa komt staan Sam, zou jij vandaag af willen sluiten Het is weer eens mis met Joey, we moeten zo snel mogelijk met hem naar het ziekenhuis. Ik knik, natuurlijk doe ik dat. Om meer zakgeld t..."
10-02-23
9.5
Zijn Nieuwe Familie - 1Door: Xxxme
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Stiefmoeder, Stiefzus,
"Daan had net gedaan met plassen wanneer Judith de grootte badkamer in kwam. Judith keek met een glimlach naar hem en vroeg hem wanneer hij zijn handen waste om ook zijn piemel te wassen. Daar er enkel maar handzeep stond keek Daan even op d..."
12-01-23
9.1
Hervin Onganda - 9: De Constante FactorDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus, Stiekem,
"Ik begreep er niks van. Wat Sin precies gezegd had, was ik ook meteen weer vergeten. Ze had twijfel in mijn hoofd gezaaid. Ik durfde ook zeker geen stempel op haar te zetten, haar geaardheid nog een label te geven. Ik had geen idee dat dit het begin ..."
19-12-22
9.2
Hervin Onganda - 8: Lichtelijk Complex Te NoemenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Na school was werken ook opeens een stuk leuker geworden. Als ik Liza zag, gebaarde ze altijd sussend dat het ons geheimpje was. Niet alleen tijdens de fotoshoot, maar ook wat ze me gestuurd had. Er was namelijk een wereld voor me opengegaan. Ik wis..."
14-12-22
9.1
Hervin Onganda - 2: In De BuurtDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Stiefzus, Trio,
"Riley heette ze dus. Ik was het niet vergeten. Niet dat ik haar die week nog gezien. School stond op het punt van beginnen, en had ook nog baantje. Ik ging wel een paar keer sporten nog, maar had haar niet gezien. We hadden wellicht even nummers moet..."
22-11-22
8.9
Eerste Lesbi-ervaringDoor: Louise
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Maagd, Met Familie, Stiefzus, Tiener, Vakantie, Waargebeurd, Zwembad,
" i Dit verhaal is gebaseerd op echt gebeurde feiten, daarom heb ik ook enkele details in het verhaal veranderd. Toen dit verhaal zich plaatsvond wist ik en mijn stiefzus nog bijna niets over seks. Dus alles wat zich hier afspeelde, gebeurde op gevoel..."
01-11-22
8.7
Stieffamilie - 4: Koesteren (slot)Door: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" b Sinds enkele dagen hebben Noortje en Hein seks met elkaar. Aanvankelijk was het wennen en zoeken, vooral voor Hein, die nog maagd was, maar inmiddels vliegen de vonken eraf. Het lijkt erop dat ze naar elkaar op zoek waren en elkaar gevonden hebben..."
21-08-22
9.5
Stieffamilie - 3: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Noortje en Hein hebben voor het eerst samen seks. Bij Hein thuis in de huge bungalow van zijn pa werkten ze eerst intensief aan de huiswerkopdracht om als duo elkaars identiteit in beeld te brengen. Hun gesprek daarover leidde tot een h..."
17-08-22
9.7
Stieffamilie - 2: AftastenDoor: Zazie
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" b Noortje en Hein hebben bij hem thuis afgesproken om te gaan werken aan de huiswerkopdracht, om in tweetallen de eigen identiteit in beeld te brengen. Het is bloedheet en de afspraak om na afloop het zwembad achter in de tuin in te duiken, bloot, o..."
14-08-22
9.7
Stieffamilie - 1: OntmoetenDoor: Zazie
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Gothic, Nerd, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefbroer, Stiefzus,
" b De hele klas valt stil als het nieuwe meisje binnenkomt. serieus, echt, het opv llendste meisje dat ik ooit zag klein, felgroene ogen, een warrige krullenbos donkerrood haar, een paar staafjes door haar lippen, spitse tieten in een kort top..."
11-08-22
9.4
Bezoek Aan NichtDoor: ScanFreak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Nicht, Oom, Orgie, Stiefzus, Tante, Vader,
" i Dit verhaal is in zekere zin een vervolg op Bezoek Van Tante , maar kan ook zonder problemen op zichzelf gelezen worden. i Dankzij het einde van de coronacrisis heb ik kort geleden op haar verzoek het tegenbezoek aan mijn 10 jaar jonge..."
03-03-22
7.4
De Avonturen Van Bart - 4: Eén Laatste KeerDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus,
"Wakker worden. Het was fijn om wakker te worden met haar in m n armen. Ik rook aan haar hoofd en voelde haar lange haren kriebelen tegen m n blote borst. Ik had haar de hele nacht tegen me aangehouden, zo blij was ik dat ze wilde blijven. Elise was d..."
09-12-21
9.3
Ontmaagd Door Zijn StiefzusDoor: Michael
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Doggystyle, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Stiefzus, Vingeren,
"Dylan is een middelbare scholier in zijn examen jaar van het VWO. Voorheen was hij altijd erg verlegen en terughoudend. Inmiddels als dat wel veranderd. Hij heeft een hoop vrienden en gaat ook regelmatig stappen. Maar op n vlak is de verlegen jonge..."
10-10-21
9.3
De Avonturen Van Bart - 3: Al App Je Tien KeerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Nu was er minder twijfel na wat we gedaan hadden. Natuurlijk was er zo nu en dan nog wat ongemak in de dagen die volgden. Maar ze werd niet boos omdat ik haar niet appte als ik stijf was. Ik ging dat namelijk doen. Ik had het haar niet gezegd, maar h..."
08-09-21
9.3
Stiefzus GechanteerdDoor: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Stiefzus, Trio,
"Jarenlang hadden ze samen op de basisschool gezeten Eva en Sophie. Ze waren elkaars hartsvriendinnen, want ze hadden meer in gemeen met elkaar dan wie dan ook. Allebei waren ze kinderen van gescheiden ouders en ondanks dit probeerde ze van iedere da..."
15-08-21
8.9
De Verkrachting Van Amy - 10: SlotDoor: Badjas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rape, Stiefzus, Verkracht,
"Vooraf Dit verhaal is gebaseerd op een fantasie van Amy, zijn verkrachtingsfantasieen niet jouw interesse lees dan niet verder. Over haar schouder ziet Amy dat Noa op haar knie n is gegaan voor Sven en dat ze zonder omhalen zijn pik tussen ..."
14-08-21
8.8
Weekend Met Mijn StiefzusjeDoor: Ghostwriter
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 18 Jaar, Lesbienne, Schoonzus, Stiefzus,
" i Beste lezer, het eerste deel van dit verhaal is pure kennismaking en introductie. Verder dan zoenen gaat het in dit deel nog niet. De volgende delen zullen spannender zijn om te lezen. PS. Omdat dit mijn eerste verhaal is zal ik hier en ..."
15-08-21
7.9
Mijn Stiefzus Onverwachts ThuisDoor: Ditismijnnaam
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Stiefzus, Stiekem, Tiener,
"Het is maandag ochtend en ik ben net wakker geworden. Ik ben zelf een 18 jarige jongen met fulltime baan en het was rustig op het werk door corona dus heb een weekje vrij dus ik loop naar beneden en zoals verwacht ben ik lekker alleen thuis ..."
17-04-21
8.6
Ik Mag Noa De Kneepjes Leren - 9Door: JohnDoe
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Milf, Moeder, Nicht, Pijpen, Stiefzus, Vingeren, Webcam,
"Een beetje gespannen zitten Wendy en ik in de woonkamer. Onze zoon logeert bij een vriendje. Noa is met haar ouders in de stad en die komen straks hierheen. Erik, de vader van Noa is op de hoogte van Wendy s wens en heeft er zin in, zoals Noa het oms..."
10-03-21
9.2
Op De Camping - 3Door: Lies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Stiefzus,
"Zoals beloofd, het vervolg van mijn avontuur die zomer op de camping... Mijn vakantievriendin Maya en ik lagen, topless, op het strand te spelen met de knappe blonde Deense tweeling Hans en Adam. Terwijl Maya en Hans volledig in elkaar opgin..."
02-03-21
8.8
Ik Mag Noa De Kneepjes Leren - 7Door: JohnDoe
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Milf, Moeder, Nicht, Pijpen, Stiefzus, Vingeren, Webcam,
"Marije wil morgen langskomen. Dat is best een lastige situatie, want ook al hebben mijn vrouw en ik seks met Noa, mijn vrouw Wendy weet niet dat Marije dit ook weet, sterker nog, dat zij mij daartoe opdracht heeft gegeven. Dat geheimpje houd ik ook l..."
24-01-21
9.1
Ménage à Trois Met Nisha's Stiefzusje NitishaDoor: Rosso Corsa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aziatisch, Neuken, Romantiek, Stiefzus, Trio,
"Dit is een vervolg op Mountainbiken en meer met Nisha en op Nuru en veel meer met Nisha Vooraleer over het bezoek van Nisha s stiefzusje Nishita te vertellen, wil ik graag reageren op de commentaren van lezers die de koosnaampjes brothe..."
15-01-21
9.2
Met Mijn Zus In Een Tent - 1Door: Wouterzijnverhaal
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kamperen, Stiefzus, Tent,
" i Beste lezer, Ik ben een normale vriendelijke jonge man, met een kleurrijke vieze fantasie . Dit is mijn eerste verhaal, alle reacties incl. tips zijn welkom, en doe je mij een plezier mee. Veel leesplezier gewenst, i ..."
05-01-21
8.9
De Avonturen Van Bart - 2: De DealDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus,
"Voordat iedereen nu denkt dat ik gezegend ben met zomaar een sletterige stiefzus, wil ik benadrukken dat ze inderdaad wel een beetje sletterig was en dat ook zeker kon zijn, maar dat dit geen deel was van de beginselen die het waanzinnige schepsel vo..."
05-01-21
9.2
Ontbijtje Met JahmeliaDoor: Skrifiman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Stiefzus,
" i Okay dan, laat me maar meteen mijn geheimpje vertellen. Dat is dat ik een keer mijn stiefzus heb gedaan. Jahmelia was twee ntwintig jaar toen en ik was zestien i Het was in het weekend en ik had gevoetbald. Toen ik thuiskwam van de wed..."
19-12-20
6.8
De Avonturen Van Bart - 1: Mijn StiefzusDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Zij was negentien, ik zeventien. En zoals zo vaak zat zij in de problemen. Maar was het niet door mij, zat ze nog een stuk dieper in de problemen. Mijn naam is Bart, en zij heet Elise. En zij is m n twee jaar oudere stiefzus, waar ik al een paar jaar..."
30-11-20
9.4
Nieuw SamengesteldDoor: JasperDV
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Stiefzus, Trio,
" i Welkom terug beste lezers Ik hoop dat jullie ten volle genoten hebben van mijn verhalen tot nu en op die manier hebben jullie ook een beetje een chronologisch zicht op hoe mijn sexleven evolueerde... dat helpt om alles een beetje te kade..."
20-11-20
8.8
Mijn Verrukkelijke Stiefzusje - 2Door: Arie Bombarie
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cowgirl, Stiefzus, Vingeren,
"Langzaam word ik wakker. Ik zie Lianne naast me liggen en even ben ik vergeten hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Dan herinner ik het me weer, die heerlijke avond, mijn ontmaagding en het begin van een nieuwe relatie tussen mij en mijn stiefzusje. ..."
02-11-20
9.1
Mijn Verrukkelijke Stiefzusje - 1Door: Arie Bombarie
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Maagd, Pijpen, Stiefzus,
"Hallo, ik ben Stefan en ik ben 18 jaar. Van de zomer is mijn vader getrouwd met zijn nieuwe vriendin en ze is bij ons ingetrokken. Ze neemt hierbij ook haar dochter mee genaamd Lianne. Lianne zit bij mij op middelbare school en ik heb haar al ee..."
30-10-20
8.8
Hoe Nu Verder - 1Door: Ohboy1977
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Neuken, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"Na de beslissing om te stoppen met de relatie had Dani l nog steeds gevoelens voor Sabine. Hij wist het kon niet want ze waren nu ten slotte familie. Het was toch niet zijn schuld dat zijn moeder en haar vader verliefd op elkaar zijn geworde..."
08-10-20
8.8
Stiefzus In Past Mama's TrouwjurkDoor: Ditismijnnaam
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dikke Tieten, Grote Borsten, Stiefzus, Stiekem,
"Dit verhaal gaat over mij 18 en mijn stiefzus Sara 19 . Sara is een blonde meid van 1,75 met een mooi slank lichaam, grote volle borsten, lekkere smalle heupen met daaronder een mooi strak kontje. We zijn al Stiefbroer en stiefzus sinds ons twaalf..."
05-09-20
8.6
Gewillige Meisjes In De Alpen - 5Door: Edelweiss
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Buitensex, Buurmeisje, Pijpen, Stiefzus,
" b 5. Het oude buurmeisje Ingrid komt langs en die blijkt ook zo geil als boter te zijn b i in deel 4 leerde Leo de twee 18 jarige zusjes Lyah en Jolina beter kennen. Ze hadden veel seks met elkaar, de laatste keer mocht Leo Jolina zelfs..."
15-08-20
9.2
Gewillige Meisjes In De Alpen - 4Door: Edelweiss
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Borsten, Buurmeisje, Eerste Keer, Kontje, Onervaren, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Stiefzus,
" b 4. Jolina laat zien dat elke vrouw drie gaatjes heeft die altijd beschikbaar moeten zijn voor een man b i Dit hoofdstuk wordt verteld door Jolina in deel 3 zagen we dat Leo in Zwitserland de twee 18 jarige zusjes Lyah en Joli..."
14-08-20
9.4
Gewillige Meisjes In De Alpen - 3Door: Edelweiss
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Buitensex, Buurmeisje, Pijpen, Stiefzus,
" b 3. Kennismaken met stiefzusje Jolina, en we merken dat zowel buien als meisjes heel erg nat kunnen zijn b i in deel 2 zagen wij dat Leo voor 7 maanden in Zwitserland op zijn tweede dag daar het buurmeisje Lyah neukte in het bos, l..."
11-08-20
9.4
Gewillige Meisjes In De Alpen - 2Door: Edelweiss
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Buitensex, Buurmeisje, Pijpen, Stiefzus,
" b 2. Het huis en de omgeving leren kennen en ook buurmeisje Lyah b i in deel 1 zagen we dat Leo voor zeven maanden naar Zwitserland ging. Bij een stop onderweg in Duitsland neukte hij Marlene, de verhuurster van de b b. Nu reed hij we..."
10-08-20
9.2
Gamen Met Mijn StiefzusDoor: Ditismijnnaam
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gamen, Stiefzus, Stiekem, Tiener, Tieten,
"Dit verhaal gaat over mij 17 en mijn stiefzus Sophie 18 die zoals gewoonlijk lekker voor de tv zitten te gamen. Sophie is bijna 4 jaar mijn stiefzus en we zijn beide enigskind en hebben ook nog nooit een stiefzus of Stiefbroer gehad. We..."
08-05-20
8.6
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 10Door: Ditismijnnaam
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Naakt, Stiefmoeder, Stiefzus, Vader,
"Nadat ik Kim naar huis heb gebracht ben ik eerst even langs de supermarkt gegaan voor ontbijt terwijl ik mijn gedachten alleen maar op gisteravond heb. Hoe ik en Kim elkaar op allerlei manieren hebben bevredigt en elkaar hebben laten klaarkomen ..."
01-05-20
8.7
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 8Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Douche, Intiem, Naakt, Parkeerplaats, Parking, Stiefzus,
"Het was rond 7 uur in de avond en ik was alleen thuis en was wat aan het Netflixen tot ik 2 bekende stemmen binnen hoorde komen, het waren Lisa en Kim die net bij Kim thuis terug kwamen. Ik heb vanaf het trio met Kim en Lisa niet meer iets met K..."
01-03-20
8.7
Mijn Stiefzus RosanneDoor: Peter1948
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Lesbienne, Stiefzus,
" i VERZOEK VAN TOM i Er is niets dat me blijer kan maken dan mijn stiefzus Rosanne in bikini of badpak. Ik heet trouwens Tom, 25 jaar, 1 m 80, donker haar, grijze ogen en een sportief figuur. Rosanne is 23, 1 m 76, donker haar, blauwe ogen..."
29-01-20
8.8
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 7Door: Ditismijnnaam
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badkamer, Betrapt, Naakt, Stiefmoeder, Stiefzus,
"Dit verhaal speelt zich een paar dagen later af na de sex met maaike in het vorige verhaal, veel leesplezier. Terwijl Lisa aan het werk is verveel ik mij een beetje dus besluit haar even te appen aangezien het haar pauze is nu, ben je alle..."
21-01-20
8.7
Stiefzus Demi - 4Door: Geilmannetje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Mijn stiefzus Demi likt het laatste sperma van Sarah haar kont af. Beide nog steeds geile dames gaan naast mij liggen en gaan met mijn inmiddels weer hard wordende lul spelen. Wat een geile dames zijn het toch. Twee zaadvragende ogen blijven mij aank..."
19-12-19
9.0
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 6Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Nicht, Stiefzus,
"Ik heb besloten lekker verder te schrijven omdat dit een verhaallijn is waar nog genoeg te beleven valt en ik sta open voor kritiek en opmerkingen dus laat zeker van je horen als je tips of tops hebt Ps. De verhalen zijn prima los van elkaar te l..."
11-11-19
8.7
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 5Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Naakt, Stiefmoeder, Stiefzus,
"Voordat het verhaal begint een kleine mededeling want mijn stiefmoeder krijgt nu de naam Linda En ik gebruik tot nu toe inderdaad alleen maar korte namen omdat dat makkelijk te gebruiken is. Veel leesplezier. We zijn weer een..."
30-09-19
8.7
Stiefzus Demi - 3Door: Geilmannetje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Ze ligt nu op haar buik voor mij. Een kussen onder haar poes en haar kont omhoog. Terwijl ik achter haar in haar strakke poesje aan het beuken ben, begint ze steeds harder te kreunen. Door haar gekreun word ik nog geiler. Ik draai haar op haar zij en..."
03-09-19
8.0
Stiefzus Demi - 2Door: Geilmannetje
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Stiefzus,
"Sinds een paar maanden heeft mijn moeder een relatie met een nieuwe man. Sinds kort is deze man met zijn dochter bij ons ingetrokken. In het vorige verhaal heb ik verteld dat Demi en ik elkaar heerlijk oraal hebben bevredigd. Na deze keer is er niks ..."
01-09-19
8.1
Stiefzus Demi - 1Door: Geilmannetje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Eindelijk is het zover, ik zal de nieuwe vriend van mijn moeder gaan ontmoeten. Mijn moeder is 3 jaar geleden gescheiden van mijn vader. Sinds een jaar heeft ze een nieuwe vriend. De vrouw van deze man is 4 jaar geleden overleden. Vandaag om 13.00 ga..."
30-08-19
8.4
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 4Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Stiefzus,
"Het is al wat later op de avond en ik zit op mijn bed en kon aan niks anders denken dan dat ik vanochtend sex heb gehad met Kim. we hebben samen afgesproken dat we het bij friends with benefits houden omdat ik het ook lekker vind om met Lisa te rotz..."
30-08-19
8.4
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 3Door: Ditismijnnaam
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Stiefzus, Verjaardag,
"We zijn weer een ruim jaar verder en het is mijn 19de verjaardag. Ik ben net wakker en weet dat ik vandaag niks speciaals hoef te verwachten aangezien het pas morgen word gevierd, dus ik stap gwn uit bed en ga douchen. Ik ben net klaar en he..."
19-08-19
8.8
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 2Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Naakt, Stiefzus,
"1 jaar geleden toen we 17 waren Het is nou al bijna een jaar geleden dat ik voor het eerst sex heb gehad met Lisa. En het afgelopen jaar hebben we elkaar natuurlijk wel veel naakt gezien omdat dat was afgesproken dat we ons daar niet meer voor ho..."
14-08-19
8.2
Mijn Stiefzus Naakt Zien - 1Door: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Douche, Naakt, Stiefzus,
"Mijn stiefmoeder, mijn vader, mijn stiefzus Lisa 18 en ik 18 zijn de enige binnen het gezin en toen Lisa en ik 16 waren, waren onze ouders al zo n 5 jaar bij elkaar. En Lisa was een knappe blonde meid met lange blonde haren die tot over haar schoud..."
11-08-19
7.9
Bikini's Van Mijn StiefzusDoor: Ditismijnnaam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Douche, Stiefzus,
"Op een avond waren ik 17 en mijn knappe stiefzus lisa 17 alleen thuis en we waren al een uurtje of 2 tv aan het kijken toen ze plotseling vroeg het, eeh het is misschien een beetje een aparte vraag maar ik heb een enorme stapel met badkleding in m..."
25-07-19
8.2
Een Nieuw Zusje! Met Een Pik... - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Leraar, Pijpen, Pik, Stiefzus, Zus,
"Toen Harry in de 4e klas van de middelbare school zat en hij nog steeds enig kind was waarom, dat wist hij niet, daar praatte je in die tijd niet over met je ouders , kreeg zijn gezin er opeens een meisje bij dat ongeveer net zo oud was als Harry, u..."
22-07-19
7.2
Stiefzusje Als Sletje - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Slet, Sletje, Stiefzus,
"Warsha en ik gingen samen de douche in niet meer nadenkend over dat we wellicht betrapt konden worden. We douchte heerlijk onder de brede straal en met een hand vol sop ging ik over het mooie lichaam van Warsha. Haar borsten die een beetje rood waren..."
03-07-19
8.5
Stiefzusje Als Sletje - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Stiefzus,
"Het is een mooie zonnige dag en we zitten in de tuin lekker te eten. Ons gezin bestaat op dit moment uit mij, mijn naam is Bram ik ben 21 jaar oud. Ik ben 1,87 lang heb kort blond haar en heb een normaal postuur. Met blauwe ogen om het af te maken be..."
01-07-19
8.3
Mijn StiefzusDoor: Mark220
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Met Familie, Stiefzus, Vingeren,
"Hallo allemaal ik ben Ilse, 19 jaar, bruin haar, mooie cup C en mooie kont, en dit is mijn verhaal over mijn stiefzus. Het begon allemaal 2 weken geleden, toen mijn vader zijn vriendin Renate en haar dochter Samantha bij ons liet wonen omdat..."
04-01-19
8.8
Vakantie Met StiefzusDoor: W
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Stiefzus, Vakantie,
"Ik ben een jongen, 17 jaar en woon in een groot huis, mijn stiefvader heeft een goedlopend bedrijf en heeft pas een enorme villa aangeschaft, deze heeft 2 aparte bovenverdiepingen, aan de ene kant mijn ouders en mijn zusje en aan de andere kant mijn ..."
22-11-18
7.9
Avontuur Met Stiefzusje En Haar VriendinDoor: Caligula
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Stiefzus, Trio,
"Toen ik laatst mijn stiefzusje op een verjaardag tegenkwam, kwamen er ineens weer allemaal herinneringen in mij naar boven. Al vanaf het moment dat onze ouders een relatie kregen, hadden wij al een bijzonder goede band. Ik zag haar altijd als het zus..."
11-09-18
8.8
Een Week Bij Mijn Stiefzus AnjaDoor: Carlos Velas
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Sinds mijn stiefzus Anja drie jaar geleden getrouwd is en ruim 160 km van ons af woont ga ik elk jaar in de vakantie een week op de fiets naar haar toe, enkele dagen voor ik vakantie had belde ik haar en vroeg wanneer zij vakantie had, vrijdag is mij..."
29-08-18
8.0
Verjaardagscadeau Van Mijn Stiefzusje JolienDoor: Carlos Velas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus, Verjaardag,
"Ik heb in Juli al eens eerder verteld over mijn stiefzusje Jolien. Jolien heeft mij destijds verzorgd na mijn motorongeluk en sindsdien hebben wij geregeld overheerlijke seks. Met name als mijn ouders weg zijn op zakenreis. Inmiddels maak ik..."
29-08-18
8.7
Weekendje Met Samantha - 2Door: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Pijpen, Stiefzus,
"Het is amper een paar dagen geleden dat ik mijn maagdelijkheid verloor aan mijn stiefzus Samantha. Ondertussen zijn onze ouders opnieuw thuis, waardoor de mogelijkheid tot herhalen onbestaande is geworden, al hebben we wel al een paar keer goed kunne..."
09-04-18
9.3
De BekeringDoor: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Stiefbroer, Stiefzus,
"23 maart 2018 . Die dag stond met stip genoteerd in mijn agenda. Die dag was als het ware mijn D day. Het moest en zou toen gebeuren er op of er onder. Die dag was immers de 18de verjaardag van mijn stiefzus Megan. Ikzelf ben er ..."
02-04-18
9.0
ZomervakantieDoor: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefbroer, Stiefzus, Vakantie, Zomer,
"7 uur s morgens af en mijn alarm ging af zoals het iedere morgen deed. Ikzelf was een uur eerder wakker geworden en lag te woelen in mijn bed. Ik was te opgewonden om te slapen sinds het de eerste dag van de zomervakantie was en eindelijk, op mijn ..."
23-03-18
9.2
Weekendje Met Samantha - 1Door: Alex23
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Eerste Keer, Stiefzus,
"Onze ouders gingen weg voor het weekend. Een romantisch uitje zoals ze gewoonlijk een paar keer per jaar doen en hierbij laten ze mij en Samantha alleen thuis. Mij.. dat ben ik Xander, 17 jaar oud en een normale tienerjongen met de gebruik..."
09-03-18
8.8
De Band Met Mijn StiefzusDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Stiefzus,
"Hoi, mijn naam is Tim en ik ben 16 jaar ik ben 180 cm weeg 59 kilo. Enkele jaren na het overlijden van mijn moeder is mijn vader hertrouwd met Judith. Judith werkt voor het bedrijf van mijn vader. Ze heeft n dochter Amber en is net als ik 16 jaar. ..."
18-10-17
8.4
Mijn Stiefzus En IkDoor: Hayden
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Mijn vader is getrouwd met een andere vrouw. Deze vrouw heeft een dochter van 18, Iris. Zij is in de bloei van haar leven en ontplooit zich in alle opzichten. Ik ben 21 en woon bij mijn moeder. In het weekend ga ik vaak naar mijn vader, want daar is ..."
17-10-17
8.3
Stiefzusje Niet Lesbisch? - 5Door: W73
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Bianca en ik namen afscheid van Lisa en Esther. We krijgen alletwee nog een geile tongzoen van het voorheen lesbische duo. Esther kneep nog even in mijn lul, maar daar was al het leven uit geneukt. Ze keek me glunderend aan en fluisterde toen nog w..."
24-05-17
8.9
Stiefzusje Niet Lesbisch? - 4Door: W73
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Stiefzus,
"Direct vervolg op deel 3 Wat zeg je lieverd , zei Lisa. Esther antwoordde mag ik de pik van je broertje schoonlikken, hij glimt zo geil van jullie sappen Lisa keek me verbaasd aan, haar lesbische vriendin wou aan een grote dikk..."
17-05-17
8.9
Stiefzusje Niet Lesbisch? - 3Door: W73
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Er ging een hele tijd voorbij, maar niet zomaar voor Lisa en mij. Elke kans die we hadden, lagen we samen in bed, ze was mijn sexuele verslaving. Op de wc tijdens het stappen we zijn even bier halen , in een tentje tijdens een meta..."
13-05-17
8.8
Stiefzusje Niet Lesbisch? - 2Door: W73
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Langzaam werd ik wakker door het licht van de ochtendzon. Lisa lag heerlijk tegen me aan. Ze sliep nog. Wat een avond Ondanks de alcohol kon ik me nog alle beelden helder voor de geest halen. Mijn stiefzus die mijn pik afzoog en alles slikte..."
12-05-17
8.7
Stiefzusje Niet Lesbisch? - 1Door: W73
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Toen ik 5 was, ging mijn moeder er vandoor met een andere man. Ik Tim bleef bij mijn vader wonen. Twee jaar later trof hij een geweldige vrouw die al een dochter had. Ik kon prima met Lisa opschieten, had een nieuw speelmaatje gevonden. Ze was maar..."
10-05-17
8.8
Mijn Vrouw VerleidDoor: PjotrZ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Ik heb mijn vrouw verhuurd. Dat klinkt raar, maar in feite is het zo. Ik ben al jaren met haar getrouwd. Het seksleven was niet meer je dat, zal ik maar zeggen. We spraken er eigenlijk nauwelijks over, en het neuken was een soort ve..."
29-11-16
7.5
Betrapt Door Mijn StiefzusDoor: Arnold
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Stiefzus,
"Ik ben een jongen, met kort stekelig haar, kleur donker blond. Ben 1.87 lang en inmiddels 22 jaar oud. Eindelijk dacht ik Zomervakantie, mijn ouders net gescheiden was me moeder al ingetrokken bij haar nieuwe toekomstige man. Mijn stiefpa ..."
18-07-16
5.8
Stiefzusje Krijgt Een Beurt - 2Door: Harry De Winter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Het einde van de vakantie van mijn moeder en Chantal haar vader kwam dichterbij. De afgelopen anderhalve week is min of meer zonder incidenten verlopen. Ik moet bekennen dat ik nog wel twee of drie keer gegluurd heb. Chantal had het iedere keer door,..."
14-08-15
7.8
Stiefzusje Krijgt Een Beurt - 1Door: Harry De Winter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefzus,
"Sinds zeven maanden wonen mijn moeder en ik bij haar nieuwe vriend en zijn dochter in. Het voelde al snel goed en vertrouwd aan. Mijn nieuwe zus, Chantal, heeft me laten kennismaken met haar vrienden om me thuis te laten voelen. Toch is het zo dat Ch..."
10-08-15
7.8
StiefzusjeDoor: Gewoonklaasjan
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Aftrekken, Kut, Kutje, Slaapkamer, Stiefbroer, Stiefzus,
"Wat een nacht... ik wist dat ik een leuk stiefzusje had maar dat ze stout was Nee dat had ik me nooit voor kunnen stellen, iets wat ik wel voor kan stellen is mijzelf, mijn naam is Klaas Jan niet mijn echte naam ik ben een 18 jarige jongen, bruin ..."
20-12-14
7.8
Les Van StiefzusDoor: Meso
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Stiefzus,
"Mijn naam is Eva, ik ben 17 jaar oud. Mijn moeder is hertrouwd met Paul die een dochter heeft van 18 genaamd Marit. Aangezien mijn moeder en Paul het beide niet breed hebben slapen we in een klein flatje waar ik een kamer deel met Marit. Marit heeft ..."
27-10-14
5.6
De Gave - 11Door: Lefreak
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stiefzus,
"Woensdagmorgen word ik voor de eerste keer sinds we samen slapen vroeger wakker dan mama. Ik kijk naar de klok. Het is net halfnegen, wat betekent dat ik meer dan tien uur aan een stuk als een blok heb geslapen. Dat is niet verwonderlijk, gezien de i..."
30-04-14
8.0
Lekker Geil StiefzusjeDoor: Wouter S
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Stiefzus,
"Hallo, Sinds mijn 21e ongeveer heeft mijn moeder een nieuwe man leren kennen en is daar inmiddels mee getrouwd al bijna 4 jaar. Deze man heeft 3 dochters, allemaal jonger dan ik. Toendertijd had ik al aandacht voor de jongste dochte..."
04-02-14
7.8
Stiefzus Van Mijn Vrouw - 3Door: Richie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"De zon scheen door de kier tussen de gordijnen en beroerde precies mijn gezicht. Langzaam werd ik wakker en wilde me eens lekker uitrekken. Hierbij stootte mijn linkerhand tegen een vrouwenbil en halfdronken van de slaap murmelde ik Janneke . Toen..."
15-09-12
8.0
Stiefzus Van Mijn Vrouw - 2Door: Richie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Lieke kwam terug van de wc en kroop weer bij me in bed. Ze nestelde zich tegen mijn borst, en begon zachtjes over mijn buik te strelen. Ikzelf liet mijn hand langzaam afdalen naar haar goddelijke billen en haalde mijn wijsvinger door haar bilspleet. ..."
03-09-12
8.1
Stiefzus Van Mijn Vrouw - 1Door: Richie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Het was zaterdagmiddag en we moesten zometeen naar de verjaardag van mijn schoonvader. Het beloofde weer hetzelfde standaard feestje te worden, met obligaat lachen om zijn grapjes en het eeuwige koud buffet dat hij als avondeten zou laten aanrukken. ..."
03-09-12
8.0
StiefzusDoor: Iki
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"het verhaal begint wanneer mijn moeder een nieuwe vriend heeft. Deze vriend heeft ook een dochter. Haar naam is domi en is 14 ze had op die moment donker rood haar en een beginnende C cup. Ze droeg altijd korte rokjes en strakke topjes waardoor haar ..."
30-05-12
6.0
Lekkere Stiefzus - 3Door: Heet Schrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Het is inmiddels al weer drie weken geleden dat ik de eerste keer met Sandra seks had en we hebben in die tijd al verschillende malen hele leuke vrijpartijen gehad. Waarbij elke keer weer de vonken er van afvlogen en het begon in onze omgeving steeds..."
07-04-11
7.8
Lekkere Stiefzus - 2Door: Heet Schrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzus,
"Aan de ontbijttafel hoor ik dingen die mijn stoutste dromen overtreffen. Van mijn stief zussen zijn dit bijna alleen fantasie n Sandra vertelt iets over haar lesbische ervaringen met Ester en uiteindelijk ontdooit ook mijn eigen zus. Stille wateren..."
05-04-11
7.9