Klik hier voor meer...
N75
N75
Mijn naam is Nugur75, ofwel N75.
Graag schrijf ik verhalen over meiden tussen de 16 en 24 a 25 die lekker stevig worden aangepakt door dominanten mannen en jongens. Deze fantasieën breng ik dan ook tot leven in de serie "Tienersletjes Op Werk" wat op het moment al ruim 30 delen is met nog vele delen te gaan. Er zit wel eens wat tijd tussen sommige delen maar dat komt ook zeker door verzoekjes.
Verzoeken als "Sporten met Dochter", "Jade In De Bus", "Vakantie op een Boerderij" en "Noor, Mijn Beste Vriendin" zijn hier voorbeelden van.
Mijn schrijven is niet altijd vlekkeloos, maar goed dat zijn de acteurs van pornofilms ook niet.
Als het in de categorie extreem is, of dominantie over een lekkere (tiener)meid die eventueel familie is ben ik zeker van de partij.

Ik zie altijd graag potentiële nieuwe verzoeken tegemoet dus mocht je een geil idee hebben wat je graag uitgewerkt ziet worden is het altijd mogelijk mij een bericht te sturen via de mail of Kik.
Als ik het idee niet zie zitten als ik dit ook eerlijk aangegeven maar wie niet waagt wie niet wint, dus heb je iets leuks qua fantasie schroom je niet, zowel mannen als vrouwen zijn welkom met verzoekjes, als het verzoek maar lekker is vind ik het best.

Mocht je zelf nou een meid/dame zijn in de bovengenoemde leeftijdscategorie en je zou wel eens iets willen meemaken wat in een van deze verhalen te lezen is, sta ik ook daar zeker voor open.

Je kan me bereiken voor verzoeken of onderwerping via de mail" nugur75@hotmail.com of via kik door de naam Nugur75.
Verder ben ik ook nog op telegram te bereiken via Nugur75.

Veel lees plezier
Hoogste Cijfer: Esmée Zoekt Een Kamer - 4
Meest Gelezen: Sporten Met Dochter - 1
Aantal Verhalen: 82
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Esmée Zoekt Een Kamer - 6Door: N75
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Onderdanig, Zwembad,
"Na lange afwezigheid hier deel 6 van Esm e die een kamer nodig heeft. In het zwembad aangekomen betaalde Rico de kaartjes en liep het drietal naar de verkleedhokjes. De jongens besloten voor deze keer nog maar om met zijn in het hokje te gaa..."
07-06-20
8.8
Esmée Zoekt Een Kamer - 5Door: N75
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dominantie,
"De jongens hadden even kort oogcontact, want ze wisten dat ze Esm e nu hadden waar ze haar wilden hebben. Je mag op een voorwaarde hier blijven wonen , zei Daan plotseling, daar zitten wel weer een paar regels aan verbonden . Ik doe alles , zei Es..."
23-03-20
8.3
Esmée Zoekt Een Kamer - 4Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dominantie, Onderdanig,
"De jongens hadden besloten weer naar dezelfde kroeg te gaan waar ze gisteren ook waren geweest, want dit is hun vaste kroeg waar ze al sinds hun eerste studiejaar heen gingen. Bij aankomst begroetten de jongens de vaste beveiliger Jari, waarbij het d..."
09-03-20
9.0
Esmée Zoekt Een Kamer - 3Door: N75
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Meester,
"In het mooie spannende lingerie setje kwam de ze haar slaapkamer uit en liep de kamer binnen en vroeg of ze nog iets voor hen kon betekenen. Ze bedacht zich dat dit wel eens iets als een ontgroening of zo kon zijn waardoor ze het braaf onderging, tev..."
28-02-20
8.7
Esmée Zoekt Een Kamer - 2Door: N75
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Ruig, Vernederen,
"Twee dingen vooraf 1 Uiteraard mocht je zelf nou zoiets spannend willen stuur een mailtje en wie weet komt deze fantasie binnenkort wel uit. 2 Dit verhaal is samen geschreven waardoor per alinea de schrijfstijl een tikkeltje kan verschille..."
17-02-20
8.8
Esmée Zoekt Een Kamer - 1Door: N75
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Chantage,
"Reacties van iedereen zijn altijd welkom op zowel de mail als via kik of telegram. Mocht je zelf een onderdanige jonge meid zijn die wat spanning zoekt wees dan ook niet bang om een mail te sturen. Daan en Rico hadden samen met Mark een ..."
30-01-20
8.6
Tienersletjes Op Werk - 35: OnderwegDoor: N75
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Auto, Pijpen, Slet, Sletje,
"Mocht je zelf nou iets willen mee maken zoals de dames in dit verhaal stuur een bericht via kik naar Nugur75 of stuur een e mail en wie weet wordt jouw fantasie werkelijkheid. Na even lopen kom ik weer terug bij de kroeg van Olaf en zie dan ..."
22-11-19
8.6
Tienersletjes Op Werk - 34: TussendoorDoor: N75
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ruig, Slet, Sletje,
"Mocht je zelf nou net als de meiden in deze verhalen hard worden aangepakt stuur een mailtje of een bericht via kik of telegram. Jasmijn en Monica liggen uitgewoond nog in de kroeg bij Olaf maar eerder op de avond had ik nog met een leuke se..."
06-11-19
8.4
Max Krijgt Zijn Wraak - 5: SlotDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Ruig, Wraak,
"Hier alweer het laatste deel van Max en zijn wraak op Marieke en Tamar. Dit deel bevat verkrachting, mocht je daar niet van houden raad ik ook aan het verhaal niet te lezen, ga dan ook niet in de reacties moraal ridder lopen spelen. Verd..."
05-11-19
7.8
Max Krijgt Zijn Wraak - 4Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Wraak,
"Mijn leven was echt top, na jaren van pesterijen heb ik eindelijk de twee bitches die daarvoor verantwoordelijk waren eens goed aangepakt daarvoor. Dit gevoel van wraak was al lekker maar ook het idee dat ik deze twee trutten eens op hun plek gezet h..."
02-11-19
8.2
Max Krijgt Zijn Wraak - 3Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Nerd, Wraak,
"Die vrijdag nadat ik Marieke heb geneukt kwam ik vrolijk fluitend op school aan. Tamar en Marieke kwam ik tegen en Tamar begon me alweer belachelijk te maken maar Marieke hield haar mond. Is er iets Mariek hoorde ik Tamar nog zeggen voor ik weg lie..."
29-10-19
8.9
Max Krijgt Zijn Wraak - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nerd, Tiener, Wraak,
"Marieke is goed duidelijk gemaakt wie hier de baas is van de situatie en met haar gezicht in mijn hand keek ik haar doordringend aan. Het mooie jurkje wat ze droeg die volgens mijn voorschriften was stond haar echt heerlijk. Genietend keek ik op haar..."
22-10-19
8.2
Max Krijgt Zijn Wraak - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Chantage, Wraak,
"Dit deel is nog een beetje opbouwend, maar verdere delen gaat er zeker meer komen uiteraard. Mocht je zelf een verzoek hebben of iets als dit willen mee maken in het echt stuur een mailtje of een berichtje via telegram en wie weet. Midde..."
15-10-19
8.6
Antilliaans Tienersletje GepaktDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Antilliaans, Ruig, Slet, Sletje,
" i Hierbij weer een verzoekverhaal. Mocht je zelf een verzoek hebben als man of vrouw zijnde kun je altijd via kik, de mail of Telegram een berichtje sturen. Mocht je zelf nou een keer zoiets willen meemaken als vrouw zijnde kun je ook a..."
10-10-19
8.2
Amber In WalibiDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Plas, Plassen,
"Dit verhaal is eerder geplaatst maar toen in de verkeerde categorie dus bij deze in de goede. Veel lees plezier. Mocht je zelf nou een keer hard worden aangepakt als jonge meid is een kik berichtje of een e mailtje altijd welkom. Mocht je..."
05-08-19
8.0
Tienersletjes Op Werk - 33: GezamenlijkDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Plas, Plassen,
"Hierbij alweer deel 33 van de Tienersletjes serie. Soms zit er wat meer ruimte tussen delen maar nieuwe delen gaan nog zeker komen. Dit is echter wegens tijd gebrek en ook door drukte met verzoek verhalen. Mocht je zelf nou een jonge meid zijn di..."
04-08-19
8.1
Een Sletje Op VakantieDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Ruig, Slet, Sletje, Vakantie,
"Dit verhaal is wat van de extreme variant met harde stevige maar gewillige seks. Heerlijk met mijn maten in een mooi hotel allemaal een eigen mooie grote hotelkamer. Dit hadden we ook omdat we allemaal wel van plan waren minstens wel een k..."
13-07-19
8.2
Stiefzusje Als Sletje - 3: SlotDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Plas, Plassen,
"Mijn geile stiefzusje Warsha lag naakt met al haar kleding kapot voor me op haar rug. Haar benen wijd en ik keek op haar geile kutje. Daaronder kon ik net de ingang zien van haar geile anus. Ben je al in je geile reet geneukt vroeg ik haar terwijl ..."
04-07-19
7.9
Stiefzusje Als Sletje - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Slet, Sletje, Stiefzus,
"Warsha en ik gingen samen de douche in niet meer nadenkend over dat we wellicht betrapt konden worden. We douchte heerlijk onder de brede straal en met een hand vol sop ging ik over het mooie lichaam van Warsha. Haar borsten die een beetje rood waren..."
03-07-19
8.5
Stiefzusje Als Sletje - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Stiefzus,
"Het is een mooie zonnige dag en we zitten in de tuin lekker te eten. Ons gezin bestaat op dit moment uit mij, mijn naam is Bram ik ben 21 jaar oud. Ik ben 1,87 lang heb kort blond haar en heb een normaal postuur. Met blauwe ogen om het af te maken be..."
01-07-19
8.3
Vreemde Uit Het ParkDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Oraal,
"Het is een vermoeiende dag geweest en ben alleen thuis omdat mijn ouders op vakantie zijn. Toch besluit ik even het park in te gaan om daar een joint te smoken. Ik ben er echt even aan toe om lekker even te relaxen en met een joint kan ik dat gewoon ..."
23-06-19
8.3
Na Werk Met BoDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gangbang, Plas, Plassen,
" i Dit verhaal bevat verkrachting, plasseks en vrouwonvriendelijke behandeling. Hou je hier niet van ga het dan ook niet lezen, laat staan vervolgens in de reacties moraal ridder te lopen spelen. Anders veel leesplezier. i Al een t..."
20-06-19
8.1
Rijles Sletje Hard AangepaktDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Rijles, Slet, Sletje, Vernederen,
"Dit verhaal is een verzoekje voor een meid van deze site. Mocht je zelf nou een leuk verzoekje willen of hard worden aangepakt stuur een mailtje of een kik berichtje en wie weet komt jou droom dan ook binnenkort uit. Voor de mannen ook die zijn w..."
10-06-19
8.4
Tienersletjes Op Werk - 32: KroegDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Openbaar, Slet, Sletje, Vernederen,
"Hierbij deel 32 alweer van Tienersletjes Op Werk. Lijkt het jezelf ook geil om zo n sletje te zijn zie ik dat graag tegemoet op Kik. Anders ook hartstikke welkom want ik kan er altijd over praten. Veel leesplezier. Donderdag Monica a..."
09-06-19
8.6
Tienersletjes Op Werk - 31: InroosterenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Pijpen, Slet, Sletje,
"Zo heb ik mijn sletjes samen in een app groep gezet en na netjes allemaal mijn berichtje te beantwoorden gebeurt er niet veel. Ze willen geen moeite doen om elkaar beter te leren kennen of iets in die trant. Dat vind ik jammer maar goed ze moeten toc..."
17-05-19
8.4
Tienersletjes Op Werk - 30: MonicaDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Sletje,
"Die dinsdag kom ik in de winkel om boodschappen te doen en ik tref dan Barend Jan aan die met Mark in gesprek is. Ah Niels top, zou jij eventueel donderdag een sollicitatie kunnen doen deze staat donderdag ingepland maar Mark en ik kunnen beide niet..."
24-04-19
8.4
Tienersletjes Op Werk - 29: GeduwdDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ruig, Slet, Sletje, Trio,
"De knappe brunette zit op haar handen en knie n op het bed van haar oom en tante te wachten op wat er gaat gebeuren. Ze kijkt angstig om zich heen wetend dat ze zo meteen hard geneukt gaat worden. Sem kijkt achterom en ziet haar oom achter haar staan..."
15-04-19
8.3
Tienersletjes Op Werk - 28: NichtjeDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Slet, Sletje,
"We kwamen boven aan toen Sem tot mijn verbazing zei nee wacht ik heb een idee, ga maar naar beneden dan is het een verrassing hoe ik me kleed zei ze met een knipoog. Ik ging weer naar beneden en was heel benieuwd waar Sem mee zou aankomen. Na event..."
27-03-19
8.8
Sporten Met Dochter - 14: SlotDoor: N75
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Moeder, Trio, Vader,
"Een week is voorbijgegaan zonder dat Lianne mij een keer in de ochtend heeft kunnen pijpen. De avond even goed niet, er is altijd een avond waarop Judith vaak gaat kaarten met haar vriendinnen maar door de reis had ze daar nog geen zin in dus is ze n..."
24-03-19
8.4
Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Openbaar, Oraal,
"In de lift keek ik eens naar mijn knappe dochter die er weer heerlijk gekleed bij liep. Ze droeg weer een mooie skinny jeans die strak om haar lekkere billen zat. Een simpel wit hemdje die haar stevige borsten goed weet te laten zien zowel de vorm al..."
22-03-19
8.6
Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Douche, Oraal,
"Na haar gillend en spuitend klaar te laten komen smeekt ze meteen om weer geneukt te worden en zonder er zelf over na te denken druk ik mijn stijve paal haar heerlijke kutje in. Deze is weer lekker nat ondanks ze net gekomen is door de lik beurt en L..."
20-03-19
8.3
Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Milf, Pijpen, Sportschool,
"Na die heerlijke eind van de middag zijn we gaan eten en is er de hele dag niet veel meer gebeurd ook tot mijn eigen verrassing. Het anale stuk was best wel vermoeiend voor beide dus we houden het even voor gezien. Lianne kruipt wel weer naakt bij mi..."
19-03-19
8.6
Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Ruig,
"Genietend was ik aan het neuken in het kutje van Lianne die het kreunend onderging. Elke stoot was weer stevig en haar billen trilde hevig mee met elke stoot. Geil sletje van me ik ga optimaal van je genieten zei ik gemeen terwijl ik hard door blee..."
17-03-19
7.9
Sporten Met Dochter - 9Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Oraal,
" i Vooraf Allereerst iedereen bedankt voor het genieten van deze serie tot zover. Ik hoop er nog wel wat delen aan vast te plakken maar weet nog niet hoeveel. Voor de mensen die het jammer vinden dat de seks nu wat ruiger is dan he..."
15-03-19
8.0
Sporten Met Dochter - 8Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Deepthroat, Dochter, Pijpen,
"Heerlijk zit ik nu volledig in het kutje van Lianne wat ik nu genoeg gepenetreerd heb om goed te blijven stoten. Ik blijf wel verbaasd hoe krap ze nog is maar goed alleen mijn pik is hier tot dusver nog in geweest. Ik begin mijn tempo wat op te schro..."
13-03-19
8.4
Sporten Met Dochter - 7Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Extreme, Vader,
"Eenmaal op werk aangekomen ben ik eerst de wc in gegaan om alles een beetje schoon te krijgen. Best wel iets vernederd sta ik hier nu maar goed ik moet nu aan het werk deze normaal vrije zondag. Ik baal ontzettend natuurlijk dat ik deze ochtend zo sn..."
11-03-19
8.4
Sporten Met Dochter - 6Door: N75
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik trek mijn tong terug en pak haar heupen vast. Mijn paal zet ik tegen haar kutje aan. Daar komt het dan lieverdje zeg ik haar. Dit is het punt waarop ik gewacht heb, ik ga mijn dochter ontmaagden. Ik voel hoe haar warme natte schaamlippen tegen m..."
05-03-19
8.8
Tienersletjes Op Werk - 27: ChauffeurDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Ruben kon niet wachten, hij moest en zou dit doen. Dit was Jasmijn haar straf voor dat ze geen filmpje naar mij had gestuurd dus dan moet ik toch wat. Ruben zetten zijn lul tegen haar kontje aan en drukte deze met de eikel naar binnen. Wow dat is kr..."
23-02-19
8.6
Sporten Met Dochter - 5Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Lingerie, Vader,
"Na beide te zijn aangekleed zei ik tegen Lianne dat we zouden gaan shoppen. Samenliepen we naar de auto en het was anders dan toen we naar de sportschool reden. Toen was ze druk en opgewonden maar nu was ze wat meer ingehouden en zei ze vooral vaak h..."
20-02-19
8.8
Sporten Met Dochter - 4Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Douche, Scheren,
"Nadat ik een nacht heerlijk geslapen heb werd ik de dag erop wakker. Het was een zaterdag en dit weekend had ik niet veel te doen ook omdat ik gister al veel voor werk gedaan heb. Ik moest nog wel wat maar het is genoeg om lekker rustig aan te doen. ..."
19-02-19
8.7
Sporten Met Dochter - 3Door: N75
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Buurvrouw, Dochter, Vader,
"Daar sta ik dan met alleen een T shirt aan in de kamer van mijn dochter. Zij zit na een harde gil rechtop in haar bed met het nachtlampje aan en kijkt tegen het blote gat van haar vader aan. Ze weet niet wat ze moet zeggen en ik eigenlijk ook niet. ..."
17-02-19
8.9
Sporten Met Dochter - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Gluren,
"We kwamen toen weer thuis en ze vroeg wat we gingen eten. Ik zei haar spaghetti en ze vond dat heerlijk. Ze gaf me een knuffel en bedankte me dat ik mee was gegaan. Wil je nog even wachten met beginnen dan ga ik mij even douchen vroeg ze mij. Ik vo..."
13-02-19
8.9
Sporten Met Dochter - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dochter, Legging,
"Het is het eind van het schooljaar en het eind van de middag komt dichterbij voor deze zonnige dag. Eindelijk heb ik eens een dag vrij na lange tijd. Ik zit thuis maar nog steeds wel achter mijn pc omdat ik nog wat andere dingen moet doen. Doordeweek..."
11-02-19
7.9
Vakantie Op Een Boederij - 5: SlotDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Vakantie, Zus, Zwanger,
"Bij deze het laatste deel van Vakantie op een Boerderij. De rest van de dag was Jennifer aan het wachten totdat Laurens haar weer zou benaderen. Ze zou zich meteen voor hem uitkleden als hij dat vroeg maar hij kwam maar niet en kwam maar nie..."
08-02-19
8.1
Vakantie Op Een Boerderij - 4Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Extreme, Vakantie, Zus,
"Jennifer droeg een geel hemdje met dunne bandjes over haar schouders. Ze droeg een kort spijkerbroekje wat net haar kontje bedekte. Het zag er heerlijk uit om te zien, zeker door het feit dat ze geen lingerie eronder droeg. Haar tepels waren goed te ..."
07-02-19
8.1
Vakantie Op Een Boerderij - 3Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Vakantie, Zus,
"Onder genot van een warme douche is Jennifer aan het nadenken wat er gebeurd is. Ze heeft nog even op het bed gelegen toen Laurens aan het douchen was. Toen hij er aangekleed en wel uitkwam heeft hij haar lief onder de douche geholpen en zei geen woo..."
06-02-19
8.1
Vakantie Op Een Boerderij - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Vakantie, Zus,
" Dus we moeten elkaar neuken zei Laurens niet helemaal teleurgesteld of boos. Jullie moeten gewoon doen wat ik zeg, dus laten we maar naar het bed gaan van mij, die is twee persoons opperde Mark. Jennifer ging met een brok in haar keel naar boven ..."
04-02-19
8.6
Tienersletjes Op Werk - 26: GebondenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Toen ik wat later thuis aankwam zag ik dat ik nog steeds geen filmpje had. Ik stuurde haar direct een appje waar mijn filmpje bleef en ze zei dat ze eigenlijk meteen naar huis is gegaan. Naakt naar huis was al spannend zat midden op de dag zeker na w..."
02-02-19
8.6
Vakantie Op Een Boerderij - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Boerderij, Broer, Vakantie, Zus,
"Weer gingen de ouders van Jennifer en Laurens op zakenreis naar een mooi land en zouden ze weer in Nederland blijven bij hun opa en oma. Dit keer hadden hun ouders echter iets bedacht wat ze geweldig vonden. Ze zouden naar een kennis die ze best vaak..."
01-02-19
7.6
Tienersletjes Op Werk - 25: SquirtenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Squirten, Trio,
"Jasmijn zat op het puntje van haar orgasme en moest echt heel nodig klaarkomen maar ik gaf haar nog geen toestemming terwijl ze aan het kronkelen was. Ik keek genietend toe van hoe ze hier moeite mee had en zei haar toen dat ze mocht klaarkomen als z..."
09-01-19
8.7
Tienersletjes Op Werk - 24: BoodschappenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Vernederen,
" i Hierbij alweer deel 24 van de serie Tienersletjes Op Werk. Geniet ervan en alvast een fijne jaarwisseling en prettige feestdagen. i Bang voor wat er komen ging liep Jasmijn de winkel in. Dit was duidelijk aan haar te zien en ik genoot v..."
22-12-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 23: KantoorDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Slet, Sletje,
"Eenmaal thuis wou ik eerst weten wat mijn nieuwe sletje gestuurd had en keek meteen opgewonden. Het was een geile dag, lig hier nog na te genieten van jouw en er zat een foto bij van de ontblote Sem die nog afgeneukt op het garage pad lag. Ik stuur..."
07-12-18
8.8
Jade In De Bus - 5: SlotDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Plas, Plassen,
"Dit is alweer het laatste deel van Jade In De Bus . Mocht je zelf nou een verzoekje hebben kun je een mailtje sturen en wie weet werk ik jouw fantasie ook uit tot een verhaal. Waarschuwing Dit deel bevat ook plasseks. Ik was hard en ..."
02-12-18
8.1
Jade In De Bus - 4Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bus, Ruig, Trio,
"Ze liepen op mij af terwijl ik glom van het douchewater. Ze keken watertandend naar mij en ik voelde mij ook best wel bekeken door deze twee gasten. Hun ogen gingen over mijn hele lichaam en ik voelde mij dan ook vooral geil van twee oudere mannen di..."
29-11-18
8.7
Jade In De Bus - 3Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Leraar, Ruig,
"Na mijzelf nog even heerlijk gevingerd te hebben na de ruige mond neukbeurt ben ik naar huis gegaan. Ik was moe en afgepeigerd maar ook heel erg voldaan. Ik merk gewoon dat ik het super vind om het sletje van Jeff te zijn en zo zie ik mijzelf ook. Ik..."
28-11-18
8.8
Tienersletjes Op Werk - 22: BriefjeDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Slet, Sletje, Volle Vrouwen,
"Hier een wat rustiger tussendeel wat mooi gaat opbouwen naar weer wat extremere delen. Na bij de kassa alles afgesloten te hebben liep ik omhoog naar waar de jassen hangen en voelde tot mijn plezier geen broodje in mijn jaszak. Hier was ik w..."
23-11-18
8.8
Jade In De Bus - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Leraar,
" i Dit is wederom een verzoek en een deel 2 van een lezers van deze site. i Deel 1 is geplaatst onder de categorie Hetero onder de gelijke naam, maar na het met de verzoekster in te brengen wou deze het liever naar extreem. Mocht je zelf e..."
21-11-18
8.6
Noor, Mijn Beste Vriendin - 2: SlotDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Bikini, Ruig, Trio, Vakantie,
"Dit is deel 2 van het verzoek van dit verhaal. Nogmaals heb je een verzoek stuur een mailtje, antwoorden doe ik sowieso. Na de knappe Noor finaal te hebben afgewerkt een tijdje geleden is ze toch bij me gebleven. Ze zei dat ze stiekem altijd..."
17-11-18
7.5
Noor, Mijn Beste Vriendin - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Wraak,
" i Dit verhaal is een verzoek van iemand van deze site. Ik werk nog aan een aantal andere verzoekjes maar voel je vrij om te mailen als je er zelf eentje hebt. i Al jaren zie ik haar zitten, het is me toch een lekker ding en ze weet dat ik..."
17-11-18
8.7
Jade In De Bus - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Leraar, Openbaar, Trilei, Vingeren,
"Eindelijk weekend, dit weekend zou ik naar een vriendin gaan die in een of ander gat bij Utrecht in de buurt woont. Het is altijd fijn even een weekendje vrij te hebben van mijn opleiding als beveiliging. Het zijn vooral jongens waarmee ik in de klas..."
01-11-18
8.7
Tienersletjes Op Werk - 21: SemDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Slet, Sletje,
"Die donderdag kwam ik weer op werk aan en Barend Jan de eigenaar kwam naar mij toe meteen samen met Mark de leider van de kassa. Zeg Niels, we laten Sem tot 20 00 werken terwijl ze eigenlijk om 17 00 klaar is maar dat komt omdat Lotte niet kan komen..."
18-10-18
8.3
Tienersletjes Op Werk - 20: LaatkomerDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ruig, Slet, Sletje,
"De avond nadat Dirk en ik heerlijk van Jasmijn hadden gebruik gemaakt net als Hendrik van de ijssalon kreeg ik een berichtje van Lotte. Hey Niels, ondanks het laatst niet zo goed liep wou ik graag snel met je afspreken zodat die slet van een Jasmijn..."
18-10-18
8.3
Tienersletjes Op Werk - 19: IjssalonDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje,
"We hadden heerlijk met Jasmijn geneukt maar kregen honger. Iets verderop zit een ijssalon daar kunnen we wel heen stelde Dirk voor. Dit klink als een goed plan en de spullen werden ingepakt en Jasmijn deed haar bikini ook weer aan. We hadden wel ge..."
05-09-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 18: BoottochtDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Boot, Insmeren, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Zoals afgesproken staat Jasmijn om 12 uur voor mijn deur en ik kijk weer zoals gewoonlijk mijn ogen uit naar hoe ze gekleed is. Ze draagt een korte hotpants die maar net haar kontje bedenkt en haar prachtige onderlichaam goed vormgeeft. Het broekje i..."
22-08-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 17: RimmenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Rimmen, Slet, Sletje, Vernederen,
"Eindelijk was het daar en om iets voor 5 werd er weer aangebeld. Dit is al de tweede keer vandaag dat er een knappe meid aanbelt voor seksuele intenties. Ik heb Lotte verteld dat zij namelijk weer moest zitten omdat Jasmijn verder is gegaan dan naakt..."
24-07-18
8.5
Tienersletjes Op Werk - 16: WasknijpersDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Handboeien, Knijpers, Slet, Sletje, Vingeren, Wasknijper,
"Jasmijn had de zaterdagochtend eerst een hockeywedstrijd. Daarna moest ze naar mij komen want ik had even zin in een leuke middag. Ik wou niet kijken want ik had zin om lekker uit te slapen. Om 12 uur in de middag werd er aangebeld en daar stond Jasm..."
23-07-18
8.8
Tienersletjes Op Werk - 15: PicknicktafelDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Deepthroat, Picknick, Slet, Sletje,
"De volgende dag was het alweer vrijdag en Jasmijn had school vandaag. Zelf had ik ook een drukke dag maar aan het eind van de dag besloot ik om naar haar training te gaan en vanaf een afstandje te kijken. De dag ging langzaam voorbij en op een gegeve..."
20-07-18
8.7
Tienersletjes Op Werk - 14: LotteDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Tiener, Vingeren,
"Na de heerlijke werkdag waar de ex schoonvader van Jasmijn haar geneukt heeft op het werk tijdens werktijd vroeg plots een van de andere kassi res of ze even met mij kon praten. We bleven samen achter en ze vertelde me dat ze iets moest vragen en eve..."
11-07-18
8.7
Tienersletjes Op Werk - 13: Ex-schoonvaderDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Legging, Schoonvader, Slet, Sletje,
"Hier alweer het 13e deel van deze serie. Heb je zelf een idee voor de serie ben ik te bereiken via mail of kik. Die namen staan bij mijn schrijvers profiel. Het kan soms zijn dat het niet helemaal realistisch is maar daar is het ook een seksverhaal v..."
10-07-18
8.8
Tienersletjes Op Werk - 12: AnaalDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding, Slet, Sletje,
"Jasmijn haar tieten en kont zijn rood van de klappen en zitten beide onder de striemen ook van de riem. Haar lichaam moet gevoelig zijn want als ik nu even aan haar tieten of kont zit reageert ze niet al te blij. Het is tijd voor je straf ik ga je n..."
09-07-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 11: StrafDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Riem, Slet, Sletje, Spanking, Straf,
"Jasmijn stond nog steeds voor over gebogen met haar handen tegen de deur en haar kontje naar mij toe de buttplug af te likken. Dit was voor mij een mooie kans even mijn zak te legen nu ze er toch was. Ik opende mijn gulp en liet mijn broek en onderbr..."
08-07-18
8.2
Tienersletjes Op Werk - 10: KledingkeuzeDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Pijpen, Slet, Sletje,
"Na lang wachten eindelijk weer een vervolg van Tienersletjes op werk . Dit deel is vooral weer een opbouwend deel dus er gebeurt in verhouding weer wat minder des al niettemin veel leesplezier. Die volgende morgen word ik wakker en kijk op ..."
07-07-18
8.5
Tienersletjes Op Werk - 9: DouchenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hey even een bericht van te voren. Allereerst alle lezers die van deze serie genieten bedankt voor het lezen en ik hoop nog vele delen van deze serie en eventuele verhalen voor in de toekomst te gaan schrijven. Alle idee n die jullie opperen worden z..."
03-06-18
8.7
Een Vriendin Wou Het RuigDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ruig, Turks,
"Het idee zelf is erg clich maar het leek mij leuk hier mijn eigen draai aan te geven. Al 2 jaar ben ik gelukkig met mijn knappe stoot van een vriendin Denise waar ik graag mee opschep. Ze is 1,75 lang met prachtige lange blonde haren. Een s..."
01-06-18
8.2
Tienersletjes Op Werk - 8: GeneuktDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Openbaar, Slet, Sletje, Vernederen,
"Jasmijn kwam nadat ze haar gezicht schoon had gemaakt weer de woonkamer binnen. Ik zat ondertussen achter de wc en keek naar de knappe meid die binnen kwam. Haar mooie D cup in een zwarte bh en een geile strakke legging voor haar kontje. Hier komen ..."
30-05-18
8.7
Tienersletjes Op Werk - 7: GepijptDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Sletje,
"We hadden heerlijk gegeten en daarna heb ik Jasmijn zelfs van de grond laten likken zo gehoorzaam is ze. Ze vond het waarschijnlijk zeker niet fijn maar toch deed ze het braaf wat voor mij al genoeg zei. Je hebt straf verdiend want om drie verschill..."
12-05-18
8.2
Tienersletjes Op Werk - 6: LogerenDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Logeren, Prostitutie, Slet, Sletje, Spanking, Tongzoenen, Vernederen,
" i Dit is het vervolg met Jasmijn nadat ze door Niels vernederd is in het restaurant zijn ze nu op de parkeerplaats. Dank jullie voor de inbrengen, als deze mij aanspreken doe ik ze er ook zeker in. Verder is dit weer een iets rustiger opbou..."
02-05-18
8.0
Tienersletjes Op Werk - 5: RestaurantDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Restaurant, Slet, Sletje, Vernederen,
"Die zaterdag had Jasmijn weer een hockeywedstrijd. Ik had nog een paar leuke plannen met haar en dat liet ik haar ook weten dat ze na haar wedstrijd naar mij moest komen. Ik zou uiteraard ook weer komen om te kijken dus kon ze meteen met mij mee. Toe..."
15-04-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 4: Foto'sDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Slet, Sletje, Vingeren,
"De dag erna had Jasmijn netjes haar ochtend foto gestuurd en ik bekeek hem mooi lichaam elke ochtend ook weer graag. Ze stuurde de dagelijkse foto altijd in de ochtend zodat ze het niet zou vergeten. Ziet er goed uit, vanavond na de hockey kom je we..."
30-03-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 3: RegelsDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Tiener, Trilei,
"Nadat ik mijn telefoon had weg gelegd ging ik op internet om te kijken of ik iets kon vinden wat ik kon gebruiken. Ik heb maar twee keer een vaste vriendin gehad en die beide waren niet zo van de attributen maar Jasmijn had niet echt een keus. Ik zag..."
24-03-18
8.6
Tienersletjes Op Werk - 2: AkkoordDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hockey, Slet, Sletje, Upskirt,
"Na haar in haar bh achter gelaten te hebben dacht ik weer dat ze dit niet snel zou vergeven. Toch had ik weer een berichtje van haar gekregen met een foto erbij van haar in haar bh. Haar gezicht stond er ook op met een geile blik in haar ogen. Morgen..."
23-03-18
7.8
Tienersletjes Op Werk - 1: GenoegDoor: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Collega, Slaaf, Slet, Sletje, Tiener,
"Na veel verhalen gelezen te hebben heb ik besloten bij deze ook zelf een serie te maken. Het zal wel een trage opbouw hebben. Eens even kijken met wie ik vanavond moet werken via het online rooster dacht ik een kwartier voor ik moest beginne..."
22-03-18
8.8