62.483 Gratis Sexverhalen
Liefde, passie...en wraak! De pijlers voor een goede pot seks! Wraak op je ex, of bruut neuken uit pure lust! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Wraak sexverhalen. In deze categorie staan 192 erotische verhalen.
Wraak Op PesterDoor: Mike
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Wraak,
"Het is een normale dinsdag avond. Ik zit rustig op de bank TV te kijken en half in slaap te sukkelen tot ik de bel hoor gaan. Zuchtend sta ik op en loop de gang op. Door het raampje naast de deur zie ik een meisje staan. Hallo kan ik je he..."
05-04-24
8.8
Hannah - 10: Alles Voor WraakDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Camera, Deepthroat, Dikke Tieten, Donkere Mannen, Groepsex, Grote Borsten, Rotterdam, Vernederen, Vreemdgaan, Wraak,
" In de verhaallijn van Sofie, het jongere zusje van Hannah, is dit het derde verhaal. Het verhaal sluit aan bij Hannah 4 en Hannah 6. Jochem en ik waren nog steeds een stel en ondertussen woonden we samen in een kleine sociale huu..."
01-04-24
9.3
Revange NemenDoor: Andre
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Groepsex, Vastgebonden, Wraak,
"Misschien kunnen jullie het verhaal wel herinneren over mij en mijn vrouw Juul die ik op bed had vast gebonden en blinddoek voor haar ogen gedaan. Toen heb ik haar samen met Richard een vriend van ons Juul lekker genomen. Dat is inmiddels zo..."
25-02-24
8.6
Vergeldingsdag - 3: SlotDoor: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK ..."
11-02-24
8.8
Zoete Wraak Op Een VerjaardagsfeestjeDoor: Max V
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Feest, Pijpen, Strippen, Verjaardag, Wraak,
"Na een lange werkdag kwam Pien lachend en enthousiast thuis, Ted, de meiden willen voor de 40e verjaardag van Debby een verrassingsfeest organiseren. Ik heb natuurlijk gezegd dat ik het gekke pak n de stripper voor mijn rekening neem. Ted lachte ..."
19-01-24
9.4
Zijn Hoer - 6Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie, Slavin, Tepelklemmen, Wraak,
"Meester maakte me wakker en haalde me uit de kooi. We douchten samen en gingen naar beneden waar Morgan op ons wachtte hij begroette meester hartelijk, keek naar mij en vroeg geen klemmen. Nee nu nog even niet antwoordde meester en ging met Morg..."
20-11-23
8.8
De Rollen OmgedraaidDoor: LIza
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Wraak,
" Ik hoor dit niet te doen denk ik terwijl ik over het bospad loop. Links bomen, rechts bomen, overal bomen. ten minste, dat denk ik want het is vrijwel helemaal donker, dus alles wat verder is dan tien twintig meter is niet zichtbaar. Hoe laat zou..."
17-11-23
9.0
Wraak Op ExDoor: Anna
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Ex, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Vernederen, Wraak, Zuigen,
"Dit is mijn verhaal over hoe ik wraak op mijn ex heb gepleegd, ik wou het eerst niet maar uiteindelijk heeft de lust het van mijn angst overgenomen en heeft me erg geil gemaakt Het is Maandag 6 november als ik met mijn nieuwe Duitse vriend ..."
15-11-23
8.8
WrekerDoor: Grey Mr
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontvoerd, Wraak,
"Het filmpje bleef op zijn netvlies gebrand. Een groepje van een 6 tal jonge tieners van een jaar of 16, 4 jongens en 2 meiden, dwongen een duidelijk jongere en tengere jongen te knielen en hun voeten te kussen. Ze dwongen hem zijn broek op zijn enkel..."
01-11-23
8.8
Zoete Wraak - 8: SlotDoor: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Wraak,
"Harry was in de keuken bezig met het boren van wat gaten om een paar kastjes op te hangen. Hij legde de boormachine op tafel, pakte zijn telefoon en bestelde een een pizza. Daarna liep hij met de honden naar buiten en liet ze rennen in de tuin door z..."
01-10-23
8.5
Zoete Wraak - 7Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Denise wist niet of ze nu kwaad moest zijn of juist blij. Alles was nu wel heel gecompliceerd geworden. Haar leven met Harry was altijd lekker rustig geweest. Ze hadden genoeg aan elkaar. Ze hadden altijd een fantastisch seksleven gehad. Zonder ander..."
30-09-23
8.9
Zoete Wraak - 6Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Wraak,
"Jolanda voelde zich gelukkig. Na jaren van onzekerheid over haar relaties met haar tweede man en kinderen, alle ruzies en financi le problemen leek het tij gekeerd. Ze kon weer lachend naar de toekomst kijken. Z had dit gevoel nooit meer gehad sinds ..."
22-09-23
8.8
Zoete Wraak - 5Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Na de pizza gingen ze weer naar beneden en Bo en Arni gingen weer mee. Vrijwel meteen gingen ze liggen en sliepen. Ze begonnen met een film over een boek van markies de Sade. Alleen speelde deze niet in Frankrijk maar in Itali . Ooit, in de..."
20-09-23
8.9
Zoete Wraak - 4Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Harry stond op en tilde Jolanda van het bed. Daarna droeg hij haar naar de andere kamer waar Denise met de meiden was. De televisie stond aan. Er was een bondagefilm op te zien waarin twee zwartharige vrouwen een blonde vrouw hadden vastgebonden met ..."
20-09-23
9.3
Zoete Wraak - 3Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Denise ging voor en ging de ruimte met het bed en het bankstel binnen. Hier is het wat warmer, meiden. Daar liggen wel wat handdoeken. Droog jullie zelf af en ga dan op de bank zitten. Laten we even wat babbelen, want er zijn Harry en mij w..."
18-09-23
9.4
Zoete Wraak - 2Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Dit is hoe het allemaal begon Harry Eido was een kerel van ruim n meter negentig, gespierd en grof gebouwd. Hij was geen knappe man met zijn doorlopende wenkbrauwen, flinke neus en een scheve mond. Ook zijn gebit was niet fraai. Zijn tand..."
18-09-23
8.9
Zoete Wraak - 1Door: Driester***
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Lesbienne, Wraak,
"Jolanda lag eindelijk weer eens in haar eigen bed. Maar niet meer helemaal alleen zoals de laatste maanden, sinds haar man haar samen met haar puberende zoon had verlaten. Haar twee dochters lagen tegen haar aan en hielden haar stevig vast. BR..."
17-09-23
8.7
Anouks WraakDoor: A.Chivas
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blond, Bondage, Gay, Pijpen, Vastgebonden, Vreemdgaan, Wraak,
"Ik had de problemen over mezelf afgeroepen. Acht jaar was ik al samen met Anouk, waarvan 3 gehuwd. Toen ik haar voor het eerst zag was ik op slag verliefd. Haar asblonde haren in combinatie met haar bleke huid hadden mijn knie n meteen week gemaakt. ..."
02-08-23
8.8
Jeffrey's Wraak TrioDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dominantie, Onderdanig, Plas, Plassen, Trio, Wraak,
"Het was een frisse avond. Marion, een vrouw van middelbare leeftijd met mooie strakke borsten, donkerblond haar en pure groene ogen, was onderweg naar huis van haar werk naar waar ze samen met haar poes woonde. Haar internet contact Jeffrey , die haa..."
26-05-23
8.4
De Zoete Wraak Van KatsyDoor: Red Red
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Ze wachtte tot maandagmiddag, want dan kreeg ze weer de groep waarin Nanette en Maarten in zaten. Deze beiden waren, buiten verwachting, gewoon net alsof er niets gebeurd was bij haar in de les gekomen. Toen het lesuur afgelopen was liep ze naar Maar..."
25-05-23
8.7
De Wraak Van Joy - 4: SlotDoor: De Oude Schrijver
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Ze hadden hun slachtoffers te pakken en de nodige plannen gemaakt om hen te laten boeten voor wat ze Joy hadden aangedaan. Mark ging even naar huis om de nodige spullen te halen terwijl de meiden het n en ander bij elkaar gingen zoeken voo..."
27-04-23
8.2
De Wraak Van Joy - 3Door: De Oude Schrijver
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Joy en Melanie smeedde verschillende plannen om Sjaak te laten boeten voor wat hij Joy had aangedaan. Dat werd zelfs nog erger want er verschenen foto s op het internet. Hij had haar gezicht dan wel onherkenbaar gemaakt maar toch die foto s waren teg..."
26-04-23
8.9
De Wraak Van Joy - 2Door: De Oude Schrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Joy was bij haar vriendin Melanie en had haar verteld over de vreselijke foto shoot die ze kort daarvoor had meegemaakt. Haar vriend had haar in een kraakpand gedwongen tot seks en haar zelfs vastgebonden en naalden door haar tepels gestoken. Samen..."
26-04-23
9.0
De Wraak Van Joy - 1Door: De Oude Schrijver
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Fotoshoot, Neuken, Sm, Vingeren, Wraak,
"Melanie verveelde zich, ze zat op haar kamer en speelde wat met haar telefoon. Twitter had ze al lang opgegeven, wat een stelletje klootzakken en kutwijven zitten daarop zeg. Facebook is niet zo gek veel beter maar daar kan je ten minste wat makkelij..."
26-04-23
8.5
Lotte Neemt RevancheDoor: Ernst Jan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Onervaren, Oraal, Provocerend, Schoonfamilie, Schoonzus, Trio, Verjaardag, Vingeren, Wraak, Ziekenhuis, Zwager,
"Het was druk in het ziekenhuis, waar ik werk en ik liep door de gangen van de ene kamer naar de andere. Onderweg zag ik in de wachtkamer een buitenlandse jongen voortdurend naar mij staren. Toen hij er naar een uur nog steeds zat, vroeg ik aan de rec..."
09-04-23
8.7
Draken & Co - 13: De Zoete Smaak Van WraakDoor: Shakespier
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"De volgende ochtend stond Born al vroeg verdoken opgesteld voor de woning van Dory. Hij zag haar buitenkomen in haar vest met gouden knopen en wachtte tot ze de straat uit was. Hij liep naar het raam naast de voordeur toe, keek om zich heen om te zie..."
10-03-23
9.1
Heftig Avontuur In Gevangenis - 2Door: Narcis
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bewaker, Gangbang, Gevangenis, Hermafrodiet, Kut, Kutje, Lul, Openbaar, Pijpen, Rape, Straf, Verkracht, Vingeren, Wraak,
" 1. Lol met celmaat Howard Jozef is inmiddels ook tewerk gesteld, gelukkig samen met mij. We moeten een stuk grond omspitten in de snikhitte. Nooit gehoord van ploegen hier in Indonesi kennelijk. Of t is gewoon om ons uit t..."
16-02-23
8.8
Zoete WraakDoor: Inga
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Cockring, Pijpen, Spuiten, Strapon, Vastgebonden, Wraak,
"Er ligt een envelop op de deurmat met de tekst Zaterdag is hij voor jou. Verbaasd raap ik hem op. Lieve Inga, Ik heb een slecht gevoel overgehouden aan het spektakel met Frank, terwijl jij moest toekijken. Het wor..."
15-02-23
8.0
Mijn Ex Gechanteerd - 5: Hoe Het Begon - 5Door: Louis DC
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Blond, Camera, Chantage, Dronken, Ex, Kontje, Kut, Kutje, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Wraak,
"Na die heerlijke avond heb ik Tania nog laten douchen. Ik heb ondertussen de camera s opgeruimd en zijn we samen in bed gekropen. Naakt uiteraard. Lekker dicht tegen mekaar aan. Lepeltje lepeltje. s Morgens werd ik zo ook als eerste wakker...."
17-01-23
8.4
Mijn Ex Gechanteerd - 4: Hoe Het Begon - 4Door: Louis DC
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Blond, Camera, Chantage, Dronken, Ex, Kontje, Kut, Kutje, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Wraak,
"Ik stap volledig uit mijn broek en boxer en trek ook mijn sokken en T shirt uit. Helemaal naakt. Klaar voor wat nog komen moet. Tania zit ondertussen midden op het tapijt. Ik ga naast haar zitten. Je bent wel een echt hoertje gewor..."
16-01-23
9.0
Mijn Ex Gechanteerd - 3: Hoe Het Begon - 3Door: Louis DC
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Camera, Chantage, Dronken, Ex, Kontje, Kut, Kutje, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Wraak,
"Mijn ex een beetje gechanteerd. Hoe het begon. deel 3. Mijn plannetje, mijn stoutste droom lijkt uit te gaan komen. Ik had voor alle zekerheid al een halve viagra genomen, en slik snel de andere helft. Het zou nu waarschijnlijk nodig zijn. ..."
15-01-23
8.8
Mijn Ex Gechanteerd - 2: Hoe Het Begon - 2Door: Louis DC
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blond, Camera, Chantage, Dronken, Ex, Kontje, Kut, Kutje, Lingerie, Pijpen, Scheren, Strippen, Striptease, Wraak,
" Als je nu naar huis vertrekt staan er nog voor je thuis bent een aantal van die mooie foto s op je facebook, schatje dreig ik in haar oor. Wim, dat kun je niet menen zegt ze verschrikt. Niet menen Jij beseft nu toch wel dat j..."
14-01-23
8.1
Mijn Ex Gechanteerd - 1: Hoe Het Begon - 1Door: Louis DC
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Blond, Camera, Chantage, Dronken, Ex, Kontje, Kut, Kutje, Scheren, Strippen, Striptease, Wraak,
"Het begon allemaal door een stom toeval. Ik had tijdens die saaie corona avonden mij wat geamuseerd met het bewerken van allerlei foto s, zodat ze er uitzagen als waren het licht ingekleurde pentekeningen. Dat lukte me na een tijdje prima en..."
13-01-23
8.3
Brave Vriendin Betrapt - 2Door: Brian17901
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijn, Slavin, Slet, Sletje, Vernederen, Wraak,
"In het vorige deel konden jullie lezen hoe ik via verborgen camera s mijn vriendin Lisa 25 hebt betrapt op het vreemdgaan met oudere mannen. Niet zomaar vreemdgaan. Ik zag Lisa zich aanbieden als seksslavin en dat alles omdat ze zwanger wilde worde..."
02-01-23
8.0
10 Jaar Later...Door: Michael
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Deepthroat, Dieren, Honden, Pijpen, Slet, Sletje, Studenten, Vernederen, Wraak,
"Zo n 10 jaar geleden had ik haar voor het laatst gezien. Danielle, de stoot van de klas. Flinke D cup, lang bruin haar, stevige kont. Met zo n 1.75m ook aardig lang, vergeleken met de andere meiden. Ze droeg vaak uitdagende, haast ordinaire kleding. ..."
09-12-22
8.5
Wraakgodinnen - 3: Timoria (slot)Door: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Rape, Straf, Tattoo, Tiener, Verkracht, Wraak, Zussen,
" Timoria Straf Spannend, de dag van de wraakactie is aangebroken. Ik heb er nog eens goed over nagedacht, of ik wel goed bezig ben, maar ik m et echt iets doen. Mijn zusje Marie en haar vriend Noah kunnen niet zomaar verkracht en de dood..."
23-10-22
9.5
Wraakgodinnen - 1: ErinyenDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Groepsex, Rape, Verkracht, Wraak,
" We komen net van training, als ik met mijn vriendinnen Vieve en Rom e in een nogal donkere straat een groepje van vijf jongens tegemoet loop. Ze dragen donkere hoodies waarvan ze de capuchons nog eens even extra diep over hun hoofd trekken, hun ge..."
19-10-22
9.7
WraaksexDoor: Marina En Dante
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Wraak,
"Zomaar een zaterdagavond, ik, Dante, zat terug te denken aan hoe ik Marina ooit eigenlijk zover had gekregen te doen wat we deden en hoe het zover had kunnen komen dat we nu op een totaal ander level zaten, zo leek dat. Had dat met hartzeer te maken ..."
04-10-22
7.3
The Greatest Story That Almost Did Not HappenDoor: Marina En Dante
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Wraak,
"Daar stond ze dan, gekleed in niets meer dan een zomers jurkje, blote voeten en ruikend naar de favoriete parfum die ze ooit van hem had gekregen. Precies wat hij van haar had gevraagd. Het slipje had ze toch maar aan gelaten, misschien, heel misschi..."
03-10-22
7.4
Shiloh - 3: WraakDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Coach, Sport, Striptease, Vernederen, Wraak,
" Jake Het schooljaar was zo goed als gedaan. Het enige dat er nu nog restte voor de laatstejaars waren de inschrijvingen voor universiteiten en colleges. Wie dat kon, had een beurs veiliggesteld. Niet dat de meeste dat nodig hadden op..."
17-07-22
8.9
De Telefoon Van Mijn Broer - 3: Zoete WraakDoor: Mieke Mmm
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Biseksueel, Blond, Blowjob, Borsten, Broer, Klasgenoot, Likken, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Sperma, Standje 69, Telefoon, Tieten, Trio, Vingeren, Wraak, Zomer,
"Gekleed in een dunne blouse, een zomerbroek en mijn favoriete sneakers wandelde ik aan het begin van die bewolkte maar warme vrijdagmiddag naar het huis van mijn klasgenote Barbie, dat zich halverwege een rijtje eengezinswoningen bevond. Op mijn vaka..."
17-07-22
9.0
Zoete Wraak - 4Door: Robert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Flashen, Wraak,
"Zo de 1e stap was genomen en ik was klaar voor de volgende. Ik vertelde de dames dat ze naar boven moesten gaan en de kleding die ik op de zolderkamer had neergelegd moesten aantrekken en aan mij moesten showen. Na een kleine 10 minuten ston..."
28-06-22
8.9
Zoete Wraak - 3Door: Robert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Striptease, Wraak,
"Na mijn vrouw en nu ook haar nicht mijn vrouw had haar ge nformeerd dat ik alles wist en op foto en video had staan een dikke twee weken te hebben laten zweten, liet ik de dames weten dat ik ze beiden over een wek in Nederland wilde hebben om afsp..."
26-06-22
8.5
Zoete Wraak - 2Door: Robert
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Kort, Wraak,
"Ik was onderweg en probeerde mijn woede te onderdrukken. Hoe dichter ik bij Eelde kwam hoe relaxter ik werd. Het vliegtuig was al geland toe ik het parkeerterrein opdraaide. Ik zag haar bij de band staan zag dat ze mij ook had gezien. Ze zwa..."
03-06-22
8.3
Zoete Wraak - 1Door: Robert
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Blowjob, Flashen, Kort, Wraak,
"Het is nu bijna een half jaar geleden, toen mijn vrouw 50 jaar mooi figuur en sportief, vroeg of ik het goed vond dat zij alleen naar haar nicht in Engeland zou gaan. Normaal ging ik altijd mee, ze vertelde dat zij een paar dagen door Wales wilden re..."
01-06-22
8.3
De Wraak Van Een HuishoudsterDoor: Sasja666
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huishoudster, Wraak,
"De vakantietijd was afgelopen, net zoals mijn schooltijd. Ik had trots mijn diploma in ontvangst genomen en de afgelopen 4 maanden gezocht naar een vacature waar ik wel wat voor voelde. Maar nu had ik die waarschijnlijk gevonden. Een gezin, die in ee..."
16-05-22
8.3
De Hunting Odyssee - 2: De Wraak Van TurinDoor: Shakespier
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Turin had een plan. De vernedering door Domani kon hij niet verkroppen. Hij was haar eigenaar en hij zou haar laten voelen dat hij de baas was. Trouwens, die misstap waarvoor zij hem strafte, dat stelde toch niets voor Eigenlijk was zij in de fout g..."
01-04-22
9.2
Monteurs - 2: WraakDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Wraak,
" Het is wellicht wat misleidend, en vraagt daarom om uitleg. Het oorspronkelijke verhaal van Monteurs werd geschreven door Bob, zie hiervoor Bobje84. Hij wilde daarop nog graag een vervolg schrijven, maar dit kwam helaas niet van de grond. Hij heef..."
08-03-22
8.6
Zoete Wraak - 3Door: Willer Miller
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wraak,
"Stip 8 uur ging de bel en mijn vrouw ging de deur open doen. Met een verbaast gezicht kwam ze terug en Lisette volgde haar.Nog voor Els halverwege de kamer was ging Lisette door haar knie n en sprak me aan. Deze slet komt haar lichaam aan u aanbieden..."
29-01-22
8.9
Zoete Wraak - 11: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Plotseling trekt Tommie zich terug en Petra komt weer bij zinnen. Hij kijkt haar aan, kijkt naar zijn dikke, lange rode fluit. Ze beseft dat hij niet liever wil dan spuiten, dat hij zich niet langer meer kan beheersen en dat hij zich afvraagt waar hi..."
25-01-22
8.6
Zoete Wraak - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Natuurlijk wordt de kans dat hij moet spuiten dan heel groot, maar dat risico moet ze er maar bij nemen. Volmaaktheid is nu eenmaal niet van deze wereld. Het zij zo. Mocht zij de mens geschapen hebben, hij zou er enigszins anders uitgezien hebben. B..."
23-01-22
9.0
Zoete Wraak - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Terwijl ze door de stof van zijn jeans zijn ballen streelt, ritst Petra Tommie s rits open. Hij draagt een donkergroene slip. Dat is een kleur waar Petra wel voor valt. Zijn stijve piemel tekent zich prachtig af onder de dunne stof. Ze ruikt zijn man..."
23-01-22
8.7
Zoete Wraak - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Gelukkig ligt de Klaverstraat niet zo ver uit Petra s buurt. Ze heeft minder dan een kwartier nodig om er te komen. Wanneer ze aanbelt, gaat de deur al open. Daar staat Tommie, in jeansbroek en met een overhemd dat op zijn blote borst open hangt. BR..."
22-01-22
8.6
Zoete Wraak - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"De taxi brengt haar naar huis. Ze neemt een douche, trekt een nieuwe slip aan en wil haar badmantel nemen en nog wat TV kijken. Maar dan bedenkt ze opeens dat op de passagiersstoel van haar auto nog een verfrommeld papiertje ligt met een telefoonnumm..."
22-01-22
8.7
Zoete Wraak - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Wraak,
"... in tegenstelling tot wat Hans had gehoopt, is het spel nog niet uitgespeeld... Petra gaat met de rug naar hem toestaan en hurkt, zodat haar kruis zich recht boven zijn ogen bevindt. Ze laat zich steeds dieper zakken, tergend langzaam, to..."
21-01-22
9.0
Zoete Wraak - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Petra trok haar slipje van tussen haar benen en stak het uitdagend onder zijn neus. Ruiken, schat, ruiken Opsnuiven en aflikken, zei ze zacht maar op een toon die geen tegenspraak duldde. Hans keek haar ongelovig aan. D t had z..."
19-01-22
8.9
Zoete Wraak - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Snel was Petra op haar knie n gaan zitten en in een oogwenk had ze met een lang en stevig hennep snoer zijn onderbenen gekneveld. Knopen leggen was haar specialiteit geweest bij de scouts, daarin kon niemand haar de baas, noch in snelheid, noch in ef..."
19-01-22
9.3
Zoete Wraak - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Wraak,
"Het was vrijdagavond, half zes. Petra zat op haar bed en dacht na. Ze liep nu al enkele dagen rond met de idee om het Hans betaald te zetten dat hij haar had bedrogen met Inge, een vriendin van haar. Het plan was bijna klaar voor uitvoering. Zij was ..."
19-01-22
8.7
Zoete Wraak - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Wraak,
"In het midden van de dansvloer lag een paartje te vrijen. Het was vrij donker. Petra s ogen hadden tijd nodig om te wennen aan het spaarzame licht. Omdat het koppel helemaal in elkaar opging, hoorde geen van beiden hoe Petra zo geruisloos mogelijk na..."
17-01-22
8.7
Zoete Wraak - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Petra zat op de rand van haar bed en dacht na. Ze liep nu al enkele dagen rond met de idee om het Hans betaald te zetten dat hij haar had bedrogen met Inge, een vriendin van haar. Ze broedde op een plan een zoete wraak. BR..."
16-01-22
8.3
Zoete Wraak - 6Door: Amandadg
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Voyeurisme, Wraak,
"Het had een tijdje geduurd, maar uiteindelijk hadden we een date, en locatie geregeld. Ik zou Theo meenemen naar een caf , en daar zouden we toevallig een grietje oppikken. Super grappig, want zowel Anja, als Joyce wilden wel als stand in f..."
28-12-21
8.5
Zoete Wraak - 5Door: Amandadg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Voyeurisme, Wraak,
"Met zowel Theo, als Natalie nu in het spel betrokken, wordt het best heftig. Waar ik dacht een zware kluif te hebben aan Theo, is dat redelijk gemakkelijk gebleken, door de hulp van zijn vrouw. Natuurlijk sluimerde de verveling al jarenlang..."
27-12-21
9.1
Zoete Wraak - 3Door: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Wraak,
"Kort na mijn berichtje probeert Natalie mij te bellen, maar ik weiger het gesprek. Ze laat een berichtje achter op mijn voicemail, bijna smekend, wanhopig dat het niet de bedoeling was, maar dat het gewoon gebeurde. Ik hoor haar trillende ste..."
25-12-21
9.0
Zoete Wraak - 2Door: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Slet, Sletje, Wraak,
"Maar met Natalie app ik niet zo heel veel, Theo daarentegen, die heeft elke dag wel iets te melden. Van een foto van de omgeving, waar hij weer iets aantreft, tot een schunnig plaatje of grapje. Mijn reacties zijn soms kort, soms bot maar ..."
23-12-21
9.1
Zoete Wraak - 1Door: Amandadg
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Voyeurisme, Wraak,
"Ze zat op haar knie n en smeekte me bijna om weer geneukt te worden. Maar ik vond dat nog lekkerder, Ja, ik wilde dat ook, maar ik wist ook hoe wanhopiger zo n dame is, hoe geiler ze uiteindelijk blijken te zijn. Langzaam klemde ik het lede..."
22-12-21
9.3
Grenzeloos - 3: HarteloosDoor: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht, Wraak, Zus,
" Dat jaar dat we alle drie zeventien werden verloren Anna, Evy en ik steeds meer onze grenzen uit het oog. Omdat haar broers Anna het afgelopen jaar keer op keer hebben verkracht willen we wraak en nu we sinds vanavond Bart en Thom in onze macht he..."
12-12-21
9.0
Grenzeloos - 2: RoekeloosDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Hockey, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht, Wraak, Zus,
" Dat jaar dat we alle drie zeventien werden sloegen Anna, Evy en ik steeds verder los van onze ankers. Nadat ze Anna verkrachtten dreef de wraak die we op haar broers wilden nemen ons nog verder in elkaars armen, en werden we sisters in crime . We..."
06-12-21
9.3
Zoete Wraak - 2Door: Willer Miller
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Wraak,
"Vrijdag avond zou het moment zijn dat we mijn vrouw terug zouden gaan pakken.Mijn eerste Idee was Lisette er bij te betrekken maar al snel kwam Leo met het idee om het het rustig uit te voeren.Nu weet ik dat hij zeer hard in uitvoering kan zijn en mi..."
04-12-21
8.6
Zoete Wraak - 1Door: Willer Miller
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Wraak,
"Die vuile bitch hoor ik mijn vrouw schreeuwend binnen komen.Zo dan gaat ie lekker zeg ik nog maar haar ogen spuwen vuur.Lisette mijn collega je kent haar wel.Ja zeg ik natuurlijk ken ik dat heerlijke ding.Slank met een paar heerlijke billen,lange blo..."
03-12-21
8.5
Complot. Lotte Neemt WraakDoor: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Wraak,
" Hoe is het Lotte, vroeg Julia toen ze elkaar de volgende morgen weer op school zagen. Heb je Frank al gezien Hij durfde me niet meer aan te kijken. Jij wel Julia keek naar de grond. Ze dacht eerst dat Lotte haar vergeven had ma..."
22-11-21
9.0
Floor & Merel Op Stedentrip - 4: Zoete WraakDoor: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Handboeien, Lesbienne, Stiekem, Tiener, Trio, Voyeurisme, Wraak,
" Haar borsten deinen voor mijn ogen. Ze heeft haar benen wijd geopend. Haar naakte lijf glanst van het zweet. Ik wil haar vastpakken maar mijn handen zitten vast. Ik ruk aan mijn armen maar het heeft geen zin. Ze hijgt en slaat haar hoofd in haar n..."
18-11-21
9.3
Kamperen Op Een Naturistencamping - 10Door: Penpaal
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Biseksueel, Camping, Kamperen, Naturisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme, Tieten, Trio, Wraak,
"Jens stak zachtjes van wal. Astrid hier heeft een Nederlandse vriend op de camping, die ze via haar ouders heeft leren kennen. Hi heeft haar gisteren wegwijs gemaakt omdat het haar eerste keer op een naturistencamping is en ze konden het meteen goed..."
20-07-21
8.2
Kamperen Op Een Naturistencamping - 5Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Insmeren, Kamperen, Naturisme, Pijpen, Tent, Tieten, Wraak,
"Astrid had daarop kunnen reageren, die ene wat onschuldige vrijpostigheid van de jongen die had aangeboden haar in te smeren, maar misschien werd zijn gedrag gewoon ingegeven door zorgvuldigheid, want als Astrid ging liggen op het ligbed, zouden de p..."
08-07-21
8.8
De Wreker Van De FakerDoor: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Schaamhaar, Schaamlippen, Slavin, Webcam, Wraak,
"Jeroen had mij een flinke loer gedraaid. Jarenlang had hij me laten denken en in de stellige overtuiging gelaten dat hij een kinky vrouw was en had hij mij tijdens het chatten geile foto s gestuurd, die nu van zijn vrouw bleken te zijn. Toen hij uite..."
24-06-21
7.9
De WraakDoor: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Wraak,
"Monica was een mooi en lief meisje en met haar zeventien jaar was ze al een hele dame om te zien. Ze was slank en gespierd, maar niet als een bodybuilder, nee als een jonge vrouw, die niet vies is van een beetje hard werk en dat was precies waar haar..."
18-05-21
8.5
WraakDoor: 1V1
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Wraak,
"Ze knalde de deur achter zich dicht en stapte met Lara de auto in. De trouwe viervoeter voelde altijd perfect aan als ze boos of verdrietig was en legde haar kop op haar schoot. Waarom zijn mannen toch zulke klootzakken vroeg ze aan de hond terwijl..."
23-04-21
8.7
Vijf Pestkoppen En Een SchoonmakerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gaysauna, Wraak,
" Voor dit verhaal ben ik wederom veel dank verschuldigd aan Mark. Hij is mijn lievelingsleverancier van idee n, waar dit er dus ook weer n van is. Deze is uiteraard voor Mark. Ik ben een beetje een dromer. Graag geloof ik dat er een ..."
16-03-21
8.6
WraakDoor: Nanko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strapon, Wraak,
"Jaren lang heeft Pascal haar kort gehouden in hun huwelijk, jaren lang moest ze volgens zijn ouderwetse regels leven Opzitten en pootjes geven bij zijn saaie ouders, sex was ook zeldzaam, saai, voorspelbaar en alleen op zondag. Chantal weet..."
15-03-21
8.8
Hypnose WraakDoor: Maartje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Hoer, Hypnose, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vingeren, Wraak,
"Ik ben een vrouw, 25 jaar. Sinds een paar jaar heb ik een nieuw talent gevonden namelijk hypnose. Ik heb het geleerd op een cursus toen ik niks te doen had. Mijn sex leven is om eerlijk te zijn niet heel spannend. Ik doe veel one night stands, maar d..."
05-03-21
8.0
Tommy's Zoete Wraak - 2Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Onderdanig, Pijpen, Trio, Vastgebonden, Wraak,
"Tommy stripte zijn broek langzaam omlaag. De bobbel in zijn boxershort zag er veelbelovend uit. Mijn hartslag ging de hoogte in toen ik besefte dat ook Tommy op het punt stond mij te neuken. Ik wilde het, en ik wilde het nu. Toen ik mij bewust we..."
28-12-20
9.0
Tommy's Zoete Wraak - 1Door: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Bondage, Eerste Keer, Vastgebonden, Wraak,
"Op een nazomerse avond was ik uitgenodigd bij Tommy. Ik ken hem al een jaar of 3, van toen we samen school liepen. We volgden verschillende richtingen, maar in het uitgangsleven leerden we elkaar echt kennen. Stilletjes groeide een sterke vriendsc..."
23-11-20
9.2
De Huishoudster Van De Buurvrouw: RevengeDoor: MacD72
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Huishoudster, Milf, Slavin, Wraak,
"Toen ik het halletje in liep begon Marijke meteen Maar hoe met het dan Als we moeten wachten tot het opgelost is en dan kan wel tot morgen wachten dan heb ik het koud in huis, want ik heb geen kachel zoals jij. En ik kan ook niks warm maken, want ..."
31-10-20
9.2
Wens Van Sharon - 4Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Ruig, Wraak,
"Sharon vond het maar een vreemd verhaal van haar vriend Peter dat hij ineens weg moest, maar ze liet het erbij. Met zijn fiets was hij vertrokken en Sharon was alleen achtergebleven in hun appartement. De bel ging en Sharon keek via de inter..."
06-08-20
9.2
Wens Van Sharon - 1Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht, Wraak, Zwembad,
" Deze verhalenreeks is een vervolg op Een echte man voor Anne , maar bevat meer extremiteiten zoals dwang. Alles wat in de reeks gebeurt is slechts een ondeugende, kinky fantasie. Peter had zich voorgenomen om alles wat er tussen hem ..."
16-07-20
9.1
Bo Het Tienersletje - 33Door: Cheetah
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Slet, Sletje, Wraak, Zweep,
"Eindelijk was het de zondag waarbij ik had afgesproken met Vincent. Hij bood mij wat drinken aan en toen werd ik opeens wakker terwijl ik geblinddoekt en vastgebonden was. Ik kon niks zien alleen maar horen en ik hoorde wel verschillende mensen met e..."
16-04-20
9.0
De Wannabee Meester - 2Door: Hagenees223
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Yvonne, de vriendin van Marijke liet er geen gras over groeien. Ze vroeg aan Marijke op welke site ze die Meester X had leren kennen en of ze de mails terug kon lezen die er waren uitgewisseld. Marijke schaamde zich er wel voor om alles wat daar besc..."
03-04-20
8.4
Wraak Op Mijn Baas En Zijn Familie - 10Door: Sander123
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Wraak,
" Het heeft even geduurd, maar op verzoek van een groot aantal mensen hier weer een vervolg, deel nummer 10 Dag 47 Ik werd wakker door de wekker van Diane, Renate draaide zich nog een keer om en ik besloot om samen met Diane o..."
20-01-20
8.8
Wraak Op Buurvrouw - 8Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Pas laat in de avond werd ik wakker van mijn telefoon , het was mijn man, die stuurde een appje, hij kwam vanavond niet thuis, en ging met zijn vrienden naar een club, om wat te drinken. Toen ik na het douchen op een stoel ging zitten deed mijn k..."
03-01-20
7.7
Mariska Neemt Wraak Op Haar Man En Dochter - 5Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dochter, Likken, Moeder, Sterretje, Tongzoenen, Vingeren, Vuistneuken, Wraak,
"Mariska keek uit het raam de auto van haar man na tot hij uit het zicht was verdwenen en liep toen langs de inmiddels lege badkamer naar de slaapkamer van haar dochter. Zo De kust is veilig. Nu zal ik je eens laten zien waarom er meer te beleven is..."
27-12-19
8.5
Wraak Op Buurvrouw - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"We zagen Jeff al kijken naar de auto die er nu ook stond, maar toen hij binnen stapte en zijn 2 vrienden ook al bloot zag slingeren met hun lange lullen, grijnsde hij van oor tot oor, en Anita wist niet waar ze het eerst moest kijken, naar al dat lek..."
22-12-19
8.5
Mariska Neemt Wraak Op Haar Man En Dochter - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Dochter, Douchekop, Moeder, Tieten, Tongzoenen, Wraak,
"De schuldvraag was haar man met haar dochter gaan rotzooien en uiteindelijk neuken, of was het andersom was voor Mariska niet zo belangrijk. Maar vanaf nu tolereer ik geen gedonder meer tussen jou en je vader, weet je , zei ze streng tegen Ellen...."
22-12-19
8.6
Wraak Op Buurvrouw - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Dezelfde avond, zag ik de vrouw van Harm lopen met hun hond, ze gunde mij geen blik, dacht dan ook , mens je moest eens weten wat je je man Harm met mij doet, hij likt mij overal , likt zijn sperma uit mijn kut, en s,avonds krijg je van de dezelfde m..."
18-12-19
8.2
Wraak Op Buurvrouw - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Toen Mike vertrokken was, genoten Anita en ik nog na, van de neukbeurt van hem, en streelden zachtjes elkaars schaamlippen . Maar Maaike dat wil ik wel vaker met je hoor, er zijn mannen genoeg , die op een trio geilen en of 2 vrouwen bezig zien,..."
15-12-19
9.1
Mariska Neemt Wraak Op Haar Man En Dochter - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Dochter, Moeder, Vader, Wraak,
"Mariska wist het niet meer. Moest ze nu haaar man Henk uit het huis zetten, moesten ze samen in therapie, of moest ze haar geile dochter op kamers sturen terwijl die daar nog niet aan toe was en ze dan als moeder helemaal geen toezicht meer kon uitoe..."
11-12-19
8.5
Wraak Op Buurvrouw 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Weer thuis genoot ik nog na, van de neukbeurt met Hans, en ik belde mijn vriendin, en vertelde haar alles, en dat het neuken met een andere man mij goed bevallen was, en veel meer aandacht kreeg. De geile mails die ik van 2 jongens gekregen had, ..."
10-12-19
8.6
Wraak Op Buurvrouw - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
" Wat vind ik het jammer Maaike, maar tussen je tieten duurt nog 3 dagen, heb de rest van de week veel afspraken s,morgens Geeft niet Harm, kan jij en ik ons daar toch op verheugen . Met een tongkus en mijn kale kut voelend ging hij later wee..."
09-12-19
8.2
Mariska Neemt Wraak Op Haar Man En Dochter - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Borstel, Buurvrouw, Dochter, Moeder, Sperma, Vader, Wraak,
"Net toen Ellen dacht dat de steel van haar haarborstel voor straf door haar moeder in haar nog wat droge kutje zou worden geramd, voelde ze opeens een vinger in haar poepgaatje gaan. Niet een kootje, maar helemaal Nee he, haar moeder ging haar toch ..."
08-12-19
8.2
Wraak Op Buurvrouw - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Uren later genoot ik nog van de neukbeurt van Harm, onze buurman, niet dat mijn man en ik geen sex genoeg hadden, maar dit vond ik veel intenser, en dat kwam dan misschien ook omdat Harm mijn hele lichaam goed verwende, en met mijn man is het altijd ..."
05-12-19
8.7
Mariska Neemt Wraak Op Haar Man En Dochter - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstel, Borsten, Dochter, Sterretje, Wraak,
"Mariska reed met de auto naar haar werk en ze zag in de ochtendzon in de verte auto s op de vluchtstrook staan. Aan haar kant van de tweebaans weg. Er was kennelijk een politiecontrole, want er stond een agent op de rijbaan die er steeds een auto uit..."
05-12-19
8.0
Wraak Op Buurvrouw - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Zoals ieder jaar zie ik Maaike 45 getr met Frits 46 , op de de jaarlijkse BQQ in de straat, heb er namelijk slechte herrinneringen aan. Door mijn zwaar lijvigheid denkt ze dat ik ook dom ben ,en nergens over mee kan praten, en zelfs heeft ze nart..."
02-12-19
8.3