62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5655x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hannah - 9: Vriendendienst

Alles Voor Wraak

In de verhaallijn van Sofie, het jongere zusje van Hannah, is dit het derde verhaal. Het verhaal sluit aan bij Hannah – 4 en Hannah – 6.

Jochem en ik waren nog steeds een stel en ondertussen woonden we samen in een kleine sociale huurwoning in Spangen in Rotterdam. Ik zat in het tweede jaar van de opleiding verpleegkunde en hij liep stage op een makelaarskantoor. Ik turnde nog steeds, niet meer heel fanatiek maar meer voor de lol en om lenigheid te bewaren. Verder gaf ik les aan de kleine turnstertjes en werkte ik bij de plaatselijke drogisterij. kortom, ik had een vreselijk druk leven.

2 december 2012

Dit was voor ons allebei een vrije dag en dat betekende zoals wel meer dat we de hele dag lui op de bank hingen en films en series keken. The Dark Knight Rises stond aan en Batman werd net in elkaar geslagen door Bane toen Jochem de film op pauze zette en naar de wc ging. Ik ging languit liggen en schopte bijna de telefoon van Jochem de bank af. Ik kon mijn ogen niet geloven. Jochem liet me normaal niet eens kijken naar zijn telefoon. Als we de weg kwijt waren gebruikten we altijd mijn telefoon voor navigatie, en als ik de mijne kwijt was mocht ik nooit die van hem gebruiken om de mijne te bellen. Het scherm stond nog aan en was niet vergrendeld. Ik ben er niet trots op maar ik kon het niet laten om te kijken. Ik opende zijn whatsapp. Het bovenste contact was een meisje.

‘Heeeeey, kom je vanavond langs. Ik heb zin in je geile pik!!!’

‘Sorry, kan niet. Zit de hele dag aan mijn vriendin vast :( morgen? ;)’

Ik scrolde omhoog en zag allemaal van dit soort berichten en foto’s van Jochem zijn stijve lul en van een mooi slank naakt meisje. Ik werd witheet en ging naar het volgende contact wat weer een meisje was.

‘Gisteravond was echt geweldig. Jij bent de lekkerste.’

Jochem had gister gezegd dat hij uitging met vrienden maar blijkbaar zat hij deze hoer te neuken. Ik klikte op de foto en ik zag dat ik haar kende. Het was een vriendin van Jochem waarover ik altijd zei dat ze een oogje op hem had, maar wat hij altijd als onzin had afgedaan. “We zijn gewoon vrienden” zei hij dan. “Vrienden, me reet” dacht ik.

“What the fuck doe je met mijn telefoon” klonk het achter me. Ik keek boos naar het geschrokken gezicht van Jochem. “Vuile vieze klootzak” schreeuwde ik “what the fuck is dit?” en ik scrolde naar de foto van de naakte slet en presenteerde het bewijsmateriaal onder zijn neus. “Waarom kijk je in mij whatsapp, vertrouw je me niet ofzo?” zei hij met een rood hoofd. Hij griste de smartphone uit mijn handen. “Ooo, nu heb ik het gedaan’ schreeuwde ik “Je zit gewoon hoeren te neuken als ik er niet ben”. “Het zijn geen hoeren, en zij zijn bereid om dingen te doen die jij nooit wil” zei Jochem onnozel om ook iets terug te kunnen zeggen. “Want dat is nu belangrijk, godverdomme, hoe dom kan je zijn’. Ja, ik heb hier nu echt geen zin in, bel me maar als je een beetje afgekoeld bent’ en mijn lieve vriendje pakte zijn jas en stampte de deur uit.

Helemaal alleen lag ik s’ nachts in ons bed. Mijn woede ebde een beetje weg en ik begon me schuldig te voelen. Misschien als ik meer thuis was geweest en hem meer had gepijpt of op andere manieren geëxperimenteerd had tussen de lakens zou dit allemaal niet gebeurd zijn. We deden bijna altijd de missionarishouding tot Jochem het condoom volspoot. Dit was voor mij genoeg maar blijkbaar gold dit niet voor hem. Dus eigenlijk was het allemaal mijn schuld.

Toen besefte ik dat dit belachelijk was. Hij was degene die constant vreemd ging. Hij zou de gene moeten zijn met een schuldgevoel. Ik voelde me maar een dom naïef meisje. Ik had het kunnen weten. Elke keer als hij laat thuis kwam ging hij snel douchen voordat hij bij me in bed kroop. Een keer was ik eerder thuisgekomen dan normaal en toen zat de voordeur op de knip. Toen ik, na gebeld en gebonkt te hebben, binnen kwam, zaten Jochen en zijn ‘ platonische vriendin’ op de bank en zagen er een beetje verhit uit.

Ik dacht aan mijn zus. Het leven van Hannah bestond uit losse relaties en ongebondenheid. Ze wilde alles geprobeerd hebben, leek zich door niemand te laten kwetsen en legde nooit verantwoording af. Mijn levenshouding beschouwde ik altijd als superieur aan haar vele scharrels, maar nu wist ik dat niet meer zeker. Hoewel Hannah nooit iemand had om ’s avonds tegen aan te kruipen betwijfelde ik of zij zich ooit zo alleen had gevoeld als hoe ik me nu voelde.

Opeens realiseerde ik me dat ik uit pure gewoonte de hoody van Jochem had aangetrokken om in te slapen. Met een ruk trok ik de trui uit en gooide die door de kamer naar de deur. Om me af te reageren sloeg ik op mijn naakte borsten. Tot mijn frustratie wiegden ze alleen maar heen en weer, iets waar Jochem altijd dol op was. Ik sloeg nog harder. Niets had ik aan die grote kussens op mijn borstkas. Naast dat ze in de weg zaten bij het turnen en dat ik steeds moest opletten of mijn kleding niet te uitdagend was, konden ze niet eens een man aan me binden. Ik wilde ze al vanaf mijn pubertijd laten verkleinen, maar had dit nooit gedaan omdat dat lullig zou zijn voor Jochem. Misschien had ik met kleine tieten wel professioneel turnster kunnen worden en had ik naar de olympische spelen gekund. Ik had zoveel voor die jongen opgegeven en nou flikte hij me dit.

Ik voelde me zo boos en zo vernederd dat ik een plan bedacht. Tijd om Jochem eens te laten voelen hoe het is om totaal vernederd te worden!

3 december 2012

Ik stond vroeg op, ging naar de mediamarkt en kocht een set van vier camera’s. Daarna ging ik naar de Sting en kocht wat nieuwe kleren. Thuisgekomen begon ik met het installeren van de software van de camera’s op mijn laptop. Ik zette eén in de slaapkamer, eén gericht op de bank en de andere twee in de hoeken in de woonkamer. Als je het niet wist, zag je niet dat ze er waren. Het eerste deel van mijn plan was klaar.

Bij de Sting had ik een strakke heupbroek en een wit hemdje gekocht. Jochem had een keer een sexy lingeriesetje gekocht die ik nog maar eén keer had gedragen. Voor de tweede keer trok ik de zwarte string met kant aan en de bh met halfcups. Ik schoof mijn grote ronde gespierde billen in de broek en trok het shirtje aan. Mijn borsten puilden over de rand. Het was koud buiten dus moest ik wel een jas aan. Ik deed de ritsluiting maar halfdicht, zodat je mijn decolleté nog steeds kon zien. Na het controleren van de camera’s en het sluiten van de gordijnen ging ik naar buiten.

Toen ik op straat in de weerspiegeling van een auto keek zag ik een meisje die ik helemaal niet herkende. Dit meisje zag er hoerig uit en had een vastberaden blik in haar ogen. Een fractie van een seconde twijfelde ik. Was dit wel zo’n goed plan? Ik zette dit gevoel snel van me af. Om mijn plan te laten slagen mocht ik niet twijfelen, geen moment!

Op het pleintje zaten altijd wel een groep Antillianen te hangen en te roken. Normaal haatte ik het om nagefloten te worden maar nu was ik er juist naar op zoek. Ik liep over het plein richting de Albert Heijn en meteen begonnen de opmerkingen. “Aight, check die asser dan” en “hee schatje, kom is hier”. Ik glimlachte naar de jongens en liep naar ze toe. De drie jongens begonnen nog enthousiaster te roepen.

‘Hee, hebben jullie misschien een sigaretje voor me, ik ben de mijne thuis vergeten?’ vroeg ik. Een lange jongen bood meteen zijn pakje Lucky Strike aan. Een andere jongen stond al klaar met een vuurtje en zo rookte ik de eerste sigaret uit mijn leven. Het beeld van je eerste sigaret in films is altijd dat iemand vreselijk moet hoesten maar bij mij viel het gelukkig wel mee. Ik nam zo nonchalant mogelijk een trekje van mijn sigaret. 'Ik ben Sofie, trouwens' zei ik. De jongens noemde hun namen.

‘Hee, wat doe jij dan?’ vroeg een van de jongens. Ik antwoordde dat ik studeerde. ‘Aah nice, beauty en brains.’ Ik glimlachte en vroeg wat deze jongens zoal deden. Ze vertelde me dat ze met zijn drieën een bedrijf hadden, dat al super succesvol was. Dat moet een bijzonder bedrijf zijn, als ze tijd hebben om maandagmiddag te hangen op een pleintje, dacht ik sarcastisch maar ik deed net alsof ik vol ontzag was.

Terwijl de jongens opschepte en waarschijnlijk logen kon ik ze goed observeren. De jongen die zichzelf had voorgesteld als Lorenzo was lang en had dreadlocks in. Hij leek het minst sympathiek en praatte nauwelijks. Armando was het meest aan het woord. Hij lachte vaak en overlaadde me met complimentjes. Hij was behoorlijk breed, een beetje gezet en had nauwelijks haar op zijn hoofd. Een beetje achteraf zat Brian. Hij was een flink stuk jonger dan zijn twee vrienden. Zijn lichaam was klein en mager en ook hij was bijna kaal.

Onschuldig wreef ik mijn handen tegen elkaar en zei: “wel koud he, ik denk dat ik maar naar huis ga.” ‘Waar is je osso dan?' vroeg Armando. ‘Twee straten verderop, hee jullie kunnen anders ook bij mij chillen!’ De jongens stonden meteen op en liepen achter mij aan.

Mijn buik deed pijn van de spanning toen ik met de drie mannen in het trappenhuis naar boven liep. Ik liep voorop, wetende dat ze op die manier een mooi uitzicht op mijn billen hadden. Ik voelde al een grote hand die door mijn broek heen in mijn kont kneep. Een ongewenste vluchtige hand op mijn billen was ik wel gewend, bij het uitgaan of bij een feestje bijvoorbeeld, maar de jongen achter me liet het daar niet bij en gleed tussen mijn billen door naar beneden, alsof hij me door de stof heen probeerde te vingeren.

Op mijn verdieping zag ik de oude buurvrouw met een volle boodschappentrolley uit de kleine lift komen. Ze keek me verbouwereerd aan. Ik bedacht hoe raar dit voor haar moest zijn, hoe haar rustige jonge buurvrouw van dat leuke blanke stel er opeens bij liep als een goedkope escort en betast werd door een vreemde man. Er zou wel flink worden geroddeld in de flat, maar daar kon ik niet bij stilstaan. Tot nu toe ging alles volgens mijn plan om Jochem op zijn plek te zetten en dat was het enige dat telde. Maar ik wist ook dat het zwaarste gedeelte nog moest komen en ik kreeg hartkloppingen bij dat vooruitzicht.

De mannen liepen in het kleine flatje meteen door naar de woonkamer. Ik legde mijn jas op een stoel en de jongens stootte elkaar aan bij het zien van mijn bh die door het shirtje heen scheen. Normaal zou ik bij deze onbeschaamde glurende blikken beledigd kijken maar nu glimlachte ik naar de jongens en vroeg of ze wat wilde drinken. Even later liep ik met vier biertjes (Jochems bier) de kamer in. Ik ging op de bank tussen Lorenzo en Armando zitten.

‘Ik ben al echt hard door jou, voel maar’ fluisterde Lorenzo in mijn oor. Hij pakte mijn hand en legde hem op het kruis van zijn broek. Ik voelde inderdaad, door het spijkerstof heen, zijn mannelijkheid. Hij leek nu al een stuk groter dan die van Jochem, die slechts gemiddeld was. Ik kreeg buikpijn van het idee dat ik deze lul straks in me zou hebben. ‘Wil je hem zien’ vroeg Lorenzo en zonder een antwoord af te wachten maakte hij zijn gulp los en trok zijn broek een stuk naar beneden. Een donkere kromme penis van zeker 20 centimeter sprong omhoog.

Ik pakte hem gelijk vast en bewoog zijn voorhuid zachtjes heen en weer. Zijn pik was zo groot en zo dik dat ik met mijn hand maar om drie kwart van zijn piemel sloot. ‘Aight, ze wil het gewoon’, zei Armando naast me. Hij legde zijn handen op mijn borsten, en schoof mijn hempje met enige moeite naar beneden. Daarna trok hij ook mijn bh omlaag. Ik voelde de blikken van drie mannen op mijn voorgevel. Ondanks de doodse zenuwen vond ik het best opwindend dat drie jongens zo aan het geilen waren op mijn tieten. Lang konden ze niet kijken want Armando legde zijn handen terug op mijn borsten en begon ze te kneden. Hij deed dit niet voorzichtig maar ruw. Hij kneep hard in mijn borsten en het kostte mij moeite om te doen alsof ik het lekker vond.

‘Ga is staan’, zei Armando en hij duwde mij een klein beetje omhoog. Ik stond op en poseerde voor de jongens. Ik kneep in mijn tepels en drukte mijn borsten tegen elkaar. De knopen van mijn broek maakte ik los en ik draaide me om. Langzaam boog ik voorover en duwde mijn broek over mijn bolle kont. Ik kon alleen maar een voorstelling maken van de gezichten van de jongens, maar ik dacht dat ik een paar monden kon horen openvallen. Ik stroopte mijn broek af tot mijn knieën en voor ik verder kon gaan voelde ik twee handen in mijn rug die me naar de dichtstbijzijnde muur duwde.

Ik zette mijn handen tegen de dunne gipswand van de sociale huurwoning en keek achterom. Lorenzo zijn ene hand ruste op mijn witte billen en zijn andere hand kneep in zijn keiharde zwarte pik. Mijn string trok hij kapot. Hij duwde met zijn eikel tegen mijn schaamlippen en drukte langzaam verder naar binnen tot hij helemaal in me zat. De tranen sprongen in mijn ogen en ik slaakte een gil, niet van genot maar puur van de pijn.

Ik hield me sterk. Dit was voor al die keren dat Jochem mij op zich had laten wachten, terwijl hij een ander lag te neuken. Dit was voor al die keren dat ik niet thuis was en hij seks had met een ander in ons bed.

Lorenzo stootte zijn pik hard in mij. Beide handen lagen nu op mijn heupen. Hier kwam geen tederheid of liefde aan te pas. Dit was een jongen die mij gewoon gebruikte. Het enige wat hij wilde was zijn zaad in mij lozen. De pijn maakte het onmogelijk voor mij om ervan te genieten dus ik kon alleen maar hopen dat hij snel zou klaarkomen. Hij ging nog sneller. Even later bereikte hij zijn hoogtepunt. Zijn pik spoot wel zes stralen in mijn pijnlijke kutje. Ik voelde me lichtjes opgelucht, maar ik wist dat we nog maar net begonnen waren.

Armando vond blijkbaar dat het nu zijn beurt was en hij stond op. Hij trok zijn joggingsbroek en wijde boxer naar beneden. Hij was gelukkig iets kleiner geschapen dan zijn vriend maar ook hij was groter dan Jochem. Ik had verwacht dat hij ook achterlangs wilde, maar hij draaide me om. Hij trok het topje dat strak spande onder mijn borsten helemaal naar boven. Ik deed mijn armen omhoog en Armando trok het topje over mijn hoofd uit. Mijn bh maakte ik zelf los en ik stapte uit mijn broek.

Hij duwde mijn naakte lichaam richting de eettafel. De glazen plaat voelde koud tegen mijn billen en tegen mijn rug. Mijn benen werden gespreid en voor de tweede keer die middag werd ik gepenetreerd. De kleinere pik van Armando was een opluchting na de paardenlul van Lorenzo.

Brian was naast Lorenzo gaan staan en keek smachtend hoe ik genomen werd. Nu de pijn afnam begon ik lichtjes te genieten. De jongens die niet konden wachten om mij (nog een keer) te naaien en de donkere vreemdeling die in mij stond te pompen voelde zalig. Dit was toch best wel geil.

Lorenzo kwam dichterbij en presenteerde zijn geslacht voor mijn lippen. Gewillig opende ik mijn mond. Zijn pik gleed naar binnen en ik proefde een mengsel van zijn sperma en het vocht van mijn kutje. Ik moest mijn kaken zo ver mogelijk van elkaar trekken om zijn enorme lul te kunnen verwerken. Hij bewoog zijn heupen heen en weer en stootte in mijn mond. In plaats van dat ik hem aan het afzuigen was, neukte Lorenzo mijn mond.

Ik had het gevoel dat ik ging stikken. Rustig door je neus ademen, nam ik me voor. Lorenzo probeerde steeds verder mijn mond in te komen, tot hij achter in mijn keel schoot. De tranen stroomde over mijn wangen en ik moest bijna kotsen. Lorenzo liet me heel even op adem komen (letterlijk) maar deed het daarna nog een keer, en nog een keer.

Mijn keel deed verschrikkelijke pijn toen hij zich eindelijk terugtrok. Hij kwam voor de tweede keer. Mijn lichaam van mijn neus tot in mijn hals werd bedekt met zijn sperma.Het duurde even voordat ik weer bij zinnen kwam. Er lag iets warms en kleverig op mijn buik en ik besefte dat ik Armando’s pik niet meer in me had. Mijn eerste deeptroath was zo intens geweest dat ik niet eens gemerkt had dat Armando was klaargekomen. Met drie ladingen sperma op mijn lichaam keek ik afwachtend omhoog.

De magere Brian stond afwachtend te kijken. “Tss man, wil je die chick niet ballen?’ vroeg Armando ongelovig. 'Tuurlijk wel, maar ik ga haar niet neuken waar jullie haar al geneukt hebben, ik ben niet gay’ zei Brian stoer. Ze spraken over me alsof ik niks in te brengen had. Ze konden met mij doen wat ze wilden. 'Pak haar van achteren dan’ zei Lorenzo ongeduldig.

Mijn ogen werden groot. Ondanks dat Jochem het vaak had voorgesteld was ik nog nooit in mijn kont genomen. Ik wilde me omdraaien maar Armando en Lorenzo hadden andere plannen. Ze trokken allebei een been omhoog zodat mijn billen van de tafel afkwamen. Door jaren te turnen kon ik mijn knieën naast mijn schouders op het tafelblad leggen en ik voelde hoe mijn kontgat in deze houding wijd open stond.

Brian maakte zijn riem los en zijn wijde broek viel op zijn enkels. Ik strekte mijn nek uit om zijn lul te kunnen zien. Gelukkig was die redelijk bescheiden. Ongeveer even groot als die van Jochem. Toch verheugde ik me niet op het idee dat deze dadelijk in mijn anus zou verdwijnen.

Voorzichtig zette Brian zijn eikel tegen mijn sterretje. De pijn viel mee. Ik probeerde me te ontspannen. Mijn vrije handen lagen bij mijn kutje en mijn rechterwijsvinger stimuleerde mijn klitje. Twee donkere handen van de omstanders kneedde mijn borsten, terwijl Brian dieper bij me naar binnen drong. Ik kreunde van genot toen zijn volle lengte in me zat.

Het gevoel begon te wennen. Ik begon het zelfs lekker te vinden. Voor het eerst die middag voelde ik een orgasme opkomen. Een orgasme die mijn hele lichaam overnam. Ik spande al mijn spieren aan en kon mijn lach niet inhouden toen het zalige gevoel door me heen ging. Brian neukte gewoon door mijn orgasme heen. Mijn strakke zojuist ontmaagde kontje sloot zich nou om zijn pik. Nog drie stoten en Brian vulde mijn kont met zijn sperma. Hijgend trok hij zich terug.

Armando en Lorenzo lieten mijn borsten en mijn benen los. Ik lag helemaal uitgeput op mijn rug op de eettafel. Met moeite kwam ik overeind en stond op. Net toen ik weer op mijn benen stond draaide Armando me om en duwde mijn rug naar beneden. Mijn stijve tepels schuurde tegen het tafelblad, terwijl ik achterom keek. Hij trok mijn billen uit elkaar. Ik wist wat er ging komen. In tegenstelling tot Brian stak Armando zijn pik in een keer in mijn kont. Die van hem was een stuk groter, maar ik kon hem hebben. Zonder genade pompte Armando zijn pik in en uit mij. Hij greep mijn haren en trok hard naar achteren. Ik snakte naar adem. Wild stootte hij in mij. 'Dit kan hij niet lang volhouden’ dacht ik maar dat was niet juist. Armando was al een keer klaargekomen dus hij kon wel even doorgaan.

Eindelijk voelde ik dat Armando vertraagde. Hij trok zichzelf terug en rukte een paar maal zijn voorhuid naar voren en naar achteren. Zijn witte goedje landde op mijn stevige kont en op mijn rug. De andere jongens hadden hun kleren al aangetrokken. Nu ze verzadigd waren had ik voor hun geen waarde meer. Armando was net als zijn vrienden snel aangekleed en ik zag ze spottend naar elkaar glimlachen. Ze wenden hun blikken af en hadden niet eens het respect om gedag te zeggen.

Ik kon het niet laten om naar de dichtstbijzijnde camera te kijken en een knipoog te geven aan Jochem die dit in de toekomst zou kijken. Nog natrillend stond ik even later onder de douche. Mijn keel en kont brandde. Het sperma zat overal. Ook in mijn net ontmaagde kont was sperma geloosd. Ik boog me voorover en richtte de straal op mijn anus, in de hoop dat het er zo uit zou lopen.

Ik kleedde me weer aan en deed de gordijnen open. De hele kamer rook naar sperma en naar seks. Ik pakte een emmer en maakte de kamer zo goed mogelijk schoon, alhoewel ik betwijfelde dat ik ooit nog iets aan die eettafel zou durven eten. Pas toen durfde ik de zelf geschoten beelden te gaan bekijken. Snel de eerste drie kwartier doorspoelen totdat ik mezelf met de drie jongens zag binnenkomen.

‘He, kom je zo naar huis, ik mis je!’ stuurde ik naar Sander en ik wachtte af. ‘Ik ben er binnen een kwartier’ whatsappte hij terug. Snel verbond ik mijn laptop met de tv en zette het beeld klaar op het moment dat ik ging staan en mijn broek naar beneden schoof. Twintig minuten later hoorde ik de sleutel in het slot. Ik sprong op, drukte play in en vluchtte de keuken in. ‘Hee Soof, het was echt stom van me dat je er op die manier achter bent geko….‘
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Raad Een Lied... - 2Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling,
" Vooruit dan, zei ik. Ik ademde diep in. Wie is eerst Ik zat in de zitkamer van Melody en Dave, mijn zusje en mijn zwager. Geblinddoekt en omringd door zes meiden. Zes jonge meiden. Mijn nichtje, vier van haar vriendinnen, en haar jonger..."
12-04
9.5
Lieke Ontdekt - 2Door: GregoriusXXX
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Ze bleef maar voelen aan haar kontzak. Niet omdat er een reden was om aan te nemen dat haar telefoon er niet meer in zat, maar omdat het opnieuw en opnieuw constateren dat het toestel er nog was, haar houvast bood. Zekerheid in een situatie waarin ze..."
12-04
9.2
Izzy En Lizzy... - 7Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Snel liep ik de trap af, meteen gevolgd door de twee meiden. In de visagieruimte namen ze plaats op de bank en ik schonk wat te drinken in. Naakt maakten we plannen hoe we de opdracht vorm gingen geven en al snel was er een datum ..."
11-04
9.1
Raad Een Lied... - 1Door: PD
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling,
" Dit is deel 1 van een langer verhaal. Het is mijn eerste lange verhaal, origineel in het Engels geschreven onder de titel Guess that hit . Voor wie het wil weten, de titel van dit verhaal verwijst naar een radiospelletje dat daadw..."
11-04
9.1
Studente Krijgt HulpDoor: John De Groot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Studenten,
"Zelfstandig leesbaar. Vervolg op Studente neemt initiatief . Die eerst lezen is wel aan te bevelen. In het kort. Saffia is het nichtje van Laila. Ik ben docent bij een kappersopleiding en Saffia komt haar coupe bij mij thuis laten beoordelen in de h..."
10-04
8.5
Izzy En Lizzy... - 6Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Fotoshoot, Jong En Oud, Kaal, Likken, Neuken, Pijpen, Roodharig, Slikken, Tweeling, Vingeren,
"Izzy haakte erop in en maakte me duidelijk dat ook zij mijn pik in haar lijfje wilde. Uiteraard had ik daar geen problemen mee want laten we eerlijk zijn, twee prachtig mooie en vooral geile meiden op je pik mogen spiesen is toch echt geen s..."
10-04
9.3
Spelen Met Mijn... - 3Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Met een joekel van een stijve lag ik naast Maartje in bed wanneer ze me vroeg Moest jij niet plassen Ja h l dringend zelf maar nu ik door jou toedoen een stijve heb zit ik wel met een serieus probleem. Problemen zijn er om opgelost te worden. ..."
10-04
9.2
Jason - 16Door: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Maandag 12 februari 2017 Love is in the air Mijn sleutels had ik veilig verstopt in mijn kamer. Deze week moest ik nog wat regelingen treffen voor ik mijn masterplan kon uitwerken. Eerst moest ik op prospectie gaan in de school, ma..."
10-04
8.8
Lieke Ontdekt - 1Door: GregoriusXXX
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Zichtbaar rusteloos zette ze het donkere potlood bij haar ooghoek en draaide ze haar hoofd richting de badkamerspiegel, maar telkens als ze wilde beginnen, besloeg die weer. Driftig veegde ze de condens weg met de muis van haar vrije hand, w..."
09-04
9.0
Studente Neemt Initiatief...Door: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Borsten, Pijpen, Studenten,
"Dit verhaal is van meer dan 20 jaar geleden. Ik ben nu al met pensioen dus ik durf het wel te vertellen. Ben er niet trots op. Maar ik had mezelf niet onder controle. Als leraar bij een kappersopleiding in Rotterdam gaf ik overdag les aan tienermeide..."
08-04
8.8
Nick Geeft Bijles - 42Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Creampie, Ruig, Slet, Sletje,
"Na een geweldige eerste anaal ervaring met Lisa kom ik nu binnen bij haar zusje Puck. Ze zit nu aan haar bureau als ik binnenkom en gezien we niet ons best deden om zachtjes te doen vraag ik me af of ze wat gehoord heeft. Het huis is goed ge soleerd ..."
08-04
9.0
Spelen Met Mijn... - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje,
"Ik was net de tafel aan het afvegen wanneer Emma de mama van Maartje weer de keuken in kwam. Lukt het hier Ja hoor mama alles staat in de vaatwasmachine. Hoorde ik Maartje achter me zeggen. Goed zo en wat zijn jullie plannen voor vanavond Will..."
08-04
9.2