62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8334x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hannah - 8: Trio In Het Bos

Vriendendienst

Hier is het vervolg op Hannah - 3. Geil naast Carmen. Het ik-personage is opnieuw Rik, het vriendje van de beste vriendin van Hannah.

Na het bezoek van haar vriendinnen was Carmen extra lief voor me, alsof we terug waren op het moment dat we elkaar al wel leuk vonden maar nog geen relatie hadden, toen we elkaar nog moesten veroveren. Ik dacht eerst dat het een resultaat was van de seks in de keuken, de eerste keer seks in weken. Als ze alleen al daarvoor uitgebreid voor me ging koken, mij ’s avonds naar voetbal liet kijken en mijn overhemden streek wilde ik haar elke ochtend wel verrassen met mijn stijve pik tegen haar lichaam. Echter begon me langzaam te dagen dat het daar weinig mee te maken had.

Carmen was in haar vriendinnengroepje de enige met een relatie en blijkbaar waren de anderen daar een beetje jaloers op. Carmen vertelde op random momenten over wat haar vriendinnen van me vonden. “Nadia zei dat als je Moslim zou zijn, ze haar vader zou vragen om haar aan je uit te huwelijken,” zei ze tijdens het plannen van onze vakantie. En tijdens het tandenpoetsen vertelde ze opeens dat Dewi had gezegd dat, als ik van het andere geslacht was geweest, ze mij allang had ingepikt. Terwijl ik spoelde met mondwater ging Carmen achter me staan, sloeg twee armen om mijn buik en drukte zich tegen me aan. “Maar je bent van mij”, fluisterde ze in mijn oor.

De jaloersheid van haar vriendinnen voor haar lange relatie zorgde er blijkbaar voor dat Carmen mij meer op prijs stelde. Ik was toch wel gevleid. Ondanks mijn ego en geilheid wilde ik nog steeds een lief vriendje zijn en voelde het fijn om te worden gewaardeerd. Maar natuurlijk was ik vooral geïnteresseerd in wat Hannah van me vond. Toen ze wegliep, terwijl ze haar formidabele kont aan me liet zien, wist ik het zeker. Ik moest Hannah minstens een keer neuken. Natuurlijk wist ik dat het lastig zou gaan worden. Ik was de vriend van haar beste vriendin en meisjes zijn meestal wel loyaal naar hun vriendinnen.

De enige mogelijkheid om mijn droom werkelijkheid te laten worden die ik kon bedenken was een trio met Hannah en mijn vriendin. Carmen en ik hadden het er vroeger wel eens over hoe spannend het zou zijn om nog iemand erbij te hebben, maar de laatste tijd kwam het nooit meer ter sprake. Ik denk niet dat mijn schatje het erg zou waarderen als ik haar zou vertellen dat ik een oogje op haar vriendin had, dus ik moest het slim en subtiel aanpakken.

21 juni 2014

Het mooie zomerweer was voorbij. Na de eerste plensbui was het nauwelijks meer gestopt met regenen. Die middag lagen Carmen en ik samen op de bank en waren een beetje aan het knuffelen. Ze lag met haar hoofd op mijn schoot en ik kroelde door haar haren. Dit was mijn kans. “Heb je wel eens een trio gehad?” vroeg ik op een neutrale toon. Carmen keek verbaasd omhoog. “Hoe kom je daar opeens op?” Ik haalde mijn schouders op. Carmen bloosde dus ik kon het antwoord wel raden. Ze had nooit veel losgelaten over haar verleden van voordat ze mij leerde kennen. Ze wilde bijvoorbeeld niet dat ik haar body count wist. “Niet echt, mag geen naam hebben” zei ze voorzichtig. Ze voelde er duidelijk weinig voor om er verder over te vertellen.

“Het is gewoon dat ik dat nooit heb gedaan” zei ik hoopvol dat zij zo lief zou zijn om met een voorstel te komen. “Aww Rikkie, ben je jaloers?” zei Carmen op een plagende toon terwijl ze in mijn buik porde. Ik moest lachen, schudde mijn hoofd, maar ging er wel op door. “Vroeger hadden we het er toch wel eens over, maar we hebben het nooit gedaan.” Carmen kwam langzaam omhoog en keek me onderzoekend aan. “Ja, waarom eigenlijk niet, we hadden toen echt veel seks?” zei ze. “Geen idee, dat is toch zonde eigenlijk” antwoorde ik en vroeg onnozel: ‘he, als we een trio zouden hebben, zou je dan een man of een vrouw erbij willen?’ “Ik denk, een vrouw om mee te beginnen, of heb je soms al iemand op het oog?” lachte Carmen. Voordat we verder konden praten over dit onderwerp werd er aangebeld.

We waren allebei opgeschrikt. Ik liep naar de voordeur en daar stond een hoopje ellende, genaamd: Nadia. Haar ogen waren rood van het huilen en haar kleren en haar lange zwarte krullen waren kletsnat geregend. Nadia had geen hoofddoek op, besefte ik. “Kom snel binnen” zei ik en ik deed de deur achter haar dicht. Nadia was de kamer ingelopen. Ik liep haar achterna en zag hoe Carmen was opgestaan, en toen ze Nadia zag haar vriendin stevig vastpakte. Ik stond er onhandig naar te kijken.

Ik wordt altijd heel ongemakkelijk van huilende vrouwen, dus ik ging doen wat mijn vader ook altijd deed in dit soort situaties. Ik ging thee zetten. Zo langzaam als ik kon liet ik het water koken, zocht de theeblaadjes en liet die in een zeefje in het kokende water zakken. Met een dienblad met thee, suiker en drie mokken liep ik de kamer weer in.

Opgelucht zag ik dat de vrouwen de kamer hadden verlaten. Carmen kwam in haar eentje terug. “Ze is aan het douchen en ik heb haar kleren in de droger gedaan, dit is echt foute boel.” Ik schonk twee mokken vol en vroeg wat er aan de hand was. “Ik begreep het niet echt, ze was helemaal overstuur” zei Carmen. “Iets met ruzie met haar ouders, of zo.” Onze mokken waren alweer leeg toen Nadia de kamer weer instapte.

“Sorry, ik wilde jullie niet lastigvallen, ik ga maar” zei ze bedremmeld. “Doe niet zo raar” zei Carmen vastberaden “Je blijft gewoon hier en als je wil kan je ook blijven slapen.” Meteen begon Nadia weer te huilen. Ik schonk de koppen nog maar eens vol en checkte ongemakkelijk mijn telefoon terwijl Carmen Nadia troostte.

Wat wilde ik graag weg, maar ik wilde niet dat Nadia zou denken dat zij mij het huis uit had gejaagd. Dan zou ze zich alleen maar meer schuldig voelen. Ik kreeg een pushbericht van nu.nl en ik zag mijn kans schoon. “Appje van Paul, of ik kom poolen”. Carmen begreep duidelijk wel dat het een smoesje was maar ze knikte begrijpend. Ik liep de deur uit en ging naar de kroeg. Onderweg belde ik Paul en vroeg of hij zin had in een biertje.

Twee uur en vijf biertjes later belde Carmen. “Ik moet naar m’n moeder maar ik wil Nadia niet alleen laten, kan je terugkomen?” vroeg ze. Ik sloeg Paul op z’n schouder en zei: “ik moet gaan, er wacht een hele ongemakkelijke avond op me.”

Thuis zat Nadia met een theetje op de bank. “He, gaat het weer een beetje?’ vroeg ik begripvol. Ze glimlachte en zei: “stukje beter, dankjewel!’ Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en vroeg: “wat is er allemaal aan de hand?’ Nadia zei: ”om een erg lang verhaal heel kort te maken, ik heb gebroken met mijn familie.’ Nadia keek verdrietig naar de grond en vervolgde: “ze willen mijn leven voor me inrichten en alles voor mij bepalen, en ik kan zo niet leven. Ik wil mijn eigen keuzes maken.”

“Woow, dat is echt heftig” zei ik meelevend. ‘Ja, vanmorgen had ik ruzie met mijn vader over dat ik een baan wil gaan zoeken na mijn studie en hij wil een man voor me zoeken, nou echt niet!’ Nadia begon steeds harder te praten. Ik ging snel naast haar zitten en sloeg een arm om haar heen. Ze leunde met haar hoofd tegen mijn schouder en zei: ‘Weet je wat ik allemaal heb moeten laten voor mijn ouders, ik heb nog nooit een baantje gehad, ik ben nog nooit na tien uur uit geweest, ik heb nog nooit een date gehad, ik heb zelfs nog nooit gezoend.”

“Is ook wel mooi” zei ik aarzelend. “Dan is het extra bijzonder als je de ware hebt gevonden.” Nadia schudde haar hoofd. “Het maakt me nu geen reet meer uit wie het is, ik wil gewoon geen maagd meer zijn” zei ze plompverloren. “Weet je wel hoe het is om beste vriendinnen te zijn met sloeries zoals Hannah en, sorry hoor, jouw vriendin terwijl je het zelf nog nooit hebt gedaan?” Ik bekeek haar met hele andere ogen. Meisjes met hoofddoeken liet ik normaal links liggen. Het voelde haast verboden om er naar te kijken. Ik dacht altijd dat ze extreem braaf waren en veel te veel gedoe, maar nu besefte ik dat zij ook maar gewoon vrouwen zijn.

Ik zal wel niet in aanmerking komen, dacht ik. Ze vertelt me dit omdat ze weet dat ik er niks achter zal zoeken. Echter, Nadia keek me zenuwachtig aan en vroeg heel schattig: ‘wil jij misschien?” Ze giechelde even en daarna keek ze me heel serieus en vragend aan. Mijn hersenen maakten bijna kortsluiting. Gedachten schoten door mijn hoofd. Dit doet ze alleen maar om haar ouders terug te pakken, en, maar Carmen dan? Ik zette al die gedachten van me af en zei volmondig “ja!”

Even later liepen we samen de slaapkamer in, dezelfde plek waar ik een paar dagen geleden had gezien hoe prachtig ze eigenlijk is. Ik was nog zenuwachtiger dan destijds bij mijn eigen ontmaagding. Deze vrouw had 25 jaar gewacht op haar eerste keer. Haar verwachtingen waren vast torenhoog. Ik wilde Nadia niet teleurstellen.

Carmen en ik hadden jaren geleden een cd gemaakt met onze favoriete seksnummers, voornamelijk jazz, maar ook klassiek en ballads. Ik zette de cd op en de trompet van Miles Davis vulde de kamer. Nadia was achter me gaan staan en zei zenuwachtig: ”Wil jij me uitkleden of zal ik dat zelf doen?” Dit ging allemaal veel te snel dus ik fluisterde: ”laat mij maar.”

Ik pakte haar vast en begon op de maat van de muziek te schuifelen. Nadia bewoog met me mee. Haar sprekende donkere ogen keken in de mijne en brachten me in verwarring. Ik kon niet zien of ze zenuwachtig was of dat ze er juist zin in had. Die mysterieuze ogen gaven niks weg en ik voelde me week worden.

Nadia keek naar mijn mond en ik op mijn beurt naar de hare. Ik pakte de achterkant van haar hoofd teder vast en drukte mijn lippen op de hare. Ze zoende me onhandig terug. Dit meisje heeft echt weinig ervaring, dacht ik. Ik boog terug en keek naar haar reactie. Ze stond me verlegen aan te kijken met een blos op haar wangen.

Opnieuw kuste ik haar, nu iets harder en langer. Goed op haar reactie lettend beet ik zachtjes in haar onderlip. Nadia’s mond opende en ik voelde haar tong. Onbewust haalde ik mijn lippen van elkaar. Haar zachte tong gleed mijn mond in en ik proefde de muntthee. Het was heerlijk dat Nadia ook initiatief nam. We dansten verder op de tonen van La vie en rosé van Louis Armstrong.

When you press me to your heart,

I’m a world apart.

A world where roses Bloom.

Ik weet niet hoe vaak Carmen en ik al de liefde hadden bedreven tijdens dit nummer, misschien wel honderd keer, maar dit was de eerste keer dat ik dit liedje echt voelde. Ik snapte gewoon waar Louis het over had. Het was waarschijnlijk alleen ‘het moment’ en ik was vast niet echt verliefd op Nadia maar toch kon dit moment me niet lang genoeg duren.

Ik streelde van haar heupen naar haar billen. Haar kont voelde verrassend welgevormd aan. Mijn duimen haakten in haar wijde broek en ik trok hem over haar billen heen. Haar slipje volgde haar broek.

“Trek uit” fluisterde ik. Nadia deed een stap naar achteren en trok haar broek helemaal naar beneden en stapte eruit. Verlegen hield ze beide handen voor haar spleet. Ik pakte haar armen vast en dwong ze naar de zijkanten. Ik bleef haar strak aankijken. Natuurlijk wilde ik dolgraag mijn ogen richten op Nadia’s kutje maar ik wilde niet dat zij nog verlegener zou worden.

Ik deed weer een stap naar voren en even later schuifelde we verder op de klanken van het meest romantische pianowerk dat ik ken: Comptine d’un autre été van Yann Tiersen. De sfeer was nog geladener dan eerst. Ik pakte haar wijde trui vast en begon hem subtiel omhoog te rollen. Eerst kwam Nadia haar volslanke buik tevoorschijn. Ik rolde verder over haar borsten naar boven. Een b-cup met kleine tepels, die een beetje omhoog wezen, verschenen op mijn netvlies en schriften zich hopelijk voor eeuwig in mijn geheugen. Na Carmen’s gigantische maar ook hangende uiers waren die twee strakke schattige borstjes een verademing.

Nadia trok haar trui over haar hoofd en deed een stap naar achteren. Met haar hoofd iets naar beneden en een klein lachje zat ze me verleidelijk aan te kijken. Naar woorden zoekend bekeek ik haar. Ze had een klein plukje schaamhaar (waar ik niet zo van hou) en een litteken op haar buik maar bij haar kon het me niks schelen. Elk detail maakte haar meer perfect in mijn ogen.

“Waarom ben jij nog helemaal aangekleed?” vroeg Nadia. Ik had er helemaal niet bij stil gestaan dat zij de enige was die al naakt was. Ik trok gauw mijn shirt en mijn broek uit. Nadia keek naar mijn gespierde borstkas en de aftekening van mijn inmiddels half stijve lul in mijn boxer. Ze kwam voor me staan en stak nieuwsgierig haar hand in mijn onderbroek. Haar warme hand bewoog om mijn steeds groter wordende pik. Ik pakte haar borsten vast en begon ze zachtjes te masseren. Haar tepels waren lekker hard.

Nadia's hand op mijn pik miste zijn uitwerking niet. Steeds meer bloed stroomde naar mijn kruis. Wat had ik een zin om lekker gepijpt te worden maar ik hield mezelf in. Dit was Nadia's avond en zij was de gene die nu moest genieten. “Maak het je lekker comfortabel” fluisterde ik.

Enthousiast ging Nadia op haar knieën op het bed zitten en rolde op haar rug. Ik boog me voorover, ging op mijn knieën zitten en begon bij haar kuit. Met kleine kusjes op de onderkant van haar been. Steeds hoger en steeds iets meer naar de binnenkant. De cd speler speelde een nummer dat ik had uitgezocht. Een nummer van The Arctic Monkeys. Alex Turner zong:

Secrets I Have held in my heart,

are harder to hold than I tought

Maybe, I Just wanna be yours.

Een golf van geluk vloog door mijn buik. Ik drukte Nadia haar benen uit elkaar tot haar kutje open lag. Ik kuste en likte de binnenkant van haar dijen. Nadia zuchtte en ik zag een glinstering bij haar kutje. Ik kwam steeds dichterbij tot ik uiteindelijk bij mijn bestemming arriveerde. Eerst alleen plagerige zoentjes op de natte lipjes, tot ik mijn tong ging gebruiken. Met lange halen ging ik van boven naar beneden.

Voor veel mannen, inclusief voor mij, is beffen niet iets om naar uit te kijken. Het is al heel gauw saai, je weet nooit echt of je het goed doet en je hoopt vooral op een tegenprestatie. Met Nadia vond ik het juist heerlijk om haar te likken. Elke kreun bracht mij in verrukking. Elke versnelling van haar ademhaling stimuleerde mij om door te gaan. Het was werelds om haar zo te horen te genieten.

Vooral haar klitje was erg gevoelig. Elke keer als mijn tong daarover heen ging hoorde ik Nadia kreunen. Terwijl ik haar klitje beroerde met mijn tong drukte ik mijn rechter wijsvinger in haar maagdelijke kutje. Ze sloeg met beide armen op het bed en kromde haar rug. Ik bleef door likken en penetreren haar met mijn vinger. Ook mijn middelvinger gleed naar binnen. Nadia schreeuwde en kreunde tot ze opeens muisstil was.

Ik keek verbaast omhoog en zag dat ze een geluidloze gil slaakte. Haar borsten gingen razendsnel op en neer en ze leek wel in een ander zonnestelsel.

Ik stond op, ging naast haar liggen en hield haar met beide armen stevig tegen me aangedrukt. Haar open mond was overgaan naar een wazig glimlachje. Het duurde een paar seconden voordat ze me aankeek en onder de indruk zei: “wauw, dat ik dit zo lang heb moeten missen.”

We bleven een tijdje zo liggen tot ze verlegen vroeg: “wil je me nu echt ontmaagden?” “Hmm, dat weet ik niet, hoor” zei ik lachend en ik ging op mijn zij liggen. Nadia draaide zich naar mij toe en keek me afwachtend aan. Ik ging dichter bij liggen, pakte mijn pik vast en drong het maagdelijke kutje in.

Nadia’s ogen sperde wijd open. Ze had natuurlijk nog nooit zoiets gevoeld. Ik bewoog mijn heupen moeizaam heen en weer. Voor harde seks is neuken op je zij absoluut niet geschikt. Carmen en ik deden het dan ook bijna nooit. Nu was het standje echter perfect omdat ik zo Nadia kon aankijken en aanraken. Haar rechter been strekte ze over mij heen en haar linker been duwde ze onder mij door. Ingeklemd lag ik tussen haar dijen.

Ik kwam omhoog en ging zitten. Nadia ging met haar boezem tegen mij aan op mij zitten en weer drong ik haar binnen. Ik kon haar wimpers tellen. Ik richten me op haar nek en likte en beet zachtjes. Ze klampte zich aan mij vast. Zo hebben we zeker 5 minuten, zonder te bewegen, gezeten. Mijn stijve pik in haar en onze borstkassen tegen elkaar. Totdat ze zich naar achteren liet vallen en mij met zich mee naar beneden trok.

Ik kon nu eindelijk stoten. Nadia leek het eerst pijnlijk te vinden maar even later zag ik haar weer genieten. Steeds een beetje sneller bewoog ik in haar en Nadia’s handen maakten striemen op mijn rug. Weer veranderde haar kreunen in een totale stilte en ik voelde bij mijn pik hoe ze haar bekken aanspanden. Door dit geknijp hield ik het niet meer vol. Mijn pik spoot haar kutje vol en totaal kapot viel ik op haar met mijn hoofd naast de hare. Even voelde ik me volmaakt gelukkig.

De cd-speler was al een tijdje stil. Het begon langzaam tot me door te dringen dat ik net betere en liefdevollere seks heb gehad met een vriendin van mijn partner dan dat ik ooit met haar had gehad. Het gelukkige gevoel veranderde naar lichte paniek en ik stond op en begon mijn kleren te zoeken. Het kon haast niet anders dat Carmen hier achter zou komen, wie zou het verhaal van je ontmaagding immers niet met je vriendinnen delen. Mijn relatie was zo goed als voorbij.

‘Denk je dat Carmen nog steeds aan het wachten is” vroeg Nadia plompverloren. “Hoe bedoel je wachten, ze heeft hier toch geen weet van?’ vroeg ik nukkig. Nadia keek me ongelovig aan. “Denk je nou echt dat ik zomaar met de vriend van een van mijn beste vriendinnen naar bed zou gaan.’ Langzaam begon me iets te dagen. “Ze zei dat ik je wel even mocht lenen’ lachte Nadia.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 80Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend lijkt even alles anders. Het is kil. Een kille lucht in de kamer die de warmte, geilheid en vonken van de avond ervoor even doen vergeten. Maar het is alleen de lucht. Het koelt hier snel af. Dat was ook altijd wel even lekker. En..."
24-04
8.8
Raad Een Lied... - 8Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tweeling, Condoom, Neuken, Ontmaagd, Eerste Keer, Maagd, Voorlichting,
"Ally ademde diep door. Nou ja, tijdens seksuele voorlichting nee, wacht, laat me uitpraten. Tijdens seksuele voorlichting moesten we oefenen met een condoom om een banaan doen. Maar Rhonda Rhonda zei Ze bloosde. Ik..."
24-04
9.9
Maxine, Het Massagemeisje... - 2Door: Joeri
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Ontmaagd, Eerste Keer,
"Nog diezelfde avond begonnen we met elkaar te appen over hoe heerlijk het geweest was en dat we graag nog eens met elkaar zouden willen afspreken. Om de meeste vrijheid te hebben, was het gemakkelijker om bij mij af te spreken. Het leek ons het meest..."
23-04
9.8
Mooie NichtjesDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nichtjes,
"Suzanne 19 jaar oud studeert in Amsterdam en heeft daar samen met haar nichtje Cathy van 16 jaar een piepklein kamertje in een vervallen gebouw voor veel te veel geld en dat niet alleen het kamertje lag ook nog eens een heel eind uit het centrum. Cat..."
23-04
8.8
De Vriendengroep - 79Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Weg uit de woonkamer werd het snel koud en kil. Gelukkig had ik mijn arm nog om Kamila heen geslagen en naakt haastten we ons naar de kleine badkamer beneden. Klein, maar modern. Voor al we gasten zouden krijgen. En we hadden iemand te gast. Ze had e..."
22-04
9.3
Nick Geeft Bijles - 44Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Neuken, Trio, Vingeren, Zusjes,
"Genietend kijk ik voor me met twee mooie meiden in van die strakke leggings die oefeningen doen. Dit mooie beeld van twee beeldschone meiden van 16 en 18 ook nog zusjes voor mijn neus. Beide handen en knie n. Ik ga achter ze staan en kijk op hun bill..."
22-04
9.5
Mirte - 1Door: Mirte
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bikini, Strand,
"Hallo, ik ben Mirte, 16 jaar klein van stuk met me 157 en gewicht van een kleine 49 kilo. Licht blauwe ogen en zeer stijl donkerblond haar tot halverwege me rug. Over mijn rondingen heb ik niet veel te klagen, mijn borsten zijn een mooi stevig cupje ..."
21-04
8.8
De Vriendengroep - 78Door: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik leg mijn hand nog even op die van Elise. Rustig aan, dacht ik. Dit ging wel goedkomen. Vanavond wel. Zo keek ik haar aan met dat ik naar haar lachte. Dit voordat ik haar zoende. Mijn hand gleed om haar heup en trok haar meer naar ons toe, meer omh..."
21-04
9.2
Raad Een Lied... - 7Door: PD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Nicht, Tweeling, Verleiden,
"Ik sloot mijn ogen. De dag eiste zijn tol op. Slaap overmande me. Op het bed van mijn zus, met mijn slappe pik nog steeds begraven in de vriendin van mijn nichtje, met mijn hand op haar borst, viel ik in een diepe en droomloze slaap. Toen ik..."
21-04
9.6
De Vriendengroep - 77Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Zo kwamen we weer snel terug bij haar vriendengroep. Die begrepen ons ten minste, was wat we als eerste dachten... Dat lag helaas wat genuanceerder. Maar toch. Het duurde niet lang voordat we het weer eens over haar vrienden en vriendinnen hadden. Gr..."
19-04
9.0
Maxine, Het Massagemeisje... - 1Door: Joeri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Jong En Oud, Massage, Pijpen,
"Mijn vriendin en ik gaven elkaar vaak massages. Ondanks dat ze zei dat ik het heel goed kon, voelde ik me toch een grote amateur. Om daar iets aan te doen, schreef ik me in voor een 2 daagse cursus ontspanningsmassage. Een beetje zenuwachtig..."
20-04
9.5
De Vriendengroep - 76Door: Jefferson
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Een weekje later was het zover. Elise was weer op Ameland. Een weekendje maar. Zo zouden we het doen. Het was het idee dat ze af en toe naar mij toe kwam, maar vooral daar bleef bij haar ouders totdat we weer echt elkaar konden en wilden vertrouwen. ..."
18-04
8.5