60.338 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 14586x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is mijn verhaal over hoe ik wraak op mijn ex heb gepleegd, ik wou het eerst niet maar uiteindelijk heeft de lust het van mijn angst overgenomen en heeft me erg geil gemaakt!

Het is Maandag 6 november als ik met mijn nieuwe Duitse vriend en dochter, voor het eerst terug naar Nederland ga voor mijn moeders verjaardag.
Eenmaal aangekomen bij mijn ouders, stelt Steven zich voor aan mijn ouders.
Mijn ouders kunnen het meteen goed met hem vinden, en zien direct aan me dat ik dolgelukkig ben met hem!
Mijn ouders hadden gelukkig de meeste van mijn persoonlijke bezittingen, al opgehaald bij mijn ex nadat ik ervandoor ben gegaan met Steven.
Het is al wat later in de avond als blijkt dat er nog wat kleding en andere persoonlijke spullen bij mijn ex thuis liggen.
Ik wil ze toch graag hebben maar mijn ouders kunnen niet met me meerijden, want beide hebben wat gedronken, als Steven voorstelt met me mee te rijden om ze op te gaan halen.
Ik laat Steven zweren dat hij niks zal doen. En hij belooft me dat hij ook niks zal doen alleen dat hij wel bij me blijft, voor het geval mijn ex iets wil proberen te doen bij me
aangezien hij zoveel zuipt en drugs gebruikt. Onze dochter laten we even bij mijn ouders aangezien we toch daar slapen.

We stappen in de auto en rijden naar mijn voormalige woning, waar ik met mijn ex en dochter heb gewoond. Mijn dochter is verwekt uit een one night stand met Steven, zie mijn verhaal,
Liefdes baby van een andere man. Eenmaal in de auto wrijft Steven me aan de binnenkant van mijn dijen. Hmmmm heerlijk als die dat doet, hij kijkt me vol lust en geilheid in zijn mooie
groene ogen aan. Opeens stopt hij 400 meter voor de woning van mijn ex, en zegt wil je je ex nog terugpakken voor alles wat hij je heeft aangedaan?
Ik vraag hoe bedoel je lieverd? Nou zegt hij zal ik hem laten zien hoe je een vrouw echt bemind? Aan de ene kant lijkt het me ontiegelijk geil, maar aan de andere kant wil ik ook niet.
Mijn lust overwint het van mijn angst. Door zijn aanraking aan de binnenkant van mijn dijen, ben ik best al vochtig geworden. Ik zeg oke schat, maar weest alsjeblieft voorzichtig mijn ex is een agressief persoon.
Dus wees alsjeblieft voorzichtig lieverd ik wil je namelijk niet kwijt. Steven lacht en zegt, Ik heb voor hetere vuren gestaan lieverd vergeet niet, dat ik een Duitse commando ben die bij een elite eenheid dient.
(De KSK) kommando spezialkräfte Ik knik instemmend, Maar vertel hem toch dat ik heel bang ben hem te verliezen. Hij kijkt me vurig aan en zegt, wacht schat dan trek ik mijn gevechts uniform aan, en doe ik mijn ski masker op die ik voor geheime missies gebruik.
Hij weet hoe het mij opwind als die zijn gevechts uniform aan heeft. Eenmaal omgekleed zegt hij Lieverd dit is hoe we het gaan doen, Ik heb ducttape bij me jij belt aan, en zegt dat je nog wat spullen hebt die je terug
wil. Ik wacht om de hoek en kom gelijk achter je aan. Wees niet ongerust mijn liefste ik ben vlakbij je er gebeurt je niks, dat beloof ik je ik hou echt van je dat weet je toch schat? Ik kijk hem aan en weet zeker dat hij
tot het uiterste zal gaan om mij te beschermen. Ik kijk in die mooie groene ogen van hem En kus hem vurig en vol verlangen en zeg oke schat, ik hou ook van jou.
Wederom wrijft hij aan de binnenkant van mijn dijen, en zegt maak je niet druk mijn liefste. Er gebeurt je niks. Ik ben bij je. Mijn god wat hou ik toch van hem.
Zijn auto parkeert hij zo'n 150 meter van mijn voormalige woning, hij pakt zijn ski masker en de ducttape. hand in hand lopen we naar mijn voormalige woning.

Eenmaal aangekomen bij de woning, neemt hij plaats om de hoek van de deur en doet zijn ski masker op en fluistert bel maar aan schat.
Met een bonzend hart bel ik aan. Mijn ex doet open en kijkt mij verbaasd maar met grote ogen aan en stammelt Anna ben je terug? kom je weer terug bij me?
Euhm nee zeg ik, ik heb hier nog een jas en wat andere dingen liggen die ik graag terug wil. Bijna jankend kijkt mijn ex me aan en zegt, vergeef me alsjeblieft Anna. Ik zeg nee ik wil het niet meer. Ik wil geen toekomst meer met jou het is over tussen ons.
Opeens komt Steven met zijn ski masker en ducttape achter me staan en commandeert mijn ex in het Duits dat die op de grond moet gaan liggen. Ja mijn ex is echt een schijterd. Tegen vrouwen, kinderen
En kleinere mannen durft die wel wat maar nu er een brede man achter mij staat is die opeens een stuk minder stoer. Hij probeert zich nog te verzetten maar Steven is te sterk voor hem, en geeft hem een
klap en mijn ex doet braaf wat Steven hem opdraagt. eenmaal op de grond taped Steven zijn handen op zijn rug. Mijn ex trilt van angst. en vraagt met angst in zijn ogen wat Steven van hem wil.
Steven commandeert in het Duits dat mijn ex moet gaan lopen naar de keuken, en mijn ex doet wederom braaf wat Steven hem opdraagt. In de keuken beveelt Steven hem op de keuken
stoel te gaan zitten en taped hem daar aan vast. Steven pakt de stoel op en sleept hem mee naar de woonkamer.
Eenmaal in de woonkamer doet Steven zijn ski masker af, en kijkt mijn ex vol haat in zijn ogen aan. En noemt hem een vieze vrouwen mishandelaar, en zegt ja ik ben de vader van Anna's dochter en
haar nieuwe vriend. Vervolgens taped hij de mond van mijn ex ook af zodat hij niet kan schreeuwen om hulp.

In de woonkamer kust Steven me passioneel en blijven we een tijdje tongworstelen. Vol lust in mijn ogen kijk ik mijn ex aan mijn geilheid heeft het overwonnen van mijn angst en gewillig geef ik me nu over
aan Steven.
Ik ga op mijn knieën voor Steven en open de knopen van zijn broek en open de rits. Steven kijkt mijn ex aan en zegt ik zal je nu laten zien hoe je een vrouw bemind! En je gelijk een lesje leren.
Ik neem Steven zijn heerlijke pik vast en begin hem af te trekken en zijn eikel te kussen Stevens eikel glimt al van het voorvocht. Ik trek zijn broek naar beneden zodat hij vrij spel heeft.
Ik lik de schacht van zijn lul nu vanaf zijn ballen tot aan zijn eikel en zuig zijn lul in mijn mond en begin hem heerlijk te pijpen alsof mijn leven er van af hangt met diepe halen begin ik hem
nu te zuigen Hij pakt mijn haren nu vast ,zachtjes maar ook een beetje hard begint hij mijn mondje te neuken. Oh wat heerlijk ik word zeiknat en voel het vocht mijn slipje in druipen. Ik stop met pijpen
en sta op en we gaan wederom een potje tongworstelen. Tijdens het tongworstelen trekt Steven mijn kleding uit en ik de zijne. Zijn gespierde torso voel ik nu tegen me aan. Steven tilt me op, en ik klem mijn benen
om hem heen Ik voel zijn stijve tegen mijn buik aan hij legt me zachtjes op de bank neer en we blijven nog even heerlijk een potje tongworstelen. Dan stopt Steven opeens, en schiet in de lach als hij mijn ex
erbij ziet zitten net als een klein kind die zijn ijsje heeft laten vallen met tranen in zijn ogen. Onwillig begin ik nu ook spottend te lachen en kijk mijn ex wederom vol lust in mijn ogen aan.
Dan wend ik mij weer tot Steven en kijk hem vol passie en liefde aan. Ik spreid mijn benen en Steven gaat nu op zijn knieën voor me zitten en begint me te beffen ik bijt op mijn lip van genot
terwijl hij mijn kutje onder handen neemt en met zijn tong over de volle lengte likt en aan mijn clit zuigt. Ik zeg ja schat ga door dat is het, ik begin steeds zwaarder te ademen en kom kreunend klaar door zijn tong.

Steven stopt en zet zijn dikke eikel tegen mijn vochtige kutlippen aan, ik ben al behoorlijk nat door zijn befkunsten. En met gemak glijd hij er in eventjes stopt hij, en ik geniet intens van het opgevulde gevoel.
heerlijk begint hij te stoten terwijl hij mijn tepels in zijn mond zuigt Ik kronkel van genot en voel hem zijn pik de volle lengte bijna uit mijn kutje halen om er vervolgens met de volle lengte weer in te stoten.
Hij schuurt op dat moment langs mijn clit en wederom kom ik kronkelend en kreunend klaar ik voel mijn geil uit mijn kutje stromen. Steven stopt en beveelt me op mijn knieën voor hem te gaan zitten.
Dit onderdanige doet me wel wat en voel me op het moment echt een sletje. Ik neem zijn pik wederom in mijn mond en begin te zuigen ik hoor hem nu kreunen van genot
Ik voel dat zijn ballen aanspannen en dat zijn pik begint te schokken ik haal hem uit mijn mond en Dikke stralen sperma vliegen uit zijn pik over mijn gezicht het beland werkelijk overal.
Mijn mond ogen voorhoofd en haar zitten er helemaal onder Vervolgens pakt Steven mijn ex zijn mobiel en opent de camera en maakt een foto van mijn met sperma bedekte gezicht.
Zo zegt hij dan heeft de loser wat om zich op af te trekken. Vol geilheid kijk ik mijn ex aan en begin spottend te lachen terwijl het zaad van mijn kin op mijn borsten druipt.
Kijk zegt Steven nu lachend, je ex vind het geil om te zien hoe je verwend word en hij wijst naar mijn ex zijn broek, en inderdaad ik zie een bobbeltje in zijn broek.

Ik draai me nu om en ga op handen en knieën voor Steven zitten en bied hem mijn natte kutje aan. zijn lul die nog keihard is en glimt van mijn kutvocht en zijn zaad
glijd wederom met gemak mijn natte kutje in als een wilde begint Steven nu te neuken en het duurt niet lang tot we allebei wederom tot een hoogtepunt komen.
Dikke stralen sperma vliegen nu mijn baarmoeder in op op zoek naar een onbevruchte ei cel.
Hijgend moet ik bijkomen, zo zegt Steven spottend tegen mijn ex ik denk dat hij zijn lesje nu wel heeft geleerd denk je ook niet Anna?
Kreunend knik ik ja. Steven zegt tegen me ga je douchen schat je lekt van het zaad zo kunnen we niet terug naar je ouders en pak daarna gelijk je spullen. Die je hier nog hebt liggen.
Met een ruk trekt hij de tape van mijn ex zijn mond af en zegt tegen mij, maar geef hem eerst maar even wat te drinken, dat heeft hij wel verdiend.
Ik ga met mijn kutje boven zijn mond staan, maar hij weigert zijn mond te openen. Boem een klap in zijn maag doet hem happen naar adem, ik pers snel Steven zijn zaad uit mijn kutje
in mijn ex zijn mond, hij kan niet anders dan doorslikken. Snel sta ik op loop naar de badkamer en ga me snel douchen daarna pak ik snel mijn spullen. Als ik naar beneden kom vraagt Steven of ik alles nu heb.
Ik zeg ja schat zullen we hem nu maar laten knikkend naar mijn ex, ja zegt Steven, ik denk dat deze loser zijn lesje na vandaag wel heeft geleerd, en dat je geen vrouwen moet slaan maar ze juist moet beminnen.
Klopt dat vraagt hij streng aan mijn ex in het Duits, mijn ex knikt instemmend dat die het nu begrijpt.
Mooi zegt Steven ik ga je nu losmaken maar als je ook maar wat probeert schop ik je helemaal in elkaar. Heb je dat begrepen grote vriend van me?
Wederom knikt hij instemmend. Mooi zegt steven dan is dat ook opgelost. Steven pakt een mes uit de la en snijd de tape door op de plekken waar hij mijn ex heeft vast getaped.
Dan grijpt Steven mijn hand en we lopen hand in hand de deur uit mijn ex vol verbazing achter latend. zonder om te kijken sluit ik de deur.
En lopen we naar de auto, daar aangekomen zoent Steven me en zegt sorry als ik net iets te wild met je omging, ik hoop dat ik je geen pijn heb gedaan? Vraagt die bezorgd, wat is het toch een schatje denk ik bij mezelf.
Lachend zoen ik hem terug, en zeg nee schat het was juist heerlijk. Prachtig dat je hem op deze manier hebt aangepakt, dit is zeker voor herhaling vatbaar bij die loser lach ik.
Lachend stappen we de auto in en rijden terug naar mijn ouders, met de spullen die ik nog bij mijn ex had liggen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het Personeelsfeest - 2Door: Big Bill
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Ik wist dat ik terug naar binnen moest maar wou niet langs dezelfde weg dus besloot de lange route te nemen rond het hele gebouw en via de voorzijde terug naar binnen. Ik bedacht het ene excuus na het andere voor als er iemand iets zou vragen maar n..."
06-12
9.4
Zwoele Regenbui - 13Door: Volle Suus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Vibrator, Webcam, Zonder Slipje,
"Even een korte samenvatting, na een wandeling tijdens een zwoele regenbui komt Suus een interessante man tegen. Hierdoor ontdekt ze steeds meer haar eigen seksualiteit. Samen met haar man, maar soms ook zonder zijn medeweten, gaat ze op ontdekkingsto..."
06-12
9.4
Pas GetrouwdDoor: Maskedpleasures
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Kut, Kutje, Likken, Pik, Sperma, Zuigen,
"We zijn nu al enkele jaren geleden getrouwd 32 om precies te zijn en de reden dat ik Dirk cuck ben geworden van Marie mijn vrouw is toen ontstaan. Net getrouwd en ons huis intrekken was een geweldige tijd om ons zelfstandig leven te beginnen.Vriend..."
06-12
7.5
Haar Eerste 20+...Door: Anna
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Trio,
"Mijn vriend is terug van oefening, mijn god, wat ben ik blij Ook al is hij maar een week weggeweest, ik heb hem toch gemist. Het mail contact met Jannie is zo intens geworden dat we nu maar een keer af hebben gesproken. Ze is getrouwd en ik..."
29-11
8.9
HovenierDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sm, Tuinman,
"Toen ze thuis kwam uit haar werk zag ze gelijk hij is er vandoor Zijn kleding weg, zijn laptop natuurlijk en ook de externe harddisk waarop hij in een stiekeme map zijn geile foto s en gore video s onder COx had opgeslagen. Tussen de map CO2 mel..."
29-11
8.7
Hoe Ik Een... - 2Door: Knakworstje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Groepsex, Meesteres, Slet, Sletje, Sperma, Strapon, Vernederen,
"De volgende dag zaten we samen aan de koffie, ze zei, jij bent mijn man, jij doet alles goed zorgt goed voor me, je bent een lieve man ik hou ontzettend veel van je. Ik kan niet zonder jou, echter seks met een echte kerel is iets waar ik niet meer zo..."
29-11
8.2
Hoe Ik Een... - 1Door: Knakworstje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Meesteres, Slikken, Sperma, Vernederen,
"Op een avond reden we beiden met onze auto s naar huis, daar we op verschillende tijden starten met ons werk, konden we niet in een auto gaan. Op de snelweg zag ik dat een auto naast haar Mercedes bleef rijden en bleef kijken naar haar, haar inhaalde..."
28-11
8.3
VergeldingsdagDoor: JohanK
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Halsband, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op verzoek van een goede vriend van mij. Dit speelde zich zo een dikke 6 jaar geleden af. Eigenlijk ben ik niet zo van wraak verhalen, maar voor deze ene keer, wijk ik af van mijn stijl. Veel leesplezi..."
26-11
9.0
Fleurtje - 2Door: DirtyMind21
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Oudere Mannen, Slet, Sletje,
"Zoals jullie gelezen hebben in het vorige verhaal, ben ik best in de fout gegaan. Als ik smorgens wakker wordt, kijk ik naast me, in bed en het is ongelofelijk, maar Remco slaapt nog steeds. Ik weet niet wat hij heeft meegekregen van mijn gedrag, maa..."
24-11
9.2
Politieke IncorrectheidDoor: Rock
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hotel,
" Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de huidige politieke campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 . In mijn vriendenkring zitten de nodige politiek actieve mensen, wat mijn woonplaats ook logisch maakt. D..."
22-11
9.0
Echt Geweldig!Door: Henry
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Al vind ik het over het algemeen lekkerder een oudere vrouw te neuken, deze was iets jonger. Haar leeftijd is 48 jaar, maar dus ook niet echt de jongste meer en dus wilde ik wel op haar verzoek ingaan. Ze is getrouwd en daarom zal ik haar naam ook ve..."
22-11
8.0
Een Bijzondere Verhouding...Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn handen glijden langzaam naar de heerlijke ronde billen van Lotte, Haar heerlijke volle borsten drukt ze tegen mij aan. In mijn broek voel ik mijn harde erectie kloppen van geilheid. Lotte haar blauwe ogen kijken mij verlangend aan terwijl ze op ..."
21-11
9.3
Klik hier voor meer...