61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Huisbaas sexverhalen. In deze categorie staan 12 erotische verhalen.
De Huisbaas - 2Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen. B..."
12-02-24
7.8
De Huisbaas - 1Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Na weer een conflict werd ik door mijn vrouw op straat gezet, het huis stond, om zakelijke redenen, op haar naam. Daar sta je dan als mannetje van 63 jaar en dakloos. Na een week of 2 in een hotel werd de rekening me te gortig en ging ik op zoek naar..."
01-11-23
8.5
Je Mag Best Een Sletje Zijn - 1Door: Oli
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Jong En Oud, Lul, Pijpen, Slet, Sletje, Studenten,
"Jan schatte ik ongeveer 40 jaar oud. Ik had de kamer kunnen huren na een reactie op een briefje op het bord bij de universiteit. Van de 20 gegadigde had hij mij gekozen. Ik was er super blij mee, het was een prachtige verdieping met balkon aan de ran..."
19-08-23
8.4
Van Huisgenoot Tot Schoonmaakster Tot... - 2Door: Lizaaa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Huisbaas, Huisgenoot, Klaarkomen, Pijpen, Prostitutie, Schoonmaakster,
"Er viel een ongemakkelijke stilte. Hoe moesten ze het nu aanpakken Liza zat wiebelend op de bank en wist zich even geen houding te geven. Henk bleef haar indringend aankijken. Hij kon niet wachten om haar te voelen en te proeven. We moeten nog wel ..."
02-12-22
9.3
Chantage Door HuisbaasDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Huisbaas, Pijpen, Trio,
"Je kunt dit verhaal lezen zonder dat je de eerste hebt gelezen. In deel 1 staat rubriek hetero heb ik als huisbaas, de betalingsachterstand die mijn huurster Mirjam heeft, voor haar opgelost. In ruil voor geile sex. Ik heb haar flink uitgewoond..."
14-01-22
8.8
Chantage Door Huisbaas - 1Door: John De Groot
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Doggystyle, Huisbaas, Pijpen,
"Hmmm, Mirjam heeft niet nog betaald. Ik kijk op mijn ing app. Het is 5 november en de huur van haar appartement had voor 1 november moeten zijn bijgeschreven. Hmmm, ns kijken wat er aan de hand is. Een mooie vrouw van 30 jaar. Ze werkt bij ..."
17-12-21
8.5
Lotte Wil Haar Kamer Niet Kwijt - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Huisbaas, Pijpen, Sperma,
"Arme studente Lotte zat shocking klem , midden in de nacht, naakt in haar bed. Ze had had huisbaas gepijpt om in een poging haar kamer te behouden, maar nu wilde die engerd meer. Hij wilde haar nu ook neuken, shit En hij was al begonnen met het los..."
14-11-19
8.2
Lotte Wil Haar Kamer Niet Kwijt - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Pijpen, Sperma,
"Rotterdamse studente Lotte was erg geschrokken en dacht na over wat ze moest doen. Zonder haar vriendje Jeroen om haar te beschermen, want die was net weggestuurd. Als ze haar norse huisbaas zou pijpen en het zou daarna uit de hand lopen omdat hij me..."
13-11-19
8.5
Lotte Wil Haar Kamer Niet Kwijt - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Pijpen,
"Blonde Lotte was nog maar 18 toen ze in Rotterdam ging studeren en ze moest snel op zoek naar een kamer, want ze woonde helemaal in de kop van Noord Holland. Ondoenlijk dus om steeds met het openbaar vervoer naar Rotterdam te gaan en s middags of ..."
11-11-19
8.1
De Huismeester - 3Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huisbaas,
"Eefje ligt machteloos op haar bed. Haar armen en benen zijn met de stropdassen van haar vriend aan het bed vastgebonden. Ze voelt hoe haar klit klopt, of eigenlijk, hoe haar kut klopt. De sambal veroorzaakt nog steeds een zacht gloeiend gevoel in haa..."
24-04-14
8.3
De Huismeester - 2Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huisbaas,
"Eefje had gewacht tot het zaad van de meester zijn weg van haar buik via haar venusheuvel tot in haar liezen was gedropen. Toen pas liet ze de touwen los. Ze had naar buiten gestaard en gezien dat de parkeerplaats al leeg was op haar auto na. Langzaa..."
17-04-14
7.9
De Huismeester - 1Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas,
"Ze had de touwtjes zelf in handen. Letterlijk en figuurlijk. Maar toch was ze gebonden. Ze hoefde de uiteinden van de beide touwen maar los te laten om haar zelf te bevrijden. Maar ze deed het niet. Ze was te verward en wilde eerst haar gedachten ord..."
03-04-14
8.2