62.483 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Bipslikker
Bipslikker
Hoi, mijn naam is Paul, een happy single van in de zestig, dus niet meer één van de jongsten, maar heb nog altijd een rijk seksleven. Ik heb het geluk dat ik in een appartementje woon waar ik geen inkijk van anderen heb, waardoor ik het hele jaar door altijd lekker bloot loop, en me alleen aankleed als ik de deur uit ga. Scheelt een bovendien een berg wasgoed (LOL).
Ik heb een levendige fantasie en schrijf daar graag verhalen over waarbij de vonken er meestal niet meteen bij de eerste zin afvliegen, maar rustig opgebouwd worden.
Ook zal ik zo nu en dan schrijven over mijn eigen waargebeurde gebeurtenissen.
Omdat ik geen ervaren schrijver ben kunnen taalfoutjes voorkomen, waarvoor excuses.
Niets is me te gek, variërend van normale seks waartoe ik ook plas en anaal reken, tot zeer extreme ( fantasie ) verhalen.
Ik heb een brede interesse van Tieners tot Bejaarden, waarbij ook Transseksuelen en Extreem Dikke Vrouwen mijn interesse hebben, en kick enorm op sexy lingerie, en het rimmen van (vrouwelijke) poepgaatjes, ik sta tenslotte in mijn vrienden- en kennissenkring niet voor niets bekend als de Bipslikker............
Maar wat me vooral opwind zijn verhalen waarin jongen meiden en knapen hun eerste seksuele ervaring opdoen met bejaarden, waarin het leeftijdsverschil me niet groot genoeg kan zijn en Oma's in vintage onderkleding met donkerkleurige panty's, die ik ook wel 'seksonvriendelijke netten' noem door het aangenaaide broekgedeelte wat je eerst omlaag moet trekken, of liever nog open moet scheuren voordat je het 'walhalla' tussen de benen kan betreden.

Suggesties, verzoeken voor nieuwe verhalen en opbouwende kritieken zijn uiteraard meer dan welkom.
groet, Bipslikker.

Hoogste Cijfer: Wendy, Het Tienerhoertje - 5
Meest Gelezen: Papa's Lieveling - 1
Aantal Verhalen: 84
Aantal Reacties: 19
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Bipslikker
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
21-01-24
9.1
19-12-23
9.1
12-12-23
9.1
29-11-23
9.2
15-09-23
9.4
11-09-23
9.2
25-06-23
9.0
04-06-23
9.0
19-05-23
8.9