63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 3995x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Sugardaddy's - 16
Het leven lachte de 18 jarige thuishulp Elise toe, en ze woonde inmiddels al een tijdje op zichzelf tegen een relatief lage huur in één van de huisjes van het vastgoed waar haar rijke sugardaddy en ex gynaecoloog Henk in de loop van de tijd z'n geld in had gestoken.

Op een dag viel er een zwart omrande envelop op de mat van Elise, en nadat ze de envelop had geopend sloeg de schrik haar om het hart toen ze las dat haar sugardaddy en tevens huisbaas Henk plotseling was overleden. Ze kon het niet bijna niet geloven, want Henk had altijd een gezond leven geleid, en terwijl grote tranen over haar wangen biggelden zocht ze overstuur haar toevlucht bij haar buren Jaap en Marie, die inmiddels ook een rouwkaart hadden ontvangen, en het meisje liefdevol opvingen. In de rouwkaart was te lezen dat Henk absoluut niet wilde dat het een sombere plechtigheid zou worden, en liever had dat de aanwezigen zich in kleurige casual kleding zouden hijsen, en van zijn afscheid een feestje zouden maken zonder de gebruikelijke koffie en een plak cake, en liever had dat ze herinneringen over hem ophaalden onder het genot van een drankje en lekkere hapjes. Uiteraard ging Elise naar de uitvaart, en trok uit respect voor Henk een fleurig kort rokje aan, waarmee ze wel een beetje uit de toon viel, maar dat kon haar niets schelen. Na de luchtige plechtigheid, wat precies de wens van Henk was werd Elise benaderd door Mark, de 45 jarige zoon van Henk, waarvan gefluisterd werd dat hij misschien homoseksueel was omdat ze hem nooit met een vrouw zagen. "We weten dat je een speciaal plekje in het hart van Henk had, dus je hoeft absoluut niet bang te zijn dat we je uit je huisje zetten of de huur verhogen, want we erven waarschijnlijk het vastgoed van Henk", zei hij, wat op dit moment wel het laatste was waar Elise zich druk om kon maken.

Een paar weken later kreeg Elise een uitnodiging van de notaris die de erfenis van Henk afhandelde, en vroeg het meisje zich verbaasd af wat zij daar te zoeken had. Ze ging er toch maar naartoe, en nadat de notaris een hoop oeverloos gelul had uitgekraamd ging hij over tot het voorlezen van het testament, waarbij alle bezittingen inclusief het vastgoed van Henk verdeeld werd over z'n kinderen, op één uitzondering na, waarna Elise opschrok toen ze haar naam hoorde, en vernam dat Henk het hypotheekvrije huisje, wat hij tot nu toe voor een appel en een ei aan het meisje verhuurd had aan Elise had nagelaten. "Gefeliciteerd, je bent nu officieel huiseigenaar", zei Mark, waarop Elise hem vertwijfeld aankeek en zei: "Dank je, dit is het grootste geschenk wat ik ooit heb gekregen, maar ik had liever gezien dat Henk nog onder ons was, maar wat moet ik nu verder met de situatie aan ?", vroeg Elise die wel wist dat er het een en ander geregeld moest worden. "Tja, de eigendomsakte kan via de notaris op jouw naam gezet worden, maar je moet natuurlijk wel erfbelasting betalen en nog wat andere zaken regelen, ik wil je er wel bij helpen, ben je morgenmiddag thuis ?", vroeg Mark, een aanbod waar Elise graag op inging, want ze had er de ballen verstand van, en kon wel wat financieel advies gebruiken.

De volgende dag stond Mark bij Elise op de stoep, en nadat ze koffie had ingeschonken bespraken ze de mogelijkheden, waarbij al snel bleek dat Mark goed op de hoogte was. "Werk je in de financiële sector ?", vroeg Elise, waarop Mark antwoordde: "Nee joh, ik heb wel een paar jaartjes voor financiële adviseur gestudeerd, maar kwam er al snel achter dat een kantoorbaantje niets voor mij was, en ben in de voetsporen getreden van m'n vader en na een pittige studie geneeskunde ben ik ook gynaecoloog geworden ". Elise keek even vreemd van op van de beroepskeuze van Mark, en zei: "Had je niet beter urologie kunnen studeren, want het zal voor iemand met jouw geaardheid niet meevallen om dagelijks vrouwen te behandelen", waarna Mark smuilend begon te lachen. "Jeetje, ik weet dat er de wildste verhalen over mij rondgaan, maar ik val totaal niet op mannen, en ben juist dol op vrouwen", waardoor Elise de vermeende homoseksueel verbaasd aankeek, en het gesprek plotseling een heel andere wending nam. "Henk heeft me in vertrouwen genomen en uitgebreid verteld hoe je hem regelmatig op seksueel gebied verwende, en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat ik m'n mond voorbij praat, dus je geheim is bij mij in goede handen". "M'n vader was na z'n pensionering een beetje ingekakt, maar door jouw komst als thuishulp is Henk helemaal opgeleefd en heeft me regelmatig verteld over je voorliefde voor anale seks, waar ik trouwens ook verzot op ben, en laat me zelf ook regelmatig in m'n poepertje neuken". De reden dat mensen me nooit met een vrouw zien is dat ik m'n privéleven en adres strikt gescheiden hou om m'n positie als arts niet in gevaar te brengen, en spreek met m'n sekspartners meestal af in een hotel of heb vluggertjes op een seksontmoetingsplaats langs de snelweg".

Dat hij met z'n neukertjes afsprak in een net hotel kon Elise zich nog wel voorstellen, maar dat hij seksontmoetingsplaatsen afstruinde had ze niet achter Mark gezocht, want deze locaties werden overwegend door wanhopige vieze mannetjes bezocht, die in de bosjes zo snel mogelijk hun kwak in het bijzijn van anderen wilden lozen. "Dus toch, dan ben je dus homo- of biseksueel", stelde Elise vast, omdat deze gelegenheden maar karig bezocht werden door vrouwen, en vaak gebruikt werden door getrouwde biseksuele mannen die hun fantasieën voor hun vrouw verborgen hielden. "Welnee, ik voel me alleen maar aangetrokken tot vrouwen, en voel er niets voor als een man in m'n nek ligt te hijgen, maar ik ben er niet vies van om me door een vrouw met een strapon te laten neuken", zei hij openhartig, waarna Elise hem eens goed in haar opnam, en plotseling met heel andere ogen naar Mark keek. Hoewel hij met z'n relatief jonge leeftijd van 45 jaar niet in de leeftijdscategorie viel van het meisje, dat overwegend op oudere mannen viel zag hij er best wel lekker uit, waardoor Elise al snel een nat kutje kreeg, en wel zin had om weer eens goed gepakt te worden, waarna ze een duivels plannetje bedacht om Mark te verleiden. Ze ging eens even verzitten, en nadat ze haar benen nonchalant had opgetrokken kon het niet missen dat haar kale kutje tevoorschijn kwam, waardoor het meisje Mark een kijkje onder haar rokje gunde. Mark liet zich echter niet zo snel uit het veld slaan, en zei: "Foei, besef je wel dat je me opwind door zo te gaan zitten, je draagt niet eens een een slipje, ik kijk zo tegen je kale kutje aan, ik moet me inhouden om je niet te bespringen". "Och, ik heb het niet zo op slipjes, en als je me zo graag wilt bespringen hou ik je niet tegen", zei het geile opdondertje, waarna ze opstond en zich op de schoot van Mark liet zakken, waar ze door z'n broek een flinke erectie tegen haar kontje voelde drukken.

"Meisje, dit kan toch niet, ik ben een stuk ouder dan jou", zei Mark, die de vermoorde onschuld speelde, maar allang in de gaten had dat het meisje hem zat op te geilen, en ook wel eens met haar wilde spelen. "So what ?, ik heb toch ook met je vader geneukt, en die was nog ouder, ik ben wel benieuwd of je z'n seksuele genen hebt geërfd", zei Elise met een kirrend stemmetje, waarna ze haar lippen vol op z'n mond drukte en haar tongetje naar binnen perste, wat uitmondde in een lange tongzoen. "Nou is het genoeg, je hebt erom gevraagd, meekomen, ik ga je helemaal plat neuken", riep Mark opgewonden, waarna hij Elise met z'n sterke armen optilde en het kirrende meisje met spartelende beentjes meevoerde naar haar slaapkamer, waar hij haar met een flinke smak op bed gooide en hij naast haar ging liggen, waarbij ze het uitwisselen van speeksel hervatten, en waarbij Mark z'n grijpgrage vingers onder haar rokje liet verdwijnen, en al snel haar natte kutje begon te vingeren. "Wow, jij laat er geen gras over groeien doktertje, maar zullen we eerst eens wat uittrekken ?", vroeg Elise hijgend, waarna ze liggend haar rokje en shirtje uittrok. "Jezus, ik heb al heel wat naakte vrouwen gezien, maar dit slaat werkelijk alles, want ik heb nog nooit zulke lekkere tietjes gezien, laat staan dat ik ooit het bed heb gedeeld met zo'n lekker jong ding", zei Mark terwijl hij verlekkerd naar haar borstjes keek, en aanstalten maakte de heerlijke tepeltjes te gaan likken. "Oh nee, meneertje, gelijke monniken, gelijke kappen, laat me eerst maar eens zien wat jij in je broek verbergt", riep Elise opgewonden, waarna Mark opstond en z'n broek uittrok.

"Jee, wat ouderwets, je draagt nog een degelijke strakke slip, het is toch veel lekkerder als je je pik lekker los in je broek laat hangen", zei Elise, terwijl ze verlekkerd naar de bobbel keek die zich in z'n slip aftekende, waarna Mark haar nog even in spanning hield en eerst z'n polo uittrok. Elise was bijna niet meer te houden, en toen hij langzaam z'n slip uittrok kwam er een heerlijke besneden en prachtig geschoren pik tevoorschijn, die fier omhoog stak. "Wow, wat een lekkere worst zonder een velletje", fluisterde Elise opgewonden, waarna Mark vertelde dat z'n voorhuid al op jonge leeftijd was verwijderd ten gevolge van een vernauwing, en dat z'n eikel daardoor zelfs in rust meer gevoelig was dan bij onbesneden mannen, wat meteen verklaarde dat hij de strakke slip droeg om z'n gevoelige eikel nog een beetje in toom te houden, en waarom deze ingreep vaak voorkwam in andere culturen, puur en alleen om de gevoeligheid van de eikel te verhogen, en zonder dat er medische redenen voor waren. Mark lag al snel weer naast Elise, en begon vol overgave aan haar tepeltjes te sabbelen, waarbij het meisje kronkelend genoot van zijn tong, en merkte dat deze minnaar zeer bedreven was in het verwennen van haar tietjes, en waarbij ze alleen van de zuigende mond al de grootste moeite had haar orgasme uit te stellen. Toen ze zich bijna niet meer kon beheersen vroeg ze op een smekende toon: "Mag ik je alsjeblieft pijpen ?", waarna Mark er eens goed voor ging liggen. "Wil je me waarschuwen als je dreigt klaar te komen, ik ben absoluut niet vies van een beetje zaad in m'n mond, en vind het zelfs lekker smaken, maar wil graag nog wat langer van je genieten", vroeg Elise, waarna Mark zei: "Maak je je daar maar niet druk om, want ik kan makkelijk een paar keer achter elkaar presteren", wat een welkome afwisseling was voor het meisje, omdat haar oudere minnaars na een zaadlozing een lange hersteltijd nodig hadden.

Nadat ze zich voorover had gebogen keek ze opgewonden naar de strakke pik, en was vooral benieuwd was hoe z'n pik in haar mond zou smaken, want ze had nog nooit een besneden man gepijpt, waarna ze de snikkel in haar mond liet glijden. Het was een overweldigende sensatie om de pik te voelen, die ongehinderd door een voorhuid haar mond vulde, waarna ze Mark op haar eigen onovertroffen wijze begon te pijpen, en de eikel in haar warme mondholte met haar tong bewerkte. "Oh schatje, wat doe je dat lekker, ik weet niet hoe je het klaarspeelt, ik ben al vaak gepijpt maar dat overtreft alles", zei Mark hijgend, waarna hij ongecontroleerd begon te schokken. Elise besefte dat het niet lang meer zou duren voordat Mark z'n hoogtepunt zou bereiken, maar na de geruststellende woorden dat hij meerdere keren achter elkaar kon klaarkomen zou ze de pik niet meer laten ontsnappen, waarna hij kreunend z'n zaad diep in haar keel spoot, en de kwak als vanzelf in haar keelgat verdween zonder dat ze het zaad door hoefde te slikken. "Wow, wat spuit jij ver, het gleed automatisch naar binnen", dat heb ik nog nooit meegemaakt", zei Elise, doelend op de oudjes, die vaak niet meer de kracht hadden om een ferme straal te produceren en hun kwak in haar mondholte achterlieten. "Geef me even de tijd om te herstellen, dan zal ik je kutje zo meteen volspuiten", zei Mark, maar daar wilde Elise niets van weten, en zei: "Ach, dat is zo gewoontjes, ik heb liever dat je me in m'n kontje neukt, een wip zonder anaal is voor mij als een patatje zonder mayonaise, denk je dat dat zal lukken ?". "Oh, vast wel, maar dan moet je me wel even helpen om m'n pik weer op volle oorlogssterkte te brengen want een anaal nummertje lukt alleen maar met een keiharde pik, en ik weet wel de juiste manier om de boel op te stijven, als je me in m'n poepertje vingert staat ie zo weer tot je beschikking ", zei Mark, waar Elise wel een andere oplossing voor had.

"Momentje, je vindt het toch ook fijn om met een strapon geneukt te worden ?, vroeg ze, waarna Elise opstond, en het kluisje openmaakte waar ze haar speeltjes in bewaarde uit voorzorg dat anderen, zoals haar ouders, die een reservesleutel van haar huis hadden tijdens haar afwezigheid de grote verzameling toys zouden vinden. Vol trots haalde ze een strapon tevoorschijn, waarbij Mark verlekkerd naar de levensechte geaderde kunstpik keek, en op z'n handen en knieën plaatsnam terwijl Elise het tuigje omgespte, waarna ze vroeg: "Zal ik een beetje glijmiddel gebruiken ?". "Ben jij besodemieterd, m'n kontje is wel wat gewend, ik heb het niet zo op die smeermiddelen", zei Mark. "Goed zo, een man naar m'n hart, ik moet er ook niets van hebben", zei Elise, waarna ze achter hem plaatsnam en de rubberen eikel voor z'n aars bracht. "Ben je er klaar voor ?", vroeg Elise, waarop Mark zei: "Schiet maar op, en stoot hem met volle kracht naar binnen, ik kan bijna niet wachten". Als hij er zo over dacht zou Elise hem eens flink hard neuken, maar eerst haalde ze de rubberen eikel nog een paar keer plagend over z'n ster, want ze wist uit eigen ervaring dat het effect nog heviger zou zijn als de penetratie zonder waarschuwing vooraf als een verrassing zou komen, waarna ze de latex pik met volle kracht in z'n kont stootte, waarbij Mark een harde gil slaakte.

"Zo, ik zal die mannenkut van je eens even stevig uitwonen, en niet spuiten hé want er moet nog zaad over blijven om mijn kontje mee te vullen", zei Elise, waarna ze Mark met lange halen en harde stoten begon te neuken. Een beetje vreemd was het wel, want Elise had het speeltje tot nu toe alleen maar gebruikt om er het kutje haar vriendin Anja mee te verwennen, maar ze als Mark er een plezier mee deed voldeed ze graag aan dit verzoek, en bovendien wond het haar wel op om het tempo te bepalen. Ondertussen kneep ze hem even stevig in z'n ballen en omklemde ze z'n pik, die alweer snel tot leven kwam, en waar grote draden slijmerig voorvocht aan hingen. "Stop, ik voel m'n zaad al opborrelen", riep Mark, waarna ze de dildo uit z'n aars trok en met een tevreden blik naar het wijd geopende poepgat keek, dat zich weer langzaam sloot. "Je vond je het toch niet erg dat ik je zo ruw behandelde ?", vroeg Elise zacht, waarna Mark haar geruststelde en vertelde dat hij het juist wel lekker vond hard genomen te worden. "Weet je, het komt vaker voor dan je denkt, er zijn massa's mannen die graag anaal verwend willen worden, maar je hoort er bijna nooit iets over omdat de meesten zich ervoor schamen, en door het taboe dat er op rust bang zijn voor homo's uitgemaakt te worden", zei Mark. "Vaak durven getrouwde mannen het niet eens bespreekbaar te maken bij hun vrouw, en zoeken ze hun heil bij de hoeren die hier wel voor te vinden zijn".

"Zo, nu wil ik wel eens in m'n poepertje geneukt worden, hoe wil je me nemen, op z'n hondjes of in een ander standje ?", vroeg Elise. "Ga jij maar lekker op je rug liggen, dan kan ik je heerlijke tietjes zien en je reactie peilen", antwoordde Mark, wat toevallig ook het favoriete standje van Elise was omdat ze dan ook het gezicht van haar bedpartners kon zien, die vaak de vreemdste grimassen trokken als ze klaarkwamen. Nadat ze een paar kussens onder haar kontje had geschoven lag Elise precies op de juiste hoogte en nam Mark op z'n knieën plaats, waardoor hij een prachtig uitzicht had op haar opgeheven en gesloten poepertje dat hij eens snel met z'n pik zou openen. Zonder enige waarschuwing vooraf drukte hij z'n pik naar binnen, wat opmerkelijk makkelijk ging omdat Elise al flink wat plassers in haar achterdeurtje had binnengelaten en precies op het juiste moment haar kringspier wist te ontspannen. "Wow, m'n vader zaliger heeft niet overdreven over je anale vaardigheden, wat ging dat makkelijk", zei hij verbluft, waarna hij z'n pik diep in haar poepertje liet glijden en de warmte voelde van haar darmstelsel waarmee ze z'n pik omsloot. "Dit is wel even iets anders dan ik gewend ben, want de weinige vrouwen die te vinden zijn voor een anaal nummertje willen me niet verder dan een paar centimeter in hun artiesteningang toelaten, maar jij hebt er schijnbaar totaal geen moeite mee, want ik zit al tot aan m'n ballen in je kontje zonder dat je begon te kermen", zei Mark bewonderend.

"Je kan wel lekker lullen, maar praatjes vullen geen gaatjes, ik wil nu wel eens flink gepaald worden", zei Elise ongeduldig. "Ja, daar heb je gelijk in, ik praat teveel, tijd voor actie", antwoordde Mark, waarna hij het meisje rustig met lange halen in haar kontje begon te neuken. Elise lag al snel te kreunen, waarna ze hijgend uitriep "Sneller, ik ben wel wat gewend en hou ervan om zo hard mogelijk genomen te worden". Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, waarna Mark stevig op het meisje in begon te beuken en haar onder het uitslaan van onverstaanbare kreten zo hard mogelijk pookte. "Heerlijk, zo wil ik het hebben, neuk die reet", kreunde Elise, wat tot effect had dat Mark door haar ordinaire taalgebruik kreunend en zwetend nog verder opgewonden raakte en tegelijkertijd z'n hand naar haar kutje bracht, en stevig haar klitje begon te masseren. Dit werd zelfs Elise, die toch wel wat gewend was teveel, en terwijl ze met haar ogen begon te draaien kwam ze gillend klaar, waarna ook Mark zich niet langer kon beheersen en met een vertrokken gezicht kreunend haar darmstelsel vol spoot, en z'n glimmende pik uit haar kontje trok. Terwijl ze langzaam tot hun positieven kwamen na de intensieve wip keek Mark verschrikt op z'n horloge en zei: "Sorry schatje, ik had graag nog even door willen gaan, maar ik moet er echt vandoor want ik heb avonddienst, wat niet echt m'n favoriete werktijden zijn, omdat ik dan alleen maar noodgevallen moet behandelen, je wilt niet weten wat vrouwen in hun gaatjes stoppen, en dan ben ik weer de lul om de huis- tuin en keukenspeeltjes te verwijderen".

"Dank je wel voor deze onvergetelijke middag, je komt toch nog wel vaker op bezoek, dan kan je ook m'n vriendin Anja ontmoeten, ze heeft haar eerste wip van wijlen je vader gehad en heeft nog geen enkele ervaring met anale seks, maar oefent al wel met dildo's, misschien kunnen we haar zover krijgen dat jij haar poepertje mag ontmaagden ", zei Elise, waarbij Mark beloofde dat hij uiterst voorzichtig met Anja om zou gaan, want de potente kuttenkijker zag het al helemaal voor zich om met twee meisjes tegelijk te spelen. "Ik heb nog één laatste verzoek, op aanraden van je vader hebben Anja en ik besloten over te stappen van de pil naar een spiraaltje, zou jij die willen plaatsen ?", vroeg Elise. "Een wijs besluit, ik ben ook geen voorstander van die chemische troep, we maken binnenkort wel een afspraak, zodat ik jullie buiten m'n werkuren zonder kosten kan behandelen, want je huisarts en de ziekenkostenverzekering hoeven niet alles van je te weten, en ook omdat het normaal gesproken van je eigen risico afgaat, het leven is al duur genoeg", zei Mark, waardoor Elise het besefte dat ze er door dit gulle gebaar weer een sugardaddy bij had, die weliswaar niet zo oud was als haar andere daddy's, maar door zijn hoge seksdrive weer andere kwaliteiten bezat.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Gynaecoloog, Strapon, Sugardaddy, Verleiden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.3
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
8.5
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.9
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3
Klik hier voor meer...