63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 3803x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Sugardaddy's - 15
Na de ontmoeting, en het lesbische nummertje dat Elise met Anja, het verstoten Jehova meisje had gemaakt en haar met een dildo had ontmaagd had Elise aangeboden een goed woordje te doen bij haar leidinggevende om het meisje aan een baantje in de thuiszorg te helpen. Anja was dan ook zeer verheugd toen ze na een sollicitatiegesprek voor een proeftijd werd aangenomen, onder de voorwaarde dat Elise haar zou inwerken. Om het meisje niet meteen te overvallen met haar geile sugardaddy's besloot Elise het meisje eerst aan het werk te zetten bij ingedutte seksloze oudjes, waarbij het al snel duidelijk werd dat Anja van aanpakken wist, en zeker niet te lui was om de handen uit de mouwen te steken. Toen ze een paar dagen later na het werk nog even een terrasje pikten, en onder het genot van een drankje van de zon genoten bracht Elise voorzichtig het onderwerp seks ter sprake en zei: "Ben je inmiddels bij je huisarts geweest voor een receptje", waarop Anja vol trots vertelde dat ze inmiddels met de pil was begonnen, en klaar was om het bed met een man te delen als de kans zich voordeed.

"Dan is er nog iets, maar je moet me beloven dat dit onder ons blijft, je valt dus net als ik op oudere mannen, er zijn genoeg oudjes die behoefte hebben aan warmte, genegenheid en seks en die je als suikeroompjes overladen met cadeautjes, als je het slim aanpakt kan je daar seksueel ook goed aan je trekken komen". "Je hoeft echt niet meteen met de eerste de beste gerimpelde cliënt het bed te delen, maar je merkt snel genoeg als een oudje in je geïnteresseerd is, en dat er best nog goed uitziende potente mannen zijn die je door hun levenservaring met respect behandelen". De oogjes van Anja begonnen te glimmen want ze ook wel zin om door een sugardaddy verwend te worden, waarna Elise vroeg: "Heb je zin om aanstaande Zaterdag mee te gaan naar één van m'n sugardaddy's, niet om te werken, maar gewoon om een kopje koffie te drinken, het is een gepensioneerde gynaecoloog en tevens m'n huisbaas, die ik regelmatig bezoek om z'n huis bij te houden, maar waarbij er vaak niet veel van schoonmaken terechtkomt, en het meestal op seks uitdraait". Anja was inmiddels wel wat gewend, en ging graag op het voorstel in omdat ze de kuttenkijker wel eens wilde ontmoeten, niet wetend dat Elise alweer een nieuw plannetje had uitgebroed.

Elise nam snel contact op met Henk, en vertelde honderduit over haar nieuwe collegaatje en de manier waarop ze haar uit de sekte had gered en de beginselen van de damesliefde had bijgebracht, en haar met een dildo had ontmaagd, maar dat het meisje nog nooit seks met een man had gehad. "We komen zogenaamd langs voor een kopje koffie, en dan zien we wel hoe het zich verder ontwikkelt, ik kan niets beloven, maar misschien is ze wel over te halen voor een stevige partij seks", zei Elise. Toen de meisjes zich die Zaterdag bij Henk meldden keek hij z'n ogen uit naar het heerlijke snoepje dat Elise had meegebracht, want ze had zeker niet overdreven. Nadat Elise Henk een dikke zoen had gegeven stak Anja haar hand uit en zei: "Dag meneer, ik ben Anja', een vriendin en collega van Elise. "Noem me maar gerust Henk, en krijg ik van jou ook een kusje ?", vroeg hij, waarop Anja hem een zuinig zoentje op de wang gaf.

Nadat de meisjes hadden plaatsgenomen verdween Henk naar de keuken, waarna Anja Elise aankeek en fluisterde: "Wat een lieve en kwieke man, hij lijkt me totaal niet hulpbehoevend ". "Klopt, hij is nog goed ter been, maar is eerlijk gezegd te lui om de boel bij te houden, en omringt zich graag met jonge meisjes voor wat aanspraak, als je begrijpt wat ik bedoel", zei Elise met een knipoog. "Beloof me één ding en praat er met niemand over, want Henk staat niet in het bestand van de thuishulporganisatie en betaalt me zwart uit , zodat ik er naast m'n werkzaamheden en wat seksuele genegenheid een leuk zakcentje aan overhoud en er zelf ook nog van geniet", zei Elise. Henk kwam al snel weer terug met de koffie, en nadat hij tegenover de meisjes had plaatsgenomen vroeg hij aan Elise: "En, hebben jullie nog wat spannends meegemaakt ?", zonder te laten merken dat Elise hem al op de hoogte had gebracht van haar lesbische avontuurtje met Anja. "Dat kan je wel zeggen, we hebben elkaar heerlijk verwend, en ik heb Anja met een dildo ontmaagd", zei Elise, waarop Anja haar verbluft aankeek van de openheid waarmee ze dit vertelde.

"Trouwens, er is nog iets gebeurd, ik ben voor het eerst in m'n leven naar een parenclub geweest op uitnodiging van m'n buren, en heb me daar anaal laten uitwonen door een groot geschapen Surinamer, ik heb het wel een paar dagen moeten bekopen met een pijnlijk poepertje, maar dat had ik er graag voor over", zei Elise. "Ah, dat moeten ongetwijfeld Jaap en Marie geweest zijn, het geilste stel van de straat, ik ken ze wel, je boft maar met je ruimdenkende buren", zei Henk. Ondertussen hoorde Anja met stijgende verbazing aan hoe makkelijk Henk en Elise over seks spraken, en de woordkeuze die ze daarbij gebruikten. "En hoe staat het nu met je poepertje, is het nog steeds gevoelig ?", vroeg Henk belangstellend. "Nee, ik heb er totaal geen last meer van, en heb m'n sterretje regelmatig ingesmeerd met vaseline", antwoordde Elise. "Je had beter Lidocaïne zalf kunnen gebruiken, dat is goed voor allerlei anale ongemakken zoals kloofjes en aambeien, en je kan het zonder recept bij elke apotheek of drogist kopen, maar dat je er geen last meer van hebt wil niet zeggen dat je geen wondjes aan hebt overgehouden", zei Henk, waarop Elise hem verschrikt aankeek, want haar intieme zone was haar heilig. "Ach je hoeft niet zo te schrikken, maar als het je geruststelt wil ik er wel even naar kijken", zei Henk, die heimelijk wel wist dat het zo'n vaart niet zou lopen, maar dit als een goede kans zag om te seksen, waarbij hij ook zou proberen Anja erbij te betrekken.

"Zullen we dan maar meteen met het onderzoek beginnen, dan heb ik het maar gehad", zei Elise, waarna ze naar de slaapkamer van Henk verhuisden, gevolgd door Anja, die het ondanks haar schuchterheid toch wel een opwindend idee vond. "Ga maar op je handen en knieën zitten, dan zal ik eens even naar je poepertje kijken", zei Henk, waarna hij het rokje van Elise omhoog sloeg, die zoals gewoonlijk in haar blote kontje onder haar kleding rondliep. Nadat hij haar billetjes uiteen had getrokken vroeg hij haar even wat druk uit te oefenen alsof ze moest poepen, en bestudeerde hij met een geleerd gezicht haar poepgaatje. "Nou, niks aan de hand hoor, het ziet er gezond uit, en hoewel ik weet dat je een afkeer hebt van glijmiddel raad ik je toch aan je poepertje in het vervolg te smeren als je je weer door een zwaargeschapen man laat neuken", zei Henk, waarna Elise een duivels plannetje bedacht. "Nu je toch bezig bent kan je misschien ook even het kutje van Anja onderzoeken, en kijken of de ontmaagding met de dildo geen schade heeft aangericht", zei Elise. Anja verschoot van kleur en keek haar vriendin ontzet aan, waarna Elise zei: "Je hoeft niet zo te schrikken, want zoals je weet is Henk z'n hele werkzame leven gynaecoloog geweest, dus hij is wel wat gewend, en heeft in z'n leven meer kutjes bestudeerd dan jij en ik samen in ons hele leven zullen zien".

"Ik wil je nergens toe verplichten maar het is voor mij een kleine moeite, en ik beloof je dat ik niets tegen je zin doe, en dat ik me uiterst professioneel zal gedragen", zei Henk op een vaderlijke toon, maar heimelijk toch wel nieuwsgierig was naar het kutje van Anja. Door deze wijze woorden liet Anja zich langzaam overhalen, waarna Henk, zoals hij dat bij Elise ook al gedaan had een eendenbek in een teiltje warm water op temperatuur bracht. "Ga maar op het voeteneind van het bed te gaan liggen, en laat je benen maar over de rand hangen", zei Henk, waarna hij haar rokje omhoog sloeg, en verrast opkeek dat het meisje geen slipje droeg en haar kutje netjes had geschoren. "Zo te zien is je uiterlijke hygiëne prima in orde, want ik had een slipje en een behaard kutje verwacht", zei Henk, waarop ze antwoordde dat ze dit van Elise had geleerd. "Heb je wel eens een gynaecoloog bezocht ?", vroeg hij, waarop Anja zei dat ze dit nog nooit gedaan had. "Dan zullen we eens kijken hoe het er met je inwendige gesteldheid voorstaat, het kan even vreemd aanvoelen, en daarom heb ik de eendenbek voorverwarmd, want anders voelt het zo koud aan", zei Henk, waarna de benen van Anja spreidde en het kutje voorzag van wat glijmiddel. "Probeer maar zo ontspannen mogelijk te blijven liggen", zei Henk, waarna hij voorzichtig het onderzoeksinstrument in haar kutje liet glijden, en met een geleerd gezicht met behulp van een zaklantaarn haar baarmoederhals bescheen, waarna hij de eendenbek verwijderde, en met behulp van een paar tissues het glijmiddel van het kutje van Anja verwijderde.

"Het ziet er gezond uit", zei Henk, waarop Elise, die de verrichtingen van Henk opgewonden had gevolgd vroeg: "En, is haar vliesje netjes gebroken ?" "Tja, dat is een fabeltje, want niemand, zelfs een arts kan niet te zien of een vrouw ontmaagd is, maar als de eerste penetratie even pijnlijk aanvoelde kan je ervan uitgaan dat Anja geen maagd meer is, dus voordat je je eerste echte wip met een man maakt raad ik je wel aan anticonceptie te gebruiken, want je zit er vast en zeker niet op te wachten bezwangerd te worden", antwoordde Henk. "Oh, maar ik gebruik de pil al", zei Anja, waarbij Henk z'n wenkbrauwen optrok, en op een belerende toon zei: "Tja, ik ben niet zo'n voorstander van die chemische troep in je lichaam, het is verstandiger een spiraaltje te laten plaatsen, bovendien is deze anticonceptiemethode is veel betrouwbaarder, want de kans om zwanger te worden wordt een stuk kleiner als je per ongeluk vergeet de pil te slikken", waarna hij zich tot Elise richtte. "Hetzelfde trouwens geldt trouwens ook voor jou, ik ken nog wel een bevriende arts, en ik kan hem wel benaderen en een afspraak maken om te vragen of hij jullie tegelijkertijd van een spiraaltje kan voorzien, zodat jullie tijdens de behandeling steun aan elkaar hebben, want het is even een vervelend gevoel, maar dan ben je, afhankelijk van het type spiraal de eerste vijf tot acht jaar beschermd. "Maar is het dan geen vervelend gevoel als je seks hebt ?", vroeg Elise. "Welnee, dat ding zit zo diep in je baarmoeder dat zowel de man als de vrouw er niets van voelt, het is alleen wel aan te raden de eerste weken na het plaatsen de pil nog te blijven gebruiken, want soms duurt het even voordat je volledig beschermd bent".

Na deze wijze woorden stelde Henk voor Anja aan een algeheel onderzoek te onderwerpen, niet dat dit noodzakelijk was, maar omdat de geile kuttenkijker wel wat meer van het meisje wilde zien, en als hij de kans kreeg de eerste man ooit zou zijn die haar een beurt zou geven. Anja keek hem even besluiteloos aan, maar ging toch overstag omdat ze de gepensioneerde vrouwenarts wel vertrouwde, waarna Henk haar vroeg op haar buik te gaan liggen. "Wauw, wat een prachtige zijdezachte billetjes, niet te groot, maar ook zeker niet te klein", zei Henk vol ontzag, waarna hij de kadetjes uiteen trok en haar prachtig gesloten poepertje bestudeerde wat hij zeker niet zou penetreren, want daar was het meisje voorlopig nog niet aan toe, waarna hij haar met een schorre stem van opwinding vroeg: "Wil je je omdraaien en je shirtje uittrekken, dan kan ik je tietjes onderzoeken". Nu Henk haar meest intieme plekjes al had gezien deed Anja zonder aarzeling wat Henk haar vroeg, en keek hij verlekkerd naar haar tietjes, waarna hij zachtjes de bollingen begon te masseren, waardoor het meisje zachtjes begon te kreunen van de vakkundige handen waarmee hij haar onderzocht. De geile kuttenkijker bedacht al snel een volgend sluw plannetje en zei: "Je tietjes voelen gezond aan, maar voor de zekerheid wil ik een aanvullend onderzoek doen met m'n tong, waarmee ik feilloos kan voelen of ik iets over het hoofd heb gezien", waarna hij zich zonder het antwoord af te wachten op haar ranke lijfje stortte, en haar tietjes begon te likken.

Anja begon al snel te hijgen, wat alleen maar erger werd toen Henk aan haar tepeltjes begon te zuigen, die weldra keihard van opwinding werden. Ondertussen was Elise ook niet stil blijven zitten, en had ze de broek van Henk losgeknoopt en samen met z'n onderbroek omlaag getrokken, zodat z'n opgezwollen pik wat meer ruimte kreeg. "Wauw, je pik lijkt wel groter dan normaal", zei Elise, waarop Henk antwoordde: "Vind je het gek, je vriendinnetje heeft zulke lekkere tepeltjes, daar kan geen enkele man weerstand aan bieden". Anja richtte zich op, want ze was ook wel benieuwd naar de harde stamper, waarna ze opgewonden naar de pik van Henk staarde, en waarbij Elise tevreden vaststelde dat de versierpoging die zij en Henk in het geniep hadden voorbereid vruchten begon af te werpen. "Zullen we de pik van Henk eens samen verwennen, mits je het aandurft", vroeg Elise. "Poeh, natuurlijk durf ik dat wel", pochte Anja, die zich niet wilde laten kennen, en inmiddels al zo opgewonden was dat ze dit experimentje niet aan haar neus voorbij wilde laten gaan. "Nou, dan zullen we dit cadeautje maar eens uitpakken", grapte Elise, waarna de meisjes de broeken van Henk verder uittrokken en hem van z'n sokken en overhemd verlosten, waarna ze de weinige kleding die ze zelf nog aanhadden uittrokken, en aan beide kanten van zijn lichaam op het bed plaatsnamen. Elise begon al snel aan de schacht van de pik te likken, en nu kon Anja natuurlijk ook niet achterblijven, waardoor de pik van Henk door twee tongetjes tegelijkertijd werd verwend. "Mm, wat een lekkere glimmende eikel", kirde Elise, waarna ze de champignon in haar mond liet verdwijnen, en hem een overheerlijke pijpbeurt begon te geven en waarbij Anja ondeugend haar vingertjes over z'n kaalgeschoren zak liet glijden.

Terwijl Elise ongestoord verder ging met haar orale kunstjes bracht ze haar hand naar het kutje van Anja en stelde ze tevreden vast dat het meisje kleddernat van opwinding was geworden. "Wauw, wat ben je nat, denk je dat je aan de eerste echte pik in je kutje toe bent ?", vroeg Elise, waarop Anja haar eerst nog even besluiteloos aankeek, maar al snel besloot dat ze deze kans die zich voordeed met beide handen aan zou pakken. "Ga maar lekker op je rug liggen", zei Elise, die ook wel besefte dat de eerste wip voor Anja extra bijzonder moest zijn zonder allerlei moeilijke standjes, waarna Henk z'n pik voor de ingang van haar kutje manoeuvreerde, en waarbij Anja hem nerveus aankeek. "Probeer je maar te ontspannen, dan merk je wel dat het lang niet zo eng is als je denkt", zei Henk op een vaderlijke toon, waarna hij z'n pik een klein stukje naar binnen liet glijden. "Mm, dat ging makkelijker dan ik dacht, was ik daar nou zo bang voor", zei Anja, waarna Henk z'n pik verder naar binnen duwde, en het meisje voelde hoe haar kutje gevuld werd met de pik van Henk, waarna hij haar voorzichtig en met trage bewegingen in haar warme grotje begon te neuken. Het duurde niet lang voordat Anja hevig begon te kreunen, waarna Henk het tempo opvoerde, en haar steeds sneller met lange halen begon te palen, waarbij Anja het uitschreeuwde van genot, en bijna haar hoogtepunt bereikte.

Dit was voor Elise het moment om in actie te komen, en nadat ze haar vinger van een klodder speeksel had voorzien bracht ze haar hand onder het kontje van Anja en drukte haar vinger voorzichtig in het poepertje van het meisje, dat verschrikt reageerde. "Hee, wat doe je ?", riep Anja, waarop Elise antwoordde: "Kom, niet zo bekrompen, het is maar een vingertje, een pik is veel groter, en als je daar eenmaal aan gewend bent wil je net zo graag een pik in je kontje als in je kutje". Het was het niet pijnlijk, maar het was meer de verrassingsaanval van Elise waar Anja van schrok, en eigenlijk voelde het niet eens onaangenaam, waarna het meisje al snel weer lag te gillen van opwinding, waarbij Henk steeds harder op haar in beukte terwijl Elise haar poepgaatje vingerde. "Oh ik wil het nog niet, maar ik geloof dat ik ga klaarkomen", schreeuwde Anja, waarna ze hevig begon te schokken en gillend klaarkwam, waardoor Henk zich ook niet meer kon beheersen en het kutje van het meisje kreunend vol spoot met z'n geslachtsroom, waarna Anja een flink aantal naschokken kreeg, wat voor het meisje wel een eeuwigheid leek te duren. Nadat ze bekomen was van haar orgasme keek ze Elise berouwvol aan en zei: "Maar jij bent nog niet klaargekomen, wat nu, zal ik je klaar likken ?". "Welnee, dat is nergens voor nodig, spaar jij je krachten maar, want ik weet hoeveel energie een eerste wip kost, ik heb alleen van de aanblik waarschijnlijk net zoveel genoten als jij, en ik heb vanavond nog een afspraak met m'n geile bejaarde buren Marie en Jaap, die me ongetwijfeld genadeloos zullen uitwonen", zei Elise.

"Wow, dit was veel lekkerder dan ik me ooit had voorgesteld, denk je dat ik ook ooit een pik in m'n aarsje kan herbergen, want ik ben best wel nieuwsgierig hoe dat aanvoelt", zei Anja. "Vast wel, en misschien wel eerder dan je denkt, loop straks nog maar even met me mee naar huis, dan zal ik je een aantal dildo's en glijmiddel meegeven, en kan je je poepertje een beetje oprekken", zei Elise, waarop Henk zei: "O nee, daar komt niets van in, bewaar jij je speeltjes maar voor jezelf", waarna hij z'n portefeuille trok, en Anja een flink bedrag toestopte. "Begrijp me niet verkeerd, want ik zie je echt niet als een goedkoop hoertje, maar je hebt je zo kranig gedragen dat dit wel het minste is wat ik voor je kan doen, lopen jullie straks maar langs de seksshop en koop er maar een flink aantal speeltjes voor", waarna Anja hem een dankbare zoen gaf. "Als we de bezoekjes aan Henk nou eens afwisselen, de ene week ga ik, en de andere week ga jij", zei Elise tegen Anja, die dit net als Henk een topidee vond, en besefte dat ze haar eerste sugardaddy had gevonden.
Lees verder in: Mijn Sugardaddy's - 17
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Sugardaddy, Verleiden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.0
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
9.9
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.9
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3