62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4812x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Sugardaddy's - 6
Op een dag werd Elise uitgenodigd voor een functioneringsgesprek met haar leidinggevende. Inmiddels onderhield het wellustige meisje met een paar van haar bejaarde cliënten seksuele relaties, en hoewel het nooit haar bedoeling was geweest de oudjes financieel uit te kleden werd ze overladen met cadeautjes door deze cliënten, die haar als suikeroompjes en een lesbische suikertante behandelden. Na het vorige gesprek, waarbij ze nog bang was dat er klachten over haar werkzaamheden waren binnengekomen, of dat iemand z'n mond voorbij had gepraat over haar seksuele escapades was ze ditmaal een stuk minder gespannen, maar toch nog wel een tikje nerveus. Nadat ze het kantoor had betreden werd ze hartelijk begroet door haar vrouwelijke leidinggevende. "Ik zal maar meteen van wal steken, je werkt hier nu al een tijdje tot volle tevredenheid, maar heb je geen ambities om door te groeien, er is een plekje vrijgekomen op de afdeling administratie, is dat niet iets voor jou ?".


Elise hoefde er niet over na te denken, want een kantoorbaantje was niets voor haar, waarna ze vriendelijk voor de eer bedankte. "Ik stel het aanbod zeer op prijs, maar ik hou van m'n huidige functie, en vind het heerlijk om iets voor de oudere medemens te kunnen betekenen, door het afwisselende werk kom ik bovendien nog eens onder de mensen", zei ze. De term 'onder de mensen komen' was zeker niet alleen figuurlijk bedoeld, maar had voor Elise ook een letterlijke betekenis als zich weer eens door een oudje liet volpompen. "Jammer, maar ik heb respect voor je keuze, als er weer een vacature vrijkomt zal ik zeker aan je denken", zei ze. "By the way, er hebben een paar cliënten afgehaakt, maar er is nog werk genoeg, ik zal je bijzonderheden nog wel wel mailen, en wens je veel succes", zei ze, waarna Elise opgelucht het kantoor verliet. Nog diezelfde avond ontving ze het beloofde mailtje, waarin stond dat ze de volgende dag meteen bij een nieuwe cliënt kon beginnen. Toen ze bij het opgeven adres verscheen werd Elise binnengelaten door een vrouw van middelbare leeftijd, die haar even tegenhield en op fluisterende toon zei: "Je komt hier voor m'n zoon, ik ben speciaal even langsgekomen om je op het ergste voor te bereiden, je moet niet schrikken wat je binnen aantreft, maar ik ga er weer vandoor, zodat je in alle rust kennis kunt maken met m'n zoon".


Nou was Elise wel wat gewend, en verwachtte een enorme puinhoop, maar toen ze de woonkamer betrad was het eerste wat haar opviel dat het netjes opgeruimd was, waarna ze een rolstoel en een verhoogd bed zag, waar een redelijk jonge man van een jaar of 35 op lag, die haar een stevige handdruk gaf. "Hoi, jij bent zeker de nieuwe poetsvrouw, excuses voor die uitdrukking, het is niet beledigend bedoeld, maar typisch mijn soort humor, en ik ben blij een nieuw fris gezicht te zien, mijn naam is Harm, pak een stoel, dan zal ik je vertellen waarom ik hier lig. Elise stond even perplex, en stelde zich ook voor, waarna ze een stoel pakte en naast het bed plaatsnam. Harm gooide het er maar meteen uit, want dan wist Elise waar ze aan toe was. "Ik heb een jaar geleden een zwaar auto-ongeluk gehad, waar ik een dwarslaesie aan heb overgehouden, en ben tot aan m'n middel verlamd". "Na m'n revalidatie wilden ze me in een verzorgingshuis stoppen, maar dat vertikte ik omdat ik niet geconfronteerd wilde worden met lotgenoten, waarvan de meesten verbitterd waren van zelfmedelijden, terwijl ik liever de zonnige kant van het leven zag en blij was dat ik het had overleefd en zo lang mogelijk zelfstandig wilde blijven". "Schrik alsjeblieft niet van m'n grappig bedoelde opmerkingen, want het enige wat me op de been houd is zwarte humor, waarna hij hard begon te lachen. "Excuses voor de flauwe woordgrap, want ik kan helemaal niet op mijn benen staan, maar dat is precies wat ik bedoel met zwarte humor, en ben niet snel beledigd als anderen het ook doen, gelukkig heb ik geen medische verzorging nodig, en komt een oud kadaver van de wijkverpleging me om de twee dagen wassen, al verlang ik wel eens naar een verfrissende douche", waarna hij zijn relaas weer lachend besloot door de manier waarop hij over de oudere wijkverpleegkundige sprak die tegen haar pensioen aan zat.


Elise was onder de indruk van de opgewektheid van Harm, die zijn verdere leven veroordeeld was om zijn dagen in bed of een rolstoel door te brengen, en toch nog om het leven kon lachen. Met behulp van goede vrienden die hem niet in de steek gelaten hadden had hij het goed voor elkaar, want ondanks zijn handicap werkte zijn bovenlichaam nog goed, en stond alles wat hij nodig had onder handbereik. "Vertel eens, wat kan ik voor je betekenen ?", vroeg Elise, waarop hij nonchalant antwoordde: "Och kijk zelf maar wat je nodig vindt, een beetje stof afnemen en wat zuigen of zo, ik ben toch niet in de gelegenheid om er een rommeltje van te maken", waarna hij opnieuw in lachen uitbarstte. "Hoor mij nou, zonder dat ik het in de gaten had maakte ik een dubbelzinnige opmerking, met zuigen bedoelde ik natuurlijk stofzuigen, want tussen m'n benen heb ik totaal geen gevoel", lachte hij schalks. "Ik ben allang blij dat ze zo'n lekker jong ding als jou hebben gestuurd, want tussen m'n oren zit alles nog goed, en ik hoop dat je het niet erg vindt als ik met een verlekkerd gezicht naar je gluur, want ondanks m'n handicap kan ik nog wel opgewonden raken", zei Harm. "Welnee, kijken kan geen kwaad, als jij je er lekker bij voelt geef je je ogen maar goed de kost, en bovendien heb ik niets met die Metoo flauwekul, ", zei Elise.


Elise keek eens goed rond in het huis, dat met de verbrede deuren duidelijk geschikt was gemaakt voor mindervaliden, er waren nergens dorpels, en de badkamer was niet voorzien van een traditionele douchecabine, maar was een saaie betegelde ruimte met een afvoerputje. Er hoefde maar weinig te gebeuren, want door de lange wachtlijst voor thuishulp hadden de vrienden van Harm intussen de boel bijgehouden, maar zij konden ook niet altijd voor hem klaarstaan, want de meesten hadden een gezinnetje. Terwijl Elise de kamer stofzuigde boog ze zich opzettelijk wat verder dan gewoonlijk voorover, wat ze alleen maar deed om Harm op te winden en niet uit medelijden omdat ze begreep dat de goedlachse man daar niet op zat te wachten. "Wow, wat een mooi rood stringetje, en wat een heerlijke billetjes", zei hij, waar Elise niet op reageerde, maar wel wist dat ze Harm hier een groot plezier mee deed. Nadat ze klaar was met de arbeid bood Harm haar iets te drinken aan, wat Elise maar even ze moest pakken en vroeg hij haar voor hem een glas 7up mee te brengen. Even later nam Elise weer naast het bed plaats waarbij hij haar verlekkerd aankeek en een slok van de koolzuurhoudende drank nam. "Mm, bijna net zo lekker als natuursekt", zei hij, waarop Elise hem vragend aankeek omdat ze nog nooit van deze drank gehoord had. "Sorry, ik kan het niet laten grapjes te maken, maar natuursekt is een andere benaming voor urine", zei Harm, waardoor hij liet doorschemeren dat hij geïnteresseerd was in plasseks.


Van een goed gesprek was nauwelijks sprake, en het kreeg ineens een andere wending toen hij brutaal vroeg: "Mag ik nog eens onder je rokje kijken, dat rode stringetje beviel me wel". Elise keek niet vreemd op van zijn vraag, want ze had er alles voor over om hem te plezieren, en trok haar rokje omhoog, waarna hij opgewonden naar de natte plek in haar kruis keek. "Wil je nog meer zien ?", vroeg Elise, die steeds verder opgewonden werd, en zonder enige vorm van schaamte haar string uittrok. "Wow, wat een lekker kaal kutje, als ik zou kunnen lopen en een harde plasser kon krijgen zou ik je zo bespringen", hijgde Harm. "Je mag me best aanraken hoor", zei Elise, waarna z'n ogen begonnen te glinsteren en hij z'n hand uitstak en z'n vingers over haar kutje haalde. Nu hij haar intiemste plekje had gezien was het voor Elise maar een kleine stap om haar shirtje uit te trekken, zodat hij ook haar borstjes kon bewonderen. "Wauw, wat een heerlijke tietjes, en wat een lekkere puntige tepeltjes", riep Harm met een verhit hoofd.


"Schuif eens een beetje op, dan kom ik naast je liggen", zei Elise, wat hem hem geen enkele moeite kostte, want door z'n handicap waren z'n armen extra sterk ontwikkeld, waarna Elise haar tengere lichaam tegen hem aandrukte, en hoewel de meeste mannen tegenwoordig in een t shirt of naakt sliepen droeg Harm nog een pyjamajasje met knoopjes "Vind je het goed als ik de knoopjes losmaak ?", vroeg Elise, waarop Harm hevig begon te knikken en Elise haar gang liet gaan, waardoor zijn gespierde borst tevoorschijn kwam. Ze drukte meteen haar tietjes tegen hem aan, waardoor Harm opgewonden begon te hijgen, omdat hij gelukkig nog wel gevoel in z'n bovenlichaam had. "Vind je het ook goed als ik je pyjamabroek een beetje omlaag trek ?", vroeg ze met haar allerliefste stemmetje, omdat bijna niet kon geloven dat z'n pik zich niet meer op kon richten. "Je gaat je gang maar, maar verwacht niet dat je een erectie aantreft", zei Harm onverschillig. Voorzichtig stroopte Elise z'n pyjamabroek omlaag, en er zat inderdaad geen leven in de pik, die ondanks deze slappe toestand een flink formaat had. Toch kon ze het niet laten de pik met haar hand te omklemmen, waarna ze er zachtjes aan begon te trekken. "Je kan trekken tot je een ons weegt, maar meer zit er niet in, en ik heb er totaal geen gevoel in, maar als je ermee wilt spelen mag je rustig je gang gaan", zei Harm gedesinteresseerd.


Elise besefte dat dit een gevoelig onderwerp was, en liet de pik verder maar met rust, waarna ze omhoog kroop en haar tietjes voor het gezicht van Harm bracht. Hij was al snel over z'n deceptie heen, en begon vol overgave aan de tepeltjes van Elise te knabbelen, waarbij het meisje het uitgilde van opwinding. "Oh schatje, wat een heerlijke nippeltjes, maak me gek", kreunde Harm. "Ik heb iets wat nog veel lekkerder is, heb je zin om m'n kutje te likken ?", vroeg Elise, waarna ze wijdbeens boven het hoofd van Harm hurkte. Deze kans liet Harm niet aan z'n neus voorbijgaan, en zonder tijd te verspillen begon hij ogenblikkelijk het drijfnatte kutje van Elise te likken. Elise begon al snel te hijgen, wat ook Harm aan zijn gekreun te horen niet onberoerd liet. "Trek die kut open, laat je tong erin verdwijnen", riep Elise uitzinnig, waarna hij al snel smakkend de roze binnenkant van haar kutje begon te likken, en zich daarna ontfermde over haar klitje. "Oh ik kan me niet langer beheersen", riep Elise, waarna ze gillend klaarkwam.


Terwijl ze bijkwam van haar orgasme keek ze naar de pik van Harm, en riep verschrikt: "Krijg nou tieten !", waarna ook Harm verbaasd naar z'n pik keek, waarbij z'n buik bedekt was met een glimmende lading zaad. "Wow, ik heb er niets van gevoeld maar wist dat ik bij grote opwinding ongemerkt nog wel in staat was een flink spiegelei te produceren", riep hij zielsgelukkig. "Ik zal even een doekje pakken, en je buik droogdeppen", zei Elise. "Wacht !", riep Harm, "Ik kan die kwak net zo goed wegspoelen, ik wil dolgraag weer eens onder de de douche, en met jouw hulp zal dat best lukken. "Hoe kom je daar dan ?", vroeg Elise". "Gewoon, met de rolstoel", zei Harm. Elise wilde wel eens zien hoe hij dat voor elkaar kreeg, en met de soepelheid van een atleet drukte Harm zich op, draaide een kwartslag, en liet zich in z'n rolstoel zakken. "Zo, ik zit, wil jij me even duwen ?". "Natuurlijk", zei Elise, en ging achter de rolstoel staan, waarna Harm op zijn humoristische wijze riep: "Rijden maar, chauffeur". Elise begon hard te lachen, want het ritje was nog geen tien meter, en ze besefte dat dit weer één van z'n talloze humoristische grapjes was, want die korte afstand had hij net zo goed op eigen kracht kunnen overbruggen, waarna ze de rolstoel onder de douche parkeerde.


"Ik kom weinig buiten, maar door het regenachtige klimaat is m'n rolstoel waterbestendig dus een douche zal hij ook wel overleven, dat oude kadaver van de wijkverpleging maakt zich er altijd met een Jantje van Leiden vanaf en haalt terwijl ik in bed lig even snel een washandje over m'n lichaam omdat ze het teveel werk vind me een fatsoenlijke douche te geven", zei Harm. "Wil je om te beginnen m'n haar wassen, want dat is hoognodig, in de tijd voor m'n ongeluk liet ik het altijd doen bij de kapper, en genoot vooral als een jong kapstertje in opleiding m'n haar waste en m'n hoofdhuid masseerde, waardoor ik alleen al door het geile gevoel een enorme erectie kreeg, en zonder dat ze het doorhad onder de kapmantel met m'n pik zat te spelen", zei hij ondeugend. Nadat Elise het hoofd van Harm had natgemaakt bedolf ze zijn haar onder een berg shampoo, en begon ze minutenlang z'n hoofd met haar vingertjes te masseren. "Oh heerlijk, wat doe je dat lekker, oude tijden herleven", kreunde Harm, waarna Elise hem afspoelde en een toneelstukje begon op te voeren. "Nou, meneertje, het werd hoog tijd voor een flinke wasbeurt, maar uw haar is zo vies dat ik het helaas nog eens moet herhalen", zei ze, waarna ze het nog eens dunnetjes overdeed. Harm had de tijd van z'n leven, en genoot met gesloten ogen van de hoofdmassage, waarna Elise de shampoo voor de tweede keer van z'n hoofd spoelde. "Wauw, dat was lekker, ik ben nog nooit door een bloot kapsterje geholpen", grapte Harm.


Elise stond inmiddels te wiebelen op haar benen, want door de 7up en het geluid van de waterstralen had ze een flinke aandrang gekregen. "Ik ben zo terug, want ik moet hoognodig pissen", zei ze. Door de platvloerse manier waarop ze zich uitdrukte kreeg Harm meteen een ingeving, want wat zij kon kon hij ook. "Joh, daar hoef je toch niet helemaal voor naar de pispot, je kan je blaas ook hier legen, het loopt vanzelf wel in het doucheputje", zei Harm. Elise keek hem verlekkerd aan, want ze had er totaal geen moeite mee om voor zijn geile ogen haar plas te laten lopen, want ze had Kees immers ook al mee laten genieten van haar plasvaardigheden, en zou nu Harm ook eens verrassen met een flinke straal natuursekt. Ze liet zich snel door haar knieën zakken en ging er wijdbeens voor klaarzitten. Hoewel veel mensen problemen hadden hun plas op gang te brengen in het bijzijn van anderen had Elise hier totaal geen moeite mee, en nadat ze haar sluis had opengezet kwam er een krachtige goudgele straal tevoorschijn die met een kletterend geluid neerdaalde op de plavuizen vloer. "Heerlijk, ik ben absoluut geen perverseling, maar vind het gewoon lekker om naar plassende vrouwen te kijken", zei Harm, waarna Elise haar kutje schoon spoelde.


"Gelukkig laat ik door m'n handicap niet alles ongecontroleerd lopen, maar op commando pissen lukt me niet meer, na vele oefeningen tijdens mijn revalidatie weet ik precies wanneer het tijd is om de boel te lozen en ga ik op de bipspot zitten, waarna het vanzelf naar buiten stroomt", zei Harm. Elise verblikte of verbloosde niet, ze had er weer wat bijgeleerd, want ze had zich wel afgevraagd hoe hij het klaarspeelde z'n behoeften zonder gevoel binnen te houden. Na dit geile plasspelletje hervatte Elise haar douchewerkzaamheden, waarbij ze in het speciaal aandacht besteedde aan het poepertje en de eikelrand van Harm, waarna ze z'n lichaam afdroogde en hem in een schone pyjama hees. "Draag je altijd in een pyjama, ik slaap het liefst bloot", zei Elise. "Vroeger sliep ik altijd lekker naakt, maar sinds m'n ongeluk draag ik altijd een pyjama, want hoewel ze me tijdens het wassen wel vaker naakt heeft gezien zou die ouwe trol van de wijkverpleging een hartverzakking krijgen als ze me bloot in bed zou aantreffen", zei Harm, en proestte het uit van de lach. "Ach ja humor is het beste medicijn ,maar even serieus, ik moet zo nu en dan ook de voordeur opendoen, en het is een vreemd gezicht als ik dan in m'n blote kont in m'n rolstoel zit", ze Harm.


Nadat ze zich had aangekleed zei Elise: "Het wordt de hoogste tijd dat ik opstap, want er wacht nog een cliënt op m'n hulp", waarbij Harm haar dankbaar aankeek en vroeg: "Wil je mijn vaste hulp worden ?". "Natuurlijk, dat is toch vanzelfsprekend, wie moet je anders wekelijks onder de douche zetten als die ouwe doos van de wijkverpleging het vertikt ?", zei ze. "Mag ik je nog om een gunst vragen ?, zoals je ziet heb ik alles onder handbereik zoals een dvd speler en een partij actiefilms, maar geen opwindende porno, durf jij een seksshop binnen te gaan ?, door de hoge drempels zijn ze vaak niet toegankelijk voor mindervaliden, ik heb het internet afgezocht naar pornofilms met legale jonge meisjes tussen de 18 en 20 jaar, maar die zijn niet meer te vinden, en als ik zoek onder de term 'tieners' zijn het vaak oudere types die ver in de twintig zijn. "Denk alsjeblieft niet dat ik op minderjarige meisjes val, maar flink wat jaren geleden werden er nog videobanden uitgebracht met echte tienermeisjes van het label 'seventeen', en misschien zijn die inmiddels wel opgepoetst en overgezet op dvd's, meestal waren het solofilms van masturberende en plassende meisjes, en misschien kan jij eens rondstruinen en kijken of je nog wat kan interessants voor me kan vinden, door m'n handicap heb ik een grote mensenkennis opgebouwd, en voel ik feilloos aan dat ik je kan vertrouwen, want je straalt niets dan goedheid uit, ik geef je een flink bedrag mee, je weet wel waar ik op val, en als je daar toch bent mag je meteen op mijn kosten een speeltje voor jezelf uitkiezen", zei Harm. "Je bent een lieverd, en gelukkig niet verzuurd door je handicap", zei Elise, waarna ze hem een dikke zoen op z'n wang gaf, want hoewel ze hem het liefst een een tongzoen had gegeven moest ze er wel voor waken dat Harm zich niet teveel aan haar zou gaan hechten.
Lees verder in: Mijn Sugardaddy's - 8
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Plas, Plassen, Sugardaddy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vader Van Mijn...Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Neuken, Pijpen, Stiekem, Vader, Beste Vriendin,
"Het is een vrijdag avond en ik ben eten bij Lisanne, mijn beste vriendin. Omdat ze wat uit de buurt woont en er s avonds weinig vervoer is, had ze me uitgenodigd om te blijven slapen. Na school vertrokken we richting haar huis waar we lekker op de b..."
13-04
9.3
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04
8.9
Zijn Slavin - 4Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Slavin, Straf,
"Het was een zware week voor me geweest. Ik moest de 2 Arabieren op hun wenken bedienen. Wat betekende dat ik tijdens de dag hun pijpte onder tafel terwijl ze zaken deden. Ik had niet meer aan dan mijn zwarte naaldhakken en mijn gouden slavenbanden aa..."
12-04
8.4
SolliciterenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kousen, Neuken, Sollicitatie,
"Intussen was ik een bekende verschijning geworden bij de vijver van het park. Foto s makend van dieren, planten en soms ook mensen. Kalm en mij met niemand bemoeiend of hinderen. Tot die leuke rijpere meid voorbijkwam, in een mantelpakje, en geloof m..."
12-04
8.4
50 Jaar GewordenDoor: Anneke
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 50 Plus, Feest, Nicht,
"Ik ben Marieke, 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ruim 2 maanden geleden belde mijn tante. Ze had gehoord dat ik met mijn leuke en lieve vriend sinds kort samenwoonde. Dus gespreksstof genoeg. Enkele dagen later belde mijn n..."
12-04
9.1
Japans Buurmeisje - 3Door: Alex20684
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"Het was vroeg in de avond op de vierde dag dat Suki bij ons logeerde. Ik was in de keuken aan het koken terwijl Lotte en Suki met een wijntje op de bank zaten. Het was verbazingwekkend hoe hecht ze waren geworden in de afgelopen dagen. Ze kletsten wa..."
11-04
9.4
Brits Sletje Kan...Door: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Het is ergens rond n uur s nachts als ik plots wakker wordt in mijn hostel bed. In het licht van de hal zie ik de silhouetten van twee gasten de kamer binnen komen. Zodra de deur is hoor hoe ze heftig aan het zoenen zijn. Ik weet al gelijk waar d..."
11-04
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04
9.5
De KerstvakantieDoor: Aadje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme,
"Mijn vrouw Naomi en ik komen uit hetzelfde dorpje in Texas. We groeiden samen op, maar we hadden niet veel contact omdat zij deel uitmaakte van de populaire menigte en ik meer een eenling was. We gingen naar dezelfde universiteit en tijdens ons laats..."
11-04
9.0
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Beide stellen waren niet vies van een wat uitgebreidere kennismaking en toen kregen we het aparte verhaal van Peter te horen, Peter die een hee..."
11-04
9.0
Nick En Melissa - 6Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"24 Uur, Afspraak Is Afspraak 2 Nick had nog wat uurtjes dat hij de baas was en hij had nog wel wat ideetjes over wat hij met Melissa wilde doen. Na de laatste ronde seks was hij even gaan douchen en had Melissa geboden om op bed t..."
11-04
8.9
Klik hier voor meer...