62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6545x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Thuishulp Elise had in de afgelopen maanden al een vaste cliëntenkring opgebouwd omdat de meeste ouderen liever een bekend gezicht zagen die alles in hun huis wist te vinden en precies wist wat hun wensen waren. Inmiddels was het meisje 17 geworden, en had ze met 3 van haar mannelijke cliënten een seksrelatie opgebouwd, en ontdekt dat ze biseksuele gevoelens had door de geraffineerde wijze waarop haar lesbische cliënte Angela haar had ingewijd in de damesliefde en haar naast haar verzameling speeltjes weer twee dildo's cadeau had gegeven, waardoor haar cliënten haar behandelden als suikerooms en een suikertante. Er moesten toch niet veel meer van dit soort presentjes bijkomen, want het afsluitbare kastje met privé spulletjes op haar kamertje begon al aardig vol te raken. Natuurlijk wisselde haar cliëntenbestand wel eens als een oudje was overleden, of overgestapt was naar een andere zorgaanbieder. Op een dag stuurde haar leidinggevende het meisje naar een nieuwe cliënt, die door onverklaarbare redenen specifiek naar Elise gevraagd had.

Nadat ze aangebeld had werd de deur geopend door een boomlange vent, die naar schatting pas een jaar of 60 en een paar koppen groter dan Elise was, en er nog goed geconserveerd uitzag. Ze kreeg niet eens de kans om zich fatsoenlijk voor te stellen, want terwijl hij haar verlekkerd aankeek zei hij meteen: "Jij moet Elise zijn, kom verder". Elise vroeg zich nieuwsgierig af hoe hij aan haar naam was gekomen, en nadat hij haar een zitplaats had aangeboden voor het intakegesprek kwam de aap uit de mouw. "Je zult je wel afvragen hoe ik je naam weet, ik ben lid van een klaverjasclubje, en mijn vaste kaartpartner is Kees, die naam zal je wel wat zeggen". "Ik heb al veel goede dingen over je gehoord, en weet dat je op oudere mannen valt die je voor een kleine wederdienst graag in de watten leggen". "Dan ben je bij mij aan het juiste adres, want ik heb altijd al het verlangen gehad om een jong meisje zoals jij te verwennen en je als een sugardaddy te overladen met presentjes". Elise schrok toch wel even, en besefte dat Kees nogal loslippig was geweest, en het geheim van hun seksuele escapades met z'n klaverjaspartner had gedeeld.

"Wie weten hier nog meer van", vroeg Elise. "Wees maar niet bang, Kees heeft me in goed vertrouwen over je verteld en ik heb plechtig beloofd dat ik er met niemand anders over zou praten, ik wil je niet shockeren, maar we zijn goede vrienden en gaan regelmatig samen naar de sauna, het is een genot om naar de billetjes van jonge meiden te kijken als ze op de trap boven water komen om het zwembad te verlaten". "Meneer, ik weet niet wat U zich in het hoofd heeft gehaald, maar ik ben geen goedkoop hoertje dat haar lichaam verkoopt", zei Elise geïrriteerd, waarna ze opstond en aanstalten maakte om te vertrekken. "Ho ho, wacht even, dat is ook helemaal niet m'n bedoeling, want als je zo over me denkt kan ik net zo goed een escortmeisje langs laten komen, ik heb reuma, en hoewel je er op het eerste gezicht niets van ziet ben ik niet meer in staat de boel bij te houden, door m'n ziekte voel ik me de ene dag beter dan de andere, en ben ik allang blij met een beetje hulp, wees alsjeblieft niet bang dat ik iets tegen je wil doe, want ik kan me goed beheersen en zal je echt niet bespringen", zei hij, waarna Elise weer ging zitten.

"Oké, ik wil best wel wat huishoudelijke klusjes doen, maar geen handtastelijkheden, want dan ben ik zo weg, afgesproken ?", vroeg Elise. "Erewoord, ik zal je met geen vinger aanraken, maar ik hoop dat je me wel bij m'n voornaam wilt aanspreken, anders voel ik me zo oud, ik heeft Ruud", zei hij, waarna hij Elise verschrikt aankeek en zei: "Sorry, maar waar zijn m'n manieren gebleven, kan ik je wat te drinken aanbieden ?". "Nee, dank je, maar ik wil zo snel mogelijk beginnen, laat me eerst maar eens zien wat ik voor je kan betekenen, dan kunnen we daarna altijd nog wat drinken", zei Elise. "Je huis ziet er best netjes uit voor een man alleen, want soms kom ik in een verschrikkelijke puinhoop terecht, en ik betwijfel dan ook of je m'n hulp wel nodig hebt", zei ze. "Vergis je niet, want door m'n ziekte kan ik niet alles meer doen, maar als ik een goede dag heb probeer ik het zo goed mogelijk bij te houden, vroeger stond ik bekend als de man waar je van de vloer kon eten, maar die tijd is helaas voorbij". "Je zou me enorm helpen als je vandaag m'n slaapkamer onder handen neemt, zoals het zemen van de ramen, het verschonen van m'n bed en de boel afstoffen, dan zien we daarna wel of ik er nog tijd overblijft, zei hij, waarna Elise aan de slag ging.

Ze begon met het verschonen van het beddengoed en zou daarna de rest doen, waarbij haar oog viel op een tube glijmiddel en soort van grote zaklantaarn met een draaidop erop. Nieuwsgierig als ze was draaide ze de dop eraf, en zag tot haar verbijstering dat de binnenkant voorzien was van een levensecht uitziend kutje van een zacht aanvoelend soort rubber. Elise had niet gemerkt dat Ruud was binnenkomen, en schrok zich wild toen ze zijn stem hoorde. "Oh, je hebt m'n speeltje gevonden, sorry, maar dat had ik even op moeten bergen, het was echt niet m'n bedoeling je ermee te confronteren", zei Ruud. Elise draaide snel de dop weer op het speeltje, waarna Ruud het opborg in z'n nachtkastje. Er werd verder niet meer over gesproken, en nadat de slaapkamer er weer smetteloos uitzag werd het tijd om even rust te nemen. Nadat Ruud wat te drinken had ingeschonken wilde Elise wel wat meer weten over z'n ziekte, en stak Ruud van wal.

"Gelukkig ben ik nog in het beginstadium maar het ziektebeeld heeft een grillig verloop, de ene dag heb ik er totaal geen last van, en de volgende dag kunnen al m'n spieren, gewrichten en botten pijn doen, het is soms zo erg dat ik m'n klaverjasavondje af moet zeggen omdat ik de kaarten niet vast kan houden". "Er bestaat geen genezing voor en het wordt met de tijd alleen maar erger, met medicijnen en regelmatige bezoekjes aan de sportschool probeer ik het zo lang mogelijk uit te stellen". "De grootste bedreiging is kou, vandaar m'n saunabezoekjes, waar het altijd lekker warm is". "Ik ga ook eens per jaar naar Ibiza om van de warme zon te genieten, waarna ik wekenlang klachtenvrij ben, en heb zelfs wel eens overwogen te emigreren", zei Ruud. Elise had z'n betoog zwijgend aangehoord, en merkte dat hij haar daarbij van top tot teen verlekkerd had gekeurd, wat duidelijk te merken was aan de bobbel in z'n broek. Eigenlijk zag hij er niet onaantrekkelijk uit, waardoor Elise als snel een nat kutje kreeg, waarna ze vroeg: "Ben je al lang alleen ?". "Ik heb me nooit aan iemand gebonden, maar heb ook nooit gebrek gehad aan vrouwelijke belangstelling, waarbij m'n voorkeur uitging naar meisjes zoals jij, maar in de loop der tijd zagen die jonge meiden me steeds minder staan", zei Ruud. Elise was nu toch wel benieuwd geworden naar het speeltje, want tot nu toe was ze alleen maar op de hoogte van opblaasbare poppen waar mannen hun seksuele lusten op botvierden. "Vergeef me m'n nieuwsgierigheid, maar wil je me meer vertellen over je seksspeeltje ?", vroeg ze.

"Het gebruik van seksspeeltjes is allang niet meer alleen voorbehouden aan vrouwen, en er komen steeds er meer op de markt voor mannen, waarbij mijn speeltje een van de laatste ontwikkelingen is, het is een Fleshlight, die ik over m'n penis kan schuiven, en me door de geribbelde binnenkant het gevoel van een vagina geeft, je moet als als alleenstaande man toch iets doen om de druk van de ketel te halen", zei Ruud in uiterst nette bewoordingen om het meisje niet te shockeren. "Wil je me een demonstratie geven ?", vroeg Elise brutaal, waarop hij haar verbaasd aankeek en vroeg: "Wil dat echt ?", waarop Elise hevig begon te knikken. "Nou, vooruit dan maar, haal hem maar uit m'n nachtkastje, en vergeet het glijmiddel niet", zei Ruud. Nadat ze Ruud het speeltje had overhandigd trok hij het rubberen binnenwerk uit de huls en vroeg aan Elise om het even onder de warme kraan op lichaamstemperatuur te brengen. Ze kwam al snel weer terug met het verwarmde stuk rubber, en nadat Ruud het weer in de huls had gepropt liet hij z'n broek en slip zakken en toverde hij een prachtig geschoren pik tevoorschijn. Het spreekwoord 'grote mannen hebben kleine Jannen' ging hierbij zeker niet op, want hij had een flinke tampeloeres, waarna hij een beetje glijmiddel op de kunstkut aanbracht en zijn pik in het speeltje liet glijden. "Hm, lekker warm", zei Ruud, waarna hij zich met het hulpmiddel begon te masturberen en al snel begon te hijgen.

"Is het echt zo lekker ?", vroeg Elise verbaasd, waarna hij zei: "Heerlijk, al is het natuurlijk niet te vergelijken met een echt kutje". "Hou jij je zaakje altijd zo glad geschoren ?", vroeg Elise vervolgens, waarna Ruud bekende dat hij dat hij z'n leven lang een behaarde pik had gehad, totdat Kees hem vertelde dat Elise hem zo lekker geschoren had, en het zelf wel eens wilde uitproberen, waarna hij besloten had nooit meer z'n schaamhaar te laten groeien. Elise keek al weer gauw naar het speeltje waar hij zich mee bevredigde, en terwijl ze zat te wiebelen in haar doorweekte string zei ze: "Het blijft natuurlijk maar behelpen, is een echt kutje niet lekkerder, zal ik om je eens een lekkere pijpbeurt geven, dan mag je me daarna neuken". "Weet je echt zeker dat je dit wilt, want je hebt toch aangegeven dat ik je niet mocht aanraken ?", zei Ruud verbaasd. "Och, ik mag toch ook wel eens m'n mening bijstellen", zei Elise, nu ze die lekkere pik had gezien. Nadat hij de fleshlight terzijde had geschoven veegde Elise de resten van het glijmiddel van z'n pik, en liet de worst in haar mondje verdwijnen.

"Oh meisje, wat is dit lekker, Kees heeft geen woord gelogen toen hij zei dat je zo lekker kon pijpen", zei Ruud, die hijgend genoot van de manier waarop ze haar tong gebruikte om z'n eikel te verwennen in haar warme mondje. "Wauw, als je nog even doorgaat spuit ik je mondje vol ", zei Ruud kreunend. Dat moest ze natuurlijk niet hebben en liet de pik uit haar mond glijden, want hoewel ze niet vies was van een kwak in haar keeltje wilde ze de pik van Ruud in haar kutje voelen. Het was een koddig gezicht hoe Ruud met z'n broek op z'n knieën zat, waarna Elise hem snel omhoog trok en hem van z'n kleding verloste, waarna ze ook zichzelf ontkleedde. "Jeetje, wat een heerlijke tietjes en wat een sappig kutje", riep Ruud toen hij z'n vingers door haar drijfnatte gleufje liet gaan. Elise drukte haar lichaam stevig tegen hem aan, waarbij ze z'n pik tegen haar borstjes voelde drukken, en nu pas het enorme verschil in lengte ervoer, waardoor ze net de reus en klein duimpje leken.

"Leg je armen maar om m'n nek", fluisterde Ruud, waarna hij zich bukte en het meisje optilde en haar kontje met z'n handen ondersteunde, en waarbij Elise zich langzaam over z'n pik liet zakken, terwijl ze haar benen om z'n lichaam sloeg. "Wow, wat lekker", hijgde Elise opgewonden toen ze voelde hoe haar haar kutje gevuld werd. Het meisje begon al snel te hijgen door deze nieuwe ervaring, want ze was nog nooit staand gepakt, waarna Ruud haar nog dieper penetreerde, en het meisje met wilde bewegingen begon te neuken. Ze voelde als snel een vinger in haar poepertje glijden, en besefte dat Kees alle ervaringen tot in detail met Ruud had gedeeld, en zeer waarschijnlijk verteld had dat het meisje ook niet vies was van een anaal nummertje. Terwijl hij stevig door bleef beuken en haar poepertje vingerde gilde Elise het uit van opwinding, maar door zijn handicap kon Ruud dit staande nummertje niet eeuwig volhouden en liet het meisje zakken, waarna ze zich gewillig liet meetrekken naar de slaapkamer, en ze zich op het bed lieten ploffen. "Zo, dat is een stuk aangenamer, want hoewel ik genoten heb van het standje moet m'n krachten wel een beetje sparen", zei Ruud enigszins terneergeslagen. "Ach, dat geeft toch niks, ik heb er alle begrip voor", zei Elise, waarna ze Ruud verraste met een lange tongzoen.

"Wauw, wat heb jij een lekker tongetje, en wat een wat kan je lekker zoenen", prees Ruud haar, waarop Elise bekende dat dat wederzijds was. "Het wordt de hoogste tijd dat ik de rest van je lichaam ook kennis laat maken met m'n tong", zei hij, waarna hij haar borstjes begon te likken en haar tepeltjes in z'n mond zoog, waarbij Elise het uitgilde van opwinding, en besefte dat het uiterste genot moest nog komen toen Ruud z'n hoofd tussen haar benen bracht. Terwijl hij kutje haar met z'n geoefende tong begon te likken drukte hij al snel weer een vinger in haar kontje, en ontweek met grote precisie haar klitje om het meisje nog wat te plagen. Elise lag te kronkelen van genot, en toen hij eindelijk aan haar genotsknobbeltje begon te zuigen kon ze zich niet langer beheersen, en kwam ze gillend en schokkend klaar. "Jee, wat kan jij lekker likken", hijgde Elise, die er nog lang geen genoeg van had, en niet zou rusten voordat ze Ruud van z'n zaad had verlost. "Ik heb van iemand gehoord dat jij ook niet vies ben van een anaal nummertje", zei Ruud voorzichtig, want hij wilde het meisje nergens toe dwingen. "Oh, is dat zo ?, dan heet die persoon zeker Kees, nou ik heb er totaal geen moeite mee m'n achterdeurtje voor je open te zetten", antwoordde Elise, waarna ze op haar ellebogen en knieën plaatsnam.

"Zal ik dan maar een condoom en de tube glijmiddel halen ?", vroeg Ruud. "Ben jij besodemieterd, als ik mijn poepertje openzet wil ik het ook goed doen en zonder smeermiddelen met de blanke sabel genomen worden, of ben je bang een enge ziekte op te lopen ?", vroeg Elise. "Oh nee, daar ben ik absoluut niet bang voor, maar de weinige meiden waarmee ik tot nu toe een anaal nummertje mee gemaakt heb stonden erop dat ik een rubbertje gebruikte", zei Kees. "Nou, ik niet hoor, ik vind het juist heerlijk als ik een pik diep in m'n darmstelsel voel spuiten", zei Elise. Ruud kon z'n geluk niet op, maar voordat hij gebruik zou maken van haar achterdeurtje zou hij haar eerst nog eens opwarmen, en liet z'n tong door haar bilnaad glijden waarbij hij haar poepertje links liet liggen totdat hij haar perineum bereikte, en begon minutenlang het gevoelige plekje te likken, waarbij Elise het uitschreeuwde van opwinding. Nu was haar aars aan de beurt, en hij had geen enkele afkeer van het feit dat hij hij het gaatje net nog met z'n vinger had gepenetreerd.

Terwijl hij haar ster begon rimmen werd Elise steeds meer opgewonden, en lag kreunend te genieten van de manier hoe hij haar aars met zijn tong masseerde. "Ik hou het bijna niet meer, stop die pik in m'n reet", gilde Elise uitgelaten, waarna Ruud het geduld van het meisje niet langer op de proef stelde en zijn eikel tegen haar krent plaatste. "Ben je er klaar en ontspannen genoeg voor ?", vroeg Ruud voorzichtig, omdat zijn voormalige bedpartners zich graag op de anale penetratie voorbereidden waarna Elise zei: "Treuzel niet zo en prak die pik in m'n aars, ik hou er wel van om onverwachts en hard genomen te worden". Kees twijfelde niet langer, want als ze het zo graag wilde zou ze het krijgen ook, en ramde met een forse stoot z'n pik naar binnen, waarbij Elise even een kort gilletje slaakte. "En nu pompen, zo diep en hard je kan, geile dekhengst", riep Elise opgewonden, waarbij ze duidelijk liet merken dat ze anaal gefixeerd was. Met flinke stoten ragde Ruud z'n pik diep in haar hol, en was verbaasd dat het meisje zonder enige uiting van pijn lag te genieten.

Dieper dan dit kon hij niet, en terwijl z'n ballen bij elke stoot tegen haar kontje ketsten begon ze wild om zich heen te slaan, en kwam schuddend en gillend klaar waardoor Ruud zich door de samentrekkende bewegingen van haar kringspier ook niet meer kon beheersen, en z'n kwak brullend in haar darmstelsel spoot. Na deze uitputtingsslag liet Ruud zich van haar afrollen, en terwijl ze langzaam bijkwamen zei hij: "Wow, wat ben jij een een beest in bed, ik zal het morgen wel moeten bekopen met flinke spierpijn, maar dat heb ik er graag voor over". Terwijl Ruud z'n pik grondig reinigde verdween Elise naar het toilet waar ze de kwak uit haar uitgewoonde poepertje perste. Hierna kropen ze nog even dicht tegen elkaar aan, en hoewel Elise nog wel even door wilde gaan werd het de hoogste tijd om op te stappen om haar ouders niet ongerust te maken. "Ik zou je graag een cadeautje willen geven, maar het enige wat ik momenteel in huis heb is dit", zei Ruud, waarna hij Elise een doos bonbons in haar handen drukte. "Ik ben echt geen golddigger die op geld of presentjes uit is, ik vind een flinke stoeipartij gewoon lekker, maar hier maak je me ontzettend blij mee, want ik ben dol op chocolade", zei Elise.

"En dan nog iets, ik heb een vakantiehuisje aan de kust op loopafstand van het strand, je kan er heerlijk uitwaaien, en het dichtstbijzijnde stadje is op 10 minuten rijden, en voorzien van diverse eettentjes, waaronder een Burgerking", zei Ruud, die wel wist dat jonge meisjes verzot waren op whoppers en patatjes. "Zodra het zomerse weer het toelaat ben je van harte welkom om me daar een weekje op mijn kosten gezelschap te houden, denk er maar eens over na, want er is nog genoeg tijd om te beslissen", zei hij. Dit was een aanbod waar Elise niet over na hoefde te denken, want ze wilde graag gebruik van zijn aanbod maken, omdat ze wel wist dat Ruud haar onstilbare honger naar seks zou stillen, en haar flink zou uitwonen. Ze was geslepen genoeg om haar ouders om te tuin te leiden, en zou het smoesje ophangen dat ze een weekje met een vriendin op vakantie ging. Na een laatste lange tongzoen vertrok ze tevreden met de doos bonbons onder haar arm geklemd, blij dat ze er weer een suikeroom bij had.
Lees verder in: Mijn Sugardaddy's - 7
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Rimmen, Sugardaddy, Thuishulp, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.7
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.5
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.3
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7