63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4475
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Sugardaddy's - 22
Na het bezoek van haar vader, die de 18 jarige Elise had verteld dat haar ouders gingen scheiden, en de daarop volgende wippen die Elise met haar vader had gemaakt was het meisje niet vergeten dat haar vader haar op het hart gedrukt had een beetje op haar moeder te letten, en besloot ze haar moeder Inge met een bezoekje te vereren. Net zoals haar ouders een reservesleutel van het huisje van Elise bewaarden had het meisje ook nog de sleutel van haar ouderlijk huis, en hoefde ze nooit aan te bellen. Nadat Elise deur had geopend sloop ze zachtjes naar binnen om haar moeder te verrassen. De woonkamer en de keuken zagen er verlaten uit, en Elise besloot maar even te wachten, want waarschijnlijk was haar moeder net even wat boodschappen gaan halen. Terwijl het meisje de trap op liep met de bedoeling rond te kijken in haar voormalige tienerkamertje hoorde ze kreunende geluiden uit de ouderlijke slaapkamer, waarvan de deur op een kier stond, en keek ze nieuwsgierig naar binnen, waar ze aan de grond genageld bleef staan bij de aanblik. Haar moeder lag naakt met een voor Elise onbekende vrouw in standje 69 op het bed, dat bezaaid was met dildo's, en waarbij ze hijgend elkaars kutjes lagen uit te likken, en waar ze zo te zien nogal van genoten.

Elise wist even niet wat ze zag, en besloot zich zo snel mogelijk uit de voeten te maken, maar het was al te laat, want plotseling keek haar moeder verschrikt op, en zag het meisje in de deuropening staan. "Shit, sorry schatje, ik ben vergeten de voordeur op het nachtslot te zetten, dit was niet voor jou ogen bestemd", zei ze stotterend, waarna de onbekende vrouw vroeg wie het meisje was, in de veronderstelling dat ze concurrentie had, want zoals bekend waren de meeste lesbische vrouwen nogal jaloers aangelegd. "Dat is m'n dochter", zei Inge, waarna de vrouw verschrikt opsprong, haar kleding aantrok, en snel de deur uit vluchtte. Nu was Elise zoals bekend vrij nuchter, en herstelde snel van de schrik, waarna ze op de rand van het bed ging zitten, en alsof er niets was gebeurd zei: "Mam, ik kwam eens even kijken hoe het met je ging, ik heb bezoek van pap gehad en hij heeft me op de hoogte gebracht van jullie voorgenomen scheiding". Haar moeder schoof snel de dildo's op een berg, en verborg ze samen met haar naakte lichaam onder het dekbed, wat eigenlijk niet nodig was, want Elise had haar moeder wel vaker naakt gezien na het douchen, en ze zag er voor haar leeftijd van 40 jaar nog lekker strak uit. Nadat ze een beetje van de eerste schrik bekomen was zei haar moeder: "Ik vind het vervelend dat je me met een vrouw in bed betrapt hebt, want ik had deze confrontatie liever vermeden en je op een ander tijdstip op de hoogte willen brengen van m'n seksuele geaardheid". "Maar mam, je hoeft je toch nergens voor te schamen, ben je biseksueel ?", vroeg Elise.

"Ach was het maar zo simpel, ik ontdekte al voor jouw geboorte dat ik op vrouwen viel, en sprak altijd af in een hotelletje of bij hen thuis, maar nooit hier, uit angst om betrapt te worden door jou of je vader, maar nu we gaan scheiden hoefde ik m'n geheim niet langer te verbergen, en nodigd m'n vriendinnetjes hier uit", zei haar moeder. “Maar mam, waarom heb je nooit met Pap over je seksuele geaardheid gesproken ?”, vroeg Elise. "Je vader is altijd goed voor me geweest, en ik wilde hem niet kwetsen door toe te geven dat ik op vrouwen viel, eerst dacht ik nog dat het een tijdelijke bevlieging was, maar ik merkte al gauw dat ik me er niet tegen kon verzetten, en om de goede vrede te bewaren liet ik je vader maar in de waan dat ik hetero was. De weinige keren dat ik nog seks met je vader had hoopte ik maar dat het snel voorbij was, want ik kon het niet langer verdragen om door een man aangeraakt te worden", zei haar moeder, waarna ze zachtjes begon te snikken. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats, want nu begreep Elise ook waarom ze haar vader nooit pijpte, en dat haar moeder de weinige keren dat ze nog seks hadden het wel toeliet dat haar vader aan haar tieten zoog en haar kutje likte, waarbij ze altijd haar ogen stijf gesloten hield, en hoogstwaarschijnlijk fantaseerde dat ze door een vrouw verwend werd.

Elise schoof wat op, en sloeg liefdevol een arm om haar moeder. "Ik heb er een puinhoop van gemaakt hé, deze geschiedenis kent alleen maar verliezers", had ik het maar aan je vader opgebiecht, dan waren we toch wel gescheiden, maar hadden apart van elkaar nog iets van ons leven kunnen maken", snikte haar moeder. "Mam, kom op, je bent nog jong genoeg om een nieuw leven te beginnen, maar ga wel met pap in gesprek, en vertel hem eerlijk over je gevoelens, dat lucht op, en hij heeft wel recht op de waarheid", zei het meisje bijdehand. "Niemand is 100% hetero of lesbisch, ik heb ook wel eens het bed gedeeld met een vrouw, en heb er nooit spijt van gehad, want ik hoewel ik meer op mannen val ben ik dus ook een beetje bi", zei Elise, waarna haar moeder het meisje verbaasd aankeek. "Mam, je hoeft niet zo geschokt te reageren, in m'n werk kom ik regelmatig in aanraking met eenzame bejaarden, die ondanks hun hoge leeftijd ook nog behoefte hebben aan intimiteit, en ik zie het als m'n roeping om die oudjes op seksueel gebied te verwennen, waarbij ik ook niet vies ben van een vrouwenlichaam", zei Elise, waarna ze haar moeder nog wat steviger omhelsde, een dikke zoen op de wang gaf, en haar verkrampte lichaam voelde. "Mam, ga eens lekker op je buik liggen, dan zal ik je een massage geven, want al je spieren staan stijf van de zenuwen", zei Elise.

Inge twijfelde nog even, want dit verwachtte ze niet van haar dochter, waarna ze onder het dekbed vandaan kroop en aarzelend op het aanbod van Elise inging, want het waren ten slotte vrouwen onder elkaar, en ze kon wel een massage gebruiken. Nadat ze was gaan liggen voelde ze de handen van Elise, die haar hals stevig begonnen te kneden, wat zeker geen onaangenaam gevoel was. "Oh meisje, wat doe je dat goed, hoe heb je dat geleerd ?", vroeg ze. "Och, ik heb het mezelf aangeleerd door instructiefilmpjes te bekijken op internet, ik ben dus eigenlijk een autodidact", zei Elise droog, die er maar niet bij zei dat de ze in een geile bui wel eens op internet keek naar pornofilmpjes van lesbische meisjes die elkaar masseerden. "Sst mam, doe je ogen maar dicht, laat het maar over je heenkomen en geniet er maar stilletjes van', zei Elise, waarbij ze verlekkerd naar het gave lichaam van haar moeder keek. Het meisje ging rustig door, en voelde al snel hoe de nekspieren van haar moeder zich onder haar bekwame handjes ontspanden, waarna ze zei: "Zo, nu je rug, niet schrikken, want ik draag nooit een slipje en ga op je billen zitten, het voelt aangenamer als ik m'n rokje uittrek ", waarbij ze meteen ook maar haar shirtje uittrok om zweetplekken te voorkomen, want door de massage en het uitzicht op het prachtige lichaam van haar moeder had ze het er warm van gekregen.

Nadat Elise wijdbeens op het kontje van haar moeder had plaatsgenomen begon ze de rug en de zijkant van haar lichaam te masseren, waarbij ze de verstijfde ribben ook niet oversloeg. Elise merkte al spoedig dat haar moeder ontspande, waarna ze weer naast haar plaatsnam en haar zijdezachte billen begon te kneden, waarbij ze plagend een vinger door haar bilnaad liet gaan, wat tot gevolg had dat Inge zachtjes begon te hijgen. "Zo, omdraaien, dan zal ik ook de voorkant onder handen nemen", fluisterde Elise, die inmiddels door de opwinding een drijfnat kutje had gekregen, en besloot het kutje van haar moeder ook eens lekker te verwennen, maar het rustig aan zou pakken om haar moeder niet af te schrikken. Elise begon opnieuw met haar nekspieren, nu aan de voorkant, en liet haar handen al snel zakken waarbij ze haar voorkant masseerde en de prachtige borsten van haar moeder zorgvuldig ontweek. Het duurde niet lang voordat haar moeder weer zachtjes begon te hijgen, en Elise wist dat ze nu toe moest slaan, en begon haar tieten te kneden. "Oh meisje, dit kan toch niet, ik ben je moeder", kreunde Inge. "Sst, daar moet je niet aan denken, we willen het toch allebei", zei Elise, waarna ze haar lippen op de mond van haar moeder drukte, en haar verraste met een tongzoen, wat Elise tijdens de wip met haar vader zelfs te ver vond gaan, maar waar het opgewonden meisje nu geen weerstand tegen kon beiden.

"Oh schatje, kunnen dit eigenlijk niet maken, maar wat kan jij lekker zoenen", hijgde Inge, waarna ze zich gewillig overgaf, en moeder en dochter tijdens een lange tongzoen speeksel uitwisselden, waarna Elise zich niet langer kon beheersen, en aan de spenen van haar moeder begon te zuigen. "Lekker mam, ik kan het me natuurlijk niet meer herinneren, maar het moet lang geleden zijn dat ik je tepels in m'n mond heb gehad toen je me als kind zoogde", kreunde Elise. "Ja meisje, je lebberde me altijd gulzig leeg, alleen komt er nu geen melk meer uit", hijgde haar moeder. Elise liet al snel haar hand over het kutje van haar moeder dwalen, en merkte dat ze drijfnat was, waarna ze een vinger in dezelfde gleuf liet verdwijnen waar Elise achttien jaar geleden uit was gekomen, en die ondanks haar leeftijd van 40 jaar nog altijd lekker strak aanvoelde. "Wauw, lekker", kreunde Inge, waarna Elise haar vinger dieper naar binnen bracht, en al snel haar G spot vond, waarna ze het sponsachtige plekje begon te masseren,

"Oh meisje, wat doe je met me, ik kom bijna", gilde ze, waarna ze schokkend en squirtend klaarkwam, en de hand van Elise overspoelde met haar lichaamssappen. Terwijl ze langzaam tot haar positieven kwam keek Inge haar dochter dankbaar aan, en zei: "Wow, wat heb jij me schandelijk verwend", nu ben jij aan de beurt, zal ik je kutje eens lekker likken of heb je een andere wensen ?".

Elise keek even verlekkerd naar de berg dildo's op het bed, waar haar moeder, als ze niet onverwachts was verschenen ongetwijfeld haar gevluchte vriendin mee zou hebben verwend. "Mam, je zou me een groot plezier doen als je me eens lekker met een dildo in m'n poepertje ragt", zei Elise. Haar moeder keek verbaasd op en vroeg: "Ben je daar dan wel aan toe ?, het vereist wel enige oefening om een speeltje in je kontje te herbergen". "Maak je je daar maar geen zorgen om, want het zal niet de eerste keer zijn, ik ben namelijk verslaafd aan anale seks, en heb me zelfs al eens door een zwarte man met een hele grote pik in m'n kontje laten uitwonen", zei Elise, want de Surinaamse Benny uit de parenclub had een onuitwisbare indruk op het meisje achtergelaten. "Dat komt dan goed uit, want ik heb ook nog wel zin in een 2e ronde", zei Inge, waarna ze een paarse buigbare dubbele dildo van zo'n 45 centimeter lengte en een diameter van ruim 4 cm uit de berg speeltjes tevoorschijn haalde. Elise keek verbaasd op toen haar moeder het gevaarte bijna tot aan de helft in haar poepgaatje liet verdwijnen, waarna ze zei: "Nu jij, kom maar tegenover me liggen laat de andere kant maar in je kontje verdwijnen".

Dit liet Elise zich niet nog eens zeggen, en nadat ze de andere kant van de latex knuppel in haar poepertje had laten verdwijnen richtte ze zich op en omhelsde ze haar moeder, en sloegen de vrouwen de benen om elkaars lichaam, waarbij de buigzame dildo goed verankerd in hun kontjes bleef zitten. Het was een overweldigend gevoel, en het duurde niet lang voordat ze hijgend in een innige omstrengeling elkaars kutjes tegen elkaar schuurden, terwijl ze rijdende bewegingen maakten met de buigzame dildo in hun poepertjes. "Oh mam, wat is dit lekker, ik heb nog nooit een dildo in m'n kontje gehad waarbij m'n kutje tegelijkertijd door een ander kutje werd gestimuleerd", gilde Elise. Het duurde dan ook niet lang voordat Elise wild begon te schokken en riep: "Mam ik kom" en gillend klaarkwam, waarna ze haar kleine borstjes tegen de tieten van haar moeder drukte, die ook weldra met ongecontroleerde bewegingen haar orgasme bereikte. "Wauw mam, ik dacht dat ik zo langzamerhand alle kneepjes wel kende, maar dit was een onvergetelijke ervaring, ken je nog meer kunstjes ?", vroeg Elise, waarop haar moeder antwoordde: "Natuurlijk schatje, je mag zo vaak langskomen als je wilt", ik zal je nog wel wat trucjes van de damesliefde bijbrengen".

Nadat ze de latex staaf uit hun kontjes hadden laten glijden kroop Elise dicht tegen haar moeder aan en zei: "Mam, ik had het niet achter je gezocht dat je je poepertje zou penetreren", waarna haar moeder Elise verwonderd aankeek. "Ik vind het juist heerlijk om iets in m'n kontje te hebben, maar walg van een pik van vlees en bloed en een man die in m'n nek hijgt", zei ze. Haar moeder was dus niet zo preuts als Elise dacht, en zelfs bloedgeil, alleen had haar vader dit nooit gemerkt nadat ze tot de damesliefde was bekeerd, want zoals bekend waren lesbische vrouwen seksueel veel actiever en hielden veel meer van extreme spelletje dan hetero vrouwen. Elise had haar voorkeur voor een anale penetratie dus niet van een vreemde, met het enige verschil dat Elise liever een echte pik in haar kontje had, en hoewel het geen schande was zou ze zich nooit helemaal tot de damesliefde overgeven, en altijd van twee walletjes blijven eten.

Ondanks de droevige afloop was de relatie van Inge en Bas gelukkig niet op een vechtscheiding uitgelopen, en hadden nog altijd warme gevoelens voor elkaar, en nodigde Inge haar ex een paar dagen later uit om iets te bespreken wat ze liever niet telefonisch wilde afhandelen. Nog diezelfde avond bracht Bas haar een bezoekje, en nadat ze er rustig voor waren gaan zitten biechtte Inge met trillende stem haar voorliefde voor vrouwen op, waarbij ze verwachtte dat Bas woedend zou worden, maar in plaats daarvan zei hij op kalme toon: "Och schat, waarom heb je nooit eerder verteld dat je op lesbisch was, je had je gevoelens niet zolang moeten onderdrukken, ik had echt wel begrip voor de geaardheid gehad". Inge haalde opgelucht adem, en besloot nu alles maar op te biechten. "Er is nog iets wat je moet weten, ik heb me schuldig gemaakt aan bloedschande, en ben met Elise naar bed geweest, nadat ze verteld had dat ze biseks was, en ze lustte er wel pap van", zei ze, waarna Bas onbedaarlijk begon te lachen. "Wat is daar nou zo grappig aan ?", vroeg Inge. "Dan ben je niet de enige, want ik heb onze dochter een paar dagen terug ook flink uitgewoond, en ze heeft me zelfs toegang tot haar achterdeurtje verleend, ze heeft me ook verteld dat ze regelmatig krikt met haar bejaarde cliënten en onze neef Flip heeft verleid", zei Bas. "Dan hebben we toch nog iets moois op de wereld gezet, laat haar maar lekker experimenteren, en van die oudjes en Flipje genieten", zei Inge ruimdenkend, waarna ze Bas aankeek. "Waarom neem je voorlopig tot je woonruimte hebt gevonden niet je intrek in het kamertje van Elise, dat staat toch leeg, en het is hier een stuk gerieflijker dan in de caravan", alleen moet je geen intimiteiten van me verwachten, en niet vreemd opkijken als ik lesbische vriendinnetjes ontvang", zei Inge, waarna ze Bas een dikke zoen op z'n wang gaf.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dildo, Dochter, Lesbienne, Moeder, Sugardaddy, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...