Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Karel Jr.
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 52706
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 35 minuten | Lezers Online: 1
Ik hoor die ochtend al vroeg lawaai vanaf het water komen. Het kan niet anders of er ligt een boot schuin tegenover mijn huis gemeerd, waarvan de passagiers de gewoonte hebben er nog eerder uit te zijn dan ik 's morgens. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het 5.57 uur is. Inderdaad, deze toeristen weten wat het is om vroeg uit de veren te komen. Aangezien ik toch niet meer de slaap zal kunnen vatten, besluit ik op te staan. Even aarzel ik of ik niet eerst onder de douche zal gaan, maar aangezien ik een rondje van zo'n 50 kilometer wil fietsen, besluit ik dit bij terugkomst te gaan doen. Ik zoek mijn eten en drinken voor onderweg bij elkaar en stap op mijn fiets.

Niet veel later rij ik de weg op en inderdaad ligt er een boot aan het water. Aan dek is niemand te zien, maar vanuit het water klinkt het nodige gespartel. Ik zie twee vrouwen die in het water te keer gaan en de grootste lol met elkaar schijnen te hebben. Ze zien me, zwaaien en ik word zelfs uitgenodigd om bij ze in het water te komen. Lachend sla ik hun aanbod af.

" Als jullie er over anderhalf uur nog zijn spring ik erbij in " geef ik lachend aan en zet aan om verder te rijden.

Als ik later die ochtend terug kom zie ik dat een van de vrouwen nog steeds, of opnieuw, aan het zwemmen is. Ze heeft me niet gezien, maar zwemt rustig richting de wal. Als een godin stapt ze dan uit het water en ik kan mijn ogen nauwelijks geloven, als ik zie dat de blondine helemaal naakt is. Ze heeft ook nog eens een pracht lijf. Haar tietjes zijn prachtig van vorm, niet te groot, maar perfect passend bij haar slanke lichaam. Ze heeft een stel langen benen en haar kale kutje ziet er opwindend uit. Waterdruppels vallen van haar lichaam af. Dan ziet ze me en van schrik slaat ze haar armen als bescherming voor al het moois dat ze te bieden heeft.

" Goedemorgen " zeg ik vrolijk, met een twinkeling in mijn ogen.

De blondine moet er ook om lachen en ze wacht tot ik verder ben gereden. Jammer, ik had haar kontje ook wel willen zien. Het gebeurt niet elke dag dat je een naakte blondine tegenkomt en het zorgt er in ieder geval voor, dat mijn humeur meteen uitstekend is. Een half uur later wordt er aangebeld en staat de blondine, samen met een wat oudere brunette voor de deur. Of ik ook wat toeristische plekjes in de omgeving weet? Ik ben hier geboren en getogen, dus dat zit wel goed en ik noem een aantal plekken op, waar ze heen kunnen gaan.

" Maar de echt mooie plekjes, waar bijna geen toerist komt, die vindt je alleen als je met iemand mee gaat, die hier de omgeving op z'n duimpje kent " geef ik aan.

" En waar vinden we zo'n iemand? " vraagt de brunette.

" Ik zou jullie wel op sleeptouw kunnen nemen " bied ik aan.

Het lijken me twee leuke vrouwen en vooral de blondine heeft al een onuitwisbare indruk op me gemaakt.

" Heb je daar echt tijd voor? " vraagt ze.

" Ik heb twee weken vakantie, geen plannen, dus het is echt geen probleem " verzeker ik.

" Dan is het een deal " lacht de brunette.

De twee vrouwen blijken moeder en dochter te zijn, die met hun boot door Friesland trekken. Overal blijven ze een paar dagen, om de omgeving te verkennen en om tijd met elkaar door te brengen. Sinds Rebecca aan het studeren is zien ze elkaar veel minder. Rebecca is 23 en moeder Lottie is begin 40. Lottie was er vroeg bij kun je gerust zeggen. Een leuke vrouw om te zien trouwens. Ze lijkt niet echt op haar dochter, maar ook zij is zonder meer aantrekkelijk te noemen. Ze is iets voller dan Rebecca, maar dat staat haar uitstekend.

Even later neem ik de twee vrouwen op sleeptouw. Er heerst een vrolijke sfeer, vooral Lottie kan op een manier uit de hoek komen, die mij in lachen doet uitbarsten. Ook Rebecca is de vrolijkheid zelve. We trekken door de omgeving, nemen weggetjes of paden, die je nauwelijks kunt zien en als je de omgeving niet kent, waarschijnlijk niet eens vindt. Het brengt ons daar waar de natuur in al zijn schoonheid schittert en Rebecca en Lottie genieten van deze trektocht. Af en toe komen we op plekken waar er nauwelijks nog een doorgang te vinden is en ik waarschuw ze regelmatig om op te passen waar ze hun voeten neerzetten. Natuurlijk ben ik dan zelf degene die zich verstapt, tot hilariteit van de dames. Ik verbijt de pijn en na een paar minuten gaat het ook wel weer. We laten de schitterende natuur achter ons en dan neem ik ze mee naar een terras, waar we iets drinken. Een mooie afsluiter van deze ochtend.

Aan het einde van de middag vraagt Rebecca dan of ik samen met ze wil gaan eten in het restaurant in het dorp. Als beloning voor de leuke ochtend. Ik zeg geen nee natuurlijk, want ik heb me goed vermaakt met de dames die ochtend. Ook die avond is het echt gezellig en het wordt ook wat later dan verwacht voor we het restaurant weer verlaten. Ik kan wel merken dat ik een aantal glazen alcohol achter de kiezen heb. Gelukkig zijn we lopend naar het dorp gegaan. Bij het opstaan voel ik de blessure die ik die ochtend heb opgelopen. Niets ernstigs, eerder een ongemakkelijk gevoel, maar ik vertrek even mijn gezicht. Iets wat Lottie opvalt.

" Misschien moet Rebecca je morgen even masseren. Dan kan ze haar studie meteen in praktijk brengen " zegt ze.

" Zo veel last heb ik er niet van " werp ik tegen, maar Lottie houdt voet bij stuk.

" Het kan in ieder geen kwaad en ik weet zeker dat Rebecca het graag doet " zet Lottie haar voorstel door.

" Ja, hoor. Geen probleem. Dan ga ik eerst morgenochtend een frisse duik nemen en dan kom ik bij je langs " breekt Rebecca het toch al geringe verzet van mijn kant.

Ik slaap beter dan ik in tijden heb gedaan. Als ik die ochtend wakker word hoor ik het lawaai alweer van de waterkant komen. Lottie en Rebecca zijn er weer vroeg bij. Ik moet me haasten, want Rebecca kan elk moment komen om me te masseren. Snel stap ik onder de douche en eenmaal beneden maak ik snel iets te eten klaar. Net als ik mijn eerste hap neem, stapt Rebecca via de achterdeur binnen.

" Morgen, en doe rustig aan. Ik heb de tijd " zegt ze vrolijk.

Ik bied haar een kop thee aan, die ze dankbaar accepteert. Ze ziet er ook deze ochtend weer goed uit. Ze heeft een topje aan en een korte broek, waar haar benen mooi tot hun recht komen. Echt een mooie, jonge vrouw. Als ik het eten op heb stelt ze voor dat we naar mijn slaapkamer gaan, waar ze me kan masseren.

" Ik heb mijn massagetafel helaas niet bij me, maar op deze manier gaat het ook wel " geeft ze aan.

Ik dacht dat ze alleen mijn been onder handen zou nemen, maar dat blijkt een vergissing te zijn.

" Nu ik hier toch ben kan ik je wel helemaal masseren " zegt ze.

Ik trek mijn kleren uit, op mijn boxershort na. Nu maar hopen dat ik niet opgewonden raak van Rebecca. Ik ga op mijn buik liggen en dan begint ze mij te masseren. Haar soepele vingers doen hun werk en ik merk hoe een loom gevoel langzaam bezit van me neemt. Dit voelt heerlijk aan en genietend sluit ik mijn ogen. Alleen als ze de plek behandelt waar ik gisteren een spiertje heb verrekt, voel ik de pijn. Het zorgt ervoor dat ik uit mijn zone kom en ik word me meer bewust van Rebecca. Ik voel hoe ze mij best wel vaak met haar lichaam aanraakt en ik moet weer denken aan gisteren, toen ik haar opwindende naakte lijf heb gezien. Waar ik tot op dat moment geen last van heb gehad, manifesteert zich nu. Mijn lul komt langzaam maar zeker tot leven. Ik probeer uit alle macht ergens anders aan te denken, probeer mijn opwinding te doen afnemen, maar met weinig succes. Ik schaam me behoorlijk en ik hoop dat de blondine niet merkt in wat voor situatie ik verkeer. Het wordt er niet beter op als ze mijn onderrug masseert en haar handen verdwijnen zelfs even onder mijn boxershort en masseren licht mijn billen. Ik voel hoe mijn lul verder tot leven komt en er een dikke bult in mijn boxershort ontstaat. Ik begin er ongemakkelijk van te worden, maar het lukt me op geen enkele manier om mijn lul tot bedaren te brengen.

" Oké, kom maar overeind " zegt Rebecca en geeft een klap op mijn billen.

Met een spottende blik kijkt ze me aan en ik besef dat ze precies weet hoe het met mij gesteld is.

" Sorry, Bec, maar ... " verontschuldig ik me bij haar, terwijl ze begint te lachen.

" Ik vond dat je het nog redelijk lang volhield. Ik heb tijdens een massage nog nooit zo vaak met mijn benen en tieten tegen een klant aangeduwd " lacht ze.

Ik kijk Rebecca aan. Besef dat ze me bewust aan het uitdagen is geweest. En begrijp dat ze vanochtend maar een ding van mij wil. Bij mij breekt er nu ook een lach door. Want Rebecca is de mooiste vrouw die ik in tijden heb gezien. Ik kom overeind en er is geen ontkennen aan. Het is duidelijk hoe opgewonden ik ben geraakt van Rebecca. Deze kijkt goedkeurend toe en trekt dan langzaam mijn boxershort naar beneden. Mijn lul springt zijn vrijheid tegemoet, tot vreugde van Rebecca, die snel mijn lul beetpakt. Ze begint me af te trekken. Allerlei sensaties gaan door mij heen als ik haar soepele vingers over mijn lul voel gaan. Met haar duim gaat ze over mijn eikel heen en haar andere hand is druk bezig met mijn ballen. Het voelt sensationeel aan en ik laat me weer terug op het bed zakken.

Rebecca buigt zich naar me toe, trekt dan haar topje over haar hoofd heen. Ik zie haar prachtige tietjes weer, waar de tepels al hard vooruit priemen. Dan neemt de blondine mij in haar mond en begint mij op een fantastische manier te pijpen. Heerlijk voelt haar warme mond aan en ze lijkt precies te weten hoe ze me nog geiler kan maken. Ze maakt me helemaal gek, met haar warme mond en masserende vingers. Gelukkig maar dat ze mij even later op adem laat komen, anders was ik misschien wel in haar mond klaargekomen. In plaats daarvan geeft ze mij een hete tongzoen en ik trek de blondine op mij. Mijn handen gaan over haar lichaam heen, spelen met haar tietjes, zoeken hun weg naar beneden toe. Ik trek haar korte broek uit en als laatste is dan haar slipje aan de beurt. Naakt ligt ze nu naast mij en ik bewonder haar prachtige lichaam. Vooral haar kale kutje kan ik niet weerstaan en ik ga dan ook met plezier op onderzoek uit. Haar lipjes glinsteren al en als mijn vingers ze zachtjes beroert, kreunt de blondine verwachtingsvol. Mijn vingers dringen bij Rebecca naar binnen en zachtjes begin ik haar te verwennen. Steeds sneller laat ik ze heen en weer gaan, merk hoe ze op mij reageert. Haar ademhaling versnelt, sappen beginnen te stromen. Ik zoek haar clitoris op en het gezwollen knopje wordt een prooi voor mijn tong. Ik geil Rebecca steeds meer op, tot ze onder mij ligt te schudden van opwinding. Ik kijk haar aan, zie de geilheid van haar gezicht afspatten en weet dat ze naar een verlossend hoogtepunt verlangt. Vol val ik haar klitje aan en duw de mooie blondine even later over de rand heen. Gillend komt ze tot ontlading, schokgolven trekken door haar heen. Sappen worden door mij gretig verwerkt, tot ze dan eindelijk tot rust komt. Voldaan ligt ze naast me op het bed, haar hoofd naar mij toe gedraaid.

" Hier heb ik al een hele dag naar verlangd " zegt ze, terwijl ze een zoen op mijn schouder drukt.

" Echt? " vraag ik verrast.

" Dat vind ik zo leuk aan je. Je hebt echt geen idee hoe aantrekkelijk je bent " geeft ze aan.

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik kom weinig tekort, maar heb nooit het idee gehad dat ik zo goed in de markt zou liggen. En nu vindt een meid van 23 mij opeens woest aantrekkelijk! Veel tijd om er verder over na te denken heb ik niet, want Rebecca heeft mijn lul gevonden. Deze staat nog keihard en dus houdt niets de blondine tegen om op mij te klimmen. Ze begeleidt mijn lul en zet deze tegen haar lipjes aan. Dan laat ze zich zakken en verdwijn ik diep in haar. Een zucht komt er over mijn lippen, want het kutje van de blondine voelt heerlijk aan. Zachtjes begint ze te deinen en allerlei sensaties nemen bezit van mij. Ik pak de heupen van Rebecca beet en we voeren samen het tempo op. Steeds iets dieper verdwijn ik in Bec, een hemels gevoel. Ik begin met haar tietjes te spelen, trek aan haar tepels. Het gezicht van Rebecca is weer van geilheid vertrokken. Ik voel hoe ik door de blondine wordt meegesleurd op een woeste rit, met maar een eindpunt. Ze moedigt me aan, laat haar spieren op mij inwerken. Ik kan bijna niet meer, voel hoe mijn lul op ontploffen staat. Een warm gevoel maakt zich van me meester en dan is het moment daar. Rebecca klemt zich aan me vast, terwijl mijn zaad diep in haar kutje verdwijnt. Ik duw haar over de rand heen en voor de tweede keer komt ook de blondine klaar. Hijgend blijven we in elkaar verstrengeld liggen, een onwaarschijnlijk begin van de dag.

De rest van de dag blijf ik aan Rebecca denken. Wat een vrouw! Natuurlijk weet ik dat het een eenmalig iets is, maar als er een vrouw is, die mij nog eenmaal in haar netten zou kunnen laten verstrikken, dan is dat Rebecca wel. Aan het einde van de middag loop ik naar hun boot toe om te vragen of ze, als afsluiting van hun verblijf hier, bij mij het avondeten willen nuttigen. Rebecca blijkt er niet te zijn, maar Lottie ligt te zonnen op het dek. In bikini en slipje ziet de vrouw er verrukkelijk uit moet ik zeggen. Lottie neemt mijn aanbod om samen te eten gretig aan.

" Ik weet alleen niet of Rebecca voor die tijd terug zal zijn " zegt ze.

Lottie stelt dan voor dat we over een uur samen het avondeten gaan klaarmaken, wel zo gezellig natuurlijk en dat ik tot die tijd bij haar blijf. Ik nestel me bij Lottie en samen genieten we van de zon. Lottie heeft haar ogen gesloten, wat mij de tijd geeft om haar nog eens goed op te nemen. Ja, ze is echt mooi. Een heel ander lichaam dan Rebecca, iets voller dus, maar zonder meer aantrekkelijk. Vele jongens zouden haar als een echte MILF zien.

" De massage van Rebecca heeft geholpen? " vraagt Lottie, net als ik mijn ogen ook dicht doe.

" Ja, ze heeft magische vingers " antwoord ik.

" Ja, vingers die tot een happy end hebben geleid " zegt Lottie.

Ik kijk verschrikt op en zie dat Lottie op haar zij is gaan liggen en mij spottend aankijkt. Ik voel mijn gezicht rood aanlopen.

" Dat heeft ze je verteld? " vraag ik.

" Ik ken mijn dochter goed genoeg om te kunnen zien of ze een lekkere beurt heeft gehad of niet. Ze straalt dan helemaal. En we hebben ook weinig geheimen voor elkaar moet ik zeggen " lacht Lottie.

" Nou, ja " geef ik het dan maar toe. Lottie blijft me lachend aankijken, vindt het leuk dat ik me ietwat ongemakkelijk voel.

" Ik dacht nog wel dat je oog misschien ook wel op mij zou vallen, maar ik snap dat je een jonge meid als Rebecca moeilijk kunt weerstaan " vervolgt ze dan.

" Ze gaf me er ook niet echt de kans voor moet ik zeggen " mompel ik, terwijl dat wat Lottie net heeft gezegd tot me doorbrengt. Ze hoopte dat ik voor haar zou gaan? Ik kijk Lottie aan, zie de opwindende tieten van de brunette. Ik zie hoe ze haar bikini topje losmaakt en dan zie ik die heerlijke tieten open en bloot voor me.

" Ben ik niet mooi genoeg? Ben ik te oud? " vraagt ze spottend.

Mijn God! Ze daagt me hier op het dek gewoon uit! Mijn ogen zijn gefixeerd op de brunette, ben magisch tot haar aangetrokken.

" Je bent prachtig " zeg ik, vlak voor de brunette zich naar me toe buigt.

Ze kust me en ik beantwoord deze gretig. Ik kan nauwelijks geloven wat me overkomt, maar na Rebecca, lig ik nu in de armen van moeder Lottie. En deze laat er weinig tijd over heen gaan om te laten weten wat ze van me wil. Haar hand verdwijnt in mijn slip en even later heeft ze mijn lul bevrijd. Ze begint meteen mijn lul zachtjes af te trekken, waardoor ik binnen korte tijd keihard ben. Eindelijk verbreken we de kus en ik richt me helemaal op haar prachtige tieten. Ik neem de harde tepels in mijn mond, ga met mijn tong door de mooi gevormde gleuf. We geilen elkaar op, open en bloot op het dek, voor elke passant te zien. De kans dat we hier betrapt worden is gering, de enige die het pad achter mijn huis gebruikt ben ik, maar toch zorgt het voor extra spanning. Zeker omdat eventueel passerende bootjes wel alles kunnen zien. Maar in de verste verte is er geen bootje te zien en dus gaan we door met elkaar op te geilen.

Als vanzelf komen we in een standje 69 te liggen. Lottie pijpt vol vuur, terwijl ik haar met donker schaamhaar begroeide kutje verken. Voorvocht wordt door Lottie gretig verwerkt, terwijl ik geen genoeg kan krijgen van de sappen van de brunette. Langzaam maar zeker bereiken we het punt dat er geen weg meer terug is en dat we elkaar gaan neuken.

" Laten we naar binnen gaan " zegt Lottie.

Ik volg de brunette, bewonder haar billen, terwijl ik zie hoe een boot al dicht is genaderd. Net op tijd zijn we naar binnen gegaan, niet veel later zouden we zijn betrapt. Het is verrassend ruim binnen en Lottie trekt me richting de slaapruimte. Daar gaat ze op het bed liggen, spreidt haar benen en trekt mij op haar. Ze slaat haar benen om mij heen, terwijl ik diep in haar stoot. Ik begin Lottie te neuken, vol vuur en passie. Ze kijkt me diep in de ogen, terwijl elke stoot raak is. Ik zie hoe het genot steeds meer bezit van haar neemt en ik word door het enthousiasme van Lottie aangestoken. Intuïtief weten we elkaars gevoelige snaar moeiteloos te vinden en samen gaan we vol vaart op weg naar een verlossend hoogtepunt. We slepen elkaar mee, tot een van ons het onvermijdelijke niet meer kan uitstellen. Het is Lottie die zich gewonnen moet geven en als eerste de witte vlag wappert.

" Ik ga komen, schat. O, o, oh " hijgt Lottie van verrukking en dan ontploft ze onder mijn stotende pik.

Haar lijf schudt onder de genotsgolven die haar overvallen. Het is een genot om Lottie zo te zien genieten en hoewel ik mijn eigen orgasme nog een paar minuten weet uit te stellen, volg ik Lottie op de weg naar verlossing. Een rauwe kreet stoot ik uit, ik kan me nog net uit Lottie terugtrekken en dan spuit ik mijn zaad over Lottie haar buik. Hijgend val ik naast de brunette neer, helemaal voldaan na deze wilde neukpartij.

" Ik kan je ook niet even alleen laten " zegt dan opeens Rebecca, die voor ons ongezien naar binnen is geslopen. Aan de lach op haar gezicht zie ik dat ze er de lol van in ziet.

" Je had gelijk, schat. Hij is een fantastische minnaar " hijgt Lottie.

" Ik ga nog naast mijn schoenen lopen " lach ik, maar ik kan niet ontkennen dat wat de twee zeggen me ontzettend goed doet.

Lottie veegt het zaad van haar buik af en likt haar vingers schoon. Haar vingers dwalen door haar schaamhaar.

" Wat denk je? Zal ik het wegscheren? " vraagt ze.

" Doen, mama. Ik denk dat het heel sexy staat en ik weet zeker dat het heel lekker aanvoelt. Ik wil het met alle plezier voor je doen " is de enthousiaste reactie van Rebecca.

" Oké, dan doe ik het. Kan dat bij jou thuis? Hier hebben we erg weinig ruimte in onze douche " vraagt Lottie vervolgens aan mij.

Wie ben ik om er bezwaar tegen te hebben? Het lijkt me ontzettend geil om toe te kijken. En dus lopen we even later naar mijn huis toe, waar Rebecca en Lottie meteen naar de douche lopen. Scheerschuim, water en een scherp mesje en Rebecca is klaar om Lottie te scheren. Toch wel een geil gezicht, om te zien hoe Rebecca haar moeder van alle schaamhaar ontdoet. Haal voor haal verdwijnen de bruine schaamharen en het resultaat mag er zijn. Lottie laat haar vingers over de gladde huid gaan, een tevreden glimlach op haar gezicht.

" Mooi he, mama? " lacht Rebecca en ze laat haar vingers over de huid van haar moeder glijden. Ze streelt Lottie echt en ik zie hoe deze zelfs een beetje opgewonden raakt van de aanraking van Lottie.

" Bec? " vraagt Lottie zachtjes, als Rebecca haar maar blijft strelen.

Maar Rebecca reageert niet, lijkt wel geobsedeerd te zijn door het kutje van haar moeder. Ze blijft met haar vingers het kutje strelen, beroert de natte lipjes en dan dringt ze met een vinger het kutje binnen. Een zucht ontsnapt er aan de lippen van Lottie, terwijl haar dochter haar begint te vingeren. Ik kan nauwelijks geloven wat er gebeurt, Rebecca die haar moeder aan het vingeren is. En dan buigt de blondine zich ook nog eens naar het kutje toe en begint met haar tong aan een heerlijke verkenning.

" Bec, wat doe je toch? " sputtert Lottie tegen, maar het verweer is zwak, want ze geniet van wat haar eigen dochter met haar aan het doen is.

En ik raak ontzettend opgewonden van wat ik zie. Ik kan niet anders dan mijn lul bevrijden en ik begin me met lange halen af te trekken. Lottie heeft zich inmiddels helemaal aan haar dochter overgegeven, die met steeds meer vuur het kutje aanvalt. Twee vingers heeft ze inmiddels in haar moeder gestopt en haar tong blijft de clitoris maar aanvallen. Wat een geil gezicht en ik raak zo opgewonden dat ik het niet kan nalaten om Rebecca van haar topje te ontdoen. Ik masseer die heerlijke tietjes, trek haar broek naar beneden. Ik streel het natte kutje van Rebecca en dan zet ik mijn lul van achteren tegen haar lipjes aan. Een stoot en ik zit in Rebecca.

" Neuk me hard " kermt Bec, voor ze zich weer helemaal op haar moeder richt.

Het is niet te geloven, maar ik ben in een trio terecht gekomen met Lottie en Rebecca! En het is genieten geblazen. Rebecca knijpt mij bijna fijn met haar spieren, terwijl ze inmiddels een derde vinger in Lottie heeft gestoken. De brunette houdt zich wanhopig vast aan de badrand, zo bevangen als ze is door haar genot. Ook Rebecca is helemaal wild geworden. Haar drie vingers laat ze wild heen en weer gaan en tot mijn verbazing volgt er zelfs een vierde vinger in het grotje van Lottie. Deze gilt het nu uit van genot en wild schreeuwend beleeft ze haar orgasme, waarbij haar sappen naar buiten spuiten. Het is zo'n geil gezicht dat ook ik me niet kan inhouden en grommend spuit ik mijn zaad in Rebecca, die zelf een paar tellen later ontploft op mijn spuitende pik. Hijgend maken we ons van elkaar los, geen van ons kunnen we verklaren hoe dit opeens is kunnen gebeuren.

" Ik vond je kutje zo geil en opwindend, ik kon niet anders, mama " probeert Rebecca een verklaring te vinden.

" Voel je niet schuldig, ik heb genoten " zegt Lottie met een grote grijns.

" En anders ik wel, wat een geile bedoeling '' doe ik een duit in het zakje.

" Ja, dat merkte ik " lacht Rebecca en ze drukt een kus op mijn wang.

Een straaltje zaad drupt langs haar been naar beneden en Lottie haast zich om de druppels op te vangen met haar vinger.

" Heerlijk " mompelt ze en kijkt verlangend naar het kutje van Rebecca.

" Ik wil je schoonlikken, Bec " zegt ze dan en ik zie aan haar dat ze zelf nauwelijks kan geloven dat ze dit zegt.

" Kom mee naar mijn slaapkamer " stel ik voor, want dit wil ik natuurlijk ook van dichtbij meemaken.

Rebecca en Lottie nestelen zich op mijn bed en meteen duikt de brunette tussen de benen van haar dochter. In korte tijd slaagt ze erin om het kutje schoon te likken, maar dan stopt ze niet. Nee, ze gaat verder, zweept haar dochter met haar tong op. Vingers verdwijnen in het kutje van de blondine, die al snel begint te kreunen van genot. Het is fantastisch om dit van dichtbij te mogen aanschouwen, helemaal als ze in een standje 69 gaan liggen. Ze zwepen elkaar op, steken vingers in elkaars kutje en drinken elkaars sappen. Ik speel inmiddels alweer met mijn pik, hoe kan het ook anders. Met lange halen trek ik aan mijn lul en denk er sterk over om mij bij de twee vrouwen op het bed te begeven. Ik wil met alle plezier een van de twee een lekkere beurt geven. Net als ik mijn gedachten in daden wil doen omzetten hoor ik Rebecca luid kreunen. Lottie heeft haar dochter over de grens geduwd en deze komt nu lekker klaar op de vingers en tong van haar moeder. Schokkend ondergaat ze haar hoogtepunt, tot de laatste schokgolf langzaam in intensiteit afneemt.

" Neem het van me over, ik kan niet meer " smeekt Rebecca, mij aankijkend.

Natuurlijk dat ik hier geen nee op zeg. Rebecca maakt ruimte voor me en ik nestel me achter Lottie. Een stoot volstaat en ik dring bij Lottie naar binnen.

" Neuk me " kermt ze niet veel later van opwinding.

Rustig begin ik Lottie te neuken. Toch duurt het niet lang voor ik wat meer vuur en passie in de strijd gooi. Mijn ballen kletsen tegen de billen van Lottie aan, mijn handen omklemmen haar tieten. Het mooie is dat ook Rebecca niet lang afzijdig van ons kan blijven en ik geef de blondine de ruimte die ze nodig heeft. Ze schuift zich onder Lottie en terwijl ik diep in haar moeder stoot, verhoogt zij het plezier bij Lottie door met tong en vingers voor extra stimulans te zorgen. Af en toe knijpt ze in mijn ballen, wat voor mij het genot nog extra weet op te zwepen. Niet veel later begint ze ook nog het bruine sterretje van Lottie te strelen en de brunette kan een gilletje niet onderdrukken. Rebecca vingert het kontje inmiddels, wat Lottie luid laat kreunen.

" Mijn God, wat doe je, Bec? " hijgt ze.

" Is het niet lekker dan, mam? " antwoordt Rebecca en Lottie kan niet anders dan het hier mee eens te zijn.

" Het voelt hemels, schat " kreunt Lottie en tot mijn verrassing komt ze niet veel later wild klaar.

Even vertraag ik mijn tempo, laat Lottie volop genieten van de felle ontploffing. Maar als Rebecca haar in haar kontje blijft vingeren, voer ook ik het tempo weer op.

" Oké, nu pak jij mama in haar kontje " zegt de blondine tegen mij.

Ik weet even niet wat te doen. Zal Lottie dit ook willen of is het een fantasie van haar dochter?

" Ja, neuk me in mijn holletje " kermt Lottie, er geen twijfel over laten bestaan wat zij wil.

Rebecca maakt ruimte voor mij. Ik aarzel nog even, maar Rebecca pakt gewoon mijn lul beet en duwt hem tegen het sterretje van haar moeder aan. Nu aarzel ik ook niet meer en penetreer voorzichtig het aarsje van Lottie. Langzaam maar zeker dring ik in haar door en dan zit ik in haar.

" O, mijn God " hijgt Lottie.

Ik snap haar helemaal. Want het kontje van Lottie is bijzonder krap en ik voel de druk die ze op mij uitoefent. Laat staan wat zij wel niet moet voelen! Rebecca begint met het klitje van Lottie te spelen, zorgt voor de nodige ontspanning bij de brunette en dan begin ik voorzichtig te stoten. Met elke stoot dring ik iets dieper in haar kontje door en dan neuk ik Lottie in een regelmatig tempo. De sensaties die ik voel zijn enorm en aan Lottie te merken wordt zij ook enorm gestimuleerd. Met zijn tweeën razen we op op een enorm orgasme af, geholpen door de stimulerende vingers van Rebecca. Natuurlijk proberen we het zo lang mogelijk uit te stellen, maar op een gegeven moment is er geen houden meer aan. Ik voel hoe ik klaarkom, schreeuw mijn genot de wereld in en dan kom ik in de darmen van Lottie klaar. Straal na straal weet ze uit mij te melken, tot ik mij uit haar terugtrek en nog een kleine straal over haar billen spuit. Rebecca voert als een gek de druk op het klit van Lottie op en dan komt zij klaar. Een straal vocht spuit uit haar kutje, gevolgd door een vloed aan geil, dat uit haar stroomt. Hijgend vallen Lottie en ik op het bed, naast een stralende Rebecca, die geniet van het genot dat wij ondervinden.

" Jezus, wat is er met ons gebeurd? " hijgt Lottie even later en ze kijkt haar dochter aan.

" Ik heb geen idee, mama. Maar het was fantastisch " antwoordt Rebecca.

" Het was echt jullie eerste keer samen? " vraag ik.

" Ja! " roepen beiden in koor.

" Wat denk je dan? " zegt Lottie met enige verontwaardiging.

" Maar zal het ook bij deze ene keer blijven? " vraag ik lachend en ik zie moeder en dochter elkaar aankijken.

" Het was wel heel opwindend " lacht Rebecca, terwijl Lottie mijn vraag niet beantwoordt.

Maar de blik van Lottie zegt mij genoeg.

De volgende ochtend vervolgen Rebecca en Lottie hun reis. Ik neem afscheid van ze en kijk hoe de boot langzaam uit zicht verdwijnt. Ik vraag me af of ze die dag weer de liefde met elkaar bedrijven? En of ze dan nog aan mij denken?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Familie sexverhalen!
 
Tante Judith Met Tim En Zijn Moeder - 2Door: Maarten
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Tante, Moeder, Zoon,
"In Tante Judith heb je kunnen lezen hoe de 19 jarige Tim naar de verjaardag van zijn vriend Jonas gaat. Daar leert hij Jonas zijn 42 jarige tante Judith kennen. Als Tim rond half elf weg wil gaan om te stappen, vraagt Judith of ze met hem mee kan r..."
22-07
9.3
Mijn Lieve Eric - 5Door: Karin62
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon, Oma,
"Nadat Karin Eric had verteld over de stijve benen van zijn oma, belde hij diezelfde avond nog met haar en ze spraken af dat hij zaterdagmiddag langs zou komen om haar een massage te geven. Die zaterdagochtend was Lenie al vroeg wakker. Ze wa..."
22-07
9.3
Mam Doet Mee - 2Door: Rocks
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Dochter, Zoon, Tante, Neef,
" i bedankt voor de positieve reacties i Ondertussen neukt Mark zijn moeder die er enorm van geniet , ze beseft nu wat ze al weer enkele jaren heeft gemist . Haar dochter onder haar ligt van Karla haar tong te genieten en word na..."
22-07
9
Mam Doet Mee - 1Door: Rocks
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
"Karla woont met haar 2 kinderen in een mooi huis dat haar man heeft nagelaten toen hij verongelukt is Karla een knappe vrouw van 42j 172 lang slank , donker haar met een lekker kontje en 2 heerlijke c cup borsten . De kinderen , een tweeling van nu..."
20-07
8.8
Nooit GedachtDoor: Cornus_mas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Webcam, Zus,
"Compleet in shock is Edo als ie ziet wat er zich op zijn scherm afspeelt. Hij had eigenlijk al in bed moeten liggen, want morgen is er weer een lange schooldag met zelfs een overhoring. Maar hij is geil. Zo geil als iedere gezonde jongen van 16 jaar ..."
20-07
9.3
GeklemdDoor: Steven D
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Beffen, Behaard, Billen, Kontje, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Schaamhaar,
"Het was een doordeweekse schooldag. Zoals steeds had ik nog even met wat vrienden aan de bankjes in het naburige park gehangen . Veel meer dan wat jongensachtige praat verkopen, over de meiden fantaseren of stiekem een sigaret roken deden we daar ni..."
20-07
8.8
Tante FleurDoor: DutchViking
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Creampie, Eerste Keer, Klaarkomen, Milf, Neef, Neuken, Orgasme, Tante, Tiener,
" i Dit verhaal heeft een uitgebreide en langzame opbouw met een pittige climax. Ps over de in dit verhaal kort genoemde tante Marjan en tante Paula heb ik separate verhalen geschreven. Misschien ga ik in de toekomst personages uit verschillende verh..."
20-07
9.5
Mama Geeft Les - 5Door: K9jack
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Milf, Tiener, Zoon,
" i Karl heeft duidelijk gemaakt dat zijn hormonen door zijn lenden razen en drukte eerder schaamteloos zijn harde lul tegen mama s kontje. Claudia heeft tegenover mij ook toegegeven dat het wel iets met haar deed, ook al is het zo fout . Melissa gen..."
19-07
9.3
Mijn Keurige Buren - 2Door: Fantasia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Stiefdochter, Stiefvader, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Pas toen ik ze weer de trap hoorde aflopen durfde ik te bewegen en sloop op mijn sokken naar mijn slaapkamer waar ik me voor de tweede keer aftrok. Waarbij ik mij al rukkend voorstelde hoe de mooie 36 jarige Nienke op haar handen en knie n zat met ha..."
19-07
9.1
Mijn Keurige Buren - 1Door: Fantasia
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buren, Stiefdochter, Stiefvader, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"Ik schrijf hier verhalen. Meestal op basis van een gebeurtenis die ik heb meegemaakt in mijn directe omgeving of door iets wat ik heb gelezen of gezien. Inspiratie heet dat haha. Mijn beste vriend Peter, die ik ken vanaf de kleuterschool, w..."
18-07
9.1
 
Klik hier voor meer...