62.744 Gratis Sexverhalen

1991


Door: Karel Jr.
Datum: 29-05-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 30860x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Het is eind 1991. Twan leeft op dit moment een prachtig leven. Hij volgt een interessante studie, heeft inmiddels leuke vrienden en zijn liefdesleven is helemaal om door een ringetje te halen. Een dikke 10 wat hem betreft. Aan een vrouw heeft Twan op dit moment niet genoeg! Er is natuurlijk tante Hilda, waar hij vanaf moment een als een blok voor is gevallen. Als er een vrouw sexy is dan is het Hilda wel. Haar vriendin Franziska is de tweede vrouw in zijn leven. Ook al zo'n mooie vrouw, extrovert en aardig, en wat hem betreft komt ze redelijk in de buurt van Hilda. Beide vrouwen zijn meer dan 20 jaar ouder dan hij, wat dat betreft valt hij nu eenmaal op oudere vrouwen. Nichtje Chloë is wat dat betreft een buitenbeentje in zijn liefdesleven. Net als hij inmiddels 20 jaar en een wild beest in bed. Ze kan er echt geen genoeg van krijgen en maar wat graag blust hij haar wilde lusten. Drie vrouwen dus die hem bezig houden en nu heeft hij het idee, dat als hij wil, een vierde vrouw aan het rijtje kan worden toegevoegd. Anke toont een meer dan gezonde belangstelling voor hem. Hij vindt haar meer dan aantrekkelijk, deze blonde professor van einde 30 en wie weet hapt hij binnenkort toe.

Maar dat is een beslissing die hij later moet nemen. Eerst haast hij zich deze middag naar de tweedehands boekhandel toe, waar niet alleen zijn werk op hem wacht, maar ook Hilda en wie weet waar dat weer op uit draait. Af en toe zijn ze niet te houden en als dan de winkel om 6 uur sluit, trekken ze de kleren van elkaars lijf. Deze keer kunnen ze de lusten redelijk in bedwang houden, om 6 uur stelt Hilda voor om eerst rustig iets te gaan eten en dan thuis verder te zien. Chloë is er de komende dagen niet en ze hebben het huis dus voor zich alleen. Twan heeft er geen probleem mee en het is al rond half 8 als ze thuiskomen, na het nuttigen van een lichte maaltijd in een van de vele goede restaurants die de stad kent. Zonder veel poespas nestelen ze zich op de bank voor de tv en al snel kussen ze elkaar vol vuur. Twan bevrijdt de tieten van Hilda en nog steeds kan hij zijn bewondering niet onder stoelen of banken steken. Hilda laat hem zijn gang gaan, geniet van zijn liefkozingen. Twan masseert haar tieten, schuurt langs haar harde tepels heen en neemt ze vervolgens een voor een in zijn mond. Al zuigend op de spenen dwaalt zijn hand naar beneden toe en Hilda geeft hem ook daar alle ruimte. Hilda blijkt bloedgeil te zijn, iets wat meer regel dan uitzondering is bij zijn tante en genietend likt Twan zijn vingers dan ook schoon. Als Hilda naakt voor hem op de bank ligt wil Twan er eens echt werk van maken, maar zijn tante glipt dan onverwachts van de bank.

" Ik denk dat ik eerst eens onder de douche stap " zegt ze plagend en ze kijkt hem uitdagend aan.

Ze loopt de kamer uit en biedt Twan een schitterend zicht op haar billen. Ze schudt ze expres lichtjes en het water loopt Twan al weer in de mond. Hij voelt dat zijn lul keihard is geworden en ongemakkelijk stapt hij van de bank. Hij begint zijn shirt uit te trekken, als opeens de deurbel klinkt. Twan schrikt er van, totaal onverwacht klinkt het geluid van de bel in de verder stille ruimte. Wie kan dit nu zijn? Voor zo ver hij weet verwacht Hilda niemand en Chloë heeft natuurlijk haar eigen sleutel. Hij denkt er sterk over om gewoon niet te reageren, Hilda wacht immers in de badkamer op hem. Maar alle lichten branden en dus besluit hij de deur te openen. Hij knoopt nog snel de knoopjes van zijn blouse dicht en gooit ongeduldig de deur open. Hij verwacht een collectant of iets dergelijks, maar deze blijkt niet voor zijn neus op te doemen.

" Mama? " reageert Twan.

" Verrassing " lacht deze en omhelst Twan, de zoon die ze al een paar jaar niet heeft gezien.

" En papa ook nog " zegt hij luid, als hij zijn vader in de deuropening ziet verschijnen.

Expres praat hij luid, als waarschuwing voor Hilda, zo dat deze niet naakt de kamer komt binnenlopen om te kijken waar hij blijft. Meteen denkt hij aan de kleren van zijn tante die nog in de kamer liggen en snel leidt hij zijn vader en moeder de keuken in, waar hij het koffiezetapparaat inschakelt.

" Maar wat komen jullie hier doen? " vraagt hij, terwijl Natalie en Karel zich aan de keukentafel zetten.

" Mogen we onze enige zoon niet bezoeken? " vraagt Natalie spottend.

" Natuurlijk wel, maar je weet wat ik bedoel " antwoordt hij.

" Papa heeft een conferentie in Londen later in de week en zijn baas was zo aardig om mij ook mee te laten gaan. Ze weten dat jij hier woont en het leek ze leuk om ons de kans te geven je te bezoeken " legt Natalie uit.

" Dat is zeker leuk van ze " geeft Twan toe.

Hij is enigszins afgeleid, want hij ziet hoe Hilda met een handdoek om zich heengeslagen in de woonkamer loopt en snel haar kleren opraapt. Gelukkig maar dat papa en mama met de rug naar de woonkamer zitten en niets van het gebeuren mee krijgen.

" Waar is je tante eigenlijk? " vraagt Natalie net.

" Ze was van plan om een douche te nemen. We zijn net terug van de boekwinkel " legt Twan uit.

Hilda knipoogt naar hem en dat is het moment dat de rust bij Twan eindelijk weer terugkomt. Ongestoord praat hij zijn ouders bij over wat er al zo aan de hand is in zijn leven. Alleen over zijn liefdesleven blijft hij vaag en ontwijkend, logisch natuurlijk vanuit zijn standpunt bezien. Een kwartier later komt dan ook Hilda de eetkamer binnengelopen en volgt er een al even hartelijke ontvangst. Hilda en haar zus Natalie hebben elkaar al in geen jaren gezien en de liefde die de twee voor elkaar voelen blijkt uit de langdurige omhelsing. Ook Karel wordt hartelijk door Hilda begroet. Er valt veel bij te praten natuurlijk en op een gegeven moment vliegen de anekdotes over de tafel heen. Lachsalvo's klinken en het is diep in de nacht dat ieder hun kamer opzoekt.

De volgende ochtend worden Natalie en Karel op sleeptouw genomen door Hilda en Twan. Natuurlijk dat ze een bezoek brengen aan de boekenwinkel van Hilda en ook de stad wordt verkend. Menig terras wordt met een bezoek vereerd en toeristische attracties worden bezocht. Het is een en al gezelligheid en Natalie geniet met volle teugen. Het is zo lang geleden dat ze haar kleine zusje heeft gezien en ook van Twan wil ze elk moment genieten. Het doet haar deugd dat het met Twan zo goed gaat en nu ze hem hier zo ziet voelt ze zich gerustgesteld dat het met hem wel goed komt in het verre Nederland. Maar in de loop van de dag valt de brunette wel iets op. Het zijn de blikken die Twan en Hilda met elkaar wisselen. Af en toe zoeken ze oogcontact met elkaar en daar spreekt iets uit dat Natalie moeilijk kan duiden. Iets intiems lijkt het haast wel. Ze schudt met haar hoofd, het is vast iets dat ze zich verbeeld. Maar het is 's avonds dat Natalie er getuige van is dat Hilda heimelijk haar hand op de billen van Twan legt. Ze ziet hoe Twan reageert en Natalie is er op dat moment van overtuigd dat er iets speelt tussen de twee. Het zorgt ervoor dat ze de rest van de avond zwijgzaam is en het bed al vroeg opzoekt.

" Voel je je niet lekker? " vraagt Karel, als deze een uur later zijn vrouw opzoekt in bed.

" Gaat wel " mompelt Natalie.

Karel kent zijn vrouw goed genoeg en weet dat deze uit zichzelf haar hart wel zal luchten. En ook deze keer blijkt hij gelijk te hebben.

" Het zijn Hilda en Twan. Ik weet het niet, het is net of er iets tussen hun speelt " begint ze.

" Hoe bedoel je? ".

En Natalie begint te vertellen wat haar allemaal is opgevallen. De heimelijke blikken die de twee elkaar geven, de hand die Hilda op de billen van Twan legde.

" Dat zijn dingen die je bij geliefden ziet, Karel " eindigt ze haar monoloog.

" Ik denk dat je verbeelding op hol is geslagen, schat " lacht Karel en kust de blote schouder van Natalie.

" En toen we hier kwamen en ik hem in mijn armen nam, had ik sterk het idee dat zijn lul keihard was " zegt Natalie.

" Het is gewoon een gezonde jongen. Die hebben op elk moment van de dag een harde pik " lacht Karel opnieuw.

" Ik voel gewoon dat ik gelijk heb " mompelt Natalie.

Karel kan een glimlach niet onderdrukken. Hij kent zijn vrouw goed genoeg om te weten dat ze zich wel eens laat meeslepen door haar eigen fantasie. Hilda en Twan. Karel schudt met zijn hoofd. Tijd om Natalie van deze rare fantasie los te weken. Hij kust Natalie verder, neemt de tieten van zijn vrouw onder handen. Langzaam lijkt de spanning bij Natalie te verdwijnen. Helemaal als hij haar kutje bereikt en zijn vingers over haar lipjes laat glijden. Ze blijkt echt kleddernat te zijn. Zo opgewonden heeft hij haar in tijden niet meegemaakt.

" Het lijkt je op te winden, het idee dat Hilda en Twan het met elkaar doen. Wow, wat ben je nat " kan Karel het niet laten te zeggen.

" Doe normaal, Karel " zegt ze verontwaardigd.

Maar ze kan niet ontkennen dat ze in vuur en vlam staat. Komt dit echt doordat ze steeds aan Hilda en Twan moet denken? Ze schudt haar hoofd. Wat een onzin! Maar als Karel haar begint te vingeren kreunt ze het uit. Haar sappen stromen rijkelijk en ze voelt hoe geil ze nu eigenlijk echt is. Terwijl Karel haar nu begint te likken, ziet ze beelden van Hilda en Twan samen voor zich. En het maakt haar zo mogelijk nog geiler. Ze kreunt het uit van genot en drukt haar kutje tegen Karel aan.

Deze likt de sappen van zijn vrouw gretig op. Mijn God, wat is ze geil! Wel degelijk zorgt de gedachte aan haar zus en zoon dat ze geiler dan geil wordt. Karel profiteert hier ten volle van. Vol passie blijft hij Natalie likken, zoekt haar clitoris op. Ze begint te kronkelen onder zijn liefkozingen, geeft zich helemaal aan hem over. Hij brengt zijn hand in stelling en voert de druk op haar klit vol op. Hij wil haar laten komen als nooit te voren en versnelt zijn tempo.

Natalie heeft het duidelijk niet meer. Ze staat in vuur en vlam en ze voelt hoe ze elk moment kan komen. Ze voelt hoe de spanning zich opbouwt en dat de dijk elk moment kan breken. Ze kan zich vocaal niet langer in bedwang houden en wil haar geluk de wereld in schreeuwen. Ze kan nog net een hand voor haar mond slaan, voor ze een luide gil uitslaat. Ze komt en hoe! Ze voelt het geil naar buiten spuiten en Karel kan een verraste uitroep niet onderdrukken. Al kronkelend laat ze het orgasme over zich heen komen en voor even sluit ze genietend haar ogen. Dan voelt ze hoe haar lijf tot rust komt en opent haar ogen weer.

" Meid, wat een ontploffing was dat " grijnst Karel.

" Ik weet niet wat me overkwam " hijgt de brunette en kijkt haar echtgenoot met grote ogen aan.

" Dat weet je best, schat " lacht Karel en kust de lippen van Natalie.

Het felle orgasme van Natalie heeft het vuur in Karel helemaal ontstoken. Hij wil niets liever dan Natalie te neuken. Hij spreidt de benen van Natalie en zet zijn lul tegen haar lipjes aan. Natalie kijkt hem aan, terwijl hij zijn lul diep in haar stoot. Ze kreunt het uit en als hij haar begint te nemen ziet hij de glimlach op haar gezicht ontstaan. Ja, ze heeft er net zoveel zin is als hijzelf en geeft zich helemaal aan hem over. Vol vuur en passie neukt hij Natalie. Regelmatig veranderen ze van standje, persen het genot uit elkaar. Het ene moment deint ze op zijn lul, het volgende moment neemt hij haar van opzij. Hij kan zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst zo van elkaar genoten hebben. Niet dat ze niet meer van elkaar genieten, maar dit is toch van een ander niveau. Het is net of hun seksleven dit nodig heeft. Hij trekt zich nog eenmaal uit Natalie terug, laat haar nu voor hem knielen. Op zijn hondjes neemt hij haar, terwijl hij haar nog steeds prachtige billen bewonderd. Hij pakt haar heupen eens stevig beet en geeft zich helemaal over aan het genot. Ze sleuren elkaar mee, stoken het vuurtje bij elkaar verder op. Hij grijpt haar tieten, trekt hard aan haar tepels en voelt hoe zijn orgasme zich aan het opbouwen is. Ook Natalie is niet ver van een volgend orgasme vandaan. Karel laat zich nu door Natalie leiden, probeert zijn orgasme uit te stellen om gelijk met haar klaar te komen. Het vergt de nodige inspanning, want de druk is zo hoog. Maar het lukt hem en als Natalie dan eindelijk ontploft, spuit ook hij zijn zaad in het exploderende kutje. Met moeite weten ze hun geschreeuw te beperken, want de kamers van Hilda en Twan grenzen aan de hunne. Hijgend blijven ze in elkaars armen liggen, tot Karel zich van haar losmaakt.

Na elk orgasme is er de drang om te plassen en dus staat hij op. De wc is aan het einde van de gang en gelukzalig laat hij zijn plas lopen. Opgelucht loopt hij terug naar de slaapkamer, maar blijft even aan de deur van Hilda's kamer staan. Natalie heeft dan wel een grote fantasie, maar dat wil niet zeggen dat ze misschien toch niet een keer gelijk heeft. Maar hij hoort niets en vervolgt zijn weg. Net als hij de slaapkamerdeur weer dicht wil doen, hoort hij hoe de deur van de kamer van Twan zich opent. Karel kan zijn nieuwsgierigheid niet in bedwang houden en wacht met de deur te sluiten. Gaat Twan naar de wc of heeft Natalie toch gelijk en gaat hij naar de kamer van Hilda? Geen van beiden blijkt waar te zijn, maar het maakt dat wat hij ziet niet minder verrassend. Het is Hilda die uit de kamer van Twan komt, gekleed in een niemendalletje, dat niets aan de verbeelding overlaat. Karel vergaapt zich aan het lichaam van Hilda, dat zijn sterkste dromen overtreft. Hij kijkt haar na, tot ze in haar eigen slaapkamer verdwijnt. Verdomme, Natalie heeft helemaal gelijk gehad. Dit is iets dat hij niet voor zich kan houden, dit moet Natalie weten.

En tien minuten later gaan Natalie en Karel dan naar de kamer van Hilda toe. Ze confronteren de blondine met wat Karel heeft gezien en ondanks dat Hilda alles probeert te ontkennen, komt ze er niet mee weg. Uiteindelijk vertelt Hilda wat er zich tussen haar en Twan afspeelt. En tussen Twan en Franziska. En als ze het had geweten had ze ook verteld over Twan en Chloë. Ze kan nu eenmaal niets voor haar zus geheim houden. Natalie reageert in eerste instantie verontwaardigd en het is Karel die haar tot kalmte maant. Als de eerste woede is verdwenen laat ze Hilda haar verhaal doen, luistert toe, zonder haar in de rede te vallen.

" Twan valt dus op oudere vrouwen? " vraagt Natalie, als Hilda haar verhaal tot een einde heeft gebracht.

" In ieder geval niet op jonge meiden. Die vindt hij kinderachtig en niet volwassen genoeg. En niet ervaren genoeg " geeft Hilda toe.

" Uiteindelijk zal Twan een vrouw vinden waar hij zich aan wil binden. Tot die tijd snoept hij van die vrouwen die hij meer dan aantrekkelijk vindt " zegt ze.

" En misschien vindt hij over een paar jaar wel een meisje van zijn eigen leeftijd dat hem in haar netten weet te vangen " stelt Natalie zichzelf meer gerust.

" Heb je een foto van Franziska? " vraagt Karel en Hilda haalt er een fotoboek bij, waar ook Franziska in staat.

" Hij heeft in ieder geval smaak " lacht Karel, die best onder de indruk is van de vriendin van zijn schoonzusje.

" Ik blijf vinden dat het niet kan " schudt Natalie haar hoofd.

" Dat Twan op oudere vrouwen valt, of dat hij het met je zusje doet? " vraagt Karel.

" Allebei staat me niet aan, maar dat met Hilda kan echt niet " antwoordt Natalie.

" Blaas je niet te hoog van de toren, Nat? Sinds je het idee hebt dat Twan en Hilda het met elkaar doen, ben je zo geil als wat. Je bent net klaargekomen op een manier die ik nog nooit bij je heb gezien " merkt Karel op.

" Is dat zo? " vraagt Hilda aan Natalie en als het gezicht van de brunette rood aanloopt is dat als antwoord genoeg.

" Je geilt op je eigen zoon, Nat? " zegt Hilda spottend.

" Nee, natuurlijk niet. Ik ... " begint Natalie haar verweer, maar dan valt ze stil. Ze kan ontkennen wat ze wil, maar haar lichaam zegt iets anders.

" Misschien ook wel. Als ik er aan denk dat jij en Twan het met elkaar doen, vraag ik me af hoe dat zou zijn. Twan en ik. Het is te gek voor woorden, maar mijn gedachten blijven erop terugkomen " geeft ze dan toe.

" Zou jij Twan willen neuken? " boort Hilda verder en na enige seconden knikt Natalie.

" Denk jij dat Twan dat zou willen? " vraagt Karel.

" Waarom niet? Natalie past helemaal in het plaatje van zijn droomvrouw. Beeldschoon, de goede leeftijd. Waarom niet? " antwoordt Hilda.

" Er is maar een manier om daar achter te komen " zegt Karel dan.

" Je moet hem verleiden, Nat. En ik heb misschien wel een plannetje " is Hilda het met hem eens.

De volgende ochtend zit Twan al met Hilda aan de ontbijttafel als zijn vader en moeder de eetkamer binnenstappen. De begroeting is hartelijk, maar Twan heeft meteen het idee dat er iets speelt. Hij heeft geen idee wat, maar hij heeft het gevoel dat er iets is dat zijn moeder bezighoudt. Als het echt belangrijk is zal ze er wel over beginnen denkt Twan bij zichzelf. Ook heeft hij het idee dat zijn vader hem af en toe spottend aankijkt, iets waar hij ook geen wijs uit kan worden. Maar al snel verdwijnen die gedachten naar de achtergrond. Hij is het wel gewend dat Hilda er 's ochtends opwindend uitziet in wat ze dan ook heeft aangetrokken, maar tot zijn verrassing ziet zijn moeder er deze ochtend niet minder opwindend uit. Elke keer wordt zijn oog weer getrokken naar de aanzet van haar tieten, die niet over het hoofd te zien zijn. Af en toe buigt ze zich iets voorover, om iets van de ontbijttafel te pakken en dan ziet hij wel meer dan alleen de aanzet tot haar tieten. Hij krijgt het er zelfs warm van! Nooit heeft hij zo over zijn moeder gedacht, maar nu hij regelmatig het bed deelt met Hilda en Franziska, lijkt het hek helemaal van de dam te zijn. Hij merkt dat zijn lul tot leven komt en hij probeert wanhopig aan iets anders te denken. Snel neemt hij een hap van zijn broodje en kijkt door het raam naar buiten. Nu vooral niet naar zijn moeder of Hilda kijken. Net op dat moment laat Hilda haar voet op de zijne rusten en begint aan een partij voetjevrijen. Ze weet hoe lekker hij dit vindt, maar dit is niet het moment! Hij maakt zich van haar los en neemt een slok van zijn thee. Hij merkt dat Hilda met haar voet alweer naar hem op zoek gaat en dus gaat hij verzitten en per ongeluk komt zijn voet op die van zijn moeder terecht. Deze duwt haar voet omhoog en begint ook al aan een partijtje voetjevrijen. Twan verslikt zich in zijn thee. Ze moet wel denken dat het de voet van papa is beseft Twan dan. Ja toch? Ze kijkt hem wel aan nu, met iets van spot in haar ogen. Nee, dit denkt hij alleen maar. Hij ziet nu dingen die er niet zijn. Gevolg is wel dat zijn lul fier overeind staat, iets wat nu juist niet de bedoeling is. Zijn blik dwaalt weer naar de tieten van zijn moeder toe en hij beseft dat hij moet maken dat hij van de tafel komt. Dit gaat helemaal de verkeerde kant op.

" Ik denk dat ik even onder de douche ga " verontschuldigt hij zich en hij heeft het gevoel dat zijn hoofd rood is aangelopen.

" Je bent net onder de douche geweest " lacht Hilda.

Twan reageert hier niet op en maakt dat hij bij de douche komt.

" Die ligt aan je voeten " vervolgt de blondine dan en Karel knikt.

" Hij kon zijn ogen niet van je tieten houden " zegt deze.

" Kom op, zus. Er achter aan " lacht Hilda.

Wil ze dit echt? Ja, Natalie beseft dat ze hem wil. Niet te geloven, maar ze wil de liefde bedrijven met haar eigen zoon! Ze duwt de stoel achteruit en loopt achter Twan aan, die inmiddels in de douche is verdwenen.

" Heb je er geen problemen mee, dat Natalie en Twan het met elkaar doen? " vraagt Hilda aan Karel.

" Nee, ik zie wat het met ons seksleven doet. Gisteravond was echt niet te geloven " antwoordt hij.

" En het biedt ook andere mogelijkheden " vervolgt hij en kijkt daarbij Hilda aan.

Deze trekt haar wenkbrauwen op, maar ze doet niets als Karel haar op zijn schoot trekt. Ze beantwoordt zijn kus en laat Karel ongestoord met haar tieten spelen. Ze heeft Karel altijd al een aantrekkelijke man gevonden en nu zich de kans aandient, wil ze deze ook aanpakken.

" Wat zijn je tieten mooi " mompelt Karel en hij drukt zijn lippen op het verleidelijke vlees. Hij neemt de harde tepels in zijn mond en begint verwoed te zuigen. Een fantasie van Karel wordt werkelijkheid. Hij weet nog steeds hoe erg hij onder de indruk was van de blondine, toen hij haar voor het eerst zag. Net zo knap als Natalie, maar op een andere manier. Een echte seksbom en nu gaat hij voor het eerst de liefde met haar bedrijven. Hij laat de ochtendjas van haar schouders glijden en daaronder is ze helemaal naakt. Vol ongeloof neemt hij haar lichaam in zich op. Wat een vrouw is ze toch en hij begrijpt Twan helemaal. Hier kun je geen weerstand aan bieden. Zijn hand gaat op onderzoek uit en verdwijnt tussen de benen van de blondine. Ze is al nat merkt hij en hij weet dat hem iets bijzonders te wachten staat vanochtend. Hilda trekt nu zijn shirt over zijn hoofd en zij begint aan haar onderzoek. Ze heeft er weinig tijd voor nodig en even later is hij al net zo naakt als de blondine. Hilda grijpt naar zijn lul en begint hem zachtjes af te trekken. Niet veel later staat zijn harde lul fier vooruit en hij ziet de bewonderende blikken van Hilda.

" Kan hij er mee door? " vraagt Karel en Hilda geeft knikkend antwoord.

" Hij mag er zeker zijn, Karel. Echt een mooie lul. Maar eerlijk is eerlijk, die van Twan is nog indrukwekkender " lacht Hilda.

Karel kan de steek onder water wel waarderen. Hij trekt de blonde Hilda op zich en deze laat zich op zijn pik zakken. Met een diepe zucht voelt ze de lul in haar kutje verdwijnen en dan begint ze te deinen.

Natalie aarzelt voor ze de badkamer binnenloopt. Het is toch wel heel wat, wat ze hier van plan is. Seks met haar eigen zoon. Maar de beslissing heeft ze nu eenmaal genomen en ze komt er niet op terug. Ze laat haar ochtendjas van haar schouders vallen en loopt naakt de badkamer binnen. Twan staat onder de douche, de cabine is gesloten. Ze ziet hem staan en ze ziet ook dat hij met zijn lul aan het spelen is. Denkt hij aan haar, terwijl hij aan zijn lul sjort? Ze laat haar vingers richting haar kutje gaan en al spelend met zichzelf kijkt ze een tijdje toe hoe Twan zich aftrekt. Het is een fantastische lul, Natalie kan niet anders zeggen. Ze wil deze in haar hand houden, hem in haar kutje voelen en dus maakt ze de laatste meters die haar van Twan scheiden.

Twan laat het water over hem heen stromen. Steeds weer ziet hij het beeld van Natalie voor zich, haar tieten die zo duidelijk te zien zijn in haar ochtendjas. Geilt hij nu zo erg op zijn eigen moeder, dat hij haar niet uit zijn gedachten kan krijgen? Zijn hand dwaalt naar zijn lul toe en hij begint zichzelf af te trekken. Ja dus, hij geilt op zijn moeder! Hij begint zich steeds sneller af te trekken, ziet het gezicht en de tieten van haar voor zich. Even probeert hij haar uit zijn gedachten te bannen en aan Hilda te denken, maar dat helpt misschien voor vijf seconden. Dan geeft hij zich maar gewonnen en trekt zich met haar in gedachten verder af. Hij merkt opeens hoe iemand achter hem in de douchecel komt staan en hij vindt dat Hilda wel erg veel risico neemt. Hij voelt de handen over zijn schouders gaan, lippen die zich op zijn huid drukken. Een hand neemt zijn lul over en begint hem zachtjes verder te verwennen.

" Hilda, wat als papa en mama ons betrappen? " vraagt Twan.

" Die hebben je al lang betrapt jongen " fluistert Natalie in zijn oor.

Van schrik maakt Twan zich van haar los en draait zich om. Zijn moeder staat nu voor hem, helemaal naakt. Hij kan zijn ogen nauwelijks van haar prachtige lijf losmaken. Die schitterende tieten, haar mooie benen en het verleidelijke kutje.

" Mama? Wat doe je? " zegt Twan.

" Hilda vertelde dat je op oudere vrouwen valt en aangezien ik tot die categorie behoor ... " reageert Natalie lachend.

" Maar je bent m'n moeder " zegt hij.

" Ja en Hilda je tante. En dat heeft je ook niet tegengehouden " countert Natalie.

" Dat is toch anders " probeert Twan, maar hij zegt het met weinig overtuiging.

" Ben ik niet mooi genoeg? " vraagt Natalie en ze maakt een langzame pirouette. Hij ziet haar verrukkelijke billen en kan een kreun niet onderdrukken.

" Nee, je bent beeldschoon " geeft Twan toe.

" Wat let je dan? Ik wil je en ik zie dat jij me ook wil " zegt ze en wijst op zijn keiharde lul.

Twan kijkt haar aan en stapt dan naar voren toe. Hij neemt haar in zijn armen en drukt zijn lippen vol op de zijne. Vol vuur beginnen ze elkaar te kussen.

Karel heeft inmiddels de tafel vrijgemaakt. Hilda ligt met gespreide benen op hem te wachten. Een stoot en hij dringt bij zijn schoonzusje naar binnen.

" Neuk me hard, Karel " hijgt ze van verrukking.

Karel doet niets liever. Hilda ontpopt zich tot een wilde furie deze ochtend, die alles van hem vergt. Hij begint haar te nemen, steeds sneller en sneller. Elke stoot is raak en Hilda gilt het uit van verrukking. Dit is wat ze wil, een lekkere harde beurt, die haar alle hoeken van de eetkamer laat zien. Karel stelt haar niet teleur. Zijn ballen knallen tegen haar billen aan en hij laat haar kutje in korte tijd in brand staan. Ze voelt hoe zijn pik diep in haar verdwijnt, voelt gelijktijdig de druk toenemen. Ze dreigt te komen, nu al en er is niets dat ze er tegen kan doen. Ze geeft zich dan ook over aan het genot en komt fel op de stotende lul van Karel klaar. Een brede grijns verschijnt er op zijn gezicht. Hij weet haar te raken en dat is precies wat hij wil. En hij wil nog veel meer. Hij trekt zich uit Hilda terug, ziet hoe het geil van de blondine uit haar kutje stroomt. Hij draait haar om en geeft een paar ferme tikken op haar billen.

" Je geilt op mijn billen, Karel. Je wil ze bezitten, of niet? " hijgt Hilda van verrukking.

" Ja, ik wil je kontje naaien " kreunt Karel, terwijl zijn handen haar billen masseren.

Zijn vinger vindt haar bruine sterretje en verdwijnt naar binnen. Hilda kreunt het uit, dit voelt heerlijk aan. Ze wordt niet vaak anaal genomen, maar deze ochtend wil ze zich eens helemaal laten gaan.

" Naai mijn kontje dan, Karel. Wat let je? " kreunt ze.

Karel kan het nauwelijks geloven, maar Hilda biedt hem echt haar kontje aan. Deze kans gaat hij met beide handen aangrijpen. Hij zorgt ervoor dat haar sterretje goed nat is, voor hij zijn lul tegen haar reet aanzet. Voorzichtig duwt hij zijn lul dan in het nauwe reetje van Hilda. Deze kreunt het uit, als ze de lul van Karel in haar kontje voelt binnendringen. Steeds iets meer dringt hij naar binnen, tot de weerstand verdwijnt en hij doorstoot. Hilda slaat een gilletje en begint verwoed met haar klitje te spelen. Rustig begint hij haar nu te nemen, steeds iets verder in haar kontje doordringend. Hilda kreunt het nu uit van genot en moedigt Karel verder aan. Hij gooit zijn tempo omhoog en houdt nu echt geen rekening meer met Hilda. Maar deze geniet alleen maar en geeft zich helemaal aan Karel over. Karel sluit zijn ogen, genietend van het kontje van Hilda. De druk op zijn lul is enorm. Ze draait met haar heupen, laat haar spieren op zijn lul inwerken. Karel weet dat hij dit niet kan volhouden, maar tot die tijd wil hij ten volle genieten. Hij opent zijn ogen weer, wil zien hoe zijn lul tussen haar billen verdwijnt. Zijn ademhaling versnelt en dan komt het moment dat hij zich niet langer kan inhouden.

" Ik kom, Hilda " kreunt hij het uit.

" Schiet me vol met je zaad, schat " hijgt Hilda en dat is ook precies wat Karel doet. Hij kan ook niet anders, die tijd krijgt hij niet. Zijn zaad spuit gewoon wild naar buiten toe en verdwijnt diep in de darmen van zijn schoonzusje. Deze schuurt wild langs haar klitje heen en als Karel zijn lul uit haar kontje haalt, komt de blondine wild klaar op haar eigen vingers. Vol bewondering kijkt Karel hoe de blondine spuitend haar hoogtepunt beleeft en hijgend op de tafel blijft liggen. Helemaal voldaan is ze, net als Karel zelf trouwens. Hijgend kust ze Karel op de lippen en sluit dan voor even haar ogen.

Natalie heeft geen idee wat er zich in de keuken afspeelt. Zij denkt maar een ding. Mijn zoon likt mijn kutje. Mijn eigen zoon! En hij doet dit op een manier die ze niet voor mogelijk heeft gehouden. Wat een talent is het! Ze staat te shaken op haar benen. Ze steunt tegen de celwand, heeft alle moeite om op de been te blijven. De tong van Twan blijft haar maar verkennen, elk hoekje valt aan hem ten prooi. En dan begint hij ook nog met haar clitoris te spelen.

" Ga door, Twan. Het voelt zo heerlijk aan " hijgt Natalie.

Twan doet zelfs nog meer. Vingers worden in de strijd geworpen en verdwijnen diep in haar. De spanning wordt verder opgebouwd, tot er geen weg terug is voor de brunette. Vol valt hij haar klit nu aan en een gil komt er over de lippen van Natalie. Ze komt en hoe! Schokgolven teisteren haar lijf, geil spat wild in het rond. Ze gaat door haar knieën heen, maar Twan houdt haar op de been. Met een vertrokken gezicht kijkt ze hem aan, ziet de lach op zijn gezicht. Dit was heerlijk, maar ze wil meer. Ze grijpt zijn lul, gaat door haar benen. De prachtige lul valt ten prooi aan haar lippen en ze begint hem te pijpen. Diep neemt ze hem in haar mond en hij begint al snel te kreunen. Zijn heupen stoten lichtjes naar voren en al snel wordt ze min of meer in haar mond geneukt. Ze ziet hoe hij vecht tegen zijn orgasme, een reden voor Natalie om er nog een schepje bovenop te doen. Ze wil zijn zaad proeven, zo snel mogelijk. Ze knijpt in zijn grote ballen en duwt hem over de rand heen.

" Mama, ik kom " kreunt hij luid en dan is de eerste straal zaad al door. Wanhopig probeert ze al het geil te verwerken, maar dit is onbegonnen werk. Ze laat hem aan haar mond ontglippen en de rest van al dat heerlijke geil spuit hij in haar gezicht en over haar tieten heen.

Vol ongeloof kijkt hij zijn moeder aan, die onder het zaad zit. Zo'n geil gezicht en eentje die hij nooit voor mogelijk heeft gehouden. Ze komt overeind en laat haar gezicht schoonspoelen door de stralen van de douchekop. Vol bewondering kijkt hij naar haar, ziet de glimlach rond haar lippen. Ze beginnen elkaar opnieuw te kussen, rustig geilen ze elkaar opnieuw op. Er is weinig voor nodig om hem weer hard te krijgen en ook bij Natalie stromen de sappen alweer rijkelijk. Veel meer dan wat gekus en gestreel is er niet voor nodig. Ze zijn weer klaar voor de volgende ronde. En deze keer zal hij zijn moeder gaan neuken. Niet te geloven gewoon, maar hij kan niet wachten. Natalie leunt verleidelijk tegen de celwand aan, haar benen ietwat gespreid. Ja, ze biedt zich echt aan hem aan. Twan wil haar, niets liever dan dat, maar wel op zijn manier. Hij trekt haar overeind en tilt haar op zijn harde lul. Natalie slaakt een verrast gilletje, maar voelt dan hoe zijn lul in haar kutje verdwijnt. Hij loopt met haar naar de andere kant van de douchecel, laat haar daar tegen de wand leunen. Hij begint haar nu echt te neuken en Natalie schreeuwt het uit van genot. Heerlijk zo als hij haar neemt! Haar eigen zoon, die haar zo lekker weet te neuken. Elke stoot verdwijnt diep in haar kutje en voor ze er erg in heeft staat ze weer in vuur en vlam. Nee, niet nu al! Maar ze voelt hoe ze een paar tellen later ontploft en voor de tweede keer zich helemaal laat gaan. Onverstoorbaar blijft Twan haar met zijn prachtige lul naaien. Onvermoeibaar gaat hij door en de eerdere explosie lijkt hem de mogelijkheid te geven om nu lekker lang door gaan. Eindelijk maakt hij zich van haar los, maar deze kaar draait hij haar om. Hij masseert haar billen en allerlei sensaties ontstaan er bij Natalie, als ze zijn vinger langs haar sterretje voelt gaan. Hij gaat me toch niet anaal nemen? Maar nee, hij richt zich weer op haar kutje, waar drie vingers heen en weer gaan. Dan zet hij zijn lul tegen haar aan en van achteren stoot hij naar binnen. Het is het begin van een wilde race, een eindsprint als het ware. Het ene moment pakt hij haar heupen stevig beet, het volgende moment omvatten ze haar tieten. Ze merkt dat hij het nu toch moeilijker begint te krijgen en dat een orgasme op de loer ligt. Nog een paar stoten en dan kondigt hij zijn orgasme aan. Even denkt ze dat hij haar kutje volspuit, maar hij trekt zich nog net op tijd terug. Zijn zaad spuit over haar billen en onderrug heen en als niet veel later komt Natalie op haar eigen vingers nog eens klaar. Hijgend liggen ze even later in elkaars armen. Beiden kunnen ze niet geloven wat ze net hebben meegemaakt. Episch is de beste omschrijving die bij Natalie naar boven komt.

Aan alle goede dingen komt een eind en dus stappen ze even later onder de douche vandaan. Ze drogen zich af en en trekken hun kleren aan. Hilary en Karel zitten onschuldig in de woonkamer, maar Natalie ziet aan Karel dat ook hij niets tekort gekomen is.

Wie weet wat er zou zijn gebeurd, als Natalie en Karel niet naar Londen zouden zijn gegaan. Waar zou dit op uitgelopen zijn? Maar het blijft bij deze ene keer, ook als 1992 aanbreekt. Natalie en Karel zitten weer aan de andere kant van de wereld. Gelukkig zijn daar Hilda en Chloë nog, om over Franziska maar niet te spreken. En vlak voor nieuwjaar valt ook Anke onder het groepje waarmee Twan seks bedrijft. De professor blijkt in bed al net zo wild te zijn als de rest. Toch kan Twan niet wachten om zijn moeder weer te zien en als hij zijn studie tot een einde heeft gebracht, gaat hij zeker die kant op. Als hij echt zijn best doet kan hij misschien tussentijds terug naar huis gaan. Maar dan spreken we over einde 1992. De toekomst zal het leren. Wat Twan niet weet is dat zijn seksleven dan weer op zijn kop zal worden gezet. Thuis wacht er iemand op hem, waar hij nooit rekening mee heeft gehouden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tante, Vader, Zoon, Zwanger, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Een Fantasie Die ...Door: Paco
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Behaard, Kut, Kutje, Neef, Pijpen, Slipje, Spuiten, Tante, Tieten,
"al zolang ik me herinner fantaseer ik over oudere vrouwen, ik weet niet wat het is maar ze hebben altijd meer aantrekkingskracht op mij gehad dan meisjes van mijn leeftijd of jongere meiden zo had ik dan ook veel aandacht voor een tante van ..."
27-04
8.8
Jij Doet Er ... - 2Door: Steven D
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Schaamhaar, Vingeren, Zoon,
"Ik werd wakker van de ochtendzon die de slaapkamer binnen scheen. De vogels floten. Ik draaide me om en genoot van de zachtheid van de lakens rondom mijn naakte lichaam. Dan plots daagde het me dat ik niet in mijn eigen bed lag. Geschrokken opende ik..."
27-04
9.5
Thuisverpleging - 2Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa, Vader, Kleindochter, Kleindochter, Dochter, Beffen, Pijpen, Slikken, Sperma, Neuken, Klaarkomen,
"Het feit dat mijn kleindochter zich zelf met een dildo had ontmaagd prikkelde haast gelijk mijn gedachten. Dus jij hebt een dildo Of heb jij toen een dildo van een vriendin of zo geleend Vroeg ik aan mijn kleindochter wiens wangen ineens vele rod..."
27-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 6Door: Patrick57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"En jazeker, mijn nymfomaantje vergat me inderdaad niet. Ik kom bij mijn lieve Ilse nog steeds uitstekend aan mijn trekken ook al weet ik dat Ilse en Rick ook bepaald niet stilliggen. Twee keer in de week heeft Rick de eerste schooluren vrij ..."
26-04
9.1
Tante Nina - 2Door: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Tante, Tiener, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" In Zusjes in het hooggebergte is de olijke tiener Niels ontmaagd tijdens zijn eerste wandelvakantie. In het vervolg Tante Nina , maakten we kennis met zijn klasgenootje Maaike en Tante Nina. Als die tegelijkertijd komen logeren wordt Niels onde..."
26-04
9.4
Thuisverpleging - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleindochter, Opa,
"Met een bezorgde blik keek mijn kleindochter naar mij wanneer ik me wat hogerop legde in mijn ziekenhuisbed. Je hoeft je echt geen zorgen te maken liefje alles is nu in orde. Zei ik tegen haar wanneer ze mijn hand vastnam. Zachtjes werd e..."
25-04
9.0
Ik Sta Bij ... - 3Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Slaaf, Zus,
"Ik hoefde helemaal niet lang na te denken over de vraag van Laura wanneer Amber, Ellen en Saartje met pretoogjes naar mij keken. Geef mij dan maar de druppeltjes van de Spaanse vlieg enjoy maar. Waarop Amber mijn glas met cava van mij af nam en Ell..."
25-04
9.5
Het Voordeel Van KatoenDoor: Maxime
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Kinky,
" We hebben samen besloten om onze sexuele ervaringen en fantasie n met jullie te delen. We geven jullie graag een inkijkje in ons samengesteld gezin. Hoe wij als vrijdenkende ouders denken over sexuele opvoeding en hoe wij onze kinderen daar wegwij..."
25-04
9.1
AbigailDoor: Kybalion
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter,
" Waar is ze vroeg hij, terwijl zijn handpalm ongeduldig rondjes draaide boven zijn dampende theeglas. Caro knikte richting het plafond en zuchtte nauwelijks hoorbaar. Boven. Ze streek met haar handen langs haar slapen en hield haar hoofd ..."
25-04
8.4
Een Leuke VerrassingDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Met een nieuwsgierige blik keek ik naar mijn zus wanneer ik haar had gevraagd waar we nu in feiten naar toe reden. We zijn er bijna. Zei Fleur met fonkelende ogen en zelf keek ik nu naarstig rond. Gelijk begon mijn hart sneller te bonzen ..."
24-04
8.9
Jij Doet Er ... - 1Door: Steven D
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Betrapt, Moeder, Neuken, Ouderen, Pijpen, Zoon,
" Jij doet er ten minste nog wat mee Ik schrok van mijn moeders opmerking. Recht voor de raap, zo was ze altijd al geweest. Maar haar openheid bij dit onderwerp verbaasde me toch. Mam zette zich naast me op de sofa, en zuchtte een..."
24-04
9.3
Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.7
Klik hier voor meer...