62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Een vrouw met ervaring die helemaal wild wordt van een jongere minnaar! Deze cougars zijn nog lang niet op hun retour en laten de jonkies nog alle hoeken van de kamer zien! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Cougar sexverhalen. In deze categorie staan 115 erotische verhalen.
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 44Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Billen, Cougar, Kut, Kutje,
"Vanavond hebben Nelleke en ik een rustig avondje, wij liggen lepeltje lepeltje in onze slaapkamer naar een programma op TV te kijken. De telefoon rinkelt en als ik kijk zie ik dat het Mary is, de eigenaresse van een B in het buitenland waar wij een..."
04-04-24
9.2
Mijn Lieve Overbuurvrouw AnitaDoor: Dhr B.
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurman, Buurvrouw, Cougar, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Kut, Kutje, Milf, Mollig, Oma, Slaapkamer,
"Ik was 25 jaar toen ik, in het voorjaar van 2001, besloot om het ouderlijk huis te gaan verlaten om op mijn zelf te gaan wonen in een nieuwbouw 3 kamer appartement op de 1e etage van een appartementencomplex van Stichting Woningbouw Nootdorp. In n ..."
04-02-24
7.5
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 25Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Romantiek,
"Toch nog maar snel even onder de douche gaan staan om het geil en het zweet af te spoelen. Toen wij aangekleed waren gingen we naar beneden om in de lounge plaats te nemen. Terwijl wij daar zaten ging de bel en hoorden wij Mary in de gang opgetogen p..."
31-07-23
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 23Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Neuken,
"Toen ik terug bij de fietsen aankwam keek Nelleke mij vragend aan Nou dat duurde even om dat natte doekje af te geven . Ik lachte en zei dat vertel ik je onderweg wel . Wij vertrokken met onze fiets voor een ritje van een 80 tal kilometer met tuss..."
18-07-23
9.0
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 22Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Vingeren,
"Na onze uitspatting met Steffie bleef het gelukkig even rustig. Ik kwam haar nog wel eens tegen in de garage maar altijd was Sven er bij dus moesten wij het rustig houden. Els hadden wij nog een paar keer bij Fred gezien en ik was ook een keer op bez..."
16-07-23
9.4
Nymfomane Stella - 8Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Latex, Nymfomanie, Strapon,
"Nu het zogenaamde neefje Freek van Sander huiswaarts gekeerd was was het stil in huis. Ooit had Sander iets gehad met zijn moeder, zijn schoonzuster waardoor hij eigenlijk de biologische vader was van Freek. Sander zat in een dip,..."
29-05-23
8.8
Nymfomane Stella - 4Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buttplug, Cougar, Nymfomanie, Plas, Plassen,
"Na een paar heerlijk geile ervaringen kon Sander niet genoeg krijgen van Stella, de echtgenote van zijn van ex collega Mark die haar door zijn impotentie had aangezet haar seksuele pleziertjes bij de alleenstaande Sander te zoeken. Vandaag w..."
23-05-23
8.8
Nymfomane Stella - 3Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cougar, Klysma, Nymfomanie,
"Na het etentje waarbij Mark openhartig had verteld dat hij op de hoogte was van de seksuele relatie die Stella met Sander had besefte Sander dat hij zich geen zorgen meer hoefde te maken dat Mark hun zou betrappen op de relatie die puur op seks en lu..."
22-05-23
9.0
Nymfomane Stella - 2Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cougar, Nymfomanie, Vreemdgaan,
"Nadat Sander een middag met de overspelige Stella had doorgebracht werd het duidelijk dat het niet bij een nmalige ontmoeting zou blijven. Omdat de geilneef ook niet meer n van de jongsten was moest hij wel zijn libido op peil houden en ..."
21-05-23
9.2
Nymfomane Stella - 1Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Nymfomanie, Vreemdgaan,
"De volgende verhalenreeks berust geheel op fictie waarbij ik mijn ruime fantasie de vrije loop heb gelaten en bestaat uit een aantal delen waarvan deel 1 vrij soft is, waarna de gebeurtenissen steeds extremer worden. Sander was nu zo n 2 jaa..."
20-05-23
9.0
Op Stap Met Ilona - 2Door: Amandadg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Milf,
" Dit deel, en de volgende worden geschreven uit het perspectief van mijn man Harald Tijdens mijn pauze om 3 30 zie ik dat ik een paar foto s gekregen heb van Amanda. Omdat ze met Ilona op stap is, probeer ik zo veilig mogelijk de..."
05-10-22
9.0
Op Stap Met Ilona - 1Door: Amandadg
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cougar, Milf,
"Bijna elke dag heb ik wel gezellig appcontact met Ilona, ze lijkt zoals veel jonge mensen in haar telefoon te leven, want ze blijkt altijd wel online te zijn. Voor mij is dat vrij nieuw, ik gebruik dat allemaal wel, maar niet zo intens als de afg..."
04-10-22
8.8
De Volgende Stap - 2Door: Amandadg
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Cuckold, Cuckolding, Date, Dating, Milf, Plagen,
"De afgelopen 3 weken heb ik mijn man steeds vaker wat opgewonden door een foto, of een spannend appje. Maar omdat de kinderen thuis zijn, blijft het daar vaak bij, iets wat het resultaat steeds beter zal maken. Ook tot mijn genoegen, want kom..."
23-09-22
8.8
De Volgende Stap - 1Door: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf, Plagen,
"Ondertussen zijn we een half jaartje verder. Met enige regelmaat zie ik kans om een keer naar Adam te vluchten omdat er wat extra spanningen thuis onstaan. Ik heb hem onlangs een keer betrapt in zijn kantoortje, terwijl hij zich aan het a..."
18-09-22
8.8
Heerlijke Date - 3Door: Amandadg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Bull, Cougar, Date, Dating, Milf,
"Met veel opwinding en voorpret rijdt ik woensdag naar huis, een korte dag en ik moet langs het postkantoor voor de bestelde pakketjes. Thuis ligt mijn man nog op bed, hij heeft nachtdiensten. Ik open de pakjes en geniet van de mooie..."
15-09-22
8.7
Heerlijke Date - 2Door: Amandadg
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf,
"Regelmatig stuur ik appjes over en weer naar mijn nieuwe vriendje online. Tegelijk spelen we nog steeds regelmatig een online game, maar de appjes worden vaker expliciter Het is een druilerige woendagmiddag, als ik op kantoor aan het wer..."
12-09-22
9.3
Heerlijke Date - 1Door: Amandadg
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf,
"Sinds een maandje of twee heb ik een affaire Het gaat al een langere tijd niet zo lekker tussen mijn man en mij, we zijn elkaar een beetje zat zo nu en dan 22 jaar huwelijk, eerste serieuze relatie en vrij snel getrouwd doet dat soms...."
09-09-22
8.8
Hotel Date Met Een CougarDoor: Stephan Schrijft
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Date, Dating, Hotel, Pijpen, Rimmen, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Net zoals iedere twintigjarige zat ook ik op Tinder, de welbekende dating vleeskeuring app. Mijn interesse in ervaren cq oudere dames was groot dus mijn leeftijdsgrens ging van 20 tot 55 jaar. Hoewel de hoeveelheid oudere dames niet erg groot was, ..."
03-07-22
9.0
Mijn Eerste Ervaring Als Cougar - 3: Op DateDoor: Samantha
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Biseksueel, Cougar, Date, Dating, Pashokje, Vingeren,
"Het was al een poosje geleden dat ik nog een echt afspraakje had, dus ik moet bekennen dat ik wel een beetje zenuwachtig was. Wat ga ik aandoen, was de eerste vraag die door mijn hoofd flitste. Met een LBD little black dress sla je de bal nooit m..."
14-06-22
8.8
Mijn Eerste Ervaring Als Cougar - 2: 'the Naked C...Door: Samantha
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Sexting, Slagroom,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, kon ik amper wachten om mijn gsm te checken. Geen bericht van Jarek, mompelde ik licht teleurgesteld. Ik draaide mij op mijn andere zij en scrolde door de nieuwe posts. E n daarvan was een korte video die de P..."
02-06-22
9.2
Mijn Eerste Ervaring Als Cougar - 1: Zeg Maar 'ja...Door: Samantha
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Cougar,
"Die ochtend werd ik heerlijk uitgeslapen wakker. Aan de hand van het binnenvallende licht en de geluiden op straat vermoedde ik dat de dag voor de meeste mensen al volop aan de gang was. Ik had mezelf daarentegen een vrije dag gegund. Gewoon, omdat h..."
29-05-22
8.7
Onverwacht - 2Door: Corretje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Cougar, Moeder, Neuken, Trio, Zoon,
"Na de heerlijke avond met mijn moeder, waren we heerlijk in elkaars armen in slaap gevallen. Toen ik s morgens langzaam mijn ogen opende, keek ik naast me maar het bed was leeg, ik kwam snel tot de ontdekking dat mijn moeder er al uit was, want ik ho..."
05-01-22
8.9
Onverwacht - 1Door: Corretje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Moeder, Zoon,
"Laat ik beginnen met me voor te stellen, ik ben Cor een man van 26 vrijgezel, woon op mezelf in het westen van het land. Het verhaal begint als ik op een dag huilend mijn moeder aan de telefoon krijg, ik vraag natuurlijk meteen wat er aan de..."
02-01-22
9.1
Nieuwe Energie (v)Door: Amandadg
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Jong En Oud, Milf, Oudere Vrouwen, Slet, Sletje,
"Ik was al een paar maanden aan het daten met een jonge man, die ik op zo n app had ontmoet. Hij woonde redelijk in de buurt, en al na een paar dates voelde ik de klik tussen ons. Hij is superlief, attent en geduldig, in tegenstelling tot een ..."
12-12-21
8.8
Cougar TinaDoor: Spoon
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf,
"Ik denk dat ik net een maand geleden 18 was geworden toen ik werd uitgenodigd voor de 18e verjaardag van een goede vriend van mij. Hij woonde net buiten de stad, ik denk op zo een 40 minuten fietsen vanaf mijn huis. Het feest werd op een zaterdagavon..."
10-08-21
8.3
De Oudere Vrouw - 6Door: MCO
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Cougar,
"En daar sta ik weer ongeduldig te wachten op het papierwerk voor deze vracht. Maar deze keer nog een stuk ongeduldiger want ik wil zo graag terug richting mijn vrachtwagen om de appjes te checken die ik net binnen kreeg. Zullen ze e..."
02-08-21
9.3
De Oudere Vrouw - 5Door: MCO
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cougar,
"En dan gaat de wekker alweer Een beetje agressief duw ik hem uit en ga dan rechtop in bed zitten nadat ik de verlichting heb aangezet. Meteen moet ik een beetje lachen, en ondanks het korte nachtje voel ik me eigenlijk best wel pri..."
25-07-21
9.1
De Oudere Vrouw - 4Door: MCO
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar,
" en hopelijk tot snel appt ze mij. Ik lees dit stukje denk ik nog een keer of tien voordat ik pas reageer, en eigenlijk moet ik helemaal niet meer reageren want dit word zo wel een ontzettend kort nachtje besef ik mij. Maar deze vr..."
24-07-21
8.9
De Oudere Vrouw - 3Door: MCO
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cougar,
"En daar lig ik dan in bed starend naar een appje van een vrouw die gewoon 25 jaar ouder is dan mij. Ik ben niet snel de persoon die warme gevoelens krijgt bij een ander dus laat staan die warme gevoelens krijgt voor een vrouw die wat betreft..."
21-07-21
8.8
Milf Trekt Me Af In ZwembadDoor: Belgiumstudent
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Cougar, Milf, Pijpen, Tiener, Zwembad,
"Hey iedereen, Dit verhaal is fictief maar is altijd een fantasie geweest van toen ik nog iets jonger was. Mijn naam is Maxime en ben 20 jaar maar we zullen stellen dat dit verhaal zich 3 jaar geleden afspeelde. Al toen ik een klein..."
05-03-21
8.9
Cougar En Kitten - 3Door: Anja
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar,
" Mijn naam is Anja, ben 35 jaar, woon in een zwaar gereformeerd dorp, mijn man en ik leven gescheiden, voor de buitenwereld zijn we echter nog steeds een keurig getrouwd gezin, met een knappe dochter van bijna 19 en een zoon van 17, bijna 18. Dit i..."
30-12-20
9.2
Bezoek Van De Nieuwe BurenDoor: Stier184
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Cougar, Trio,
"Ik bewoon al jaren een keurige vierkamerflat in een grote stad in het midden van het land. Sylvia Hoogland is mijn naam en ik ben bijna vijftig. Ik werk als accountant bij een klein maar exclusief kantoor en ben sinds enkele jaren gescheiden. Ondanks..."
28-12-20
9.0
De Oudere Vrouw - 2Door: MCO
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Cougar,
"En daar sta ik dan met mijn telefoon in de hand klaar om haar te apppen dat ik zaterdag wel langskom voor haar badkamermeubeltjes op te hangen en dan lekker bij haar te eten. Al zou ik trouwens plannen gehad hebben voor de zaterdag had ik ze..."
03-12-20
9.0
De Oudere Vrouw - 1Door: MCO
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Cougar,
"Het was weer eens zo n heerlijke druilerig dag in September. Al vanaf het moment dat ik op stond vielen de regendruppels al uit de grauwe grijze bewolking aan de hemel. Pas sinds een jaar of twee ben ik nu werkzaam als vrachtwagench..."
30-11-20
9.0
Tante Donna WebcamsexDoor: Spoon
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cougar, Milf, Tante, Webcam,
"Ik ben een vrijgezelle jongeman van 30 en regelmatig geef ik mijn geld uit aan sex afspraakjes of webcamsex omdat ik dit echt geil vind.Nu maak ik normaal gesproken niet van die hele bijzondere dingen mee tot ik afgelopen zomer mijn tante zag op een ..."
27-11-20
9.1
Verliefd Op Het Vriendje Van Mijn Zoon - 4: SlotDoor: Stier184
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Milf, Moeder, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Zoon,
"In het huisje dat ik van een vriendin zo nu en dan mag gebruiken voor mijn affaire met Nico, het vriendje van mijn jongste zoon, Rick, lig ik naakt op het vloerkleed voor de open haard. Nico ligt tussen mijn gespreide benen en beft me hartstochtelijk..."
09-11-20
9.3
Verliefd Op Het Vriendje Van Mijn Zoon - 3Door: Stier184
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan,
"We zijn inmiddels een paar weken verder en mijn relatie met Nico, het vriendje van mijn jongste zoon, is nog in volle gang. Om de paar dagen zien we elkaar en neuken als de spreekwoordelijke konijnen. Nadat we een keer bijna betrapt zijn door Rick, m..."
04-11-20
9.2
Verliefd Op Het Vriendje Van Mijn Zoon - 2Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Moeder, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Zoon,
"De volgende dag bel ik Nico op zijn mobiel. Hij neemt zo snel op dat ik hem er van verdenk dat hij er al die tijd mee in zijn hand heeft gelopen. Hoi met Evelien, zeg ik. Aan zijn ademhaling hoor ik hoe opgewonden hij is. Ik hoop ..."
30-10-20
9.1
Sauna VervolgDoor: ScanFreak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Doggystyle, Pijpen, Sauna, Vreemdgaan,
"En zo kreeg mijn sauna bezoek aan Sauna Y van een jaar of vijfentwintig geleden toch nog een onverwacht vervolg. Midden dit jaar kreeg ik in een oude mailbox, die ik eigenlijk al jaren niet meer gebruik maar uit eigenwijsheid nog actief ho..."
21-10-20
8.9
Peter Met Juffrouw VeraDoor: Jenny
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Fetisj, Juf,
"Peter was een hitsige jongen van zestien die op school altijd zoveel vieze geile praatjes had dat iedereen al gauw genoeg van hem had. Hij was altijd slordig gekleed in een versleten vaalblauw spijkerpak en droeg afgetrapte sneakers die er armoedig u..."
06-10-20
7.9
Gigolo Ben: Sunny BoyDoor: Dam
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Cougar, Creampie, Gigolo, Milf, Zwanger,
"Ze weet dat ze hier niet naar links mag en toch doet ze het elke keer. Het is kwestie van tijd voordat ze een bekeuring krijgt. Ze blokkeert ook de halve weg door hier stil te gaan staan. Maar ja, Laura, mijn adoptiemoeder is eigenzinnig. Dat vind ik..."
01-07-20
9.3
Gigolo Ben: CunnilingusDoor: Dam
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Cougar, Gangbang, Gigolo, Milf,
"Het is lekker weer buiten. Door het raam van klaslokaal zie ik mensen buiten fietsen en wandelen. Terwijl de docent iets bazelt over de ruimtelijke ordening van moleculen en links of rechtsdraaiende melkzuren in dit laatste uur voordat het weekend b..."
29-06-20
9.3
Avond Uurtjes Met Dick - 2Door: Stag And Hotwife
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Gluren, Milf, Trio,
" Avonduurtjes met Dick deel 2 Omdat dit het 2e deel van de eerste avond is is het voorspel al gespeeld vandaar dat het wellicht wat snel gaat als u deel 1 nog niet hebt gelezen, doe dat dus maar eerst even, dit verhaal wacht ..."
19-06-20
9.4
Jeannette En LouanneDoor: Jenny
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Clitje, Cougar, Dildo, Dochter, Klitje, Lesbienne, Likken, Moeder, Plas, Plassen,
"De lieve Jeannette zat in de huiskamer haar huiswerk te maken omdat ze de volgende morgen een zwaar proefwerk zou krijgen. Even rekte de zestienjarige brunette zich uit, wreef over haar platte borsten en zwaaide haar lange dikke haar in het rond om w..."
16-06-20
7.9
Gedonder In De Buurt Met OmaDoor: Stier184
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Groepsex, Lesbienne, Met Familie, Milf, Oma,
"Hoewel ik altijd probeer om keurig en respectabel over te komen, ben ik eigenlijk een hete en geile hoer. Zo dat is er uit. Ik kick op seks met jonge mannen en smul altijd van hun jonge, frisse piemels. Toch is er altijd een baas boven baa..."
22-05-20
8.8
Koningin VoetbalDoor: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Koningin, Milf, Pijpen, Voetbal,
"Mijn band met het voetbal was niet groot. Soms keek ik wel eens met mijn zoon mee naar een wedstrijd of wierp ik een blik op Studio Sport. Niet zo zeer vanwege het voetbal, maar meer om de voetballers. God, wat hebben die knullen lekkere benen en dan..."
21-05-20
8.2
Voor De MooisteDoor: Stier184
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Naderhand denk ik dat het de zon moet zijn geweest. De zon die onder de wolkeloze hemel van het eiland alles in sprookjesachtige gloed zette, alsof de goden voor n keer bereid waren om de sterfelijken de illusie te geven dat het leven oneindig was..."
20-04-20
8.7
Vakantie In Spanje - 2Door: Stag And Hotwife
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Cougar, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Openbaar, Spanje, Vakantie, Vingeren,
" Weer samen op strandvakantie, zonder onze kinderen. In dit deel is het eerste fysieke contact met haar vakantieliefde. Dit verhaal is anders dan mijn eerdere verhalen voor een groot gedeelte verzonnen. Als we onze villa b..."
18-04-20
9.3
De Rijpe Damesclub - 11Door: Stier184
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Extreme, Femdom, Milf,
"Na mijn avonturen in Schotland waar ik compleet met kilt genomen was door lady Sobhain, had ik een rustige week op de club. Linda was de hele tijd weg en ik had wat kleine routineklusjes met de leden van de rijpe damesclub. Het gewone op en neer werk..."
15-04-20
8.9
De Rijpe Damesclub - 10Door: Stier184
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Na mijn avonturen met Aiko de Geisha was Linda opvallend lief en aanhalig tegen me. Ik klaagde niet en neukte haar diverse keren die nacht. Na een uitputtende sessie viel ik in een diepe slaap, terwijl Linda zich tegen me aan nestelde. Ik wer..."
07-04-20
9.0
De Rijpe Damesclub - 9Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Na de female gangbang met zes vrouwen kreeg ik van Linda een weekje vrij. Ze was zelf niet aanwezig dus verveelde ik me stierlijk. Corrie, een van haar secretaresses dronk koffie met me en ik probeerde haar voorzichtig uit te horen over onze bazin. ..."
06-04-20
8.8
De Rijpe Damesclub - 8Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Aan de ontbijttafel had ik al een voorgevoel dat het wel eens een drukke dag kon worden. De telefoon van Linda ging veelvuldig en regelmatig verliet ze de tafel om het gesprek in een ander vertrek voort te zetten. Ik hoopte op nog een snelle beurt vo..."
27-03-20
8.2
De Rijpe Damesclub - 7Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Na mijn avonturen met Fiona met sex en public was ik Linda een paar dagen kwijt. Volgens haar secretaresse verbleef ze in Parijs, maar met wie wilde ze niet zeggen. Ik was uiteraard stinkend jaloers en lag in het grote bed mijn woede te verbijten. B..."
25-03-20
9.0
De Rijpe Damesclub - 6Door: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Na mijn huwelijk en echtscheiding van Honeymoon Reynolds gaf Linda me weinig tijd om tot mezelf te komen. Ik ontspande door een paar keer lekker met haar te neuken, maar daarna deed ze weer erg gehaast. Nauwelijks waren we klaargekomem of ze had ..."
24-03-20
9.0
De Rijpe Damesclub - 5Door: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Na mijn avontuur met de barones in Limburg bracht ik een paar dagen met Linda Boogschutter door in Nice. Daar nam ze me mee naar het casino en enige dure restaurants. Mijn in de club verdiende geld verloor ik aan de roulettetafel en geheel berooid vo..."
22-03-20
9.0
De Rijpe Damesclub - 4Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"De nacht nadat ik in de club van Linda Boogschutter een cosplay performance had gedaan en op de dansvloer was genaaid door een hete rijpe dame, zat ik al vroeg aan het ontbijt. Linda was al enige tijd op en werkte weer aan haar laptop. Ze had nog nie..."
21-03-20
9.3
De Rijpe Damesclub - 3Door: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"De dag nadat ik Diane uit Oxford haar orgasmes had bezorgd werd ik weer wakker in het ruime bed van Linda Boogschutter, de CEO van de Damesclub, waar ik een van de topstieren ben. Zoals gewoonlijk had Linda weinig aan, ditmaal alleen een rood slipje ..."
19-03-20
8.8
De Rijpe Damesclub - 2Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"De volgende morgen werd ik wakker met de geur van koffie en broodjes. Linda Boogschutter .zat naast me op het bed en reikte een beker koffie aan. Hier schatje, hoe voel je je na je debuut in de club Gelijk zag ik weer voor me hoe ik in de ..."
17-03-20
9.2
De Rijpe Damesclub - 1Door: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Femdom, Milf, Pijpen,
"Vrijdagmorgen poseerde ik voor reclamefoto s voor boxershorts. Werken als model is een bijverdienste voor mijn studie geschiedenis en het verdient goed. De fotografe van dienst was Isabelle, een mooie, maar opvliegende vrouw van mijn leeftijd, die no..."
16-03-20
9.1
Knulletjes Met Een MoedercomplexDoor: Stier184
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Moeder, Pijpen,
"Ik ontmoette Carla op het verjaardagsfeestje van haar dochter, Lucy. De laatste kende ik van het bedrijf waar we allebei in dienst waren. Carla viel me gelijk op, een mooie stevige vrouw met grote borsten en krullend haar. Aanvankelijk had ik geen id..."
15-03-20
8.6
Marketing Dame - 4Door: Ryan
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cougar, Extreme, Roodharig,
"Ik had al een paar dagen niets meer gehoord van Heleen, mijn lekkere collega van marketing. In haar overzichten had ik haar wel gezien, ze was op kantoor geweest, maar geen berichtjes of appjes meer gekregen. Ik denk dat we na een paar weken ..."
02-02-20
9.6
De Avonturen Van Jan, Het BeginDoor: JCraggs
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: 17 Jaar, Cougar, Kort,
"Ik zal me even voorstellen mijn naam is Jan, ik ben 50 jaar en woon in het westen van het land. Ik ben inmiddels al aardig wat jaren gescheiden na een hele lange relatie. Tijdens die relatie ben ik altijd monogaam geweest. Maar in die tijd begonnen ..."
15-01-20
7.7
Marketing Dame - 2Door: Ryan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Extreme,
"Mijn werkzaamheden gingen door, en omdat Heleen verder niet reageerde, heb ik dat ook zo gelaten, ik hou afstand, als er niets gezegd wordt. Op de afdeling marketing en sales werden nog een paar werkplekken gemaakt, en ik had een opruimklus in de..."
12-01-20
9.2
Exhibitionistisch In De BuurtDoor: Frank970
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Exhibitionisme,
"Josje leerde ik kennen voor zo n vijf jaar terug. Elke dag liep ik mijn hond een rondje door de buurt. Blijft natuurlijk niet uit dat je dan door de een of ander aangesproken wordt. Zo ging het ook met Josje. Alle aanspraak ging via mijn hond. Die we..."
23-12-19
8.3
Neuken Tegen Betaling - 3Door: Barteljoris
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma,
"In de twee eerdere delen heb je kunnen lezen hoe ik eerst bij toeval Annemarie mocht neuken en ervoor betaald kreeg. Via Annemarie kwam ik terecht bij die bloedgeile Isabel. Daar was ik niet alleen zo maar blij mee. Annemarie heeft me verder niet aan..."
16-11-19
9.2
Neuken Tegen Betaling - 2Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma,
"Vrouwen praten onderling veel opener en meer in detail over seks dan mannen. Bij mannen komt het vaak niet verder dan lekker geneukt , of iets dergelijks. Dat vrouwen er gemakkelijker over praten, wist ik al langer, bijvoorbeeld van de zussen Silvia..."
08-11-19
9.1
Neuken Tegen Betaling - 1Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Hoer, Neuken, Prostitutie, Vingeren,
"Een tijdje lang had ik onregelmatig betaalde seks met de bloedmooie Samantha, al bleek ze later in het echt Mirella te heten. Ik had haar leren kennen toen ze als mannequin en fotomodel werkte en daarnaast tegen betaling neukte met mannen zoals ik, b..."
24-10-19
9.1
Uit NieuwsgierigheidDoor: Herman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar,
" Ik ben Herman en nu net vijftig jaar geworden. Ik zit nog steeds in het vrijwilligerswerk bij het buurtcentrum. Ik heb hier al eens een verhaal gepost over wat mij daar was overkomen. Wij hebben zo n tweehonderd leden tussen de vijfen..."
24-10-19
8.3
Seks Met Oudere Geile TeefDoor: Paul
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Slipje,
"Ik ben Paul, een gezonde kerel van 36. Mijn vrouw is 49. We zijn drie jaar samen. Zij heeft twee kinderen die het huis uit zijn. Samen hebben we geen kinderen. Ondanks ons leeftijdsverschil hebben we nog steeds een spannend seks..."
05-09-19
7.2
ZeilvakantieDoor: Eric
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Vakantie,
"Zeilen is mijn lust en mijn leven en toen ik vijftien jaar oud was heb ik via baantjes een oud bootje op de kop weten te tikken. De hele winter ben ik samen met pa bezig geweest om de Spanker weer vaarklaar te maken en in het voorjaar heb ik hem met ..."
26-08-19
8.3
Gescheiden En Gefrustreerd - 3Door: Dam
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cougar, Creampie, Gescheiden, Milf, Moeder, Zoon,
"Spierpijn voert de boventoon als ik voorzichtig mijn bovenlichaam omhoog richt om op de wekker te kijken. 06 23 geeft deze aan en hoewel het eigenlijk veel te vroeg is, wil ik zo snel mogelijk wegkomen. Heel langzaam wurm ik me uit de armen en benen ..."
17-07-19
8.9
De Wastas - 4Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Cougar, Milf, Pijpen, Trio,
"Het einde van het voetbal seizoen was genaderd. De laatste wedstrijd speelde we vandaag. Het was een lekkere zonnige dag voor een wedstrijdje voetbal alle 17 mannen waren aanwezig. Ook waren er vele ouders om ons aan te mo..."
01-07-19
8.7
Sonja En Haar TwintigerDoor: Militair24
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cougar, Groot Geschapen, Grote Lul, Likken, Milf, Squirten, Toyboy,
"Even voorstellen, ik ben 24 jaar en werkzaam bij de Landmacht. Ik doe graag aan verschillende sporten. Hierdoor heb ik ook een sportief en gespierd lichaam. 1.85M lang en kort rood bruin haar. Vanwege privacy redenen noem ik geen plaatsnamen..."
29-06-19
8.7
Mams En LiaDoor: Bart
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Moeder,
"Het was alweer april 2019. Koningsdag stond voor de deur, en Ma Sjan kreeg telefoon. Prrrt prrrt. Ma nam op..Het was haar zoon bob van 21. Hey ma, alles goed Ja hoor jongen alles is goed hier. Wanneer kom je weer een keer langs, ik..."
28-04-19
7.5
Geile Evelien - 38Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Pijpen, Vingeren,
"Je mag gerust vinden dat ik een geil sletje van zeventien ben, maar voorlopig heb ik zo jong wel al heel veel sekservaring. Ik ben wel blond, maar ik word boos als ze me als een dom blondje zien. Ik denk echt wel over dingen na, ook op seksgebied. Zo..."
26-03-19
9.2
Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Likken, Piercing,
" Een foto met alleen je ondergoed aan bracht Dorien met moeite uit, Weet je dat zeker Als die in verkeerde handen valt, heb je een probleem met al die social media van tegenwoordig. Monique schudde haar hoofd en begon zich langzaam uit..."
27-02-19
8.9
De Wastas - 3Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Cougar, Milf, Pijpen, Telefoonseks, Trio, Voetbal,
"Het was de volgende zaterdag en we mochten weer een wedstrijd voetballen. Deze keer heerlijk thuis dus op de fiets naar de club toe om 12.00. Mijn vader en moeder brachten de wastas met de auto want ze gingen daarna gelijk door naar Limburg voor een ..."
11-01-19
8.9
De Wastas - 2Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Cougar, Milf, Pijpen, Telefoonseks, Trio, Voetbal,
"Toen Elly haar gezicht had afgeveegd aan haar zoons voetbalshirt. Toonde ze haar openstaande mond en zag ik me sperma ze speelde er met haar tong mee en slikte het door. Dat was weer een flinke lading lekkers Eddy. Ze viel achterover op het bed van h..."
10-01-19
8.5
De Wastas - 1Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Cougar, Milf, Pijpen, Slikken, Telefoonseks, Trio,
"We hadden met ons voetbal team een uit wedstrijd spelen. We hadden gewonnen en zoals na elke wedstrijd moest een van ons de wastas doen. Deze keer was Aadje aan de beurt de zoon van Elly. Aangezien hij nog geen rijbewijs ha..."
08-01-19
7.7
Uit Liefde En Lust...Door: AnnemiekXL
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Groepsex, Pijpen,
"Ik lig op het strand naast je en kijk naar je heerlijk bruin lichaam en geniet. Van je rondingen, van die heerlijke stevige borsten en die brutale vingers van je. Je streelt jezelf, onbewust en onbevangen. Je bent twee nvijftig jaar oud maar iedereen..."
02-01-19
8.9
Maarten En Juf Els Neuken DoorDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Juf, Neuken,
"Maarten ligt van die heerlijke vrouw te genieten. Van haar lijf, haar borsten tegen zijn bast en haar dijen om hem heen geslagen na een stevig orgasme. Als hij zich even opricht ziet hij haar onder zich liggen, bijkomend van de extase. Een intie..."
23-12-18
8.5
Maarten En Juf Els NeukenDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Juf, Neuken,
"Els, 43 leeft wat teruggetrokken. Ze is nooit een avontuutlijk uitgaand type geweest. Daar heeft ze nu soms wat spijt van. Een wild avontuur heeft ze eigenlijk wel zin in. Haar opleiding heeft haar aan een redelijke baan geholpen. Als onderwijzeres w..."
18-12-18
8.2
Geile Evelien - 32Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cougar, Pijpen, Vingeren,
"Het is best gek om daags na onze eerste vrijpartij weer in de klas te zitten en les te krijgen van Hermine. We zeggen niks tegen elkaar. In gedachten zie ik haar naakt voor me. Ik weet hoe jouw kut smaakt , denk ik bij mezelf. Zoals ik de klas uit l..."
18-12-18
9.2
Het Geplande AvontuurDoor: Silvia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cougar, Groepsex, Milf, Trio,
"Na mijn laatste avontuur met mijn neukmaatje en M. was het weer redelijk rustig geworden in mijn lijf. Als snel viel ik terug naar mij gewone leven en had ik maar 1 keer per 2 maanden sex met mijn man. Juist toen het weer begon te kriebelen hoorde ik..."
11-12-18
8.9
Zoektocht NaarDoor: Marcel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar,
"Hoi allemaal hier mijn eerste verhaal Over mijzelf 178 72kg normaal postuur 18cm, donker blond Mijn verhaal begint als ik weer 0 op mijn recrest krijg van mijn vrouw ze is nog bleu en bijna nooit zin in sex pijpen doet ze nooit laat..."
02-12-18
7.0
Iris, Geile Tante - 2: Neuken, Ochtend Geil, Plan...Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Neuken,
"In de slaapkamer voelt Iris hoe Jack haar weer pakt. Ze wordt gevingerd terwijl ze tegen elkaar staan en ze voelt hoe haar borsten door zijn lijf geplet worden en haar buik raakt in brand door het vingeren en kussen van de jongen. Botergeil knalt het..."
04-11-18
7.9
Een Geile Milf - 4Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf,
"Angelique 48 wordt die ochtend wakker en ze voelt zich als herboren. Die avond en nacht heeft ze weer sex ervaren. Het was lang geleden dat ze geneukt had en haar lijf schreeuwde om bediening, heftige geile sex, vulling en orgasmes. Sedert haar vec..."
13-09-18
8.8
Ann, Een MilfDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf,
"Ann had genoten van de behandeling die Rob haar gaf. Een langdurig voorspel waar ze beiden veel plezier aan beleefden. Lome reggae music deed Ann om hem heen dansen, haar benen showend en haar borsten uitdagend voelend met een wat open mond de lippen..."
13-09-18
7.6
Een Geile Milf - 3Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf,
"Na een middag en een avond neuken is ze op. De bestormingen van haar jeugdige minnaar hebben de vrouw moegeneukt. Ze worstelt en zet hem met haar armen en benen vast voor zover ze dat kan en vraagt pauze lief, pauze laat me even bijkomen. Hij richt z..."
06-09-18
8.3
Een Geile Milf - 2Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf,
"De jeugdige energie dreigt haar te verslinden als hij haar lijf bestormt. Dan voelt ze zijn geslacht in zich beuken en klit en g spot raken zodat ze regelmatig klaar komt en rillend en trillend moet bijkomen. Maar van de minnaar krijgt ze daar nauwel..."
30-08-18
8.5
Een Geile Milf - 1Door: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Milf,
"Geil ligt de vrouw in bed met zichzelf te spelen. Ze voelt haar stevige borsten en opstaande tepels, haar vochtige kut en ze denkt aan dat vriendje van haar oudste. Met een flinke kwak komt ze klaar. Douche, make up voor de dag en aan het werk. ..."
26-08-18
7.8
Dame Aan De Toog - 4Door: Tom-95
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cougar, Milf, Pijpen, Trio,
" Bzz..bzz Ik word wakker van het geluid van mijn trillende gsm en ik kijk naar mijn wekker. 7u30, wie kan dat zijn denk ik terwijl ik mezelf in de ogen wrijf. Hey, heb je zin om vanavond iets te komen drinken bij mij Ik heb een vr..."
26-08-18
8.5
Geile Evelien - 11Door: Barteljoris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Cougar, Rape, Verkracht,
"OK, OK, nog n heel geile belevenis op het naaktstrand en wat er bij hoort, dan. Tamelijk onverwacht was dat meteen het allerlaatste geile avontuur dat we hier hadden, maar dat leg ik zo uit. Madelon is helemaal idolaat geworden van die Stefan. Ik b..."
27-07-18
8.8
Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Cougar, Creampie, Gescheiden, Milf,
"De hele week al loop ik met een groot schuldgevoel rond. Sinds de nacht waarin ik mij niet langer kon beheersen en gebruik heb gemaakt van Michael, de 16 jarige vriend van mijn zoon, word ik opgevreten door schuld. Na negen jaar, voor het eerst sinds..."
15-06-18
9.4
MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Cougar, Oudere Vrouwen,
"Weer een deel van de chronicles van de zich uitbreidende kring van frisse, vrolijk neukende vrienden en vriendinnen. Magdalena, we kwamen haar al eerder tegen, is een vrouw van 60 en heeft voor velen de bijnaam Kutje. Want ze is altijd wel ..."
13-06-18
8.1
CougarDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar,
"Een cougar is een oudere vrouw die sexuele relaties met veel jongere mannen heeft. Robert Palmer addicted to love Dampend geil wrijft Angela zich tegen JW, haar minnaar, ze kust hem snuivend verslindend, smekend neuk me. Want het ..."
28-05-18
7.7
Het Food Truck FestivalDoor: Aardbeinde
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Brunette, Condoom, Cougar, Festival, Milf, Pijpen,
" Hallo, leuk dat je mijn verhaal leest Ikzelf ben nu 26 en het lijkt me al geruime tijd leuk om wat van mijn seksuele gebeurtenissen van de afgelopen acht jaar op te schrijven, leuk voor later en wie weet maak ik er nog iemand blij mee . Dit is ..."
28-05-18
8.5
Mijn Eerste Keer Met Een Rijpe VrouwDoor: Michiel27
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Cougar, Eerste Keer, Milf, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik als jongen van 22 had al een tijdje contact met een vrouw van 44. Wij hebben elkaar leren kennen op een erotische chat site. Ik was destijds single en zij was getrouwd wat het extra spannend maakte. Ik zal ons eerst even kort omschrijven BR..."
27-05-18
8.1
Trudy, Op Haar 48eDoor: Barteljoris
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Cougar, Pijpen,
" Wat gaat met de snelheid van het geluid langs een kittelaar Een Bef 16 . Het viel mij op dat Trudy altijd enorm moest lachen om dit soort simpele grappen, als het maar schuin was. Op zich is Trudy ook niet preuts, denk ik, maar ze is zeker geen n..."
07-05-18
8.6
VictorineDoor: Marnix Van Zullekom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Interraciaal, Maagd, Oppas,
"Victorine is haar naam en ze is al meer dan tien jaar de beste vriendin van mijn moeder. Ik ken haar al vanaf mijn zevende jaar toen ze in een Blijf van m n Lijfhuis met mijn moeder bevriend raakte. Victorine en ik kunnen het heel goed met e..."
10-01-18
7.1