63.577 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bull sexverhalen. In deze categorie staan 34 erotische verhalen.
Meike En Han - 2: Het VervolgDoor: EurAsia14
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aziatisch, Bull, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Jacuzzi, Milf, Pijpen, Sauna, Slikken, Squirten, Trio,
"Meike is een Aziatische schone van 43 jaar en nog geen 1.60 lang. Han is een Europese man van 52 jaar en 1.73 lang. Het is al enige tijd geleden dat wij ons avontuur hebben beleefd in de parenclub. Vaak hebben we het hier nog over g..."
09-06-24
9.2
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 5Door: Bull4yourwife
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud,
" i Het was even wachten, maar hier is deel 5 van Van onervaren tot Bull met Annemie . Om de context beter te begrijpen, leest u best eerst de vorige delen. i Luc bleef een beetje teleurgesteld staan terwijl ik nog diep in Annemie..."
12-05-24
9.5
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Hakken, Jurk, Milf, Schoonmoeder, Sissy,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , hij was gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al ..."
23-04-24
8.6
Slavin Vera - 21: De InstructiesDoor: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
30-03-24
9.1
Citytrip - 6Door: Nanko
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Hakken, Jurk, Masturbatie, Masturberen, Milf, Schoonmoeder, Sissy,
"De rest van de zaterdag voelde ik het kooitje duidelijk zitten, het was een beetje wennen aan het gevoel maar niet echt vervelend zolang ik maar geen erectie kreeg. Chantal daar en tegen liep ontzettend vrolijk door het huis, de vakantie en..."
29-03-24
9.2
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 4Door: Bull4yourwife
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Onervaren,
"We zaten nog lange tijd na te genieten, Annemie en ik, totdat Luc terug binnenkwam. Hij was gedouchet en aangekleed. Hij kwam bij ons zitten. Dat heb je weer heerlijk gedaan begint hij. Ik vind het zo geil om te zien hoe je Annemie kan la..."
26-02-24
9.3
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 3Door: Bull4yourwife
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Onervaren,
"Zaterdagochtend, iets voor 9u, zoals afgesproken stond ik aan de voordeur bij Luc en Annemie. Zenuwachti om wat er de dag voordien gebeurd was en om wat er waarschijnlijk opnieuw zou gebeuren. Ik bel aan. Luc komt opendoen. Hij had zijn kame..."
25-02-24
9.4
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 2Door: Bull4yourwife
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Onervaren,
"Na nog een klein rustmomentje kwam ze recht, trok mij ook weg van de tafel en ze omarmde me. Ze keek naar me en vroeg kus me . Ik kuste haar en er volgde een innige tongzoen... Ik stond al kussend en haar omhelzend na te genieten van wat er..."
19-02-24
9.4
Van Onervaren Tot Bull Met Annemie - 1Door: Bull4yourwife
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Milf, Onervaren,
"Het is ondertussen een jaar of 8 geleden. Ik voetbalde bij een niet nadergenoemde club. Het werd al snel duidelijk dat we een veelbelovende lichting waren en dat we dat jaar kampioen zouden worden. Onze voorzitter, Luc, kwam graag naar onze wedstrijd..."
12-02-24
9.1
Slavin Vera - 15: De HotelkamerDoor: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Hotel, Meester, Satisfyer, Slavin,
" i Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
27-01-24
9.1
Black Jack - 2Door: Senna
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Bottom, Bull, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Pijpen, Sub,
"Het was al aardig donker geworden. Er liepen nog wat late wandelaars voorbij op het pad die langs het water liep. Pakte mijn handdoek en spullen bij mekaar en liep naakt van het veld naar de parkeerplaats waar meerdere auto s geparkeerd stonden. Hoog..."
10-09-23
9.3
Het TelefoontjeDoor: Samian
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Bdsm, Bull, Chastity, Cuckold, Cuckolding, Ruig, Telefoon,
"Het zweet druppelde langs Rubens rug en zijn kaken schenen vuurrood. Enkele schuifelende stappen later slaagde hij er eindelijk in om de zware doos op zijn plaats te zetten. Met een zucht leunde Ruben op de stapel dozen, blij met het moment van rust..."
02-09-23
7.6
Black Jack - 1Door: Senna
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Bottom, Bull, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Pijpen, Sub,
"Het was weer is heerlijk warm zomers weer en wilde er van genieten. Ik besloot om naar het naaktstrandje aan de Delftse plas te gaan. Daar aangekomen parkeerde Ik mijn auto en liep het veldje op en kwa drukte viel het wel mee en er was ruimte zat voo..."
21-06-23
8.8
Cuckold Verrast Door Zijn Vrouw En Haar Bull - 2Door: Marc
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Vernederen,
"Na de zeer verrassende, geile, maar ook zeer zeker heftige gebeurtenissen zoals ik eerder heb beschreven, bleef het een paar weken stil. Ik keek nog regelmatig terug naar de foto s en de video die ik toen had ontvangen, had het er regelmatig nog over..."
23-05-23
8.8
Cuckold Verrast Door Zijn Vrouw En Haar Bull - 1Door: Marc
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Bull, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Vernederen, Waargebeurd,
"De opdracht was duidelijk sta om 19.30 op de parkeerplaats van het van der Valk Hotel en blijf daar in je auto zitten. Ik wist dat ze daar had afgesproken met n van haar Bulls, iemand die ze inmiddels twee keer had ontmoet, waarvan de tweede keer ..."
20-04-23
8.7
Van Sauna Bezoek Naar Cuckolding Bull - 3Door: Intiemmaatje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Extreme, Milf, Openbaar, Piercing, Sauna, Squirten,
"Het was al weer een paar dagen geleden dat ik uitgeput terug kwam van een heerlijk weekend bij Gerda en Cees. Totdat ik een appje kreeg van Gerda of ik weer zin had om naar de sauna te gaan. We spraken af op dinsdagochtend, dan is het niet druk zo bl..."
09-02-23
9.0
Van Sauna Bezoek Naar Cuckolding Bull - 2Door: Intiemmaatje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Fetisj, Sauna,
"Eenmaal bij haar thuis aangekomen maak ik kennis met haar man Cees. We praten heel gezellig en oprecht met enig verdriet verteld hij dat neuken met Gerda niet meer lukt en dat hij mij graag met Gerda zou willen zien terwijl ik met mijn pik haar kutje..."
22-12-22
8.6
Van Sauna Bezoek Naar Cuckolding Bull - 1Door: Intiemmaatje
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Sauna,
"Het was een doordeweekse dag en had een dagje vrij genomen. Na het eerste kopje in de ochtend bedacht ik mij dat het wel eens een keer fijn zou zijn om naar een sauna te gaan. Ik kom er eigenlijk nooit, maar een paar uurtjes in mijn nakie in de warme..."
15-12-22
8.9
Een Vluggertje Met Cameltoe En Haar ManDoor: Herinneringen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Bull, Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Trio, Vluggertje,
" i Dit is de vertelling van het vluggertje bij Richard en Evelien. Om een iets betere indruk te krijgen van de hoofdrolspelers is het lezen van VAN JEUGDVRIENDEN NAAR FRIENDS WITH BENEFITS 1 aan te raden. i . b i Een vluggertje me..."
09-12-22
8.3
Verlangen Gestild - 2Door: Virtualgrey2021
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Onderdanig, Verlangen,
" i Veel leesplezier bij dit verhaal. Dit verhaal is het 2e verhaal uit deze reeks. Die op verzoek geschreven is. Wil jij ook een verhaal speciaal voor jou. Of heb jij Tips en Feedback wat ook altijd welkom is. Laat dan gerust een reactie achter of vo..."
05-12-22
8.9
Marianne OntmaskerdDoor: Mr Lovah
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Bull, Cuckold, Cuckolding, Doggystyle, Hotwife, Milf, Minnaar, Toyboy,
"De reis die Esther en ik maakten met haar jongere zusje, mama en papa was het begin van een hete zomer. We hadden genoten van de zon in het zuiden van Frankrijk en elkaars samenzijn, weliswaar op een stoute manier bij momenten. i Tijdens ..."
31-10-22
8.8
Een Bull Voor Mijn VrouwDoor: Mickey Hard
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Plas, Plassen, Ruig, Squirten, Vreemdgaan,
"Ik opende mijn laptop om te kijken of er nieuwe reacties waren op mijn vraag. Die waren er Wat is je probleem Je hebt een droomvrouw . Ik wou dat mijn vrouw zo n geile slet was . Wat zeik je nou Geef haar gewoon wat je wilt. Ik zou het wel wete..."
13-10-22
9.2
De Volgende Stap - 2Door: Amandadg
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Cuckold, Cuckolding, Date, Dating, Milf, Plagen,
"De afgelopen 3 weken heb ik mijn man steeds vaker wat opgewonden door een foto, of een spannend appje. Maar omdat de kinderen thuis zijn, blijft het daar vaak bij, iets wat het resultaat steeds beter zal maken. Ook tot mijn genoegen, want kom..."
23-09-22
8.8
De Volgende Stap - 1Door: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf, Plagen,
"Ondertussen zijn we een half jaartje verder. Met enige regelmaat zie ik kans om een keer naar Adam te vluchten omdat er wat extra spanningen thuis onstaan. Ik heb hem onlangs een keer betrapt in zijn kantoortje, terwijl hij zich aan het a..."
18-09-22
8.8
Heerlijke Date - 3Door: Amandadg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Bull, Cougar, Date, Dating, Milf,
"Met veel opwinding en voorpret rijdt ik woensdag naar huis, een korte dag en ik moet langs het postkantoor voor de bestelde pakketjes. Thuis ligt mijn man nog op bed, hij heeft nachtdiensten. Ik open de pakjes en geniet van de mooie..."
15-09-22
8.7
Heerlijke Date - 2Door: Amandadg
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf,
"Regelmatig stuur ik appjes over en weer naar mijn nieuwe vriendje online. Tegelijk spelen we nog steeds regelmatig een online game, maar de appjes worden vaker expliciter Het is een druilerige woendagmiddag, als ik op kantoor aan het wer..."
12-09-22
9.3
Heerlijke Date - 1Door: Amandadg
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf,
"Sinds een maandje of twee heb ik een affaire Het gaat al een langere tijd niet zo lekker tussen mijn man en mij, we zijn elkaar een beetje zat zo nu en dan 22 jaar huwelijk, eerste serieuze relatie en vrij snel getrouwd doet dat soms...."
09-09-22
8.9
Ik Werd Een BullDoor: Red
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Dominantie,
"Ik ben een man van middelbare leeftijd . Met een normaal en goed geschapen postuur . Dit verhaal is waargebeurd en deze ervaring heeft mij tot het zijn van een bull gemaakt. Een bull is een dominante man, die vrouwen van andere mannen neuk..."
05-02-22
8.4
Kinderwens - 5: SlotDoor: Eric
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Bull, Cuckold, Cuckolding, Dwang,
"Twee weken laat ik niets horen dan app ik Wim dat ik zaterdagavond langs zal komen en mijn best zal gaan doen om Carla zwanger te maken.. het is zaterdagavond als ik de huiskamer van Wim en Carla binnenstap en mijn tas op de grond laat zakken, Wim vr..."
01-09-21
8.6
Jouw Vrouw, Mijn Vrouw...Door: Erwijn
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amazone, Anaal, Beffen, Bull, Cuckold, Cuckolding, Massage, Pijpen,
"Het is alweer een paar jaar geleden dat Jan en Alida gechanteerd werden door hun beste vriend Dirk. Dirk, een handige kerel op het gebied van computers, hielp Jan destijds met zijn vastgelopen laptop zoals hij dat ook wel vaker bij andere ke..."
10-07-21
8.5
Mijn Eerst Keer CuckoldDoor: Lex
Reacties: 9
Lengte: Kort
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding, Kort, Trio,
"Na een avond squashen samen met mijn vriend Gerrit wilde we op de club gaan douchen, maar helaas waren de douches stuk. Ik stelde Gerrit voor om bij mij thuis te gaan douchen, met vooraf een drankje. Dat leek hem een goed idee. Toen we binnen kwamen ..."
04-05-21
7.8
Fantasie Of Werkelijkheid?Door: JolIjs
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Bull, Buurman, Buurvrouw, Neuken,
"Wij zijn een al wat ouder koppel en de meeste jongere denken dat wij dus niets meer met seks hebben, dat is dus een misvatting wij genieten nog elke dag van de seks. Sterker we doen het nu vaker als toen de kids nog thuis waren en we dus in..."
26-08-20
7.8
Anne - 5Door: OscatM88
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bull, Dominantie, Hotwife, Onderdanig,
" i Dit is een vervolg op een serie die ik eerder schreef in 2015. Het gaat om Anne, een mooie meid van 1.63m. ze is slank en sportief met een paar heerlijke billen. i Inmiddels woont Anne samen met George. Anne en mijn vriendin Irene zijn ..."
15-01-19
8.5
Mijn Fantasie Als BullDoor: Yilmaz
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cuckold, Cuckolding,
"Hallo allemaal, Ik zal eerst mijzelf voorstellen. Mijn naam is Yilmaz en ik ben een man van 37 jaar. Ik heb een fantasie wat ik graag met jullie wil delen. Ik heb een enorme zwakte voor goed verzorgde zakelijk en vrouwelijk kleding dragende dames. Vo..."
18-09-15
6.3