63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 7508x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het was even wachten, maar hier is deel 5 van "Van onervaren tot Bull met Annemie".

Om de context beter te begrijpen, leest u best eerst de vorige delen.


Luc bleef een beetje teleurgesteld staan terwijl ik nog diep in Annemie zat en aan we beiden aan het uithijgen waren. Ik schoof mijn pik uit Annemie en trok mijn broek terug op. Annemie trok haar rokje terug naar beneden en voelde waarschijnlijk mijn kwakje uit haar kutje langs haar benen naar beneden lopen.

Ze draaide zich om, ze greep me vast, we kusten, innig, intens. Ze keek me in de ogen. "Ik ga me douchen", zei ze, "ik heb nog een verrassing voor je, en Luc heeft ook een verrassing voor je". Ze keek naar Luc en ze vroeg hem of hij wist wat hij moest doen. Luc knikte, hij wist perfect wat hij moest doen.

Annemie verdween naar boven, naar de badkamer. Luc vroeg me mee te komen naar de keuken. "Kleed je uit", zei hij me. Ik kleedde me dan maar uit. Hij gaf mee een washandje, handdoek en wat zeep om mijn pik wat te fatsoeneren. Terwijl ik mezelf wat aan het wassen was, verdween Luc even en kwam snel weer terug. "Hier, ik heb wat voor je", zei Luc. Hij kwam terug met een klein doosje, hij gaf het me.

Ik zag niet direct wat het was dus bekeek het doosje. "Cockring" stond er op. Nog nooit gezien en nog nooit van gehoord maar ik snapte wel waar het moest. "Pak uit en doe het om" zei Luc. Ik pakte het uit, het was een rubber dingetje, ik keek er naar maar begreep niet al te best hoe ik het om moest doen.

Ik keek naar Luc, en vroeg hoe ik het dan moest om doen. Hij legde me uit dat ik het ene ringetje eerst om m'n balzak moest trekken en dan het andere over mijn pik. Ik probeerde en hij zag meteen dat ik aan het sukkelen was. "Ik help je wel even" zei hij. Hij trok het ringetje voor mijn balzak wat open. "Hier je ballen door" zei hij. Hij hielp me het er rond te doen. Ik voelde meteen een soort druk op m'n balzak die ook wat zwaarder begon aan te voelen. Ook mijn pik zwelde hierdoor wat op.

Dit andere ringetje gaat over je pik heen. Hij nam mijn pik vast, trok het ringetje wat open en duwde hem erdoor. Ik voelde dat de ring mijn bloed meteen afspande en mij pik zwol verder op. Luc knielde voor me en manipuleerde de ring wat zodat alles juist zat. "Comfortabel?" vroeg hij me. Ik bevestigde. Hij keek mij ondertussen opgezwollen pik aan en zei "wat heb je toch een heerlijk instrument he" terwijl hij zijn hand rond mijn pik legde.

"Mag ik?" Vroeg hij. Ik weet niet goed waarom maar waarschijnlijk mede door het alcoholgehalte in mijn bloed, antwoorde ik "ja hoor". Hij opende zijn mond en stak mijn eikel in zijn mond. Hij zoog er wat aan en trok mijn pik terug uit z'n mond alsof hij een ijsje uit zijn mond haalde. "Mmmmm, wat een stuk zeg, ik begrijp waarom Annemie gek van je is". Hij zette zich terug recht.

"Annemie gaat meteen terug naar beneden komen met haar verrassing, jij gaat lekker daar op de stoel zitten in de salon. Ik kleed me ook uit en zet me wat afzijdig in de sofa." Luc toonde me de stoel waar ik plaats moest nemen. Hij kleedde zich ondertussen uit. "Kijk", zei hij, "ken je dit?" Terwijl hij zijn pik aan me toonde. Ik keek en zag dat hij een kooitje om had. "Het verhinderd dat ik een erectie krijg,Annemie heeft het sleuteltje", zei hij, "zij beslist wanneer het er terug af mag".

Nog nooit gezien of van gehoord maar ik vond het allemaal prima op die moment. Ik zat ondertussen op de stoel, wachtend. Luc had plaats genomen in de sofa. We hoordden Annemie in de hal. "Luc, zijn jullie klaar?" Hoordden we haar vragen. Luc antwoordde. Het licht in de salon was wat gedimt, temperatuur was prima, en ik zat op mijn stoel wachtend en niet wetend wat de verrassing was.

Tot de deur wat open ging. Ik keek. Ik zag Annemie haar voet tevoorschijn komen, een rode naaldhak. Ze schoof haar been verder door de deuropening, ik zag het het, zwarte heel doorschijnende nylon. Haar hand kwam tevoorschijn, ook in zwarte nylon. Ze kwam beetje bij beetje verder door de deuropening. Ik zag haar hoofd tevoorschijn komen, ze had een soort rood kanten maskertje op. Dan kwam ze volledig door de deur.

O wauw, ik zag haar volledig nu. Rode naaldhakken, een zwart nylon body suit, heel doorschijnend. Een grote opening aan haar kont en kutje, hierover had ze een prachtige rode kanten string. De bodysuit ging van haar hals tot haar vingers tot haar tenen. Haar borsten waren mooi zichtbaar door de doorschijnende nylon. Haar blonde haren waren los.

Wat een prachtvrouw ! Wat een heerlijke outfit ! Ze bewoog sensueel en kwam dichterbij. "Wat vind je er van?" vroeg ze me. Ik wist niet wat zeggen en gaapte haar verder aan. "Oh, Luc heeft je je ring gegeven zie ik" zei ze terwijl ze naar mijn pik keek en vervolgens ook naar Luc, die ons zat aan te kijken. "Zit het lekker?" Vroeg ze me waarop ik antwoordde dat het goed zat. Ik was eigenlijk wat sprakeloos en bewonderde gewoon haar schoonheid.

Ze kwam tot een metertje voor me staan. Ze begon te bewegen, haar heupen en haar kont draaiden, alsof er sensuele muziek gespeeld werd. Haar handen op haar dijen en ze danste voor me. Ze streelde zichzelf. Ik genoot van het zicht. Ik bewonderde hoe een vrouw van toch al gezegende leeftijd er zo knap, sexy, opwindend, sensueel, erotisch kan uitzien.

Ik had de moed gevonden om haar te zeggen dat ik vond dat ze er heerlijk uitzag. Ze genoot van mijn compliment en begon zichzelf nog meer te strelen. Ik leunde een beetje achterover op de stoel. Mijn pik begon al goed op te zwellen. Niet stijf, maar wel vol gepompt met bloed, zo zwaar dat hij aanvoelde.

Ze kwam dichter en spreidde haar benen om over me te komen zitten op m'n schoot. Ik legde mijn handen op haar benen en streelde haar. De nylon voelde heerlijk zacht aan. Ze kwam dichter bij me en haar borsten drukten tegen mijn borst. Ik zag haar ogen door haar maskertje diep in mijn ogen kijken. Dit had ook zo iets mysterieus. Door de wrijving van onze twee lichamen voelde ik mijn pik ook groeien en hij kwam langzaamaan recht te staan. Ze streelde mijn rug en ze voelde zo zacht aan door die nylon.

Ze kustte mijn mond. Ik kustte meteen terug. Onze tongen kwamen samen en we kustten innig verder. Ze genoot hiervan ik voelde dat door haar bewegingen op mijn schoot. Na een tijdje zette zich recht, ze maakte haar maskertje los. "Ik ben het" grapte ze. Ze smeet het maskertje richting Luc. Beetje denigrerend naar Luc toe. Ze begon zichzelf terug te strelen voor me, heupwiegend, ze betastte zichzelf. Ze ging over haar borsten, door haar hals, over haar beuk zo naar haar benen.

En ik keek toe, zo jong, zo niet wetend wat er nog allemaal ging komen, maar ik genoot zo ! Mijn pik wees al recht omhoog. Ik opende mijn benen wat zodat alles wat comfortabler zat. Annemie leunde voorover, haar handen op mijn knieën. Ze kustte me en fluisterde dat mijn pik er nog lekkerder uitzag met die ring.

Ze kwam terug recht en bleef vlak voor me staan. Ze draaide met haar kont. Wat een heerlijk lijf. Mijn pik pomppte zichzelf op. Ik kon niet wachten om haar terug te neuken. Ik legde mijn handen terug op haar heupen en streelde haar hele lijf terwijl ze haar kont vlak voor me bleef draaien. Ze genoot van mijn strelingen en ze bevestigde dit vaak met "mmmmm". Ze nam mijn handen vast die op haar kont lagen, ze begeleidde deze naar de zijknat van haar stringetje en gaf aan dat ik het uit moest trekken.

Op die moment boog ze voorover. Ik trok haar sting over haar kont en kreeg een practig zicht voor me. Dit maakte me nog wat wilder. Mmmmm. "Proef me" zei ze terwijl ze nog wat verder voorover boog. Ik kustte haar billen, waarop ze haar benen ook iets spreidde. Ik kreeg nu een prachtig zicht op haar knappe kutje. "Proef me" zei ze opnieuw. Ik bukte wat en reikte met mijn tong tussen haar lippen. Ze was inmiddeld zo nat en zompig. Ik proefde haar en ze smaakte heerlijk. Ze kwam recht en ze deed haar stringetje van rond haar benen. Ze nam de string en wreef deze door haar kutje zodat hij besmeurd werd door haar vocht. Ze smeet ook de string naar Luc die er meteen aan rook. Hij zat ook heerlijk te genieten van ons schouwspel.

Annemie keerde zich opnieuw naar me toe. Nu stond ze daar met haar catsuit en rode naaldhakken voor me. Ik had een prachtig zicht op gans haar lijf en het open kruis vd catsuit was als een uitnodiging naar haar kutje. Wat een heerlijke vrouw. Ik besef nu nog dat ik zo bevoorrecht was om op mijn leeftijd dit te mogen meemaken. Ik zat daar naakt op mijn stoel, mijn dikke grote paal wees strak naar de hemel en in de hemel zou ik me straks ook weer voelen als ik hem in haar kutje mag duwen.

Annemie kwam weer dichter voor me staan, spreidde haar benen, nam mijn pik vast met haar met nylon bedekte handen. Mmmmmm dat voelde zo heerlijk en zacht aan. Ze duwde mijn pik iets achteruit en ging zitte op mijn schoot. Toen ze zat, liet ze mijn pik los en deze sprong terug recht. Hij kwam tegen haar kutje terecht. Annemie begon haar kut tegen mijn schaft te schuren. Haar zompige lippen openden vanzelf en mijn pik gleed mooi tussen haar lippen zonder er ik te gaan. Ze bleef schuren en ik werd zo hard. Haar borsten duwden ze tegen mijn gezicht, haar tepels priemden door de nylon. Mijn handen rustten op haar billen en ik genoot van haar geschuur en van haar show.

Ik genoot van iedere aanraking en beweging. En ik voelde fat mijn pik zichzelf maar verder bleef oppompen. Wat een geil gevoel met die ring errond. Ik voelde het spannen. Annemie kwam recht en ging op haar knieeen voor me zitten. Ze nam mijn pik met twee handen vast. Ik keek er naar. Mijn eikel was knalrood en glimde. Ze keek er ook hongerig naar. "Kijk hoeveel groter en harder hij nog geworden is door je ringetje. Ik heb zoveel zin in je" zei ze me.

Ze begon me zachtjes af te trekken. Het gevoel van die nylon was zo lekker. Ze kwam dichter en opende haar mond. Nu ik mijn eikel naar haar mond zag gaan, merkte ik echt op hoe groot mijn eikel wel geworden was. Ze nam hem in haar mond en gleed er over met haar tong. Mmmmmm ik kon mijn genot niet de baas. Ik nam haar hoofd vast en duwde haar meteen wat verder over mijn pik. Ik voelde snel dat ik niet veel verder moest duwen. Mijn eikel vulde haar hele mond. Maar ze bleef er aan zuigen, hij werd keihard, ik voelde haar tong over mijn eikelrand gaan en wast dat ook deze lekker hard geworden was.

Tijdens het zuigen keek ze me aan, diep in mijn ogen, ik keek terug. Terwijl mijn pik in haar mond zat draaide ze haar hoofd een beetje richting Luc. Die was nog steeds van het zicht op ons aan het genieten. Ze keek terug naar mij. Ze haalde mijn eikel uit haar mond. "Ik wil je in me, ik verlang naar je paal, ik wil dat je me neukt. Maar beloof me 1 ding, stop niet, stop niet als ik klaarkom, stop niet als ik je vraag te stoppen, stop niet als je denkt dat ik pijn heb, ga gewoon door en neuk me hard verder straks".

Ze kwam recht voor me, opende haar benen terug. Ze nam mijn strak omhoog wijzende pik vast en duwde hem tussen haar vochtige lippen. Ze liet zich langzaam zakken. Ik voelde haar over mijn eikel zakken. Hij was nog gevoeliger dan anders door die ring. Annemie ging door en ze zachte iedere bewging een beetje dieper met "oeeee" en "ahhhh" en "mmmm". Ik bekeek hoe ze zich op en neer bewoog op mijn pik. Haar met nylon bedekte lichaam kronkelde van genot op en neer op mijn pik. Ik genoot van haar en van het zicht.

Ze verhoogde het tempo iets en ging nog steeds dieper. Ze genoot ervan om zichzelf te vullen. Ze ging paar door en alle 22 centimeters zaten bijna volledig in haar. Terwijl zijn mijn schoot bereed had ik mijn armen rond haar en hield ik stevig haar kont vast. Ik zoog ondertussen in haar hals. Ik verplaatste een hand naar haar lekkere borsten en kneedde ze ook.

Toen ik voelde dat ze volledig op mijn schoot zakte en ik voelde hoe ik volledig in haar zat. Rustte ze even op mijn schoot.Ze leunde wat achterover en kreeg een heerlijk zicht op haar lijf. "Mmmm, dat lekkere stuk van je" zei ze "ik kan maar niet genoeg van je krijgen". "Jij maakt me zo geil", ging ze verder terwijl ze opnieuw op en neer begon te bewegen. "Laat me voelen dat ik vrouw ben, schatje. Als je zo doorgaat, doe ik alles voor je, zolang je me maar neukt".

Ik voelde dat ze iedere keer terug wat rechter en hoger kwam en ze liet zich iedere keer met een kleine plof weer zakken tot op mijn schoot. Iedere beweging die ze maakte kreunde ze een beetje meer en meer. Haar handen lagen op mijn schouders en ze voerde het tempo wat op. Ik zag haar genieten en ze geraakte in een geile trance. Haar heupen gleden op en neer op mijn pik, sneller en sneller. Ze geraakte buiten adem maar ze deed voort ik wist dat ze zichzelf klaar wou rijden op mijn pik.

Haar gehijg en gekreun versnelden, ik genoot van iedere zakkende beweging over mijn pik die ze maakte. Maar ik snapte ook dat ik zo niet zo klaarkomen. Met mijn handen langs haar begeleidde ik haar bewegingen zodat ze verder ging. Ik voelde dat ze ging komen. Haar nagels grepen in mijn schouders. Met haar laatste krachten deed ze de laatste snelle bewegingen en zakte helemaal over mijn pik, ik duwde mijn heupen wat omhoog zodat ik nog iets dieper in haar reikte en ze riep. Ze kreunde, ze riep, ze vloekte. Ze trek me tegen haar, mijn gezicht tegen haar borsten. Ze hijgde en ze bleef kreunen. WAT EEN GEIL WIJF !.

Ze hapte naar adem en ze kuste me. Ze tongzoende me. Ze was volledig bezweet. Ik zat nog steeds in haar. Ze keek naar Luc en die zat ook volledig van de kaart naar dit geweldige orgasme van zijn vrouw te kijken. Annemarie glimlachte naar Luc. Kom hier zei ze tegen Luc. Luc kwam naast ons staan en ze reikte naar Luc om hem te kussen. Dat deed hij ook. Ik keek naar Luc en ik zag het voorvocht door het kooitje op de grond druppen.

Ze keek terug naar mij en begon opnieuw mij te kussen. Na het kussen kussen keek ze naar Luc en ze vroeg : "wil je me proeven?" Luc bevestigde snel. Natuurlijk wilde hij dat. Annemarie kwam recht en zette haar ene been op mijn knie. Luc knielde voor haar en bewoog naar haar kutje. Hij proefde haar, niet dat ze van het likken genoot. Maar ik zag dat ze genoot van het feit dat Luc er zo van genoot.

Ze haalde haar been van mijn knie af. En ze keek naar mij en ze knipoogde naar me. Waarom verstond ik niet meteen. Ze keek terug naa Luc en vroeg "wil je hem proeven?" en ze keek meteen terug naar mij. "Mag hij?" vroeg ze me. Ik was nog volledig in neuktrance en zei meteen dat hij mocht. Luc knielde voor me, Annemie knielde naast hem. Annemie nam mijn pik vast en Luc kwam dichter bij. Hij nam mijn eikel in zijn mond. Ik genoot er niet meteen van en dacht hierover dan ook eerder als een bijkomstigheid.

Luc zoog aan mijn eikel en probeerde iets dieper te gaan. Annemie duwde zijn hoofd ook dieper over me. Ik sloot mijn ogen en liet mijn hoofd wat achterover hellen. Ze nam mijn pik terug uit zijn mond en ze likte zelf terug aan mijn eikel. Ook Luc begon tegelijkertijd aan mijn eikel te likken. Ik opende mijn ogen en zag hun twee tongen rond mijn eikel wriemelen en ondertussen ook elkaar raken. Ze genoten hier beiden duidelijk van. Het zicht was voor mij niet zo opwindend dus ik besloot mijn ogen terug te sluiten en te focussen om het gevoel. En dat was dan weer wel lekker. Twee natte tongen die mijn pik verwenden.

Ik voelde mijn pik terug in de mond van Luc verdwijnen en hij begon me terug te pijpen. Mijn ogen nog steeds gesloten. Hij ging dieper en dieper. Ik wist dat Annemie zijn hoofd dieper aan het duwen was. Hij raakte best wel diep. Dieper dan daarnet met Annemie lukte. Mijn eikel nog steeds in grotere doen door de ring die ik aan had. Ik begon stilletje aan te genieten van de pijpbeurt. En ik raakte opnieuw zo hard als kon. Ik opende mijn ogen en hij deed naarstig verder. Annemie bespeelde ondertussen haar eigen klitje en genoot ook.

Na een tijdje pijpen stopte Luc en hij ging terug in de sofa aan de raam zitten. Annemie trok me recht van mijn stoel en fluisterde "nu ben je terug van mij". Ze ging achterwaarts naar de poef voor de sofa en ging zitten. Ze opende haar benen. "Ik wil je, lieve schat, neem me". Ik ging op mijn knieën zitten voor haar en ik rook nog even aan haar kutje. Ik likte met dikke tong door haar lippen en bespeelde haar klitje even.

Ik kwam wat hoger zitten, nog steeds op mijn knieën voor de zetel. Ik trok haar aan haar benen wat dichter naar de rand en opende haar benen opnieuw. Dat heerlijk zicht, nu is het mijn beurt om wild te gaan. Ik gleed mijn eikel tussen haar lippen en streek hem op en neer. Van haar klit tot de onderkant. Mmmm, ik kon niet langer wachten om hem naar binnen te duwen dus dat deed ik ook. Ik voelde meteen terug dat natte warme gevoel van die heerlijke kut van die onwaarschijnlijk geile vrouw die Annemie is.

Ik duwde dieper en begon in en uit te pompen. Het duurde niet lang voor ik volledig in haar zat want ik was zo geil geworden dat ik haar zo snel mogelijk terug wou zien kreunen. Met iedere beweging haalde ik hem er zachtje bijna volledig terug uit en met een snelle stoot duwde ik hem weer volledig naar binnen. Ze lag zo knap voor me, een echte uitnodiging om haar te neuken als een echte stier die ik stilaan toch wel in mezelf naar boven voelde komen.

Ik had mijn pik nog nooit zo hard, rechtopstaand en groot geweten. De mooie opwaartse bocht (Annemie haar woorden trouwens) zorgden er voor dat ik vloeiende bewegingen kon maken. Annemie begon ook opnieuw te kreunen bij iedere stoot. Ik genoot en ik voelde me zo krachtig, met heupen gaf ik stevige stoten zodat mij pik iedere keer diep in haar ging en de snelheid waarmee ik dat deed zorgde voor de wrijving die we allebei zo lekker vonden. Ik voelde mijn eikelrand tegen haar binnenkant schuren. Mijn balzak vloog bij iedere stoot tegen de binnenkant van haar billen. Ik voelde me een beest en ik had maar 1 opdracht, Annemie het hemelse orgasme geven.

Ik weet niet goed hoe of waarom maar ik trok me terug, zette me recht. Ik duwde Annemie wat verder op de poef. Ik nam haar benen samen en plooide deze achteruit, tot boven haar hoofd. Ik kreeg weer een heerlijk zicht op haar kutje. Ik ging op mijn knieën op de poef zitten, over haar geplooide benen. En ik duwde mijn pik zo terug naar binnen bij haar. Ze voelde opnieuw iets nauwer aan zo. Ohhhhh wat was dat heerlijk. Ik leunde over haar zodat mijn borst tegen de achterkant van haar opgetrokken benen terecht kwam, ik leunde verder en zette mijn handen links en rechts van haar.

En ik begon weer te bewegen, snel terug diep in haar. Ze voelde opmerkzaam nauwer en ik had nóg meer wrijving. Ook kon ik met dit standje nog meer kracht zetten. En ik neukte haar diep, hard en snel. Het hijgen en kreunen verraadde dat ze dit ook heerlijk vond. Ze riep mijn naam en ik wist dat ik het goed deed. Ik voelde ook zo goed, zo machtig. Ik had volledige controle over haar lichaam, ze kon geen kant uit en ze genoot er van. Ik ging door.

Ze houdt dit niet lang meer vol wist ik. Dus ik neukte stevig door. Ik nam haar alsof ze een hoertje was en ik zo hard en diep mogelijk in haar wou. Haar kreunen en hijgen verzwaarden. Ze was er bijna. Ik voelde haar lichaam tegenstribbelen maar ik hield het in bedwang en ik neukte gewoon verder. Ze kwam snel en ik voelde dat ze wilde dat ik stopte maar ik stopte niet. Haar lichaam bewoog en wriemelde alsof ze zich wou bevrijden. Maar ik stopte niet.

Dat is wat ze me zelf had gevraagd. Ik bleef haar verder neuken want ik wou ook komen. Haar tweede orgasme volgde meteen na een 30tal seconden. En opnieuw hetzelfde tafereel. Ohhhh wat genoot ook ik hier van. Na dit tweede orgasme schreeuwde ze tegen me. "Doe vooooort !!!". En dat was ik ook van plan. Nummer 3 en 4 kwamen in sneltempo er ook aan. Met amper een paar seconden tussen alsof het 1 orgasme was. Ik zag dat ze hier zo hard van genoot.

Ik moest zelf ook even naar adem happen. En vertraagde even. Even het juiste plaatsje terug zoeken. Toen ik terug mijn juiste gevoel had ging ik opnieuw van start en ik neukte haar opnieuw als een dier dat zich enkel en alleen wil voortplanten. Opnieuw groeide ze naar een orgasme toe en ik voelde dat ook ik op weg was. Met een extra inspanning ging ik nog even door. Annemie kwam opnieuw. 5 a 10 seconden lang schreeuwde ze het uit terwijl ik verder deed. Ik voelde dat ik er bijna was.

Als ik voelde dat ik bijna ging ontploffen gaf ik nog 3 harde diepe stoten, ik trok terug, kwam recht, Annemie haar benen vielen open alsof ze me wou zien spuiten. Mijn pik torende naar boven en twee dikke stralen spoten over Annemies ganse lijf. Nog nooit had ik mijn pik zo hard zien spuiten. Ik kreunde en ik gromde zelf een beetje. Annemie keek alsof ze net 3 marathons gelopen had maar o zo satisfied. Ik was ook kapot. Ik bekeek haar. Ze lag daar, net afgereden als een object, in haar knappe catsuit, een hoop sperma over haar. En ze keek naar mij alsof ik een god was. En ik keek naar haar alsof ze mijn godin was.

Voordien had ik niet zo vaak sex gehad dus het verwondert niet dat dit mijn heetste beurt was, maar ook nadien in mijn leven zijn er niet veel avontuurtjes die deze avond overtreffen.

Heb je graag de verhalen ook rechtstreeks via mail, meld je dan even op mijn emailadres. bull4yourwife@mail.com
Trefwoorden bij dit verhaal: Bull, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.0
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
0.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.9
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3